• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Thalassa Mahdia

Tunisas / Mahdija / Mahdija
483 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Mahdija

Trumpas aprašymas:
Puiki vieta prie pat gražaus smėlio paplūdimio, su nuostabiu vaizdu į turkio spalvos Viduržemio jūrą, puikiai tinka atostogoms su vaikais! Yra 3 restoranai, tiekiantys vietinius ir tarptautinius skanėstus, 2 barai ir kavinė – puiki vieta susitikti su šeima ar draugais prie puodelio žaliosios arbatos ir tunisiečių pyragaičių. Mažiausi svečiai gali šėlsti žaidimų aikštelėje ir noriai dalyvauja animatorių organizuojamuose žaidimuose, o vyresnieji žaidžia tenisą ir naudojasi plačia poilsio ir sporto pasiūla. Aktyvaus laiko praleidimo galimybių gausu – galėsite plaukioti dideliame baseine, žaisti paplūdimio tinklinį ar mini golfą, išbandyti jėgas vandens sporto šakose ar atsipalaiduoti sveikatingumo ir SPA centre – pasirinkimas didžiulis! Po saulėtos dienos, kupinos atrakcionų ir įspūdžių, atsipalaiduokite terasoje su mėgstama knyga ir gaivinančiu gėrimu arba atsipalaiduokite erdviame kambaryje su oro kondicionieriumi ir pasikraukite jėgas kitai dienai.

Vieta:
apie 4 km iki MAHDIA centro, netoliese parduotuvės ir barai, apie 50 km nuo Monastiro, apie 57 km nuo Suso; apie 45 km nuo Monastiro oro uosto, apie 109 km nuo Enfidha oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, priėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, pastatytas 2008 m., reguliariai atnaujinamas, 233 kambariai, 1 pastatas, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai (reikalingas išankstinis rezervavimas iki rezervacija: prie paplūdimio (veikia: birželio-rugsėjo mėn.) - ant grotelių kepti patiekalai, pagrindiniame pastate - tarptautinė virtuvė; Restoranuose yra vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, 2 barai: baseinas ir vestibiulio baras, kavinė; pinigų keitimo punktas, mini prekyvietė, suvenyrų parduotuvė, grožio salonas, vaistinė; konferencijų salė iki 200 žmonių, terasa su vaizdu į sodą; už papildomą mokestį: skalbykla, interneto punktas registratūroje (apie 5 TND/val.); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 28 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; seifas (apie 6 TND), mini baras (pagal pageidavimą, mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; šoninis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 400 m², gylis 0,6-1,9 m, baseinas vaikams, laisvos formos, gėlo vandens, apie 60 m², gylis 0,6 m, 5 kalneliai, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.); 2 teniso kortai (mokami prožektoriai), stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, nedidelė futbolo aikštelė, krepšinis, vandensvydis, mini golfas, boulingas, baidarės, smiginis, biliardo stalas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-10 m.), jaunių klubas (10-14 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; sveikatingumo ir SPA centras: uždaras baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,2-1,6 m, šildomas (lapkričio-kovo mėn.), sūkurinė vonia, mokama: uždaras baseinas, sūrus vanduo, gylis apytiksl. 1,2-1,6 m, šildomas (lapkričio-kovo mėn.), talasoterapija, treniruoklių salė, sauna, masažai, priežiūros procedūros; papildomi mokesčiai: žaidimų kambarys, vandens sportas (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30), pagrindiniame restorane; vakarienė à la carte restoranuose vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2204

Kitos kelionės datos

Le Soleil Bella Vista

Tunisas / Monastiras / Skanes
483 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Monastiras

Trumpas aprašymas:
Viešbutis apsuptas žalumos, su nuostabiu vaizdu į jūrą, esantis šalia paplūdimio. Puiki vieta atsipalaiduoti ir aktyviai praleisti laiką. Viešbutyje yra daugybė pramogų, įskaitant 3 baseinus, teniso kortus ir animaciją visai šeimai. Be to, populiari „viskas įskaičiuota“ formulė, įskaitant kelis restoranus ir barus, įskaitant esančius paplūdimyje.

Vieta:
Apie 4 km nuo Skanes centro, apie 10 km nuo MONASTIR, apie 10 km nuo „Golf Club Flamingo“, apie 15 km nuo Sousse, apie 500 m nuo Monastiro oro uosto, apie 70 km nuo Enfidha oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio nemokami skėčiai, gultai, rankšluosčiai ir baras, kuriame viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, elegantiškas, prižiūrėtas, arabų-Mauritanijos stiliaus, sezoniškai atnaujintas, 504 kambariai, 3 pastatai, 2 aukštai, erdvi fojė, registratūra, 6 restoranai: „Le Carnaval“ – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, kėdutės vaikams, Le Kiosque paplūdimyje - švediškas stalas, ledai, vaikiškos kėdutės, La Fiesta - à la carte, itališka virtuvė, 3 barai, įskaitant paplūdimyje ir prie baseino; nemokamas bevielis internetas vestibiulyje; už papildomą mokestį: seifas registratūroje, kirpykla, vaikų priežiūra, budintis gydytojas, skalbimas, lyginimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm (1 papildoma lova vaikui), apie 26 m², tvarkingas, yra oro kondicionieriai, vonios kambarys  (vonia arba dušo kabina, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini baras, seifas (mokama), kavos / arbatos rinkinys. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą ir vaizdas į baseiną.
Superior:
2 asm (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 29 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, apie 594 m², gylis 0,95-2,30 m, atskira zona vaikams, apie 36 m², gylis iki 0,35 m, baseinas su čiuožyklomis, gėlas vanduo, laisvos formos, apie 180 m², gylis 0,4-1,2 m, atskira zona vaikams, apie 144 m², gylis 0,4 m, baseinas, gėlas vanduo, stačiakampio formos, apie 120 m², gylis 1,3-1,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; 2 teniso kortai, tinklinis, krepšinis, futbolas, sporto salė, mini golfas; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), diskoteka, amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams (šou, pasirodymai, karaokė, gyva muzika, sporto užsiėmimai, įskaitant aerobiką, vandens aerobiką); už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: sauna, sūkurinė vonia, veido ir kūno procedūros; Golfo klubas Flamingo golfo aikštynas apie 10 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-11.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30), užkandžiai (11.00-16.00, 23.00-24.00) restorane Le Carnaval; popietės arbata (16.00-17.00) nurodytoje vietoje; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai pasirinktuose baruose (10.00-6.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu.


ref:6263

Kitos kelionės datos

Abou Sofiane Hotel & Aquapark

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
483 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Sousas

Trumpas aprašymas:
Pastatyta  tunisietišku stiliumi, priklauso viešbučių tinklui „Dessole Resorts & Hotels“. Viešbutis siūlo nemokamą barą paplūdimyje. Viešbutyje taip pat yra didelis baseinas, vaikų baseinas ir mini klubas. Du à la carte restoranai, kuriuose patiekiami skanūs itališki ir tunisietiški valgiai. Erdvūs kambariai, daug sporto pramogų. Ir tai yra šeimos sėkmingų atostogų garantas.

Vieta:
Apie 4 km nuo El-Kantaoui uosto turizmo rajono centro, apie 8 km nuo Sousse, apie 500 m nuo parduotuvių ir barų, apie 25 km nuo Monastiro oro uosto, maždaug 30 km nuo Enfidha oro uosto, autobusų stotelė yra maždaug 1 km nuo viešbučio (maždaug 1 TND / Sousse).

Paplūdimys:
Smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, saugomas (8.00-18.00). Nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (Rankšluosčiai kambariuose keičiami kas 2 dienas). Baras (atidaromas birželio - rugsėjo mėn.).

Viešbutis:
Renovuotas 2012 m. 381 kambariai , 2 pastatai, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, liftas, restoranas „Le Doyen“ pusryčiai – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Tuniso bei vaikų meniu, patiekalai vegetariški, 2 à la carte restoranai: „Le Jasmin“ - Tuniso virtuvė, Italija - itališka virtuvė, 5 barai, įskaitant užkandžių barą paplūdimyje (atidaroma birželio-rugsėjo mėn.) Ir barą prie baseino, juvelyriniai dirbiniai ir suvenyrai, valiuta, konferencijų centras 400 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną ir sodą, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Mokestis: skalbykla, kirpykla, įranga neįgaliesiems. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis : „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. Apie 29 m2, individualiai valdomas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (kasdien pripildytas vandeniu). Nemokamas vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas stačiakampio formos, grynas vanduo, apie 288 kv. 0,9-1,7 m, vaikų baseinas, apie 35 m², gylis. 0,5 m nuo baseino su nemokamais skėčiais, gultais ir čiužiniais. Vidinis baseinas, šildomas (tuo metu: 1.11-30.04), stačiakampio formos, gėlo vandens, maždaug 80 m², gylis. 1-1,7 m, vaikų baseinas, apie 35 m², gylis- 0,5 m. fitnesas, stalo tenisas, smiginis, šaudymas iš lanko, futbolo futbolas, tinklinis, žaidimų aikštelė, mini klubas (4–12 metų), diskoteka (įėjimas virš 18 metų), pramogos suaugusiems ir vaikams ištisus metus. Už mokestį: 2 teniso kortai su apšvietimu. Sveikata: grožio procedūros, masažai, vandens sportas paplūdimyje (vasarą): burlenčių sportas, buriavimas, pedalų valtys, vandens slidės.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00), pietūs (13: 00-15: 00), vakarienė (19.00-21.00), vėlyvos vakarienės (23.00-24.00 val.) „Le Doyen“. Užkandžiai paplūdimio bare (11.00-16.00 val.). Vietiniai nealkoholiniai gėrimai (8.00–24.00 val.) Ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.)

Kontaktai:
0216/73246480 , www.dessolehotels.com


ref:1228

Kitos kelionės datos

Riadh Palms

Tunisas / Susas / Susas
506 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Tunisas / Susas

Trumpas aprašymas:
Vienas iš labiausiai žinomų viešbučių Suse yra labai populiarus tarp svečių iš Lenkijos. Viešbutis vertinamas dėl nepriekaištingo aptarnavimo ir patogios vietos - randasi netoli miesto centro ir krantinės, bei šalia vieno iš gražiausių Tuniso paplūdimių. Viešbutis suprojektuotas klasikiniu stiliumi, apsuptas didelio ir kruopščiai prižiūrėto palmių sodo su baseinu. Viešbutis idealiai tinka svečiams didelę laiko dalį mėgstantiems praleisti paplūdimyje bei mėgstantiems įvairias kurorto pramogas.

Vieta:
Suso centre, prie pagrindinės gatvės, apie 1,5 km nuo Suso medinos, apie 7 km nuo Port El Kantaujis (taksi: apie 8 TND); apie 20 km nuo Monastyro oro uosto, apie 42 km nuo Enfidha oro uosto; šalia viešbučio autobusų sustojimo aikštelė (centras Suso,Port El Kantaujo).

Paplūdimys:
Boujafaar, nuosavas, ilgas ir platus, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, priešais viešbutį, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai; paplūdimyje pėsčiųjų alėja.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir gerai prižiūrimas, pastatytas 1992 m., kambariai atnaujinti 2009 m. 9 aukštų pasagos formos pastate rya 650 kambariai, 6 liftai, iš jų 2 panoraminiai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane Oasis - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, meniu vaikams, restoranas Le Baron - á la carte, Rytų šalių virtuvė, restoranuose kėdutės vaikams; baras fojė L’Horizon gyva muzika ir karaoke, american-bar kokteilių baras, English Pub, maurų kavinė, valiutos keitykla, parduotuvių pasažas: 2 bankai, suvenyrai, paplūdimio reikmenys, kosmetikos priemonės, mini marketas; konferencijų centras talpinantis iki 2 tūks. asmenų, terasa su vaizdu į sodą ir baseiną, fojė nemokamas belaidis interneto ryšys; už papildomą mokestį: interneto prieiga (10 TND/val.), seifas registratūroje (3 TND/diena, užstatas už raktą 20 TND), aptarnavimas kambariuose, vaikų auklė, kirpykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:

dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 24 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (laikotarpyje: 15.06-15.09), vonios kambarys (vonia), atskiras wc, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas (tiktai kambariuose: apie 3 TND/diena, užstatas už raktą: 20 TND), šaldytuvas/mini baras (pagal užsakymą; 4 TND/diena + mokama pagal suvartojimą); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
gėlo vandens baseinas, apie 300 m², gylis 1,1-2,2 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 60 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai; uždaras gėlo vandens baseinas, apie 130 m², gylis 1,6-2,1 m, ne sezono metu šildomas; stalo tenisas, bocce, smiginis, boulingas, bingo, karaoke; vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (4-10 metų), naktinis klubas su diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: sporto užsiėmimai, įvairūs pasirodymai, kabaretas, šokiai; Spa centras Serenity: nemokamai fitnesas, sauna; už papildomą mokestį: hamamas,masažai, hidromasažas, gydomosios ir grožio procedūros, arbatų kambarys, parduotuvėlė; apylinkėse: nardymo mokykla Port El Kauntaoui, 3 golfo laukai: 36-duobučių El Kantaoui (6 km nuo viešbučio), 18-duobučių Palm Links (10 km nuo viešbučio), Magic Life Flaming (20 km nuo viešbučio).

All inclusive:
pusryčiai (6.00-10.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; nealkoholiniais gėrimais, vietinis alus ir vynas pietų bei vakarienės metu; vėlyvi kontinentiniai pusryčiai fojė bare (10.00-12.00); turkiška kava ir mėtų arbata maurų kavinėje (19.00-24.00); gėrimai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai: vynas, alus, boukha, thibarine, tam skirtuose baruose (8.00-24.00); vieną kartą apsilankymas restorane á la carte nemokamai Le Baron, reikalingas išankstinis rezervavimas; neįskaičiuota į all inclusive: English Pub, american-bar, naktinis klubas su diskoteka, importiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai; būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
00216/73225700, www.hotelriadhpalms.com


ref:217

Kitos kelionės datos

Marhaba Beach

Tunisas / Susas / Susas
506 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
4****

Regionas:
Tunisas/Sousse

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ramioje vietoje, apsuptas palmių sodo, šalia smėlio paplūdimio, rekomenduojamas atostogauti su visa šeima. Puiki, atostogų atmosfera ir puiki animatorių komanda suteiks pramogų vaikams ir suaugusiems. Viešbutyje yra baseinas su atskira dalimi vaikams, 8 teniso kortai ir skvošas. Svečiai gali naudotis restoranais ir keliais barais, įskaitant vieną prie paplūdimio.

Vieta:
1,5 km nuo SOUSSE centro, maždaug 3 km nuo Port El Kantaoui; apie 20 km nuo Monastiro oro uosto, apie 40 km nuo Enfidha oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai garantiniam užstatui.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 1989 m., atnaujintas 2015 m., 259 kambariai, 1 pastatas, 5 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - savitarnos valgiai, tarptautinė virtuvė, yra kėdžių vaikams, vegetariški patiekalai, à a la carte restoranas, picerija, 3 barai, įskaitant paplūdimio barus, mauritanietiška kavinė; automobilių stovėjimo aikštelė, suvenyrų parduotuvė; terasa su vaizdu į palmių sodą, nemokamas belaidis internetas; papildomi mokesčiai: seifas registratūroje; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambariai:
Standart:
2 asmenys 32 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia; plaukų džiovintuvas), atskiras WC, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Family: 3 asmenys (Galima pristatyti 1 papildomą lovą), įrengtas kaip standart tipo kambarys.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, jūros vanduo, apie 280 m², gylis apie. 2,2 m, atskira dalis vaikams, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; uždaras baseinas, šildomas žiemą, gėlas vanduo, apie 190 m²; 8 teniso kortai, stalo tenisas, sporto salė, krepšinis, paplūdimio tinklinis; žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (6–12 metų), animacijos suaugusiems ir vaikams, diskoteka, karaokė, kabaretas, folkloro šou; papildomi mokesčiai: sveikatingumo centras, skvošas, šaudymas iš lanko; Partnerio pasiūlymas: 27 duobučių golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio Port El Kantaoui mieste.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (6.00-10.00), pietūs (12.30-14.00), vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai (10.00-12.00) tam skirtame bare; užkandžiai (12.00-15.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
00216/73240688, www.marhabahotels.tn


ref:2683

Kitos kelionės datos

Venice Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
524 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10618

Kitos kelionės datos

Méditerranee Thalasso Golf

Tunisas / Hamametas / Hamametas
529 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10761

Kitos kelionės datos

Vincci Safira Palms

Tunisas / Zarzisas / Zarzisas
529 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Zarzis

Trumpas aprašymas:
Viešbutis yra gerai prižiūrėtame palmių sode, kuris siūlo nepamirštamas atostogas visai šeimai. Patogūs kambariai su visais patogumais. Šalia viešbučio paplūdimys. Didelis sporto ir laisvalaikio pramogų pasirinkimas. Viešbutyje yra 3 baseinai, 2 teniso kortai ir sveikatingumo centras. Jaunimas galės mėgautis mini klubo veikla.

Vieta:
Zarzio oazė apie 6 km nuo Chammacho centro. Apie 15 km nuo ZARZIS centro, apie 3 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų. Apie 50 km nuo Džerba-Zarzio oro uosto, autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių viešbutis, pastatytas 2007 metais, renovuotas 2014 metais. Viešbutyje yra 300 kambariai, 2 aukštai, liftas, erdvus fojė, 24 val. dirbanti registratūra, pagrindiniame restorane – švediškas stalas, tarptautinė ir vietinė virtuvė, kėdės vaikams. A la carte, 3 barai, įskaitant vestibiulio barą, paplūdimio baras. Pinigų keitimas, konferencijų centras talpinantis apie 100 žmonių, terasa, iš kurios atsiveria vaizdas į sodą, apie 8000 m², nemokamas belaidis internetas. Papildomi mokesčiai: auklė, gydytojas, kirpykla, automobilių nuoma, neįgaliųjų patogumai (rampa, liftai, kambariai). Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis "Visa“ ir "MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:
 2 asm (1 arba 2 papildomos lovos), apie 30 m² ploto. Individualiai valdomas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas. Papildomi mokesčiai: mažas šaldytuvas, seifas (apie 2 TND per dieną). Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, grynas vanduo, apie. 2000 m², 1,6-2 m gylio, vaikų baseinas, grynas vanduo, apie 20 m² ploto, gylis iki 0,4 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai nemokami prie  baseino. Rankšluosčiai už užstatą. Uždaras baseinas, šildomas, gaivus vanduo, apie 80 m², gylio 1,6-2 m. Stalo tenisas, fitnesas, aerobika, krepšinis, paplūdimio tinklinis, smiginis, baidarės. Vaikų žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), diskoteka, amfiteatras. Papildomi mokesčiai: 2 teniso kortai, biliardo stalas, boulingas, žaidimų kambarys, sveikatingumo centras: masažas, manikiūras, pedikiūras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.0010.00), vėlyvieji pusryčiai – švediškas stalas (10.00-11.00), pietūs- švediškas stalas (12.30-14.30 val.), vakarienė – švediškas stalas (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane. Vėlyvieji pusryčiai – švediškas stalas (10.0011.00 val.), kava, arbata, ledai, blynai (15.00-17.00), užkandžiai – švediškas stalas (22.00-23.00) nurodytame bare. Gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (9.3023.00). Vakarienė à la carte restorane kartą per savaitę (reikalinga ankstesnė rezervacija, bent prieš 24 val.).


ref:2343

Kitos kelionės datos

Zephir & Spa

Tunisas / Zarzisas / Zarzisas
545 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Zarzis

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs gražioje palmių giraitėje, fantastiškas gyvenamasis kompleksas idealiai tinka šeimos atostogoms. Smėlio paplūdimys, didžiulis, gražiai prižiūrėta baseinas, animacija, žaidimai   įdomus tiek  suaugusiems tiek vaikams siūlomi šiame viešbutyje. Tiems, kurie nori pailsėti du baseinai su karštu terminiu vandeniu  ir viešbučio sveikatingumo centru. Aukštos kokybės paslaugos ir  "viskas įskaičiuota" maitinimas  išskiria šį viešbutį.

Vieta:
maždaug 3 km nuo Zarzis centro , apie 200 m nuo parduotuvių, restoranų ir barų; apie 60 km nuo oro uosto Džerba - Zarzis.

Paplūdimys :
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR).

Viešbutis:
gerai išlaikytas, pastatytas 1968, renovuotas 2008 m, 338 kambariai, 2 pastatai, 2 aukštų, liftas, erdvus vestibiulis; visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vakarienės metu privaloma iškilminga apranga (džentelmenai – ilgos kelnės),barbecue restoranas prie baseino, vaikiškos kėdutės restoranuose, a la carte restoranas (Tuniso virtuvė), vestibiulio baras , baseinas baras, Mauritanijos kavinė (mokama, dirba: 16.00-24.00); palmių sodas, mini prekyvietė, pinigų keitimas; konferencijų centras; už papildomą mokestį: bevielis internetas registratūroje (apie 10 TND/val., apie 30 TND/para, apie 100 TND/sav.), skalbykla, žaidimų kambarys; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2-asm. ((galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams) apie 25 m2   individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini šaldytuvas; Nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; balkonas arba terasa, vaizdas į sodą; Vaizdas,iš šono už papildomą mokestį, į jūrą.

Sportas ir pramogos:
baseinas  netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 1000 m2, gylis. 1,6 m, atskiras vaikų baseinas, SPA baseinas su terminiu vandeniu, šildomas, apskritos formos, gėlo vandens, maždaug 100 m2, gylis. iki 1,6 m, prie baseino nemokami skėčiai nuo saulės, gultai ir čiužiniai; 2 teniso kortai už papildomą mokestį), mini golfas, treniruoklių, paplūdimio tinklinis, Boccia, animacija suaugusiems ir vaikams, žaidimai ir sporto dienos , vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 metų, atidarymo. 10.00-12.00 val ir 15.00-17.00) minidisco, diskoteka paplūdimyje atvira (atvira 01.06-30.09 valandomis 22.00-3.00).; Už papildomą mokestį: jodinėjimas, dviračiai, slidės, bananai, biliardas; nemokama sveikatingumo centras, uždaras baseinas, terminis vanduo, šildomas, fitneso; mokestį: sauna, garinė pirtis, masažas, grožio salonas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.30-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-11.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.30-15.00 ir 15.30-17.30); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (9.00-24.00) nurodytame bare.


ref:826

Kitos kelionės datos

Zita Beach Resort Zarzis

Tunisas / Zarzisas / Zarzisas
551 €
  • Data: 2024-04-25 - 2024-05-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisia / Zarzis

Trumpas aprašymas:
Erdvus ir patogus viešbutis tinkantis  šeimoms su vaikais ir visiems mėgėjams aktyvaus poilsio. Įsikūręs vaizdingoje įlankoje, su smėlio paplūdimiu, apsuptas  sodų garantuoja atsipalaidavimą. Gera  atostogų atmosferą - viešbučio animatorių komanda kviečia svečius smagiai leisti vakarus ir dienas. Gražus, šviesus dekoras ir Rytų stiliaus kambariai ir su  "viskas įskaičiuota" čia patirsite nepamirštamas atostogas.

Vieta:
Zarzio oazė, apie 8 km nuo ZARZIS centro, apie 200 m iki parduotuvių, restoranų ir barų; apie 60 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai; gultai ir čiužiniai papildomai mokami (apie 5 TND/komplektas/para).

Viešbutis:
Pastatytas 1966, renovuotas 2006 m, gerai prižiūrėtas, 586 kambariai, pagrindinis pastatas ir 5 bungalow, 2 aukštų  erdvus vestibiulis, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė ir tunisietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės, vegetariški patiekalai, vakarienės metu privaloma iškilminga apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), restoranas „La Palmier“ – pica, grilis, vestibiulio baras, baras prie baseino (veikia vasaros sezono metu) ; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla; konferencijų centras apie 1300 žmonių, nemokamas bevielis internetas fojė ir prie baseino; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, budintis gydytojas, seifas registratūroje (apie 21 TND/sav.), automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 25 m2, gerai saugomi, individualiai valdomas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini šaldytuvas (apie 35 TND/sav.), seifas (mokamas), džiovyklės nuoma registratūroje (už užstatą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą
Bungalow:
2 asm. (galima 1 papildoma lova vaikui, apie 30 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą.
Šeimyninis:
2 asm.  (galima 1 papildoma lova vaikui, apie 30 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai  netaisyklingos formos apie 1500 m2, gylis apie 1,6 m, gėlo vandens, su vaikų skyriumi ir terasa apie 1300 m2, gylis apie 1,6 m, gėlo vandens,prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; 6 teniso kortai (apšvietimas nemokamai), paplūdimio tinklinis, aerobika, mini golfas, futbolas, šaudymas iš lanko, smiginis; žaidimų aikštelė, mini klubas (4-10 metų), minidisco, diskoteka (įėjimas nemokamasį diskoteka, už papildomą mokestį baras), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: biliardas, jodinėjimas, baidarės, banglenčių įranga; Sveikatingumo centras: nemokamai uždaras, šildomas baseinas su terminiais vandenimis, ;Užpapildomą mokėstį  Turkų masažas, sauna.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12:30-14:00), vakarienė (19.00-21.00 val) švediškas stalas pagrindiniame restorane; arbata: kava, arbata, sausainiai (15.00-18.00) nustatytoje vietoje; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nustatytoje vietoje.


ref:761

Kitos kelionės datos

El Mouradi Mahdia

Tunisas / Mahdija / Mahdija
551 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8080

Kitos kelionės datos

Yadis Hammamet

Tunisas / Hamametas / Hamametas
551 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10719

Kitos kelionės datos

El Ksar Resort & Thalasso

Tunisas / Susas / Susas
551 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Susas

Trumpas aprašymas:
Stilingas, gerai suprojektuotas ir dekoruotas, vienas iš geriausių viešbučių iš to ką mes siūlome. Įsikūręs dideliame palmių sode, smėlio paplūdimyje Suse, žinomas kaip Sahelio perlas, netoli istorinių ir turistinių miesto vietų su įvairiomis pramogomis. Klientai giria už aukštą apgyvendinimo lygį, gerą maistą ir puikų aptarnavimą. Platus sporto ir laisvalaikio centras bei naujas, gerai įrengtas SPA centras leidžia aktyviai ir patogiai pailsėti.

Vieta:
apie 3 km iki SOUSSE centro, apie 1 km iki artimiausių parduotuvių ir barų, apie 5 km nuo Port El Kantaoui; apie 20 km nuo Monastiro oro uosto, apie 40 km nuo Enfidha oro uosto; taksi į Susą ir Port El Kantaoui: apie 10 TND.

Paplūdimys:
Viešbučio, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio. Nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, patogus ir gerai prižiūrimas, pastatytas 1967 metais, reguliariai atnaujinamas, 344 kambariai pagrindiniame pastate, 4 aukštai, 4 liftai ir 80 kambarių mauriško stiliaus vieno aukšto bungalow, erdvus, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Hadrumetum El Ksar - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, vegetariški patiekalai, Barberousse restoranas – paplūdimyje, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, Baal à la carte restoranas – tarptautinė ir tunisietiška virtuvė, vegetariški patiekalai, vestibiulio baras „Tanit“, baras prie baseino, paplūdimio baras (dirba: gegužės–spalio mėn.), Maurų kavinė (mokama kaljaną); pinigų keitykla, suvenyrų ir laikraščių parduotuvė, seifas registratūroje; konferencijų centras iki 400 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną ir sodą, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbykla, automobilių nuoma; patogumai ir kambariai žmonėms su negalia (pagal užsakymą); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), 25 m², pagrindiniame pastate, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija (nuotolinio valdymo pultelis už garantinį užstatą: 20 TND), telefonas, seifas , mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); šoninis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm. (maksimaliai 3 suaugę), 25 m², oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); 
Šeimyninis superior:
4 asm. (maksimaliai 4 suaugę), 42 m², oro kondicionierius (15.06-15.09), įrengimas kaip šeimyninio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
baseinas, 3 dalių, gėlo vandens, apie 800 m², gylis 0,6-2 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 50 m², gylis  iki 0,6 m, skėčiai, čiužiniai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (10 TND/vnt.); uždaras baseinas šildomas žiemos sezonu, gėlas vanduo, apie 252 m², gylis 0,8-1,6 m, sūkurinė vonia; 3 teniso kortai (mokami prožektoriai: apie 50 TND/val.) ir įrangos nuoma (garantinis užstatas: apie 10 TND), stalo tenisas, mini futbolas, krepšinis, rankinis, tinklinis; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: aerobika, vandens gimnastika, gyva muzika; už papildomą mokestį: SPA centras: masažai, priežiūros procedūros, talasoterapijos centras, sauna; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.00-21.00) pagrindiniame restorane; ankstyvi pusryčiai (4.00-6.00), vėlyvieji kontinentiniai pusryčiai (10.00-11.30), vėlyvieji užkandžiai (23.00-2.00) restorane Baal; užkandžiai: pica, salotos, sumuštiniai, grilis, vaisiai (11.30-18.00) nurodytuose baruose; kava, arbata (16.00-17.00) pagrindiniame restorane; vietiniai alkoholiniai ir vietiniai gaivieji gėrimai nurodytuose baruose (10.00-2.00 val.); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:147

Kitos kelionės datos

Royal Thalassa Monastir

Tunisas / Monastiras / Monastiras
551 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas / Monastiras
 
Trumpas aprašymas:
Įsikūręs prie pat smėlio paplūdimio su nemokamu aptarnavimu ir „viskas įskaičiuota“ baru, tai idealus pasiūlymas tiems, kurie vertina ne tik patogumą ir komfortą atostogų metu, bet ir puikią pramogą! Didelis baseinas su vaizdu į jūrą, daugybė sporto ir poilsio galimybių bei įvairi animacija užtikrins pramogas ir gerą nuotaiką visos dienos metu. Galite atgauti kvapą erdviuose ir moderniuose kambariuose su nemokamu internetu. Ieškantiems atsipalaidavimo ir ramybės, talasoterapijos centras su uždaru baseinu ir įvairiausiomis grožio procedūromis bus puiki vieta.

Vieta:
apie 6 km nuo MONASTIR, apie 100 m iki vietinio kelio, parduotuvių ir barų apie 5 km nuo viešbučio, apie 16 km nuo Suso; apie 2 km nuo Monastiro oro uosto (oro koridorius šalia viešbučio – virš galvos skrendantys lėktuvai girdimi, bet nėra nepatogu), apie 60 km nuo Enfidha oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai (garantinis užstatas: apie 10 EUR); baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1999 m., reguliariai renovuojamas, 280 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Chef's Market – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariškas, 2 à la carte restoranai: Mona – tarptautinė virtuvė, La Voile prie paplūdimio – ant grotelių kepti patiekalai, vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, būtina išankstinė rezervacija, 4 barai, įskaitant barą prie baseino ir paplūdimio barą; pinigų keitykla, mini prekyvietė, suvenyrų parduotuvė; terasa, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, grožio salonas, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), 28 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (pildomas kasdien vandeniu), seifas (apie. 10 EUR); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; šoninis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 1300 m², gylis 0,6-1,9 m, atskiras  vaikams, gylis 0,6 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 60 m², gylis 0,6 m, vandens masažas, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; 3 teniso kortai, mini golfas, stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, nemotorizuotas vandens sportas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-10 m.), animacija vaikams ir suaugusiems, gyva muzika; už papildomą mokestį: vandens sportas; išorinis pasiūlymas (mokamas): golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane, vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00) nurodytoje vietoje; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00, 23.00-24.00); gaivieji gėrimai (8.00-24.00) ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nurodytuose baruose; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2601

Kitos kelionės datos

Le Petit Palais

Tunisas / Džerba / Midoun
554 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-03 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3*
Tunezja/Wyspa Djerba

Położenie :

- ok. 250 m od plaży
- ok. 7 km od Midoun
- ok. 23 km od lotniska
- ok.3 km od hotelu pole golfowe

Plaża :

- piaszczysta
- leżaki i parasole (płatne)

Pokoje :

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- łazienka (WC, wanna/prysznic)
- balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpłatne
- baseny, leżaki i parasole przy basenie
- tenis stołowy
Płatne
- fitness
- materace
- kort tenisowy
- bilard
- spa i centrum odnowy biologicznej, łaźnia turecka, masaże

Dla dzieci :

- brodzik
- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)
- wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie :

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

FB:

śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiedzie i kolacji).

All inclusive:

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00.

Restauracje i bary :

- restauracja główna
- bar
- bar przy basenie (czynny w określonych godzinach)
- bar na plaży (dodatkowo płatny)

Dodatkowe informacje :

- internet Wi Fi w recepcji (bezpłatny)
- internet (płatny)
- pralnia, sklepy
- www.miramartunisia.com

Cena :

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


ref:1665

Kitos kelionės datos

Djerba Resort

Tunisas / Džerba / Midoun
568 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs Džerbos salos centrinėje dalyje, siūlo aukšto lygio aptarnavimą ir įvairius sporto bei aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdus. Viešbutyje puiki animacinė programa skirta vaikams bei plati viskas įskaičiuota maitinimo programa. Viešbučio teritorijoje didelis lagūnos formos baseinas, puikiai priderintas prie kruopščiai prižiūrimo palmių sodo bei šviesių vietinės architektūros pastatų fono. Viešbutis rekomenduojamas šeimoms su vaikais, taip pat atostogoms su draugais bei tiems svečiams, kurie nori praleisti patogias, aktyvaus poilsio atostogas.

Vieta:
Sidi Bakour, apie 5 km nuo MIDOUN, artimiausios parduotuvės, barai ir diskoteka apie 200 m nuo viešbučio; apie 3 km nuo Džerbos tyrinėjimo muziejaus; apie 26 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas paplūdimys, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 350 m nuo viešbučio, priėjimas keliu, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai mokami; baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, . 416 kambariai, 4 pastatai, 1 aukštas, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, à la carte restoranas, restoranuose yra kėdutės vaikams, vestibiulio baras, baras prie baseino, paplūdimio baras; mini prekyvietė, suvenyrų parduotuvė, kioskas, pinigų keitykla, terasa su vaizdu į jūrą ir sodą, sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla, seifas registratūroje, konsjeržo paslaugos, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 22 m², sutvarkytas, centrinis kondicionierius (liepos-rugsėjo mėn.), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, už papildomą mokestį: seifas, šaldytuvas (apie 7 TND/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų (užsisakius prieš atvykstant); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm. (maksimaliai 3 suaugę asmenys), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, laisvos formos, gylis 1,4-1,6 m, baseinas vaikams su čiuožykla, gėlo vandens, laisvos formos, gylis 0,3-0,4 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami; 3 teniso kortai, tinklinis, futbolas, mini golfas, bočia, aerobika; animacija suaugusiems ir vaikams (lapkričio-kovo mėn.), mini klubas (4-12 m., veikia: balandžio-spalio mėn.), žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams; diskoteka; sveikatingumo centras: nemokamai: uždaras baseinas, gėlo vandens, stačiakampis, apie 1,4-1,6 m; mokama: sauna, hamamas, masažai; išorinis pasiūlymas: jodinėjimas apie 200 m nuo viešbučio, golfo aikštynas apie 1 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-12.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00) ir švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.30-15.00) ir popietės arbata (15.00-17.00) švediško stalo forma nurodytame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) baruose; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:872

Kitos kelionės datos

Eden Stars

Tunisas / Zarzisas / Zarzisas
574 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Zarzis

Trumpas aprašymas:
Visi svajoja apie egzotinę kelionę kaitrioje saulėje, paplūdimyje apsuptame palmių bei geru, švariu priėjimu prie jūros. Viešbutyje yra 4 restoranai, 3 barai, gražus baseinas. Tai puiki vieta poilsiui. Puikią atmosferą sukuria Talasoterapijos centras, tai vieta, kurioje galėsite atsipalaiduoti ir pajusti ramybę. Ši vieta gali pasigirti skaniu ir įvairiu gaminamu maistu, kuris patiks reikliems gurmanams.

Vieta:
 Apie 13 km nuo ZARZIS centro, apie 50 km nuo Džerba-Zarzio oro uosto.        

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio skėčiai ir gultai yra nemokami.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, tvarkingas, pastatytas 2003 m. Viešbutyje yra 256 kambariai, 3 aukštai, 3 liftai, fojė, registratūra, 4 restoranai, įskaitant pagrindinį restoraną – kuriame yra švediškas stalas, 1 prie baseino, 2 á la carte restoranai, 3 barai. Valiutos keitimas (registratūroje). Papildomi mokesčiai: belaidis internetas (apie 10 EUR per savaitę), skalbykla, automobilių nuoma. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis "Visa“ ir "MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), kambarys tvarkingas. Yra oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas. Papildomi mokesčiai: mini šaldytuvas (apie 7 TND / parą), seifas (apie 2,5 TND / parą). Balkonas arba terasa iš kurių atsiveria vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, uždaras baseinas, sūrus vanduo, skėčiai ir gultai yra nemokami. Papildomi mokesčiai: talasoterapijos centras: sauna, turkiška pirtis, masažai, sūkurinė vonia, SPA.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai – švediškas stalas (7.00-10.00 val.), vėlyvieji pusryčiai – švediškas stalas (10.00-11.00 val.), pietūs – švediškas stalas (12.30-14.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-21.00 val.). Pagrindiniame restorane teminiai maisto gamybos pasirodymai, kelis kartus per savaitę, užkandžiai (12.30-14.30 val.) ) Baruose: kava, arbata, saldumynai (15.30-17.30 val.) baseino bare: vietiniai gaivieji gėrimai ir alkoholiniai gėrimai (9.00–23.00 val.), vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu.


ref:5872

Kitos kelionės datos

Odysee Resort

Tunisas / Zarzisas / Zarzisas
574 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Zarzis

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas Mauritanijos stiliaus viešbutis yra apsuptas palmių. Netoli svarbiausių šio regiono kultūrinių ir istorinių atrakcijų. Erdvūs ir patogiai įrengti kambariai yra suprojektuoti Rytų stiliaus. Įdomios animacijos, patraukli sporto įranga, puikus gaminimas ir fantastinis aptarnavimas taip pat gauna teigiamas svečių nuomonę. Viešbutyje yra prabangus SPA centras su gražiai suplanuota atsipalaidavimo zona ir daugybe profesionalių procedūrų. Idealus kaip išeities taškas, norint ištirti salą.

Vieta:
Zarzio oazė, apie 14 km nuo ZARZIS centro; apie 50 km nuo Džerba-Zarzis oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir saulės gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; baras.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas ir elegantiškas, pastatytas 1998 m., atnaujintas 2008 m., 344 kambariai, pagrindinis pastatas, 3 aukštai, 5 liftai, erdvus, elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra; pagrindinis restoranas "La Grotte" - švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), 3 a la carte restoranai: "La Porta" - italų virtuvė, "Athena" - vietinė virtuvė, Poseidon prie paplūdimio - žuvies patiekalai; restoranuose siūlomos aukštos kėdės vaikams, 3 barai, Mauritanijos kavinė (mokama), juvelyrinių dirbinių parduotuvė, tabako parduotuvė, valiutos keitimas; konferencijų centras 600 žmonių, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas vestibiulyje; už papildomą mokestį: interneto prieigos taškas, automobilių nuoma, cheminis valymas, kirpykla; Priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard", "American Express".

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 28 m², gerai prižiūrimi ir elegantiški, oro kondicionieriai, vonios kambarys (vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas), atskiras tualetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas; sodo vaizdas arba baseinas;
Šeimyninis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), apie 32 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisva forma, gėlas vanduo, apie 1100 m², gylis 0,6-2 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, terminis baseinas, skėčiai, saulės gultai ir čiužiniai nemokamai prie baseino; 2 teniso kortai, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, petankas, aerobika, vandens aerobika, mini golfas, šaudymas iš lanko; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (nuo 4 iki 12 m.), "Calypso disco" (atvira nuo 22,30 val.), amfiteatras, animacijos suaugusiesiems ir vaikams, žaidimai, turnyrai ir sporto pramogos per dieną, stalo žaidimai, vakariniai pasirodymai; už papildomą mokestį: jodinėjimas, keturračiai, dviračiai, motoroleriai, golfas (30 km nuo viešbučio, išorinis pasiūlymas), vandens sportas (išorinis pasiūlymas): burlenčių sportas, baidarės, katamaranai.

SPA Centras:
Apie  2500 m² ploto: nemokamai: uždaras baseinas, šildomas, jūros vanduo; už papildomą mokestį: talasoterapija, masažai, karšto akmenų masažai, hidromasažai, dumblių kompresai, purvo kompresai, vandens srovės, krioterapija, ultragarsu, treniruoklių salė, 35 masažo kajutės, 7 SPA nameliai, sūkurinė vonia ir poilsio kambarys, kardio pratimai, tradicinis rytietiškas turkų k. vonios 2 atskiruose kambariuose, sultys-baras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-10.00 val.), pietūs - švediškas stalas (12.30-14.30 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.00-16.00), kava, arbata, pyragas, blynai (16.00-17.00); vieną kartą viešnagės vakarienei à la carte restorane (anksčiau užsakyta būtina); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (09.00-23.00) nurodytuose baruose; privalo dėvėti apyrankę.


ref:613

Kitos kelionės datos

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
574 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10791

Kitos kelionės datos

Rosa Beach Thalasso & Spa

Tunisas / Monastiras / Monastiras
574 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Monastyras

Trumpas aprašymas:
Po neseniai atliktos renovacijos, viešbutis susilaukia daug teigiamų svečių atsiliepimų. Viešbutyje skoningai įrengta registratūra, restoranas ir kambariai dekoruoti šiuolaikiniu stiliumi su tunisietiško interjero detalėmis. Erdvūs ir patogūs dviejų miegamųjų apartamentai idealiai tinka šeimoms su vaikais. Viešbutyje gražus baseinas, daugybė laisvalaikio praleidimo būdų, šalia nuosavas smėlio paplūdimys. Viešbutis išsiskiria dėmesingu aptarnavimu, plačia animacine programa, teminiais vakarais bei skaniais ir įvairiais patiekalais. 

Vieta:
apie 5 km nuo Monastyro centro (taksi: apie 5 TND), Skanes viešbučių rajone; apie 18 km nuo Susas (taksi: apie 15 TND); apie 2 km nuo Monastyro oro uosto, apie 56 km nuo Enfidha oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 100 m nuo viešbučio; šalia viešbučio golfo laukai Flamingo (7 km) ir Palm Links (10 km).

Paplūdimys:
Skanes Beach, viešbučio, ilgas ir platus, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, čiužiniai, paplūdimio rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir modernus keturių aukštų pastatas su 2 priestatais pastatytas 2001 m., renovuotas 2009 m. atnaujintas 2018 m., 400 kambarių, 1 pastatas su 2 sparnais, 4 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikiantis registratūra, pagrindinis restoranas L'Olivier – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, maisto gaminimo šou, aukštos kėdutės ir meniu vaikams, 2 à la carte restoranai: italų, tunisiečių; vestibiulio baras, baras prie baseino, užkandžių baras „La Cabane“ (mokamas), Mauritanijos kavinė; pinigų keitykla, parduotuvės: laikraščiai, atvirukai, suvenyrai, drabužiai; konferencijų salė iki 500 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, sodas, bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį: skalbykla, kirpykla, grožio salonas, vaikų priežiūra (pagal užsakymą); patogumai neįgaliesiems; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos vaikams), apie 27 m², oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; mini šaldytuvas, seifas ( apie 20 TND/sav.); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės, džiovyklė); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams) apie 57 m²,du atskiri kambariai, kondicionierius (15.06-15.09),  įrangimas kaip standartiniame kambaryje; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės, džiovyklė); 

Sportas ir pramogos:
suraus vandens baseinas, apie 1000 m², gylis 1,4-1,8 m, sūraus vandens baseinas vaikams, apie 100 m², gylis 0,5 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; uždaras gėlo vandens baseinas, apie 50 m², gylis 1,2-2 m, ne sezono metu šildomas;  mini futbolas, krepšinis, šaudymas iš lanko, smiginis, stalo tenisas; vaikų žaidimo vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (4-12 metų), piano baras, amfiteatras, animacinės sporto programos: aerobika, gimnastika vandenyje, vakare pramoginės programos: kabaretas, įvairūs pasirodymai, folkloro vakarai; už papildomą mokestį: masažai, manikiūras, pedikiūras, biliardas, žaidimų kambarys.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-11.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; mineralinis vanduo, gazuoti gėrimai, vietinis alus ir vynas, ledai su pietumis ir vakariene; užkandžiai nurodytuose baruose (11.30-15.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai: vynas, alus, džinas, degtinė, viskis, likeriai, kokteiliai bare prie baseino ir vestibiulio bare (10.00-24.00), La Cabane bare (10.00-02.00); vakarienė à la carte restoranuose vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija).


ref:58

Kitos kelionės datos

Le Royal Hammamet Hotel & Resort

Tunisas / Hamametas / Hamametas
574 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas / Hamametas

Trumpas aprašymas:
Atėjo laikas atpalaiduojančioms ir saulės kupinoms atostogoms Tunise! Įsikūręs Yasmin Hammamet viešbučių rajone, jis turistus vilioja ne tik nuostabiu smėlio paplūdimiu ir turkio spalvos jūra, bet ir įvairiausiomis sporto bei poilsio galimybėmis – čia galėsite žaisti paplūdimio tinklinį ar tenisą, sportuoti treniruoklių salėje ar išmėginkite savo jėgas vandens sporto šakose, o tada, apsuptyje aukštyn augančių palmių, atsipalaiduokite baseinuose ir mėgaukitės saulės spinduliais. Tai ideali vieta atostogoms su šeima – vaikai čia žaidžia žaidimų aikštelėje ir dalyvauja animacijoje, kuri patiks ir vyresniems svečiams. Interjerai buvo kuriami dėmesingai kiekvienai smulkmenai – fojė su žvaigždės formos fontanu ir stilingai įrengti kambariai, kuriuose rytietiški elementai persipina su modernumu, patraukia dėmesį, taip suteikiant vietai neįprastą atmosferą. Viešbutyje yra net 23 gerai įrengtos konferencijų salės, todėl ji taip pat rekomenduojama visoms verslo kelionėms ir ypatingiems renginiams, kuriems reikalinga elegantiška aplinka.

Vieta:
Yasmin Hammamet viešbučių rajone, apie 11 km nuo HAMMAMET centro; apie 45 km nuo Enfidha oro uosto, apie 100 km nuo Monastiro oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuoalaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, priėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.).

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas, pastatytas 1996 m., renovuotas 2016 m., 266 kambariai, 3 pastatai, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Shehrazade – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 restoranai a la carte: Alhambra – tarptautinė virtuvė, Kapris – padavėjo paslaugos, itališka virtuvė, restoranas prie paplūdimio (reikalingas išankstinis rezervavimas) – iranietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, 3 barai: fojė, paplūdimyje ir maudynės baseinas, kavinė; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitimo punktas, mini prekyvietė; 23 konferencijų salės iki 2300 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 34 m², elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius (nuo: 15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini- baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 34 m², elegantiškas, įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną, kai kurie kambariai su šoniniu vaizdu į jūrą;
Šeimyninis:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams),  įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, laisvos formos, gėlo vandens, gylis 1,4-1,8 m, atskiras dalis vaikams, gėlas vanduo, gylis 0,5 m, baseinas vaikams, laisvos formos, gėlas vanduo, gylis 0,5-1,2 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.); 2 teniso kortai (mokami prožektoriai), stalo tenisas, treniruoklių salė, krepšinio aikštelė, paplūdimio tinklinis, nemotorizuotas vandens sportas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, animacija suaugusiems ir vaikams; sveikatingumo centras: uždaras baseinas, saldus vanduo; už papildomą mokestį: sauna, sūkurinė vonia, sporto salė; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (16.30-20.00 ir 20.30-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai fojė bare (15.00-16.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-24.00); vakarienė Alhambra ir Capri restoranuose vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9415

Kitos kelionės datos

Marhaba Club

Tunisas / Susas / Susas
597 €
  • Data: 2024-04-25 - 2024-05-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10778

Kitos kelionės datos

Laico Hammamet

Tunisas / Hamametas / Hamametas
597 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Category:
*****

Region:
Tunisia / Hammamet

Offer description :
Five-star hotel with a unique style , captivating elegance and modernity. Recommended for people who value comfort . The hotel offers many amenities and a variety of all-inclusive . Definitely the best hotel in our portfolio, considered to be one of the best in Tunisia. Has a professional spa with a wide range of treatments.

Location :
in the district HAMMAMET - Yasmine , directly on the seafront promenade and sandy beach next to the marina , golf courses , about 8 km from the center of Hammamet ; approximately 100 km from the airport of Monastir , about 45 km from the airport in Enfidha .

BEACH :
Service, sandy, wide, gentle descent to the sea, directly by the hotel, free parasols and sun loungers.

HOTEL :
star , elegant, built in 2002 , renovated at the turn of 2012/2013 was a total of 300 rooms, 4 floors, 4 lifts, a spacious and elegant lobby , Elevator , 2 restaurants - buffets , international cuisine , vegetarian dishes , theme evenings , 2 à la carte restaurants ; the restaurants available seats for children; Snack bar on the beach ( open in summer ) , lobby bar , pool bar, tea room , ice cream parlor , currency exchange, mini market , souvenir shops , conference center and business , free wireless internet in the lobby ; charge: internet (about 6 TND / hr . ) , clock room -service, hairdresser , baby sitter , laundry, ironing service , car rental; facilities and rooms for disabled guests ; Credit cards accepted : Visa , MasterCard .

ROOM : Standard :
2-pers. (possibility of 1 extra bed) , individually controlled air-conditioning ( 15.06-15.09 ), bathroom (bath with shower , hair dryer ), separate toilet , satellite TV, balcony, safe , mini bar ( extra charge) ; sea ​​for an additional charge .

SPORTS AND ENTERTAINMENT :
pool , fresh water pool, children , the pools with free sun loungers and umbrellas , towels bail ; indoor swimming pool , heated in the winter season ; tennis court with equipment rental ( for bail ), table tennis , fitness , volleyball ; playground and a playroom for children , mini club (4-12 years ) , animation, sports and entertainment programs for adults and children: aerobics, water gymnastics , minipiłka soccer , volleyball , performances, cabarets , dance shows , folklore evenings ; charge: the video game room , ice rink ( skate hire : approx 12 TND/35 min) ; Thalassotherapy center : whirlpool, sauna, steam bath , massage , Jacuzzi, massage rooms , spa treatment and a living room saloons .
ALL INCLUSIVE :
Breakfast ( 7.00-10.00 ) , lunch ( 12.30-14.30 ), dinner ( 18.30-21.30 ) buffet in the main restaurant ; late breakfast ( 10.00-11.00 ) ; snacks : pizza , salads, pasta , sandwiches , cakes ( 10:00-17:00 ) , late snack after midnight at designated bars; soft drinks, local alcoholic drinks (wine , beer, gin, boukha , vodka, whiskey ) and selected imported spirits ( 10:00-24:00 ) in the designated bars; time to stay dinner in the restaurant á la carte restaurants ( reservation required) ; required to wear armbands ultra all inclusive.

CONTACT :
0021672240666 , www.laicohotels.com



ref:913

Kitos kelionės datos

Royal Karthago Djerba

Tunisas / Džerba / Džerba
597 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Žavingas viešbutis, kurio didybė matoma tik per vakarinius pasirodymus ir pasirodymus. Puikiai tinka šeimai, aktyviam poilsiui! Kambariai yra žemuose bungalow, paslėptuose tarp vešlios augmenijos, sukuriant nuošalius kampelius. Gyvenamojo rajono ramybę atsveria gausi sporto ir animacinių užsiėmimų programa baseino, paplūdimio, amfiteatro ir barų zonoje.

Vieta:
erdvioje teritorijoje, žaliuojančios augmenijos apsuptyje, turistinėje zonoje, apie 6 km nuo MIDOUN centro (taksi: apie 8 TND), apie 25 km nuo Houmt Souk – Džerbos sostinės, apie 35 km nuo Džerbos-Džardžiso oro uosto.

Paplūdimys:
Aghir, viešbučio, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, baras.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, sudarytas iš gražiai integruotų vieno aukšto bungalow su tipiška Tuniso architektūra, pastatytas 2001 m., 461 kambarys, erdvus, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Amilcar“ su terasa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, aukštos kėdės vaikams, restoranas „Venus“ – à la carte, Tuniso ir Italijos virtuvė, yra aukštos kėdutės vaikams, užkandžių baras „La Marsa“, poilsio baras „Hannibal“ prie registratūros, baras „Salambo“ prie baseino, paplūdimio baras (veikia sezono metu), kavinė Maurų jazminas; seifas registratūroje, pinigų keitykla, bankomatas, parduotuvės: suvenyrai, juvelyriniai dirbiniai, odos dirbiniai, amatai, kosmetika; konferencijų centras: didelė konferencijų salė iki 350 žmonių ir 2 mažesni kambariai, projektorius, interneto prieiga; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: tatuiruočių studija, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams – dviaukštė lova), apie 24 m², įrengtas Tuniso stiliumi, prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą; mini baras (vanduo atvykstant), seifas, vaizdas į sodą arba į baseiną.
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2  vaikams - dviaukštė lova), apie 30 m², įrangimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, netaisyklingos formos, jūros vandens, apie 1000 m², gylis 1,5 m, vaikams išskirta zona, baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 20 TND); relaksacinis baseinas, netaisyklingos formos, jūros vandens, apie 200 m2, gylis apie 1 m, teniso kortai, paplūdimio tinklinis, futbolas, fitneso klubas, sportiniai pramoginiai renginiai: aerobika, gimnastika vandenyje, vandensvydis; stalo tenisas, šaudymas iš lanko; mini golfas; žaidimų kambarys ir aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų vaikams), dienos ir vakaro pramoginiai renginiai amfiteatre; už papildomą mokestį: korto apšvietimas (apie 10 TND/val.), talasoterapijos centras: masažai, hidromasažai, hamamas, relaksacinės ir grožio procedūros, nemotorinis vandens sportas: baidarės, burlenčių sportas, motorinis vandens sportas.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.00-10.00), pietūs (12.30-14.00), vakarienė (19.00-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane, prie pietų ir vakarienės mineralinis vanduo, nealkoholiniai gėrimai vietinis alus ir vynas, vėlyvi kontinentiniai pusryčiai (10.00-11.30) pagrindiniame restorane, užkandžiai: salotos, mini pica, mėsainiai, omletai, spagečiai, blynai ir ledai (12.00-15.00) bare La Marsa ir Salambo; kava, arbata (17.00-23.00) maurų kavinėje, viešnagės metu viena vakarienė restorane à la carte Venus (privaloma išankstinė rezervacija), naktinis bufetas (23.00-1.00) restorano terasoje, vietiniai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai atrinktuose baruose (10.00-24.00) ir diskotekoje (22.00-1.00), mineralinis vanduo ir nealkoholiniai gėrimai(10.00-17.00) bare paplūdimyje.


ref:6801

Kitos kelionės datos

Club Palm Azur

Tunisas / Džerba / Midoun
604 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Tunisas/ Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Komfortiškas, neseniai renovuotas viešbutis, priklauso žinomam viešbučių tinklui Riu Hotels & Resorts, kuris garantuoja aukštą aptarnavimo lygį bei individualų dėmesį kiekvienam svečiui. Viešbutis yra įsikūręs visai šalia gražaus smėlio paplūdimio,apsuptas didingų palmių sodo. Viešbučio teritorijoje yra didelis baseinas, aktyvaus poilsio mėgėjams paruošta plati sporto bei laisvalaikio programa. Jauniausi svečiai gali mėgautis įvairiais žaidimais mini klube Riu Land. Viešbutis svečių vertinamas dėl elegancijos, gerai įrengtų kambarių, įvairios all inclusive maitinimo programos bei įdomios ir profesionalios animacijos.

Vieta:
Džerbos salos pietinėje dalyje, apie 6 km nuo MIDOUN, apie 30 km nuo Houmt Souk; apie 40 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
Sidi Mahres, nuosavas, smėlio, nuolaidus, vietomis akmenuotas įėjimas į jūrą, rekomenduojama speciali avalynė, yra nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, iki 3 aukštų 2 pastatai pastatyti 1997 m., kompleksiškai renovuoti 2010/2011 m. 391 kambarys, 2 pastatai, iki 3 aukštų, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Royal - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 à la carte restoranai - itališka virtuvė (dirba: 15.06-15.09), Tuniso virtuvė (dirba: 1.05-31.10), reikalinga išankstinė rezervacija, vakarienės metu restoranuose privaloma oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), užkandžių baras prie paplūdimio (veikia vasaros sezono metu), vestibiulio baras, baras prie baseino (veikia vasaros sezonu); valiutos keitykla, parduotuvės; konferencijų salė apie 150 žmonių, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kirpykla, vaikų priežiūra vaikams iki 2 metų (pagal užsakymą), medicinos punktas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 32 m², elegantiškas, kondicionierius/šildomas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 40 m², 2 kambariai atskirti durimis: miegamasis ir svetainė, įrangimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
2 gėlo vandens baseinai apie 1600 m² ir apie 240 m², gėlo vandens baseinas vaikams, apie 0,4m gylio, apie 80 m², vandens parkas su 5 čiuožyklomis, apie 150 m², skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; uždaras baseinas (veikia žiemą), apie 80 m²; 3 teniso kortai (mokami prožektoriai), stalo tenisas, tinklinis, sporto salė, paplūdimio tinklinis, mini golfas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-7, 8-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas, teniso pamokos, žaidimų kambarys, vandens sportas paplūdimyje, jodinėjimas, sveikatingumo centras: sauna, hamamas, masažai.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) pagrindiniame Royal restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00) restorane Palmeraie, blynai ir pyragaičiai (15.00-17.00) bare prie baseino; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-1.00 val.).


ref:411

Kitos kelionės datos

Marhaba Salem

Tunisas / Susas / Susas
616 €
  • Data: 2024-10-24 - 2024-10-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Susas

Trumpas aprašymas:
Pastatytas 7 hektarų sodo zonoje su tradicine Tuniso architektūra. Viešbutis yra pusiaukelėje tarp Medusos Sousse miesto ir garsiojo Port El Kantaoui turizmo centro. Įsikūręs šalia paplūdimio, puikus pasiūlymas tiek šeimoms, tiek vandens sporto entuziastams. Svečiai gali naudotis alia esančio viešbučio „Marhaba Royal Salem“ baseinais.

Vieta:
Sousse yra turistinėje dalyje, dideliame sode, šalia viešbučio „Marhaba Royal Salem“, apytiksliai 4 km nuo Susinos medinos ir miesto centro, kuriame pilna parduotuvių, barų ir restoranų (taksi maždaug 4 TND), 4 km nuo Port El Kantaoui (taksi maždaug 4 TND), 23 km nuo Monastiro oro uosto, apytiksliai 45 km nuo Enfidha oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas ir platus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir saulės gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TMD), nemotorinis vandens sportas, kitos mokamos pramogos paplūdimyje: vandens motociklai.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, kuris sudaro didelį kompleksą su keturių žvaigždučių „Marhaba Royal Salem“ viešbučiu, visiškai atnaujintu 2009 m., kambarių renovuotas 2013 m., 241 kambarys 2 pastatuose, 3 aukštuose, didelė fojė, visą parą veikianti registratūra, komplekse: pagrindinis restoranas, pagrindiniai švediško stalo patiekalai, tunisietiška ir tarptautinė virtuvė, vaikams tiekiamos kėdės, barbekiu restoranas „á la carte“ paplūdimyje, fojė baras, užkandžių baras prie baseino, Mauritanijos kavinė, pinigų keitimas, suvenyrų parduotuvė, konferencijų centras maksimaliai 230 žmonių: 1 didelė konferencijų salė, 2 mažesnės, garso ir vaizdo įranga, bevielis internetas fojė, papildomi mokesčiai: interneto punktas, seifas registratūroje (apytiksliai 2 TND / para), kirpykla, galimybė išsinuomoti auklę, kreditinės kortelės priimamos: Visa.

Kambarys:
Standartinis:

2 asmenims (1 arba 2 papildomos lovos vaikams - dviaukštė lova), kambario plotas apytiksliai 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas papildomi mokesčiai: seifas (2 TND / para), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Komplekse: 5 baseinai, sūrus vanduo, apytiksliai kiekvienas - 180 m² ploto, vaikų baseinas, gėlas vanduo, skėčiai, saulės gultai ir čiužiniai prie baseino prieinami nemokamai, uždaras baseinas, apytiksliai 200 m², rankinys, krepšinis, paplūdimio tinklinis, aerobika, stalo tenisas, šaudymas iš lanko, vaikų žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4–12 val.), animacijos vakarais: folkloro vakarai, pasirodymai, gyva muzika, papildomi mokesčiai: 2 teniso kortai (5 TND / val.), mini golfo klubas, kultūrizmo centras, grožio salonas, masažai, sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, gydymas mineraliniu vandeniu.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.00–10.00), švediško stalo pietūs (12.30–14.00), švediško stalo pietūs (18.30–21.00) pagrindiniame restorane, vėlyvi lengvi pusryčiai (10.00–11.30) užkandžių bare, užkandžiai: traškučiai ir pica (12.00-15.00) kepsninėje paplūdimyje, popietės arbata (15.00–17.00) užkandžių bare, gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00) nurodytuose baruose, papildomai: tenisas ir mini golfas (užstatas: apie 20 TND; reikalinga ankstesnė rezervacija), sauna, sūkurinė vonia, kultūrizmo paslaugos.

Kontaktai:
00216/73271588, www.marhabahotels.tn

Nemokamai:
Aptarnavimas paplūdimyje, bevielis internetas


ref:2335

Kitos kelionės datos

Wrota Pustyni

Tunisas / Pažintinė kelionė /
620 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:6580

Kitos kelionės datos

Vincci Dar Midoun

Tunisas / Džerba / Midoun
620 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas/ Djerba

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, priklausantis gerai žinomam viešbučių tinklui Vincci Hotels. Įsikūręs turistinėje Midoun dalyje, jame yra privatus platus smėlio paplūdimys. Puikios sąlygos aktyvaus poilsio entuziastams – viešbutis greta golfo aikštyno, teritorijoje yra baseinai ir teniso kortai, čia galima žaisti tinklinį ir futbolą ar smagiai praleisti laiką animacinių filmų metu. Viešbutyje yra keletas barų ir restoranų, kuriuose galite mėgautis vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalais.

Vieta:
apie 10 km nuo MIDOUN, parduotuvių ir barų šalia viešbučio, apie 6 km nuo Djerba Explore Park, apie 15 km nuo Houmt Souk – salos sostinės; apie 25 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai (reikalingas užstatas: apie 10 TND/vnt.).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 1992 m., renovuotas 2019 m., 285 kambariai, 1 pastatas, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, pagrindinis restoranas L'Olivier - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, 3 à la carte restoranai: La Bottega (būtina išankstinė rezervacija) - itališka virtuvė, El Fondouk (būtina išankstinė rezervacija) -  Tuniso virtuvė, The Wave (mokama) - tarptautinė virtuvė, vaikams maitinimo kėdutės ir meniu yra visuose restoranuose, 3 baruose, įskaitant fojė ir prie baseino; suvenyrų parduotuvė, juvelyras, pinigų keitykla, konferencijų salė 250 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, Mastercard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), 34 m², elegantiškas, kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas (mokama: apie 3 TND/para) ); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, gylis 1,4-1,8 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 50 m², gylis 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų yra nemokami, rankšluosčiai (reikalingas užstatas: apie 10 TND/vnt.); 3 teniso kortai su inventoriaus nuoma (mokami prožektoriai), paplūdimio tinklinis, futbolas, stalo tenisas, biliardas, bočia, aerobika, smiginis; mini klubas (4-12 m.), žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, animacija suaugusiems ir vaikams, amfiteatras; SPA centras: uždaras baseinas (veikia žiemos sezonu), saldus vanduo, gylis apytiksl. 1,4-1,8m; Jacuzzi, už papildomą mokestį: sauna, garinė pirtis, veido ir kūno procedūros, masažai; išorinis pasiūlymas (mokama): golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30) ir švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; vakarienė à la carte restoranuose – itališka ir tunisiška vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9419

Kitos kelionės datos

Vincci Helios Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
620 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Naujai renovuotas viešbutis, nuo seno garsėjantis tik palankiais svečių atsiliepimais, kviečia nepamirštamų atostogų į saulėtą Džerbos salą! Viešbutis įrengtas tik šiam Tuniso regionui būdingu stiliumi. Šalia viešbučio gražus šviesios spalvos smulkaus smėlio paplūdimys bei turkio spalvos Viduržiemio jūros vanduo. Tai puiki poilsio vieta tiek vaikams, tiek ir suaugusiems. Viešbučio restoranai gamina ne tiktai Viduržiemio jūros regiono, bet ir tarptautinius bei vegetariškus patiekalus. Yra meniu skirtas vaikams. Tai puiki vieta poilsiui su šeima, arba atostogoms su draugais.

Vieta:
Apie 13 km nuo MIDOUN su parduotuvėmis, prie vietinio kelio, kelios parduotuvės šalia viešbučio; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis; prie viešbučio autobusų sustojimo aikštelė

Paplūdimys:
Yati, viešas, smėlio, platus, nuolaidus paplūdimys, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND); vasaros sezono metu veikiantis paplūdimio baras, vandens sportas (mokama).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 1995 m., renovuotas 2010 m. 354 kambariai, pagrindinis pastatas: 3 aukštai, 1 liftas, keli bungalow iki 2 aukštų, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas su terasa – švediškas stalas, Viduržemio jūros regiono ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikiškos kėdutės ir meniu, 3 barai, įskaitant baras prie baseino ir paplūdimio baras; pinigų keitykla, suvenyrų, juvelyrinių dirbinių ir laikraščių parduotuvės; terasa su vaizdu į baseiną, sodą, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla, pinigų keitimas, seifas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), pagrindiniame pastate, apie 35 m², gerai prižiūrėtas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas;  nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 1300 m², gylis 0,6-2,2 m, baseinas šalia vasarnamių, gėlo vandens stačiakampio formos, apie 220 m², gylis 0,6-2,2 m, braidymo baseinėlis vaikams, gėlas vanduo, apie 30 m², gylis iki 0,8 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; uždaras stačiakampis gėlo vandens baseinas, šildomas (gruodis-kovas); 4 teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma (už užstatą), mini golfas, stalo tenisas, treniruoklių salė, šaudymas iš lanko, futbolas; vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, mini klubas (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka, amfiteatras; už papildomą mokestį: sauna, masažas; kitų organizatorių pasiūlymai: 18-duobučių golfo laukas apie 4 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:353

Kitos kelionės datos

The Mirage Resort & Spa

Tunisas / Hamametas / Hamametas
620 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8439

Kitos kelionės datos

El Mouradi Palm Marina

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
620 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas/ Susas

Trumpas aprašymas:
Puikiai sutvarkytas, originalaus ispaniško-mauriško stiliaus, įsikūręs ramioje vietoje, palmių sode, apie 2 km nuo vaizdingos jachtų prieplaukos, prie gražaus ir sutvarkyto paplūdimio. Labai gražiai suprojektuotas lauko baseinas ir didelis uždaras baseinas leidžia išsimaudyti nepriklausomai nuo oro sąlygų. Puikiai įrengtas konferencijų centras – konferencijų organizatorių sėkmės garantas. Rekomenduojame puikią formulę „viskas įskaičiuota“!

Vieta:
apie 2 km nuo PORT EL KANTAOUI, apie 7 km nuo Suso; apie 25 km nuo Monastiro oro uosto, apie 40 km nuo Enfidha oro uosto; taksi: apie 2 TND/Port El Kantaoui, apie 8 TND/Sousse.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, paplūdimio rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 15 TND/asm.)

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1995 m., 388 kambariai, 4 aukštai, 6 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Maritime – švediškas stalas, pagrindinis patiekalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, à la carte restoranas Bellevue – marokietiška virtuvė, itališka ir itališka virtuvė. Galimi azijietiški, vegetariški patiekalai, picerija „Belle Etoile“, itališka virtuvė, „Beau Rivage“ kepsnių restoranas, 5 barai, įskaitant barą prie baseino, naktinis klubas „Sirocco“; pinigų keitimas, seifas registratūroje, parduotuvės; konferencijų centras 450 žmonių: 1 didelė konferencijų salė, 5 mažesni kambariai, nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių nuoma, vaikų priežiūra, budintis gydytojas; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 25 m², prižiūrėtas ir elegantiškas, kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 3200 m², gylis 0,8-1,8 m, baseinas vaikams, apie 72 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 15 TND); uždaras baseinas su sūkurine vonia (veikia lapkričio-balandžio mėn.), apie 500 m², gylis apytiksl. 0,6-1,3 m; 2 teniso kortai, paplūdimio tinklinis; stalo tenisas, mini golfas, smiginis, žaidimų kambarys; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (5-12 m.), paauglių klubas (13-17 m.), diskoteka, vakaro animacinės programos: gyva muzika; papildomi mokesčiai: aikštės prožektoriai (15 TND/h), biliardo stalas (1 TND/h), sveikatingumo centras: treniruoklių klubas, masažai, hamamas, sauna; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.00-20.00) pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.30-11.30), užkandžiai (15.30-17.30) nurodytoje vietoje; vakarienė à la carte restorane kartą per savaitę (būtina išankstinė rezervacija); vietiniai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai (9.00-24.00) nurodytuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8433

Kitos kelionės datos

Marhaba Royal Salem

Tunisas / Susas / Susas
630 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Susas

Trumpas aprašymas:
Viešbutis yra tarp Sousse medinos ir garsaus Port El Kantaoui turizmo centro. Kartu su Marhaba Salem viešbučiu jis sudaro kompleksą, kuriame svečiai gali naudotis abiejų objektų baseinų infrastruktūra. Be puikios vietos, viešbučio privalumas – profesionalus ir paslaugus personalas, o gausi sporto ir poilsio pasiūla suteiks daug pramogų tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Vieta:
SOUSSE turistinėje dalyje, dideliame sode, šalia „Marhaba Royal Salem“ viešbučio. 4 km nuo miesto centro, kuriame yra parduotuvių, barų ir restoranų (taksi apie 4 TND). 4 km nuo Port El Kantaoui (taksi apie 4 TND), 23 km nuo Monastiro oro uosto. Apie 45 km nuo Enfidha oro uosto

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio skėčiai ir gultai yra nemokami. Kitos pramogos paplūdimyje: vandens pramogos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, erdvus, sudaro didelį kompleksą su Marhaba Salem viešbučiu, visiškai atnaujintu 2009 m., paskutinis atnaujinimas 2013 m.; 242 kambariai 3 korpusuose, 5 aukštai, 2 liftai; elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tunisietiška ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, à la carte restoranas – barbecue prie paplūdimio, vestibiulio baras, užkandžių baras prie baseino, Mauritanijos kavinė; pinigų keitykla, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras 230 žmonių, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomi ą mokestį: interneto punktas, seifas registratūroje (2 TND/para), kirpykla, vaikų priežiūra; priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys
Standartinis:
 2 asm., (1 arba 2 papildomos lovos vaikams - dviaukštė lova), apie 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
komplekse: 5 baseinai, sūraus vandens, kiekvienas apie 180 m², baseinas vaikams, gėlas vanduo, gultai, čiužiniai ir skėčiai prie baseinų nemokamai, uždaras baseinas, kurio plotas apie 200 m²; rankinis, krepšinis, paplūdimio tinklinis, aerobika, stalo tenisas, šaudymas iš lanko; mini klubas vaikams (4-12 m.), žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, vakarinės animacinės programos: folkloro vakarai, pasirodymai, gyva muzika; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (5 TND/h), mini golfas, treniruoklių salė, grožio salonas, masažai, sauna, hamamas, sūkurinė vonia, balneoterapija.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (18.30-20.30) pagrindiniame restorane; vėlyvieji lengvieji pusryčiai (10.00-11.30) užkandžių bare; užkandžiai: traškučiai ir pica (12.00-15.00) barbecue restorane prie paplūdimio; popietės arbata (15.00-17.00) užkandžių bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nurodytuose baruose; papildomai: sauna, sūkurinė vonia, treniruoklių salė.


ref:2334

Kitos kelionės datos

Fiesta Beach Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
660 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas- Džerba

Aprašymas:
Viešbučio pastatymas panašus į Tuniso kaimą, jis sudarytas iš dviejų aukštų pastatų, esančių palmių giraitėje. Vos keli žingsniai nuo smėlio paplūdimio. Viešbutyje yra keletas lauko baseinų, 2 uždari baseinai, 3 restoranai ir keletas barų. Jauniausi svečiai gali linksmai pasimėgauti mini klubu, o suaugusieji gali atsipalaiduoti viešbučio SPA centre. Puiki vieta aktyvioms atostogoms!

Vieta:
Apie 10 km nuo MIDOUN, artimiausios parduotuvės ir barų. 400 m nuo viešbučio, apie 8 km nuo krokodilų ūkio, apie 15 km Houmt Souk, apie 25 km nuo Džerba-Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, 374 kambariai, 15 pastatų, 2 aukštai, fojė, registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, kėdės vaikams, picerija – švediškas stalas, kėdės vaikams, Kids restoranas (atvira liepos-rugpjūčio mėn.) – švediškas stalas, kėdės ir meniu vaikams, 2 á la carte restoranai: Da-Mario - itališka virtuvė, Lapalapa (atidaryta balandžio – spalio mėn.) - jūros gėrybės, „Toumana“ pagrindinis baras, paplūdimio baras, Tezdaine baras prie baseino, kavinė, konferencijų centras talpinantis iki  200 žmonių. Papildomi mokesčiai: kirpykla. Priimamos kredito kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambariai:
Standartinis:
2 asm (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 25 m², elegantiškas, gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, nemokamai priistatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės) su vaizdu į sodą arba baseiną.
Šeimyninis:
2 asm. (2 papildomos lovos), apie 35 m² ploto, gerai prižiūrimas ir elegantiškas, 2 kambariai, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas su gėlu vandeniu, apie 1200 m² ploto, vandens parkas: baseinas su 4 čiuožyklomis, baseinas vaikams su 3 čiuožyklomis, atskiras plaukimo baseinas. 2 baseinai, prie baseinų skėčiai ir gultai nemokami. 4 teniso kortai, vandens aerobika, mini golfas, stalo tenisas, šaudymas iš lanko. Vaikams mini klubas (4-12 m.), paauglių klubas (13-17 m.). Už papildomą mokestį: biliardo stalas, stalo futbolas, kupranugariai, SPA centras: turkiška pirtis, sauna, masažai, veido procedūros, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai – švediškas stalas (6.00-10.00 val.), pietūs – švediškas stalas (12.30-14.30 val.), vakarienė- švediškas stalas (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane. Vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.30 val.) ir užkandžiai (12.00-15.00, 16.00-17.00, 24.00-2.00 val.) picerijoje. Vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (9.00–24.00 val.) Toumana bare. Vakarienė a la carte restorane „Da-Mario“ vieną kartą per viešnagę.


ref:5874

Kitos kelionės datos

Hotel Khayam Garden Beach & Spa

Tunisas / Hamametas / Nabeul
666 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Hamametas

Trumpas aprašymas:
Viešbutis, ankščiau žinomas Le Prince pavadinimu, dabar visiškai renovuotas. Įsikūręs Nabeulo mieste, apie 10 km nuo Hamameto, Bon pusiasalyje. Viešbučio teritorijoje vešlus sodas, kuriame vyrauja apelsinų žiedų kvapas. Smėlio paplūdimys yra labai ilgas, todėl čia puikios sąlygos užsiiminėti įvairiomis vandens sporto rūšimis. Viešbutyje yra puiki sporto ir rekreacijos objektų bazė, 4 baseinai, vienas iš kurių su vandens kalneliais. Tai ideali vieta šeimoms su vaikais.

Vieta:
šiaurės-rytų Tuniso dalyje, Nabeulo turistinėje zonoje, apie 15 km nuo Hamameto, apie 500 m nuo parduotuvių ir barų; apie 95 km nuo Monastyro oro uosto bei apie 65 km nuo Enfidha oro uosto.

Paplūdimys:
smėlio, platus, nuolaidus, vietomis akmenuotas įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, skėčiai ir gultai nemokamai; rankšluosčiai už užstatą (20 TND).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, stilingas, pastatytas 1986 m., visiškai renovuotas 2012 m., iš viso 361 kambariai, 3 aukštai, 4 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindiniame restorane Le Phoenix - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 restoranai á la carte: Bonsai registratūroje, restoranas Azijos Le Bambou paplūdimyje (01.06-31.10), Carissa Barbeque - italų virtuvė; restoranuose kėdutės vaikams; 4 barai: baras prie baseino, visą parą veikiantis baras fojė L’Orchidee, barasTobogan (01.06-31.10, kokteilių baras (01.06-31.10), maurų kavinė (mokama), valiutos keitykla, mini marketas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė 400 asm., nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, kirpykla, vaikų auklė, gydytojas pagal iškvietimą, automobilių nuoma; kambariai pritaikyti neįgaliesiems; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), apie 25 m², oro kondicionierius (15.06-15.09) arba šildomas, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas(už seifo raktą depozitas apie 20 TND); šaldytuvas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
3 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², 2 sujungti kambariai be durų su vienu vonios kambariu; įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
3 netaisyklingos formos gėlo vandens baseinai - 300 m² ir 125 m², gylis apie 1,6-2,2 m ir baseinas su vandens kalneliais, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, o rankšluosčiai už užstatą (20 TND); uždaras baseinas, ne sezono metu šildomas; 2 teniso kortai su įrangos nuoma (už užstatą), stalo tenisas, treniruoklių salė, paplūdimio tinklinis, mini golfas; vaikų žaidimo aikštelė, 2 klubai mažiesiems (4-12 metų) bei jaunimo klubas (12-16 metų; dirba: 01.07-31.08), animacinės sporto ir pramoginės programos suaugusiems ir vaikams: aerobika, gimnastika vandenyje, mini golfas, tinklinis, įvairių žanrų artistų pasirodymai, diskoteka; už papildomą mokestį: biliardas, vandens sporto šakos , šokių pamokos; sveikatingumo centras: gydymo procedūros: balneoterapija, vandens srovės; grožio salonas, turkiška pirtis, masažai, sauna.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai vestibiulio bare arba bare prie baseino (10.00-11.00); užkandžiai: pica, salotos, makaronai, sumuštiniai, pyragaičiai (15.00-18.00) ir vėlyvieji užkandžiai: sumuštiniai, salotos (22.30-6.00) nurodytuose baruose; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai: vynas, alus, džinas, boukha, degtinė, viskis nurodytuose baruose, 24h vestibiulio bare; vakarienė Tuniso arba Italijos à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:114

Kitos kelionės datos

El Mouradi Djerba Menzel

Tunisas / Džerba / Midoun
666 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Priklauso populiariam tinklui ,,El Mouradi”, garsėjančiam gerų standartų viešbučiais, siūlančiais daug sporto pramogų. Prižiūrėtas ir mielas, draugiškas šeimoms, aptarnaujamas malonaus personalo, yra puiki vieta visiškam atitrūkimui nuo pasaulio ir atostogoms gražioje, originalioje aplinkoje. Didelis sodas su palmėmis ir „menzel“ tipo nameliai, suprojektuoti Džerbai būdingu stiliumi, suteikia šiai vietai dar daugiau vaizdingumo ir egzotiškumo. Svečiai vertina viešbutį už virtuvę su puikiais desertais ir laisvą atostoginę atmosferą. Tikrai vertas savo kainos!

Vieta:
turistinėje zonoje, apie 1 km nuo parduotuvės, apie 6 km nuo  MIDOUNO (taksi: apie 4 TND), apie 25 km nuo Houmt Souk – Džerbos sostinės (taksi: apie 15 TND), apie 33 km nuo Džerbos-Džardžiso oro uosto.

Paplūdimys:
Aghir, viešbučio, smėlio, kai kur uolos, nuolaidus įėjimas į jūrą, su tilteliu, prie pat viešbučio, apie 150 m nuo registratūros pastato, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND); vandens sportai (mokami).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1971 m., reguliariai renovuojamas, iš viso 634 numeriai, 3 aukštų pagrindinis pastatas ir vieno aukšto „menzel“ tipo nameliai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis L'Olivier – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Golden fish ir L'Emir – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, restoranuose yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 8 barai, tarp jų: La Pacha vestibiulyje, su terasa, salon-bar Le Sultan su terasa, maurų kavinė su terasa, Calypso – gėrimai ir ant grotelių kepti patiekalai, baras naktiniame klube Targuia; valiutų keitykla, parduotuvės: su spauda, suvenyrais, maisto prekėmis; konferencijų centras 550 asmenų, terasa su vaizdu į sodą ir baseiną, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Už papildomą mokestį: visą parą veikiantis aptarnavimas kambariuose, automobilių, motociklų ir dviračių nuomos punktas, skalbykla, kirpėjas, auklė vaikui (apie 15 TND/val.), priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Eurocard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 22 m², pagrindiniame pastate, prižiūrėtas, su oro kondicionavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas;,plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija (užstatas: apie 20 TND/ viešnagė), telefonas,mini baras (mokamas), seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas arba terasa (kavos staliukas ir kėdutės)
Bungalow:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 22 m², įrangimas kaip standartinio kambario

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, sūraus vandens, apie 2378 m², gylis 0,5-2,2 m ir apie 452 m², gylis 0,5 -1,7 m, baseinas vaikams, sūraus vandens, apie 177 m², gylis iki 0,5 m; baseinas, gėlo vandens, apie 310 m², gylis 0,5-1,8 m; braidymo baseinas, apie 179 m², gylis iki 0,5 m, prie baseinų nemokami paplūdimio skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND); dengtas baseinas, gėlo vandens, apie 700 m², gylis 0,5-2 m, sūkurinė vonia, 9 teniso kortai, futbolas, krepšinis, tinklinis, stalo tenisas, petankė, mini golfas, šaudymas iš lanko, smiginis, šaudykla, paplūdimio tinklinis; mini klubas (5-12 metų vaikams), paauglių klubas (13-17 metų jaunimui), naktinis klubas) Targuia, pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams: sporto užsiėmimai, vakariniai pramoginiai renginiai, pasirodymai; už papildomą mokestį: teniso įrangos nuoma, biliardas (apie 1 TND/žaidais), vandens sportai: katamaranas (apie 25 TND/val.), burlentės (8 TND/val.), vandens dviračiai (apie 10 TND/val.), vandens slidės (apie 20 TND/10 min.), baidarės (apie 8 TND/val.), sveikatingumo centras: fitneso klubai, hamamas, sauna, masažai ir hidromasažai, dumblių įvyniojimas, grožio salonas: manikiūras, pedikiūras, pasijodinėjimas arkliais, kupranugariais, pasivažinėjimas keturračiais.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.00-9.30), pietūs (12.30-14.00), vakarienė, (18.30-21.00) – švediškas stalas pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai (9.30-­11.00), pavakariai (16.00-18.00), užkandžiai paskirtuose vietose (11.00-12.30), vieną kartą per savaitę pietūs ir vakarienė restorane Guellala; nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare La Pacha (8.00-24.00), bare Le Sultan (16.00-24.00), neįeina į „viskas įskaičiuota“ sistemą: importuoti alkoholiniai gėrimai, šviežiai spaustos sultys, alus buteliuose, folkloro vakarai po tentu, american-bar L'Emir, maurų kavinė, gėrimai naktiniame klube Targuia, privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2257

Kitos kelionės datos

Club Calimera Yati Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
666 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Tunisas/ Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įrengtas maurų stiliumi ir įsikūręs šalia paplūdimio, kuris idealiai tinka užsiiminėti įvairiomis vandens sporto šakomis. Viešbutyje yra net trys baseinai, keturi teniso kortai ir daugiafunkcinė aikštelė, skirta sporto bei aktyvaus poilsio mėgėjams. Vaikams viešbutyje parengta įdomi animacinė programa, yra du mini klubai ir žaidimų aikštelė. Viešbutis yra puiki vieta praleisti atostogas aktyvaus bei vandens sporto šakų entuziastams.

Vieta:
apie 6 km nuo centro MIDOUN su parduotuvėmis, apie 25 km nuo Houmt Souk; apie 30 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis; prie viešbučio autobusų sustojimo aikštelė (Houmt Souk/apie 1 EUR).

Paplūdimys:
nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1990 m., dalinai renovuotas 2010 m. 336 kambariai, pagrindinis pastatas, 3 aukštai, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, 2 à la carte restoranai: tunisiečių ir italų (vieną kartą nemomai, būtina išankstinė rezervacija), yra aukštos kėdutės vaikams ir vaikiški valgio ruošimo punktas; 5 barai; kantorius; konferencijų centras; už papildomą mokestį: interneto punktas fojė (apie 3 TND/30 min., 5 TND/1h), seifas registratūroje (10 EUR/sav.), vaikų priežiūra, kirpykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 31 m², gerai prižiūrėtas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, šaldytuvas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); dalinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 2 papildomas lovas vaikams - dviaukštę lovą), apie 38 m², kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, plaukų džiovintuvas), atskiras wc, įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą

Sportas ir pramogos:
3 netaisyklingos formos gėlo vandens baseinai, braidymo baseinėlis vaikams, viename iš baseinų vandens kalneliai, uždaras baseinas (ne sezono metu šildomas), prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; 4 teniso kortai, aerobika, futbolas, smiginis, bocce, žaidimų kambarys, tinklinis, vandens aerobika; vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (3-12 metų), paauglių klubas (13-18 metų), kaljenas ( apie 2 EUR), diskoteka (įėjimas mokamas po 24.00), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, įvairių žanrų artistų pasirodymai, disco; už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportas paplūdimyje (banglentės, katamaranai, parasparniai, vandens slidės), teniso pamokos, golfas, dviračių nuoma, jodinėjimas (kitų organizatorių pasiūlymai), golfo laukai (kitų organizatorių pasiūlymai); sveikatingumo centras: nemokamai uždaras baseinas, sauna (16.00-18.00), sūkurinė vonia (09.00-12.00 bei 14.00-19.00), už papildomą mokestį: gydymo procedūros thalasso, hamamas, procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00), pietūs (12.30-14.00), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė vaikams (19.00-19.30); užkandžiai prie baseino: kava, arbata, pyragaičiai (15.30-16.30), vėlyvi užkandžiai (23.00-24.00); gėrimai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino ir pagrindiniame bare (10.00-24.00).


ref:722

Kitos kelionės datos

Aziza Thalasso Golf

Tunisas / Hamametas / Hamametas
689 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10762

Kitos kelionės datos

Sentido Bellevue Park

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
689 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
5*****

Regionas:
Tunisas/Sousse

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs šalia paplūdimio, kuriame teikiamos nemokamos paslaugos, tai idealus pasiūlymas šeimos atostogoms. Svečiai vertina gardžią virtuvę, taip pat įvairias animacijas, paruoštas tiek vaikams, tiek suaugusiems. Viešbutis siūlo patogius, elegantiškus kambarius ir 2 baseinus - vidaus ir lauko su vandens masažu. Vaikai puikiai praleis laiką pramogaudami žaidimų aikštelėje, žaidimų kambaryje ir 2 mini klubuose.

Vieta:
Viešbučių rajone, apie 2 km nuo PORT EL KANTAOUI centro su diskotekomis, netoli prieplaukos, vietinis kelias apie 300 m nuo viešbučio; apie 32 km nuo Monastiro oro uosto, apie 40 km nuo Enfidha oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 300 m nuo viešbučio (Sousse).

Paplūdimys:
Priklausantis viešbučiui, smėlėtas, prie pat viešbučio, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, pastatytas 1994 m., atnaujintas 2017 m., 387 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, erdvus, elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: „Le Grenadier“ - savitarnos patiekalai, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, kepsninė - savitarnos valgiai, „Le“ „Mediterraneen“ - Viduržemio jūros regiono virtuvė, „Le Laurier“ - iš valgiaraščio pasirenkama, rytietiška virtuvė, padavėjo paslaugos, maitinimo kėdės vaikams siūlomos visuose restoranuose, 3 barai: „Jasmin“, „Cafe Maure“ ir „BBQ“; pinigų keitimas, mažoji parduotuvė, suvenyrų parduotuvė; kongresų centras 300 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną; nemokamas belaidis internetas; papildomi mokesčiai: vaikų priežiūra, kirpykla, kosmetologė, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambariai:
Standart:
2 asmenys (Galima pristatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), maždaug 35 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, plaukų džiovintuvas), atskiras tualetas, belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal vartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas ar sodas; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Family superior: 2 asmenys 75 m2 (galimos pristatyti 2 papildomos lovos), oro kondicionierius, įrengtas kaip standartinis kambarys; šoninis ir priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, ovalus, gėlas vanduo, apie 950 m², gylis 0,8-1,8 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 16 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino prieinami nemokamai; vidaus baseinas, šildomas sezono metu, laisvos formos, gėlas vanduo, apie 140 m², vandens masažas, atskira sekcija vaikams, apie 24 m², gylis apie. 0,5 m, hamamas; 2 teniso kortai (mokami prožektoriai: apytiksliai 10 TND / val.), Treniruoklių salė, stalo tenisas, tinklinis, rutuliai, smiginis, vandens aerobika; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4–12 metų), vaikų „Bellevue Land“ klubas, animacijos vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: biliardo stalas, „L'Orchidée“ SPA centras: masažai, priežiūros procedūros; partnerio pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje, El Kantaoui 36 duobučių golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota 24 val.:
Pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00) tam skirtoje vietoje, pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; kava ir pyragai (15.00-17.00), naktiniai užkandžiai (23.00-01.00) tam skirtoje vietoje; galimybė naudotis à la carte restoranu vieną kartą viešint (būtina išankstinė rezervacija); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai visą parą „Jasmin“ bare; būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0021/673246300, www.sentidobellevue.com


ref:4755

Kitos kelionės datos

Seabel Rym Beach Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
699 €
  • Data: 2024-10-24 - 2024-10-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 13:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9581

Kitos kelionės datos

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa

Tunisas / Susas / Susas
712 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10792

Kitos kelionės datos

Marhaba Palace Sousse

Tunisas / Susas / Susas
724 €
  • Data: 2024-10-24 - 2024-10-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Susas

Trumpas aprašymas:
Jis priklauso gerai žinomam „Marhaba Hotels“ tinklui, yra šalia nuostabaus smėlio paplūdimio, kuris pasižymi sutvarkytu sodu su palmėmis. Šviesus viešbučio pastatas išskirtinis įdomia architektūra su lankiniais langais, kurie atsidaro į vidinį kiemą, čia randasi originalios formos baseinas. Tik kelios minutės pėsčiomis nuo Port El Kantaoui prieplaukos ir golfo aikštyno. Puiki vieta atostogų pramogų mėgėjams garsiame kurorte, puikiai tinka aktyvioms atostogoms: teniso kortai, skvošas, sporto salė, uždaras baseinas, gerai įrengtas SPA - visa tai galima rasti vienoje vietoje! 

Vieta:
SOUSSE turistinio rajono širdyje - Port el Kantaoui, 300 metrų nuo garsiosios jachtų prieplaukos, 8 km nuo Sususo Medinos ir miesto centro, kuriame pilna parduotuvių, barų ir restoranų (prieinamų taksi maždaug 8 TND), apytiksliai 37 km nuo Enfidha oro uosto, apytiksliai 25 km nuo Monastiro oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas ir platus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, saulės gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą (maždaug 10 TND), vandens sportas paplūdimyje (mokama).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, erdvus, kasmet atnaujinamas, 333 kambariai, 7 aukštai, 4 liftai, elegantiška ir erdvi fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas, pagrindiniai patiekalai švediško stalo pavidalu, tarptautinė virtuvė, vaikų kėdės; à la carte restoranas, kepsnių restoranas, užkandžių baras prie registratūros, amerikiečių baras, baseino baras, paplūdimio baras, maurų kavinė, naktinis klubas, valiutos keitykla, konferencijų centras: didelė konferencijų salė maksimaliai 300 žmonių ir 3 mažesnės konferencijų salės - po 30 žmonių, papildomi mokesčiai: interneto punktas (apytiksliai 4 TND / 30 min.), seifas registratūroje (apytiksliai 2 TND per dieną), kirpykla, automobilio nuoma, kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (galima 1 papildoma lova), 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, plaukų džiovintuvas), atskiras tualetas, šaldytuvas, palydovinė televizija, telefonas, nemokama lovelė vaikui iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, bevielis internetas, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės) vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, 225 m² ploto, gylis 0,8-3,2 m, vaikų baseinas, apvalus, apytiksliai 12 m², gylis: 0,4 m, skėčiai, saulės gultai ir čiužiniai prie baseino prieinami nemokamai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND), uždaras baseinas, 128 m² ploto, gylis 0,8–1,85 m, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (6–12 m.), vakarinės animacijos programos suaugusiems, už papildomą mokestį: 2 teniso kortai (apie 20 TND / val.), sporto salė (apie 14 TND / įėjimas), mini golfas (maždaug 12 TND / val.), skvošas, SPA centras: masažai, sūkurinė vonia, sauna, hamamas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.00–10.00), švediško stalo pietūs (12.30–14.00), švediško stalo pietūs (18.30–21.00) pagrindiniame restorane, vėlyvi pusryčiai (10.00–12.00), užkandžiai (12.00-15.00) nurodytame bare, vietiniai gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (9.00–23.00) nurodytoje bare. Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2554

Kitos kelionės datos

Jaz Tour Khalef

Tunisas / Susas / Susas
781 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

4*
Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Kategoryzacja hotelu :

- kat. Exim Tours 4*- kat. lokalna 4*

Położenie :

- bezpośrednio przy plaży
- ok. 2 km od Sousse
- ok. 46 km od lotniska w Enfidii
- ok. 18 km od lotniska w Monastirze

Plaża :

- piaszczysta
- szeroka, długa
- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje :

- klimatyzacja centralna
- TV-Sat (pilot - kaucja), telefon
- lodówka (płatna ok. 5 TND/dzień)
- łazienka (WC, wanna/prysznic)
- balkon
- widok na morze (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpłatne
- basen, kryty basen (przy hotelu Marhaba), leżaki i parasole oraz materace przy basenie
- aerobic, siatkówka
- sporty tenisowe, squash (w opcji ALL)
- animacje
Płatne
- fitness
- korty tenisowe, squash (w opcji HB)
- minigolf
- bilard, salon gier
- spa, masaże, sauna
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci :

- plac zabaw, mini disco, mini klub
- brodzik
- łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zapytanie)
- wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie :

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary :

- restauracja główna
- lobby bar (10:00 -24:00)
- snack bar (15:00 - 17:00)
- bar przy basenie (10:00 -17:00)
- bar na plaży w sezonie (10:00 - 17:00)

Dodatkowe informacje :

- rok otwarcia hotelu 1972, wyremontowany w 2013 r.
- hotel dysponuje 564 pokojami
- internet Wi Fi (bezpłatny)
- kącik internetowy (ok. 10 TND/1 h)
- sala konferencyjna
- sejf w recepcji (ok. 2 TND/dzień + kaucja)
- fryzjer, sklep z pamiątkami
- sala telewizyjna
- dyskoteka
- www.tourkhalef-marhaba.tn

Cena :

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


ref:2300

Kitos kelionės datos

Ulysse Djerba Thalasso & Spa

Tunisas / Džerba / Džerba
781 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas /Djerba

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs didžiulėje palmėmis apsodintoje teritorijoje ir prie smėlio paplūdimio, tai idealus pasiūlymas šeimos atostogoms Tuniso saulės spinduliuose. Vietoje galite atsipalaiduoti ant gultų prie baseino, palaikyti fizinę formą užsiimdami joga ar pilatesu, atsipalaiduoti klausydami gyvos muzikos ar išbandyti savo jėgas karaoke. Patiems mažiausiems paruoštas  baseinas, žaidimai ir pramogos mini klube bei mini diskoteka! Po dienos, kupinos atostogų pramogų, atsipalaiduokite erdviuose ir patogiuose kambariuose. Sėkmingą viešnagę papildo turtinga „viskas įskaičiuota“ formulė. Giriamas už draugišką ir paslaugų aptarnavimą bei tipišką atostogų atmosferą.

Vieta:
apie 11 km nuo HOUMT SOUK, apie 250 m iki barų ir restoranų, apie 1,5 km iki parduotuvių, apie 14 km nuo Midoun centro; apie 20 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, priėjimas per viešbučio teritoriją, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.)

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas ir prabangus, pastatytas 1964 m., renovuotas 2019 m., 259 kambariai, 2 pastatai, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas Kalypso – švediškas stalas, virtuvė tarptautinė, teminė vakarais, El Malouf – à la carte, Tuniso ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, vaikiškos kėdutės restoranuose, vegetariški patiekalai, Neptune– švediškas stalas, tarptautiniai užkandžiai, vegetariški patiekalai restorane, 5 barai: Medusa fojė , Lotus  paplūdimyje, užkandžių baras „Neptūnas“, „Itaque“ sode, „Sidi Bou Said“ – kavinė „Moorish“; konsjeržo paslaugos, juvelyras, suvenyrų parduotuvė, 3 tabako parduotuvės, laikraščiai, turgus, pinigų keitimas; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 350 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), 24 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (pildomas kasdienvandeniu ir nealkoholinis gėrimais); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), 26 m², įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 44 m², įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 510 m², gylis 0,6-1,4 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 40 m², gylis 0,5 m; skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.); 4 teniso kortai (mokami prožektoriai), joga, pilatesas, gimnastika, stalo tenisas, smiginis, treniruoklių salė; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), mini diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, karaokė, pianino baras; SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, gėlo vandens, apie 210 m², gylis  1,2-1,6 m; mokama: talasoterapija, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.30-14.30) pagrindiniame restorane Kalypso ir Neptūnas; ankstyvi pusryčiai Coffee Shop Ithaque (6.00-7.30); vėlyvieji pusryčiai Neptūno užkandžių bare (10.00-11.30); blynai, vaisiai, ledai restorane Neptūnas (16.00-17.00); pasirinkti gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9619

Kitos kelionės datos

Saharyjski Off-road

Tunisas / Pažintinė kelionė /
804 €
  • Data: 2024-04-25 - 2024-05-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:7070

Kitos kelionės datos

Steigenberger Marhaba Thalasso

Tunisas / Hamametas / Hamametas
827 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Category:
*****
Region:
Tunisia / Hammamet

Offer description :
Modern and luxurious , is one of the latest proposals for the popular hotel chain Riu . It's a great choice for lovers of comfort and active recreation not only for the pool . Located right on the beautiful sandy beach with free service and excellent conditions for water sports , while close to two golf courses , which organized a free shuttle bus to the hotel . Among the guests also known with great service and delicious , not only the local cuisine served in a climate themed restaurants . The strong point of the hotel is elegant Marhaba Thalasso & Spa, which will stimulate all five senses.

Location :
about 6 km from the center of Hammamet, about 1 km from shops and bars ; approximately 95 km from the airport of Monastir , about 40 km from Enfidha airport transfer Individual : 750 zł in 2 page ( minibus max. 6 people ) ; bus stop approximately 4 km from the hotel ( Tunis and Sousse ) .

BEACH :
Service, sandy, gentle descent to the sea, directly by the hotel, free parasols and sun loungers.

HOTEL :
star , luxurious and stylish , built in 2009 , 371 rooms , the main building and bungalows , 2 floors, 4 lifts, a spacious and elegant lobby , Elevator , restaurant Carthage - buffets , Arabic and Oriental cuisine , while dining spaces formal attire ( gentlemen - long pants ) , available seats for children , á la carte restaurants : Bella Vita - Italian cuisine ( open: 1.05-31.10 ) , Pecheur - Mediterranean cuisine, available seats for children (open July - August) , restaurant on the beach (open June - September) ; in restaurants vegetarian dishes available in selected restaurants 3 times a week themed evening ; bar in the lobby, bar -type swim-up bar on the beach (June -September) , currency exchange, souvenir kiosk , conference center , free wireless internet access in designated areas ; charge: internet point , room-service , doctor on call , babysitting , car rental; Credit cards accepted : Visa , MasterCard , American Express , Diners Club.

ROOM :
Standard :
2- pers. (possibility of 1 extra ) , in the main building , approximately 35 m², elegant and well-maintained , air-conditioned ( at the time: 15.06-15.09 ) , heated in the winter season , bathroom (bath or shower , hairdryer, bathrobes ) , separate toilet , satellite TV , telephone, refrigerator, safe, mini - bar ( soft drinks and water) ; Free cot for children up to 2 years on request prior to arrival ; Balcony or terrace ( table and chairs ) , a view of the pool ; lateral or frontal sea view on request , for an additional charge ; Bungalow : 2- pers. (possibility of 1 or 2 beds ) approximately 42 m² ; facilities as standard room , bathroom (bath, toilet , hair dryer, bathrobes ) , in addition to the furniture ; Balcony or terrace ( table and krzesełaka ) , side sea view .

SPORTS AND ENTERTAINMENT :
2 swimming pools , irregular shape: fresh water, 340 sq ft , depth . to 2 m with a children's area and salt water , approximately 900 sq ft , depth . to 2 m, children's pool, the pools free parasols , beach chairs and towels ; tennis court with equipment rental ( deposit ), table tennis , gym, volleyball , aqua aerobics , Nordic walking and learning Arabic ( 2 times a week , within : 1.11-31.03 ) ; playground and a playroom for children, mini - club (4-12 years ) , animation for adults and children: fun , dancing , live music ; charge: school tennis , horse riding, golf, water sports (offer external) ; about 3 km from the hotel 45- hole golf course and 18 -hole Citrus Yasmine ( free transfer shuttle service , reservation required) .

SPA :
center Marhaba Thalasso & Spa : free indoor swimming pool, fresh water, approximately 150 sq ft , gym , Jacuzzi ; of charge : indoor pool, salt water , approximately 150 m², heated in winter , hammam , sauna, beauty salon , body treatments , thalassotherapy , massage .

ALL INCLUSIVE :
Breakfast ( 7.00-10.00 ) , lunch ( 12.45-15.00 ), dinner ( two rounds : 18.30-20.30 and 20.30-22.00 ) in the main restaurant ; late breakfast ( 10:00-12:00 ) , snacks ( 11.00-18.00 ) and afternoon tea : coffee, tea, cake ( 15.00-18.00 ) in the designated bars; Local soft drinks and local and selected imported alcoholic beverages in designated bars ( 10.00-1.00 ) ; addition, as part of the all inclusive : Minibar ( napojebezalkoholowe and water ), safe in the rooms.

CONTACT :
00216 / 72226555 ; www.riu.com

INCLUDED :
vip treatment for honeymooners.


ref:1046

Kitos kelionės datos

Royal Garden Palace

Tunisas / Džerba / Midoun
850 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs didelėje teritorijoje, apsuptoje žaliuojančio sodo. Viešbučio fojė papuoštas rytietiškomis detalėmis bei turkio spalvos kolonomis ir primena „Tūkstančio ir vienos nakties pasaką". Viešbutis suprojektuotas pusmėnulio formos, bei įsikūręs šalia plataus smėlio paplūdimio. Didžiulis baseinas yra puiki vieta atsipalaiduoti ir smagiai pašėlti tiek suaugusiems, tiek vaikams. O viešbučio siūloma įvairia all inclusive maitinimo programa bus patenkinti net reikliausi klientai.

Vieta:
apie 6 km nuo MIDOUN su parduotuvėmis, prie vietinio kelio; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 200 m nuo viešbučio, nuėjimas viešbučio takeliu, nemokami skėčiai ir gultai, vandens sportas: baidarės, vandens dviračiai, burlenčių sportas.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 3 aukštų pastatas pastatytas 1990 m. 288 kambariai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane Guellala - švediškas stalas, show-cooking, teminiai restoranai (reikalingas išankstinis rezervavimas): El Mayda - tuniso virtuvė, Don Chichio - italų virtuvė (veikia: 1.05-31.10), Pecheur - Viduržiemio jūros regiono virtuvė (veikia: 1.05-31.10); restoranuose kėdutės vaikams, vakarienės metu galioja aprangos kodas (vyrams - ilgos kelnės); 5 barai, iš jų paplūdimyje (dirba: gegužė-spalis) ir prie baseino (priklauso nuo oro sąlygų), valiutos keitykla, seifas registratūroje; konferencijų centras talpinantis 200 asmenų, gerai prižiūrimas sodas; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį:  vaikų auklė, kirpykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 38 m², gerai prižiūrimas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); 
Superior:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 40 m², įrangimas kaip standartinio kambario; vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 2000 m², gylis 0,8-2,4 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 150 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; 4 teniso kortai, treniruoklių salė, stalo tenisas, smiginis, bocce, žaidimų kambarys, tinklinis, vandens aerobika, vandens sporto šakos paplūdimyje (priklausomai nuo oro sąlygų); vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (4-12 metų), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, aktoriniai pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardas, dviračių nuoma; sveikatingumo centras: nemokamas uždaras gėlo vandens baseinas, apie 300 m², gylis 0,8-2,4 m, sūkurinė vonia; už papildomą mokestį: sauna, hamamas, procedūros, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: 27-duobučių golfo laukas, jodinėjimas.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-12.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (2 etapais: 19.00-20.30, 21.00-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė taip pat teminiuose restoranuose (19.00-21.30; reikalingas išankstinis rezervavimas); užkandžiai prie baseino (15.00-17.00); gėrimai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino ir pagrindiniame bare (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive


ref:980

Kitos kelionės datos

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

Tunisas / Džerba / Midoun
850 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas /Djerba

Trumpas aprašymas:
Viename prabangiausių Džerbos viešbučių, palyginti su rūmais „Tūkstantis ir viena naktis“, puikiai dera modernus komfortas su rytietiškomis detalėmis. Erdvūs ir elegantiški kambariai bei fantastiškas talasoterapijos centras su daugybe procedūrų, itin teigiamų sielos ir kūno sveikatai. Nuostabūs baseinai, prie pat viešbučio esantis paplūdimys, daug galimybių aktyviai leisti laiką, puikiai įrengtas mini klubas vaikams – tai kiti šios vietos privalumai. Viešbutis rekomenduojamas išrankiausiems žmonėms, ieškantiems ramaus ir komfortiško poilsio.

Vieta:
apie 15 km nuo MIDOUN centro, didžiulėje palmėmis apsodintoje teritorijoje; šiauriniame turistinės zonos gale; apie 10 km nuo Houmt Souk; apie 20 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
Sidi Mahrez, smėlėtas, platus, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, rankšluosčiai ir čiužiniai; paplūdimys padalintas į 2 dalis: poroms ir šeimoms su vaikais.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, derinantis modernius elementus su rytietišku stiliumi, renovuotas 2006 m., 296 kambariai, 2 aukštai, 4 liftai, elegantiška, didelė salė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – Viduržemio jūros virtuvė, 3 a la carte restoranai: Flamingo – Andalūzijos, Zafferano – itališkas, Turquoise  – jūros gėrybės (mokama), 4 barai, įskaitant fojė, prie baseino (veikia sezono metu) ir paplūdimyje (veikia sezono metu); keitykla, 4 parduotuvės: laikraščiai, suvenyrai, amatai, juvelyriniai dirbiniai; 7 įvairaus dydžio konferencijų salės (didžiausioje iki 350 žmonių); nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: 24h kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal užsakymą), kirpykla, grožio salonas, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius/šildymas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, chalatas, šlepetės), atskiras wc, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionavimas/šildymas (15.06-15.09), įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa, vaizdas į baseiną arba šoninis vaizdas į jūrą;
Premium:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionavimas/šildymas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, chalatas, šlepetės), atskiras wc, poilsio zona, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys , mini baras (mokamas), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa, vaizdas į jūrą; 

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, iš jų 1 uždaras (sezoniškai šildomas), laisvos formos, gėlo vandens: apie 1100 m², apie 300 m² ir apie 180 m², gylis 1-2 m, vaikų baseinas, apie 85 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai, 2 pirtys, 2 sūkurinės vonios; gerai įrengtas treniruoklių centras, stalo tenisas, biliardo stalas (mokamas), sezoninės sporto šakos: aerobika, vandens gimnastika, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, vandensvydis, 4 teniso kortai su prožektoriais (teniso pamokos ir inventoriaus nuoma mokama); gerai įrengtas ir puikiai veikiantis mini klubas (4-12 m.): žaidimų kambarys, meno kambarys, skaitykla, valgomasis, miego kambarys; didelis, stilingas ir gražiai įrengtas Athenee Thalasso centras su įvairiausiomis procedūromis: kartą viešnagė 25 min. masažas ir 1 įėjimas į uždarą baseiną (sūrus vanduo), kitos paslaugos mokamos; už papildomą mokestį: jodinėjimas, kupranugariais, keturračiais ir visureigiais automobiliais, sezoninis vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (10.30-17.00), kava, arbata ir pyragaičiai (17.00-19.00), naktiniai užkandžiai (22.00-24.00) užkandžių bare; vakarienė itališkame à la carte restorane du kartus viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); vietiniai ir importiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-2.00).


ref:8331

Kitos kelionės datos

Iberostar Selection Kantaoui Bay

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
873 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

*****

Region:

Tunezja / Sousse

Opis oferty: :

Luksusowy hotel położony na obszernym terenie, otoczonym przez piękny, zielony ogród, należy do znanej sieci hotelowej Riu Hotels. Ceniony przede wszystkim za bardzo dobry poziom formuły all inclusive, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe oraz profesjonalna, obsługę. Rodziny z dziećmi oraz osoby kochające aktywny wypoczynek będą mogły spędzić w nim pełne atrakcji wakacje; tuż obok piękna piaszczysta plaża, doskonała do uprawiania sportów wodnych.

POłOżENIE: :

ok. 3 km od PORTU EL KANTAOUI (taksówka: ok. 5 TND) ok. 200 m od sklepów i barów; ok. 23 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 30 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAżA: :

hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki za kaucją; na plaży sporty wodne (płatne).

HOTEL: :

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1994 r., całkowicie odnowiony na przełomie zimy 2010/2011 r., łącznie 366 pokoi, 5 pięter, 4 panoramiczne windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje: główna El Raihan - dania w formie bufetu, wieczory tematyczne, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: azjatycka i tunezyjska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; snack-bar przy plaży (czynny w sezonie letnim), bar w lobby, lounge-bar, bar przy basenie, kantor, minimarket, sklepy z pamiątkami; 2 sale konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i na większości terenu hotelowego; za opłatą: punkt internetowy (ok. 6 TND/godz.), room-service, fryzjer, opiekunka dla dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

POKóJ::

standardowy: :

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², elegancki, komfortowy, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), oddzielne wc, bezprzewodowy internet, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA: :

baseny, słodka woda: ok. 500 m², gł. ok. 1,6-2,2 m, basen dla dzieci, ok. 30 m², gł. 0,5-1,6 m, przy basenach bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki za kaucją; basen kryty, ok. 120 m², gł. 1-2,1 m, sezonowo podgrzewany; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (za kaucją), tenis stołowy, raz na pobyt lekcja nurkowania w basenie, siłownia, jacuzzi, siatkówka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje sportowe i programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci: aerobic, gimnastyka w wodzie, minipiłka nożna, strzelanie z łuku, siatkówka, przedstawienia, kabarety, pokazy tańca, wieczorki folklorystyczne; za opłatą: bilard, pokój gier wideo, jazda konna, 36-dołkowe pole golfowe (darmowy dowóz z hotelu); centrum thalassoterapii Les Nereides w osobnym budynku: 3 baseny słonowodne z biczami wodnymi, sauna, hammam, masaże, jacuzzi, pokoje do masażu, zabiegi lecznicze.

ALL INCLUSIVE::

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (18.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w sezonie letnim w restauracji na plaży (10.00-11.30), wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), trzy razy w tygodniu kuchnia tematyczna; woda mineralna, zimne napoje bezalkoholowe, lokalne wino i piwo do obiadu i kolacji; przekąski: pizza, pasta, kanapki, ciasta (15.00-17.00) w wyznaczonych restauracjach i barach; kawa, herbata, zimne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-01.00); kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT: :

00216/73246477, www.riu.com


ref:1254

Kitos kelionės datos

Iberostar Selection Diar El Andelous

Tunisas / Susas / Port El Kantaoui
919 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MIR 00:00
    Grįž: MIR 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Tunisas/ Susas

Pasiūlymo aprašymas:
Viduržemio jūros pakrantėje 3 tūkst. m² sodo teritorijoje įsikūręs viešbutis, siūlo profesionalias paslaugas bei daugybę pramogų visai šeimai. Viešbučio teritorijoje esantys restoranai siūlo populiariausius tradicinės Tuniso virtuvės patiekalus bei garsiąją Tuniso arbatą. Viešbutyje įdomi animacinė sporto ir pramoginė programa, skirta ir suaugusiems, ir vaikams. Vaikams papildomai skirta žaidimų aikštelės, mini klubas ir mini diskoteka.

Vieta:
apie 4 km nuo Port El Kantaujis centro, apie 500 m nuo parduotuvių ir barų, apie 11 km nuo centro Susas; apie 25 km nuo Monastyro oro uosto, apie 40 km nuo Enfidha oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 1 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
nuosavas, smėlio, platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, paplūdimio rankšluosčiai (su užstatu); baras (mokamas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, stilingas, pastatytas 1981 m., o visiškai renovuotas 2012 m., pagrindinis pastatas, iš viso 301 kambariai, 3 aukštai, liftas, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranai: pagrindinis Alahambra - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, live cooking show, restoranas à la carte Le Rebeb - tuniso virtuvė, restoranuose kėdutės vaikams; 3 barai: Le Rimel užkandžių baras prie baseino, Le Boutre fojė, baras paplūdimyje (mokamas), maurų kavinė La Chicha Cafe, valiutos keitykla, mini marketas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras, fojė nemokamas belaidis interneto ryšys; už papildomą mokestį: interneto prieiga ( apie 6 TND/30 min, 10 TND/val.), seifas registratūroje (3,5 TND/diena), aptarnavimas kambariuose, skalbykla, auklė vaikams, automobilių nuoma; kambariai pritaikyti neįgaliesiems; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis
:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 24-27 m², elegantiškas, erdvus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09) arba apšildomas, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas ( apie 3,5 TND/diena), mini baras (pasitinkant vanduo); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Šeimyninis:

dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos, maks. 3 suaugę asmenys), vonios kambarys (vonia/dušas, wc), svetainė, miegamasis, įranga kaip standartiniame kambaryje.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 400 m², braidymo baseinėlis vaikams apie 15 m², prie baseinų nemokami gultai, čiužiniai ir skėčiai, rankšluosčiai už užstatą; uždaras gėlo vandens baseinas, apie 100 m², ne sezono metu šildomas; 3 teniso kortai (klientams all inclusive 1 valanda nemokamai, reikalingas išankstinis rezervavimas), įrangos nuoma (už užstatą), stalo tenisas, tinklinis, turkiška pirtis (kartą per savaitę klientams all inclusive nuo val. 18.00; reikalingas išankstinis rezervavimas); vaikų žaidimo aikštelė, klubas mažiesiems (4-12 metų), mini diskoteka, animacinės sporto ir pramoginės programos suaugusiems ir vaikams: aerobika, mini futbolas, tinklinis, šaudymas iš lanko, vandensvydis; už papildomą mokestį: biliardas, golfas, treniruoklių salė/fitnesas ( apie 5TND/2 val.); sveikatingumo centras: hamamas, sauna, masažai.

All inclusive:
pusryčiai (7.00 ­10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai fojė bare (10.00-11.30); mineralinis vanduo, šalti nealkoholiniai gėrimai, vietinis vynas ir alus per pietus ir vakarienę; užkandžiai: pica, įvairios užtepėlės sumuštiniai, pyragaičiai bare prie baseino(10.00-18.00); kava, arbata, šalti nealkoholiniai gėrimai, vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-24.00); viena vakarienė restorane à la carte viešnagės metu nemokamai (būtinas išankstinis rezervavimas); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
www.iberostar.com


ref:45

Kitos kelionės datos

Iberostar Mehari Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
1011 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Tunisas / Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs gražiame, dideliame sode, netoli nuostabaus smėlio paplūdimio ir 27-duobučių golfo lauko. Viešbutis suprojektuotas tipišku Tuniso stiliumi ir susideda iš devynių mažaaukščių pastatų, kuriuose viešbučio svečių laukia atnaujinti kambariai. Viešbutis išsiskirai profesionalia animacine programa skirta ir suaugusiems, ir vaikams, kuri vyksta ir dieną ir vakare.

Vieta:
apie 6 km nuo centro MIDOUN, 5 km iki parduotuvių, 18 km nuo Houmt Souk, šalia 27-duobučių golfo lauko; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
Sidi Akkouro, nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 100 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; baras paplūdimyje.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių viešbutis, sudarytas iš devynių 1-2 aukštų pastatų, pastatytas 1992 m., pilnai suremontuotas 2009 m. Iš viso 300 kambariai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra. Pagrindiniame restorane Midoun - švediškas stalas, restoranas La Guellala - á la carte, tuniso virtuvė (reikalingas išankstinis rezervavimas), kėdutės vaikams; 3 barai, iš jų baras paplūdimyje (gegužė-spalis), baras prie baseino (darbo laikas priklauso nuo oro sąlygų), baras fojė, valiutos keitykla, bankomatas; konferencijų centras, gerai prižiūrimas sodas; už papildomą mokestį: seifas registratūroje (3 TND/diena), bevielis internetas fojė (apie 2,5 TND/15 min), auklė; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², erdvus, patogus, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokamas); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens pagrindinis baseinas, baseinas vaikams, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, o rankšluosčiai už užstatą; uždaras baseinas (ne sezono metu šildomas); 7 teniso kortai (apšvietimas mokamas; 1 val./dieną nemokamai, reikalingas išankstinis rezervavimas), fitnesas (1 val./dieną nemokamai, reikalingas išankstinis rezervavimas), aerobika, krepšinis, stalo tenisas, šaudymas iš lanko, smiginis, tinklinis, vandens aerobika; vaikų žaidimo aikštelė, klubas mažiesiems (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, įvairių žanrų artistų pasirodymai, už papildomą mokestį: biliardas, jodinėjimas (kitų organizatorių pasiūlymai), 27-duobučių golfo laukas (kitų organizatorių pasiūlymai), kompiuteriniai žaidimai, boulingas; sveikatingumo centras: nemokamai uždaras baseinas, sūkurinė vonia, hamamas (vieną kartą viešnagės metu įėjimas nemokamas); už papildomą mokestį: sauna, procedūros, masažai.

All inclusive:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė teminiame restorane (19.30-22.00), užkandžiai: kava, arbata, blyneliai, pyragaičiai bare prie baseino (15.00-18.00); nealkoholiniai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
00216/75745240, www.iberostar.com


ref:600

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Tunisas – įspūdinga šalis, pakeičianti nusistovėjusį požiūrį į daugelį dalykų. Čia gali sau leisti atsipalaiduoti, ramiai traukti kaljaną ir šnekučiuotis, pavyzdžiui, apie lietų, o dar geriau – apie puikų orą. Kelionės į Tunisą sužavės geltono smėlio paplūdimiais, saule, jūra ir palmėmis, kvapą gniaužiančiais gamtovaizdžiais, alyvmedžių giraitėmis, žaliuojančiais šiauriniais slėniais. Poilsis Tunise paliks įspūdį ir aktyviai leidžiandžius atostogas - čia gausu istorinių paminklų, juose atsispindi finikiečių, romėnų, bizantiečių, arabų, turkų ir europiečių – visų jų pėdsakai liko įspausti Tuniso žemėje.

Subtropinis klimatas ir egzotiški vaizdai daro Tunisą idealia poilsio vieta: tikri senovės žinovai atras sau seniausių civilizacijos paminklų: senovinių miestų, amfiteatrų, akvedukų, šventyklų griuvėsių, subtilaus darbo mozaikų paveikslų, antikos skulptūrų, tvirtovių ir fortų, viduramžių arabiškų turgų ir mečečių.

Mėgstantys atsipalaiduoti paplūdimyje turės galimybę įvertinti europietišką viešbučių aptarnavimą, baltą smėlį ir šiltą Viduržemio jūros vandenį. Aktyvaus poilsio mėgėjams Tunisas yra paruošęs buriavimą, golfą, safarį ir keliones kupranugariais po Pietų Sacharos barchanus.

Ką parvežti lauktuvių iš Tuniso?

Garsūs Kairuano kilimai ir odos dirbiniai, nuostabi keramika, Afrikos gyvūnų statulėlės iš medžio ir akmens, kupranugarių statulėlės, afrikietiškos kaukės, alyvuogių aliejus, rytietiški saldumynai, ir geriausios Rytuose datulės labai populiarūs turistų gretose.

Kainos Tunise

Šalia valstybinių "Monoprix“ ir  "General"  prekybos centrų miestuose yra nedidelių krautuvėlių. Kainos čia fiksuotos ir nurodyti kainoraščiuose. O štai turguose ir privačiose parduotuvėliuose priimta derėtis. Pirma kaina, kurią jums čia pasiūlys, gali būti tris, penkis, arba net dešimt kartų didesnė negu reali. Taigi, derėkitės! 

Tuniso virtuvė

Tipinei Tuniso virtuvei didelės įtakos turėjo turkų, italų, prancūzų bei kitų Viduržemio jūros šalių maisto ruošimo tradicijos. Visi tunisietiški patiekalai gausiai pagardinti prieskoniais: kardamonu, šafranu, kalendra, anyžiais. Pagrindinis Tuniso virtuvės patiekalas yra kuskusas - tradicinis patiekalas iš stambių kvietinių kruopų, valgomas visomis progomis. Jis gali būti ruošiamas su aviena ar vištiena, žuvimi, dešrelėmis, daržovėmis (morkos, kopūstai, bulvės priklausomai nuo sezono).

Charisas – tai aštri pasta pagaminta iš raudonųjų pipirų, alyvų aliejaus, petražolių, česnakų ir kmynų. Jis patiekiamas atskirame inde ir į šią pastą paprastai dažoma duona. Duonos (tradicinis lavašas ir ilgieji batonai) tunisiečiai vartoja labai daug. 

Aštrių patiekalų mėgėjams patiks kaftagi. Tai maltinukai su pomidorais ir kepta paprika, retkarčiais patiekiami su mėtomis.

Tipiniai patiekalai yra brikai – ploni aliejuje kepti lietiniai su daržovių, mėsos, kiaušinių ar tuno įdaru viduje. Mėsos patiekalai paprastai ruošiami iš avienos, jautienos, ožkienos, veršienos, vištienos. Kai kuriuose šalies regionuose galima paragauti ir kupranugarių mėsos.

Tunisiečių sriubos (trintos piurė) labai panašios į prancūziškąsias. Labai populiari moliūgų sriuba, taip pat mėgstamos lablabi – vištienos sriuba, halim – makaronų sriuba, chorba – labai aštri pipirų sriuba. Tuniso virtuvėje vyraujanti spalva yra raudona. Sakoma, jeigu tunisietis nemato ant stalo nieko iš raudonos spalvos – jis praranda apetitą.

Po valgio paprastai pateikiama žalia arbata su mėtomis, arba kava su kardamonu. Tunisietiški konditerijos gaminiai labai saldūs, juose daug migdolų, datulių, medaus, bei riešutų. Mesfouf - kvietinės kruopos su džiovintomis razinomis ir datulėmis - tai desertas, patiekiamas su stikline šalto pieno.

Tunise gaminama datulių likeris, anyžių ir datulių degtinė „Boukha“. Verta paragauti vietinio raudono vyno „Kartaž“, „Pino“, „Magon“, „Šato Morna“, balto vyno „Sidi Saad“, „Sidi rais“, „Muskat de Kelebija“, rausvo vyno „Gris de Tunisije“.

Tuniso kurortai

  • Hamametas (Hammamet) - seniausias Tuniso pajūrio kurortas yra įsikūręs vaizdingoje Cap Bon pusiasalio įlankoje, tik 140 km nuo Sicilijos pakrantės. Tai Tuniso kurortų sostinė, siūlanti poilsį aukštos aptarnavimo kokybės viešbučiuose. Mieste daug pasilinksminimo įstaigų - kazino, barų, diskotekų,  todėl čia niekada nebūna tylu ir ramu. Kurorte nėra aukštų pastatų – tai suteikia ypatingo jaukumo. Dauguma šio miesto namų, išskyrus viešbučius, - mažos baltos vilos su žydrais langais ir durimis.  Miesto pavadinimas kilęs nuo žodžio hamamas ir susijęs su pirčių ir vonių kompleksais, kurie čia yra nuo romėnų laikų.
     
  • Monastyras (Monastir) – miestas, savo istoriją pradedantis nuo finikiečių ir romėnų laikų. Jo pavadinimas  yra lotyniškos kilmės ir reiškia „vienuolyną“. Tai miestas, kuriame gimė pirmasis  nepriklausomo Tuniso prezidentas Habibo Burguibas. Jo garbei pastatytas stulbinančio grožio mauzoliejus. Iš mažo uostamiesčio XX a. antroje pusėje,  miestas tapo svarbiu turizmo centru. Daugelis čia esančių viešbučių turi atskirus SPA centrus, kuriuose galima pasilepinti įvairiomis procedūromis. Mėgstantys golfą gali pažaisti  viename iš dviejų didžiulių golfo laukų.
     
  • Susas (Sousse) yra trečias pagal dydį Tuniso miestas, jūrų uostas. Jo istorija prasidėjo daugiau nei prieš du tūkstančius metų. Savo išskirtine vieta,  miestas  istorijoje suvaidino svarbų vaidmenį - buvo Hanibalo bazė karo su romėnais metu; Šiaurės Afrikos valdovų strateginiu tašku; vienas iš pagrindinių Viduržemio jūros uostų ir prancūzų kolonijinės valdžios centrų. Susas šiandien yra augantis miestas su universitetu, daugybe gamybos įmonių, tarptautiniu jūrų uostu ir  išvystyta turizmo infrastruktūra.


Tuniso kultūra ir papročiai

Tunisas yra  liberaliausia arabų šalis, kurioje daug dėmesio skiriama moterų teisėms. 1956 metais prezidentas Bourguiba patvirtino moters statusą visuomenėje: panaikinta poligamija, patvirtinta skyrybų procedūra (moteris gali reikalauti skyrybų), nustatytas minimalus amžius santuokai (moters sutikimas yra būtinas) ir t.t. Habibas Bourguiba paskatino moteris atsisakyti dengti galvas skaromis, inicijavo Nacionalinės Tuniso moterų sąjungos įkūrimą, kurios tikslas - ginti moterų teises. Daugiau nei pusė studentų aukštosiose mokyklose - merginos ir moterys, net 8 proc. įmonių vadovų – moterys.

Nepaisant to, kad visa apranga Tunise tapo vakarietiška, vis dar galima pamatyti vyrus dėvinčius tradicinį tunisiečių vyrų galvos apdangalą - šešija (chechia). Kiekvienas vyras šioje šalyje privalo vesti, bei atitarnauti armijoje. Išimtys taikomos tik psichiniams ligoniams.
Kaip ir visose musulmoniškose šalyse, Tunise yra laikomasi ramadano. Ramadano metu pasninkaujama, nerūkoma, susilaikoma nuo linksmybių ir lytinių santykių. Valgyti ir gerti galima iki aušros arba tik saulei nusileidus. Nuo pasninko atleidžiami ligoniai, neįgalieji, besilaukiančios moterys ir žindyvės. Ramadano pradžia kiekvienais metais yra skirtinga. Ji nustatoma pagal mėnulio kalendorių.

Tunise griežtai draudžiama fotografuoti valstybines įstaigas (prie pastatų iškelta valstybinė vėliava), karinius objektus, policininkus, kareivius. Vietiniai gyventojai mėgsta fotografuotis už atlygį. Pokalbio su vietiniais metu, geriausia neliesti politikos ir religijos temų. Nors Tunisas yra pati liberaliausia islamo šalis, tačiau tai yra kraštas, kur 98 proc. vietos gyventojų yra musulmonai, kurie griežtai gina savo religiją ir įsitikinimus, bei turi griežtą nuomonę religijos klausimais.

Svarbų vaidmenį musulmonų gyvenime turi malda. Jos metu tikintieji atsisukęs į rytų pusę, kur yra  Meka, nuolankiai lenkiasi Alachui, galva paliesdami žemę. Norint įeiti į mečetę, reikia pridengti kojas ir nusimauti batus. Moterys privalo turėti galvos apdangalą. Nerekomenduojama lankytis mečetėje per pamaldas.

Tunisas yra saugi šalis, tačiau  kaip ir visur kurortuose, kur yra žmonių spūstys, pasitaiko smulkių vagysčių, todėl reikėtų neprarasti budrumo ir saugoti savo pinigus ir pasą, nenešiokite jų vienoje rankinėje ar kišenėje. Tunisiečiams, kaip ir visiems arabams, būdingas įkyrumas, bei lėtas gyvenimo tempas. Tunise  dėl šilumos ir tūkstantmečių tradicijų - skubama tik žodžiais.