• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

MG Alexander The Great

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
609 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs garsiojo Lagano kurorto centre. Platus aukso spalvos smėlio paplūdimys yra visiškai netoli viešbučio. Jeigu pasiseks, čia galima išvysti jūrinių vėžlių šeimos atstovų – logerhedų (Caretta caretta). Viešbutyje svečių laukia elegantiški, patogiai įrengti numeriai su balkonais. Dieną galima atsipalaiduoti prie baseinų, o vakare išeiti į miestą ir pasilinksminti netoliese esančiuose klubuose ir diskotekose. Taip pat verta nuvykti į salos sostinę – Zakinto miestą, pilną įvairiausių įdomybių ir senovės paminklų.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs viešbučių kvartale, Lagano kurorto centre. Atstumas iki artimiausių parduotuvių ir barų – apie 200 m. Atstumas iki Zakinto miesto – apie 8 km. Atstumas iki Zakinto oro uosto – apie 6 km. Atstumas iki autobusų stotelės – apie 300 m (kelionės į Zakintą kaina – apie 2 EUR).

Paplūdimys:
Lagano paplūdimys, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas prie jūros, maždaug už 400 m nuo viešbučio, priėjimas keliu, skėčiai ir gultai mokami (apie 8 EUR už komplektą).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Tvarkingas, elegantiškas pastatytas 1982 m., atnaujintas 2014 m., planuojamas remontas 2018–2019 m. žiemą. Viešbutyje yra 185 numeriai, 1 pastatas, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas – „švediškas stalas", graikų virtuvė, yra kėdučių vaikams, galima užsisakyti vegetariškų patiekalų, aprangos kodas valgant – oficialus (vyrams – ilgos kelnės). 2 barai – vestibiulyje ir prie baseino. Valiutų keitykla, suvenyrų parduotuvė, terasa su vaizdu į jūrą, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Už papildomą mokestį – skalbykla. Viešbutyje galima atsiskaityti kredito kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“ ir „American Express“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 20 m². Kambarys tvarkingas, elegantiškas. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas (stalelis ir kėdutės), su vaizdu į baseiną.
Šeimyninis:
2 asm, (galimos dvi papildomos vietos vaikams – dviaukštė lova). Įrengtas kaip standartinis numeris. 

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, plotas – apie 330 m², gylis – 1,8 m, atskira dalis vaikams, gėlas vanduo, plotas – apie 20 m², gylis – 0,3 m, gėlo vandens baseinas, plotas – apie 300 m², gylis – 2 m, gėlo vandens baseinas, plotas – apie 40 m², gylis – 1–1,7 m. Prie baseinų – nemokami skėčiai ir gultai. Stalo tenisas, biliardas, stalo futbolas, sauna, treniruoklių salė, vaikų žaidimų aikštelė. Pramoginiai renginiai suaugusiems (šeštadieniais) – gyva muzika, šokiai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.00 val.), pietūs (12.30-14.30 val.), vakarienė (19.30-21.30 val.) restorane, užkandžiai (10.30-12.30 val., 15.00-17.00 val.) paskirtame bare, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–23.00 val.) paskirtame bare, privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9512

Kitos kelionės datos

Casa Mare Resort (ex. Royal Tulip Beach Resort)

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
632 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Tai ideali virta poilsiui su draugais ir šeimos nariais – erdvūs kambariai, aukšto lygio aptarnavimas ir pramoginiai renginiai leis džiaugtis puikiu oru ir saule! Svečių paslaugoms – du baseinai, keli restoranai ir barai, taip pat baras prie paplūdimio. Pačių jauniausių laukia miniklubas ir baseinas vaikams. Viešbutis yra įsikūręs šalia paplūdimio su koralų rifu. Jis rekomenduojamas ir nardymo mėgėjams. Ilgas tiltas padeda lengviau įlipti į jūrą. Nuo jo taip pat labai patogu stebėti jūros gyvenimą. 2018 m. viešbučiui buvo suteikta ITAKOS BUR- už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.

Vieta:
Atstumas iki Port Ghalib, kuriame yra daug parduotuvių ir restoranų, – apie 15 km. Atstumas iki Marsa Alamo – apie 45 km. Atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 17 km. 

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, smėlio ir žvyro, ilgis – apie 1 km, nestatus nusileidimas prie jūros, koralų rifas prasideda netoli kranto, rekomenduojamas apsauginis apavas. Yra apie 700 m ilgio jūros tiltas nardymui. Paplūdimys prie pat viešbučio. Nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Bare aptarnaujama pagal "viskas įskaičiuota“ sistemą. Yra nardymo centras, jėgos aitvarų sporto centras ir mokykla (išorinis pasiūlymas).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – penkios žvaigždutės, elegantiškas, pastatytas 2013 m. Viešbutyje yra 399 numeriai, pagrindinis pastatas ir keli pastatai su kambariais, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas – „švediškas stalas“, yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai. 2 restoranai „à la carte“ (neįtraukti į „viskas įskaičiuota“ programą) – italų virtuvė ir žuvies patiekalai, vietas reikia rezervuoti iš anksto, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai. 4 barai: vestibiulyje, prie baseino, „swim-up“ tipo, paplūdimio VIP zonoje (už papildomą mokestį). Drabužių, suvenyrų ir juvelyrinių dirbinių parduotuvės. Didelė terasa su vaizdu į baseiną ir sodą. Už papildomą mokestį: belaidis internetas, aptarnavimas kambaryje, gydytojas pagal iškvietimą, vaistinė, skalbykla. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Superior: 
Dvivietis (galima papildomai pristatyti 1 arba 2 loveles vaikams). Kambarys elegantiškas, modernus, apie 40 m² ploto. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija. Seifas. Minibaras (mokamas pagal suvartojimą). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas (stalelis ir kėdutės).
Šeimyninis:
Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos). Kambario plotas – apie 45 m², 2 kambariai sujungti durimis. Įrengtas kaip aukštesnės klasės Superior tipo numeris.
Deluxe:
Dvivietis (galima papildomai pristatyti 1 arba 2 loveles vaikams). Kambario plotas – apie 40m². Įrengtas kaip aukštesnės klasės Superior tipo numeris. Papildomai: chalatas ir šlepetės, belaidis internetas, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai visą parą, vakarienė „à la carte“ restorane vieną kartą viešnagės metu.
Premium su sukūrine vonia:
Dvivietis (galima papildomai pristatyti 1 arba 2 loveles vaikams). Kambario plotas – apie 50 m². Įrengtas kaip aukštesnės klasės Superior tipo numeris. Papildomai: chalatai ir šlepetės, sūkurinė vonia, nemokamas mini baras, nemokamas belaidis internetas, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai visą parą, neribotos vakarienės „à la carte“ restorane, nemokamas įėjimas į VIP zoną.
Suite:
Dvivietis (galima papildomai pristatyti 1 arba 2 loveles vaikams). Kambario plotas –  apie 60 m², 2 kambariai (svetainė ir miegamasis), vonios kambarys su sūkurine vonia, įrengtas kaip aukštesnės klasės Superior tipo numeris. Papildomai: chalatai ir šlepetės, nemokamas mini baras, nemokamas belaidis internetas, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai visą parą, neribotos vakarienės „à la carte“ restorane, pusryčiai ir vakarienė kambaryje vieną kartą viešnagės metu, nemokamas įėjimas į VIP zoną, galimybė naudotis SPA, masažai (1 valanda per savaitę). Kambariai su vaizdu į jūrą, šeimyniniai, Deluxe tipo, Premium tipo su sukūrine vonia ir Suite tipo kambariai pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
4 gėlo vandens baseinai, iš jų 1 šildomas žiemos sezono metu, gylis – 0,2–1,8 m, atskirta zona vaikams, šildoma žiemos sezono metu. Mini vandens parkas vaikams ir suaugusiems su 12 vandens kalnelių. Prie baseinų – nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, bočia (rutulių sportas), smiginis, stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4–12 metų amžiaus vaikams). Pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams, dieną – linksmybės bei žaidimai prie baseino ir paplūdimyje, vakare – šou ir pasirodymai, diskoteka. Už papildomą mokestį: biliardas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00–10.00), pietūs (12.30–14.30), vakarienė (19.00–21.30) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Užkandžiai paplūdimio bare (10.00–12.00, 12.30–17.00). Vietiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00–23.00). Būtina nešioti "viskas įskaičiuota“ apyrankę.


ref:7991

Kitos kelionės datos

Sataya Resort Marsa Alam

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
643 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Ar jums patinka aktyvus poilsis, o nardymas yra jūsų aistra? Nedvejok, skris į Egiptą! Čia yra paplūdimys su koraliniu rifu ir nardymo centras, keli baseinai, čiuožyklos, teniso kortai ir animacijos - nuobodulio čia nėra. Viešbutis įsikūręs didžiulioje teritorijoje, erdvūs kambariai yra elegantiški ir patogūs, o populiari programa „viskas įskaičiuota“ leis jums visiškai mėgautis atostogomis Egipte.

Vieta:
apie 30 km nuo Port Ghalib, apie 35 km nuo MARSA ALAM; apie 30 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, koralinis rifas, rekomenduojama apsauginė avalynė, prie pat viešbučio, prieplauka, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras, kuriam taikoma „viskas įskaičiuota“ programa.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2020 m., 273 kambariai, 13 pastatų, įskaitant pagrindinį, iki 3 aukštų, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Aida“ restoranas - tarptautinė virtuvė, švediškas stalas, à la carte restoranai: italų , libanų paplūdimyje, azijietiškas, vakarienės metu reikalingi oficialūs drabužiai (ponai - ilgos kelnės), 6 barai, įskaitant paplūdimyje ir prie baseinų, kavinė; suvenyrų parduotuvė, mini parduotuvė, vaistinė, automobilių stovėjimo aikštelė; nemokamas belaidis internetas (ribotas greitis); už papildomą mokestį: budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla, lyginimo paslaugos; patogumai žmonėms su negalia (6 kambariai, baseinas); priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Deluxe:

Dvivietis (galima 1 pristatoma lova vaikui), apie 40 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas (riboto greičio), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos komplektas, minibaras (už papildomą mokestį), seifas; nemokama lovelė vaikui iki 2 m., užsakius prieš atvykimą; balkonas arba terasa, vaizdas į baseiną;
Deluxe su vaizdu į jūrą:
Dvivietis (galima pristatoma lova 1 suaugusiam arba 2 vaikams), apie 48 m², įrengtas kaip Deluxe kambarys, vaizdas į jūrą; deluxe su vaizdu į jūrą numeris už papildomą mokestį;
Premium deluxe:
Dvivietis (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 48 m², įrengtas kaip deluxe klasės numeris; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; Premium deluxe klasės kambarys už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
Dvivietis (galima pristatoma lova 2 vaikams – dviaukštė sofa-lova), apie 50 m², atskira erdvė su lova vaikams, įrengtas kaip deluxe kambarys; šeimyninis kambarys už papildomą mokestį;
Premium swim-up:
Dvivietis, 16+ asmenims, apie 50 m², įrengtas kaip deluxe kambarys; bendras baseinas su 4-6 kitais kambariais; Premium swim-up kambarys už papildomą mokestį;
Premium jacuzzi:
Dvivietis, 16+ asmenims, apie 55 m², įrengtas kaip deluxe klasės kambarys, yra sūkurinė vonia vonios kambaryje; Premium jacuzzi kambarys už papildomą mokestį. 

Sportas ir pramogos:
6 baseinai, iš jų 2 šildomi žiemos sezonu, 4 čiuožyklos suaugusiems ir 2 vaikams, mini čiuožyklos, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; teniso kortai, paplūdimio tinklinis, sporto salė, biliardo stalas, smiginis, stalo tenisas, rutuliai, šachmatai; mini klubas (4-12 metų), mini diskoteka, žaidimų aikštelė, animacijos suaugusiems ir vaikams (aerobika, vandens aerobika, gyva muzika, vakaro šou); SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno procedūros, masažai; už papildomą mokestį: žaidimų kambarys, nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.00-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-21.30), vėlyva vakarienė (22.00-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; saldus ir sūrus užkandžiai nurodytame bare (12.00–14.00, 15.30–17.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (9.00–24.00) nurodytuose baruose; vakarienė viename iš à la carte restoranų kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija), 25% nuolaida diskotekoje; reikia nešioti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:8153

Kitos kelionės datos

Royal Brayka Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
666 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Viešbutis yra įsikūręs viešbučių komplekse, esančiame įspūdingoje įlankoje su privačiu paplūdimiu ir nuostabiu koralų rifu. Įdomi pramoginių renginių programa, gražūs baseinai ir sporto bei poilsio infrastruktūra – tai tik dalis šio viešbučio privalumų. Tiems, kam svarbus poilsio komfortas, gali pasirinkti tvarkingus ir jaukius standartinius kambarius arba erdvius, patogiai įrengtus šeimyninius kambarius. Šis viešbutis tikrai rekomenduojamas atostogoms su šeima – daugybė suaugusiems ir vaikams skirtų pramogų suteikia galimybę visą dieną praleisti smagiai su šeima.

Vieta:
Viešbutis yra šalia tam pačiam tinklui priklausančio viešbučio „Brayka Bay Resort“, atstumas iki MARSA ALAMO – apie 18 km, atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 43 km. 

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, smėlio ir koralų, apie 500 m ilgio, įlankoje, koralų rifas, atskirta dalis plaukiojimui ir nardymui, rekomenduojama apsauginė avalynė, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Bare aptarnaujama pagal „viskas įskaičiuota“ programą.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės. Tvarkingas, atidarytas 2011 m. Viešbutyje yra 321 numeris, keli pastatai iki 3 aukštų, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas „Fleming's“ – tarptautinė virtuvė, „švediškas stalas", yra kėdutės vaikams. 4 restoranai à la carte restoranai komplekso teritorijoje (neaptarnauja pagal „viskas įskaičiuota“ : „Tamara“ – arabų virtuvė, „Gamberini“ – jūros gėrybės, „Views“ – tarptautinė virtuvė, „Da Mario“. Baras vestibiulyje, baras paplūdimyje, baras baseine („swim-up“), baras su kaljanais (už papildomą mokestį). Vaistinė viešbutyje „Brayka Bay Resort“. Konferencijų salė, talpinanti 300 žmonių. Už papildomą mokestį: belaidis internetas, interneto kavinė, aptarnavimas kambaryje, skalbykla, gydytojas pagal iškvietimą, kirpykla, kosmetikos salonas. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis: 
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 25-27 m². Yra individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija, telefonas, seifas, minibaras (mokamas pagal suvartojimą). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykstant. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdutės).
Šeimyninis:
 
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 38  m², 2 kambariai sujungti durimis. Įrengtas kaip standartinis numeris.
Kambarys beach front: 
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 30–35 m². Kambarys yra arčiausiai paplūdimio, su tiesioginiu vaizdu į jūrą ir įlanką. Įrengtas kaip standartinis numeris. Šeimyninis numeris, numeris priešais paplūdimį („beach front“) ir vaizdas į jūrą – už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinai: gėlo vandens, kurio plotas – apie 1 200 m², gylis – 0,9–1,6 m. Apie 260 m² ploto baseinas, šildomas žiemos sezono metu, gylis – 0,9–1,5 m, baseinas vaikams su vandens kalneliais, kurio plotas – apie 220 m², gylis – 0,6 m. Baseinas su 4 vandens kalneliais suaugusiems, kurio gylis – 0,9–1,5 m. Prie baseinų – nemokami skėčiai ir gultai. Futbolas, stalo tenisas, teniso kortas viešbutyje „Brayka Bay Resort“ (reikmenys ir apšvietimas - už papildomą mokestį). Paplūdimio tinklinis, smiginis, bočia (rutulių sportas), biliardas, treniruoklių salė. Vaikų žaidimų aikštelė, amfiteatras, mini klubas (4–12 metų amžiaus vaikams). Pramoginiai renginiai vaikams ir suaugusiems. Visą dieną vyksta sporto užsiėmimai ir žaidimai, o vakarais – gyva muzika, rytietiškas šou, diskoteka. Už papildomą mokestį: teniso korto apšvietimas, reikmenų nuoma.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00–10.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (18.30–21.30 val.) – „švediškas stalas“ pagrindiniame restorane. Užkandžiai tam skirtame bare. Nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00–23.00 val.).


ref:8032

Kitos kelionės datos

Lazuli

Egiptas / Marsa Alamas / El Qusier
689 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Netoli paplūdimio, kuriame yra koralinis rifas ir nardymo centras, yra ideali vieta nardymo ir aktyvaus poilsio mėgėjams. Pamatykite nuostabų povandeninį pasaulį, pasikaitinkite saulėje ant gultų prie baseino, išprotėkite akvaparke arba pasinaudokite gausiu sporto ir poilsio pasiūlymu, kurį galima rasti vietoje. Po aktyvios dienos atsipalaiduokite viešbučio SPA centre ir ilsėkitės elegantiškuose, erdviuose kambariuose, kuriuose yra viskas, ko reikia patogiam poilsiui.

Vieta:
apie 20 km nuo EL QUSEIR, apie 110 km nuo Marsa Alam; apie 60 km nuo Marsa Alamo oro uosto; 

Paplūdimys:
privatus, smėlio ir žvyro, nuolaidus nusileidimas, koralinis rifas prie kranto, rekomenduojama apsauginė avalynė, prieplauka, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; baras, kuriam taikoma „viskas įskaičiuota“ programa.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus ir elegantiškas, atidarytas 2021 m., 265 kambariai, 2 pastatai, 2 aukštai, 5 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „La Ventana“ restoranas - švediškas stalas, Andalūzijos ir tarptautinės virtuvės patiekalai, restoranas „Casa Mia“ - à a la carte, itališkos virtuvės patiekalai, oficialūs drabužiai, būtini restoranuose (džentelmenai - ilgos kelnės), 5 barai, įskaitant paplūdimio barą, šišos kampelis; automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salė; nemokamas belaidis internetas vestibiulyje; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, budintis gydytojas, kirpykla, dviračių nuoma; patogumai žmonėms su negalia (5 kambariai pagal pageidavimą); priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., 48 m2, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, mini baras (mokama), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa.
Superior:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 pristatomos lovos vaikams), apie 50 m2, įrengtas kaip standartinis kambarys; vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, kurių bendras plotas viršija 1400 m2, įskaitant vaikų baseiną su 3 mini čiuožyklomis ir šildomą baseiną, splash vandens parką su čiuožyklomis, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, daugiafunkcė sporto aikštelė, smiginis, burulys; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas, animacijos suaugusiems ir vaikams, amfiteatras; už papildomą mokestį: teniso kortai, biliardas, stalo tenisas, nardymo centras, SPA centras: sporto salė, sauna, garų pirtis, hamamas, sūkurinė vonia, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; lengvieji pusryčiai (10.30-12.00) nurodytame bare; užkandžiai, arbata (10.00-17.00) nurodytoje juostoje; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–22.00) nurodytame bare; vakarienė à la carte restorane kartą per savaitę (būtina išankstinė rezervacija); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8330

Kitos kelionės datos

Pickalbatros Portofino Marsa Alam

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
724 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Jei ieškote vietos vasariškomis pramogomis kupinoms atostogoms, o tuo pačiu ir patogiam poilsiui, čia jums patiks! Visiškai atnaujintas 2023 m., jis yra prie pat viešbučio paplūdimio ir siūlo patogias aukšto lygio atostogas! Teritorijoje gausu atrakcionų suaugusiems ir vaikams – daug baseinų, vandens parkas su net 22 čiuožyklomis, įvairiausių sporto šakų, įskaitant vandens sporto centrą, bet galėsite tinginiauti ir SPA centre arba viename iš barų. Gurmanams – didelis restoranų pasirinkimas su įvairia virtuve, o ieškantiems ramybės – erdvūs ir patogūs kambariai su reikalingais patogumais.

Vieta:
prie jūros, vietinis kelias apie 1 km nuo viešbučio, apie 23 km nuo Marsa Alamo; apie 40 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, prie pat viešbučio, nuolaidus įėjimas į jūrą, akmenuota dalis ir smėlėta dalis, prieplauka, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras „viskas įskaičiuota“.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, laukiama 5 žvaigždučių, modernus ir stilingas, rytietiško stiliaus, pastatytas 2005 m., pilnai renovuotas 2023 m., 858 kambariai: 538 Villaggio dalyje ir 320 Vitos dalyje, keli pastatai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 6 restoranai: švediškas stalas su Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalais, El Khan - švediškas stalas, rytietiška virtuvė, Soprano - švediškas stalas, itališka virtuvė, ShellFish - a la carte, žuvies patiekalai, "Bella Chicken" - a la carte, Taj - Azijos virtuvė, švediškas stalas, vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, kitos dietos pagal pageidavimą, 8 barai, įskaitant prie baseino, prie paplūdimio, 3 užkandžių barai: fojė, prie paplūdimio ir prie vandens parko ; kavos namai; parduotuvės, įskaitant suvenyrų parduotuves, butiką, automobilių stovėjimo aikštelę; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas (visą parą), kirpykla, pinigų keitimas; patalpos neįgaliesiems (kambariai); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Sutandartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (užpildomas atvykus), kavos/arbatos rinkinys , šaldytuvas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 35 m²,individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc), įrengimas kaip standartinio kambario; 
Bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 40 m², Villaggio dalyje, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (užpildomas atvykus), kavos/arbatos rinkinys; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės)
Family Suite:
3 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas),  įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa, vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
Villaggio dalyje: 12 baseinų, iš jų 2 šildomi žiemos sezonu ir 3 vaikams (1 šildomi žiemos sezonu), gėlo vandens, Vita dalyje: 9 baseinai, iš kurių 1 šildomas žiemos sezonu ir 2 vaikams (1 šildomas žiemos sezonu), skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai, vandens parkas: 22 kalneliai: 9 suaugusiems ir 13 vaikams (nuo 3 m.); paplūdimio tinklinis, futbolas, krepšinis, kriketas, greitasis, 2 daugiafunkcinės aikštelės, 4 teniso kortai (nemokamai: 9.00-17.00), tartaninė danga, sodo šachmatai, boccia, mini golfas, treniruoklių salė (nuo 16 m., tinkama sportinė avalynė būtina); žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4-12 m., dirba: 10.00-12.30 ir 14.00-16.30), animacija suaugusiems ir vaikams, amfiteatras, diskoteka; už papildomą mokestį: mini golfas, biliardo stalas, stalo tenisas, SPA centras, vandens sporto centras, nardymo centras

Viskas įskaičiuota:
ankstyvieji švediško stalo pusryčiai (5.00-7.00), švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-11.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) nurodytuose restoranuose; užkandžiai (12.00-17.00), ledai (11.00-21.00) nurodytuose baruose; gaivieji gėrimai (24h) ir rinktiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nurodytuose baruose, vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); reikalingos apyrankės viskas įskaičiuota.


ref:10073

Kitos kelionės datos

Brayka Bay Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
735 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs viešbučių komplekse, šalia gražios įlankos su koralų rifu, didžiulėje, puikiai išplanuotoje teritorijoje. Nuostabaus grožio sode gausu palmių, vejų ir egzotinių krūmų. Numeriai įrengti daugybėje pastatų, esančių įvairiose viešbučio teritorijos dalyse – tai užtikrina privatumą ir ramybę. Viešbutis gali pasigirti puikia virtuve, daugybe sporto veiklų, atrakcijomis vaikams, labai gerais svečių atsiliepimais.

Vieta:
Viešbutis yra maždaug už 18 km nuo MARSA ALAMO, atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 43 km. 

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, apie 500 m ilgio, įlankoje, atskirta dalis plaukiojimui ir nardymui, smėlis, koralai, koralų rifas, rekomenduojama apsauginė avalynė, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Bare aptarnaujama pagal „viskas įskaičiuota“ programą.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Pastatytas 2004 m. iš viso viešbutyje yra 320 numerių, jį sudaro pagrindinis pastatas ir 11 šoninių pastatų. Pastatai 2 aukštų, yra vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas „Zest“ – „švediškas stalas", yra kėdutės vaikams. 4 restoranai à la carte komplekso teritorijoje (neaptarnauja pagal „viskas įskaičiuota“ programą): „Tamara“ – arabų virtuvė, „Gamberini“ – jūros gėrybės, „Views“ – tarptautinė virtuvė, „Da Mario“ – italų virtuvė. Baras vestibiulyje, prie paplūdimio, prie baseino, disco baras - pagrindiniame pastate. Vandens pypkė (už papildomą mokestį), seifas registratūroje, kelios parduotuvės: suvenyrų, kosmetikos, maudymosi kostiumų, juvelyrinių dirbinių, prieskonių, valiutų keitykla, konferencijų centras 300 žmonių, sodas. Už papildomą mokestį: interneto punktas ir belaidis internetas, gydytojas pagal iškvietimą, skalbykla, kirpykla, kosmetikos salonas. Patogumai neįgaliesiems. Viešbutyje galima atsiskaityti kredito kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:
Dvivietis numeris (galimos 1 arba 2 papildomos vietos vaikams). Kambario plotas – apie 35 m². Individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (už papildomą mokestį). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdutės). Numeriai su vaizdu į baseiną ir jūrą – pagal užsakymą, už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
Dvivietis numeris (galima viena arba dvi papildomos vietos). Numerio plotas – apie 70 m², 2 kambariai sujungti durimis. Įrengtas kaip standartinis numeris, su papildomu vonios kambariu.
Beach front tipo:
Dvivietis numeris (galima viena arba dvi papildomos vietos vaikams). Įrengtas kaip standartinis numeris, su papildomu seifu. Numeriai arčiausiai paplūdimio, su vaizdu į jūrą ir įlanką. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m., užsakius prieš atvykimą. Šeimyninis numeris ir numeris priešais paplūdimį („beach front“) – už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, plotas – apie 1200 m², gylis – 0,9-1,6 m, prie baseino – nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. Gėlo vandens baseinas vaikams, plotas – apie 220 m², gylis – 0,6 m, vandens kalnelis vaikams. Dengtas gėlo vandens baseinas, šildomas žiemos sezono metu, plotas – apie 332 m², gylis – 0,9-1,5 m. Stalo tenisas, 2 teniso kortai, paplūdimio tinklinis, biliardas, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (6-12 metų vaikams), amfiteatras, pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams, diskoteka. Už papildomą mokestį: teniso korto apšvietimas ir reikmenys, nardymas. SPA centras: gimnastikos salė (nemokamai). Už papildomą mokestį: sauna, masažai, kosmetikos procedūros.


Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00–10.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (18.30–21.30 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Užkandžiai – tam skirtame bare. Nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–23.00 val.). Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7996

Kitos kelionės datos

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
735 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Penkių žvaigždučių viešbutis pakeri elegantiškumu ir refinuotu interjeru. Suprojektuotas remiantis tradiciniu stiliumi, šis viešbutis įsikūręs didelėje teritorijoje su išpuoselėtu sodu ir gausia sporto ir poilsio infrastruktūra. Labai tvarkingas ir puikiai prižiūrimas smėlėtas paplūdimys su nemokamu aptarnavimu – ideali vieta tikriems paplūdimių mylėtojams. Viešbutis yra netoli Abu Dabab įlankos, todėl čia yra puikios sąlygos nardyti su akvalangu arba kauke su vamzdeliu. Moderniuose šviesių spalvų kambariuose įrengti visi puikiam poilsiui reikalingi patogumai. Tai ideali vieta romantiškoms atostogoms ir aktyviam poilsiui su draugais.


Vieta:
Atstumas iki Abu Dabab įlankos – apie 5 km. Atstumas iki Marsa Alamo – apie 25 km. Atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 24 km.


Paplūdimys:
Smėlėtas Moreen paplūdimys, 800 m ilgio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, šalia kranto – akmenys ir koralų rifas, rekomenduojamas apsauginis apavas, yra tiltelis, paplūdimys prie pat viešbučio. Į paplūdimį nueinama viešbučio taku. Paplūdimyje nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:

Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės. Elegantiškas ir modernus, perduotas eksploatuoti 2012 m. Viešbutyje yra 203 numeriai, 7 pastatai, 4 vienaukščiai ir 3 dviaukščiai pastatai, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas „The View“ – tarptautinė virtuvė, švediškas stalas, yra kėdutės ir meniu vaikams. Restoranai à la carte: „Baraka“ (jūros gėrybės) ir „La Dolce Vita“ (italų). 2 barai: „Boteco“ (vestibiulyje), „The Blue“ (tarp paplūdimio ir baseino), baras su kaljanais (už papildomą mokestį). Bankomatas, 8 juvelyrinių dirbinių, kvepalų, marškinėlių, nardymo reikmenų, suvenyrų krautuvėlės, nemokamas belaidis internetas viešai prieinamose vietose. Už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla, patogumai neįgaliesiems. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Superior tipo:
Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos). Kambario plotas – apie 42 m². Kambarys – elegantiškas ir modernus. Yra individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos komplektas, seifas, minibaras (mokamas pagal suvartojimą). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m., užsakius prieš atvykstant. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdutės).
Šeimyninis:
Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos). Kambario plotas – apie 52 m². 2 patalpos, atskirtos durimis. Įrengtas kaip aukštesnės klasės Superior tipo numeris. Vaizdas į jūrą arba šoninis vaizdas į jūrą ir šeimos kambarys – pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 gėlo vandens baseinai, gylis – 0,4–1,5 m, plotas – apie 797 m² ir apie 471 m². Vienas baseinas žiemos sezono metu šildomas. 2 apvalios formos gėlo vandens, žiemos sezono metu šildomi baseinai vaikams, kurių plotas – apie 113 m² ir apie 33 m², gylis – 0,4 m. Prie baseinų – nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, treniruoklių salė, smiginis, stalo tenisas, šachmatai, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys, miniklubas (4–12 metų vaikams), amfiteatras, pramoginiai renginiai vaikams ir suaugusiems.

SPA:
Nemokamai: treniruoklių salė su vaizdu į jūrą. Už papildomą mokestį: sauna ir sūkurinė vonia su vaizdu į jūrą, turkiška ir garinė pirtys, 6 procedūrų kabinetai, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros, grožio salonas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00–10.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (19.00-22.00 val.) – „švediškas stalas" pagrindiniame restorane. Užkandžiai (10.00–12.30 val., 15.00–17.00 val.) tam skirtame bare. Vietiniai nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00–24.00 val.). Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7994

Kitos kelionės datos

Gemma Resort Marsa Alam

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
735 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ramioje vietoje, arti dviejų privačių paplūdimių, puikiai tinkantis šeimos atostogoms. Erdvūs, patogūs ir puikiai įrengti šeimyniniai kambariai gali apgyvendinti net iki 6 asmenų. Viešbutyje yra mini klubas, animacija ir pramogos vaikams – tad jauniesiems keliautojams tikrai neteks nuobodžiauti. O tėveliai galės atsipūsti prie baseino, atsigaivinti gėrimais ar pasimėgauti viešbučio SPA paslaugomis.

Vieta:
Apie 25 km nuo Marsa alamo, apie 90 km nuo Marsa alamo oro uosto. 

Paplūdimys:
Privatus, nuolaidus įėjimas į jūrą (smėlio, vietomis uolėtas, rekomenduojama apsauginė avalynė), apie 600 m nuo viešbučio. Nemokami skėčiai ir gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Kitas privatus paplūdimys už 900 m, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, laukiama penktosios žvaigždės, pastatyta 2011 m., 313 kambarių, 6 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Terra d'Oriente - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, La Mia Africa - à la carte , paplūdimyje, Aladino - à la carte, restoranuose yra vaikiškos kėdutės ir meniu, 5 barai: iš jų 2 paplūdimyje, prie baseino, Club House (veikia tik vakare); prekybos centras, vaistinė, suvenyrų parduotuvė, juvelyrinių dirbinių ir kvepalų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 260 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, kirpykla, grožio salonas, skalbimo paslaugos; lygio skirtumai atsiranda viešbučio patalpose; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.
Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 arba 2  papildomas lovas vaikams) apie 55 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės; drabužių džiovykla)
Šeimyninis:
4 asm.(galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 65 m², 2 miegamieji, svetainė, 2 vonios kambariai, įrengtas kaip superior tipo kambarys

Sportas ir pramogos:
9 baseinai, įskaitant: 1 šildomas žiemos sezonu, 2 vaikams, 2 su sūkurine vonia ir 1 nardymo pamokoms, gėlas vanduo,  gylis 0,4-1,8 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; 2 teniso kortai su inventoriaus nuoma, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, mini futbolas, treniruoklių salė, boccia, smiginis, stalo tenisas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams (italų k.): sportinė veikla, aerobika, karaokė, mini diskoteka, vakarinis šou; už papildomą mokestį: biliardo stalas, kaljanas; SPA centras (mokamas): uždaras baseinas su sūkurine vonia, 2 turkiškos pirtys, 2 saunos, 4 masažo kambariai, priežiūros procedūros, kirpykla.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30 val.) savitarnos restorane "Terra d'Oriente", vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00 val.) prie baseino, vieną kartą per viešnagę galima vakarienė a la carte restorane (fiksuotas meniu, kiti à la carte patiekalai, reikalinga išankstinė rezervacija); kava, arbata (17.00-18.00), užkandžiai (11.00-17.00) prie baseino baro; vietiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai paskirtuose baruose (9.30-24.00); būtina dėvėti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:2782

Kitos kelionės datos

Fantazia Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
735 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ramioje vietoje, prie pat nuostabaus smėlio paplūdimio, tai idealus pasirinkimas ieškantiems ramybės, gražių vaizdų ir intymios atmosferos, kurią garantuoja žemi viešbučio pastatai ir gražiai sutvarkytas sodas. Svečiai jį giria už aptarnavimo kokybę, skanų maistą ir įdomią animaciją, tačiau neabejotinai didžiausias viešbučio privalumas – vieta prie pat koralinio rifo, kuriame galima rasti jūros vėžlių ir daugybės egzotiškų žuvų rūšių. Ideali vieta nardymo entuziastams ir tiems, kurie tik pradeda savo nuotykius su šiuo sportu!

Vieta:
apie 85 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, ilgis apie 600 m, nuolaidus, koralinis rifas pakrantėje, rekomenduojama apsauginė avalynė, įėjimas į vandenį nurodytoje vietoje arba nuo tilto, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai (užstatas: apie 10 EUR), 2 barai, kuriems taikoma „viskas įskaičiuota“ programa.

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pastatytas 2009 metais, renovuotas 2023 metais, 305 kambariai, pagrindinis pastatas ir 8 pastatai su kambariais, iki 2 aukštų, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, prekybos pasažas, automobilių stovėjimo aikštelė, terasa su vaizdu į baseiną ir jūrą, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, futbolas, boccia, gimnastika, vandens aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: sportiniai užsiėmimai paplūdimyje ir prie baseino dieną, pasirodymai ir pasirodymai vakare, rytietiškas šou kartą per savaitę; už papildomą mokestį: biliardas, nardymo centras, jodinėjimas, jodinėjimas kupranugariais. Spa (mokamas).

Baseinas:
2 baseinai, laisvos formos, gėlo vandens, bendras plotas apie 4000 m², vienas šildomas žiemą; vaikų baseinas, apie 200 m², gėlas vanduo, gylis apie 0,5 m, šildomas žiemos sezonu; nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų; rankšluosčiai (užstatas 10 EUR).

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, auklė,  gydytojas, skalbykla, automobilių nuoma.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 48 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalai ir kėdės); priekinis arba šoninis vaizdas į jūrą.

Restoranai:
2 restoranai: pagrindinis Fantazia – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, meniu ir vaikiškos kėdutės; Valentina – à la carte, jūros gėrybės, vaikiškos kėdutės; 8 barai, įskaitant vestibiulio barą; baras prie baseino; 2 paplūdimio barai; kaljano baras (mokamas) ir diskotekų baras.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-12.00) bare prie baseino, švediško stalo pietūs (13.00-15.00) pagrindiniame restorane ir paplūdimio bare, vakarienė (19.30-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane. restoranas; pica (11.00-17.00) tam skirtame bare, užkandžiai, sumuštiniai, mėsainiai (nuo 11.00 iki saulėlydžio) tam skirtame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:770

Kitos kelionės datos

Gorgonia Beach Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
756 €
  • Data: 2024-12-17 - 2024-12-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> RMF 00:00
    Grįž: RMF 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs netoli Wadi el Gemal nacionalinio parko, apsuptas puoselėjamo, žalio sodo, jis kviečia jus romantiškai atostogauti dviese. Daugybė lankytinų vietų: keli baseinai, teniso kortai, sporto salė, profesionalios animacijos ir platus restoranų bei barų pasirinkimas. Viešbutyje yra privatus paplūdimys su koraliniu rifu, ideali vieta nardymo mėgėjams. Populiari „viskas įskaičiuota“ programa ir erdvūs bei praktiškai įrengti kambariai užtikrins patogią viešnagę.

Vieta:
apie 50 km nuo MARSA ALAM; apie 120 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlio ir žvyrp, 700 m ilgio, nuolaidus nusileidimas, koralų rifas prie kranto, rekomenduojama apsauginė avalynė, prieplauka, maždaug 300 m nuo pagrindinio pastato, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; „viskas įskaičiuota“ baras; nardymo centras (išorinis pasiūlymas).

Viešbutis:
5 žvaigždučių, pastatytas 2008 m., 348 kambariai, pagrindinis pastatas ir 22 bungalow su kambariais, 1 aukštas, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „El Wadi“ - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, yra vaikų maitinimo kėdės ir meniu, maistas vegetariškas, patiekalai be glitimo,  2 a la carte: „La Vela“ prie paplūdimio - viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai, „Bizza Basta“ - itališkos virtuvės patiekalai, pica, 6 barai, įskaitant paplūdimio ir baseino barus, kaljanai (mokama papildomai) ); suvenyrų ir juvelyrinių dirbinių parduotuvės, mini parduotuvė, pinigų keitykla; konferencijų centras 200 žmonių, sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 7 EUR / h), interneto punktas, kambarių tarnyba, kirpykla, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 55 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama) ; kiekvieną dieną pripildoma butelio vandens); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant 1 šildomą, gėlas vanduo, iš viso apie 3000 m², gylis apie. 1,2–1,6 m, baseinas vaikams, šildomas, gėlas vanduo, maždaug 125 m², gylis 0,6 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų  nemokamai; 2 teniso kortai su prožektoriais (maždaug 10 EUR), sporto salė, stalo tenisas, mini golfas, krepšinis, paplūdimio tinklinis, aerobika, vandens aerobika; žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), animacijos suaugusiems ir vaikams, diskoteka, amfiteatras; už papildomą mokestį: SPA centre: sauna, turkiška pirtis, manikiūras, pedikiūras, masažai, grožio procedūros.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas restorane "El Wadi"; vėlyvi pusryčiai (10.00-11.30) tam skirtame bare; užkandžiai (11.30-16.30) paplūdimio bare; vietiniai gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00–23.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8332

Kitos kelionės datos

Reef Oasis Suakin Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Marsa Alamas
758 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas /Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Rinkitės stilingą viešbutį, esantį prie pat smėlio paplūdimio, ir aplankykite šilčiausią Egipto regioną – Marsa Alamą, garsėjantį nuostabiais vaizdais ir spalvingais koralų rifais. Visiškai naujas, žavi elegantišku ir moderniu interjeru, dideliu sodu ir puikiu baseinų kompleksu! Svečiai gali mėgautis 5 restoranais su įvairia virtuve iš viso pasaulio, taip pat kavine ir 9 barais, kuriuose, be gaivių kokteilių, patiekiami gardūs užkandžiai. Atsipalaiduokite erdviuose ir funkcionaliai įrengtuose kambariuose, o tada pasinaudokite gausia sporto ir poilsio pasiūla.

Vieta:
apie 30 km nuo Marsa Alamo; apie 90 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, koralinis rifas, rekomenduojama apsauginė avalynė, prieplauka, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, stilingas, pastatytas 2023 m., planuojamas atidaryti 2023 m. lapkritį, 462 kambariai, pagrindinis pastatas ir 35 šoniniai pastatai, iki 2 aukštų, vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai: Seabreeze – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė , Citadelė – švediškas stalas, itališka virtuvė, 3 á la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Moonlight – Viduržemio jūros regiono virtuvė, Ginza – azijietiška virtuvė, Kebabgy – rytietiška virtuvė, The Delight konditerijos parduotuvė/kavinė, 9 barai, įskaitant fojė , šalia baseinas, paplūdimyje; parduotuvės, valiutos keitimo punktas, bagažo saugykla; 2 konferencijų salės iki 110 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla, automobilio nuoma (išorinis pasiūlymas); patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:

2 asm, 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą), vanduo buteliuose; balkonas (stalas ir kėdės);
Comfort:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), 46 m², įrengimas kaip superior kambario, balkonas (stalas ir kėdės);
Deluxe:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), 40 m², įrengimas kaip superior kambario, balkonas (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 3 papildomos lovos vaikams), 60 m², 2 miegamieji, 2 vonios kambariai, įrengimas kaip superior kambario, balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
11 baseinų, gėlo vandens, iš jų 2 vaikams (1 šildomas) ir 2 su atskira sekcija vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; sporto salė, vandens aerobika, boccia, paplūdimio tinklinis, mini futbolo aikštelė, stalo tenisas; mini klubas (4-12 m., dirba 10.00-12.30, 15.00-17.00), žaidimų aikštelė vaikams, mini diskoteka (20.30-21.00), vakaro animacija su gyva muzika pasirinktomis dienomis; už papildomą mokestį: teniso ir padelio kortai (prožektorių ir įrangos nuoma už papildomą mokestį), teniso pamokos (būtina išankstinė rezervacija), biliardas; SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, hamamas, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros; už mokestį (išorinis pasiūlymas): Nardymo centras, snorkeling ir nardymo kursai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai restorane Citadel (7.00-10.00) arba Seabreeze restorane (7.00-11.00), pietūs restorane Citadel arba Seabreeze (12.30-15.00), vakarienė restorane Citadel (18.30-21.00) arba Seabreeze restorane ( 18.30-21.30) švediško stalo būdu; užkandžiai (9:00-3:00) nurodytuose baruose; vietiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24h); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10545

Kitos kelionės datos

Novotel Marsa Alam

Egiptas / Marsa Alamas /
770 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 13:00 -> RMF 18:25
    Grįž: RMF 08:15 -> WAW 11:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Priklauso puikiai žinomam Novotel viešbučių tinklui. Prabangus viešbutis siūlo savo svečiams apsistoti puikiai įrengtuose ir dekoruotuose kambariuose. Teritorijoje rasite 3 lauko ir 1 vidaus šildomą baseiną. Ideali vieta tiems, kurie nori aktyvaus poilsio ir pramogų – čia platus vandens sporto pramogų pasirinkimas, animacijos programa visą dieną ir begalės pasirodymų ir šou vakare. Privačiame smėlio paplūdimyje yra privatus nardymo centras, kuris leis jums susipažinti su povandenininiu pasauliu. Vakare atsipalaiduokite SPA centre ir pasimėgaukite jo siūlomomis grožio procedūromis, masažais.

Vieta:
Apie 19 km iki El Quseir, apie 60 km iki Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, koralinis rifas prie kranto, pantoninis tiltas, rekomenduojama dėvėti vandens batus, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Yra baras.

Viešbutis:
Pastatytas 2015 m., 268 kambariai, pagrindinis pastatas ir keletas pastatų su kambariais, 1 aukšto, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra. Pagrindinis restoranas La Palme - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės valgiai), kėdės vaikams ir meniu, a la carte restoranas - itališkos virtuvės patiekalai (reikalinga išankstinė rezervacija), kėdės vaikams, 3 barai: Papyrus prie baseino, Ramla paplūdimyje; valiutos keitykla, bankomatas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras iki 400 žmonių, nemokamas belaidis internetas viešose vietose. Už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, gydytojas pagal iškvietimą, vaikų priežiūra, skalbimas. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Master-Card.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 arba 2 pristatomos lovos vaikams), apie 36 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas, kavos ir arbatos rinkinys. Už papildomą mokestį mini baras. Nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pranešus iki atvykimo. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gylis 1,5 m, vaikų baseinas, šildomas žiemą, gylis 0,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; paplūdimio tinklinis, aerobika, vandens aerobika, boccia, smiginis, vandens polo, šokių pamokos, joga; vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (nuo 4 iki 12 m.), suaugusiesiems ir vaikams skirtos animacijos, sporto renginiai, vakariniai spektakliai ir gyvi pasirodymai. Už papildomą mokestį: nardymo centras.

SPA Centras:
SPA centras (nemokamas): uždaras šildomas baseinas. Už papildomą mokestį: sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, treniruoklių salė, terminės vonios, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-10.00 val.), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (15.00-18.00) nurodytuose baruose; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00 val.) nurodytuose baruose, vakarienė à la carte restorane; privaloma dėvėti viskas įskaičiuota apyrankes. Papildoma nuolaida a la carte restorane apie 30 EGP.

Kontaktai:
+20)653351001, www.novotel.com


ref:7993

Kitos kelionės datos

Casa Blue Luxury Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
800 €
  • Data: 2024-12-14 - 2024-12-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> RMF 00:00
    Grįž: RMF 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib

Trumpas aprašymas:
Naujas viešbutis skirtas tik Svečiams nuo 12 metų.  Gerai žinomame Marsa Alamo kurorte – tai puikus pasirinkimas kiekvienam, vertinančiam patogią viešnagę. Yra 2 restoranai, 3 barai, 3 baseinai ir terasa, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į jūrą. Dieną galima leisti laiką viešbučio paplūdimyje, užsiimti joga ar pilatesu ir žaisti paplūdimio tinklinį, o vakare pašėlti per animacijas suaugusiems. Po aktyvios dienos, praleistos Egipto saulės spinduliuose, atsipalaiduokite erdviuose ir šiuolaikiškai įrengtuose kambariuose. Pateiktoje grafinėje medžiagoje parodyta objekto vizualizacija.

Vieta:
apie 15 km nuo PORT GHALIB su parduotuvėmis ir restoranais, apie 45 km nuo Marsa Alamo; apie 17 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlio ir žviro, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, koralinis rifas netoli kranto, rekomenduojama apsauginė avalynė, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; baras su viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas ir prabangus, pastatytas 2022/23 m., planuojamas atidaryti 2023 m. birželio mėn., 200 kambarių, 1-2 aukštai, liftas, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas - švediškas maistas, tarptautinė virtuvė , vegetariški patiekalai , à la carte – itališka ir rytietiška virtuvė, jūros gėrybės, 3 barai: fojė, prie baseino ir prie paplūdimio; mini turgus; terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas; už mokestį; kambarių aptarnavimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 12 metų svečius.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 26 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Jacuzzi deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 42 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip superior kambario, papildomai sūkurinė vonia; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Swip-up:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 36 m²,elegantiškas ir prabangus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, vonia, wc; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip superior kambario; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas į baseiną, bendrą su kitais kambariais;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai: pagrindinis baseinas, gėlo vandens, apie 300 m², gylis 1,2-1,6 m, šildomas žiemą, sportinis, gėlas vanduo, apie 300 m² ir poilsis su hidromasažu, gėlas vanduo, apie 200 m². 1,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sauna, joga, pilatesas, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas; animacijos suaugusiems, šou du kartus per savaitę, putų vakarėlis ir Gabalų vakarėlis kartą per savaitę; už papildomą mokestį: jėgos aitvarų sportas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai užkandžių bare (10.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai fojė bare (visą parą); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9644

Kitos kelionės datos

Akassia Swiss Resort

Egiptas / Marsa Alamas / El Qusier
818 €
  • Data: 2024-12-17 - 2024-12-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> RMF 00:00
    Grįž: RMF 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Idealus viešbutis šeimos atostogoms! Čia yra daugybė pramogų, galima naudotis vienu didžiausių Marsa Alamo vandens parkų, kuriame įrengta keliolika vandens kalnelių, „pašėlusi upė“ („crazy river“), baseinas su dirbtinėmis bangomis, miniklubai vaikams, organizuojamos pramoginės programos visai šeimai. Svečių čia laukia erdvūs ir labai patogūs numeriai, kuriuose gali apsistoti 4 asmenų šeima.Viešbutyje veikia keli restoranai ir barai, o poilsinė veikla, vandens sportas ir paplūdimys su gražiu koralų rifu neleis nuobodžiauti nė akimirkos. Svečiai gali naudotis giminingo viešbučio „LTI Akassia Beach“ infrastruktūra, taip pat lankytis ten esančioje rytietiškoje kavinėje, amfiteatre, parduotuvėse ir vandens parke. 

Vieta:
Atstumas iki EL QUSEIR centro – apie 25 km, iki Port Ghalib – apie 57 km, iki Marsa Alamo – apie 110 km, iki Marsa Alamo oro uosto – apie 36 km. 

Paplūdimys:
Viešbučio, smėlio ir žvyro paplūdimys, apie 200 m ilgio, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Bare taikoma „viskas įskaičiuota“ sistema.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės, pastatytas 2003 m., atnaujintas 2011 m. (numeriai). Viešbutyje yra 444 numeriai, 38 pastatai, iki 3 aukštų, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra. Restoranas „Green House“ – „švediškas stalas“, tarptautinė virtuvė. Restoranas paplūdimyje – veikia pietų metu, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams. Restoranas paplūdimyje – tarptautinė virtuvė, yra kėdutės ir meniu vaikams. 3 restoranai „à la carte“: „Aqua Med“ – italų ir tarptautinė virtuvė, „Panorama“ – italų ir rytietiška virtuvė, yra kėdutės vaikams, vietas reikia rezervuoti iš anksto, „La Vista“ – jūros gėrybės. Baras vestibiulyje, baras prie baseino, baras prie vandens parko, baras paplūdimyje. Parduotuvės, bankomatas, valiutų keitykla, konferencijų centras, talpinantis iki 150 asmenų, terasa su vaizdu į sodą, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Už papildomą mokestį: aptarnavimas numeryje, auklė vaikui, kirpykla. Patogumai neįgaliesiems (kambariai, užvažiavimai). Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:

Dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos lovelės vaikams), apie 60 m². Yra individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, seifas. Už papildomą mokestį: mini baras. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m., užsakius prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės). Vaizdas į jūrą – pagal užsakymą, už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
Dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos vietos), apie 75 m². Įrengtas kaip standartinis numeris.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, 2 iš jų šildomi žiemos sezonu, gėlo vandens, pagrindinis baseinas – apie 1400 m², gylis – 1,1 – 1,5 m, atskira zona vaikams, apie 60 m², gylis – 0,6 m, atpalaiduojantis baseinas, apie 2200 m², gylis – 1,5-1,9 m, baseinas su dirbtinėmis bangomis, apie 650 m², gylis – iki 1,6 m, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Vandens parkas prie „LTI Akassia Beach“ viešbučio: 12 vandens kalnelių suaugusiems, 6 vandens kalneliai vaikams, 2 multi vandens kalneliai, baseinas su dirbtinėmis bangomis, „pašėlusi upė“ („crazy river“), pripučiamųjų plaustų čiuožykla („rafting slide“), „Aqua Tower“ vaikams. 2 teniso kortai (1 val. numeriui nemokama, vėliau – 3 EUR/val.) su įrangos nuoma (apie 3 EUR/val.). Stalo tenisas, šaudymas iš lanko, smiginis, paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė, miniklubas (3–9 m., 10–12 m. vaikams), paauglių klubas (13–18 m.), diskoteka, amfiteatras, pramoginė programa suaugusiems ir vaikams: sporto užsiėmimai, vakariniai pasirodymai. Už papildomą mokestį: nardymas. Sveikatingumo centras: nemokamai: treniruoklių salė, už papildomą mokestį: sūkurinės vonios, masažai, sauna.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (07.00–10.00 val.), vakarienė (18.00–21.00 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane, vėlyvi pusryčiai (10.00–12.00 val.) – „švediškas stalas" bare prie baseino, pietūs (12.30–14.30 val.) – „švediškas stalas" bare paplūdimyje. Užkandžiai bare paplūdimyje (15.00–18.00 val.), nealkoholiniai gėrimai (07.00–00.00 val.) ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–00.00 val.) nurodytuose baruose bei restoranuose. Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8038

Kitos kelionės datos

Albatros Sea World Marsa Alam

Egiptas / Marsa Alamas / El Qusier
850 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Puikus pasiūlymas aktyviam poilsiui! Viešbutis pastatytas 2018 m. Šiuolaikiškai įrengtas. Galimybė gerai praleisti laiką ir aibė pramogų visai šeimai. Didžiulis vandens pramogų parkas – tai žaidimų aikštelė ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Daugybė nusileidimo kalnelių ir net keliolika baseinų neleis liūdėti nė akimirkos! Be to, viešbučio svečiai gali naudotis teniso aikštynu, treniruoklių sale, dalyvauti profesionalų rengiamuose pramoginiuose renginiuose arba lankytis įvairiuose restoranuose ir baruose. Viešbučiui priklauso smėlėtas paplūdimys su nemokamu aptarnavimu. Čia veikia baras, kuriame aptarnaujama pagal „viskas įskaičiuota“ sistemą. Dėl nuostabaus grožio koralų rifo ši vieta yra ideali nardymo entuziastams. Viešbučio privalumas – šiuolaikiškai įrengti ir erdvūs kambariai, kuriuose yra visi patogumai, reikalingi geram poilsiui. 

Vieta:
Viešbutis įsikūręs apie 20 km nuo El Quseir. Atstumas iki Marsa Alamo – apie 110 km. Atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 60 km.

Paplūdimys:
Viešbučiui priklauso smėlio ir žvyro paplūdimys. Nestatus nusileidimas prie jūros. Šalia kranto – koralų rifas. Rekomenduojamas apsauginis apavas. Patenkama viešbučio teritorija. Nemokami skėčiai, gultai, pripučiamieji čiužiniai ir rankšluosčiai. Bare aptarnaujama pagal „viskas įskaičiuota“ sistemą.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės. Pastatytas 2018 m. Viešbutyje yra 376 kambariai, pagrindinis pastatas ir vasarnamiai su kambariais. Vienaukštis, erdvus vestibiulis, registratūra. Pagrindinis restoranas – švediškas stalas, pasaulio virtuvė, kėdutės ir meniu vaikams. 4 restoranai su švedišku stalu, kuriuose galima paragauti rytų, kinų, italų ir vokiečių virtuvės patiekalų. 5 barai, įskaitant šalia baseino ir paplūdimyje. Kaljanas. Kelios parduotuvės. Automobilių stovėjimo aikštelė. Vaistinė. Nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambaryje, gydytojas (pagal iškvietimą), skalbykla. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis „Visa“, „MasterCard“ ir „American Express“.

Kambarys:
Standartinis: 2 asm. (galima viena arba dvi papildomos vietos vaikams). Kambario plotas – apie 46 m2. Oro kondicionierius. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija. Telefonas. Minibaras (kasdien papildomas vandens buteliukais ir nealkoholiniais gėrimais). Seifas. Nemokama lovytė vaikui iki 2 metų užsakius prieš atvykstant. Balkonas arba terasa.
Šeimyninis: Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos vaikams). Kambario plotas – apie 69 m2. Erdves skiria stumdomosios durys. Kambarys įrengtas kaip standartinis kambarys. Už papildomą mokestį – aukštesnės klasės kambarys, vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Keli gėlo vandens baseinai, kurių vienas šildomas žiemos sezono metu. Du baseinai vaikams šildomi žiemos sezono metu, gylis – 0,5 m. Šalia baseino – nemokami skėčiai, gultai, pripučiamieji čiužiniai ir rankšluosčiai. Vandens pramogų parkas. 15 nusileidimo kalnelių suaugusiems ir 4 nusileidimo kalneliai vaikams. Teniso aikštynas su apšvietimu (mokamas) ir įrangos nuoma (mokama). Smiginis, bočia, minigolfas, šachmatai, gimnastika, vandens aerobika, vandens tinklinis, tinklinis, futbolas. Vaikų žaidimų kambarys ir aikštelė. Miniklubas (4–12 m. vaikams). Amfiteatras. Dienos ir vakaro renginiai vaikams ir suaugusiems. SPA centras. Nemokama treniruoklių salė. Už papildomą mokestį: 3 dengti baseinai, sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, turkiška pirtis, sveikatingumo procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00–10.00), pietūs (12.30–14.30), vakarienė (18.30–21.00) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Vėlyvi pusryčiai (10.00–11.00), vėlyva vakarienė (22.00–24.00). Užkandžiai nurodytame bare (12.00–16.00), ledai (12.00–21.00). Nealkoholiniai ir vietos alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00–24.00). Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankę.


ref:8012

Kitos kelionės datos

Sirena Beach Resort & Spa

Egiptas / Marsa Alamas / Koseiras
850 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11126

Kitos kelionės datos

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
873 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir modernus viešbutis, priklauso gerai žinomam Hilton viešbučių tinklui, garantuojančiam aukščiausios klasės aptarnavimą. Viešbutis įsikūręs didelėje teritorijoje, šalia smėlio paplūdimio su nemokamomis paslaugomis. Šalia paplūdimio koralinis rifas, kuris tikrai patiks paviršinio ir giluminio nardymo mėgėjams. Kvalifikuotas personalas, komfortiški kambariai, puikus baseinų kompleksas bei plati all inclusive maitinimo programa, užtikrina svečiams aukščiausio lygio atostogas.

Vieta:
apie 27 km nuo Port Ghalibo; apie 29 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
Abudabab Bay - nuosavas, smėlio, šalia viešbučio, šalia koralinio rifo, rekomenduojama speciali avalynė, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2011 m., iš viso 395 kambariai, pagrindinis pastatas ir pastatai su kambariais, 1 aukštas, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindiniame restorane Marsa - tarptautinė virtuvė, švediškas stalas, meniu ir kėdutės skirtos vaikams, 3  restoranai á la carte: Breeze Bar - patiekalai ant grotelių; Noba – itališka virtuvė, Amesis – rytietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės restoranuose, vestibiulio baras, kavinė-baras „Kush“, diskoteka baras „Axis“, paplūdimio baras, kaljanas (neįskaičiuotas į „viskas įskaičiuota“), 3 swim-up barai, suvenyrų parduotuvė ; terasa su vaizdu į sodą, nemokamas bevielis internetas fojė; už papildomą mokestį: interneto taškas, kambarių aptarnavimas; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), apie 35 m², prižiūrėtas ir elegantiškas, individualiai valdomas kondicionierius, telefonas, palydovinė televizija, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), kavos ir arbatos rinkinys, seifas; papildomi mokesčiai: internetas, mini baras (pildomas pagal pageidavimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną ir jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos vietos), 2 standartiniai kambariai sujungti durimis.

Sportas ir pramogos:
3 gėlo vandens baseinai, apie 1600 m², apie 435 m², apie 305 m², gylis 1,2 m, išskirta dalis vaikams, apie 50 m², gylis 0,5 m, prie baseinų nemokamai skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; tinklinis, stalo tenisas; vaikų žaidimo aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4 - 10 metų), mini diskoteka, įvairūs pasirodymai, žaidimai; už papildomą mokestį: masažų centras.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.30 ­10.30), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų tam skirtuose baruose; nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (11.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

PATOGUMAI NEĮGALIESIEMS:
• neįgaliojo vežimėlio naudotojas gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir sodą
• rampos vežimėliams: pagrindinis įėjimas į viešbutį, salė ir baseinas
Kambarys: • 2 kambariai, pirmame aukšte (pagal pageidavimą)
• įėjimo į patalpą durų plotis ne mažesnis kaip 90 cm
Vonios kambarys: • vonios durų plotis: 90 cm
• dušas: turėklai, kėdė nuleista nuo sienos 30-40 cm aukštyje
• tualeto aukštis - 45-50 cm, turėklai prie tualeto
• veidrodis ne aukščiau kaip 100 cm nuo grindų
• praustuvas ne aukštesnis nei 80 cm ir ne žemesnis nei 65 cm
Paplūdimys: • privažiavimas iki paplūdimio
• į paplūdimį vedantis paviršius: betonas


ref:8026

Kitos kelionės datos

Movenpick Resort El Quseir

Egiptas / Marsa Alamas / El Qusier
919 €
  • Data: 2024-04-20 - 2024-04-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> RMF 01:15
    Grįž: RMF 03:05 -> WAW 06:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas / El Qusier

Trumpas aprašymas:
Didžiulėje teritorijoje, prie pat jūros, tradiciniu nubietišku stiliumi įsikūrusi tikra penkių žvaigždučių oazė, rekomenduojama ramiam poilsiui, tačiau puikiai tiks ir aktyviems poilsiautojams, kurie gali mėgautis įvairiomis sporto šakomis ir rekreacinėmis veiklomiss, įskaitant 2 teniso kortus ir vandens sportą. Poilsio ieškantys svečiai gali naudotis 2 dideliais baseinais, kuriuose galėsite atsipalaiduoti gultuose arba bare prie baseino, o profesionalus SPA centras yra puiki vieta atsipalaiduoti kūnui ir sielai. Gurmanų laukia net 5 restoranai, vakare galima nueiti išgerti į vieną iš 5 barų, o saulėtą dieną verta leisti laiką smėlėtame paplūdimyje su fantastišku koraliniu rifu, kuris yra visai šalia viešbučio!

Vieta:
apie 7 km nuo EL QUSEIR centro su parduotuvėmis ir barais, apie 154 km nuo Marsa Alamo; apie 91 km nuo Marsa Alamo oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas į El Quseir (du kartus per savaitę, išvykimas: 18.00, grįžimas: 19.30).

Paplūdimys:
įlankoje, privatus, smėlėtas, vietomis žviras ir akmenys, koralinis rifas, rekomenduojama apsauginė avalynė, prieplauka, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, įėjimas per viešbučio teritoriją, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; baras taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1994 m., dalinai renovuotas 2019 ir 2020 m (sporto salė, pagrindinis restoranas, baras, šildomas baseinas), kambariai renovuoti 2022 m., 250 kambarių, 13 pastatų: dviejų aukštų pagrindinis pastatas ir pirmame aukšte bungalai, 24 val. registratūra , 5 restoranai: pagrindinis "Orangeria" - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu restorane, būtina oficiali apranga (džentelmenai - ilgos kelnės, uždara avalynė), 3 restoranai iš a la carte (mokama): "Seagull's" - tarptautinė virtuvė , terasa, būtina išankstinė rezervacija, maitinimo kėdutės vaikams restorane, būtina iškilminga apranga (ponai – ilgos kelnės, pilna avalynė), Al Fresco – itališka virtuvė, terasa, restorane yra kėdutės vaikams, Narų klubas paplūdimyje – tarptautinis virtuvė, rytietiška, žuvis, jūros gėrybės, ant grotelių kepti patiekalai, Žvejo trobelė paplūdimyje (mokama, dirba trečiadieniais ir šeštadieniais) – patiekiami patiekalai, padavėjo paslaugos, žuvis ir jūros gėrybės, vegetariški, veganiški ir kiti dietiniai patiekalai tiekiami visuose restoranuose (pagal pageidavimą), 5 barai, įskaitant vestibiulyje, prie baseino, swim-up ir paplūdimyje; parduotuvės, įskaitant suvenyrų parduotuves, bankomatas, pinigų keitykla, dviračių nuoma; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas (visą parą), kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), elegantiškas ir tvarkingas, apie 30 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokamas, pripildytas vandens) kasdien: 2 maži buteliukai/kambarys); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Premium:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), elegantiškas ir tvarkingas, apie 26 m², įrengimas kaip superior kambario, papildomai: kavos/arbatos rinkinys, chalatai; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; šoninis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), 2 atskyros patalpos, įrengimas kaip premium kambario, papildomai: lyginimo komplektas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: el Qadim, šildomas žiemos sezonu, gėlo vandens, apie 910 m², gylis apytiksl. 1,6 m, El Qasr, apie 910 m², gylis apytiksl. 1,6 m, 2 vaikų baseinai: gėlo vandens, apie 82 m², gylis 0,3 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė, futbolas, tinklinis, krepšinis, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas, stalo futbolas, šaudymas iš lanko, baidarės, vandens dviračiai; mini klubas (4-12 m., dirba: 09.00-17.00), žaidimų aikštelė vaikams, žaidimų kambarys, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, sportinė veikla; už papildomą mokestį: jodinėjimas žirgais, 2 teniso kortai ir skvošas (160 EGP/h/visa aikštelė, inventoriaus nuoma: 240 EGP/2 raketės ir kamuolys/val., prožektoriai: 240 EGP/h), vandens sportas paplūdimyje: SPA centras: sūkurinė vonia , suomiška pirtis, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (už papildomą mokestį): paviršinis nardymas, vandens dviračiai, nardymo centras.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (06.30-10.30) pagrindiniame restorane, vėlyvieji pusryčiai (10.30-12.00) Diver's Club restorane arba baseino bare, pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; popietės arbata (15.00-16.00) ir ledai (10.30-18.00) Diver’s Club arba bare prie baseino, užkandžiai (15.00-18.00) bare prie baseino ir (21.30-24.00) pagrindiniame restorane, kava, arbata , priešvakariai (15.00-24.00) 18.00) baseino bare, mėsainiai ir greito maisto užkandžiai nurodytomis valandomis "Diver's Club", naktiniai užkandžiai (24.00-06.00) vestibiulio bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) nurodytuose baruose; vieną kartą viešnagės metu (apsigyvenant ne mažiau 7 naktų) nemokama à la carte vakarienė „Diver's Club“ arba „Al Fresco“ restorane (būtina išankstinė rezervacija, min. 24 val.).


ref:9964

Kitos kelionės datos

Pickalbatros Oasis Port Ghalib

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
926 €
  • Data: 2024-05-21 - 2024-05-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 13:00 -> RMF 18:25
    Grįž: RMF 08:15 -> WAW 11:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

5*
Egipt/Marsa Alam

Położenie :

- przy plaży
- w mieście Port Ghalib
- ok. 3 km od lotniska w Marsa Alam
- ok. 300 m od portu Port Ghalib

Plaża :

- piaszczysta z dwoma pomostami
- rafa koralowa na głębokości 7 metrów
- parasole i leżaki (bezpłatne)

Pokoje :

Część Sahara Oasis położona jest w drugiej linii brzegowej.
- klimatyzacja indywidualna
- TV-Sat, telefon, sejf
- internet Wi Fi, mini bar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpłatne:
- baseny
- rwąca rzeka ze zjeżdżalniami
- centrum fitness, siłownia
- animacje

Płatne:

- kort tenisowy, tenis stołowy, bilard lub mini golf (bezpłatnie jedna godzina dziennie od 09:00 do 17:00)
- centrum SPA
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci :

- miniklub , plac zabaw, animacje
- basen

Wyżywienie :

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje i bezalkoholowe serwowane są w godzinach od 10:00 do 23.00.

Restauracje i bary :

- restauracja główna
- restauracja a la carte (płatna)
- bar przy basenie (od 09:00 do zachodu słońca)
- lobby bar (od 09:00 do 23:00)

Dodatkowe informacje :

- pralnia, fryzjer (płatne)
- internet w recepcji (płatny)
- bankomat, kantor wymiany walut
- sklep z pamiątkami
- sala konferencyjna
- www.crowneplaza.com/cpsaharaoasis

Cena :

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera:

wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe :

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


ref:1715

Kitos kelionės datos

Pickalabatros Palace Port Ghalib

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
988 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:25 -> RMF 13:55
    Grįž: RMF 14:45 -> WAW 19:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11095

Kitos kelionės datos

Jaz Lamaya Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Madinat Coraya
997 €
  • Data: 2024-12-10 - 2024-12-17 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> RMF 00:00
    Grįž: RMF 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Didelis, komfortiškas, Mauritanijos ir Egipto stiliaus viešbutis siūlo aukštą poilsio standartą ir puikų aptarnavimą. Čia jus nudžiugins ypatingos iš rankšluosčių sulankstytos figūros! Viešbutis yra įsikūręs privačioje įlankoje, kurioje gyvena gražūs ir puikiai čia besijaučiantys jūros gyvūnai. 2021 m. viešbučiui suteikta ITAKA BURĖ už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.


Vieta:
Viešbutis yra „Madinat Coraya“ viešbučių kvartale, maždaug už 73 km nuo Marsa Alamo, atstumas iki El Quseir – apie 67 km. Atstumas iki Marsa Alamo oro uosto – apie 5 km. 


Paplūdimys:
Paplūdimys prie pat viešbučio, smėlio ir koralų, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia kranto koralų rifas, rekomenduojamas apsauginis apavas, yra tiltelis, nemokami skėčiai, gultai ir paplūdimio rankšluosčiai. Dėl koralų rifo apsaugos į jūrą bristi galima tik nustatytose vietose. Bare aptarnaujama pagal „viskas įskaičiuota“ sistemą.


Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės. Atidarytas 2005 m., 389 numeriai, viešbutį sudaro keli vienaukščiai ir dviaukščiai pastatai. Yra erdvus, stilingas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas „Al Diwan“ su terasa – „švediškas stalas", teminiai vakarai, maisto ruošimo demonstravimas, restoranas à la carte „Morgana“ (neaptarnauja pagal „viskas įskaičiuota“ sistemą) – jūros gėrybės, restoranuose yra kėdučių ir meniu vaikams, galima gauti vegetariškų patiekalų. Barai: „Mawal“ vestibiulyje ir „Nesma“ prie baseino, baras „Morgana“ su užkandžiais prie paplūdimio, baras diskotekoje. Suvenyrų krautuvėlės, vaistinė, konferencijų salė 100 žmonių, terasa, sodas, nemokamas belaidis internetas iki 150 MB. Už papildomą mokestį: medicinos punktas, grožio salonas, kirpykla, skalbykla. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“.


Kambarys:
Superior tipo:
Dvivietis, plotas - apie 37 m², skoningai įrengtas, yra individualiai valdomas oro kondicionierius vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, seifas, mini baras (už papildomą mokestį). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdutės).

Superior tipo šeimyninis:
Dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos). Kambario plotas – apie 45 m². Įrengtas kaip standartinis numeris, dar yra kambarėlis vaikams su dviem lovomis ant pakylos.


Sportas ir pramogos:
3 netaisyklingos formos baseinai: kurių plotas – 1 200 m², 800 m², 450 m², vienas iš jų - šildomas žiemos sezono metu, gėlo vandens baseinas vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. Sportui skirta dalis „Aqua Coraya“: 13 vandens kalnelių (viešbučio svečiams nemokamai, gėrimai „Aqua Coraya“ esančiame bare už papildomą mokestį). 2 teniso kortai su apšvietimu (už papildomą mokestį), paplūdimio tinklinis, aerobika, stalo tenisas, mažasis futbolas, krepšinio aikštelė, vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys, mini klubas (4–12 metų vaikams), mini diskoteka, amfiteatras, diskoteka, plati pramoginių renginių vaikams ir suaugusiems programa, 5 kartus per savaitę vyksta pasirodymai. Už papildomą mokestį: nardymo centras, skvošas (viešbutyje „Coraya“). Sveikatingumo centras: sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, masažai.


Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (6.30–10.00 val.), vėlyvi pusryčiai paplūdimio restorane (10.30–11.30 val.), užkandžiai, ledai paplūdimio restorane (12.00–17.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), pavakariai paplūdimio restorane – kava, arbata, pyragaičiai (15.00–17.00 val.), vakarienė (18.00–21.00 val.) – „švediškas stalas” pagrindiniame restorane. Nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.), pilstomi į stiklines. Būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8027

Kitos kelionės datos

Jaz Amara

Egiptas / Marsa Alamas / Port Ghalib
1117 €
  • Data: 2024-06-08 - 2024-06-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> RMF 01:10
    Grįž: RMF 02:00 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Atraskite brangakmenį garsiojoje Marsa Mubarak įlankoje – prabangų ir modernų, atidarytą tik 2023 metų pabaigoje, vis dar kvepia naujumu! JIs žavi stilingu interjeru ir unikaliais, patogiais kambariais. Svečiai gali naudotis keletu restoranų ir barų, įskaitant vieną paplūdimyje, kuriame patiekiami Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai. Nuobodžiauti čia nėra kada – keli baseinai, sporto pasiūlymai, animacija, užsiėmimai mini klube vaikams! Didžiausia atrakcija neabejotinai yra gražus paplūdimys ir lobiai, kuriais garsėja įlanka – ne tik gražūs koraliniai rifai, bet ir karvės bei jūros vėžliai! Po turiningos dienos atsipalaiduoti SPA centre? Žinoma, atostogaujant raskite laiko tik sau ir pasirūpinkite savo kūnu bei dvasia.

Vieta:
Marsa Mubarako įlankoje, apie 5 km nuo PORT GHALIB centro, apie 13 km nuo Aqua Coraya įlankos, apie 7 km nuo Marsa Alamo oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, 250 m ilgio tiltas, koralinis rifas netoli kranto, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai, baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, modernus ir prabangus, pastatytas 2023 metais, atidarytas 2023 metų gruodį, 272 kambariai, pagrindinis pastatas ir 6 šoniniai korpusai su kambariais, U formos, 1 aukštas, 5 liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas belaidis internetas (ribotas greitis), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro ir American Express.

Sportas ir pramogos:
boccia, speed-ball, badmintonas, aerobika, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), animacija, už papildomą mokestį: nardymo centras. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
7 baseinai, šildomi žiemos sezonu, gylis: 1,2 m, iš jų 1 su sūkurine vonia, 2 vaikams: gylis 0,2 m ir 0,4 m; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui -  sofa), elegantiškas ir modernus, apie 51 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), belaidis ryšys (ribotas greitis), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, šaldytuvas, seifas, už mokestį: mini baras (pagal suvartojimą), balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant. Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Deluxe:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos, elegantiškas ir modernus, apie 56 m², 2 kambariai atskirti durimis, įrengimas kaip superior kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą. 
Swim up:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui -  sofa), elegantiškas ir modernus, apie 51 m², įrengimas kaip superior kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, vaizdas į baseiną.

Restoranai:
Pagrindinis „Marassi“ restoranas su terasa – savitarnos maitinimas, kėdutės ir vaikiškas meniu; à la carte restoranai: Tao Tao su vaizdu į jūrą – azijietiška virtuvė; Vaizdas į įlanką paplūdimyje – Viduržemio jūros virtuvė, vakarienei būtina oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės); 4 barai: „Fantasia“ vestibiulyje, prie baseino, maudytis ir paplūdimio restorane.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.00-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; popietės arbata vestibiulio bare (16.00-17.30); vakarienė restorane „Bay View“ vieną kartą per viešnagę (būtina iš anksto užsisakyti); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes „viskas įskaičiuota“.


ref:10882

Kitos kelionės datos

Jaz Maraya Resort

Egiptas / Marsa Alamas / Madinat Coraya
1179 €
  • Data: 2024-10-05 - 2024-10-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> RMF 12:05
    Grįž: RMF 12:55 -> WAW 16:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Egiptas / Marsa Alamas

Trumpas aprašymas:
Už septynių kopų, už septynių palmių, visai šalia paplūdimio ir turkio spalvos Raudonosios jūros vandenų, yra nuostabus viešbutis kaip iš pasakos! Galite pasigrožėti nuostabiais vaizdais iš viešbučio baseino, o platus patiekalų pasirinkimas restoranuose leis išbandyti vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalus aukščiausiu lygiu. Elegantiškas, stilingas interjeras su dizainerio detalėmis, gausus animacijų pasiūlymas ir erdvūs, patogūs kambariai yra puikus ilgų ir laimingų atostogų rytietiškoje aplinkoje receptas!

Vieta:
viešbučio rajone Madinat Coraya, maždaug 73 km nuo MARSA ALAM, maždaug 67 km nuo El Quseir; apie 5 km nuo Marsa Alamo oro uosto; 

Paplūdimys:
viešbučio, smėlėtas, su koralais, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; „viskas įskaičiuota“ baras; vandens sporto ir nardymo centras (mokama; viešbučio „Jaz Lamaya Resort“ paplūdimys).

Viešbutis:
5* žvaigždučių, prabangus ir modernus, pastatytas 2019 m., 202 kambariai, 1 pastatas, 2 aukštai, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Yummy“ restoranas - su terasa, švediškas stalas, rytietiška ir tarptautine virtuve, teminiai vakarai, 3  a la carte restoranai (viešbutyje „Jaz Dar El Madina“): „Sofra“, „Nino's“, „Momo“, vaikų maitinimo kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, vakarienės metu reikalingi oficialūs drabužiai (ponai - ilgos kelnės); food court su užkandžiais paplūdimyje, 4 barai, įskaitant paplūdimio, baseino ir stogo barus; parduotuvės ir butikai, bankomatas (šalia viešbučio „Jaz Lamaya Resort“); terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas belaidis internetas (ribotas); už papildomą mokestį: kirpykla, grožio salonas (Jaz Dar El Madina viešbutyje), budintis gydytojas, kambarių tarnyba, automobilių nuoma, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:
2 asm., maždaug 42 m² ploto, elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokama pagal suvartojimą; kasdien nemokamai papildomas vandeniu), seifas, kavos / arbatos rinkinys; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis superior: 2 asm. (1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams - sofa), maždaug 52 m2,  įrengimas kaip superior kambario; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai suaugusiems, šildomi žiemos sezonu, maždaug 660 ir 630 m2, gylis 1,2 m, baseinas vaikams, apie 70 m2, gylis 0,3 m, su čiuožykla;  skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, šaudymas iš lanko, stalo tenisas, boccia, smiginis, aerobika, vandens aerobika, bėgimo takas, biliardo stalas (būtina rezervacija), dienos ir vakaro animacijos, gyva muzika; mini klubas (4-12 m.), žaidimų aikštelė, mini diskoteka; Vandens parkas „Aqua Coraya“ (nemokamas įėjimas, apie 300 m nuo viešbučio „Jaz Maraya“, 13 čiuožyklų suaugusiems ir 5 vaikams, veikia: 10.00–17.00, pertrauka: 12.00–13.00; už gėrimus reikia mokėti papildomai); sveikatingumo centras („Jaz Lamaya Resort“ viešbutyje): nemokamai: sūkurinė vonia, sauna, turkiška pirtis; už papildomą mokestį: masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai (10.00-11.30) bare prie baseino, popietės arbata: pyragas, ledai, kava, arbata (12.30-16.00) ir užkandžiai (12.00-17.00) nurodytuose baruose; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (9.00–24.00) nurodytuose baruose; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7035

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Marsa Alamas (Marsa Alam) – Raudonosios jūros kurortas, nutolęs nuo Hurgados apie 270 km. Ankščiau čia buvo žvejų kaimelis, kurį maždaug prieš dvidešimt metų atrado nardytojai, tačiau rasti piešiniai ant uolų byloja, kad čia buvo gyvenama jau graikų laikais. 2001 metais, panaikinus karinę zoną, čia pradėjo kurtis didieji viešbučiai. 2003 m. buvo pastatytas tarptautinis oro uostas. Kurortas tinkamiausias ramaus poilsio mėgėjams bei su šeimomis atvykstantiems nardytojams. Poilsiautojus čia žavi nuostabaus grožio pakrantės, koraliniai rifai ir nepaliesta povandeninė gamta. Kurorte nėra jokios infrastruktūros, o viešbučiai dažniausiai nutolę vieni nuo kitų keliasdešimt kilometrų.

Kada geriausia skristi į Marsa Alamą?

Puikios sąlygos maudytis jūroje bei poilsiauti čia vyrauja ištisus metus, o saulėtų dienų yra daugiau, nei bet kuriame kitame pasaulio kampelyje. Žiemą   vandens temperatūra paprastai yra didesnė nei 20 ° C, o vasarą kartais pasiekia net ir 30 ° C. Lapkričio – kovo mėnesiais čia būna vėjuota, todėl karštą dieną atvėsina, o vakarais priverčia apsigaubti šiltesniu drabužiu. Pakrantės kurortuose aukštą temperatūrą sumažina nuo jūros pučiantis vėjas. Tolstant nuo jūros į šalies gilumą, oro temperatūra kyla. Oras čia karštas ir sausas.

Kokia Egipto valiuta ir kokios yra orientacinės kainos?

Egipto valiuta yra egipto svaras (EGP). Kainos gali būti nurodytos dviem būdais: 8,9 L.E, arba 0,89 pt. Daugelyje Egipto parduotuvių ir restoranų galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis. Valiutos keityklų ir bankų darbo laikas nėra apibrėžtas. Pinigus dažnai galima išsikeisti ir viešbučiuose esančiose keityklose.  Egiptas yra pigi šalis turistams. Keliauti po šalį taip pat nėra brangu, o litras benzino čia kainuoja apie 1 svarą.

Kur ir kokius suvenyrus įsigyti Marsa Alame?

Suvenyrus geriausia pirkti turguje, nes čia yra didesnis jų pasirinkimas, be to galima nusiderėti  mažesnę kainą. Parduotuvės žiemą paprastai dirba iki 21.00 valandos, o vasarą iki  22.00 valandos. Mažesnės parduotuvės paprastai dirba  kol yra klientų. Populiariausi Egipte perkami suvenyrai yra: papirusas, egzotiniai aromatiniai aliejai, prieskoniai, įvairių figūrų akmeninės statulėlės, medvilnės dirbiniai, egiptietiški auksiniai ir sidabriniai papuošalai, kaljanas(vandens pypkė).

Kokiai laiko juostai priklauso Egiptas?

Egiptas priskiriamas tai pačiai laiko juostai, kaip ir Lietuva, tačiau vieną rudens ir vieną pavasario mėnesį laikas Lietuvoje ir Egipte skiriasi, nes Egipte laikrodžio rodyklės sukamos visu mėnesiu vėliau.

Kokiu transportu važinėti Marsa Alame?

Kadangi kurorte atstumai yra dideli, patogiausia  važiuoti taksi, kurį galima užsakyti viešbučio registratūroje arba susistabdyti  gatvėje. Kainą reikia derinti iš anksto.  Automobilį Egipte išsinuomoti gali asmuo, sulaukęs 25-erių ir turintis tarptautinį vairuotojo pažymėjimą.  Egiptas garsėja chaotišku vairavimo stiliumi, todėl gatvėse tiek pėstiesiems, tiek vairuotojams reikia būti atidiems.

Kokie paplūdimiai yra Marsa Alame?

Paplūdimiai čia nuolaidūs, padengti švariu smulkiu smėliu, tačiau išilgai  visą Marsa Alamo pakrantę auga didelis koralinis rifas. Jis yra vos 100 m nuo pakrantės, todėl kai kurių viešbučių paplūdimuose pasitaiko suakmenėjusių smulkių koralų, kurie apsunkina patekimą prie jūros be specialios avalynės.  Kai kurie viešbučiai turi nutiestus į jūrą pontoninius arba medinius tiltus, kad poilsiautojams būtų patogu patekti prie vandens. Maudantis jūroje geriausia rankomis nieko neliesti, nes beveik visi koralai dilgina, o į kai kurias žuvis galima rimtai susižeisti.

Kokie yra muitinės apribojimai Egipte?

Į Egiptą draudžiama įvežti daugiau nei 200 cigarečių, 2 l alkoholinių gėrimų ir dovanų, kurių vertė viršija 500 EGP. Įvežant vaizdo kamerą, gali prireikti ją registruoti oro uosto muitinėje ir pažymėti pase išvykstant. Iš Egipto draudžiama išvežti antikinius daiktus, koralus, jūros kriaukles, dramblio kaulą ir krokodilo iškamšas.​


Lankytinos vietos

  • Kairas (Cairo) - tūkstančio minaretų miestas, Egipto sostinė ir širdis, bei  didžiausias ne tik šalies  bet ir visos  Afrikos miestas. Jo istorija žinoma dar nuo romėnų laikų, kuomet miestas  vadintas Babilono, vėliau Fustato vardu. 642 Pr. Kr. Egiptą užkariavo Arabijos pusiasalio klajokliai arabai, kurie į Egiptą atnešė savo tikėjimą – islamą,  bei įkūrė naują sostinę  Kairą. Mieste daugybė kontrastų. Gatvėse tarp naujausių modelių mašinų galima pamatyti asiliuko tempiamą vežimą. Ant Nilo kranto galima išvysti ne tik modernių dangoraižių, prašmatnių viešbučių, bet ir čia pat besiglaudžiančių lūšnelių. Kaire išlikęs vienas iš seniausių pasaulyje musulmoniškų miestų kompleksų su siaurų rytietiško stiliaus gatvelių labirintais, daugybe žymių mečečių, musulmoniškų maldos namų, medresių (islamo religijos ir filosofijos mokyklos), pirčių ir fontanų. Nacionaliniame Egipto muziejuje Kaire saugoma daugiau kaip 100 tūkst. muziejinių vertybių iš beveik kiekvieno Egipto istorijos periodo. Dar XIV amžiuje įkurtame Khan al-Khalili  turguje  galima rasti visko ko tiktai reikia. Tai didžiausias Afrikos turgus. Kaire yra šešios koptų bažnyčios, kurios menkai tepasikeitė nuo jų pastatymo. Kaire taip pat verta pamatyti X a. Azharo mečetė,  XIV a. sultono Hasano mečetę, IX a. miesto vartus. Kairiajame Nilo krante randasi Giza, kurioje yra istorinės įžymybės – Didysis sfinksas(sveriantis daugiau nei 200 tonų) ir trys garsiausios  Egipto piramidės: Chefreno, Mikerino ir Cheopso (147 m aukščio)  – vienintelis išlikęs iš  septynių senovės pasaulio stebuklų.
     
  • Aleksandrija (Alexandria) – tai antras pagal dydį Egipto miestas, įkurtas Aleksandro Makedoniečio 332 m. Pr. Kr.  Faro saloje 280 m. Pr. Kr. buvo pastatytas Aleksandrijos švyturys, vienas iš 7 pasaulio stebuklų. Tuo metu tai buvo aukščiausias statinys pasaulyje, kurio sklindanti šviesa buvo matoma net už 50 km. nuo kranto. Šiaurinėje įlankos dalyje įsikūrusi pagrindinė miesto įžymybė  Qaitbey tvirtovė. Šį fortą – tvirtovę su apvaliais bokštais ir ambrazūromis į jūrą pastatė sultonas Ašrafas. Aukščiausias antikinis monumentas Aleksandrijoje - 25 m. aukščio raudono granito statinys imperatoriaus Diokletiano garbei. Mieste yra seniausia pasaulyje biblioteka užimanti 45 tūkst. kv. m.
     
  • Luksoras (Luxor)  - tai senovės Egipto sostinė Tėbai. Luksoras yra antra labiausiai lankoma vieta Egipte po Gizos piramidžių. Luksoro šventykla - tai didinga Senovės Egipto šventykla, kuri buvo užnešta Nilo dumblu ir atkasta tik XIX a. Karnako šventykla – tai netoli Luksoro, rytiniame Nilo krante esantis šventyklų, obeliskų ir statulų kompleksas, skirtas egiptiečių dievams ir faraonams. Į Karnako šventyklą veda sfinksų, pavaizduotų  liūto kūnu ir avino galva, alėja. Kažkada ši alėja buvo 3 km. ilgio ir jungė abi šventyklas. Vakariniame Nilo krante – Karalių slėnis. Tai Egipto faraonų laidojimo vieta.  Kai kurių kapų ilgis siekia iki 200 metrų ir veda gilyn į uolą. Jų sienos ir lubos papuoštos religiniais siužetais. Netoli nuo Karalių slėnio randasi faraonės Hačepsutos atminimo šventykla – vienas gražiausių Egipto monumentų. Ji pastatyta natūraliame, iš kalnų sudarytame amfiteatre. Tris šios šventyklos terasas jungia nuolaidžios rampos.
     
  • Asuanas (Aswan) - piečiausias miestas Egipte, dar vadinamas „durimis į juodąją Afriką“. Asuane krenta į akis spalvingi nubių pakrančių kaimeliai.  1971 m. pastačius  Asuano užtvanką, istorinės nubių žemes  užliejo susidaręs Nasero ežeras. Viena iš Asuano miesto įžymybių - nebaigtas statyti obeliskas, kuris turėjo būti net 41,75 m. aukščio. Laiveliais persikėlus į Filės salą, galima aplankyti šventyklą, skirtą deivei Izidei.
     
  • Abu Simbelio (Abu Simbel) šventykla yra 275 km nutolusi nuo Asuano miesto. Tai pati didingiausia ir viena gražiausių Egipto šventyklų, kurią pastatė faraonas  Ramzis II – asis savo mylimajai žmonai Nefertarei. Šventyklos įėjimą puošia 4-ios milžiniškos Ramzio II-ojo statulos.  1964-1968 metais statant Asuano užtvanką, UNESCO skyrė 30 mln. JAV dolerių  sumą, kad šventykla būtų supjaustyta  bei dalimis perkelta į naują vietą.