• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Apartamentos LIVVO Morromar

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
678 €
  • Data: 2024-04-13 - 2024-04-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ramioje Matagorda dalyje, viešbutis yra fantastiškas pasirinkimas šeimos atostogoms saulėtoje Lanzarotėje. Netoli nuo viešbučio paplūdimys bei nedidelis vietinis centras, kuriuos per keletą minučių galima pasiekti pėsčiomis. Viešbutis suprojektuotas Kanarų kaimelio forma, su šiam stiliui būdingais baltais namukais, kurie gražiai įsiterpia į viešbučio sodą, su palmėmis ir gėlėmis. Šalia vieno iš baseinų visą dieną vyksta animacinė programa skirta ir suaugusiems, ir vaikams. Viešbutyje puikiai įrengti apartamentai ir studijos, kuriuose gali tilpti ir didelė šeima.

Vieta:
Ant nedidelio kalno, apie 450 m nuo viešbučių zonos Matagorda su prekybos centru, apie 4 km nuo PUERTO DEL CARMEN centro su parduotuvėmis ir restoranais, apie 30 km nuo Timanfaya nacionalinio parko; apie 3 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 350 m nuo viešbučio (apie 2 EUR/Arrecife).

Paplūdimys:
Matagorda, viešas, smėlio-žvyro, tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 400 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
Vietinė kategorija: 3 žvaigždutės, gerai prižiūrimas; visiškai atnaujintas 2015 m. vienoje eilėje išsidėsčiusiuose vienaaukščiuose baltuose nameliuose iš viso yra 221 apartamentas ir studio, fojė, visą parą veikianti registratūra; restoranas Morromar - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; lounge-baras, užkandžių baras prie baseino, mini marketas,valiutos keitykla na registratūros, sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 2 EUR/val., apie 20 EUR/sav.), skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; yra aukščio skirtumai - nerekomenduojama žmonėms su ribotu judrumu; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Apartamentai:
2 asm., 2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 44 m², vonios kambarys (vonia su dušu, wc, plaukų džiovintuvas), svetainė su virtuvėle ir miegamasis atskirtas durimis, telefonas, šaldytuvas, palydovinė televizija, lyginimo lenta ir lygintuvas (pagal pageidavimą), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės),  bevielis internetas (apie 2 EUR/val., apie 20 EUR/sav.), seifas (12 EUR/sav., raktų užstatas: 6 EUR)

Sportas ir pramogos:
Du gėlo vandens baseinai, apie 350 m², gylis 0,5-1,9 m ir apie 300 m², gylis 0,7-1,9 m, išskirta dalis vaikams, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; daugiafunkcinė aikštė, šaudymas iš lanko, šaudymas ir orinio šautuvo žaidimų kambarys; kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams 6 dienas per savaite: užsiėmimai sporto-pramoginiai; už papildomą mokestį: paddle aikštė (apie 18 EUR/90 min), sporto salė (apie 5 EUR/diena).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), vėlyvieji pusryčiai (11.00-12.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (žiemos sezonu: 18.30-21.30, vasaros sezonu: 19.30-22.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai užkandžių bare (12.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.30-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:286

Kitos kelionės datos

THB Tropical Island

Ispanija / Lansarotė / Playa Blanca
689 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
THB Tropical atostogų kompleksas, kurį sudaro du giminingi viešbučiai, pastatyti turistinio kaimelio pavidalu. Jaukius  pastatus supa gražus sodas su baseinais ir vaizdingu upeliu. Galite rinktis iš 2 didesnių baseinų arba kelių mažesnių.  Aktyviems žmonėms yra daugybė sporto atrakcionų, o viešbučio sveikatingumo centras suteikia visišką poilsį. Erdviuose, renovuotuose apartamentuose su įrengtomis virtuvėlėmis patogiai gali gyventi šeima. Tai puiki vieta ramiam poilsiui su vaikais.

Vieta:
Apie 900 m nuo centro turistinės vietovės PLAYA BLANCA su barais, restoranais ir parduotuvėmis; apie 35 km nuo oro uosto Arrecife; autobusų sustojimo aikštelė apie 400 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa Dorada, viešas, platus, smėlio-žvyro, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo viešbučio, paėjus vietiniu keliu, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 13 EUR/diena); Papagayo, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 4 km nuo viešbučio; vandens sportas, nardymo centras Playa Blanca.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, tvarkingas, pastatytas 2002 m., apartamentai renovuoti nuo 2014 m., 414 kambarių, keli korpusai, 1 aukštas, fojė, registratūra dirba 24 val., 2 restoranai - švediškas stalas (2 restoranas veikia priklausomai nuo viešbučio užimtumo), tarptautinė virtuvė, yra maitinimo kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 4 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, mini parduotuvė; konferencijų salė (be įrangos), sodas, bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apie 6 EUR/val.), budintis gydytojas, skalbykla; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Apartamentai premium:
Maks. 4 asm., (maks. 3 suaugę), apie 30 m², elegantiškas, tvarkingas, renovuotas 2014 m., svetainė (papildoma lova - išlankstoma sofa), kondicionierius (vasaros sezonu), vonios kambarys (vonia su dušu, tualetas; plaukų džiovintuvas), miegamasis atskirtas durimis, satelitas TV, telefonas, virtuvėlė: skrudintuvas, mikrobangų krosnelė, indai, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Apartamentai premium su 2 miegamaisiais:
Maks. 6 asm., (maks 3 suaugę),  2 apartamentai sujungti durimis;

Sportas ir pramogos:
Komplekso teritorijoje: 1 pagrindinis baseinas su 4 čiuožyklomis, 8 mažesni baseinai, iš jų 4 sezoniškai šildomi, gėlo vandens, 4 baseinai vaikams, gėlas vanduo, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų, rankšluosčiai už užstatą (10 EUR, keitimas 1 EUR); teniso kortas (apie 8 EUR/val., inventorius apie 10 EUR), stalo tenisas (įrangos nuoma: apie 10 EUR), smiginis, biliardas, paplūdimio tinklinis, krepšinis, futbolas, sporto salė (vyresniems nei 18 m.) ; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (6-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams: sportinė veikla, pasirodymai, žaidimai ir linksmybės; premium zona (tik asmenims nuo 18 metų): didelis baseinas, balietiškos lovos, baras; papildomi mokesčiai: sveikatingumo centras: uždaras baseinas su vandens masažu, sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, masažai, grožio procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.00-16.00); nealkoholiniai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (11.00-24.00).


ref:62

Kitos kelionės datos

Los Zocos Impressive Lanzarote

Ispanija / Lansarotė / Costa Teguise
689 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Didelis viešbučio kompleksas su daugybe pramogų. Vienas dažniausiai pasirenkamų viešbučių iš ITAKA pasiūlymo Lanzarotėje. Visi kambariai buvo renovuoti 2020/2021 žiemą. „Los Zocos“ svečiai gali tikėtis praktiškai įrengtų apartamentų, užtikrinančių patogią viešnagę. Įdomi animacija garantuoja gerą pramogą nuo ryto iki vakaro, o profesionalus ir paslaugus aptarnavimas – dar vienas iš daugelio šio viešbučio privalumų. Netoliese esantis Las Cucharas paplūdimys ypač mėgstamas burlenčių sporto entuziastų, net Ispanijos karališkoji šeima įvertino vietovės grožį ir čia turėjo savo vasaros vilą.

Vieta:
Rytinėje salos dalyje, apie 500 m nuo centro COSTA TEGUISE, šalia parduotuvių, barų ir restoranų, ramioje vietoje, greta Akvariumo, apie 1,5 km nuo vandens pramogų parko, apie 10 km nuo salos sostinės - Arrecife; apie 15 km nuo oro uosto; šalia viešbučio autobusų sustojimo aikštelė ir taksi aikštelė.

Paplūdimys:
Playa de Las Cucharas, viešas, platus, smėlio, apie 200 m nuo viešbučio, perėjus per gatvę, skėčiai ir gultai mokami (2 gultai ir skėtis: apie 11 EUR/diena), puikios sąlygos užsiiminėti burlenčių sportu (burlenčių bazė).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1985 m., susideda iš trijų 2 aukštų pastatų, 2 liftų (3 blokas), 324 kambarių, elegantiška fojė, visą parą dirbati registratūra su oro kondicionieriumi, pagrindinis restoranas „El Mirador“ – švediškas stalas, meniu vaikams, El Boulevard – švediškas stalas, itališkas restoranas – á la carte (tik suaugusiems; būtina išankstinė rezervacija; į kainą įskaičiuotas vienas apsilankymas per savaitę), kokteilių baras „Galeon“, baras prie baseino „La Cabane“: gėrimai, užkandžiai, ledai; iš registratūros, įėjimas į nedidelį prekybos centrą: parduotuvė, parfumerija, suvenyrai, papuošalai; sutvarkytas sodas su palmėmis ir gėlėmis, nemokamas bevielis internetas chill out zonoje; už papildomą mokestį: dviračių nuoma, skalbykla, vaikų priežiūra; viešbutis priima mažus gyvūnus iki 5 kg ( apie 15 EUR/para, mokama registratūroje); patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standart suite:

daugiausiai 4 asmenims (maks. 3 suaugusieji - išskleidžiama sofa), apie 43 m², erdvus, skoningas ir patogus, renovuotas 2020/21 žiemą, 2 atskiri kambariai, kondicionierius, miegamasis ir svetainė su 2 miegamosiomis vietomis (kampinė sofa) ir įrengta virtuvėlė: šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, virdulys, kavos/arbatos rinkinys, skrudintuvas; vonios kambarys (dušas arba vonia, tualetas; plaukų džiovintuvas), telefonas, bevielis internetas; palydovinė televizija (apie 20 EUR/sav.), seifas (apie 18 EUR/sav. ir apie 10 EUR užstatas), bevielis internetas 10 MB (apie 6 EUR/para); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš išvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną;
Senior suite:
daugiausiai 3 asmenims suaugusieji ir 3 vaikai arba 5 žmonės suaugusieji (min. 3 pilnai mokantys asmenys), apie 55 m², įrengtas kaip standart suite kambaryje, papildomai 1 miegamasis;

Sportas ir pramogos:
3 dideli laisvos formos baseinai, gėlo vandens, 215 m², gylis 0-1,2 m, 230 m², gylis iki 0,9 m, 383 m², gylis 1-1,5 m, 2 baseinai vaikams, gėlo vandens, 131 m² ir 72 m², gylis iki 0,5 m, nemokami gultai prie baseinų; 2 teniso kortai (įranga už užstatą), paplūdimio tinklinis, šaudymas iš lanko, mini golfas; papildomi mokesčiai: biliardo stalas, vaizdo žaidimai; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, naktinis klubas "Aquamarina", pramoginė programa, diskoteka, pasirodymai ir gyva muzika; naktinis gyvenimas Kosta Tegisės centre.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-21.30) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; retkarčiais rengiamos teminės vakarienės El Boulevard; užkandžiai „La Cabane“ bare prie baseino (11.00-17.00), popietės kava, arbata; neribotas gaiviųjų ir vietinių alkoholinių gėrimų kiekis (10.00-24.00) tam skirtuose baruose.


ref:258

Kitos kelionės datos

THB Flora

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
770 €
  • Data: 2024-04-13 - 2024-04-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Puiki vieta, gražus vaizdas į jūrą, puikus aptarnavimas ir daug atrakcijų vaikams - tai garantija sėkmingoms šeimos atostogoms. Yra gerai prižiūrimi baseinai, restoranas ir du barai. Jaunesniuosius mini klube prižiūri profesionalūs animatoriai , taip pat jiems yra vandens žaidimų aikštelė. Svečiai apgyvendinami erdviuose junior suite numeriuose su svetaine ir miegamuoju. Verta nukeliauti į paplūdimį su tamsiu vulkaniniu smėliu ir į Puerto del Carmen centrą su parduotuvėmis ir restoranais.

Vieta:
Ant nedidelės kalvos, maždaug 1 km iki Puerto del Carmen centro parduotuvių ir restoranų, maždaug 25 km nuo Timanfaya nacionalinio parko; apie 10 km nuo Arrecife oro uosto.; autobusų stotelė apytiksl. 50 m (maždaug. 2 EUR / Arrecife).

Paplūdimys:
Platus, viešas, smėlio-žvyro, tamsus smėlis, nuolaidus įėimas į jūrą, 800 metrų nuo viešbučio, paplūdimio skėčiai ir gultai mokami (apytiksl. 13 EUR / rinkinys), yra nemokamas viešbučio autobusas.

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai išlaikytas, sistemingai atnaujinamas (2015–2018 m.) 205 kambariai, 2 dalys, perskirtos keliu, sujungtos požeminiu tuneliu, tradicinių baltų namų stiliaus terasiniai pastatai, 2 aukštai, yra holas, 24 valandas per parą dirbanti registratūra; restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai;  lounge baras, užkandžių baras prie baseino, maža parduotuvėlė, suvenyrų parduotuvė, valiutos keitimas registratūroje, sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį:  skalbykla, automobilių nuoma ir dviračiai; priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard".

Kambarys:
Junior Suite:

Maks. 4 asm. (galima papildoma lova - sofa ), apie 34 m², renovuotas 2017 metais, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), svetainė su sofa ir miegamasis atskirtas durimis, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mikrobangų krosnelė, mini šaldytuvas, virdulys, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės),  už papildomą mokestį: seifas (apie 12 EUR/sav.)

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, vaikų zona, vandens žaidimų aikštelė vaikams, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; yra žaidimų kambarys; minidisco, mini klubas vaikams (4-12 metų),  animacija suaugusiems ir vaikams 6 dienas per savaitę, profesionalus pasirodymas du kartus per savaitę, sporto ir pramogų veikla, sporto salė, sauna ir pirtis svečiams nuo 18 metų, už mokestį: masažai

Viskas įskaičuota:
Pusryčiai (08.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas restorane; užkandžiai užkandžių bare (10.30-12.00 ir 15.30-18.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-23.00).


ref:1710

Kitos kelionės datos

Ereza Apartaments Los Hibiscos

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
804 €
  • Data: 2024-05-11 - 2024-05-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> ACE 12:40
    Grįž: ACE 13:35 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3
Hiszpania/Lanzarote

Wstęp :

Położone w turystycznym sercu Lanzarote - Puerto del Carmen są świetnym miejscem na wakacje dla osób lubiących korzystać z uroków lokalnych atrakcji, restauracji i barów. Przestronne i komfortowe apartamenty i smaczna kuchnia to wyróżniki tego hotelu.

Położenie :

- Puerto del Carmen
- ok 200 m od plaży
- ok 250 m od przystanku autobusowego
- ok 9 km od lotniska
- w pobliżu liczne sklepy, restauracje i bary

Plaża :

- szeroka, piaszczysta
- łagodne wejście do wody
- leżaki i parasole płatne

Pokoje :

Apartament 1 bedroom
- ok 60 m2, salon i sypialnia
- TV-SAT, telefon
- sejf (płatny ok. 2/dzień)
- wyposażony aneks kuchenny
- łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów)
- balkon/taras
- pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpłatne
- 2 baseny
- taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatne
Płatne
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci :

- brodzik, plac zabaw dla dzieci

Wyżywienie :

Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji płatne.
All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:30 - 23:00

Restauracje i bary :

- restauracja główna
- bar przy basenie

Dodatkowe informacje :

- 142 apartamenty
- po generalnym remoncie
- recepcja 24h
- bezprzewodowy internet w lobby (bezpłatny)
- www.ereza.com.

Bagaż :

Katowice (WizzAir);
Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze;
- 15 kg - 164 zł/osobę (max. 56x45x25)
Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 23 kg - 338 PLN (wyloty od 01.05 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 426 PLN (wyloty od 01.04-30.04 oraz od 01.06 - 30.09)
- 32 kg - 426 PLN (wyloty od 01.05 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 518 PLN (wyloty od 01.04-30.04 oraz od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.
Berlin (Ryanair);
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20),
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 282 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 320 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 370 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 410PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa


ref:4758

Kitos kelionės datos

Barceló Playa Blanca

Ispanija / Lansarotė / Playa Blanca
804 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Lanzarotė

Trumpas aprašymas:
Visiškai naujas, pastatytas 2023 metais ir suprojektuotas pagal naujausias tendencijas, jis žavi savo stiliumi ir erdviu interjeru. Svečiams siūlomas didelis šildomas infinity baseinas, puikiai tinkantis atsipalaidavimo akimirkai, 3 restoranai, žavintys gardžiais ir aromatingais patiekalais bei išskirtiniu, unikaliu charakteriu, ir strategiškai patogioje vietoje esantys barai. Pats mažiausio laukia tikras skanėstas – atskiras baseinas su piratų laivu ir žaidimų aikštele. Elegantiškuose, skoningai dekoruotuose kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei, o artimiausia kaimynystė nenuvilia – netoli 2 paplūdimiai ir Playa Blanca pramogų centras.

Vieta:
apie 2 km nuo PLAYA BLANCA centro, apie 1 km iki parduotuvių ir barų, apie 50 m nuo Marina Rubicón, apie 2 km nuo Museo Atlántico Lanzarote, apie 21 km nuo Timanfaya nacionalinio parko, autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio, apie 27 km nuo Arrecife oro uosto.

Paplūdimys:
Playa Dorada – viešas paplūdimys, apie 800 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus, skėčiai ir gultai mokami; Playa Blanca – viešas paplūdimys, apie 1,3 km nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus, skėčiai ir gultai mokami.

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, elegantiškas, pastatytas 2023 metais, 588 kambariai, 3 aukštai, liftas, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras iki 800 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, įsiregistruojant reikalingas užstatas (galimoms viešbučio išlaidoms), kurio suma: apie 200 EUR/asm.

Sportas ir pramogos:
Vaikų žaidimų aikštelė, animacijos vaikams ir suaugusiems. Spa (mokamas).

Baseinas:
infinity baseinas, šildomas, mišrus vanduo, netaisyklingos formos, vaikų baseinas su čiuožykla piratų laivo pavidalu, mišrus vanduo, nemokami gultai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
Kambarių aptarnavimas, parkingas.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 30 m², elegantiškas ir modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas,vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą).

Restoranai:
pagrindinis restoranas – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai; 2 a la carte restoranai: Azijos ir Meksikos virtuvės; 3 barai, įskaitant vestibiulį ir prie baseino.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) tam skirtame restorane; užkandžiai (10.30-17.00) tam skirtuose baruose; pasirinkti gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.30-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10656

Kitos kelionės datos

SBH Royal Monica

Ispanija / Lansarotė / Playa Blanca
850 €
  • Data: 2024-05-18 - 2024-05-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> ACE 12:40
    Grįž: ACE 13:35 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****


Regionas:
Ispanija / Kanarų salos / Lanzarotė

Pasiūlymo aprašymas:
Puikiai įvertintas svečių, todėl nusipelno kiekvienos žvaigždutės. Įsikūręs prie pat jūros, jį tik skiria paplūdimys Promenada. Viešbutis  apsuptas gerai prižiūrimais sodais su egzotiška flora. Viešbutis  siūlo standartinius kambarius bei  apartamentus, kurie tinka šeimoms. Yra baseinai suaugusiems ir vaikams, teniso kortai, sveikatingumo centras, sporto salė, animatorių komanda. Tai puiki vieta šeimoms su vaikais ir tiems, kurie mėgsta aktyvų poilsį.

Vieta:
Promenada, apie 3,5 km nuo Playa Blanca, apie 1,5 km iki artimiausių parduotuvių, apie 12 km nuo Timanfaya centro; apie 35 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė apie 500 metrų nuo viešbučio.
 
Paplūdimys:
Prie pat viešbučio paplūdimys, užbarstytas baltu smėliu,akmenuotas nuėimas į jūra, rekomenduojama apsauginę avalynė, nemokami skėčiais ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; Playa Dorada, viešas, smėlis, nuolaidus įėimas į jūrą, apie 4 km nuo viešbučio, prieiga per miestą ar palei Promenada, paplūdimio skėčiai ir gultai mokami (apie 10 eurų / rinkinys); Papagayo, viešas, ilgas, smėlis, paplūdimys įlankoje, nuolaidus įėimas į jūra, apie 12 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, gerai saugomas, renovuotas 2005 m, yra 220 kambarių, 5 pastatai, 2 aukštų, 1 liftas, erdvus fojė, restoranas pagrindiniame pastate - bufetai, vietinės ir tarptautinės virtuvės, kėdutės vaikams  ir vaikiškas meniu, PALAPA baras prie baseino; Minimarketas, kioskas, terasa su vaizdu į jūrą bei sodą; mokėti už: interneto prieiga, seifą, dviračių ir automobilių nuomą, skalbyklą; (apie 2 EUR / 30 min.); galima atsiskaitinėti kredito kortelėmis: "Visa", "MasterCard".

Apartamentai:
Standartinis:

2-asm. (galima 1 papildoma lova), apie 25 m2, gerai saugomas, yra oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį); Nemokama vaikiška lovelė skirta vaikams iki 2 metų; Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Apartamentai:
iki 4 žmonių. (max. 3 asm. suaugę, galima vieną papildomą lovą 2 vaikams - sofa į svetainę),  42 m2 sudaro svetainė ir  miegamasis kambarys su įranga kaip standartiniame kambaryje; vaizdas į jūra už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, vaikų baseinas, 20 m2, gylis  0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės ir gultai su rankšluosčiais ; 2 teniso kortai (apšvietimo mokestis, įrangos nuomos užstatas), stalo tenisas, tinklinis, petankės, smiginys, shuffleboard, treniruoklių salė, biliardas (už papildomą mokestį); animatoriai suaugusiems ir vaikams, yra žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas vaikams nuo 4 metų, amfiteatras, diskoteka, sveikatingumo centrai (už papildomą mokestį): uždaras baseinas švaraus vandens, apie 40 m2, sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis , masažai.

All inclusive:
Pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (20.00-22.00) švediškas stalas restorane; vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00), kava, arbata, ledai, tortas (16.00-17.00), užkandžiai (11.00-13.00) bare prie baseino; Vietos nealkoholiniai gaivieji gėrimai ir vietiniai spiritiniai gėrimai (10,30-23,00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034 / 928517777 , www.topten-hotels.com


ref:1208

Kitos kelionės datos

Aequora Lanzarote Suites

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
862 €
  • Data: 2024-04-13 - 2024-04-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Lanzarotė

Trumpas aprašymas:
Atostogų kompleksas, priklausantis gerai žinomam „Sentido Hotels & Resorts“ viešbučių tinklui, patraukliai įsikūręs netoli 7 km ilgio smėlio paplūdimio. Visiškai restauruotas, išlaikytas baltos spalvos, kas būdinga šiai salos spalvoms, kurios kontrastuoja su ugnikalnio kraštovaizdžiu. Modernus ir stilingas, jis siūlo patogius numerius su visais patogumais šeimoms su vaikais. Viešbutyje yra net 5 baseinai, įskaitant baseiną su chill out zona, prieinamu tik suaugusiesiems, ir platų animacinį spektrą bet kokio amžiaus svečiams. Be to, vaikams buvo paruošti atrakcionai trijuose mini klubuose ir vandens žaidimų aikštelėje, kurie neleis nei akimirksniu nuobodžiauti. Verta užsukti į išskirtinį Puerto del Carmen centrą, esantį vos už 2 km, su pasakiškais restoranais, kuriuose galėsite ne tik mėgautis skaniu maistu, bet ir grožėtis nuostabiais vandenyno vaizdais.

Vieta:
viešbučių rajone Matagorda su prekybos centru, apie 2 km nuo gyvo centro PUERTO DEL CARMEN su parduotuvėmis ir restoranais, apie 25 km nuo Timanfajos nacionalinio parko; apie 7 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė apie 450 m nuo viešbučio (apie 2 EUR / Arrecife).

Paplūdimys:
Los Pocillos: viešas, ilgas, švelnaus smėlio ir žvyro, apie 50 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (maždaug 10 EUR / komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, modernus, pastatytas 1990 m., visiškai renovuotas 2014 m., renovuotas 2020 m. (restoranai, barai, fojė), 398 kambariai, 7 pastatai, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai - švediška stalas: Poseidón (vyresniems nei 13 metų), Neptuno & Atlantida (šeimoms su vaikais iki 13 metų), tarptautinė virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, lauko terasa, vaikiškos kėdutės, restoranas „Don Paco“ – a la carte (būtina rezervacija), Viduržemio jūros regiono virtuvė, vakarienei būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), 4 barai: „Nautilus“ baras, „Teatro Maris“ su užkandžiais prie baseino, „Blue Bar“ baseino baras (tik suaugusiems), baras „Captain Nemo“ (tik suaugusiems) ); dovanų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: medicininė priežiūra, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; patogumai žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kreditinėje kortelėje) galimoms viešbučio išlaidoms padengti: apie 100 EUR/kambariui.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., apie 24 m², modernus dizainas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; kosmetikos komplektas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, kapsulinis kavos aparatas (papildomos kapsulės už mokestį), mineralinis vanduo buteliuose atvykus; mini baras 9mokamas), seifas (3 EUR/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Junior suite:
Maks 3 suagusiems asmenims (papildoma lova- sofa), apie 38 m², svetainė ir miegamasis optiškai atskirti, 2 televizoriai, įrengimas kaip standartiniame kambaryje;
Family Junior suite:
Maks 3 suagusiems asmenims ir 1 vaikui  (papildoma lova- sofa), apie 38 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje;
Suite:
Maks 4 suagusiems asmenims ir 1 vaikui  (papildoma lova- sofa), apie 52 m², svetainė ir 2 miegamieji,  įrengimas kaip standartiniame kambaryje;
Standartinis select: 
2 asm., apie 24 m², tik suaugusiems (18+), pirmame aukšte, sekcijoje tik suaugusiems, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, papildomai: 1 butelis vyno/asm. atvykus, pildomas mini baras (mokamas kitas papildymas), nemokamas seifas, nemokamas kapsulių papildymas kavos aparate, chalatai ir šlepetės, vakarienė Don Paco á la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija, gėrimai papildomai); vaizdas į baseiną;
Junior suite select:
2 asm., apie 42 m², svetainė ir miegamasis optiškai atskirti, įrengimas kaip standartiniame select kambaryje;

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, gėlas vanduo, kiekvienas maždaug 100 m², gylis 0,5–1,5 m, vienas iš baseinų tik suaugusiems (virš 18 m.) su hidromasažu, šildomas žiemą, 2 vaikiški pliuškenimosi baseinai, apytiksliai 20 m², gylis 0,3–0,8 m, vandens žaidimų aikštelė, skėčiai ir saulės gultai prie baseino nemokamai, paplūdimio rankšluosčiai (reikalingas garantinis užstatas: apie 15 EUR); 2 daugiafunkciai sporto aikštynai (teniso, krepšinio, futbolo), rutulinių žaidimų aikštelė, šaudymas iš lanko, biliardo stalas, smiginis; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4–7 metų amžiaus), maxi klubas (8–11 metų), klubas paaugliams (12 metų), mini diskoteka, gyva muzika, diskoteka, spektakliai, animacija suaugusiems ir vaikams: gimnastika , vandensvydis, konkursai, aerobika, zumba, šokių pamokos; už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: masažai, hidro terapija, procedūros su šokoladu ir alaviju, eksfoliacija, plaukų šalinimas, manikiūras, pedikiūras; 18 duobučių golfo aikštynas apytiksliai 2,5 km nuo viešbučio.

Patogumai neįgaliesiems:
Su neįgaliojo vėžimėliu galima laisvai judėti iš savo kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir sodą; rampos vežimėliui: pagrindinis įėjimas į viešbutį, liftas; kambarys: 9 junior suite kambariai ir 2 standartiniai kambariai; įėjimo plotis durys į kambarį: 83 cm; plotas kambaryje: 24 m² ir 30 m²; vonios kambaryje durų plotis: 88 cm; dušo padėklas be slenksčio; turėklai prie tualeto; praustuvas ne aukštesnis kaip 80 cm ir ne žemesnis nei 65 cm; plaukimo baseinas: turėklai, palengvinantys įėjimą į baseiną; paplūdimys: kelias į paplūdimį šaligatvis, vedantis į paplūdimį: kietesnis smėlis. 

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) restorane Neptuno & Atlantida arba Poseidón; užkandžiai, kava, pyragas, ledai „Teatro Maris“ bare (10.30-17.00 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai „Nautilus“ baruose (17.00-23.00) ir Teatro Maris (10.30-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Viskas įskaičiuota plus(už papildomą mokestį):
standartinė „viskas įskaičiuota“ formulė, papildomai: vakarienė a la carte restorane „Don Paco“ (būtina išankstinė rezervacija), gaivieji ir vietiniai gėrimai bei specialūs importuoti alkoholiniai gėrimai „Captain Nemo“ bare (baras tik suaugusiesiems), Balio lova su cava, vaisiais ir šokoladu. bare Blue (vieną kartą viešnagės metu, tik suaugusiems), kambariuose: chalatas ir šlepetės, kasdienis kapsulių papildymas kavos aparate; 5% nuolaida procedūroms sveikatingumo centre, atvykimo dieną: varpelio paslaugos, pildomas mini baras (mokamas kitas papildymas).


ref:3385

Kitos kelionės datos

Pocillos Playa

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
910 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> ACE 12:40
    Grįž: ACE 13:35 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen

Trumpas aprašymas:
Puiki idėja šeimos atostogoms Lanzarotėje! Keli kilometrai nuo centro, keli šimtai metrų nuo paplūdimio. Mažas viešbutis giriamas už draugišką aptarnavimą ir prižiūrėtą interjerą, čia galite tingiai ilsėtis viešbučio baseine ar prie jo - taip pat yra baseinas vaikams. Sporto salė, zumba, aerobika, gyva muzika ar žaidimų aikštelė vaikams - visa tai laukia jūsų ir jūsų artimųjų. Taip pat verta pasinaudoti galimybe išsinuomoti dviratį ar automobilį, kurio dėka aplankyti Lanzarotę su visa šeima nebus problema!

Vieta:
viešbučio rajone Matagorda su prekybos centru, maždaug už 5 km nuo PUERTO DEL CARMEN centro su parduotuvėmis ir restoranais, apie 25 km nuo Timanfaya nacionalinio parko; apie 7 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė apie 600 m nuo viešbučio (apie 2 EUR / Arrecife).

Paplūdimys:
Los Pocillos, viešasis, ilgas, smėlio ir žveryno, nuolaidus nusileidimas, maždaug už 650 m nuo viešbučio; skėčiai ir gultai mokami (apie 10 EUR / komplektas).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, dalinai atnaujintas 2017 m., 76 kambariai, 1 aukšto, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, terasa, yra maitinimo kėdės vaikams, poilsio baras; automobilių stovėjimo aikštelė (vieša); sodas, nemokamas belaidis internetas viešbučio patalpose; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, pinigų keitykla, skalbimo paslaugos, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm., (galima 1 papildoma lova), 20 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc), bevielis internetas, palydovinė televizija (užstatas už nuotolinio valdymo pultą: apie 10 EUR), telefonas, mini šaldytuvas, virdulys (pagal pageidavimą); seifas (apie 3 EUR / diena, reikalingas garantinis užstatas: apie 5 EUR); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); standartinis kambarys su vaizdu į baseiną už papildomą mokestį;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, laisvos formos, apie 106 m², gylis apie. 1,5 m, šildomas sezono metu (lapkritis-balandis), plaukiojimo baseinas, maždaug 7 m², gylis 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, mokami rankšluosčiai (apie 1 EUR / diena / rankšluostis, reikalingas garantinis užstatas: 10 EUR / rankšluostis); sporto salė, stalo tenisas, smiginis; žaidimų aikštelė vaikams, dienos ir vakaro animacijos suaugusiems ir vaikams: sportiniai užsiėmimai, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas.

Viskas įskaičiuota:
savitarnos (8.00-10.00), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (19.00-21.00) švediškas stalas restorane; vėlyvi lengvieji pusryčiai (10.00-12.00) bare ar restorane, kava, arbata, pyragas bare (15.00-17.00), užkandžiai bare (17.00-19.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (10.00–23.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7182

Kitos kelionės datos

BelleVue Aquarius

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
912 €
  • Data: 2024-11-30 - 2024-12-07 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Puikus pasiūlymas šeimoms su vaikais. Įsikūręs mažoje kalvoje, netoli centro vienos iš svarbiausių Lansarotės kurortų, anksčiau uosto miesto Puerto del Carmen. Lankytojai giria ramią apylinkę, parduotuvių ir restoranų artumą ir gražų paplūdimį su tamsiu smėliu, kuris yra kelios minutės pėsčiomis nuo viešbučio. Didžiausias viešbučio turtas yra erdvūs, patogūs ir švarūs kambariai bei paslaugus ir draugiškas personalas.

Vieta:
Mažoje kalvoje, apie 1 km nuo gyvybingo centro PUERTO DEL CARMEN su parduotuvėmis ir restoranais, apie 25 km nuo Timanfaya nacionalinio parko; apie 15 km nuo Arrecife oro uosto; Autobusas sustos apie 50 m nuo viešbučio (apie 2 EUR / Arrecife).

Paplūdimys:
Grande, viešas, smėlio ir gžvyro, tamsus smėlis, švelnus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo viešbučio, skėčiai ir saulės gultai mokami (apie 13 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
2001 m. renovuotas trijų žvaigždučių viešbutis, iš viso 167 apartamentai, tradiciniai baltos spalvos nameliai, 3 aukštai, salė, visą parą dirbanti registratūra, "El Mirador" restoranas - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės patiekalai), vaikų kėdės , vegetariški patiekalai, Saloon baras, užkandžių baras prie baseino, sodas; už papildomą mokestį: "hot spot" ir belaidis internetas (apie 2 EUR / h, apie 20 EUR per savaitę), skalbykla, pinigų keitimas; atsiranda lygių skirtumai - nerekomenduojami asmenims su judėjimo apribojimais; Priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard", "American Express".

Kambarys:
Apartamentai:
Maks. 4 asm. (papildoma lova, sofa 2 žmonėms), apie 45 m², gerai prižiūrimi, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), svetainė su virtuvėle (šaldytuvas, viryklė, elektrinis virdulys, mikrobangų krosnelė, lyginimo lenta) ir miegamasis atskirtas durimis, telefonas, šaldytuvas; už papildomą mokestį: palydovinė televizija (apie 3 EUR / parai), saugi (apie 12 EUR / savaitę); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 400 m2, gėlas vanduo, atskiras skyrius vaikams, skėčiai ir gultai, nemokamai prie baseino; petanque, stalo tenisas, smiginis, biliardo stalas, stalo futbolas; retkarčiais animacijos vaikams ir suaugusiems.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
Pusryčiai - švediškas stalas (8.00-10.00 val.), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-21.00) restorane; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-23.00 val.);.


ref:4290

Kitos kelionės datos

Barceló Lanzarote Active Resort

Ispanija / Lansarotė / Costa Teguise
919 €
  • Data: 2024-04-13 - 2024-04-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:10 -> ACE 13:25
    Grįž: ACE 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Lanzarotė

Trumpas aprašymas:
Naujasis Barceló Lanzarote Active Resort kompleksas buvo sukurtas sujungus populiarius viešbučius: Barceló Lanzarote Mar ir Barceló Lanzarote Playa. Dėl savo originalios koncepcijos tai ideali vieta tiek sporto entuziastams, tiek šeimoms, poroms ir draugams, ieškantiems balanso tarp geriausios virtuvės, poilsio ir aktyvaus poilsio. Svečiai gali naudotis keliais baseinais, įskaitant olimpinį baseiną, taip pat treniruoklių salę ir sveikatingumo centrą, kuriame siūlomi masažai ir grožio procedūros. Komplekso širdis ir svečių susitikimo vieta yra „La Plaza“, kur galėsite skaniai pavakarieniauti á la carte restorane ir dalyvauti gausioje viešbučio animacijos programoje. Čia rasite viską, ko reikia tobuloms atostogoms Lanzarotėje!

Vieta:
apie 2 km iki COSTA TEGUISE centro, apie 300 m iki parduotuvių, barų ir restoranų; apie 6 km nuo salos sostinės Arrecife, apie 20 km nuo Puerto del Carmen; apie 13 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė ir taksi stotelė priešais viešbutį (Arrecife, Puerto del Carmen/apie 3 EUR).

Paplūdimys:
Playa del Ancla, viešas, smėlio ir uolų, nedidelis, ramioje įlankoje, apie 50-400 m nuo viešbučio (priklausomai nuo nakvynės), paplūdimio paslaugos nėra; Playa Bastian, viešas, smėlio, platus, apie 1,9 km nuo viešbučio; Playa de Las Cucharas, viešas, smėlėtas, platus, apie 2,9 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR/parai/2 gultai ir skėtis), puikios sąlygos plaukiojimui burlentėmis (burlenčių bazė).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, elegantiškas ir platus, visiškai atnaujintas 2022 m., susideda iš 2 dalių, esančių viena šalia kitos, padalintų gatve: Barceló Lanzarote Playa ir Barceló Lanzarote Mar; iš viso 659 kambariai, keli pastatai, iki 6 aukštų, keli liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindiniai restoranai: Olivina ir Nimbra – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, maisto gaminimaso šou, teminės vakarienės pasirinktomis dienomis, 2 restoranai la carte (už papildomą mokestį; būtina išankstinė rezervacija) - KOI su azijietiška virtuve ir Le Dolce Vita su itališka virtuve, 4 barai: Breeze ir Marella prie baseinų, B-Lounge fojė, Champs sporto baras; bagažo saugykla, mini parduotuvė, saulės terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas komplekse; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, dviračių nuoma; patogumai žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 32 m2, patogus ir elegantiškas, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, mini baras (mokama pagal suvartojimą), seifas (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną arba jūra už papildomą mokestį;
Junior Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 42 m2, svetainė ir miegamasis, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Family suite:
Maks 3 suaugę ir 2 vaikai, , apie 42 m2, svetainė ir miegamasis, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; papildomai: šaldytuvas, mikrobangų krosnelė; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
keli baseinai, iš jų 1 šildomas olimpinis baseinas (už papildomą mokestį: nuo maždaug 3 EUR/val./bendras takas, nuo apie 21 EUR/val/privatus takas; 10 takelių, šildomas), 2 vaikų baseinai, iki prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR; pakeitimas apie 2 EUR), profesionali sporto salė, mini golfas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-11 m.) ir paauglių klubas (11-15 m.), animacija suaugusiems ir vaikams kelis kartus per savaitę (animacinė programa ir jų dažnis gali keistis): sportinė ir rekreacinė veikla bei vakarinės pramoginės programos; už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: sauna, veido ir kūno procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) tam skirtame restorane; vanduo, rinktiniai gaivieji gėrimai ir vietinis vynas prie valgio; užkandžiai nurodytuose baruose (11.30-17.30); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8991

Kitos kelionės datos

Aparthotel R2 Bahía Kontiki Beach

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
940 €
  • Data: 2024-11-30 - 2024-12-07 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen

Trumpas aprašymas:
Neseniai modernizuotas, patogus apartamentų kompleksas, esantis populiarioje turistų lankomoje vietoje Puerto del Carmen, su vaizdinga pajūrio alėja ir dideliu barų, kavinių bei vietinių restoranų pasirinkimu. Šiuolaikiškuose ir erdviuose vieno ir dviejų miegamųjų apartamentuose yra visi reikalingi patogumai, įskaitant greitą internetą darbui toli nuo biuro. Tiek apartamentai, tiek viešbučio interjeras dekoruoti jūriniu stiliumi. Puiki vieta romantiškai kelionei su partneriu ar palaimingam poilsiui su visa šeima!

Vieta:
ant nedidelės kalvos, viešbučių rajone, apie 500 m nuo PUERTO DEL CARMEN centro, maždaug 150 m nuo parduotuvių, restoranų, barų ir kavinių; maždaug 10 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa Grande, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, maždaug už 150 m nuo viešbučio, priėjimas šaligatviu, mokami skėčiai ir gultai (apie 15 EUR / diena / 2 gultai ir skėtis).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, visiškai modernizuotas 2018 m., 108 apartamentai , keli pastatai, iki 2 aukštų, fojė, registratūra, restoranas (veikia pusryčiams), baras; vieša automobilių stovėjimo aikštelė prie viešbučio; nemokamas belaidis internetas tam skirtose viešosiose vietose; už papildomą mokestį: automobilių ir dviračių nuoma; patogumai žmonėms su negalia; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
1 miegamojo apartamentai:

3 asm. (papildoma lova 3 asm. - sofa), apie 42 m2, oro kondicionierius, erdvus ir patogiai įrengtas, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), svetainė su virtuvėle (šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, virdulys, virtuvės reikmenys) ir miegamasis, atskirtas durimis, televizorius su išmaniąja televizija; už papildomą mokestį: seifas, bevielis internetas (apie 2 EUR / diena); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
2 miegamųjų apartamentai:
4 asm., apie 52 m²,  įrengimas kaip 1 miegamojo apartamentų, papildomai 2 miegamasis.

Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai; išorinis pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje.

Neįgaliesiems:
- pervežimas iš oro uosto į viešbutį, iš viešbučio į oro uostą: transporto priemonė pritaikyta neįgaliems žmonėms vežti (už papildomą mokestį, paprašius)
- neįgaliųjų vežimėlių naudotojas gali laisvai judėti iš savo kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir paplūdimį
- neįgaliųjų vežimėlių rampos
Kambarys:
- 1 miegamojo apartamentai pritaikyti žmonių su negalia poreikiams (pagal pageidavimą)
Vonia:
- dušas: be slenksčio, turėklas
- turėklai prie tualeto


ref:7767

Kitos kelionės datos

Grand Teguise Playa

Ispanija / Lansarotė / Costa Teguise
1066 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Lanzarotė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs kurorto centre, garsėjančiame nuostabiais smėlio paplūdimiais ir žaviais pėsčiųjų takais. Sodo apsuptyje, tai puikus pasiūlymas aktyvioms šeimos atostogoms, taip pat poilsiui dviese. Praktiškai pačiame Costa Tequise miestelio centre ir netoli nuostabaus paplūdimio, idealiai tinka ne tik saldžiam tinginiavimui deginantis, bet ir vandens sportui. Yra du suprojektuoti baseinai su sūraus vandens srove, ideali vieta atsipalaiduoti visai šeimai!

Vieta:
COSTA TEGUISE centre, apie 100 m nuo daugybės parduotuvių, barų ir restoranų, vietiniu keliu; apie 14 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė 300 m nuo viešbučio (Arrecife, Puerto del Carmen / apie 3,5 EUR), taksi apie 100 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
„El Jablillo“: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, 10 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai; Las Chucharas: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, 400 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 13 EUR / komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prižiūrėtas, stilingas, pastatytas 1987 m., renovuotas 2014/2015 žiemą ir 2021 m. (kambariai 0-3 aukštuose), 314 kambarių, 1 korpusas, 6 aukštai, 6 liftai, erdvus vestibiulis, 24 val. registratūra, restoranas El Jablillo – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, vegetariški patiekalai, á la carte restoranas (dirba 3 kartus per savaitę tik vakarienės metu, būtina išankstinė rezervacija) – vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vestibiulyje esantis baras Alisios, „Estrella“ baras prie baseino; keitykla; 2 konferencijų salės: Salón Lanzarote iki 286 žmonių ir Salón Gran Canaria max 100 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną ir vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 7 EUR/d., apie 25 EUR/sav., apie 35 EUR/2 sav.), interneto taškas (apie 1 EUR/10 min), gydytojo budėjimas; pataogumai žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis su vaizdu į jūrą:

2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², renovuotas, yra 1-3 aukštuose, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, virdulys, kavos ir arbatos rinkinys (už papildomą mokestį); seifas (apie 2,5 EUR/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės);
Superior:
2 asm.  (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², renovuotas, elegantiškas ir modernus, išsidėstę 4-6 aukštuose, įrengimas kaip standartiniame kambaryje su vaizdu į jūrą; papildomai: vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); vaizdas į jūrą;
Suite club teguise:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), yra 0-1 aukštuose, svetainė ir miegamasis atskirti stumdomomis durimis, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, paplūdimio rankšluosčiai, chalatas ir šlepetės), bevielis internetas, išmanusis televizorius svetainėje, papildomas televizorius miegamasis, telefonas , kapsulinis kavos aparatas (nemokamas pildymas), mini baras (atvykus papildomas gaiviaisiais gėrimais ir vandeniu), sūkurinė vonia miegamajame, vakarienė á la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina iš anksto rezervuoti), visą dieną įėjimas į VIP Club Teguise lounge registratūroje (tik vyresniems nei 18 metų asmenims; užkandžiai, vanduo, nealkoholiniai gėrimai, tam tikri alkoholiniai gėrimai), standartinė „viskas įskaičiuota“ formulė, praturtinta specialiais firminiais alkoholiniais ir nealkoholiniais gėrimais; seifas (apie 2,5 EUR/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (2 gultai);

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, laisvos formos, sūraus vandens: apie 480 m², gylis iki 1,1 m, šildomas, apie 560 m², gylis 1,5-2 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 24 m², gylis 0,3 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 Eur); stalo tenisas, treniruoklių salė, smiginis, mini golfas, 2 teniso kortai (mokama prožektorių ir įrangos nuoma); mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; sveikatingumo centras: sauna, masažai (mokama); 2 golfo laukai apie 2 km nuo viešbučio.

Patogumai neįgaliesiems:
Su vežimėliu galima laisvai judėti iš savo kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir sodą; įėjimo į patalpą durų plotis: 90 cm; vonios durų plotis: 60 cm; 2 vonios kambariai su turėklais; 2 kambariai su dušu; turėklai prie tualeto; kriauklė lengvai prieinama su vėžimėliu ; kelias į paplūdimį - šaligatvis, vedantis į paplūdimį: grindinio plokštė / betonas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) restorane „El Jablillo“; užkandžiai baseino bare (10.30-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, patiekiami vestibiulio bare (18.00–24.00) ir baseino bare (10.30–18.00); Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3797

Kitos kelionės datos

LIVVO Mirador Papagayo

Ispanija / Lansarotė / Playa Blanca
1092 €
  • Data: 2025-04-05 - 2025-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Viešbutis siūlo nerūpestingą poilsį nuostabiame Lansarotės kampelyje – amžinojo pavasario šalyje. Jis yra priešais vandenyną, netoli gražiausių Papagayo salos paplūdimių. Netoli nuo čia yra Marina Rubicon su restoranais ir barais. Visas kompleksas turi malonią architektūrą ir didelį sodą, kurį sudaro viešbučio dalis ir pastatas su apartamentais. Viešbutis puikiai pasiruošęs priimti šeimas su vaikais, o visų aktyvaus poilsio mėgėjų laukia daugybė pramogų.

Vieta:
Las Coloradas rajone, apie 3 km nuo PLAYA BLANCA centro, ant skardžio, prie pat ilgos promenados, artimiausios parduotuvės apie 300 m nuo viešbučio; apie 35 km nuo Arrecife oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas iki Playa Blanca.

Paplūdimys:
Las Coloradas, viešas, uolėtas, vulkaninis, nuolaidu paplūdimys, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 40 m nuo viešbučio; Papagayo, viešas, smėlio, nuolaidus paplūdimys, apie 3 km nuo viešbučio; abu paplūdimiai be paplūdimio paslaugų; Dorada, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 3 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas), autobusas nemokamas; galimybė patekti į vandenyną iš šalia viešbučio esančios mobilios prieplaukos (priklausomai nuo oro sąlygų);

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, stilingas, susideda iš dviejų dalių, atskirtų vidine gatve (pastatai sujungti saugiu praėjimu po gatve tik viešbučio svečiams): pagrindinis pastatas 2002 m. statybos, 208 kambariai (renovuotas 2017 ir 2018 m.), 5 aukštai, 4 liftai ir 83 butai statyti 2004 m., 2 aukštai; pagrindiniame pastate: erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Lancelot“ – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, reikalinga tinkama apranga (ponams – ilgos kelnės), „Flamingo“ baras fojė, holas baras Timanfaya, baras prie baseino El Junco; valiutos keitykla, butikas; 2 konferencijų salės 250 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto punktas, vaikų priežiūra (būtina išankstinė rezervacija), kirpykla, automobilių ir dviračių nuoma; patogumai žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kreditinėje kortelėje) galimoms viešbučio išlaidoms padengti: apie 50 EUR/kambariui/apgyvendinimui.

Kambarys:
Standartinis pagrindiniame pastate: 

2 asm.  (galima 1 papildoma lova - sofa); renovuotas, apie 32 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), lyginimo komplektas (pagal užsakymą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; 
Superior pagrindinaime pastate:
2 asm.  (galima 1 papildoma lova - sofa); renovuotas, apie 45 m², 2 kambariai: miegamasis ir svetainė (neatskirti durimis), individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), kavos ir arbatos rinkinys, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), lyginimas komplektas (pagal užsakymą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa, vaizdas į jūrą; 
Šeimyninis apartamentų dalyje:
maks 4 asm., apie 55 m², svetainė su kampine sofa ir miegamasis atskirtas durimis, įrengta virtuvėlė, šaldytuvas, įrengimas kaip standartinio kambario, terasa.

Sportas ir pramogos:
komplekse: 3 baseinai, gėlas vanduo, apie 400 m² (šildomas žiemos sezonu), apie 300 m² ir apie 200 m², vandens masažas, 2 baseinai vaikams, gėlas vanduo, kiekvienas apie 36 m², nemokamas prie baseinų skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR); stalo tenisas, smiginis, aerobika, futbolas, tinklinis, šaudymas iš lanko, rutulys, fitnesas, šiaurietiškas ėjimas, vandens aerobika, vandensvydis; kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija vaikams: pramoginė ir sportinė veikla, diskoteka; už papildomą mokestį: teniso kortas (apie 6 EUR/val.), inventoriaus nuoma (depozitas apie 20 EUR), skvošas, biliardo stalas, žaidimų kambarys; sveikatingumo centras (mokama: apie 30 EUR/asm./90 min – įėjimas tik vyresniems nei 16 m.): sūkurinė vonia, hamamas, kaldariumas, statinė su šaltu vandeniu, masažai.

Patogumai neįgaliems:
asmuo vežimėlyje gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną;
neįgaliųjų vežimėlių rampos: pagrindinis įėjimas į viešbutį
4 standartiniai kambariai pagrindiniame pastate, įėjimo į kambarį durų plotis: 80 cm, vonios kambario durų plotis: 80 cm, turėklai prie tualeto; praustuvas, pritaikytas neįgaliojo vežimėliu sėdinčiam asmeniui
Paplūdimys: važiuojamoji dalis į paplūdimį; paviršius, vedantis į Playa Blanca paplūdimį: grindinio plokštės/betonas|.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), vėlyvieji pusryčiai (10.30-12.00), užkandžiai (12.30-14.00, 15.00-17.00) nurodytuose baruose; švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:244

Kitos kelionės datos

Princesa Yaiza Suite Resort

Ispanija / Lansarotė / Playa Blanca
1158 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija / Lansarotė

Trumpas aprašymas:
Gražiai integruotas į vulkaninį Lanzarotės kraštovaizdį ir mėlyną vandenyną, prieš kurį viešbutis atrodo kaip atostogų oazė. Sukurtas kolonijinio stiliaus su medinėmis detalėmis ir ryškiomis interjero spalvomis. Pagrindinė viešbučio vieta – gražiai suprojektuoti baseinai žalių palmių apsuptyje, kurių pavėsyje galėsite pabėgti nuo saulės ir atsipalaiduoti po dienos pramogų. Dėl savo vietos pirmoje linijoje, iš viešbučio atsiveria nuostabūs vandenyno, Fuerteventūros ir Lobos salos vaizdai. Puikiai tinka aktyvioms šeimyninėms atostogoms dėl puikių poilsio ir sporto galimybių bei vietos.

Vieta:
apie 500 m nuo PLAYA BLANCA centro ir prieplaukos, apie 200 m iki parduotuvių, netoli vietinio kelio, barų ir restoranų; apie 30 km nuo Arrecife oro uosto, autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa Dorada, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 10 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; apie 4 km nuo garsiųjų Papagayo paplūdimių.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2002 m., 385 kambariai, 2 pastatai, 4 aukštai, 12 liftų, nedidelis fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranai - švediškas stalas: Yaiza - tarptautinė virtuvė, meniu ir kėdutės vaikams, patiekalai vegetariška, Piazzetta – itališka virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, Hacienda – meksikietiška virtuvė, á la carte restoranai: Kampai – padavėjo paslauga, japoniška virtuvė, Teppanyaki – tradicinis japoniškas grilis, meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai , Isla de Lobos – vietinė virtuvė, vaikiškas meniu, vegetariški patiekalai, Chringuito – žuvies ir tarptautinė virtuvė, Don Giovanni – italų virtuvė, ispanų – ispanų virtuvė; barai: vestibiulio baras, Marina baras su terasa, La Papaja prie baseino, Chiringuito užkandžių baras, Salon Mencey, Kikoland užkandžių baras; bankomatas, Boulevard Yaiza – nedidelis prekybos centras; konferencijų centras 800 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, vandenyną, Fuerteventurą ir Lobos salą, sodas, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomč mokestį: interneto taškas (apie 9 EUR/val.), seifas registratūroje, kambarių aptarnavimas visą parą, vaikų priežiūra (2 val. nemokamai, reikalinga rezervacija Royal Kiko); yra lygių skirtumų; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior: 
2 asm.; apie 55 m²; prabangus ir elegantiškas; yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; optiškai atskirtos miegamojo ir svetainės erdvės, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės; plaukų džiovintuvas), vaizdas į sodą, kalnus arba baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Junior suite: 
2 asm (galima 1 papildoma lova vaikui); apie 61 m²; prabangus; yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (vonia, dušas, WC, plaukų džiovintuvas); įrengimas kaip superior kambaryje; papildomai: mini baras (už papildomą mokestį); terasa (stalas ir kėdės).
Suite:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomoms lovoms vaikams);  apie 75 m²; svetainė ir miegamasis atskirti durimis, įrengimas kaip junior suite; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, netaisyklingos formos, gylio 0,6-1,5 m, vienas sūraus vandens, 2 baseinai vaikams, gėlo vandens, gylis: 0,3-1,5 m, vandens masažas, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; 2 teniso kortai su inventoriaus nuoma ir prožektoriais (mokama apie 10 Eur/val.), sporto salė, futbolo ir krepšinio aikštelė, stalo tenisas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas - Kikoland (3-16 m.), mini diskoteka, amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams; papildomi mokesčiai: asmeninis treneris, nardymas, buriavimas, dviračių nuoma.


ref:556

Kitos kelionės datos

Fariones

Ispanija / Lansarotė / Puerto Del Carmen
1397 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> ACE 00:00
    Grįž: ACE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Ispanija / Kanarų salos / Lanzarotė

Pasiūlymo aprašymas:
Seniausias salos viešbutis visiškai naujoje versijoje! Visiška modernizacija ir visiška metamorfozė suteikė jam modernumo ir išskirtinumo dvelksmą. Šios transformacijos padariniai yra įspūdingi! Ypač verta dėmesio graži zona su palmių sodu, infinity baseinu ir sūkurine vonia, įdomiai sutvarkytomis bendromis erdvėmis ir keliais restoranais su atnaujintu meniu, kuris patenkins išrankiausių svečių gomurį. Iš jaukių kambarių atsiveria vaizdingas vaizdas į jūrą ir visi būtini patogumai ramiam poilsiui gražioje aplinkoje. Suite taip pat gali išskirtinai naudotis saulės terasa su baru ir infinity baseinu, esančiu ant viešbučio stogo, iš kurio atsiveria nepamirštamas vaizdas į paplūdimį, Atlanto vandenyną ir šurmuliuojantį Puerto del Carmen!

Vieta:
populiariame PUERTO DEL CARMEN kurorte, parduotuvės, restoranai, barai prie pat viešbučio, apie 3 km nuo Rancho Texas, apie 3 km iki golfo aikštyno, apie 22 km iki Timanfaya nacionalinio parko; apie 10 km nuo Arrecife oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio (Arrecife, Playa Blanca, apie 2-3 EUR).

Paplūdimys:
Playa Chica, mažas, jaukus, visai šalia viešbučio; Playa Grande, viešas, ilgas ir platus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1967 m., pilnai renovuotas 2020 m., 213 kambarių, 8 aukštai, keli liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas La bella Lucía - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, restoranas Erizo (dirba vakarienės metu laikas; reikalinga išankstinė rezervacija) – á la carte, Makaronezijos virtuvė, Gourmet Kaori restoranas (reikalingas išankstinis rezervavimas) – á la carte, Azijos virtuvė, restoranuose yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, specialios dietos pagal pageidavimą; keli barai: „La Barra“ baras prie vestibiulio, „Pitaya Fresh Juice“ baras prie pagrindinio baseino, „Sunset Rooftop“ baras ant viešbučio stogo (tik šių kambarių svečiams: liukso numeris, liukso loftas, vandenyno liukso numeris ir didysis liukso numeris fariones), Cueva de Ar Juana klubas; kantorius; 1 didelė ir 3 nedidelės konferencijų salės, saulėta terasa palmių sode su vaizdu į paplūdimį ir vandenyną, sutvarkytas sodas, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (7.00-23.00), vaikų priežiūra, automobilių nuoma, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla; patalpos žmonėms su negalia; leidžiami augintiniai iki 5 kg (pagal pageidavimą; mokama vietoje: apie 60 EUR/naktis); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

Kambarys:
Superior:
2 asm. apie 32-35 m², oro kondicionierius, optiškai atskirta svetainė, vonios kambarys (dušas su lietaus dušu, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatas, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, kavos rinkinys, pagalvių meniu , mini baras (atvykus nemokamai su gaiviaisiais gėrimais), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Junior suite:
2 asm. apie 38-40 m², įrengimas kaip superior kambario;
Suite:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 63-70 m², svetainė ir miegamasis, įrengimas kaip superior kambario, papildomai: vonia vonioje, galimybė naudotis Sky Lounge (saulės terasa su bekraščiu baseinu ir baru ant viešbučio stogo), pusryčiai taip pat restorane Gourmet Kaori, vakarinis kambarių aptarnavimas su aromaterapija;
Ocean suite:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 80 m², įrengimas kaip suite kambario.

Sportas ir pramogos:
didelis infinity baseinas sode, gėlas vanduo, sezoniškai šildomas (lapkričio-balandžio mėn.), 2 lauko sūkurinės vonios, nedidelis infinity baseinas 8-ame viešbučio aukšte (įėjimas tik suite  kambarių svečiams; tik asmenims nuo 16 metų), gėlas vanduo, šildomas sezoniškai (lapkričio-balandžio mėn.); nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR/vnt.); Vakaro animacija suaugusiems, gyva muzika; išorinis pasiūlymas: sporto centre Club Deportivo Fariones (apie 150 m nuo viešbučio, tik vyresniems nei 16 metų asmenims; informacija viešbučio registratūroje): nemokama: profesionali sporto salė, grupiniai sporto užsiėmimai, baseinas, mokama : teniso ir padelio kortai , užsiėmimai su asmeniniu treneriu; 18 duobučių golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio (mokama).

Patogumai asmenims su negalia:
oro uostas-viešbutis-oro uostas: transporto priemonė pritaikyta vežti žmones su negalia (pagal pageidavimą, už mokestį); asmuo vežimėlyje gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą ir baseiną; neįgaliųjų vežimėlių rampos: pagrindinis įėjimas į viešbutį, vestibiulį ir baseiną; 4 junior suite kambariai 3 aukšte (pagal pageidavimą);  įėjimo į kambarį durų plotis ne mažiau 80 cm;  Vonios kambarys: platesnės durys, dušas: dušo padėklas be slenksčio, turėklai šalia tualeto


ref:1811

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Lanzarotė tai nepakartojama sala! Gimė iš ugnies ir vandens prieš milijonus metų, didingai iškilusi Atlanto vandenyne. Sala žavi egzotiškais ugnikalnių peizažais, dangaus spalvomis, saulėtais paplūdimiais, intensyviai mėlyna vandenyno spalva bei elegantiška vietine architektūra. 

Ką verta aplankyti Lanzarotėje? 

  • Aresifė - pagrindinis miestas saloje, esantis rytinėje pakrantėje. Čia visada rasite pramogų, o viešbutyje nakvynę išsirinkti labai paprasta, nes jais „nuklota“ bemaž visa pakrantė.
     
  • Timanfajos nacionalinis parkas - trokštantiems pasimėgauti gamta. Ši teritorija dar turi „ugnies kalnų“ pavadinimą, nes parke stūkso net 32 ugnikalniai! Prieš galingus ugnikalnių išsiveržimus ši didžiulė parko teritorija buvo pati derlingiausia Lansarotės saloje. Dabar čia žemę rasime padengtą tik besidriekiančia lavos jūra. Beveik prieš tris šimtus metų (1730–1736 metais) įvyko milžiniška katastrofa saloje, kurios metu paviršių užliejo 8 milijonai kubinių metrų karštos lavos ir daugiau nei 400 gyvenamųjų namų buvo sunaikinti.
     
  • Tegisa - vynuogynais apsuptas miestelis, buvusi salos sostinė. Saloje beveik nėra medžių, tad jeigu norite išvysti daugiau žalumos, būtinai aplankykite . Šis miestelis yra salos viduryje, ir nuo pagrindinio ir didžiausio salos miesto Aresifės nutolęs vos per 15 km. Atvykę į Tegisą galėsite paragauti tradicinio aromatingo, saldaus, tačiau stipraus salos vyno, vadinamo malvasia.
     
  • Harijos miestelis, kurio apylinkėse atsiveria įspūdingas palmių slėnis. Jame auga net tūkstantis palmių medžių! Tikrai turėsite kur akis paganyti ir tikrai parsivešite malonių įspūdžių.
     
  • Kaktusų sodas - viena populiariausių vietų apsilankyti.
     
  • Costa Teguise yra rytinėje Lanzarote, netoli sostinės,  tik 10 iki 15 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto. Costa Teguise yra viena iš patraukliausių turizmo vietovių Lanzarotėje.


Kaip pramogauti Lanzarotėje?

Mėgstantys naktinį gyvenimą, gali išmėginti savo laimės paukštę sugauti vieninteliame saloje esančiame kazino „The Casino de Lanzarote”. Taip pat yra begalė naktinių klubų, kurie veikia ketvirtadieniais – šeštadieniais iki paryčių.

Jei domina aktyvios pramogos, galite išmėginti safarį, kuomet panersite vienai valandai drauge su gidu. O jei norite ir panardyti, ir pasivėžinti vandens motociklais, išbandykite plaukiojimo katamaranais pramogą. Trokštate labiau atsipalaiduoti ir pamatyti kas vyksta už salos ribų? Tuomet yra siūloma Lansarotės salų ekskursija, kurios metu mėgausitės atpalaiduojančia kelione jūra plaukiant vandens taksi.

Sveikatingumo centrai

Beveik kiekviename viešbutyje yra įrengtos pirtys, treniruoklių salė ir SPA kabinetai.
Žymiausias SPA Lanzarotėje – “Aquarsis Thermal SPA ir Wellness Center Lanzarote”.

Informacija keliaujantiems

Lansarotėje, kaip ir visame Kanarų salyne, vyrauja itin švelnus ir šiltas klimatas ištisus metus, tad galite planuoti kelionę, kada tik panorėję. Čia oro temperatūra svyruoja vos 6 laipsniais, saulė šviečia ištisus metus, todėl nuolat galėsite mėgautis maudynėmis Atlanto vandenyne (vandens temperatūra vasaros sezono metu būna apie +22°C, o žiemos mėnesiais siekia +18 °C). Tad ne veltui čia vietiniai žmonės daugiau šypsosi, yra geresnės nuotaikos. Nejau nenorite ir Jūs nors savaitėlę atsipūsti saulėtame kurorte? Sakote taip? Tuomet susitinkame Lansarotėje!

Lansarotėje galima rasti 180 skirtingų rūšių  grybų. Taip pat yra 500 skirtingų rūšių augalų, o net 17 yra nykstančios rūšys.  Sala įtraukta į UNESCO biosferos rezervatų sąrašą, o 2009 metais buvo kilęs skandalas dėl UNESCO statuso.