• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

The Temple Tree Resort & Spa

Šri Lanka / Pietų Provincija / Indurwa
1251 €
  • Data: 2024-10-16 - 2024-10-22 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> CMB 08:35
    Grįž: CMB 10:05 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Šri Lanka / Pietų Provincija / Bentota

Trumpas aprašymas:
Nedidelis, jaukus, aukšto lygio viešbutis, skirtas išrankiausiems svečiams, vertinantiems ramią vietą, komfortą ir romantišką atmosferą. Iš visų prabangiai įrengtų kambarių atsiveria Indijos vandenyno vaizdai. Netoli populiaraus Bentotos kurorto su restoranais ir barais, taip pat žavinga pietvakarių pakrantės aplinka yra palanki romantiškiems pasivaikščiojimams vandenyno pakrante. Svečiai gali naudotis elegantišku SPA, kuriame naudojami novatoriški metodai kūno ir dvasios būklei pagerinti.

Vieta:
INDURUVA vietivėje, prie vietinio kelio, apie 5 km nuo Bentota, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 300 m nuo viešbučio; apie 112 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio, geležinkelio stotis apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Induruwa, viešas, smėlio (auksinio smėlio),nuolaidu įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2008 m., 50 kambarių, 2 pastatai, 2 aukštai, vestibiulis, 24h registratūra, pagrindinis restoranas - à la carte, padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, fojė baras; keitykla; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, automobilių ir dviračių nuoma; yra lygių skirtumų (įvažos); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į vandenyną;
Deluxe:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 60 m²,  vonios kambarys su vaizdu į vandenyną (vonia, dušas, wc, plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip superior kambaryje; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną ir tiesioginis vaizdas į vandenyną;
Executive suite:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 90 m², vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, įrengimas kaip superior kambaryje;papildomai nemokamas seifas ir mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į vandenyną
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, kvadrato formos, gėlas vanduo, apie 90 m², gylis 1,4 m, vandens masažas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; už papildomą mokestį: SPA centras – kūno procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (19.30-22.00) pagrindiniame restorane - à la carte; užkandžiai, kava ir arbata pagrindiniame restorane (11.00-11.30 ir 16.00-16.30); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai, vietinis alus, patiekiamas taurėse bare (10.00-23.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9726

Kitos kelionės datos

Apie kryptį