• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

The Temple Tree Resort & Spa

Šri Lanka / Pietų Provincija / Indurwa
1277 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-02 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> CMB 08:10
    Grįž: CMB 10:05 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Šri Lanka / Pietų Provincija / Bentota

Trumpas aprašymas:
Nedidelis, jaukus, aukšto lygio viešbutis, skirtas išrankiausiems svečiams, vertinantiems ramią vietą, komfortą ir romantišką atmosferą. Iš visų prabangiai įrengtų kambarių atsiveria Indijos vandenyno vaizdai. Netoli populiaraus Bentotos kurorto su restoranais ir barais, taip pat žavinga pietvakarių pakrantės aplinka yra palanki romantiškiems pasivaikščiojimams vandenyno pakrante. Svečiai gali naudotis elegantišku SPA, kuriame naudojami novatoriški metodai kūno ir dvasios būklei pagerinti.

Vieta:
INDURUVA vietivėje, prie vietinio kelio, apie 5 km nuo Bentota, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 300 m nuo viešbučio; apie 112 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio, geležinkelio stotis apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Induruwa, viešas, smėlio (auksinio smėlio),nuolaidu įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2008 m., 50 kambarių, 2 pastatai, 2 aukštai, vestibiulis, 24h registratūra, pagrindinis restoranas - à la carte, padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, fojė baras; keitykla; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, automobilių ir dviračių nuoma; yra lygių skirtumų (įvažos); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į vandenyną;
Deluxe:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 60 m²,  vonios kambarys su vaizdu į vandenyną (vonia, dušas, wc, plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip superior kambaryje; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną ir tiesioginis vaizdas į vandenyną;
Executive suite:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 90 m², vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, įrengimas kaip superior kambaryje;papildomai nemokamas seifas ir mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į vandenyną
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, kvadrato formos, gėlas vanduo, apie 90 m², gylis 1,4 m, vandens masažas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; už papildomą mokestį: SPA centras – kūno procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (19.30-22.00) pagrindiniame restorane - à la carte; užkandžiai, kava ir arbata pagrindiniame restorane (11.00-11.30 ir 16.00-16.30); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai, vietinis alus, patiekiamas taurėse bare (10.00-23.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9726

Kitos kelionės datos

Radisson Blu Resort Galle

Šri Lanka / Pietų Provincija / Galle
1343 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> CMB 08:10
    Grįž: CMB 10:05 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka/ Pietų provincija

Trumpas aprašymas:
Suplanuokite savo svajonių atostogas unikaliame ir egzotiškame peizaže, tarp kokoso palmių ir mėlynų jūros bangų bei smėlio paplūdimio. Čia kiekviena diena prabėga atpalaiduojančioje atmosferoje, o patirtos akimirkos išliks atmintyje ilgam. Yra viskas, ko reikia nepamirštamoms atostogoms – čia yra 4 restoranai, kuriuose patiekiami įvairiausi pasaulio patiekalai ir virtuvės patiekalai, baras ant stogo, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į begalinį vandenyną, ir fantastiškas baseinas, vėsinantis karštomis dienomis. Patiems mažiausiems žaidimų kambaryje ir mini klube gausu atrakcionų bei įdomių užsiėmimų su animatoriais, o suaugusieji sau tinkamą mankštos dozę užsitikrins žaisdami tinklinį ar mankštindamiesi sporto salėje. Vakarais rekomenduojame atsipalaiduoti per procedūras SPA centre, taip pat verta romantiškai pasivaikščioti po žavingų kampelių kupiną vietovę.

Vieta:
pietvakarinėje Šri Lankos dalyje, apie 150 m iki artimiausių parduotuvių, apie 900 km iki GINTOTOS centro, apie 4,7 km nuo Galle, apie 113 km nuo Šri Lankos sostinės – Sri Jajawardenepura Kotte , apie 130 km nuo Udawalawe nacionalinio parko, apie 170 km nuo Yala nacionalinio parko; apie 148 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 160 m nuo viešbučio.


Paplūdimys:
Dadalla paplūdimys, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nėra paplūdimio paslaugų, Mirissa paplūdimys, apie 48 km nuo viešbučio – banginių stebėjimo aikštelė.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 172 kambariai, 3 pastatai, 9 aukštai, liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Fusion“ restoranas – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, ORU jūros gėrybių restoranas & Bar – à la carte, jūros gėrybės, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Sforno Poolside Trattoria – à la carte, itališka virtuvė, The Bay – à la carte, salotos ir sriubos, baras ant stogo; juvelyras, automobilių stovėjimo aikštelė; 4 konferencijų salės, talpinančios apie 250 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: konsjeržo paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui nuo 6 metų, vaikai iki 6 metų miega  lovoje su tėvais/globėjais), apie 39 m², kondicionierius, ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; chalatas, šlepetės, kosmetikos rinkinys) , bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas; mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui nuo 6 metų, vaikai iki 6 metų miega  lovoje su tėvais/globėjais), apie 39 m², kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; chalatas, šlepetės, kosmetikos rinkinys), įrengimas kaip deluxe kambario, papildomai: lyginimo komplektas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui nuo 6 metų, vaikai iki 6 metų miega  lovoje su tėvais/globėjais), apie 57 m²,  kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; chalatas, šlepetės, kosmetikos rinkinys), įrengimas kaip deluxe kambario,papildomai: kavos aparatas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, vaikų baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, animacija suaugusiems ir vaikams; žaidimų kambarys, mini klubas vaikams (4-12 m.); už papildomą mokestį: jogos užsiėmimai (apie 10 USD, pagal pageidavimą), SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.30-10.00, savaitgaliais iki 11.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), vakarienė švediškas stalas (19.00-21.00) pagrindiniame restorane; prie pusryčių patiekiama kava ir kapučino, prie pietų – vietinis vynas ir alus; užkandžiai (15.30-17.30) pagrindiniame restorane; vietiniai ir rinktiniai firminiai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai, patiekiami taurėse nurodytuose baruose (11.00-23.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10163

Kitos kelionės datos

Jetwing Lighthouse

Šri Lanka / Pietų Provincija / Galle
1497 €
  • Data: 2024-10-10 - 2024-10-16 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> CMB 08:10
    Grįž: CMB 10:05 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka/ Pietų provincija

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs tarp dviejų smėlio paplūdimių, ant uolų, tarp palmių giraičių, su nuostabiu vaizdu į Indijos vandenyną, savo svečiams siūlo nepaprastą kraštovaizdį ir tikrai egzotiškoms atostogoms, ir nepakartojamai vestuvių ceremonijai. Sukurtas Geoffrey Bawa, minimalistinis, tačiau elegantiškas interjeras, išlaikytas kolonijiniu stiliumi, sujungia tradicijas ir modernumą. Išskirtinis viešbučio bruožas yra tikrai puikus aptarnavimas ir puiki virtuvė, taip pat vienas geriausių SPA centrų salos pietuose. Rami ir atpalaiduojanti atmosfera yra puiki vieta pabėgti nuo miesto šurmulio. Netoliese yra į UNESCO sąrašą įtrauktas Galle fortas, pastatytas XVI amžiaus pabaigoje, ir vienas žaviausių Šri Lankos paplūdimių – Unawatuna.

Vieta:
apie 2 km nuo GALLE centro, šalia vietinis kelias; apie 155 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė priešais viešbutį (apie 20 LKR Galle/Unawatuna).

Paplūdimys:
Daddala paplūdimys, viešas, siauras, smėlio su akmenimis, prie viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; Unavatuna, viešas, smėlio, apie 8 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1997 m., reguliariai atnaujinamas, 85 kambariai, keli pastatai, 3 aukštai, 2 liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, 24h registratūra, Cinnamon Room restoranas (A dalis) - padavėjų paslaugos, á la carte, jūros gėrybės , vegetariški patiekalai, "Cardamon Cafe" su terasa - švediškas maitinimas, laukimo paslauga, á la carte, dirba 24 val., vegetariški patiekalai, Nihals Cafe (klubo dalyje) - à la carte, Šri Lankos patiekalai; Lorenzo's Pizza Corner – veganiška ir vegetariška virtuvė, taip pat pica ir jūros gėrybės; vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose; 2 barai: Coats of Arm (A dalyje), The Veranda fojė – arbatos, gėrimai; pinigų keitykla, suvenyrų parduotuvė, juvelyras; konferencijų centras 300 žmonių, terasa su vaizdu į Indijos vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbimo paslaugos, kambarių aptarnavimas; viešbučio patalpose yra lygių skirtumų ir laiptų – nerekomenduojama judėjimo negalią turintiems asmenims; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba vaikui, antras vaikas  miega kartu su tėvais lovoje), apie 32 m², yra pagrindiniame viešbučio sparne, kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; chalatas, plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys; papildomi mokesčiai: mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
2 baseinai (veikia: 8.00-20.00), stačiakampio formos, gėlo vandens, gylis apie 1,5 m ir gylis 2,3 m, baseinas vaikams (veikia: 8.00-20.00), kvadratinis, gėlo vandens, klubo baseinas, skėčiai, gultai, čiužiniai, rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; teniso kortas su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, skvošas, treniruoklių salė, stalo tenisas, žaidimų kambarys (šachmatai, šaškės, kortos); žaidimų aikštelė vaikams, teminiai vakarai, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas, joga; SPA ir sveikatingumo centras (už papildomą mokestį): garinė pirtis, sūkurinė vonia, veido ir kūno procedūros žolelių pagrindu, atliekamos tradiciniu Šri Lankos metodu, ajurvedinės procedūros, valomosios procedūros, masažai, pilingai, manikiūras, pedikiūras.


ref:4205

Kitos kelionės datos

Jetwing Saman Villas

Šri Lanka / Pietų Provincija / Aturuwella
1989 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-10-02 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> CMB 08:10
    Grįž: CMB 10:05 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka / Pietų Provincija / Bentota

Trumpas aprašymas:
Puikioje vietoje – ant uolėtos kalvos, prie pat smėlio paplūdimio su auksiniu smėliu, apsuptas vešlios tropinės augmenijos žalumos, tai tikras rojus žemėje – galite praleisti savo svajonių atostogas šalia gamtos, paplaukioti begalybės baseine su atsiveria neįprastas vaizdas į begalinį vandenyną. Stilingai įrengtuose kambariuose su medžio akcentais galėsite atsipalaiduoti su atmosferiniu apšvietimu, mėgaudamiesi nuostabiu vaizdu iš balkono ar terasos. Mėgstantiems prabangą rekomenduojame apgyvendinti liukso klasės kambariuose su privačiu begalybės baseinu terasoje! Viešbutis, skirtas tik vyresniems nei 12 metų žmonėms, sukuria intymią atmosferą, puikiai tinka romantiškoms atostogoms dviese ir yra puiki aplinka jūsų svajonių sužadėtuvėms ir vestuvėms!

Vieta:
ant kalvos, ATURUWELLA vietovėje, prie vietinio kelio, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 500 m nuo viešbučio, apie 3,5 km nuo Bentotos; apie 112 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, geležinkelio stotis apie 1 km nuo viešbučio.
 
Paplūdimys:
Induruwa, viešas, smėlio (auksinio smėlio), nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, jaukus ir stilingas, 27 kambariai, keli pastatai, 1 aukštas, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas su terasa – à la carte, padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 barai, įskaitant barą prie baseino; keitimo punktas; sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; konferencijų salė iki 12 žmonių; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), budintis gydytojas, pašto paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 12 metų svečius.

Kambarys:
Superior:
2 asm, apie 73 m2, individualiai reguliuojamas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), svetainė, miegamasis optiškai atskirtas, atskira spinta, bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys , seifas, pagalvių meniu, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės, sofa), vaizdas į jūrą;
Deluxe:
2 asm, apie 120 m2, įrengimas kaip superior kambaryje; terasa (stalas ir kėdės, sofa), sodas, vaizdas į jūrą; 
 
Sportas ir pramogos:
Infinity baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,2-2,4 m, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, snukeris, šachmatai; SPA centras (mokamas): priežiūros procedūros, masažai.


ref:10102

Kitos kelionės datos

Apie kryptį