• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Mirador Maspalomas by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
620 €
  • Data: 2024-03-29 - 2024-04-05 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:30 -> LPA 13:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Pilnai atnaujintas, puikus viešbutis su šventine atostogų atmosfera, yra puikus pasirinkimas visos šeimos atostogoms. Viešbutyje daug pramogų vaikams: gražūs baseinai, vaikų žaidimų kambarys, mini klubas, animacija. Praktiškai įrengti ir gerai prižiūrimi kambariai yra standartiniai ir šeimyniniai. Viešbutis siūlo nemokamą nuvežimą į gražų smėlio paplūdimį su garsiomis Maspalomas kopomis - Gran Kanarijos vizitine kortele.

Vieta:
Ant kalvos, apytiksliai 3,5 km nuo MASPALOMAS centro, keliuku apie 100 m nuo prekybos centro, apytiksliai 500 m nuo prekybos centro „El Tablero“; apytiksliai 35 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apytiksliai 200 m nuo viešbučio (3 EUR / centras).

Paplūdimys:
Maspalomos: viešas, atskiras skyrius nudistams, švelnaus ir minkšto smėlio, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos pažymėjimu, apytiksliai 4 km nuo viešbučio, privažiavimas keliu, nemokamas autobusų pervežimas autobusu (4 kartus per dieną), mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1998 m., renovuotas 2017 m., 436 kambariai, 6 pastatai, 5–6 aukštai, 9 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas - švediško stalo patiekalai, ispaniška ir tarptautinė virtuvė, aukštos kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, baras prie baseino, baras fojė; pinigų keitimas, bankomatas, bagažo saugykla, terasa su vaizdu į baseiną, nedidelis sodas; nemokamas bevielis internetas viso viešbučio patalpose; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apytiksliai 1 EUR / 15 min.), vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asmenims (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), kambario plotas apytiksliai 30 m², gerai prižiūrėtas, vonios kambarys (vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas, wc), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, šaldytuvas, ventiliatorius;už papildomą mokestį: seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
3 asmenims (galima 1 papildoma lova), kambario plotas apytiksliai 40 m²; miegamasis ir svetainė, standartinio kambario įrengimas; vaizdas į jūrą ar kalnus; šeimyninis kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, atskirti tiltu, šildomi sezono metu, gėlas vanduo, gylis 1,2 - 1,7 m, apytiksliai 150 m², sūkurinė vonia, vaikiškas baseinas: sezoniškai šildomas, saldus vanduo, gylis apytiksliai 0,4 m, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai, mokami rankšluosčiai (apytiksliai 1 EUR / para, užstatas: 10 EUR); stalo tenisas, petankė, smiginis, aerobika, sodo šachmatai; vaikų žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4–12 m.), diskoteka, mini diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: žaidimai ir linksmybės, profesionalūs pasirodymai 2 kartus per savaitę; už papildomą mokestį: biliardo stalas, masažai; Išorinis pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje; 18 duobučių golfo aikštynas apytiksliai 3,5 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (8.00–10.30), švediško stalo pietūs (13.00–15.00), švediško stalo vakarienė (18.00–21.30) restorane; užkandžiai baseino bare (11.00-18.00); sausainiai, kava ir arbata baseino bare (16.00–17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baseino bare ir diskotekoje (10.30–23.00); Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:180

Kitos kelionės datos

Abora Buenaventura

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
632 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Kanarų salos / Gran Kanarija

Pasiūlymo aprašymas:
Įsikūręs netoli Playa del Ingles centro ir smėlio paplūdimio, kurį lengvai pasieksite pėsčiomis arba nemokamu autobusu tiesiai iš viešbučio, tai puiki vieta šeimos atostogoms tikrai atostogų atmosferoje! Šurmuliuojančiame viešbutyje nuobodžiauti neleidžia animacija ir pramogos, mažiausiems svečiams patiks žaisti mini klube ar animacijų metu, o vandens beprotybei kviečia Purslų parkas! 2 erdvūs baseinai – gera vieta atsivėsinti ir atsipalaiduoti ant šezlongo, o patogūs kambariai leis pailsėti po turiningos dienos. Vertinamas už skanią virtuvę ir puikią atmosferą, kurią papildo populiari „viskas įskaičiuota“ formulė, kurios dėka svečiai gali nerūpestingai praleisti laiką čia ir išnaudoti jį maksimaliai!

Vieta:
apie 900 m iki PLAYA DEL INGLES centro, parduotuvės ir barai apie 50 m nuo viešbučio, šalia Maspalomas kopų (apie 3 km), apie 3 km nuo Maspalomas; apie 35 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, platus, nuolaidus paplūdimys, apie 900 m nuo viešbučio, su barais, restoranais, parduotuvėmis ir pėsčiųjų takais, patekimas keliu, šaligatviu arba nemokamu viešbučio autobusu, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR). ) /rinkinys).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir gerai prižiūrimas, pastatytas 1973 m., pilnai renovuotas 2019 m., 724 kambariai, 9 pastatai, 8 aukštai, 9 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai, švediškas stalas: Saborea – vietinė ir tarptautinė, vaikiškos kėdutės ir meniu restorane, vegetariški patiekalai, Snack&Go – tarptautinė virtuvė, 4 barai: Island and Holidays prie baseino, vestibiulio baras ir užkandžių baras Snack 24/7 by Abora – užkandžiai ir gėrimai savitarnos formoje ; kantorius; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas kortele arba grynaisiais) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 50 EUR/kambariui.

Kambarys:
Economy:
2 asm. apie 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, nedidelis šaldytuvas; už papildomą mokestį: seifas, mini baras, kavos/arbatos rinkinys; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į gatvę;
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 35 m², įrengimas kaip economy kambario, balkonas (stalas ir kėdės), daugumos kambarių su vaizdu į sodą, baseiną arba kalnus;
Standartinis view:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 35 m², įrengimas kaip economy kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną;
Šeimyninis:
4 asm, apie 35 m², įrengimas kaip standartinio kambario,papildomai: žaidimų namelis ir žaidimai bei pasveikinimo talismanas vaikams; balkonas (stalas ir kėdės), dauguma kambarių su vaizdu į sodą arba baseiną;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, šildomi sezono metu, gėlas vanduo: Holiday apie 150 m², gylis apytiksl. iki 1,6 m, Island, apie 300 m², gylis iki 1,4 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 50 m²,  gylis 0,5 m, vandens purslų parkas vaikams, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; daugiafunkcinė sporto aikštelė, smiginis, stalo tenisas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (6-12 m.) animacija suaugusiems ir vaikams, amfiteatras; už papildomą mokestį: žaidimų kambarys, biliardo stalas, teniso kortai.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (24H); pasirinkti gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24 val.).


ref:784

Kitos kelionės datos

Mogan Princess & Beach Club

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto De Mogan
632 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Ant uolos, šilčiausioje salos dalyje, harmoningai integruotas į uolos terasą.Viešbutis siūlo gražius panoraminius vaizdus į vandenyną. Vertinamas svečių už puikų maistą, jaukius kambarius ir gerai prižiūrimą baseiną. Didelis privalumas - paplūdimio baras, kuriems remiamasi viskas įskaičiuota formulę. Tiems, kurie domisi mokymusi, yra lenkų nardymo mokykla prie paplūdimio. Taip pat yra nemokamas viešbučio autobusas, kuris veža į paplūdimį Taurito ir žavingą miestelį Puerto de Mogan, vadinamu Mažoji Venecija.

Vieta:
Ant uolos, apie 4 km nuo Puerto de Mogan centro, parduotuvių ir barų, prie jūros, be prieigos prie paplūdimio, prie pagrindinio kelio; apie 10 km nuo Puerto Riko, apie 25 km nuo Playa del Ingles ir Maspalomas; apie 60 km nuo Las Palmas oro uosto; Nemokamas viešbučio mikroautobusas (Puerto de Mogan), autobusų stotelė apie 800 m nuo viešbučio ( 3 EUR / Puerto de Mogan, Maspalomas).

Paplūdimys:
Taurito, viešas, ugnikalnių smėlio, nuolaidus įėimas į jūrą, apytiksl. 1 km atstumu,  vietinė kelių prieiga: palei pasivaikščiojimų taką arba nemokamu viešbučio autobusu; už tam tikrą mokestį: skėčiai, kėdės, čiužiniai, rankšluosčiai ( apie 10 EUR / dieną); Beach Club įtrauktas į viskas įskaičiuota formulę.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, pastatytas 2003 metais, reguliariai renovuojamas, 212 kambariai, 6 pastatai, 3 aukštų, 11 liftų, erdvus, elegantiškas fojė, pagrindinis restoranas - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės), vegetariški patiekalai, be glitimo dietos paprašius iki atvykimo, kėdutės vaikams bei meniu, restoranas La Choza terasoje - padavėjų paslaugos, užkandžiai, kėdutės vaikams, 3 barai: Salon Princess pagrindiniame pastate ir terasoje, Beach Club paplūdimyje, prie baseino Coco Loco; valiutos keitimas, automobilių stovėjimo aikštelė, TV kambarys; terasa su vaizdu į vandenyną; už tam tikrą mokestį: kambario paslaugos, interneto prieigos, skalbyklos paslaugos, gydytojo iškvietimas, automobilių nuoma; Yra skirtingų lygių; Priimamos kreditinės kortelės Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lovą), apie 25 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, Vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, virdulys, nedidelis šaldytuvas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą;
Šeimyninis:
3 asm. (galima 1 arba 2  papildomos lovos vaikams), apie 48 m², du standartiniai kambariai, sujungti durimis; balkonas arba terasa; vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlo vandens, apie 350 m², gylis 1.1-1.6 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, apie 100 m², gylis 1.1 m, šildomas žiemą, vaikų baseinas, gėlo vandens, apie 20 m², gylis 0.5 m, prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, kėdės, čiužiniai ir rankšluosčiai; apšviečiami teniso kortai pie Suite Princess (apie 1 km, veža autobusas), įrangos nuoma (užstatas), stalo tenisas; mini klubas (5-12 metų), pramogos vaikams ir suaugusiems visame baseine ir paplūdimyje; Išorinis pasiūlymas (už papildomą mokestį), golfo laukai (apie 6 km), sporto klubas, biliardas, nardymo mokykla Poland Delphinus, vandens sportas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (13.00-15.00) pagrindiniame restorane arba Beach Club bare paplūdimyje, švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (10.00-18.00) restorane La Choza arba Beach Club bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1229

Kitos kelionės datos

Don Gregory by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
701 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Ideali vieta atostogoms paplūdimio poilsio mėgėjams: esanti visai šalia paplūdimio, leidžia be galo mėgautis Kanarų saule ir vandenyno ošimu. Pasakiškas Maspalomas kopas ir San Agustino centrą pasieksite ilgiau pasivaikščiodami pajūrio promenada, kuri taip pat puikiai tinka rytiniam bėgimui. Visiškai atnaujintas viešbutis siūlo apsistoti elegantiškuose ir gerai prižiūrimuose kambariuose. Svečiai vertina skanius patiekalus ir aukštą „viskas įskaičiuota“ programos lygį.

Vieta:
SAN AGUSTIN, prie pajūrio pėsčiųjų alėjos su barais ir restoranais, šalia viešbučio prekybos centras; apie 3 km nuo Playa del Ingles, apie 4,5 km nuo garsiųjų Maspalomas kopų; apie 25 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 100 m nuo viešbučio (apie 3 EUR/Playa del Ingres).

Paplūdimys:
Las Burras, viešas, smėlio - tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, skėčiai ir gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1974 m., visiškai renovuotas 2017 m., 241 kambarys, 1 pastatas, 8 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas, ispaniška ir tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, baras prie baseino; saulėta terasa, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm., (galima 1 papildoma vieta), apie 25 m², modernus, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys atviras į miegamąjį (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas; papildomi mokesčiai: seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Premium:
2 asm., (galima 1 papildoma vieta), apie 25 m², modernus ir elegantiškas, esantis 7 ir 8 aukštuose, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: chalatas, šlepetės, kavos/arbatos rinkinys, nemokamas seifas, iPod prijungimo stotelė, vienkartinis įėjimas į SPA;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 150 m², gylis 1,1-1,6 m, šildomas sezono metu, infinity baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,2-1,3 m, šildomas sezono metu, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; treniruoklių salė; animacija suaugusiems: gyvi koncertai, kartais profesionalūs pasirodymai; už papildomą mokestį: sveikatingumo ir SPA centras: uždaras vandens terapijos baseinas, sauna, turkiška pirtis, masažai ir grožio procedūros, poilsio kambarys; išorinis pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), vakarienė švediškas stalas (18.30-21.30) restorane; lengvi užkandžiai, ledai tarp valgymų bare prie baseino; sausainiai, kava ir arbata bare prie baseino (16.00-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:169

Kitos kelionės datos

Abora Interclub Atlantic

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
724 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Puikus klubinis viešbutis, priklausantis ABORA viešbučių tinklui, visiškai atnaujintas 2019 m. Sensacingas savo klasėje, sužavės nuostabia atostogų atmosfera. Vaizdingoje vietoje, tai nuostabi oazė, panardinta į subtropinį sodą. Čia galėsite derinti poilsį su puikiomis pramogomis, kurias teikia profesionali animatorių komanda. Puikiai parengti pasiūlymai aktyviems žmonėms ir vienu gražiausių saloje laikomas baseinas – dar vienas argumentas čia praleisti atostogas. Svečiai taip pat giria puikią virtuvę ir yra patenkinti dideliais, gerai prižiūrimais kambariais – labai patogūs šeimoms.

Vieta:
apie 1,5 km nuo SAN AGUSTIN centro, ant kalvos, apie 8 km nuo Meloneras, apie 5 km nuo Playa del Ingles, apie 1,5 km iki prekybos centro; apie 25 km nuo Las Palmo oro uosto; apie 800 m iki autobusų stotelės.

Paplūdimys:
San Agustin, viešas, smėlio, tamsus smėlis, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 500 m nuo viešbučio, nuėjimas laiptais, skėčiai ir gultai už papildomą mokestį (apie 12 EUR/diena); Maspalomas, viešas, smėlio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 6 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1973 m., pilnai renovuotas 2019 m., iš viso 419 kambarių, 4 korpusai, 2-5 aukštai, 2 liftai, erdvi salė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas SABOReA - švediškas stalas, vaikiškos kėdutės ir meniu vaikams, vakarienės metu būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), Snack&Go – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Snack 24/7 by Abora – užkandžiai ir gėrimai savitarnos formoje; 2 barai: fojė ir La Palapa - prie baseino, mini prekyvietė, pinigų keitykla; gražus sodas, kurio plotas 40 000 kv. m², nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla, automobilių, dviračių ir keturračių nuoma; yra lygių skirtumų; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas kortele arba grynaisiais) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 50 EUR/kambariui.

Kambarys
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 28 m², kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetika), bevielis internetas, telefonas, palydovinė televizija, virdulys; papildomi mokesčiai: seifas (apie 2 EUR/para), mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); dauguma kambarių su vaizdu į sodą arba baseiną;
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 38 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, miegamasis ir svetainė optiškai atskirtos papildomomis miegamosiomis vietomis;
Deluxe:
2 asm, apie 29 m², tik suaugusiems, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, papildomai: Nespresso aparatas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); dauguma kambarių su vaizdu į sodą arba baseiną;
Suite:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 40 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, miegamasis ir svetainė atskirti durimis, vaizdas į sodą, baseiną arba jūrą;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai suaugusiems, gėlo vandens: El Lago - 1159 m², gylis iki 1,8 m, čiuožyklos (virš 1,2 m ūgio ir mokantiems plaukti vaikams - draudžiama naudoti pripučiamas rankoves, žiedus ir kitus vandens reikmenis), Isla - 748 m², gylis iki 1,7 m, žiemą šildoma saulės kolektorių sistema, baseinas tik deluxe kambarių svečiams suaugusiems, apie 60 m², gylis iki 1,1 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 191 m², gylis  iki 0,4 m, Splash Park, 2 sūkurinės vonios, gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai mokami (apie 5 EUR, rankšluosčių keitimas apie 1 EUR, reikalingas užstatas: apie 5 EUR); žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), dienos ir vakaro animacija suaugusiems ir vaikams (6 dienas per savaitę, vaikams sezono metu), Disco Pub Bora Bora (19.00-23.00; neįskaičiuota į "viskas įskaičiuota") programa, įėjimas nemokamas, vartojimas mokamas, veikia sezoniškai); daugiafunkcė sporto aikštelė, stalo tenisas, vandensvydis, gimnastika, aerobika, rutulys, smiginis, šaudymas iš lanko; už papildomą mokestį: 3 teniso kortai (apie 10 EUR/val.), biliardo stalas, nardymo klubas; Maspalomas golfo aikštynas apie 8 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje)

Viskas įskaičiuota: 
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (sumuštiniai, saldainiai) nurodytose vietose (24h); pasirinkti vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24 val.).


ref:247

Kitos kelionės datos

Barceló Margaritas

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
724 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Viešbutis priklauso Barcelo viešbučių tinklui. Tipiškas atostogų viešbutis įsikūręs ramioje vietoje, svečiams siūlo nerūpestingas ir linksmas atostogas. Mažiausiems svečiams viešbutyje skirta puiki animacinė programa, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas, du braidymo baseinėliai. Viešbutis išsiskiria plačia all inclusive maitinimo programa bei teminiais vakarais, kuriuose demonstruojami ispaniški kulinarijos šedevrai. Viešbutyje didelė sporto-rekreacijos objektų bazė, todėl mėgstantys aktyvų poilsinį tikrai bus patenkinti. Viešbutis - idealus santykis tarp kokybės ir kainos.

Vieta:
Centre PLAYA DEL INGLES, apie 500 m nuo prekybos centro, šalia Maspalomas kopos, apie 6 km nuo Costa Meloneras, apie 5 km nuo Maspalomas, apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, platus, apie 2 km nuo viešbučio, su barais ir paplūdimio paslaugomis, skėčiai ir gultai mokami (apie 9 EUR/para/komplektas), išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu; Maspalomas, vieša, atskira zona nudistams, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 3 km nuo viešbučio, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 9 EUR/para/komplektas); nemokamas viešbučio autobusas (kursuoja kelis kartus per dieną) į paplūdimius: Playa des Ingles ir Maspalomas.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, visiškai renovuotas 2021/2022 žiemą, 329 kambariai, 2 pastatai: Barceló Margaritas (pagrindinis) ir Barceló Margaritas Royal Level, maks. 8 aukštai, 7 liftai, erdvi salė, 24 val. registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas ir á la carte, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai, vaikiškos kėdutės ir meniu, restoranas tik Svečiams Barcelo Margaritas Royal Level – švediškas stalas, 2 barai prie baseino; konferencijų salė apie 50 žmonių, bagažo saugykla, atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; papildomi mokesčiai: skalbykla, budintis gydytojas, automobilio nuoma; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), renovuotas, elegantiškas, modernaus dizaino, apie 35 m², patogus, šiuolaikiškai įrengtas, individualiai reguliuojamas kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija (plokščiaekranis televizorius), telefonas; už papildomą mokestį: seifas (apie 3 EUR/para, depozitas: apie 12 EUR), mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
4 asm. įrengimas kaip standartinio kambario;
Šeimyninis deluxe:
3 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 43 m², du kambariai atskirti durimis,įrengimas kaip standartinio kambario;

Sportas ir pramogos: 
2 baseinai, iš kurių 1 šildomas sezono metu; baseinas tik Barceló Margaritas Royal Level svečiams, 2 vaikiški baseinai vaikams, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, vonios rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR, pakeitimas: apie 1 EUR); crossfit, vandensvydis, fitnesas, stalo tenisas, sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-6 m.), Teny Club (7-15 m.), Paauglių klubas (13-17 m.), diskoteka, nudistų terasa su vaizdu į jūrą, profesionali animacinė programa suaugusiems ir vaikams, programos pramogos, konkursai, žaidimai, pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardo stalas, už viešbučio ribų: Maspalomas golfo aikštynas (apie 1,5 km), El Salobre Golf & Resort (apie 8 km).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai, kai pagrindinis restoranas nedirba (12.00-18.00); kava, arbata ir desertas (15.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00); savitarnos kampelis su užkandžiais ir gaiviaisiais gėrimais (visą parą); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
standartinė formulė viskas įskaičiuota, papildomai: firminiai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai, rinktiniai užkandžiai; kambaryje: chalatas, šlepetės ir mineralinis vanduo, nemokamas seifas (reikalingas užstatas), nemokamas baseino rankšluosčių keitimas; specialus skyrius pagrindiniame restorane, pietūs arba à la carte vakarienė vieną kartą viešnagės metu; nemokama automobilių stovėjimo aikštelė (priklausomai nuo užimtumo).

Patogumai asmenims su negalia:
• neįgaliojo vežimėlio naudotojas gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą ir sodą
Kambarys:
• geresnieji kambariai (pagal pageidavimą)
• įėjimo durys į kambarį: 78 cm
Vonia:
• durų plotis: 73 cm
• praustuvas 48 cm aukštyje


ref:270

Kitos kelionės datos

Maspalomas Resort by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
747 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Didelis viešbučių kompleksas, puikiai tinkantis šeimoms su vaikais. Įsikūręs gerai sutvarkytame palmių sode su baseinais ir vaikiškais baseinais, tai ideali vieta atsipalaiduoti. Erdviuose bungalow nameliuose su virtuvėlėmis ir atskirais miegamaisiais gali tilpti iki 6 žmonių. Svečiai gali naudotis 2 restoranais, 2 barai ir mėgautis įvairiomis sporto ir poilsio galimybėmis. Mini klubas ir animacinė programa laukia jauniausių. Šalia garsiosios Maspalomo smėlio kopos.

Vieta:
Apytiksliai 900 m nuo MELONERAS viešbučių rajono centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais, apytiksliai 1,6 km nuo Maspalomo centro, apytiksliai 600 m nuo Dunas de Maspalomas draustinio, apytiksliai 2 km nuo Maspalomaso švyturio, apytiksliai 4,2 km nuo Playa del Ingles; apytiksliai 34 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apytiksliai 250 m atstumu nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Maspalomas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 2 km nuo viešbučio,pasiekiamas keliu arba nemokamu viešbučio autobusu 4 kartus per dieną, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/2 gultai ir skėtis); atskira zona nudistams paplūdimyje.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 1989 m., renovuotas 2013 m. (interjeras, kambariai) ir 2014/2015 m. (Oro kondicionierius), 262 kambariai, bungalow nameliai, erdvi salė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, turimos vaikiškos kėdės, vegetariški patiekalai, vakarienės metu būtina oficiali apranga (ponams - ilgos kelnės), 2 barai, įskaitant prie baseino; mini turgus, automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, nemokama belaidžio interneto prieiga prieinamose vietose; užpapildomą mokestį: interneto prieigos taškas, budintis gydytojas, skalbykla; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Bungalow:

2 asm. (galima 1 papildoma vieta 1 suaugusiam arba 2 vaikams - išskleidžiama sofa), kambario plotas apytiksliai 46 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), svetainė su įrengta virtuvėle ir miegamasis, atskirtas durimis, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas (mokama); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės); bungaloe su 2 miegamaisiais (daugiausia 4 suaugusieji ir 2 papildomos lovos vaikams) už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, sezoniškai šildomi, gėlo vandens, kiekvienas maždaug 200 m², gylis apytiksliai 1-1,4 m, 2 vaikiški baseinai vaikams, sezoniškai šildomi, gėlas vanduo, gylis apie 0,4 m, gultai ir skėčiai prie baseinų nemokami, rankšluosčiai (reikalingas garantinis užstatas, pakeitimas kainuoja papildomai); stalo tenisas, daugiafunkcis sporto aikštynas; vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4–12 m.), mini diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka; už papildomą mokestį: dviračių nuoma, biliardo stalas; sveikatingumo centras: manikiūras, pedikiūras, masažas, priežiūros procedūros; 18 duobučių golfo aikštynas apytiksliai 450 m nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (8.00–10.30), švediško stalo pietūs (13.00–15.00), švediško stalo vakarienė (18.00–21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (11.00-18.00), ledainė (10.00-18.00), kava, arbata, sausainiai (16.00-17.00) baseino bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baseino bare ir diskotekoje (11.00–24.00); Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:5798

Kitos kelionės datos

Abora Catarina

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
793 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Puikioje vietoje, netoli kurorto centro su restoranais ir barais, ramioje vietoje Tirajana prospekto pradžioje, šalia Dunas des Maspalomas gamtos rezervato. Visiškai renovuotas ir profesionaliai valdomas, jame yra 3 gerai prižiūrimi baseinai, gražus sodas ir modernus, šviesus interjeras. Ypač rekomenduojama šeimoms su vaikais, kurioms paruošta daug atrakcijų.

Vieta:
Apie 300 m nuo centro PLAYA DEL INGLES, netoli Maspalomas kopų; apie 6 km nuo Costa Meloneras; apie 5 km nuo Maspalomas; apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto; apie 200 m nuo autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlio, platus, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 900 m nuo viešbučio, su baru, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena), nemokamas viešbučio autobusas.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1975 m., renovuotas 2017 m., 402 kambariai, 5 aukštai, 8 liftai, salė, visą parą veikianti registratūra, 3 restoranai: SABOReA - švediškas stalas, yra kėdutės vaikams, Snack and Go, Snack 24/7 by Abora - užkandžiai, 3 batonėliai; pinigų keitimas, automobilių stovėjimo aikštelė; 2 konferencijų salės, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, Eurocard, MasterCard, Diners Club; įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas kortele arba grynaisiais) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 50 EUR/kambariui.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova - sofa) apie 37 m², renovuotas 2017 m., kondicionierius (vasaros sezonu), vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, belaidis virdulys; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalnus, baseiną arba gatvę;
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiajam sofos pavidalu arba 2 papildomos lovos vaikams - viena dviaukštė lova),apie 37 m², renovuotas 2017 m. įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai žaidimų namelis ir žaidimai vaikams;
Deluxe:
2 asm. 2 asm. (galima 1 papildoma lova - sofa) apie 37 m², tik suaugusiems, renovuotas 2017 m. įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: kavos aparatas, vyno butelis atvykus, laikraštis; deluxe kambariai 5 aukšte.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlo vandens, pagrindinis baseinas žiemą šildomas saulės kolektorių sistema: apie 396 m², gylis iki 1,6 m, apie 300 m², gylis  iki 1,4 m, apie 190 m², gylis iki 1,2 m, 2 vaikų baseinai, iš kurių 1 žiemą šildomas saulės kolektorių sistema: 93 m² ir 43 m²,  gylis iki 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, Vandens parkas vaikams, rankšluosčiai mokami; nudistų deginimosi terasa ant viešbučio stogo; vandens aerobika, stalo tenisas, treniruoklių salė; mini klubas (4-12 m.), žaidimų aikštelė vaikams, kasdieninė animacija, gyva muzika, žaidimai ir pramogos viešbučio sode; papildomi mokesčiai: biliardo stalas; golfo aikštynai Maspalomas ir Meloneras apie 3 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (sumuštiniai, saldainiai) nurodytoje vietoje (24h); pasirinkti gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24 val.).


ref:246

Kitos kelionės datos

Corallium Dunamar by Lopesan

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
793 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, skirtas tik suaugusiems, priklauso garsiajam „Lopesan“ viešbučių tinklui, garsėjančiam išskirtiniais viešbučiais ir puikiu aptarnavimu. Suprojektuotas unikaliu stiliumi, visiškai renovuotas, įspūdingas savo moderniu interjeru ir ryškiomis spalvomis. Puikiai įsikūręs pramogų kurorto centre, iš jo atsiveria nepamirštami vaizdai į pakrantę, Playa del Ingles paplūdimį ir garsiąsias Maspalomo kopas. Trys gerai prižiūrimi baseinai ir vešlus atogrąžų sodas yra puiki idėja atsipalaiduoti. Šios vietos unikalumą pabrėžia patogūs kambariai ir skani bei sveika virtuvė. Tai tikrai nusipelno daugiau nei oficialios keturios žvaigždės!

Vieta:
PLAYA DEL INGLES centre, apytiksliai 300 m nuo prekybos centro, apie3 km nuo Maspalomo smėlio kopų; apie 6 km nuo Maspalomos; apytiksliai 29 km nuo Las Palmaso oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Ingles: viešas, smėlio, platus, 200 m nuo viešbučio, turi Mėlynosios vėliavos sertifikatą, mokami skėčiai ir saulės gultai (apie 9 EUR / komplektas / para); Maspalomos: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, yra nudistų zona, 2 km nuo viešbučio, turi Mėlynosios vėliavos sertifikatą, mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 9 EUR / komplektas / para).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, visiškai rekonstruotas 2018 m., 273 kambariai, 2 sujungti pastatai: pagrindinis pastatas, iki 15 aukštų ir priestatas, 5 aukštai, 5 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, pagrindinis restoranas The Food Garden – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai, à la carte restoranai: Maresia Sea & Wine – tapas, El Mediterraneum – Viduržemio jūros regionas, 3 barai, iš jų 2 prie baseino; bagažo saugykla, pinigų keitimas; atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla, automobilio nuoma; lygio skirtumai atsiranda viešbučio patalpose; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Dinners Club, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:

Pagrindiniame pastate, 2 asm., apie 22 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, LCD televizorius, telefonas, virdulys; už mokestį: seifas (apie 3 EUR / para), mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); kai kurie kambariai pirmame aukšte;
Standartinis comfort:
Priestato pirmame aukšte, 2 asm., apie 26 m², elegantiškas ir modernus, įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Standartinis comfort view:
Priestato pirmame aukšte, 2 asm., apie 26 m², elegantiškas ir modernus, įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną arba ribotas vaizdas į jūrą;
Deluxe:
Pagrindiniame pastate, 2 asm., apie 26 m², elegantiškas ir modernus, įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo: pagrindinis baseinas, apie 465 m², gylis iki 1,1 m, priestato baseinas, apie 248 m², gylis 1,4 m, baseinas, apie 74 m², gylis 1,2 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokami, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR, mokama pakaitalas: apie 1 EUR už rankšluostį), profesionalios animacijos, pramoginės programos, spektakliai; už papildomą mokestį (ne viešbučio pasiūlymas): teniso kortai, 2 golfo aikštynai apytiksliai 2 km atstumu, vandens sportas paplūdimyje.

Patogumai neįgaliesiems:
Neįgalusis vežimėliu gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą ir sodą; kambarys pirmame aukšte (pagal išankstinį užsakymą); durų plotis pritaikytas vežimėlio plotui; vonios durų, praustuvo ir dušo plotis pritaikytas neįgaliųjų vežimėliams; liftas viename iš baseinų.

Pilnas maitinimas (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00) ir švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; 1 ribotas alkoholinis arba nealkoholinis gėrimas, patiekiamas per pietus ir vakarienę.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00) ir švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.00-18.00) ir kava, arbata, desertas (15.00-18.00) nurodytame bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3440

Kitos kelionės datos

Suites & Villas by Dunas

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
793 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Atogrąžų sodo apsuptyje 75 tūkst. m² ploto, viešbutyje yra net 4 baseinai suaugusiems ir 3 vaikiški baseinai. Įsikūręs netoli nuo Maspalomo smėlio kopų gamtos rezervato ir garsiojo Faro švyturio – tai Gran Kanarijos vizitė kortelė. Modernūs ir erdvūs apartamentai su atskira svetainės ir miegamojo sekcija yra puikus pasirinkimas šeimos atostogoms.

Vieta:
Viešbučio rajone, apytiksliai 800 m nuo MELONERAS centro su barais ir restoranais, šalia vietinio kelio, mini turgaus ir kiosko šalia viešbučio; apytiksliai 35 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apytiksliai 250 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Maspalomas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 2 km nuo viešbučio, priėjimas keliu arba nemokamu viešbučio autobusu 4 kartus per dieną, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/2 gultai ir skėtis); atskira zona nudistams paplūdimyje.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, elegantiškas ir gerai prižiūrimas, pastatytas 1990 m. (vilos) ir 1996 m. (kambariai suite), kambariai renovuoti 2008 m. (vilos) ir 2011 m. (kambariai suite), 2018 m. (salė, registratūra ir restoranas), paskutinė renovacija 2019 m., (kambario įranga – kambariai suite, naujas amfiteatras, restoranas, pagrindinis baseinas ir jo apylinkės), pagrindinis pastatas ir 168 kambariai suite bei 76 vilos; pagrindiniame pastate: 24 val. dirbanti registratūra, elegantiška ir erdvi salė, restoranas - švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė, maisto gaminimo ir teminiai vakarai 3 kartus per savaitę, yra kėdės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, oficiali apranga privaloma vakarienės metu (ponams - ilgos kelnės), teminis restoranas prie baseino - tarptautinė virtuvė, 2 barai; terasa su vaizdu į baseiną ir į sodą, atogrąžų sodas, kurio plotas 75 tūkst. m², mini turgus, kioskas, bankomatas, automobilių stovėjimo aikštelė, lagaminų saugykla, bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimo paslaugos, budintis gydytojas, kirpykla, vaikų priežiūra, priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Suite:

2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), suremontuotas, apie 40 m², erdvus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), miegamasis ir svetainė, atskirtos durimis, palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, mažas šaldytuvas; už papildomą mokestį: seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseinas;
Family suite:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomas lovas vaikams - sofa), apie 48 m², renovuotas, erdvus ir elegantiškas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), miegamasis ir svetainė atskirti durimis, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas (mokama), pufai, žaidimų palapinė , staigmena dovana; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės, gultai);
Senior suite:
4 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 58 m², 2 miegamieji ir svetainė, suite kambarių baldai; įrengimas kaip suite kambaryje.

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, iš jų 3 žiemą šildomi, gėlo vandens, netaisyklingos formos ir stačiakampio formos, pagrindinis baseinas apie 200 m², kiti apytiksliai 100 m², 1,1–1,6 m gylis, šildomas žiemą, hidromasažas, sūkurinė vonia, 3 vaikiški baseinai, gėlas vanduo, kiekvienas apie 15 m², gylis 0,5 m, gultai ir skėčiai prie baseinų yra nemokami, rankšluosčiai už garantinį užstatą; sporto salė, smiginis, stalo tenisas, daugiafunkcis sporto aikštynas; vaikų žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4–12 m.), naujai atidarytas 2019 m. birželio mėn. „Duni“ vandens purslų parkas vaikams, animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka; už papildomą mokestį: biliardo stalas, dviračių nuoma; sveikatingumo centras: sauna ir masažai; Ne viešbučio pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje, 18 duobučių golfo aikštynas apytiksliai 600 m nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00–21.30) restorane; užkandžiai (11.00–17.00), ledai (10.00–17.00); gaivieji gėrimai, taip pat vietiniai ir importuoti alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00) nurodytuose baruose; Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2424

Kitos kelionės datos

Relaxia Beverly Park

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
864 €
  • Data: 2024-06-18 - 2024-06-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:00 -> LPA 12:40
    Grįž: LPA 13:35 -> WAW 19:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: 
Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Pasiūlymas aktyvioms atostogoms su šeima ar draugų grupėms. Jaukus viešbutis įsikūręs mažoje įlankoje, siūlo erdvius ir patogiai įrengtus kambarius šeimoms. Turi 3 baseinus, mini klubą bei specialią  vietą žaisti žaidimus, sportuoti. Suaugusieji gali rasti atokvėpį sveikatingumo centre, maistas ir gėrimai yra gurmanų restorane su tarptautine virtuve, yra du barai teikiantys skanius gėrimus bei desertus. Artumas  Playa del Ingles suteikia vakaro pramogas aukščiausiu lygiu.

Vieta:
Viešbučio rajone Playa del Ingles, ant kalvos, maždaug 800 m nuo Playa del Ingles centro, apie 300 metrų nuo viešbučio prekybos centro, parduotuvių, restoranų ir barų, apie 1 km nuo San Agustin, apie 5 km nuo kopos Maspalomas; maždaug 25 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apie 50 metrų nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa de Veril, viešas, smėlėtas, apie 100 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas/para); Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 1,8 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas/para).

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1970 matais, iš dalies renovuotas 2006 metais, yra 469 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštų, 3 liftai, erdvus fojė, restoranas – švediškas stalas, tarptautinės virtuvės, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; 2 barai: Snack Bar ir Bar-Lounge;  Automobilių stovėjimo aikštelė, kabelinė televizija, valiutos keitimas, dovanų parduotuvė, spaudos kioskas; terasa su vaizdu į sodą ir baseiną, yra sodas; už tam tikrą mokestį: kambario paslaugos, bevielis interneto ryšys ( apie 1,5 EUR / val, apie 20 EUR / savaitė), gydytojo iškvietimas, skalbykla, kirpėjas; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 18 m2, erdvus ir elegantiškas, su oro kondicionieriumi (liepa-rugsėjis), vonios kambarys (vonia, dušo kabina, tualetas), palydovinė televizija, telefonas; mokama: bevielis internetas, seifas; Nemokama vaikiška lovelė,skirta vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm.  apie 36 m2, miegamasis ir svetainė, įrengimas kaip standartiniame kambaryje;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlo vandens, du maždaug 250 m2, gylis 1.1-1.9 m, sūkurinė vonia, baseinas, gėlo vandens maždaug 150 m2, gylis 1.1-1.9 m, šildomas žiemą, vaikų baseinas, gėlo vandens apie 20 m2, gylis 0.4 m, prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, gultai ir čiužiniai; teniso kortai (nomos mokestis už apšvietimą ir įrangą), stalo tenisas, vandens polo, šaudymas iš lanko; Mini klubas (4-12 metų), žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys; pasirodymai suaugusiems ir vaikams;už tam tikrą mokestį: mini golfas, biliardas, vandens sportas paplūdimyje; Sveikatingumo centras: nemokama- Fitnesas; mokama: masažas, sauna, grožio procedūros veidui ir kūnui.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (13.00-14.30), švediško stalo vakarienė (vasarą: 19.00-21.45, žiemą: 18.30-21.15) pagrindiniame restorane; popietės arbata: kava, pyragas (16.00-17.00); užkandžiai patiekiami bare prie baseino (10.30-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.30-23.00) patiekiami nurodytame bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:681

Kitos kelionės datos

HL Miraflor Suites

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
908 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles

Trumpas aprašymas:
Puikiai prižiūrimas ir jaukus palmių sodo apsuptas pasiūlymas šeimos atostogoms. Įrengtas būtinais patogumais, jis siūlo gerą aptarnavimo lygį, o restorane patiekiami skanūs vietiniai ir tarptautiniai patiekalai. Jauniausias čia ras daugybę pramogų: atskirą skyrių baseine, žaidimų aikštelę, mini klubą ir įdomias animacijas, kurias veda draugiški animatoriai. Kurorto centre esančios vietos dėka svečiai gali lengvai pasiekti daugybę atostogų pramogų, o populiarų smėlio paplūdimį galima pasiekti nemokamu viešbučio autobusu.

Vieta:
PLAYA DEL INGLES centre, maždaug 300 m. atstumu nuo parduotuvių ir restoranų, maždaug 600 m nuo prekybos centro, maždaug 5 km nuo garsiųjų Maspalomas kopų; apie 30 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Plaja del Ingles, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1,5 km nuo viešbučio, priėjimas per nemokamą viešbučio autobusą (kelis kartus per dieną), skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami (maždaug. 12 EUR / rinkinys: 2 gultai ir skėtis).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, pastatytas 1978 m., visiškai atnaujinta 2010 m., iš dalies atnaujintas 2016 m. (bungalow kambariai), 90 kambarių keliuose bungalow, erdvus ir elegantiškas vestibiulis gretimame „Rondo“ viešbutyje (įsiregistravimas ir išsiregistravimas viešbutyje „Rondo“) ir nedidelis vestibiulis viešbutyje „HL Miraflor Suites“, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinės ir vietinės virtuvės patiekalai, maitinimo kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, teminiai vakarai, show cooking, baras prie baseino; terasa su vaizdu į didelį palmių sodą, nemokamas belaidis internetas „Rondo“ ir „HL Miraflor Suites“ viešbučių vestibiulyje; už papildomą mokestį: interneto punktas viešbutyje „Rondo“, aptarnavimas kambariuose, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Studio:

2 asm., maždaug 24-32 m², vonios kambarys (dušas, WC; plaukų džiovintuvas), virtuvėlė (mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, kaitinimo plokštė), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas; už papildomą mokestį: bevielis internetas, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės);
Bungalow:
2 asmenims 42–46 m², dalinai atnaujintas, miegamasis ir svetainė su virtuvėle, atskirta durimis, įrengimas kaip Studio kambaryje

Sportas ir pramogos:
baseinas, šildomas sezono metu, gėlas vanduo, atskira skyrius vaikams, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai (užstatas: apie 10 EUR); stalo tenisas, vandens aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (iki 12 metų), animacijos suaugusiems ir vaikams, gyva muzika; už papildomą mokestį: teniso kortai su prožektoriais (viešbutyje „Rondo“), biliardo stalas, smiginis, mini golfas ir rutuliai; partnerių pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.00) švediškas stalas restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, patiekiami baseino bare (10.00-17.00, 19.00-23.00); būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7917

Kitos kelionės datos

Gloria Palace San Agustin Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
922 €
  • Data: 2024-09-20 - 2024-09-27 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Gražus vaizdas į vandenyną, baseinai viešbučio sode ir ant stogo bei moderniausias talasoterapijos centras Europoje, maždaug 7 tūkst. m² ploto, su fantastiniu baseinu Get in Shape. Viešbutis puiki vieta visos šeimos atostogoms: patogūs šeimyniniai kambariai, mini klubas, animacinė programa ir suaugusiems, ir vaikams, plati sporto-rekreacinė objektų bazė, užtikrina malonias atostogas tiek suaugusiems, tiek ir vaikams. Viešbutis įsikūręs ramioje turistinio miestelio San Agustin vietoje, tik 2 km nuo pramogų kurorto Playa del Ingles centro, iki kurio galima nuvažiuoti nemokamu viešbučio autobusu.

Vieta:
Apie 1 km nuo SAN AGUSTIN centro, ant kalno, apie 2 km nuo Playa del Ingles, apie 500 m nuo restoranų, parduotuvių ir barų, apie 5 km nuo garsiųjų Maspalomas kopų; apie 24 km nuo Las Palmo oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas iki Playa del Ingles ir Maspalomas, autobusų sustojimo aikštelė apie 500 m nuo viešbučio (apie 1,5 EUR/Playa del Ingles).

Paplūdimys:
San Agustin, nedidelis, viešas, tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 600 m nuo viešbučio; Las Burras, nedidelis, viešas, tamsus smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo viešbučio, nuėjimas keliu ir laiptais; abiejuose paplūdimiuose skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 14 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1989 m., renovuotas 2020/2021 m., 448 kambariai, pagrindinis pastatas ir apatinis pastatas su šeimyniniais kambariais, iki 9 aukštų, 3 liftai, erdvi ir elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas , tarptautinė virtuvė , maisto gaminimas šou, teminiai vakarai, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, restoranas Gorbea – à la carte (mokamas), padavėjo paslaugos, baskų ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikiškos kėdutės, fojė baras, baras prie baseino, užkandžių baras sodas, Terraza Chill Out Gorbea (mokama, svečiams nuo 16 m.), poilsio baras su gyva muzika; TV kampelis, automobilių stovėjimo aikštelė, mini prekyvietė; konferencijų salė 200 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto punktas (apie 3 EUR/30 min), seifas, 24h kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal užsakymą), kirpykla, skalbykla; Automobilių nuoma; leidžiami augintiniai iki 5 kg (mokestis: apie 40 EUR/sav.); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), apie 35 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetinis veidrodis), televizorius, telefonas, bevielis internetas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas (apie 18 EUR/sav., garantinis užstatas: 5 EUR), mini baras (papildomas pagal pageidavimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą;
Superior:
2 asm. įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai šlepetės, chalatas, nemokamas įėjimas į uždarą baseiną talaso centre;
Junior suite:
2 asm. apie 42 m², miegamasis ir svetainė,įrengimas kaip standartinio kambario;
Šeimyninis:
3 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 44 m², įrengimas kaip standartinio kambario;su papildoma durimis atskirta svetaine; vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
Du gėlo vandens baseinai, gylis 1,4 m, apie 192 m² ir 100 m², gėlo vandens braidymo baseinėlis vaikams, apie 20 m², gylis 0,4 m, baseinas Chill Out terasoje su išskirta dalimi nudistams, viršutiniame aukšte, sūrus vanduo, apie 75 m², nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų sode, prie baseino Chill Out skėčiai ir gultai mokami (apie 5 EUR/diena), rankšluosčius už užstatą (apie 10 EUR; keitimas apie 1 EUR); stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (iki 4 metų), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (apie 8 EUR/val.) su įrangos nuoma (apie 3 EUR/raketė), 3 paddle teniso kortai, skvošas, biliardas, apie 5 km nuo 18-duobučių golfo lauko Maspalomas International Golf Course ir apie 7 km nuo 18-duobučių Meloneras Golf.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.30), švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai užkandžių bare - ledai, karšti užkandžiai - dešrainiai, mėsainiai (10.00-18.30); tortas (15.30-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir tarptautiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-01.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:237

Kitos kelionės datos

Kumara Serenoa by Lopesan

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
922 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas

Trumpas aprašymas:
Gražus, atnaujintas, elegantiškas! Puikiai tinka šeimos atostogoms, kuriose praleisite nepamirštamas akimirkas ... Atsipalaiduokite prie baseino ir pasimėgaukite saule, kol vaikai linksminasi mini klube ir žaidimų aikštelėje. Gal jus gundys skanėstai restorane ir vėsūs, spalvingi gėrimai bare? Viešbutis paruošė užsiėmimus vyresniems ir jaunesniems - visa tai tam, kad kartu patirtumėte gražiausias atostogų akimirkas! Po dienos, pilnos atrakcionų, grįšite į savo patogų ir erdvų kambarį, kuris vilioja šviesiu ir šiuolaikišku dizainu.

Vieta:
apie 3 km nuo MASPALOMAS, parduotuvės ir barai apie 550 m nuo viešbučio, maždaug 1 km nuo Dunas de Maspalomas draustinio, apie 3,5 km nuo Faro bulvaro su išskirtinėmis parduotuvėmis, maždaug 13 km nuo Palmitos parko; apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto; apie 1 km nuo autobusų stotelės (Maspalomas, Playa des Ingles).

Paplūdimys:
Maspalomas, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 3,5 km nuo viešbučio, priėjimas keliu ar nuvykimas mokamu viešbučio autobusu, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR / komplektas).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, pastatytas 1989 m., visiškai renovuotas 2020 m., 174 kambariai, 1 pastatas, 2 aukštai, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, yra vaikų maitinimo kėdės ir meniu, vegetariški patiekalai, 3 barai: vestibiulyje, prie baseino ir suaugusiems; pinigų keitykla, bagažo saugojimas; terasa su vaizdu į baseiną, sodas, nemokamas belaidis internetas viešose vietose; už papildomią mokestį: seifas registratūroje, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm., 27-33 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, virdulys; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;
Šeimyninis:
2 asm. (1 papildoma lova suaugusiajam arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 36 m², įrengimas standartiniame kambaryje; 

Sportas ir pramogos:
baseinas, šildomas sezono metu, gėlas vanduo, apie 490 m2, gylis 1,4 m, sūkurinė vonia, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 30 m2, gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai mokami; joga, pilatesas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4–10 metų), animacijos suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, diskoteka, teminiai vakarai.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-22.00) švediškas stalas restorane; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare nurodytu laiku.


ref:7292

Kitos kelionės datos

Gran Canaria Princess

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
933 €
  • Data: 2024-12-06 - 2024-12-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija /Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Skirtas suaugusiems, įsikūręs Playa del Ingles, pilnas atostogų pramogų, pėsčiomis nuo smėlio paplūdimio, tai puikus pasirinkimas atostogoms dviese ar atostogoms su draugais. Tai pasiūlymas tiems, kurie nori praleisti atostogas puikioje kompanijoje ir puikioje atmosferoje, kurią garantuoja puikus aptarnavimas ir aukšta paslaugų kokybė. Kūnui ir protui pasirūpinti čia yra gražiai sutvarkyti baseinai palmių apsuptyje, lauko zona su sūkurine vonia sveikatingumo centre, taip pat platus procedūrų pasirinkimas. Taip pat rekomenduojamas kaip atspirties taškas norint aplankyti įdomiausias garsiosios Gran Kanarijos vietas.

Vieta:
apie 900 m iki PLAYA DEL INGLES centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 50 m iki viešbučio, apie 3 km iki garsiųjų Maspalomas kopų, apie 3 km nuo Maspalomas; apie 35 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, platus, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1 km nuo viešbučio, įėjimas šaligatviu arba nemokamu viešbučio autobusu, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas/dienai). 

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1988 m., renovuotas 2013 m., 431 kambarys, 1 pastatas, 7 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Princess - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai du kartus per savaitę, oficiali apranga privaloma vakarienė (džentelmenai – ilgos kelnės), Bohio – à la carte, ispaniška virtuvė, 3 barai, įskaitant barą prie baseino; parduotuvė, pinigų keitykla, bankomatas, bagažo saugykla; terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 26 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc), TV, bevielis internetas, kavos/arbatos rinkinys; papildomi mokesčiai: seifas, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlo vandens, apie 680 m² ir apie 330 m², šildomi sezono metu (lapkričio-balandžio mėn.), skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai (nemokamas keitimas 2 kartus per savaitę); sporto salė, stalo tenisas, smiginis, petankė, vandens aerobika, vandensvydis, daugiafunkcė sporto aikštelė; animacija suaugusiems, gausi pramoginė programa, gyva muzika (4 kartus per savaitę), diskoteka; papildomi mokesčiai: biliardo stalas; sveikatingumo centras: nemokamai: lauko sūkurinė vonia, suomiška sauna, garinė pirtis; mokama: Balio stiliaus lovos, kirpykla, kosmetikos procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.30-11.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (11.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (8.00-20.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9479

Kitos kelionės datos

Corallium Beach

Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin
947 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Gran Kanarija / San Agustin

Trumpas aprašymas:
Puikioje vietoje, pajūryje ir prie promenados - tai patogu ilgiems pasivaikščiojimams gražioje gamtos aplinkoje. „Lopesan“ viešbučių tinklas garantuoja aukščiausią paslaugų lygį, ką patvirtina palanki patenkintų svečių nuomonė. Gražus interjeras kviečia atsipalaiduoti po aktyvios dienos baseino zonoje ar paplūdimyje. Vakare eikite vakarieniauti į vieną iš viešbučio a la carte restoranų arba dalyvaukite animacijose. Viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 18 metų svečiai.

Vieta:
800 m nuo SAN AGUSTIN centro, maždaug 3,5 km nuo Playa del Ingles centro, šalia prekybos centro ir vietinio kazino, maždaug 8 km nuo Meloneras; apie 28 km nuo Las Palmo oro uosto; maždaug 200 m nuo autobusų stotelės (apie 1,7 EUR / Playa del Ingles / Meloneras).

Paplūdimys:
San Agustin, viešas, smėlėtas - tamsus smėlis, nuolaidus nusileidimas, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, prie pat viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 12 EUR / skėtis ir 2 gultai / dieną); Plaja del Inglesas, viešas, smėlėtas, platus, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 3,5 km nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 12 EUR / skėtis ir 2 gultai / diena).

Viešbutis:
3 žvaigždučių superior, pastatytas 1984 m., visiškai atnaujintas 2018 m., 2 pastatai, 210 kambarių, 7 aukštai, 3 liftai, salė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: „The Food Garden“ pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, à la carte restoranai (papildomai mokama): „Maresia Sea & Wine“ - jūros gėrybės ir vynai, „Mediterraneum“ - italų virtuvė, 3 barai, įskaitant prie baseino; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla; saulėta terasa su vaizdu į baseino zoną, nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, automobilių ir dviračių nuoma, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; viešbučio patalpose yra lygio skirtumai; patogumai žmonėms su negalia (kambariai); priimamos kreditinės kortelės: Visa, American Express, MasterCard, Diners Club; Viešbutyje laukiami svečiai nuo 18 metų.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., maždaug 22 m², atnaujintas, elegantiškas ir modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, LCD televizorius, telefonas, virdulys, seifas, mini baras ( mokėtinas); balkonas (stalas ir kėdės);
Deluxe:
elegantiškas, 2 asm., įrengimas kaip standartinio kambario, šoninis vaizdas į jūrą; 
Junior suite:
2 asm. apie 30 m² (galima pristatyti 1 papildomą lovą), elegantiškas,   įrengimas kaip standartinio kambario,  šoninis vaizdas į jūrą; 

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant 1 šildomą sezono metu, apie 300 m² ir apie 175 m² gylio vandens iki 1,4 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, liftas neįgaliesiems prie baseinų.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.00) švediškas stalas restorane "The Food Garden"; užkandžiai (11.45-15.00), kava, arbata ir desertas (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30–23.00).


ref:3051

Kitos kelionės datos

Occidental Roca Negra

Ispanija / Gran Kanarija / Agaete
974 €
  • Data: 2024-09-13 - 2024-09-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Atraskite unikalų, elegantišką ir stilingą viešbutį, esantį jaukioje vietoje su nuostabiu kraštovaizdžiu, iš kurio terasos atsiveria kvapą gniaužiantys uolų ir Teidės ugnikalnio vaizdai. Netoliese yra atmosferos paplūdimiai ir krištolo skaidrumo Atlanto vandenyno baseinai. Jei mėgstate tyrinėti apylinkes, būtinai nuvykite į Puerto de las Nieves žvejų kaimelį su žavingais baltais namais – iš uosto galėsite plaukti į Tenerifės sostinę Santa Kruzą. Jei per atostogas vertinate ramybę ir ramybę, tai puikus pasirinkimas, nes viešbutis priima tik suaugusius svečius – puikiai tinka poilsiui tik suaugusiems! Priklauso gerai žinomam ir populiariam „Barceló“ tinklui, siūlančiam nuolat puikią paslaugų kokybę ir svečių vertinamam dėl vietos ir labai skanios virtuvės.

Vieta:
ant vulkaninės kalvos, apie 2 km nuo AGAETE miesto, apie 1,5 km iki parduotuvių ir barų, apie 200 m nuo Agaetės natūralių baseinų, apie 1 km nuo Puerto de las Nieves žvejų kaimelio, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, apie 55 km nuo Las Palmo oro uosto.

Paplūdimys:
Playa Punta Gorda – viešas paplūdimys,apie 150 m nuo viešbučio, akmenuotas, natūralūs baseinai, nėra paplūdimio paslaugų; Playa de las Nieves – viešas paplūdimys, apie 1,5 km nuo viešbučio, smėlėtas ir akmenuotas, nuolaidus, švelnus nusileidimas prie jūros, nėra paplūdimio paslaugų

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2010 m., renovuotas 2018 m, 140 kambarių, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, registratūra, 2 konferencijų salės iki 340 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, uolas ir Teidės ugnikalnį, nemokamas bevielis internetas, viešbučio viduje yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Sportas ir pramogos:
sporto salė. SPA centras (mokamas).

Baseinas:
baseinas, laisvos formos, apie 130 m², mišrus vanduo, jacuzzi, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR), balietiškos lovos mokamos.

Mokamos paslaugos:
Skalbykla.

Kambariai:
Standartinis

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam - sofa), apie 42 m², modernus ir prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas), bevielis internetas, seifas, mini šaldytuvas, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną. Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Restoranai:
El Juncal restoranas – švediškas stalas, regioninės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikiškos kėdutės ir vegetariški patiekalai; Rocktop Agaete stogo restoranas-baras su vaizdu į vandenyną – à la carte, ispanų virtuvė, gyva muzika; baras prie baseino


ref:10461

Kitos kelionės datos

Rondo

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
984 €
  • Data: 2024-12-17 - 2024-12-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Jaukus ir gerai prižiūrimas, įsikūręs pajūrio miestelio Playa del Ingles centre, su visomis atostogų pramogomis. Apylinkėse yra garsiausios Kanarų salų kopos – Maspalomas, kuri yra kelios minutės pėsčiomis nuo garsiojo Playa del Ingles paplūdimio, į kurį viešbutis siūlo nemokamą pervežimą. Viešbutis siūlo patogius ir erdvius kambarius. Teritorijoje yra baseinas ir daugiafunkcinė žaidimų aikštelė, dieną ir vakare organizuojamos animacijos suaugusiems ir vaikams. Giriamas už išskirtinį klientų aptarnavimą ir aukšto lygio aptarnavimą, rekomenduojamas tiek atostogoms su draugais, tiek atostogoms su šeima. 

Vieta:
PLAYA DEL INGLES centre, prie vietinio kelio ir diskoteka, prekybos centras apie 300-600 m nuo viešbučio, apie 5 km nuo Maspalomas kopų; apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1,5 km nuo viešbučio, nemokamas viešbučio autobusas kelis kartus per dieną, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1974 m., pilnai renovuotas 2023 m., planuojamas atidaryti 2023 m. lapkritį, 103 kambariai, 1 pastatas, 5 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, 24 val. registratūra, restoranas - švediškas stalas, virtuvė tarptautinė ir vietinė, aukštos kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, teminiai vakarai, maisto gaminimo šou, baras prie baseino; terasa su vaizdu į vandenyną, nedidelis sodas, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį interneto punktas, bevielis internetas viešbučio teritorijoje (apie 6 EUR/para, apie 20 EUR/sav.), kambarių aptarnavimas, skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Junior Suite:

2 asm. (galima 1 papildoma lova), renovuotas 2023 m., apie 34 m², vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, virtuvėlė: šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, virdulys; už papildomą mokestį: bevielis internetas, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Junior Suite superior:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 42-46 m², įrengimas kaip junior suite kambario, miegamasis ir vizualiai atskirta svetainė;

Sportas ir pramogos:
baseinas, šildomas sezono metu, gėlas vanduo, apie 80 m², gylis 1,1-1,8 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai (reikalingas užstatas: apie 10 EUR); stalo tenisas, vandens aerobika; žaidimų aikštelė vaikams (gretimame Miraflor Suites viešbutyje), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, diskoteka; už papildomą mokestį: teniso kortas su prožektoriais, daugiafunkcinė sporto aikštelė, biliardo stalas, smiginis, mini golfas ir boccia (gretimame Miraflor Suites viešbutyje); išorinis pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje.


ref:248

Kitos kelionės datos

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1000 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Išskirtinis, unikalus, sukurtas remiantis Kanarų miesto aikštės modeliu, kuriai būdingi sodai ir ir namai su mediniais balkonais. Registratūra sumodeliuota ant vienos iš seniausių bažnyčių Gran Kanarijoje, su dviem bokštais, varpine ir kupolu. Ji užima didelį plotą - daugiau nei 56.000 m². Viešbučio pastatai yra tarp egzotinių augalų sodo. Verta aplankyti puikų Spa ir talasoterapijos centrą, atidarytą 2005m, kuriame naudojami naujausi ir tradiciniai metodai, sveikatingumo ir kosmetikos srityje.

Vieta:
pietinėje salos dalyje, Meloneras miestėlyje; netoli paplūdimio ir garsių Maspalomas kopų; apie 400 m nuo prekybos centro; apie 5 km nuo Playa del Ingres; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 400 m iki autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Meloneras - apie 300 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena). Maspalomas – apie 800 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena).

Viešbutis
Penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2004 m. Reguliariai atnaujinimas. Viešbutis 1-5 aukštų, jame yra 561 kambarys; 8 pastatai, 1-5 aukštai, 10 liftų, ispaniško kaimelio stiliaus, įspūdinga fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: La Plaza ir La Casa Vieja su švediško stalo maitinimu, vaikiškomis kėdutėmis ir meniu, a la carte restoranai (už papildomą mokestį): Alpendre, OVO, 5 barai, iš jų vienas prie baseino; butikas, konferencijų centras iki 150 žmonių, sodas apie 9000 m² ploto, nemokamas bevielis internetas salėje; už papildomąmokestį: interneto kavinė, budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla, vaikų priežiūra, automobilių, dviračių ir keturračių nuoma; patogumai ir kambariai asmenims su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
 
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 35 m²; apie 50 m², modernus ir prabangus, renovuotas 2018/2019 m., individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (atskiras dušas su vandens masažu ir vonia, wc; plaukų džiovintuvas), spinta, bevielis internetas, plokščiaekranis televizorius su palydovine televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); šoninis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; kai kurie kambariai yra apatiniuose viešbučio aukštuose.

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, 4 iš jų gėlo vandens, 1 – jūros vandens, 3 baseinai sezono metu šildomi. 2 dideli baseinai, 933 m² ir 1127 m², gylis iki 1,6 m; gėlo vandens vaikų baseinas, 44 m², gylis iki 0,4 m; 3 sukūrinės vonios. Prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės ir gultai. Kitos pramogos: stalo tenisas; treniruoklių salė; smiginis; vandensvydis; futbolas; mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams); muzikos vakarai; dienos ir vakaro pramogos. Už papildomą mokestį: stalo žaidimai; mini golfas; teniso kortai; biliardas; Apie 3 km nuo viešbučio golfo aikštynas; apie 500 m nuo viešbučio kazino.

Patogumai asmenims su negalia:
• neįgaliojo vežimėlio naudotojas gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir sodą
Kambarys:
• standartiniai kambariai (pagal pageidavimą)
• įėjimo į kambarį durų plotis: 97 cm
• plotas kambaryje: apie 28 m²
Vonia:
• vonios durų plotis: 80 cm
• praustuvas 82 cm aukštyje
• dušas: baseinas be slenksčio
• tualeto turėklai
Plaukiojimo baseinas:
• Keltuvas


ref:330

Kitos kelionės datos

HL Suitehotel Playa del Ingles

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1018 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles

Trumpas aprašymas:
Vos už kelių žingsnių nuo kilometrais besitęsiančio garsiojo Playa del Ingles paplūdimio jis kviečia atsipalaiduoti ne tik saulės gultų mėgėjus. Skirtas tik suaugusiems svečiams, jis yra moderni ir suprojektuotas harmoningai su gamta ir rūpinantis aplinka. Jis siūlo patogius kambarius, baseinus, puikų SPA centrą ir saulės terasą ant stogo su sūkurine vonia, iš kurios atsiveria nuostabūs vandenyno ir Maspalomas kopų vaizdai. Poros ir draugų grupės čia jaučiasi puikiai, viešbutis taip pat rekomenduojamas nepakartojamam medaus mėnesiui!

Vieta:
apie 600 m nuo PLAYA DEL INGLES centro, maždaug 50 m nuo prekybos centro, apie 200 m nuo restoranų ir barų, apie 2 km nuo parduotuvių, apie 6 km nuo Meloneras ir Maspalomas švyturio, apie 13 km nuo Palmitos parko, maždaug 21 km nuo Vecindario, maždaug 22 km nuo Puerto Riko, maždaug 27 km nuo Puerto de Mogan; apie 30 km nuo Las Palmaso oro uosto; maždaug 100 m nuo autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Plaja del Inglesas, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, maždaug už 200 m nuo viešbučio, priėjimas taku, skėčiais ir gultais mokami.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, visiškai atnaujintas 2016 m., 259 kambariai, 1 pastatas, 8 aukštai, 4 liftai, registratūra, vestibiulis, restoranas su terasa, 3 barai: prie baseino, vestibiulyje ir ant viešbučio stogo; konsjeržo paslaugos, bagažo saugojimas; nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: seifas registratūroje, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla; patogumai žmonėms su negalia (liftas); priimamos kreditinės kortelės: Visa, American Express, Eurocard, MasterCard; viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 16 metų svečiai.

Kambarys:
Standartinis:

 asm., maždaug 26-32 m², modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC), belaidis internetas, palydovinė televizija, virdulys; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; balkonas arba terasa; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, šildomas sezono metu, 4 jacuzzi ant viešbučio stogo, iš kurio atsiveria puikus vaizdas į vandenyną ir Maspalomas kopas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; animacijos, vakariniai pasirodymai; sporto salė, SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, gėlas vanduo, sauna ir sūkurinė vonia; už papildomą mokestį: garinė pirtis, masažai; golfo aikštynas apie 4 km nuo viešbučio (partnerių pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas restorane; užkandžiai, pyragai, ledai tam skirtoje vietoje (10.00-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje (10.00–23.00), dėvint apyrankes „viskas įskaičiuota“.


ref:8155

Kitos kelionės datos

Tabaiba Princess

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1062 €
  • Data: 2024-12-06 - 2024-12-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Nepaprastas viešbutis, Karibų jūros kaimelio atmosfera, apsuptas vešlaus egzotiško sodo, kur aukščiau yra palmių bokštas ir privatus  paplūdimys. Čia yra 4 suaugusiųjų baseinai ir 2 vaikų, taip pat įvairios sporto šakos. Mini klubas ir animacinė programa laukia jauniausių. Čia yra 7 barai ir 2 restoranai, kuriuose patiekiama ispanų ir tarptautinė virtuvė. Viešbutis įsikūręs netoli garsiųjų Maspalomo kopų ir daugybės parduotuvių bei restoranų. 2

Vieta:
2 km nuo MASPALOMAS centro, 1,5 km nuo Faro bulvaro su išskirtinėmis parduotuvėmis,  2 km nuo Meloneros; 35 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apie 175 m nuo viešbučio (Meloneras / apie 1,5 EUR).

Paplūdimys:
Maspalomos: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, atskiras skyrius nudistams , išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos pažymėjimu, apytiksliai 1,5 km nuo viešbučio, prieiga keliu; mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 12 EUR / komplektas).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 1997 m., renovuotas 2019 m., 434 kambariai, 1 pastatas (Maspalomas & Tabaiba Princess dalis), 3 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai: pagrindinis Food Market – švediškas stalas, ispaniška ir tarptautinė virtuvė, Kokoro – à la carte, Azijos virtuvė , Il Pecatto – à la carte, itališka virtuvė, 2 užkandžių restoranai: La Choza ir El Mordisco, restoranuose yra maitinimo kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, kitos dietos, à la carte restoranuose būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės) , 5 barai; bagažo saugykla, nedidelė parduotuvė, parduotuvėlė; 4 konferencijų salės iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: kirpykla, gydytojo kabinetas, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm.(galima 1 papildoma lova), apie 30 m², renovuotas, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, bevielis interneto ryšys, telefonas; seifas (apie 2,3 EUR / para),  nemokama vaikiška lovelė vaikui iki 2 metų; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 37 m², atnaujintas, įrengimas kaip standartinio kambario;
Junior suite vital:
3 asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 40 m², atnaujintas,  įrengimas kaip standartinio kambario;

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, iš jų 2 sezoniškai šildomi, gėlo vandens: apie 1080 m², apie 678 m², apytiksliai 600 m² ir apytiksliai 378 m², gylis iki 1,6 m, 2 vaikų baseinai: apytiksliai 89 m² ir apytiksliai 69 m², dirbtinis paplūdimys, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; sporto salė, aerobika, stalo tenisas, smiginis, universali arena, sauna; žaidimų aikštelė, mini klubas (5–12 m.), nauja chillout zona, animacija suaugusiems ir vaikams, nauja vandens ir vandens parkas vaikams, vakarinė pramogų programa, pianino baras; už papildomą mokestį: teniso kortai, mini golfas, biliardas.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30–21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (11.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00–23.00); Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3126

Kitos kelionės datos

Gloria Palace Amadores Thalasso

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto Rico
1062 €
  • Data: 2024-09-13 - 2024-09-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs ant didelės pajūrio uolos ir išsiskiria puikia šiuolaikine architektūra. Natūraliu akmeniu papuošti viešbučio pastatai puikiai įsikomponuoja į uolos terasas. Pasakiškais vaizdais į vandenyną bei nuostabiais saulėlydžiais, galima tiesiogiai grožėtis iš infinity tipo baseinų. Moderniuose ir prabangiai įrengtuose apartamentuose, vyrauja minimalistinis interjero stilius bei nuostabūs vaizdai į jūrą. Svečiams taip pat skirtas Spa centras su puikiu baseinu, procedūromis ir masažais. 

Vieta:
Ant pajūrio uolos, tarp 2 paplūdimių; apie 1 km nuo Puerto Rico centro, šalia parduotuvės, restoranai ir barai, apie 12 km nuo Puerto de Mogan, apie 21 km nuo Playa del Ingles; apie 49 km nuo Las Palmo oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 200 m nuo viešbučio (apie 4 EUR/Playa del Ingles).

Paplūdimys:
Puerto Rico Beach, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 300 m nuo viešbučio, nusileidimas panoraminiu liftu, nuėjimas pėsčiųjų alėja, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Amadores Beach, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 500 m nuo viešbučio, nusileidimas panoraminiu liftu, nuėjimas pėsčiųjų alėja, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2003 m., dalinai renovuotas 2020/2021 m., 396 kambariai, 2 pastatai skirtinguose lygiuose, 7 aukštai, 8 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinis virtuvė, maisto gaminimo šou, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, barai: Paseo, užkandžių baras, fortepijono baras fojė, baras prie baseino, suvenyrų parduotuvė, mini prekyvietė, vaistinė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 250 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: interneto taškas (apie 6 EUR/val.), 24h kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, kirpykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 35 m², apie 47 m², modernus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį seifas (apie 2,5 EUR/para), mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą;
Superior:
2 asm. įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai nemokamas įėjimas į uždarą baseiną thalasso centre kiekvienam asmeniui (2 val./d.);
Suite:
2 asm (galima 1 papildoma lova tik suaugusiam asmeniui), apie 82 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), svetainė ir atskiras miegamasis, įrengimas kaip standartinio kambario , papildomai chalatai ir šlepetės; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; papildomai kiekvienam asmeniui nemokamas įėjimas į uždarą baseiną talaso centre (2 val./d.), pirtį ir sporto salę; 

Sportas ir pramogos:
Du baseinai: ­ gėlas ir sūrus vanduo, kiekvienas apie 340 m², gylis apie 1,4 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR; keitimas 0,5 EUR); saulėtoje terasoje išskirta dalis nudistams; stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (4-12 metų), diskoteka, amfiteatras, piano baras, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortai (apie 11 EUR/val.) su apšvietimu (apie 3 EUR/val.), biliardas; vandens sporto šakos paplūdimyje; talasoterapijos centras: uždaras sūraus vandens baseinas, apie 50 m², gylis iki 1,4 m, hidromasažai; fitneso centras, sauna, garinė pirtis, vandens srovės, masažai, procedūros su šokoladu ir vynu, manikiūras, pedikiūras - viešbučio svečiams 10% nuolaida; apie 4 km nuo viešbučio 18-duobučių golfo laukas Tauro golfas, apie 7 km - Salobre Golf.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (07.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai užkandžių bare - ledai, karšti užkandžiai - dešrainiai, mėsainiai (10.00-18.30); tortas (15.30-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir tarptautiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-01.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:238

Kitos kelionės datos

Cordial Mogan Playa

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto De Mogan
1064 €
  • Data: 2024-06-18 - 2024-06-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:00 -> LPA 12:40
    Grįž: LPA 13:35 -> WAW 19:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Fantastiška subtropinio sodo aplinka, patogūs kambariai, gražūs baseinai, Inagua Spa ir, be to, žavingas Puerto de Mogan sujungia Kanarų architektūrą su šiuolaikinio poilsio kurortu. Gražiai sutvarkytas viešbutis siūlo ne tik poilsį fantastiškoje aplinkoje, bet ir daug galimybių aktyviai praleisti atostogas. Viešbučio teritorijoje yra Archeologijos parkas su atradimai  iš Guanches laikų.

Vieta:
Apie 300 m nuo centro PUERTO Mogan, priešais prekybos centrą ir supermarketą; 24 km nuo Maspalomas gamtinio rezervato; apie 52 km nuo Las Palmas oro uosto.; autobusų stotelė apytiksl. 200 m nuo viešbučio (veža į Maspalomas paplūdimį).

Paplūdimys:
Puerto de Mogan, viešas, smėlis, nuolaidus įėimas į jūrą, apie 300 metrų nuo viešbučio, skėčiai nuo saulės, gultais ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR / rinkinys); prie paplūdimio yra promenada su barais ir restoranais.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2004 m., reguliariai atnaujinamas, iš viso 487 standartiniai kambariai ir mažieji apartamentai, 9 pastatai, 2-3 aukštai, liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, 24h registratūra, restoranai: Tamarona - švediškas stalas, Kanarų ir tarptautinė virtuvė; La Fula – prie baseino, tarptautinė virtuvė; Los Guayres – a'la carte, Kanarų virtuvė; restoranuose, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai; barai: Bandama - fojė, La Sama - prie baseino, gėrimai, pusryčiai klientams iš suite kambarių; Fataga - diskotekoje, TV kambarys, skaitykla, kioskas, suvenyrų parduotuvė, bagažo saugykla, konferencijų salė 50 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną; subtropinis sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: 24h kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, skalbykla; patogumai neįgaliesiems; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, AmericanExpress, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova ), apie 25 m², elegantiškas , individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, nemokamas bevielis internetas.; už tam tikrą mokestį: seifas, mini baras; nemokama vaikiška lovelė, skirta vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės);
Junior Suite:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 35 m², įrengias kaip standartinio kambario, svetainė su miegamuoju ir miegamasis atskirtas durimis.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai , gėlo vandens, sezoniškai šildomas, maždaug 300 m², gylis  apytiksl. 1.2-1.9 m ir apytiksl. 200 m², gylis  1.1-1.9 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, maždaug 20 m², gylis  0.4 m apytiksl., prie baseinų nemokami skėčiai nuo saulės, gultai su čiužiniais ir rankšluosčiais; stalo tenisas, smiginis, Petankė, universali žaidimų aikštelė, lauko šachmatai, sporto klubas, vandens aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka; Už tam tikrą mokestį: teniso kortai su apšvietimo ir įrangos nuoma, boulingas, nardymo centras "Ekstra Divers" paplūdimyje, kalnų dviračių nuoma "FREEMOTION"; . Inagva SPA: uždaras baseinas, gėlo vandens, apie 70 m², 5 gydymo kambariai, sūkurinė vonia, krioklys "Swan Neck", garinė pirtis, sauna, sūkurinė vonia, flotariai (flotarium), masažai  veidui ir kūno; už tam tikrą mokestį: SPA, reikalavimas  - įėjimas asmenims nuo 18 metų.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.30), vakarienė (18.00-22.00) savitarnos restorane Tamarona, pietūs (13.00-15.30) savitarnos restorane La Sama; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai patiekiami valgio metu; būtina nešioti apyrankes all inclusive.


ref:1220

Kitos kelionės datos

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Ispanija / Gran Kanarija / Meloneras
1092 €
  • Data: 2024-04-05 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:30 -> LPA 14:15
    Grįž: LPA 15:05 -> WAW 21:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Prabangūs kolonijinio stiliaus rūmai, su įspūdinga architektūra ir puikiu interjeru. Gražus kiemas, dekoruoti balkonai ir fontanai atkreipia kiekvieno žvilgsnį. Viešbutis apsuptas puikaus parko, kurio plotas 76.000 m², čia auga daugiau nei du tūkstančiai palmių. Būtina apsilankyti nuostabiame SPA Corallium. 

Vieta:
pietinėje salos dalyje, Meloneras miestėlyje, prie promenados su parduotuvėmis; apie 500 metrų nuo garsiojo gamtos rezervato Dunas  des Maspalomas; netoli prekybos centras; apie 6 km nuo Playa del Ingres; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 200 m iki autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Maspalomas - apie 200 m nuo viešbučio, viešas, smėlio paplūdimys. Apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / diena).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, renovuotas 2020/2021 m., 1136 kambariai ir apartamentai, 8 aukštai, 12 liftų, didelė, elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Market Buffet Alameda – švediškas stalas, vaikiškos kėdutės ir meniu, 4 restoranai la carte (mokami): El Churrasco, La Toscana, Nihon (Azijos), Cafe del Mar; restoranuose vakarienės metu privaloma oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), Central – pagrindinis baras salėje, La Brasserie – alaus namai, 4 barai prie baseino: Arenal, La Laguna, Ladon ir Solarium; butikas, suvenyrų parduotuvė, mini prekyvietė su įvairaus asortimento, juvelyrikos parduotuvė; verslo centras, konferencijų centras iki 500 žmonių, gražus, platus sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, vaikų priežiūra, automobilių nuoma, parkavimas (apie 12 EUR/para); priimamos kredito kortelės: Visa, Eurocard, MasterCard, American Express, Diners Club

Kambarys:
Deluxe:

2 asm. (galima 1 papildoma lova); apie 40 m², prabangus, renovuotas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, gražus marmurinis vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, satelitinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
3 asm. (galima 1 papildoma lova); apie 40 m², prabangus, įrengimas kaip deluxe kambario;
Premium pool:
2 asm. (galima 1 papildoma lova); apie 40 m², prabangus, įrengimas kaip deluxe kambario; patekimas į Premium baseiną;
Suite:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams); apie 70 m², prabangus, įrengimas kaip deluxe kambario, 2 kambariai atskirti durimis.

Sportas ir pramogos:
5 baseinai su gėlu vandeniu, iš kurių 2 šildomi sezono metu: El Lago, apie 4000 m², su dirbtiniu lagūnos formos paplūdimiu, gylis  iki 1,5 m, Rio, apie 2000 m², gylis  iki 1,4 m, Arbol de la Vida apie 350 m², gylis iki 1,5 m, Ladon, apie 700 m², gylis  iki 1,3 m, Premium (tik Premium ir Unique Club kambarių svečiams), apie 600 m², gyli. iki 1,5 m, vaikų baseinas, apie 90 m², gylis 0,3 m, nudistų terasa, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai (pakeitimas papildomai, apie 1 EUR); krioklys 5 m aukščio, 3 sūkurinės vonios; žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), mini diskoteka, muzikos vakarai, profesionalūs pasirodymai, animacija dieną ir vakare; papildomi mokesčiai: stalo tenisas, biliardo stalas; kazino viešbutyje, treniruoklių salė; golfo aikštynai apie 2 km nuo viešbučio.

SPA:
išskirtinis Om Spa (įėjimas asmenims nuo 18 metų, už papildomą mokestį), 3500 m² plotas: baseinas, Himalajų druskos urvas, 14 procedūrų kambarių, 80 procedūrų, įskaitant: hidroterapiją, kūno ir veido gražinimo procedūras. ant natūralių produktų, įskaitant aromatinius aliejus, masažus, antistresinę terapiją, refleksologiją, SPA procedūras; treniruoklių salė, apie 800 m², su moderniausia įranga; apie 1500 m² lauke: baseinai, meditacijos platformos, atsipalaidavimo pratimai.


ref:327

Kitos kelionės datos

Lopesan Baobab Resort

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1158 €
  • Data: 2024-05-24 - 2024-05-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Prabangus, penkių žvaigždučių, priklausantis garsiam Lopesan tinklui. Įkvėptas Afrikos gamtos ir kultūros, viešbutis pristato stebuklingą pasaulį, kuriame svajonės virs egzotiniais nuotykiais. Viešbutyje daugybė atrakcionų, įskaitant ,,Panchi World‘‘ vaikams, todėl viešbutis ideali vieta įvairaus amžiaus svečiams. Yra konferencijų centras, kuris teikia profesionalias paslaugas. Viešbutis puikiai tinka aktyvioms kelionėms ir veiklai.

Vieta:
pietinėje salos dalyje; Meloneras miestėlyje; netoli paplūdimio ir garsių Maspalomas kopų; prie promenados su daugybe restoranų ir prabangių parduotuvių; apie 5 km nuo Playa del Ingles; apie 40 km nuo Las Palmas oro uosto; apie 200 m nuo autobusų stotelės.

Paplūdimys:
Meloneras, viešas, smėlio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 500 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/para); Maspalomas, viešas, smėlio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 300 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/para).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, atidarytas 2009 m., iš viso 677 kambariai ir apartamentai, 7 pastatai, 5 aukštai, 11 liftų, didelė ir elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: Baobab, Marula – švediškas stalas; Pili Pili, Akara – à la carte, vienas iš kurių įkvėptas Afrikos virtuvės (Akara), 5 barai, iš jų 2 prie baseinų; butikai ir parduotuvės; verslo centras, 2 konferencijų salės iš viso 100 žmonių, 1000 m² pobūvių salė, pritaikyta konferencijoms ir šventėms iki 900 žmonių, didžiulis afrikietiško stiliaus sodas, nemokamas bevielis internetas šalia registratūros; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių ir dviračių nuoma, kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbykla, budintis gydytojas; patogumai ir kambariai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
 
2 asm. (galima 1 papildoma lova); apie 43 m², modernus ir prabangus, įspūdingai įrengtas, šiuolaikinio dizaino, išskirtinio įrengimo ir afrikietiškų motyvų derinys; individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas ir vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas (apie 2,5 EUR/para), mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos); apie 52 m²,  įrengimas kaip standartinio kambario, optiškai atskirta svetainė;

Sportas ir pramogos:
9 sezono metu šildomi, gėlo vandens baseinai (20-28 °C): Realax, apie 414 m², gylis 1,6 m; Slow River, apie 1429 m², gylis 1,4 m; dirbtinis paplūdimio baseinas apie 715 m², gylis 1,4 m; Palm baseinas, apie 168 m², gylis 1,6 m; Lodge Pool, apie 565 m², gylis 1,6 m; Cascade Pool - apie 887 m², gylis 1,6 m; Stone Wall baseinas, apie 696 m², gylis 1,6 m. Prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai. Panchi World- baseinai su čiuožyklomis vaikams, apie 148 m², gylis 0,8 m. Kitos pramogos: animacija dienos ir vakaro metu; aerobika; smiginis; sporto klubas; petankė; stalo tenisas; tinklinis; mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams). Už papildomą mokestį: žaidimų kambarys; mini golfas; biliardas; teniso kortai; boulingas. Apie 3 km nuo viešbučio golfo aikštynai: Maspalomas Golf ir Meloneras Lopesan Golf .


ref:329

Kitos kelionės datos

Gloria Palace Royal & Spa

Ispanija / Gran Kanarija / Puerto Rico
1197 €
  • Data: 2024-09-27 - 2024-10-04 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Fantastiškas viešbutis puikioje vietoje! Įsikūręs ant uolos su vaizdu į Amadores įlanką. Standartinis viešbutis su profesionaliu aptarnavimu. Viešbučio pasididžiavimas yra stulbinačiai didžiulis ir gražus baseinas, kuris sukuria horizonto liniją tarp vandens ir dangaus. Viešbutis siūlomas tiems svečiams, kurie mėgsta ir vertina aukštą paslaugų lygį. Viešbutyje yra SPA su baseinu ir viliojančiomis talasoterapijos procedūromis. Puikus maistas, elegantiškas interjeras, modernus dizainas ir patogūs kambariai pabrėžia vietos unikalumą ir nusipelno daugiau nei oficialių keturių žvaigždučių.

Vieta:
Ant pajūrio uolos; apie 1 km nuo Puerto Riko centro; viešbučių rajone Playa de los Amadores; netoli parduotuvės ir restoranai; api 18 km nuo Puerto de Mogan; apie 21 km nuo Playa del Ingles; apie 49 km nuo oro uosto Las Palmas; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio (4 EUR / Playa del Ingles).

Paplūdimys:
Amadores, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 300 m nuo viešbučio, panoraminiu liftu nusiledimas į vandenyno lygį, per kelią, skėčiai; Puerto Rico, viešas, smėlėtas, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1 km nuo viešbučio, į paplūdimį galima patekti promenada; skėčiai ir gultai paplūdimiuose mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių aukščiausios klasės, prabangus ir stilingas, pastatytas 2008 m., 197 kambariai, keturių aukštų pastatas, devyni liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai , Kaia - à la carte, padavėjo paslaugos, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams; vakarienės metu būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), vestibiulio baras, Show Hall baras, užkandžių baras prie baseino, baras prie baseino; pinigų keitykla, mini prekyvietė, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 250 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, kirpykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis: 
2 asm. (galima 1 papildoma lova); apie 42 m²; elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, vandens butelis atvykus; už papildomą mokestį: seifas (apie 2,5 EUR/para), mini baras (pagal pageidavimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą;
Suite:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 70 m²; elegantiškas, įrengimas kaip standartinio kamabrio.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, šildomas sezono metu, infinity tip0, apie 650 m², gylis 1,4 m, vandens masažas, vandens fontanas, akvariumas, gėlo vandens, apie 150 m², gylis 1,4 m, 2 baseinai, gylis 0,4 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai (apie 5 EUR/užstatas; keitimas apie 1 EUR); stalo tenisas, šaudymas iš lanko, smiginis, vandens aerobika; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), fortepijono baras, diskoteka, sportinė animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: biliardo stalas, golfo laukai šalia viešbučio: Tauro golfas apie 4 km nuo viešbučio, Salobre golfas apie 7 km, Meloneras golfas apie 12 km, tarptautinis Maspalomas golfas apie 15 km.

SPA:
modernus Spa Royal centras – nemokamai: talasoterapinis baseinas, sūkurinė vonia, sauna, turkiška pirtis, škotiški dušai, treniruoklių salė; mokama: kirpykla, Estilo Estetica grožio salonas, 5 procedūrų kabinetai, veido ir kūno procedūros, pilingai imbiero ir jūros druskos pagrindu, Reiki, masažai, manikiūras, pedikiūras.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai užkandžių bare - ledai, karšti užkandžiai - dešrainiai, mėsainiai (10.00-18.30); tortas (15.30-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir tarptautiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-01.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:337

Kitos kelionės datos

Faro by Lopesan Collection

Ispanija / Gran Kanarija / Maspalomas
1248 €
  • Data: 2024-12-13 - 2024-12-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> LPA 00:00
    Grįž: LPA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, visiškai atnaujintas 2019 m., su nuostabiu vaizdu į vandenyną ir Maspalomas kopas, puikioje vietoje - pirmoje linijoe, šalia garsiojo švyturio ir promenados su parduotuvėmis ir aludėmis, siūlo aukštą standartą, kurį garantuoja prestižinis Lopesan tinklas. Modernus, minimalistinis dizainas, didelė, kupina šviesos erdvė, taip pat puiki virtuvė daro šį viešbutį visada pilną svečių. Ypač rekomenduojama suaugusiems nuo 16 metų, kurie įvertins puikią atostogų atmosferą elitinėje ir jaukioje vietoje.

Vieta:
500 m nuo MELONERAS viešbučių rajono centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais, šalia garsiojo švyturio Maspalomas, apytiksliai 200 m nuo Dunas de Maspalomas draustinio, apytiksliai 5,5 km nuo Playa del Ingles; apytiksliai 40 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė apytiksliai 200 m atstumu nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Maspalomos: viešas, švelnaus ir minkšto smėlio, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos pažymėjimu,  50 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (maždaug 12 EUR / 2 saulės gultai ir skėtis).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1971 m., renovuotas 2019 m., 179 kambariai, 1 pastatas, 5 aukštai, 3 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Ocean Buffet" - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, restoranas "Erizo" - a la carte, tarptautinis virtuvė, vakarienės metu restoranuose privaloma iškilminga apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), 3 barai, iš jų 1 ant viešbučio stogo; automobilių stovėjimo aikštelė, pinigų keitimas; terasa su vaizdu į vandenyną; už papildomą mokestį: skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma, butikas; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm., apie 35 m², renovuotas, elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, virdulys, kapsulės kavos aparatas, už papildomą mokestį: belaidis internetas, mini baras, seifas; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą už papildomą mokestį;
Superior:
2 asm., apie 35 m², įrengimas kaip deluxe kambario, vonios kambarys (dušas), priekinis vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai: pagrindinis baseinas, gėlo vandens, apie 370 m², gylis 1,2 m, 2 baseinai ant viešbučio stogo, apie 36 m², gylis  1,1 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčius pasiimti iš kambario (kiekvienas keitimas: 1 EUR); sporto salė, stalo tenisas, smiginis; pianino baras; už papildomą mokestį: biliardo stalas.

Patogumai neįgaliesiems:
Pervežimas oro uostas-viešbutis-oro uostas: transporto priemonė, pritaikyta vežti neįgaliuosius (pagal pareikalavimą); vežimėlio vartotojas gali laisvai judėti iš savo kambario į baseiną; vonios kambaryje dušo turėklai, dušo padėklas be slenksčio; turėklai prie tualeto.


ref:3315

Kitos kelionės datos

Barceló Margaritas Royal Level

Ispanija / Gran Kanarija / Playa Del Ingles
1253 €
  • Data: 2024-06-18 - 2024-06-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:00 -> LPA 12:40
    Grįž: LPA 13:35 -> WAW 19:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija /Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Naujausia žinomo ir populiaraus Barceló Margaritas viešbučio dalis – Royal Level siūlo patogius ir modernius kambarius, atskirą baseiną, restoraną ir barą su terasa bei Barceló tinklo garantuojamą paslaugų kokybę. Royal Level svečiai gali naudotis visais viešbučio „Barceló Margaritas“ patogumais – jie ypač vertina skanią virtuvę ir profesionalų bei paslaugų aptarnavimą. Įsikūręs Playa del Ingles centre, kur galite pajusti tikrai atostogų ir nerūpestingą atmosferą, jis idealiai tinka atostogoms su šeima ir draugais.

Vieta:
PLAYA DEL INGLES centre, apie 500 m iki prekybos centro, šalia Maspalomas kopų (apie 2 km), apie 5 km nuo Maspalomaso; apie 30 km nuo Las Palmo oro uosto.

Paplūdimys:
Playa del Ingles, viešas, smėlėtas, platus, apie 2 km nuo viešbučio, su barais ir paplūdimio paslaugomis, skėčiai ir gultai mokami (apie 9 EUR/para/komplektas), apdovanotas  Mėlynosios vėliavos sertifikatu; Maspalomas, viešas, atskira zona nudistams, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 3 km nuo viešbučio, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 9 EUR/para/komplektas); nemokamas viešbučio autobusas (kas 30 minučių) iki paplūdimių: Playa des Ingles ir Maspalomas.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, viešbučio Barceló Margaritas dalis - Royal Level, visiškai atnaujintas 2021/2022 žiemą, restoranas - švediškas stalas, poilsio baras su terasa; komplekse: iš viso 168 kambariai, 8 aukštai, 2 liftai; Royal Level  lygio svečiai gali naudotis visais viešbučio „Barceló Margaritas“ patogumais: erdvia sale, visą parą dirbančia registratūra, pagrindiniu restoranu – švediškas stalas, tarptautinės virtuvės patiekalais, teminiais vakarais, vaikiškomis kėdutėmis ir meniu; Barceló Margaritas: 2 barai prie baseino, konferencijų salė maždaug 50 žmonių, bagažo saugykla, erdvus sodas; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, automobilio nuoma; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova - sofa), elegantiškas ir modernus, apie 45 m², oro kondicionierius, svetainė ir miegamasis atskirti durimis, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, virdulys, šlepetės ir chalatai, seifas; mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės)
Junior suite deluxe:
2 asm, (galima 1 papildoma lova - sofa), vizualiai atskirtos svetainės ir miegamojo zonos, įrengimas kaip junior suite kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas Royal Level dalyje (tik šios dalies svečiams), viešbučio „Barceló Margaritas“ patalpose: 2 baseinai, iš kurių 1 šildomas sezono metu, 2 irklavimo baseinai, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR, keitimas už papildomą mokestį) : apie 1 EUR); crossfit, vandensvydis, fitnesas, stalo tenisas, sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-6 m.), Teny Club (7-15 m.), Paauglių klubas (13-17 m.), nudistų terasa su vaizdu į jūrą, profesionali animacinė programa suaugusiems ir vaikams, pramoginės programos, konkursai, žaidimai, pasirodymai; papildomi mokesčiai: biliardo stalas, už viešbučio ribų: Maspalomas golfo aikštynas (apie 1,5 km), El Salobre Golf & Resort (apie 8 km).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai, kai pagrindinis restoranas nedirba (12.00-18.00), kava, arbata ir desertai (15.00-18.00) nurodytame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) nurodytame bare; savitarnos kampelis su užkandžiais ir gaiviaisiais gėrimais (24h): rinktiniai firminiai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai, rinktiniai užkandžiai; nemokamas baseino rankšluosčių keitimas; nemokama automobilių stovėjimo aikštelė (priklausomai nuo užimtumo).


ref:8743

Kitos kelionės datos

Santa Catalina Royal Hideaway

Ispanija / Gran Kanarija / Las Palmas de Gran Canaria
1278 €
  • Data: 2024-06-21 - 2024-06-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> LPA 12:20
    Grįž: LPA 13:10 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:*****

Regionas: Ispanija / Gran Kanarija

Trumpas aprašymas:
Vienas žinomiausių salos viešbučių, atnaujintas 2019 metais, suprojektuotas garsaus airių architekto McLaren, prabangių rūmų stiliumi, kurio interjerus puošia Kanariečio Jėzaus Arencibijos paveikslai. Apdovanotas daugybe apdovanojimų, įskaitant Ispanijos turizmo instituto išduotą kokybės sertifikatą, jame gyveno iškilios politikos ir šou verslo pasaulio asmenybės. Ideali vieta tiems, kurie mėgsta prabangą ir stilių, puikioje vietoje tarp istorinio ir komercinio Las Palmo centro. Puikiai tinka konferencijoms ir verslo susitikimams organizuoti, idealiai tinka medaus mėnesiui unikalioje aplinkoje.

Vieta:
Las Palmas, kuriame yra barų, restoranų, išskirtinių parduotuvių ir galerijų; apie 1 km nuo senamiesčio Vagueta; apie 3 km nuo prekybos centro ,,El Muelle‘‘, parko Santa Catalonia, kurorto Marina Puerto de la Luz; apie 25 km nuo Las Palmas oro uosto; autobusų stotelė prie viešbučio.

Paplūdimys:
Las Canteras - apie 2,5 km nuo viešbučio, viešas, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus ir stilingas, pastatytas 1890 m., pilnai renovuotas 2019 m., 204 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, 2 restoranai: Doramas - švediškas stalas , vietinė ir tarptautinė virtuvė,  Poemas by the Padrón brothers - à la carte, ispanų virtuvė (tik svečiams nuo 16 metų); restoranuose yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, vakarienės metu būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), 4 barai: „Carabela“ vestibiulyje, „1890 La Bodeguita“, „Camarote“ prie baseino, „Alis“ ant viešbučio stogo; pinigų keitimas, bagažo saugykla; prabangus konferencijų centras, talpinantis apie 900 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną ir didelį sodą, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: 24h kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, budintis gydytojas, skalbykla, lyginimo paslaugos, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm. apie 25 m², prabangus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, šlepetės ir chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys; mini baras (mokamas);
Šeimyninis deluxe:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 46 m², 2 deluxe kambariai, atskirti durimis, papildomai: balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Junior Suite:
2 asm, apie 30 m², įrengimas kaip deluxe kambario, papildomai: įėjimas į baseiną ant stogo, hidroterapija (tik suaugusiems);

Sportas ir pramogos:
Sezono metu šildomas, gėlo vandens baseinas, apie 200 m², gylis 1,1-1,8 m. Prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Kitos pramogos: stalo tenisas; biliardas; animacija suaugusiems; meniniai pasirodymai; šou. Už papildomą mokestį: Agua Vital Spa centras: uždaras baseinas, gėlas vanduo, apie 100 m², gylis 1,1-1,8 m, kaskadinis, šildomas, treniruoklių salė, sūkurinė vonia, hamamas, suomiška sauna, masažai; vandens sportas paplūdimyje, apie 3 km nuo viešbučio, 18 duobučių golfo aikštynas Las Palmeras Golf Club (pasiūlymas išorėje).


ref:525

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Žymiausia Kanarų archipelago sala vilioja auksiniais paplūdimiais bei nesibaigiančiomis auksinio smėlio kopomis. Gran Kanarijoje taip pat rasite kalnus su maršrutais pėstiesiems, žalius slėnius su gražiais kaimeliais bei istorijos paminklus. Viskas mažoje saloje vandenyno viduryje. 

Ką aplankyti Gran Kanarijoje?

  • Salos sostinė - Las Palmas​. Tai didžiausias salyno miestas, turintis 370 tūkst. gyventojų, o taip pat - ir didžiausias Ispanijos uostas. Mieste labai daug turistinės paskirties objektų: viešbučių, restoranų, koncertų salių, naktinių klubų ir paplūdimių. Las Palmas gyvenimas prisotintas įvairiausių kultūrinių renginių, čia ištisus metus vyksta daugybė festivalių ir švenčių. 1478 m. įkurtoje sostinėje išlikę viduramžių statiniai, kuriuos galima išvysti senamiestyje, dar vadinamame Vegueta. Būtina aplankyti Gotikos-Neoklasicizmo laikotarpio Katedrą, pastatytą 1497 m., Kanarų muziejų, kurio ekspozicijos atspindi iki ispaniškąjį salų kultūros periodą. Sostinėje Las Palmas driekiasi auksinis paplūdimys Las Kanteras. Tai vienas gražiausių miesto paplūdimių visoje Ispanijoje. Beveik 4 km auksinio smėlio ruožą skiria povandeninis rifas, kuris sulaiko bangų mūšas, tačiau neatskiria paplūdimio nuo atvirųjų vandenų.
     
  • Maspalomas – didžiausias kurortas Gran Kanarijos pietinėje dalyje, tai nacionalinis parkas, todėl čia draudžiamas automobilių eismas. Keliauti galima tik pėsčiomis arba kupranugariais. Kopos yra saugomos kaip gamtos draustinis, čia negalima jokia statyba. Vakariniame kopų pakraštyje stovi švyturys, išsirikiavę prabangūs viešbučiai. Už kopų įrengtas golfo aikštynas, apsuptas vienaaukščių pastatų. Poilsiautojams čia skirta viskas: vandens sportas, ekskursijos, greitojo maisto restoranai. Paplūdimio nuovargį išsklaido kartingai, kupranugarių safari, 2 puikūs atrakcionų parkai: Palmitos Park, kurio atogrąžų soduose skraido egzotiški paukščiai, bei vakarietiškasis Sioux City parkas. Kurortas garsėja ilgais, auksiniais smėlio paplūdimiais, esančiais tarp didžiulių kopų, mėlyno horizonto fone. Kurorte yra apie 500 viešbučių, 100 restoranų, barų, diskotekų, yra didžiausias Kanarų salose vandens parkas Aquasur. Aktyvaus poilsio mėgėjai gali aplankyti įspūdingą atrakcionų parką, užimantį 14000 kv.m plotą Holiday world.
     
  • Playa del Ingleses - didžiausias ir gyviausias kurortas, trikampis žemės plotas, įsirėžęs į auksinio smėlio ruožą. Nuo 1950 m. kurorte iškilo daugiaaukščiai gyvenamieji namai, sujungti kelių labirinto, per 300 restoranų ir 50 diskotekų. Į vakarus nuo Playa del Ingles - nusidriekia pakrantė iki Dunes de Maspalomas. Kurorte yra Palmitos park, garsėjantis egzotiniais augalais ir gyvūnais. Mundo Aborigen parke galima pamatyti pirmykščių žmonių gyvenimą, kurie vadinami Guančiai. Kurorte gausu parduotuvių, kuriose jūs galite įsigyti įvairių suvenyrų, parfumerijos, alkoholinių gėrimų.Taip pat galite aplankyti populiarų pramogų centrą – Yumbo. Sporto mėgėjams siūlomos įvairios sporto šakos: tenisas, skvošas, kartingo trasa. Pramogų ir linksmybių ras kiekvienas Holiday World Fun parke. 
  • San Augustin - toliausiai nutolęs į Rytus ir, palyginus, ramesnis už kitus kurortus. Čia yra keli tamsaus smėlio paplūdimiai, išsidėstę tarp uolų, nutiestos pasivaikščiojimų krantinės. Šio kurorto viešbučiai pasižymi didelėmis teritorijomis ir baseinais. Čia gausu restoranų, prekybos vietų, naktinių klubų, diskotekų. Viešbutyje Melia Tamarindos yra garsus kurorto casino, kuriame yra ir naktinis klubas Dragos Boite. San Augustin – buriuotojų pamėgta vieta, dėl palankaus vėjo ir bangų. 
     
  • Palmitos parkas, įkurtas už 30 km nuo Maspalomas. Tai tikra tropikų oazė. Čia ištisą dieną galima gėrėtis dresuotų papūgų pasirodymais, pasivaikščioti po 200 rūšių kaktusų giraitę, palmių alėjas, stebėti 1500 egzotiškų paukščių, aplankyti nuostabiausių pasaulyje drugelių paviljoną, orchidėjų namus.
     
  • Gran Kanarijos karnavalas. Vasario mėn. kelias savaites Gran Kanarija virsta spalvingu karnavalu. Tai nesibaigianti šventė, kuri buvo įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip ilgiausiai besitęsiantis karnavalas pasaulyje. Savo renginių gausa ir kostiumų įvairove jis gali lygiuotis su garsiuoju Rio de Janeiro karnavalu. Kadangi kiekvieno miesto savivaldybė sudaro savą šventės renginių programą, šalies svečiams duodama dar daugiau laisvės ir galimybių per keletą dienų susipažinti su skirtingomis karnavalų rengimo tradicijomis: nuo verdančio sostinės šventės sūkurio iki saikingų provincijos miestelio linksmybių. Didžiausią populiarumą turi sostinės Las Palmas vykstantys karnavaliniai paradai bei konkursai. Čia per šventės kulminaciją pagrindinėje sostinės gatvėje siūloma įvairių egzotiškų gardumynų. Penkias valandas besitęsiančioje eisenoje dalyvauja daugiau kaip 20 000 persirengusių kostiumais karnavalo dalyvių, o po to vyksta karnavalo Karalienės rinkimai.
     
  • Meloneras - šalia Maspalomaso yra naujausia ir patraukliausia salos vieta – Melonero kurortas. Čia įsikūrę patys moderniausi viešbučiai, prabangiausios parduotuvės, stilingiausi barai ir restoranai. Melonero kurorte esantys dideli savitos architektūros viešbučių kompleksai vilioja išskirtine erdve, paslaugų gausa, vandens ir sausumos sporto bei pramogų įvairove tiek saugusiems, tiek vaikams. Šis kurortas nepaliks abejingo nė vieno reiklaus turisto.
     
  • Moganas - žavus žvejų uostas skiriasi nuo šurmulingo Plaja del Ingles paplūdimio kurorto. Krantinėje įsikūrusiame kurorte nerasite aukštesnių nei 3 aukštų statybos pastatų, kurie suformavo tik pėstiesiems skirtą aplinką. Siaurose gatvelėse išsidėstę spalvingi, Viduržemio jūros regionio stilistika pastatyti namai, juos supa mažyčiai, išpuoselėti sodai. Moganas išsiskiria gražiu Atlanto vandenyno kanalu, dėl kurio kurortas vadinamas mažąja Venecija. Kanalai sujungti su romantiškomis promenadomis bei mažais liepteliais. Vakare pasivaikščioti ir pavakarieniauti ar tiesiog stebėti saulėlydį galėsite patrauklioje jachtų prieplaukoje su išpuoselėtais restoranais, stilingomis kavinėmis ir barais. Penktadienio rytais žvejų krantinėje šurmuliuoja didžiulis turgus. Į rytus nuo uosto yra nedidelis, labai gerai prižiūrėtas smėlėtas paplūdimys – ideali vieta poilsiui su vaikais.
     
  • Puerto Rikas - tai vienas populiariausių Gran Kanarijos kurortų, skirtų šeimoms, nepaprastai mėgstamas ir vertinamas saulės, auksinių paplūdimių, įspūdingo kraštovaizdžio ir vandens pramogų mylėtojų. Šis kurortas yra įsikūręs slėnio žiotyse, pietinėje salos pakrantėje. Kadaise buvęs mažas žuvininkystės uostas, šiandien Puerto Rikas yra saulėta atostogų vieta, apsupta nuostabios gamtos. Čia galėsite pasivaikščioti žavinga promenada, kur rasite daugybę restoranų, barų, kavinių, parduotuvių. Jaukus ir gražus paplūdimys driekiasi iškart šalia pagrindinio pėsčiųjų tako ir yra dievinamas dėl minkšto auksinio smėlio, kurį skalauja ramūs vandenys. Puerto Rikas – daugiausia saulės spindulių sulaukiantis kurortas visoje saloje, todėl čia pasipuošite puikiu įdegiu, o vandens sporto mėgėjai galės išbandyti daugybę šio sporto pramogų. Ypač populiarus tarp poilsiautojų, atvykusių su šeimomis, yra netoli Puerto Riko prekybos centro įsikūręs vandens parkas Atlantida, vadinamas barų, parduotuvių, greito maisto bei diskotekų namais. Kurorte savo mėgstama veikla galės užsiimti ir golfo mėgėjai.


Koks oras Gran Kanarijoje?

Sakoma, kad Gran Kanarijoje – amžinas pavasaris, nes žiemą oro temperatūra nenusileidžia žemiau 20°C, vasarą retai viršija 30°C. Vandens temperatūra svyruoja tarp 18°C žiemą ir 22°C vasarą. Vietiniai teigia, kad dėl palankaus vėjo Gran Kanarijoje buriuoti galima kasdien. 

Virtuvė

Nors daugelis Kanarų salų restoranų siūlo įvairių šalių patiekalus, galima rasti ir tik šioms saloms būdingų tradicinių. Kanarų virtuvei būdingi patiekalai iš vietinių produktų: šviežios žuvies, ožkienos, kiaulienos, tropinių vaisių ir daržovių. Vienas svarbiausių ir labiausiai paplitusių patiekalų - garnyras prie mėsos - bulvės su kailinukais (papas arrugadas). Tai švarios su lupenomis sūriame vandenyje virtos bulvės (verdama tol, kol išgaruoja visas vanduo, o bulvės paviršius pasidengia druskos kristalais). Iš žuvų patiekalų išsiskiria gelsvai purpurinės spalvos vieja. Tai ką tik pagauta ir išvirta žuvis. Ji patiekiama su alyvuogių aliejumi ir padažu. Sankocho - virta žuvis, dažniausiai kuri nors iš įvairių jūros ešerių rūšių. Iš mėsos ruošiama įvairūs ragu. Ypač populiarus puchero canario - troškinta jautiena. Puchero - ragu su šafranu, dešra, pupomis, turkiškais žirniais ir bulvėmis. Konecho al salmorecho - ragu iš triušienos su pomidorais.