• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Kantary Beach Khao Lak

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khao Lak
1266 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-02 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Tailandas / Andamanų Jūros Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Originaliai suprojektuotas, puikiai integruotas į žalią kraštovaizdį, esantis atokiau nuo triukšmingų kurortų, šalia garsiojo Pakarango paplūdimio. Viešbutyje yra privati ​​paplūdimio dalis su nemokamu aptarnavimu paplūdimyje. Tai rojus mėgstantiems nuostabius vaizdus ir vandens sportą - burlenčių, nardymą ir buriavimą. Svečiai gali naudotis moderniais numeriais su virtuvėlėmis ir gražiai sutvarkytais baseinais, įskaitant vieną su moderniu maudymosi baru. Viešbučio restoranuose patiekiami tailandietiški ir europietiški gardumynai. Ideali vieta žmonėms, norintiems atsipalaiduoti nuo kurortų šurmulio.

Vieta:
Apytiksliai 10 km nuo KHAO LAK centro, apsipirkimas viešbučio teritorijoje, apytiksliai 70 km nuo Khao Sok nacionalinio parko, apytiksliai 14 km nuo Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apytiksliai 7 km nuo Sai Rung krioklio, 14 km nuo Ton Chong Fa krioklio; apytiksliai 87 km nuo Puketo oro uosto; apytiksliai 145 km nuo Krabio oro uosto, viešbučio autobusas iki Khao Lak (mokama: apie 100 THB / asm.), Autobusų stotelė apie 7 km nuo viešbučio (Bangnieng).

Papludimys:
Pakarang: viešas su atskirta privačia dalimi, švelnaus ir minkšto smėlio, visai šalia viešbučio, priėjimas per viešbučio taką, nemokami skėčiai, saulės gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2010 m., Renovuotas 2012/2013 m. 206 kambariai, 83 pastatai, iki 4 aukštų, 3 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, 24 val. dirbanti registratūra, kavinė „Andaman“: savitarnos patiekalai, aptarnavimas prie staliukų, á la carte, tailandietiška ir tarptautinė virtuvė, galimi vegetariški patiekalai, restoranai: „The Similan“ prie paplūdimio - europietiška virtuvė ir „Garden“ kavinė sode prie baseino - užkandžiai, baras prie baseino; mini turgus, biblioteka, turizmo informacijos biuras, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras talpina iki 150 žmonių, terasa su vaizdu į Andamanų jūrą, atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla, dviračių nuoma; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diner Club“; registracijos metu reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba rezervuojant sumą kreditinėje kortelėje), kad būtų padengtos galimos išlaidos viešbutyje: apytiksliai. 200 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Suite:

3 asmenims, kambario plotas apytiksliai 58 m2, modernus, miegamasis ir svetainė, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas, šlepetės, chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, mineralinis vanduo, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė , seifas; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą, vaizdas į sodą arba baseinas;
Villa:
3 asmenims, kambario plotas apytiksliai 60 m2, modernus, suite kambario įrengimas, papildomai lauko dušas; vilos kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo, stačiakampio formos:  apytiksliai 300 m2, gylis 0,6–1,7 m ir netaisyklingos formos: apytiksliai 175 m², gylis 0,6–1,5 m, baseinas su plaukimo baru: netaisyklingos formos, apytiksliai 90 m2, gylis 0,3–1,5 m, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai; treniruoklių salė, stalo tenisas, biliardo stalas; už papildomą mokestį: masažai, vandens sportas: burlenčių sportas, nardymas, kanojos, buriavimas.

Soft viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Švediško stalo pusryčiai (7.00–10.00) restorane, švediško stalo pietūs (12.30–14.30) ir švediško stalo vakarienė (19.00–22.00) arba patiekiami restorane; galima rinktis (ribotas kiekis):  vandens, gaiviųjų gėrimų, alaus ar taurės vyno su pietumis ir vakariene.

Kontaktai:
0066/76584700, www.kantarycollection.com

Nemokamai:
Aptarnavimas paplūdimyje, „Wi-Fi“.


ref:2936

Kitos kelionės datos

The Leaf Oceanside by Katathani

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Bang La On
1283 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Andamanų Jūros Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Nedidelis viešbutis ramioje vietoje, apsuptas žalio sodo ir palmių, yra geras pasirinkimas ramiam poilsiui. Įsikūręs šalia smėlio paplūdimio, vos už 10 minučių pėsčiomis nueisite iki vietinių restoranų ir barų, netoli Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko su daugybe krioklių, gražiomis orchidėjų rūšimis, magnolijomis ir beždžionėlėmis, kurias mėgsta visi, tai bus šiokia tokia pertraukėlė nuo atrakcionų. Nardymo entuziastai galės mėgautis nardymo centru, esančiu tik 800 metrų nuo viešbučio. 2 baseinai ir gerai įrengti kambariai užtikrina patogią viešnagę. Papildomas pranašumas yra nemokamas bevielis internetas.

Vieta:
Apie 400 m nuo BANG LA ON centro, prie jūros, be prieplaukos, iki artimiausių parduotuvių ir barų apie 300 m nuo viešbučio, apie 3 km nuo Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 10 km nuo Ton Chong Fa krioklio; apie 76 km nuo Puketo oro uosto, apie 140 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Nang Thong, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 100 m nuo viešbučio, vietiniai keliai, skėčiai ir mokamos saulės lovos, vietiniai restoranai ir barai.

Viešbutis:
Pastatytas 2004 m., visiškai renovuotas 2014 m., 124 kambariai, 1 aukštas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, orchidėjų restoranas - švediškas stalas (tarptautinės ir Tajų virtuvės patiekalai), baras prie baseino; mini baras, automobilių stovėjimo aikštelė, mini biblioteka vestibiulyje, sodas, nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbimas; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 200 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Leaf:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 38 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai), palydovinė televizija, telefonas, belaidis internetas, laikraštis, šaldytuvas (mineralinis vanduo), virdulys, seifas, skėtis, paplūdimio krepšys, rankšluosčiai; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas, kėdės); sodo vaizdas;
Garden:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 55 m², leaf baldai, papildomai sofa; sodo vaizdas;
Cottage:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 40 m² ploto, leaf kambario baldai, taip pat yra sofos, vaizdas į baseiną; Cottage kambarys už papildomą mokestį;
Palm Villa:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 40 m², leaf kambario baldai, taip pat sofa; Palm villa kambarys už užmokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, laisva forma, apie 150 m², atskiras skyrius vaikams ir 145 m2, gylis 1,2 m, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 15 m² ploto, 0,5 m gylio, skėčiai ir saulės gultai nemokamai prie baseino; už papildomą mokestį: treniruoklių salė; SPA centras: masažas (mokama).

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (7.0010.00), pietūs - švediškas stalas (11.30-14.30), vakarienė - švediškas stalas (18.00-21.00 val.) arba patiekiamas pagrindiniame restorane; neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (11.00-23.00 val.).

Kontaktai:
0066/76485474, www.theleafresort.com


ref:2651

Kitos kelionės datos

Khaolak Laguna Resort

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khuk Khak
1332 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-04 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Viešbutis Įsikūręs šalia smėlio paplūdimio, suprojektuotas rytietišku stiliumi, apsuptas gerai prižiūrėto sodo, Tai unikali ramybės oazė, kurioje galima pajusti unikalią atmosferą jogos ir tai-chi užsiėmimuose, kurios puikiai papildo atostogas. Verta paragauti tailandietiško maisto, ypatingai paruošto ir mėgautis gražiais vaizdais į Andamano jūrą restorane, nuvykti į viešbučio SPA, kur gydymui naudojami tradiciniai receptai. Taip pat yra 2 baseinai ir erdvūs bei elegantiški kambariai, užtikrinantys komfortą.

Vieta:
Apie 500 m iki KHUK KHAK centro, prie jūros, artimiausios parduotuvės ir barai apie 300 m nuo viešbučio, apie 3 km iki Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 10 km iki Ton Chong Fa krioklio. Apie 75 km iki Phuketo oro uosto, apie 135 km iki Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Nang Thong, viešas, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Pastatytas 2007 m., reguliariai renovuojamas, 154 kambariai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, rytietiškas restoranas – švediškas stalas, tarptautinė ir tailandietiška virtuvė, restoranas „Sundowners“ - à la carte, tajų ir tarptautinė virtuvė, 2 barai: „Club Lounge“ ir „Beach Swim-Up“ baras; mini biblioteka, konferencijų salė iki 180 žmonių, sodas, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas belaidis internetas viešosiose vietose. Papildomi mokesčiai: kambarių tarnyba, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American“.Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kredito kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 300 USD/kambariui/nakvynei.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą suaugusiems arba 2 papildomoms lovoms vaikams), apie 55 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatai), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, mini baras (mokamas), kavos / arbatos rinkinys, mineralinis vanduo (2 buteliukai per dieną), seifas, skėčiai. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
Rytietiška vila:
2 asm., (1 papildoma lova suaugusiam arba vaikui), apie 52 m². Prabangus kambarys, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; rytietiška vila už papildomą mokestį.
 Similan perlų vila:
2 asm., (1 papildoma lova suaugusiam arba vaikui), apie 52 m², prabangus kambarys; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; similan perlų vila už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, apie 200 m² ploto, gylis 0,5-1,5 m, sūkurinė vonia, atskiras skyrius vaikams, skėčiai, gultai ir čiužiniai nemokami prie baseino, sporto salė, stalo tenisas, biliardas, joga, tai-chi; vaikų žaidimų aikštelė. Už mokestį: tajų boksas, dviračių nuoma; „Chiva Spa“: sauna, žolelių garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros.

Kontaktai:
0066/76427888, www.khaolaklaguna.com


ref:6887

Kitos kelionės datos

The Sands Khao Lak by Katathani

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Bang La On
1380 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-11 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Gražus paplūdimys šalia viešbučio, stilingas ir modernus interjeras bei puikus aptarnavimas - vieta svajonių atostogoms! Gerai prižiūrimi baseinai, puikiai integruojami gerai sutvarkytuose soduose, kviečia jus atsipalaiduoti, o erdvūs kambariai skatina poilsį po įtemptos dienos. Svečiai turi du restoranus ir keletą barų, o sezono metu pusryčiai patiekiami iš tradicinės Tailando valties. Viešbučio privalumas yra turtingas sporto ir laisvalaikio pasiūlymas, įskaitant daugybę vaikų atrakcionų: 2 purvo baseinus, slidinėjimo ir vandens žaidimų aikštelę. Labai aktyviems žmonėms mes paruošėme tajų, gaminimo ir tajų bokso pamokas.

Vieta:
Apie 1,5 km nuo BANG LA ON centro, arčiausiai parduotuvių ir barų apie 450 m nuo viešbučio, apie 3,6 km nuo Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 8 km nuo Ton Chong Fa krioklio; apie 76 km nuo Puketo oro uosto, apie 140 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Nang Thong yra viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, šalia viešbučio, prieiga per kelią, nemokami skėčiai ir saulės gultai.

Viešbutis:
2012 m. pastatytas naujas plotas su baseinu, kuris bus atidarytas 2018 m., 439 aukštų, 2 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: plaukiojanti parduotuvė - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės patiekalai), vaikų patiekalai, Talay - jūros gėrybės, italų ir rytietiški valgiai, be glitimo dietos, kokoso baseinas, medūzos baras baseine, mango baras, ananasų baras priešais vestibiulį; Manta Ray bistro; pinigų keitimas, parduotuvės, biblioteka, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 140 žmonių, sodas, nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, vaikų priežiūra (apie 200 THB / vienas vaikas), kambarių tarnyba (6.00-23.00 val.); Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 200 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Standartinis Smėlio Kambarys:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 45 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, šaldytuvas, DVD grotuvas, seifas, lyginimo lenta (on prašymas registratūroje), skėtis, vanduo išpilstytas į butelius; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir sofa, ventiliatorius), vaizdas į sodą;
Šeimyninis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 55 m², miegamasis ir vaikų kambarys, atskirti slankiojančiomis durimis, standartinio kambario baldai, be to, vonios kambarys (vonia ir dušo kabina, langai tarp kambario ir vonios su švelniu perėjimu), "iPod" prijungimo stotelė, DVD, bevielis internetas; šeimos kambarys už papildomą mokestį;
Junior suite with exit to the swimming pool :
2 asm. (1 papildoma lova), apie 65 m², miegamasis ir svetainė, terasa su baseinu, šeimos kambario apstatymas; Junios Suite kambarys už papildomą mokestį;
Junior suite sea side:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 55-65 m² ploto, miegamojo ir svetainės plotas, šeimos kambario apstatymas; Junior suite numeris su jūros vaizdu už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
9 baseinai, gėlas vanduo, iš viso apie 5000 m2, gylis 1-1,5 m, du vaikams skirti baseinai vaikams, 0,3 m ir 0,6 m gylio, suaugusiems ir vaikams, vandens žaidimų aikštelė, vingiuota upė, 2 sūkurinės vonios, skėčiai ir saulės gultai nemokamai prie baseino; teniso kortai, treniruoklių salė, šokių aerobika, jogos, tempimo, vandens aerobika, vandens polių, pėsčiųjų programa, tajų boksas, buliukų, stalo tenisas, biliardo stalas, sodo šachmatai, žaidimų kambarys, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, tajų pamokos; žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 metų amžiaus, jaunesni vaikai su globėju), animacija suaugusiesiems ir vaikams; papildomos išlaidos: vaisių raižybos pamokos (apie 300 THB), pamokos ruošiant kokteilius (apie 400 THB), valgio pamokos (pradedantiesiems - 2 patiekalai: apie 500 THB, pažengusiems - 4 patiekalai: apie 1000 THB); SPA centras: mokama: masažai (tajų, švedų, aromaterapija), veido ir kūno priežiūros procedūros, šveitimas, pėdų refleksologija; nardymo centras apie 650 metrų nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (7.0010.00), pietūs - švediškas stalas (11.30-14.30), vakarienė - švediškas stalas (18.00-21.00 val.) arba patiekiamas nurodytame restorane; neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (nuo 11 iki 23 val.).

Kontaktai:
0066/76428800;, www.thesandskhaolak.com


ref:2860

Kitos kelionės datos

The Haven Khao Lak

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khuk Khak
1387 €
  • Data: 2024-10-09 - 2024-10-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas - Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Skaidrus, safyro spalvos vanduo, smėlio paplūdimys, nuostabios kokoso palmės ir atogrąžų lagūnos. Viešbučio išskirtinis bruožas yra didelis jūros baseinas. Atsipalaiduokite egzotiškoje aplinkoje su nuostabiais saulėlydžiais, kuriais galėsite pasigrožėti iš baro terasos, iš kurios atsiveria panoraminiai vaizdai į Andamanų jūrą. Viešbutis yra skirtas tik vyresniems nei 12 metų svečiams.

Vieta:
KHAK, apie 5 km iki centro su barais ir restoranais, apie 83 km nuo Phuket oro uosto, apie 145 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Khuk Khak, viešas, smėlio, šalia viešbučio.

Viešbutis:
Pastatytas 2013 m., 110 kambarių, 1 aukštas, fojė, 24 val. dirbanti registratūra, 2 restoranai: tarptautinės ir tajų virtuvės patiekalai, vegetariški patiekalai, Vongole – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, Tailando virtuvė, 2 barai: Angel Wing - su vaizdu į Andamanų jūrą. Biblioteka, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė. Konferencijų salė talpinanti iki 100 žmonių, nemokamas belaidis internetas, sodas su tropiniais augalais. Papildomi mokesčiai: skalbykla, lyginimo paslaugos, kambarių tarnyba (11.00-22.30 val.), automobilių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Deluxe:
2 ams., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą), apie 51 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys. Už mokestį: mini baras; balkonas. Prabangus kambarys: su prieiga prie baseino: 2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą), apie 51 m², terasa (stalas ir gultai), prabangus kambarys su prieiga prie baseino už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, bendras plotas 5000 m². Prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Futbolas, stalo tenisas, joga, Tai Chi, aerobika, sporto salė, baidarės, paplūdimio tinklinis, dviračių nuoma. Už mokestį: kulinarijos pamokos, tapybos technikos pamokos - batikas; „Aqua Spa“: mokama: sauna, masažai, manikiūras, pedikiūras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (6.30-10.00 val.), „Sundial“, pietūs (12.00-14.30 val.) ir vakarienė (19.00-22.00 val.) – švediškas stalas, neriboti alkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (11.00–23.00 val.).

Kontaktai:
0066/76429900, www.thehavenkhaolak.com


ref:6888

Kitos kelionės datos

Khaolak Bhandari Resort & Spa

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khuk Khak
1393 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Jaukus boutique viešbutis, jungia klasikinį Tailando stilių ir eleganciją. Apsuptas vešlios augalijos ir tropinio sodo su žydinčiais lotosais, tai garantuoja unikalią atmosferą, kurią vertina visi, kurie nori pailsėti nuo didžiųjų miestų šurmulio. Vos kelios minutės pėsčiomis iki paplūdimio, kuris apsuptas kalnų. Erdvūs kambariai dekoruoti vietiniu stiliumi. 2 restoranai, kuriuose patiekiami vietiniai ir tarptautinės virtuvės patiekalai. Verta užsiregistruoti į virimo pamokas, kurioms vadovauja puikūs virėjai. Kad ištisus metus mėgautumėtės unikaliu vasaros atostogų skoniu!

Vieta:
Prie jūros, apie 700 m iki KHUK KHAK centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 400 m nuo viešbučio, apie 2 km iki Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 10 km iki  krioklio Ton Chong Fa. Apie 76 km nuo Phuket oro uosto, apie 137 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Nang Thong, viešas, smėlio, apie 100 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai; Vietiniai restoranai ir barai (mokami).

Viešbutis:
Pastatytas 2006 m., renovuotas 2018 m., 77 kambariai, yra vasarnamių, vieno aukšto pastatas, fojė, 24 val. dirbanti registratūra, 2 restoranai: Bhandari – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Le Siam - à la carte, tajų virtuvė, 2 barai : Big Tree ir Lotus. Mini biblioteka, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas belaidis internetas viešose vietose, interneto taškas. Papildomi mokesčiai: skalbykla. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą), apie 48 m², Tailando stiliumi, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, šaldytuvas. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
Vasarnamis:
 2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą), apie 50 m², tailandietiško stiliaus, prabangaus kambario baldai; vaizdas į sodą arba baseiną. Vasarnamis už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 200 m², gylis apie 1,2-1,7 m, sūkurinė vonia, plaukimo baseinas, apie 20 m², gylis apie 0,4 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai nemokami prie baseino. Už mokestį: virimo pamokos; „Bhandari Spa“: sauna, žolelių garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (6.30-10.00) Bhandari restorane, pietūs (12.00-14.30 val.) ir vakarienė (19.00-22.00 val.) – švediškas stalas. Neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00–23.00 val.).

Kontaktai:
0066/76679777, www.khaolakbhandari.com


ref:6886

Kitos kelionės datos

Graceland Khao Lak Beach Resort

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khao Lak
1448 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Stilingas ir elegantiškas, įsikūręs palmių sode, su dviem smėlio paplūdimiais. Tai puiki vieta romantiškoms atostogoms dviems. Gražiai sutvarkyti baseinai, įdomus dekoras ir natūralios medžio detalės - suteikia viešbučiui unikalų įvaizdį. Erdvūs ir jaukūs kambariai, visame viešbutyje yra nemokamas belaidis internetas.

Vieta:
Apie 18 km nuo Khao Lak, prekybos centro; apie už 800 metrų nuo vietinio restorano; apie 55 km nuo Khao Sok nacionalinio parko; apie 22 km nuo nacionalinio parko Khao Lak - Lam Ru; apie 90 km nuo Phuket oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas į Khao Lak centrą, du kartus per dieną (rezervacija privaloma).

Paplūdimys:
Pak Weep - visuomeninis, smėlėtas paplūdimys. Nemokami skėčiai, kėdės ir rankšluosčiai prie viešbučio, šalia paplūdimio; paplūdimyje yra nemažai restoranų ir barų; Bangsak - visuomeninis, smėlėtas paplūdimys, apie 950 m atstumu, einant per Pak Weep paplūdimį.

Viešbutis:
Viešbutis pastatytas 2013m; 338 kambariai, 14 pastatų, 4 aukštai, 17 liftų, erdvus ir elegantiškas fojė, 3 restoranai: Pakarang - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės), Plaz - vakarienė a la carte, Oceano - (Italijos virtuvė), vegetariški patiekalai; 3 barai, įskaitant barą prie baseino; mini parduotuvėlė, valiutos keitykla; konferencijų centras 500 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už tam tikrą mokestį: seifas brangiems daiktams registratūroje, auklė, budintis gydytojas, dviračių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard. Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kredito kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 500 USD/kambariui/nakvynei.

Kambarys:
Deluxe:
2-asm. (galimybė 1 papildoma lova), apie 45 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušo kabina, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos ir arbatos ruošimo įranga, mini baras (už papildomą mokestį); nemokamai vaikiška lovelė vaikui iki 2 metų amžiaus, pranešus prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną; kambariai su tiesioginiu priėjimu prie baseino, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
10 baseinų, gėlo vandens: pagrindinis, apie 1440 m², gylis. 1,2 m. 1730 m², gylis. 1,5 m ir 8 baseinai: apie 570 m², gylis. 1,5 m; kiekvienam vaikų zona gylis. 0,9 m, prie baseinų nemokami skėčiai, kėdės ir rankšluosčiai; 2 teniso kortai su apšvietimu: įrangos nuoma (apie 200 THB/val.); stalo tenisas, biliardas, treniruoklių salė, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, kanojos, (mokestis apie 500 THB/val.); žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-12 metų amžiaus vaikams), animacija suaugusiems ir vaikams; boulingas, skvošas, Tailando bokso pamokos; SPA: masažai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (6.30-10.30), pietūs (12.00-14.00), vakarienė (18.00-22.30) švediškas stalas arba patiekiami restorane Pakarang; kava, arbata ir pyragaičiai restorane Pakarang (12.00); vaisiai, pyragaičiai restorane Oceano (16.30-18.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (11.00-22.00).

Kontaktai:
0066/76584150, www.gracelandkhaolak.com


ref:2653

Kitos kelionės datos

Eden Khao Lak Resort & Spa, a Lopesan Collection

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khao Lak
1474 €
  • Data: 2024-10-01 - 2024-10-07 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> HKT 12:00
    Grįž: HKT 23:55 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir stilingas pasaulinio tinklo Lopesan viešbutis, garsėjantis išskirtiniais viešbučiais ir garantuojantis aukščiausią aptarnavimo lygį. Panardintas į rojaus sodą, jis užima didžiulį plotą, kurio kiekvienas kvadratinis metras buvo sukurtas taip, kad svečiai jaustųsi kuo laisviau ir ypatingesni. Ši idiliška vieta su smėlėtu paplūdimiu po ranka išsiskiria nuostabia architektūra, įkvėpta tradicinio azijietiško stiliaus ir modernios įrangos. Čia yra gražiai sutvarkyti baseinai, sporto salė ir elegantiškas SPA centras – puiki vieta atsipalaiduoti ir atsinaujinti. Viešbučių restoranai siūlo tikrą kulinarinę kelionę per skonius iš viso pasaulio, o stilingi kambariai užtikrina patogų poilsį.

Vieta:
apie 5 km iki KHAO LAK, artimiausios parduotuvės ir barai apie 100 m nuo viešbučio, apie 3 km iki Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 1,4 km nuo Ton Pling krioklio; apie 71 km iki Puketo oro uosto, apie 132 km iki Krabi oro uosto; autobusų stotelė apie 20 m nuo viešbučio, šalia kursuoja tuk-tuk.

Paplūdimys:
Khao Lak, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio (iki maždaug 100 m, priklausomai nuo apgyvendinimo), įėjimas taku, nemokami skėčiai ir gultai viešbučio teritorijoje, visai šalia paplūdimio.

Viešbutis:
prabangus ir elegantiškas, pastatytas 2000 m., renovuotas 2018 m., 208 kambariai, 18 pastatų, iki 3 aukštų, liftas pagrindiniame pastate, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Genesis“ – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Senses – à la carte, tarptautinė virtuvė, Sunne Terrace – à la carte, itališka virtuvė, 2 barai, iš kurių vienas baras prie baseino, The Deli Cafe; bagažo saugykla, skaitykla; sodas, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, dviračių ir automobilių nuoma;yra lygio skirtumai viešbučio patalpose; priimamos kredito kortelės: Visa, Master, MasterCard, American Express, Dinners Club; įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuojamas kredito kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 200 USD/kambariui/nakvynei.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 30 m², stilingas, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, už papildomą mokestį: seifas, mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 35 m², įrengimas kaip superior kamabrio, 
Deluxu su įėjimu į baseiną:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 41 m², įrengimas kaip deluxe kamabrio, papildomai tiesioginis priėjimas prie baseino;

Sportas ir pramogos:
pagrindinis baseinas, gėlas vanduo, apie 1436 m², gylis  0,4-1,5 m, 3 baseinai šalia kambarių su prieiga prie baseino: 1,2 m, gėlas vanduo, skėčiai, gultai, čiužiniai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, treniruoklių salė, aerobika, žaidimų kambarys; žaidimų kambarys vaikams; už papildomą mokestį: baidarės, The Spa Eden centre: 4 procedūrų kambariai, veido ir kūno priežiūros procedūros, masažai.


ref:9393

Kitos kelionės datos

Le Menara

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Bang Muang
1641 €
  • Data: 2025-03-20 - 2025-03-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HKT 00:00
    Grįž: HKT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų Jūros Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Tai puiki vieta ramiai atostogauti gamtoje, tarp egzoninių augalų. Tai yra idealus pasirinkimas ramioms atostogoms, per kurias galėsite nieko netrukdomi pasivaikščioti, dviračiais pasivažinėti. Suderintas Pietų Tailando architektūros dizainas suteikia viešbučiui unikalų charakterį. Šios vietos širdis yra „begalinis“ baseinas su nuostabiu vaizdu į jūrą. Viešbutyje gausu suaugusiems ir vaikams skirtos veiklos, kurios metu galėsite mokytis Tajų masažo technikos, medžio drožybos.

Vieta:
Prie jūros, pirmoje pakrantėje, apie 3 km iki BAN BANG MUANG centro, artimiausios parduotuvės ir barai, apie 2 km nuo viešbučio, apie 14 km iki Takua Pa, apie 26 km iki Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 29 km iki Ton Chong Fa krioklio, apie 50 km iki Khao Sok nacionalinio parko. Apie 100 km iki Phuket oro uosto, apie 54 km iki Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
„Bang Lut“, viešas, smėlio, šalia viešbučio ( apie 150 m, priklausomai nuo apgyvendinimo), nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
Pastatytas 2017 m., 108 kambariai, 1 aukštas, fojė, 24 val. dirbanti registratūra, 2 restoranai: „L'amore“ – švediškas stalas. „Le Sea“ - à la carte, tarptautinė virtuvė, vaikų meniu. Bagažo saugykla, maža biblioteka, pinigų keitimas, automobilių stovėjimo aikštelė, 2 konferencijų centrai, nemokamas belaidis internetas. Papildomi mokesčiai: vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Deluxe:
 2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą), apie 73 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatai), palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, šaldytuvas, mini baras (mokamas), 2 buteliukai mineralinio vandens per dieną, kavos / arbatos rinkinys, seifas. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, stačiakampio formos, apie 3000 m², gylis 1-1,7 m, atskiras skyrius vaikams, plaukimo baseinas vaikams, apvali forma, apie 20 m², gylis apie 0,3 m. Skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai nemokami. Mini klubas, veikla suaugusiems ir vaikams (nuo pirmadienio iki penktadienio, 14.00-15.00 val., įskaitant medžio, aitvarų, tradicinių tajų masažo technikų mokymą, tajų kalbos pamokas), joga, Tai Chi, sporto centras. Papildomi mokesčiai: kepimo mokymai, dviračių nuoma; „Tharn Natee Spa“ (mokama): sauna, garinė pirtis, masažai, manikiūras, pedikiūras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai „L'amore“ restorane (6.30-10.30 val.), pietūs patiekiami „Le Sea“ restorane (11.00-16.00 val.), vakarienė „L'amore“ arba „Le Sea“ (18.00–23.00 val.) – švediškas stalas; nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (11.00–23.00 val.).

Kontaktai:
0066/76429888, www.lemenara.com


ref:6885

Kitos kelionės datos

Moracea by Khao Lak Resort

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Bang La On
1761 €
  • Data: 2025-01-02 - 2025-01-10 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HKT 00:00
    Grįž: HKT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Puiki vieta - pajūryje, tropiniame sode, kuris priešais vandenyną ir netoli Bang La On centro. Romantiška aplinka, paplūdimys šalia viešbučio ir įspūdingi saulėlydžiai tampa puiki vieta intymioms atostogoms dviese. Elegantiškas interjeras ir stilingi kambariai, kuriuose yra rafinuotų rytietiškų tradicijų bruožų, patenkins netgi reikliausius.

Vieta:
Ant kalvos, apie 600 m nuo BANG LA ON centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 500 m nuo viešbučio, apie 4 km nuo Khao Lak-Lam Ru nacionalinio parko, apie 8 km nuo Ton Chong krioklio; apie 76 km nuo Puketo oro uosto, apie 144 km nuo Krabi oro uosto; šalia viešbučio veikia tuk-tuk.

Paplūdimys:
Nang Thong, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, šalia viešbučio, nemokami gultai ir čiužiniai, esantys šalia paplūdimio.

Viešbutis:
Pastatytas 2006 m., atnaujintas 2017 m. (geresni kambariai), 190 kambarių, pagrindinis pastatas, 7 vilos, 54 nameliai, iki 3 aukštų, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą , "Malila" restoranas - švediškas stalas (tajų virtuvė), restoranas "Kumpun" - à la carte (tarptautinė virtuvė, jūros gėrybės), 2 paplūdimio barai; suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, skaitykla; konferencijų centras 220 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas belaidis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra; lygio patalpos skiriasi; Priimamos kreditinės kortelės: Visa; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 200 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Superior:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 40 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos virimo aparatas, seifas, skėtis, šaldytuvas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Deluxe:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 50 m², renovuotas 2014 m., Geresnio kambario baldai; papildomai: vonia vonioje; liukso klasės kambarys už papildomą mokestį;
Deluxe with exit to the swimming pool:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 50 m²; liukso kambarys su baldais, papildomai tiesioginis baseinas; Deluxe kambarys su prieiga prie baseino už užstatą.

Sportas ir pramogos:
2 begalybės formos baseinai, įskaitant 1 paplūdimyje, gėlas vanduo, apie 300 m² ir apie 100 m², gylis 1,3 m, hidro masažas, atskiras skyrius baseine, gylis 0,4 m, baseinas šalia kambarių su baseinu, hidromasažas, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, kurie nemokami prie baseino; fitneso centras, žaidimų kambarys, paplūdimio tinklinis; vaikų žaidimų kambarys, mini klubas (nuo 4 iki 10 m.); už papildomą mokestį: "Baimai Spa" centras: 6 procedūrų kambariai, garų pirtis, aromaterapija, priežiūros procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (7.0010.00), pietūs - švediškas stalas (11.30-14.30), vakarienė - švediškas stalas (18.00-21.00 val.) arba patiekiamas nurodytame restorane; neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.00 val.).

Kontaktai:
0066/76428111, www.moraceakhaolakresort.com


ref:3648

Kitos kelionės datos

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa

Tailandas / Andamanų jūros pakrantė / Khuk Khak
2397 €
  • Data: 2025-03-20 - 2025-03-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HKT 00:00
    Grįž: HKT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Andamanų jūros pakrantė

Trumpas aprašymas:
Priklauso visame pasaulyje žinomam "Marriott" tinklui, aukščiausios klasės viešbutyje, kuriame yra puikios paslaugos, erdvūs ir puikiai apstatyti numeriai, iš kurių tiesiogiai galima nueiti į baseiną. Patraukliai įsikūręs šalia plačio, ilgo, smėlio paplūdimio. Didžiulė viešbučio teritorija, auginami sodai, žavūs želdiniai ir augalų įvairovė, taip pat baseinas, kurio plotas apie 16000 m² su daugybe sūkurinių vonių ir hidromasažų garantuoja svečiams ramybę, poilsį ir atsipalaidavimą egzotiškoje atmosferoje. Puiki virtuvė 4 restoranuose tenkins net reikliausių svečių skonį.

Vieta:
Mieste KHUK KHAK, apie 6 km nuo Khao Lak su parduotuvėmis, barais ir restoranais; apie 80 km nuo Puketo oro uosto, apie 144 km nuo Krabi oro uosto; individualus transportas pagal užsakymą, viešbučio autobusas į Khao Lak (ankstesnė rezervacija reikalinga / apie 100 THB / asmeniui / vienos krypties); rajone tuk-tuk.

Paplūdimys:
Khuk Khak, viešas, smėlėtas, švelnus priėjimas į jūrą, šalia viešbučio, pasiekiamas per viešbučio patalpas, atskirame skyriuje yra nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
2014 m. renovuotas 293 kambariai, 6 pastatai, 2 aukštai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: "Waterfront" - švediškas stalas (tarptautinė virtuvė, tajų virtuvė), Ta-Krai -su padavėjo paslauga, a la carte (Tajų virtuvė restoranas), vegetariški patiekalai, "Sakura" - su padavėjo paslauga, à la carte (japonų virtuvė), Olive - su padavėjo paslauga, a la carte (Viduržemio jūros virtuvė, žuvies ir jūros gėrybės), vaikų restoranas meniu, 4 barai: "Aquamarine" baseino baras, "Deli", "Infinity" barai baseine; parduotuvės, skaitykla, TV kambarys, bagažo saugykla; konferencijų centras maks. 500 žmonių, sodas su atogrąžų augmenija, nemokama kavinė, interneto taškas ir belaidis internetas; už papildomą mokestį: seifas registratūroje, kambarių aptarnavimas 24 val., vaikų priežiūra, skalbykla, lyginimo kambarys; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 450 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe lagoon view:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 50 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), nemokamas kabelis ir bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, butelis vandens kasdien, geležies lyginimo lenta; už papildomą mokestį: mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, vaizdu į kalnus; Deluxe lagoon view kambarys užsakomas už papildomą mokestį;
Premium lagoon view:
2 asm. apie 50 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), liukso numeris su lagūnos baldais; papildomai: didesnis balkonas su sofa; priemoka lagūnos vaizdu kambaryje tik suaugusiesiems, pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisva forma, gėlas vanduo, apie 16 000 m², gylis apie 1.4-1.8 m, atskiras skyrius vaikams, gylis apie 0,4 m, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, nemokamai prie baseino; 2 teniso kortai su prožektoriais (mokama apie 200 THB / val.), Įrangos nuoma (mokama), futbolas, krepšinis, vandens polis, stalo tenisas, aerobika, jogas, pilatesas, treniruoklių centras, 3 važiavimo ir pėsčiųjų takai; žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (3-16 m.), žaidimų kambarys; animacijos suaugusiesiems ir vaikams; už papildomą mokestį: maisto ruošimo pamokos, baidarės, burlenčių sportas, nardymo centras; SPA centras: sauna; mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros, manikiūras, pedikiūras, kūno terapija.

Kontaktai:
0066/76584888, www.marriott.com


ref:2701

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Andamanų jūros pakrantė - išskirtinė vieta Tailande. Todėl siūlome poilsį žaliame ir ramiame Krabi regione, nacionalinių parkų ir nuostabios gamtos oazėje Khao Lak, o norintiems pramogų, šelsmo rekomenduojame atostogas Puketo kurorte. 

  • Platūs smėlio paplūdimiai
  • Atogrąžų džiunglės
  • Puiki tajų virtuvė
  • Idealios sąlygos plaukiojimui ir nardymui
  • Nacionaliniai parkai ir laukinė gamta


Kurortiniai miesteliai

Khao Lak - 25 km pakrantė, smėlėti paplūdimiai, idealiai tinka ramioms atostogoms su vaikais, nacionaliniai parkai ir pasaulyje žinomos nardymo vietos; Bang La On - seniausias kurortas su parduotuvėmis, restoranais, barais ir naktiniu gyvenimu.

Paplūdimiai

Šviesaus, smulkaus smėlio paplūdimiai. Šio regiono paplūdimiuose yra koralinis rifas. Khuk Khak - šis paplūdimys yra beveik tuščias - tiesiog pilnas ramybės;  Nang Thong -  netoli šio paplūdimio yra parduotuvės ir restoranai;  Pakarang - smulkaus smėlio, bei vienas populiariausių regione; Pak Weep i Bangsak - smėlėtas, idealiai tinka šeimoms su vaikais.

Sportas ir pramogos

Skaidrus Andamanų jūros vanduo idealiai tinka nardymui bei plaukiojimui. Daugybė nardymo centrų, gražūs koraliniai rifai (matomumas iki 40 m). Dviračių turai bei pėsčiųjų takai per džiungles, 14 nacionalinių parkų ir draustinių. Čia galite išbandyti tailandietišką boksą.

Verta išbandyti!

Pajodinėti drambliu, plaukiojimas ant bambuko plausto arba baidarėmis, plaukimo metu pamatysite krioklį, beždžionių šventyklą Vat Suwankuha, magišką Krathong ceremoniją - gėlių kompoziciją ant vandens.

Ką pamatyti?

Khao Sok nacionalinis parkas ir Khao Lak Lam Ru - paslaptingas urvas, kriokliai ir laukinis gyvenimas; Krioklys Pakweep; drakonų urvas, budistų šventykla, kur gyvena vienuoliai ir prekiauja natūralia medicina; Bang Rieng Pagoda, kur tariamai jie yra saugomi Budos.

Ekskursijos

  • Jodinėjimas drambliu tropiniame miške
  • Tailando maisto gaminimo pamoka
  • Nacionalinis Parkas Khao Sok - kelionė į džiungles, plaukimas kanoja
  • Phang Nga Honkongas (greitaeigiu kateriu), baidarės
  • Salos Similan (greitaeigiu kateriu) - nardymas ir deginimasis
  • Surin salos - nardymas, koraliniai rifai.