• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Merce

Ispanija / Kosta Brava / Pineda De Mar
574 €
  • Data: 2024-05-25 - 2024-06-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija/ Costa Brava

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs nedideliame pajūrio kurorte, idealiai tinkantis visiems, kurie vengia didmiesčių, bet mėgsta lengvai pasiekti atostogų objektus. Tai puiki vieta norint aplankyti didžiausius Katalonijos lobius, įskaitant Barseloną – šalia viešbučio yra autobusų stotelė, o traukinių stotis pasiekiama pėsčiomis. Viešbutyje yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei, tai yra patogūs kambariai, restoranas, kuriame patiekiami patiekalai iš nuosavo sodo produktų, 2 barai ir baseinas ant stogo su nuostabiu vaizdu į apylinkes ir žaliuojančias kalvas! Vaikams dienos metu rengiami užsiėmimai mini klubuose, o suaugusiems – flamenko pasirodymai, kabareto pasirodymai ir gyva muzika.

Vieta:
PINEDA DE MAR centre, apie 400 m iki parduotuvių ir restoranų, autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio, geležinkelio stotis apie 1,7 km, apie 40 km nuo Žironos oro uosto, apie 73 km nuo Barselonos oro uosto

Paplūdimys:
Pineda – viešas, apie 600 m nuo viešbučio, smėlis ir žvyras, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 10 EUR/komplektas/para)

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1962 m., dalinai renovuotas 2021 m, 160 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštai, 2 liftai, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, saulės terasa, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, leidžiami augintiniai (pagal pageidavimą, mokama: apie 15 EUR/dienai), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro, Carte Bleue.

Baseinas:
baseinas ant viešbučio stogo, stačiakampio formos, gėlo vandens, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino.

Sportas ir pramogos:
mini klubas (4-11 m.), vakaro animacija suaugusiems: flamenko šou, gyva muzika, kabaretas, baidarės (išorinis pasiūlymas, galimas sezono metu).

Paslaugos:
automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, dviračių nuoma (išorinis pasiūlymas).

Kambariai:
Standartiniai:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 13 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes, už mokestį: bevielis internetas.
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 15 m², atnaujintas, įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, specialios dietos pagal užsakymą prieš atvykstant; 2 barai, iš kurių vienas ant viešbučio stogo


ref:9548

Kitos kelionės datos

Santa Monica

Ispanija / Kosta Brava / Calella
597 €
  • Data: 2024-05-25 - 2024-06-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta Brava

Trumpas aprašymas:
Gražus viešbutis su geros kokybės paslaugomis, įsikūręs pačioje turistinės vietovės Calella širdyje. Gera infrastruktūra bei puiki virtuvė, suteiks galimybę svečiams išbandyti naujų patiekalų skonį. Renovuotas ir modernizuotas viešbutis tinka tiek jaunimui, tiek ir šeimoms su vaikais.

Vieta:
Centre turistinės vietovės CALELLA, šalia barų, restoranų ir parduotuvių; apie 45 km nuo Žironos oro uosto, apie 50 km nuo Barselonos, apie 200 m nuo autobusų aikštelės.

Paplūdimys:
Platja Garbi, viešas, ilgas, platus, smėlio, apie 350 m nuo viešbučio; skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, 10 aukštų pastate iš viso yra 216 kambarių, 2 liftai, visą parą veikianti registratūra; naujoviškai įrengtas restoranas, yra kėdutės vaikams; užkandžių baras, baras prie baseino, valiutos keitykla, skaitykla, sodelis, saulėta terasa su gultais ir skėčiais; nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje, patogumai žmonėms su negalia; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 1 EUR/20 min); priimamos kreditinės kortelės: Visa, Eurocard, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), patogiai įrengtas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc), palydovinė televizija, telefonas, seifas (25 EUR/sav.), balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas suaugusiems, apie 175 m², gylis iki 2,4 m, braidymo baseinėlis vaikams, gylis 0,4 m; biliardas, stalo tenisas, smiginis, lošimo automatai; dieną animacija suaugusiems ir vaikams, vakare pramoginė programa; plati animacinė programa ir įvairios vandens sporto šakos paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
Pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.00-21.30) švediškas stalas; užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų; neribotas kiekis šaltų, karštų ir vietinės gamybos alkoholinių gėrimų (10.30-23.00).


ref:729

Kitos kelionės datos

Alhambra

Ispanija / Kosta Brava / Santa Susanna
689 €
  • Data: 2024-05-25 - 2024-06-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta Brava

Trumpas aprašymas:
Vienas iš viešbučių, kuriuos labiausiai vertina mūsų klientai. Geras standartas, jauki atmosfera, skani virtuvė, centrinė vieta pagrindinėje promenadoje garantuoja gerą pramogą ir malonų laiką. Viešbutyje yra baseinas, restoranas ir 3 barai. Mažiausiems svečiams įrengtas  baseinas ir žaidimų aikštelė.

Vieta:
SANTA SUSANA miestelyje, prie pagrindinės pėsčiųjų alėjos, šalia restoranų, barų, parduotuvių ir diskotekų; apie 35 km nuo Žironos oro uosto, apie 60 km nuo Barselonos; apie 700 m nuo miesto traukinių stotelės, kuri nuveža į Barseloną.

Paplūdimys:
Platja de Llevant, viešas, ilgas, platus, smėlio-žvyro, apie 80 m nuo viešbučio, nuėjimas tuneliu po gatve ir takeliu; skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, labai populiarus, įrengtas andalūzišku stiliumi, dalinai atnaujintas 2011 m. ir 2013 m.  Dviejuose 6 aukštų pastatuose yra 235 kambariai, registratūra veikia visą parą, fojė, 2 liftai; restoranas su oro kondicionieriumi - švediškas stalas, Viduržiemio jūros regiono virtuvė ir tarptautinė, kėdutės vaikams; baras fojė, užkandžių baras, baras prie baseino, klubinė salė, TV salė, bagažo saugykla, seifas registratūroje,  saulėta terasa su skėčiais ir gultais, nedidelis sodelis, bevielis internetas viešose vietose, interneto taškas: apie 1 EUR/10 min; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), gražiai įrengtas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc), palydovinė televizija, telefonas, balkonas (stalas ir kėdės); dalis kambarių su vaizdu į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 90 m², gylis apie 1,8 m, braidymo baseinėlis vaikams, gylis apie 0,4. Sporto salė, vaikų žaidimų aikštelė; už papildomą mokestį: sauna, biliardas (2 EUR/30 min), žaidimų aparatai, stalo tenisas (1 EUR/30 min); vakare profesionalios pramoginės programos su muzika ir šokiais.


ref:377

Kitos kelionės datos

Papi

Ispanija / Kosta Brava / Malgrat De Mar
696 €
  • Data: 2024-08-24 - 2024-08-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas:  Ispanija / Costa Brava

Trumpas aprašymas:
Malonus viešbučių kompleksas, kurį sudaro 2 skirtingos kategorijos pastatai, įsikūręs garsiajame Malgrat de Mar kurorte, šalia gražaus, ilgo paplūdimio, kviečia jus į šeimos atostogas. Pagrindinė viešbučio vieta yra įdomiai suprojektuotas baseinas su kriokliu ir vandens masažu bei vandens žaidimų aikštelė, kurią pamėgs patys jauniausi poilsiautojai. Elegantiškas ir skoningai dekoruotas interjeras, atnaujinti kambariai, restoranas ir baras yra viskas, ko reikia patogiai atostogaujant. Rajone daugybė pramogų, taip pat verta leistis į dienos kelionę į Barseloną!

Vieta:
prie vietinio kelio, apie 500 m nuo MALGRAT DE MAR centro, maždaug 100 m nuo prekybos centro, maždaug 200 m nuo turgaus, kavinių, restoranų ir barų; apie 30 km nuo Žironos oro uosto, maždaug 60 km nuo Barselonos oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, maždaug 1 km nuo miesto traukinių stotelės (Barselona).

Paplūdimys:
Platja de l'Astillero, ilgas ir platus, sujungtas su Platja dels Pins ir Platja de Llevant paplūdimiais, viešas, smėlio ir žvyro, nuolaidus nusileidimas, maždaug 200 m nuo viešbučio,priėjimas per požeminę perėją, skėčiais ir mokami gultai (apie 10 EUR / komplektas: 2 gultai ir skėtis); baras (mokamas).

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1965 m., atnaujintas 2012 ir 2019 m. (geresni kambariai), 223 kambariai (3 * dalyje - 191 standartiniai kambariai, 4 * dalyje - 92 geresni kambariai), 2 pastatai, 6 aukštai, 2 liftai kiekviename pastate, elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra kiekviename pastate, restoranas - švediškas stalas, show cooking, Viduržemio jūros ir tarptautinė virtuvė, ant grotelių kepti patiekalai, teminiai vakarai, yra maitinimo kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, baras prie baseino; bagažo saugykla, pinigų keitimas, bendra parduotuvė; konferencijų salė 60 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, nedidelis sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: interneto punktas, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Kambarys:
Standartinis:

3 * pastate, 2 asm. (galima pristatyti 1 papildomą lovą), maždaug 16 m², gerai prižiūrimas, oro kondicionierius (sezono metu), bevielis internetas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas (užstatas: apie 10 EUR), 32 colių LCD palydovinė televizija (užstatas nuotolinio valdymo pultui: apie 20 EUR), telefonas; už papildomą mokestį: šaldytuvas (apie 20 EUR / savaitė), seifas (apie 20 EUR / savaitė); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Superior:
4 * pastate, 2 asm. (1 papildoma lova suaugusiajam ar 2 vaikams), elegantiška ir atnaujinta, maždaug 19 m² ploto, įrengimas kaip standartinio kambario;

Sportas ir pramogos:
baseinas, stačiakampis, sūrus vanduo, maždaug 200 m², gylis iki 1,6 m, vandens masažas, kaskada, atskiras skyrius vaikams, maždaug 20 m², gylis 0,6 m, sūrus vanduo, vandens žaidimų aikštelė su 2 čiuožyklomis, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai (garantinis užstatas: apie 10 EUR); žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 metų), animacijos suaugusiems ir vaikams (liepa-rugpjūtis): vandens aerobika, žaidimai ir linksmybės, karaokė, gyvi pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardas, lošimo automatai.


ref:7653

Kitos kelionės datos

Caprici Beach & Spa

Ispanija / Kosta Brava / Santa Susanna
696 €
  • Data: 2024-09-21 - 2024-09-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta Brava

Trumpas aprašymas:
Viešbutis išsiskiria puikia vieta bei profesionaliu aptarnavimu. Viešbutis įsikūręs šalia gražaus smėlio paplūdimio, atokiau nuo miesto centro. Viešbutyje puiki virtuvė, šeimyninė atmosfera, o vakare vykstanti animacinė programa sukuria nuostabią atostogų atmosferą. Prie pat viešbučio yra traukinių stotelė, iš kurios nuvažiuosite į Barseloną.

Vieta:
Turistinėje vietovėje SANTA SUSANA, prie pagrindinės pėsčiųjų alėjos, šalia šalia restoranų, barų, parduotuvių, apie 500 m nuo prekybos centro Malgrat de Mar, apie 50 m iki geležinkelio, kuriuo galima nuvažiuoti už 60 km esančią Barseloną; apie 35 km nuo Žironos oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Platja de Santa Susana, viešas, ilgas, platus, smėlio-žvyro, tiesiogiai šalia viešbučio, skėčiai ir gultai mokama (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2012-2013 metais ir 2019 m. 5 aukštų pastate yra 238 kambariai, 2 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra; restoranas - švediškas stalas, kėdutės vaikams; baras fojė, užkandžių baras, klubinė salė, bagažo saugykla, didelė saulėta terasa su skėčiais ir gultais,nemokamas bevielis internetas viešose vietose,  interneto taškas (apie 1 EUR/10 min); pritaikyta žmonėms su negalia; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (maks. galima apgyvendinti 4 asm.; be papildomų lovų), apie 18-22 m², funkcionaliai įrengtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, tualetas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), papildomi mokesčiai: seifas (apie 20 EUR/sav.), vaizdas į jūrą už priemoką.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, apie 200 m², gylis apie 1,8 m, braidymo baseinėlis vaikams, gylis 0,4 m; sporto salė; nedidelis vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas; už papildomą mokestį: biliardas, stalo tenisas, žaidimų aparatai, sauna; vakaro pramoginės programos su muzika ir šokiais. SPA: s nuo 17 metų, už mokestį: apie 5 EUR/asm./2 val, uždaras baseinas, apie 70 m², gylis 1,3 m, gėlas vanduo, vandens masažas, nemokami gultai ir rankšluosčiai prie baseino (reikalingas užstatas: 10 EUR, kiekvienas pakeitimas: 1 EUR), pirtis,hamamas


ref:590

Kitos kelionės datos

Oasis Park & Spa

Ispanija / Kosta Brava / Lloret De Mar
708 €
  • Data: 2024-06-08 - 2024-06-15 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : ****

Regionas : Ispanija - Kosta Brava

Aprašymas :
Puikiai esantis netoli miesto centro ir netoli dviejų gražių paplūdimių - pramoginių Lloret de Mar ir ramių Fenals, apsuptas uolų. Atsižvelgiant į ISO 9001 kokybės sertifikatą, viešbutis siūlo nerūpestingą viešnagę erdviuose ir patogiuose kambariuose. Nuostabi vieta aktyvioms atostogoms su šeima ir draugais. Svečiai gali naudotis baseinu su atskiru skyriumi vaikams, mini klubu, žaidimų aikštele ir žaidimų kambariu vaikams. Yra restoranas ir 2 barai, taip pat SPA centras su uždaru baseinu, sūkurine vonia ir sauna. Puikus išeities taškas teritorijos tyrinėjimui - tai artimas i.a. į St. Clotilde sodus, Lloret de Mar ežerą ir "Waterworld" vandens parką su daugybe pramogų įvairiems žmonėms.

Vieta :
Fenalso viešbučio rajone, apie 800 metrų nuo LLORET DE MAR centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 30 m nuo viešbučio, vietinis kelias, apie 1 km nuo Lloret de Mar maršruto taško, apie 1,5 km nuo Sent Clotilde sodų, apie 1.5 km nuo "Waterworld" vandens parko, apie 13 km nuo Toss de Mar, apie 35 km nuo Žironos; apie 80 km nuo Barselonos oro uosto; autobuso stotelė yra apie 180 m nuo viešbučio (iki Lloret de Mar centro, Barselonos, Blanes).

Paplūdimys :
Fenals, viešas, smėlėtas ir žvirgždėtas, švelnus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos serfitikatu, apie 550 m nuo viešbučio, prieiga prie šaligatvio, skėčiai ir mokamos saulės lovos (apie 10 EUR / rinkinys); Lloret de Mar, viešas, smėlėtas ir žvirgždėtas, švelnus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos serfitikatu, apie 1,2 km nuo viešbučio, prieiga per kelius ir šaligatvius, skėčiai ir gultai mokami (apie 10 EUR / rinkinys).

Viešbutis :
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1970 m., renovuotas kiekvienais metais 457 kambariai, 1 pastatai, 7 aukštai, 4 liftai, erdvus, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas (vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai), maisto gaminimo šou, aukštos kėdės ir meniu vaikams, mikrobangų krosnelė, vegetariški patiekalai, kitos dietos pagal užsakymą iki atvykimo, baras vestibiulyje, baseino baras; pinigų keitimas, suvenyrų parduotuvė, bagažo saugykla; konferencijų centras, terasa su vaizdu į baseiną, sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, skalbykla, automobilių nuoma; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard.

Kambariai :
Standartinis :
2 asm. (1 papildoma lova suaugusiesiems arba 2 papildomos lovos vaikams - viengulė lova), apie 20 m², gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: šaldytuvas (apie 3,5 EUR / parai), mini baras (mokamas pagal suvartojimą), seifas (apie 5 EUR / parai); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų ir vonia prieš atvykimą; balkonas (stalas ir kėdės), sodas, baseinas arba vaizdas į apylinkes.

Sportas ir pramogos :
Baseinas, gėlas vanduo, stačiakampis, apie 250 m 2, gylis 0,9-2 m, kaskados, atskiras skyrius vaikams, gėlas vanduo, gylis 0,4 m, skėčiai ir saulės lovos prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR); šautuvai, vandens aerobika; už papildomą mokestį: biliardas, stalo tenisas; žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (nuo 5 iki 12 m.), diskoteka, animacijos suaugusiesiems ir vaikams (15.06-15.09); SPA centras (leidimas žmonėms virš 16 m.): Nemokamas: uždaras baseinas su ištraukiama stogo, šildomas, apie 120 m², gylis 1.1-1.5 m, sūkurinė vonia, garinė pirtis, vandens srovės, suomiška pirtis, treniruoklių salė; už papildomą mokestį: masažai, priežiūros ir poilsio procedūros.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį) :
Pusryčiai - švediškas stalas (7.30-10.00 val.), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.30-21.30 val.) pagrindiniame restorane; vynas ir alus su pietumis ir vakariene; užkandžiai ir ledai nurodytame bare (10.30-13.00, 16.00-20.00 val.); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.00 val.); 20% nuolaida SPA centre esantiems masažams; privalo dėvėti apyrankes; viskas įskaičiuota galima tik laikotarpiu nuo 17.06 iki 02.09.


ref:6040

Kitos kelionės datos

Tropic Park

Ispanija / Kosta Brava / Malgrat De Mar
742 €
  • Data: 2024-09-21 - 2024-09-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta Brava

Trumpas aprašymas:
Puikiai tinka žmonėms, kurie nori atsipalaiduoti smėlingame paplūdimyje, turėdami galimybę naudotis visomis turistinio miesto dienos ir nakties pramogomis. 2016 m. Viešbutis buvo išplėstas, renovuojant, suteikiant klientams moderniai įrengtus kambarius, iš viso 4 baseinus, įskaitant stogą ir terasos baseinus, iš kurių atsiveria įspūdingas vaizdas į jūrą. Visi viešbučio interjerai įgijo naują ir elegantišką išvaizdą. Aukštas teikiamų paslaugų kokybė, pritaikyta individualiems poreikiams, teikiamų paslaugų lygis neabejotinai tenkins visus svečius, kurie nori patogios vietos ir nori pailsėti.

Vieta:
Turistiniame MALGRAT DE MAR mieste pagrindiniame promenade netoli parduotuvių, barų ir restoranų; apie 30 km nuo Žironos oro uosto, apie 60 km nuo Barselonos oro uosto; miesto geležinkelio stotis apie 1,5 km nuo viešbučio (Barselona), autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Platja Malgrat, viešas, ilgas ir smėlėtas, švelnus įėjimas į jūrą, apie 150 m nuo viešbučio, prieiga per požeminį kanalą, skėčiai ir lovos mokami (apie 12 EUR / parai).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių viešbutis, pastatytas 1990 m., visiškai atnaujintas 2016 m. pabaigoje, 204 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštų, 2 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės patiekalai), maisto ruošimo programa, vietos vaikams , vegetariški patiekalai, 3 barai, įskaitant 1 prie baseino; konferencijų salė; bagažo saugykla, parduotuvės su įvairiu asortimentu; nemokamas belaidis interneto ryšys viešose vietose; už papildomą mokestį: požeminė automobilių stovėjimo aikštelė (apie 10 eurų per parą), kambarių tarnyba, skalbimo paslaugos; terasa sode; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 15 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 3 EUR/para), seifas (apie 20 EUR/sav., užstatas 10 EUR), šaldytuvas (apie 15 EUR/sav.); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas terasoje, apie 400 m², gylis 1.1-1.8 m, baseinas ant stogo, apie 100 m², gylis 1.1-1.8 m, uždaras baseinas, apie 100 m², gylis 0,6-1,4 m, vaikiškas baseinas vaikams, apie 20 m ², gylis 0,5 m, nemokamos saulės gultai, skėčiai ir rankšluosčiai prie baseinų (apie 5 EUR), žaidimų aikštelė, mini klubas vaikams (4-12 metų), klubo kambarys, diskoteka, vakarienė su muzika ir šokiais , fitnesas; nemokamai: sauna, biliardas, lošimo automatai.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai (7.30-10.00 val.), pietūs (12.30-15.00 val.), vakarienė (19.30-22.00 val.) savitarnos restorane; užkandžiai (10.00-17.00, kava, arbata, sausainiai) baseino bare; gaiviųjų gėrimų ir pasirinktų vietinių ir importuotų gėrimų (10.00-23.00 val.) nurodytuose baruose; privaloma dėveti apyrankę.


ref:4610

Kitos kelionės datos

Pineda Splash

Ispanija / Kosta Brava / Pineda De Mar
961 €
  • Data: 2024-06-01 - 2024-06-08 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas:  Ispanija / Costa Brava

Trumpas aprašymas:
Fantastiškas pasiūlymas aktyvioms šeimos atostogoms ispaniškoje atmosferoje! Vietoje yra daugybė atrakcijų šeimoms su vaikais: baseinai su čiuožyklomis, vandens žaidimų aikštelė vaikams ir mini klubas. Svečiai taip pat džiaugiasi galėdami naudoti bendras animacijas, kurias vedė draugiški animatoriai. Viešbutyje siūloma populiari „viskas įskaičiuota“ programa su gėrimais ir užkandžiais visą dieną. Galite rinktis iš modernių ir praktiškai įrengtų standartinių kambarių bei erdvių šeimos kambarių. Taip pat verta nuvykti į Pineda de Mar centrą su daugybe parduotuvių ir restoranų bei nuostabiu smėlio paplūdimiu. 

Vieta:
400 m nuo PINEDA DE MAR centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais, prie vietinio kelio, maždaug 60 km nuo Barselonos; apie 38 km nuo Žironos oro uosto, maždaug 70 km nuo Barselonos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 350 m nuo viešbučio (Barselona).

Paplūdimys:
Pineda, viešas, smėlėtas, ilgas, nuolaidus nusileidimas, maždaug už 300 m nuo viešbučio, kitapus kelio , mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai  (apie 10 EUR / rinkinys / diena), promenada

Viešbutis:
4 žvaigždučių, visiškai atnaujintas 2017 m., 246 kambariai, 1 pastatas, 5 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, show cooking, teminiai vakarai, maitinimo kėdės ir meniu vaikams, vegetaras indai, 2 barai, įskaitant vieną prie baseino; bagažo saugykla, TV kambarys; terasa su vaizdu į baseiną, sodas, nemokamas belaidis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, skalbykla, dviračių nuoma; patogumai neįgaliesiems; naminiai naminiai gyvūnai, kurių svoris iki 8 kgm(už priemoką); priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (galimybė pristatyti papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), 15 m² - 19 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija (LED), telefonas, šaldytuvas, lygintuvas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas (apie 3 EUR / diena), aptarnavimas kambariuose; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
4 asm. (papildoma lova - dviaukštė lova), apie 23 m², įrengimas kaip standartinio kambario; 

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 250 m², gylis 1,1-1,8 m, vandens masažas, baseinas ant stogo suaugusiems, gėlas vanduo, maždaug 150 m2, gylis 1,1–1,8 m, 2 baseinai vaikams, gėlas vanduo, maždaug 40 m² ir maždaug 15 m², gylis 0,4 m, keletas nedidelių čiuožyklų, vandens žaidimų aikštelė, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR); stalo tenisas; žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), mini diskoteka, animacijos suaugusiems ir vaikams, karaokė, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas; vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.00-21.00) švediškas stalas restorane; užkandžiai, patiekiami tam skirtame bare (11.00-13.00, 16.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, patiekiami nurodytuose baruose (11.00–23.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes (reikalingas užstatas galimoms išlaidoms padengti: 50 EUR/asm).


ref:3594

Kitos kelionės datos

Tahiti Playa & Suites

Ispanija / Kosta Brava / Santa Susanna
981 €
  • Data: 2024-09-07 - 2024-09-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> BCN 09:40
    Grįž: BCN 10:40 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8888

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Kosta Brava – nuo Barselonos beveik iki pat Prancūzijos sienos einanti kurortinė nenusakomo grožio Viduržemio jūros pakrantė su įlankėlėmis, iškyšuliais, apaugusiais jūros vėjų glostomomis pušimis, viliojančiais paplūdimiais. Laukinio kranto pavadinimas šiai vietovei prigijo dėl to, kad daugelyje pakrantės vietų neįmanoma prieiti prie jūros – kalnai ir stačios uolos siekia vandenį, nepalikdamos jokio siauro paplūdimio lopinėlio. Tačiau ten, kur yra mažų siaurų paplūdimių, įsikūrę nuostabūs kurortai. Šias vietas ypač mėgsta geri plaukikai, nes už 10 m nuo kranto gerokai gilu.

Kosta Brava lankytinos vietos

  • Barselona – labai judrus, šiuolaikiškas, antras pagal dydį Ispanijos miestas, vienas didžiausių Viduržemio jūros uostų. Barselona laikoma vienu didžiausių Europos kultūros centrų. Sunku ir išvardyti visus miesto, turinčio 50 muziejų, daug teatrų, koncertų salių, svarbiausius objektus. Barselonos senamiestis vadinamas gotikiniu kvartalu (Barri Gotic). Tai viduramžių gotikos pastatų ir bažnyčių muziejus po atviru dangumi.
     
  • Centrinė Barselonos katedra – vienas didžiausių gotikos statinių Ispanijoje. Ji dar vadinama kankinės šv. Eulalijos vardu. Senamiestyje išliko Romos laikų ir viduramžių miesto sienų liekanų. Architektų sąjungos pastato fasadą puošia Pablo Pikaso kūrinių motyvai, o Katalonijos aikštė apsupta daugybės viešbučių, bankų ir parduotuvių. Barselonos perlas – nebaigta įžymiojo architekto Antonio Gaudžio Šv. Šeimynos bažnyčia (Sagrada Familia). Ji žavi didingumu. Tai neabejotinai tobuliausias garsiojo katalonų architekto darbas.
     
  • Pajūrio bulvaro ir populiariosios pėsčiųjų gatvės sankryžoje stovi paminklas Kristupui Kolumbui. Netoli jo – Jūrų muziejus su vienu didžiausių Europoje akvariumų. Citadelės parke esančioje Trijų Drakonų pilyje įsikūręs zoologijos sodas. Pablo Pikaso muziejus – vienas lankomiausių Katalonijos meno muziejų. Gražiausia ir judriausia miesto gatve laikomas pėsčiųjų bulvaras La Rambla, besitęsiantis nuo Kolumbo paminklo iki Katalonijos aikštės.
     
  • Montserato vienuolynas, esantis už 38 km nuo Barselonos, yra seniausias benediktinių vienuolynas Ispanijoje, įsikūręs 750 m virš jūros lygio ant dantytojo Montserato kalno, kuris susidarė prieš 25 mln. metų, jo aukštis 1 236 m. Slenkant amžiams kalnas įgavo fantastiškiausias formas. Dangų remia apie 1200 įvairiausių uolėtų viršūnių. Viena legenda sako, kad tas gražiausias formas jo uolose išpjaustė maži angeliukai auksiniais pjūklais.

    Dabar tai švenčiausia Katalonijos vieta. Čia meldžiamasi Montserato Dievo Motinai – Juodajai Madonai (Morenetai). Pasak legendos, 880 m. piemenys vienoje iš daugybės kalno olų surado nedidelę medinę Madonos statulėlę su kūdikėliu ant rankų. Supratę, kad statulėlė turi stebuklingų galių, žmonės bandė ją išsivežti iš tos olos, bet niekam nepavyko: kai tik kas nors bandydavo tai padaryti, statulėlė pasidarydavo tokia sunki, kad neįmanoma būdavo jos pakelti.
     
  • Antikiniu palikimu garsėjanti Taragona – provincijos sostinė, Kosta Dorados širdis. Legenda byloja, kad kadaise Jupiteris taip pamilo Taragoną, kad paliko net savo žmoną Tiriją. Tai vienas seniausių Ispanijos miestų, esantis už 98 km nuo Barselonos. Iki šių dienų šio seno miesto apylinkėse galima pamatyti romėnų laikų pastatų liekanų – dalį gynybinės sienos (1 100 m ilgio ir 12 m aukščio), forumo liekanas, teatrą, cirko griuvėsius, akveduką. Soboras – pats reikšmingiausias viduramžių Taragonos paminklas. Taragona – miestas, kuriame puikiai dera istoriniai paminklai, viduramžių senamiestis, platūs šiuolaikiniai bulvarai ir modernūs statiniai.
     
  • Andora – miniatiūrinė Europos valstybė Pirėnų kalnuose, esanti šalia Prancūzijos ir Ispanijos sienų. Jos plotas – 468 kv. km (keturis kartus didesnis už Kauno). Šalyje teka Valyros upė. Aukščiausia viršūnė – šiaurės vakaruose esanti Koma Pedrosa (2 942 m virš jūros lygio). Tai viena aukščiausiai kalnuose įsikūrusių Europos valstybių po Šveicarijos.

    Turistus Andora traukia ne tik gamtos grožiu, istorinėmis įdomybėmis, bet ir laisvos ekonominės zonos teikiamais pranašumais. Daugybė parduotuvių skirtingo skonio pirkėjus vilioja pačiomis įvairiausiomis prekėmis. Čia visada galima gauti nuolaidų. Nors maža, Andora turi sostinę – Andorą. Tai aukščiausiai virš jūros lygio Europoje įsikūrusi sostinė (1 055 m). Miesto centre – valstybės įstaigos, teismas, kalėjimas. Įdomu, kad kalėjime bausmę gali atlikti tik Andoros piliečiai.

    Mažytė šalis suskirstyta į 7 teritorijas. Nors pasaulio žemėlapyje ji tėra taškelis, Andora tris kartus didesnė už Lichtenšteiną, septynis kartus – už San Mariną, o, palyginti su Monaku, – tai visai nemaža šalis.
     
  • „Port Aventura“ – vienas didžiausių (plotas – 115 ha) pramogų parkų Europoje, kuriame ir suaugusieji, ir vaikai gali puikiai praleisti laiką, patirti nepakartojamų nuotykių ir per vieną dieną apkeliauti visą pasaulį. Atrakcionai vyksta įspūdingose egzotiškose visų žemynų šalyse ir vietovėse.

    „Port Aventuros“ parke yra 31 restoranas su įvairių šalių virtuvėmis, 30 kvapą gniaužiančių atrakcionų ir karuselių. Kiekvieną dieną čia vyksta daugybė įvairaus žanro pasirodymų: teatro, muzikos, varjetė, magijos ir kitų.
     
  • Calella kurortas - arčiausiai Barselonos miesto esantis kurortas, buvęs žvejų kaimelis, turintis nediduką, su jaukiomis gatvelėmis centrą. Čia gausu jaukių kavinukių ir restoranų, taip pat nedidelių suvenyrų parduotuvėlių. Calelos paplūdimys erdvus, šviesaus smėlio. Kadangi jūra čia iš karto gilėja, šį kurortą pamėgo įvairaus vandens sporto aistruoliai.
     
  • Lloret De Mar Kosta Brava pakrantės kurortas, didžiausias ir populiariausias, garsėjantis švelniu klimatu ir puikiais paplūdimiais, pritraukiantis turbūt daugiausia turistų. Kurortas labai populiarus tarp jaunimo, nes čia galima mėgautis visais atostogų teikiamais malonumais ir linksmintis iki pat ryto. Ši vieta tiks ir Jums, nesvarbu ar Jūs aštuoniolikmetis, ar trisdešimtmetis su šeima ir vaikais, nes nuobodžiauti neleis daugybė kavinių, diskotekų, naktinių klubų bei saulėtuose smėlio paplūdimiuose netylantis šurmulys ir juokas. Lloret de Mar kurortas vilioja saule, puikia Viduržemio jūra, istorijos reliktais, naktinėmis linksmybėmis, judriu ispaniško gyvenimo koloritu bei ilgaamžėmis tradicijomis.
     
  • Santa Susannatai vienas iš naujausių kurortų, įsikūrusių Kosta Bravos pakrantėje. Šis senas miestukas žinomas kaip vienas geriausių Costa Maresme pakrantės kurortų. Jis garsėja savo mineraliniais vandenimis, gydomaisiais šaltiniais nuostabiais kalnais, nuklotais tankiais ąžuolų miškais ir pušynais. 

    Šiame kurorte Jūs puikiai pajusite, ką reiškia Viduržemio klimatas bei auksiniai paplūdimiai. Apie tolimą praeitį byloja dvaras, ypatinga dvasia apgaubta pilis ir XVI a. bokštas. Kurorto pakrantėje arti vienas kito įsikūrę daugybė šiuolaikinių viešbučių, kurių vakarinės pramoginės programos sukuria tikrai linksmą fiestą.
     
  • Tossa de Mar "gėlių jūra", “žydrasis rojus", išsiskiria kaip vienas iš Kosta Brava labiausiai pastebimų kurortų. Tossa de Maro transformacija iš žvejybinio kaimo į turistinę poilsio vietą buvo stulbinama.Tūkstančiai turistų, kurie atvyksta kasmet iš viso pasaulio yra labai svetingai sutinkami. Tossa gali pasiūlyti visko po truputį: taikūs nuošalūs užutekiai,įlankos ir nepaliesti paplūdimiai palei kranto liniją, kokybiškos paslaugos turistams, parkai ir miškai, mėgstantiems pasivaikščioti, paminklai ir istorinės įžymybės, stulbinantis kalnų peizažas.
     

Kada geriausia keliauti į Kosta Brava?

Švelnus Viduržemio jūros klimatas pasižymi karštomis sausomis vasaromis ir ne itin šaltomis žiemomis. Tikriems karščio mėgėjams rekomenduojama čia atvykti liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Vidutinė temperatūra metų bėgyje svyruoja nuo 7°C iki 27 °C. Lietingiausi mėnesiai – gegužė, rugsėjis, lapkritis.

Transportas Kosta Bravoje 

Tarp kurortinių miestelių patogus susisiekimas viešuoju transportu. Traukiniai kursuoja dažnai, tačiau tiesioginių reisų nėra. Traukiniai punktualūs, bilietai pigūs. Atidžiai sekite maršrutą, nes ant traukinio būna užrašyta tik pirma ir paskutinė stotelės. Tarpines stoteles sužinosite tik įlipę į traukinį arba prieš tai pasižiūrėję visą maršrutą. Autobusai taip pat kursuoja dažnai ir susisiekimas pakankamai nesudėtingas. Žinoma, patogiausia po regioną keliauti nuomotu automobiliu. Tuomet patys galėsite susidaryti savo kelionės maršrutą, pasieksite tas vietas, iki kurių neveža viešasis transportas.

Kosta Brava paplūdimiai

Kosta Bravoje yra beveik 200 puikių paplūdimių ir paslėptų įlankų. Dalis pakrančių pritaikytos ir pertvarkytos taip, kad atitiktų šių dienų turistų poreikius, nors nemažai vietų yra išlaikiusios autentišką laukinę vaizdą. Žemiau pateikiame 10 geriausių Kosta Bravos paplūdimių:

  • La Cala Montjoi – 280 m ilgio ir 25 m pločio paplūdimys Roses (Alt Empordà) regione. Tai puiki vieta tikro poilsio ir gražių vaizdų mėgėjams. Smėlis rupus, tamsus, nėra bangų ir vėjo. Netoli nardymo centras, kempingas ir vienas geriausių restoranų El Bulli. Šią vietą nesunku pasiekti automobiliu.
     
  • Cala Sa Tuna – 100 m ilgio ir 35 m pločio paplūdimys Begur (Baix Empordà) regione. Krištolo skaidrumo vanduo, smulkus auksinis smėlis. Puikus pasirinkimas šeimoms. Pritaikytas neįgaliesiems ir vyresnio amžiaus žmonėms.
     
  • Playa Aigua Xelida – viena labiausiai egzotinių įlankų Costa Bravoje, 40 m ilgio ir 13 m pločio paplūdimys Tamariu mieste (Baix Empordà). Aukso spalvos smėlio paplūdimys, apsuptas pušynų, pasiekiamas tik pėsčiomis arba laivu.
     
  • Playa Sa Sabolla – Cadaqués miestelyje (Alt Empordà) esantis paplūdimys. Ideali vieta ramiam poilsiui. Vandens kokybė labai gera, tačiau krantas greitai gilėjantis, todėl ne itin palanki vieta poilsiui su vaikais. Netoliese yra „Cala Nans“ švyturys (1856 m.).
     
  • San Pol Beach – 870 m ilgio ir 25 m pločio paplūdimys, esantis Sant Feliu de Guixols. Tai mėlyną vėliavą turintis paplūdimys, pasižymintis išskirtine vandens kokybe, puikiomis negreit gilėjančiomis pakrantėmis, nuostabiu kraštovaizdžiu. Paplūdimyje nemažai restoranų, gultų ir kt. Netoliese yra automobilių stovėjimo aikštelė Tai ideali vieta šeimoms su vaikais.
     
  • Beach Port Bo – mažas gražus 55 m ilgio ir 15 m pločio paplūdimys, esantis Calella de Palafrugell (Baix Empordà), keletą metų iš eilės laimėjęs mėlynosios vėliavos statusą. Puikus priėjimas prie paplūdimio, gera infrastruktūra ir gausybė paslaugų. Čia vyksta garsusis Habaneras festivalis. Tai ideali vieta poilsiui su šeima.
     
  • Playa Es Castell – labiausiai nepaliestas ir autentiškumą išlaikęs paplūdimys Kosta Bravoje, Palamós (Baix Empordà). Jis 650 m ilgio ir 20 m pločio. Vasaromis tai vienas populiariausių paplūdimių.
     
  • Boadella Beach – 310 m ilgio paplūdimys Lloret de Mar. Tai ideali vieta nudistams ir ieškantiems ramaus poilsio. Rasti kelią į šį paplūdimį nėra labai lengva, tačiau pasistengus įmanoma :)  Netoli paplūdimio yra Clotilde sodai. O vasaromis nedidelis traukinukas vyksta iš Lloret de Mar paplūdimio iki Clotilde sodų. Nuo šių sodų iki paplūdimio kelionę tęskite pėstute. Kelionės traukinuku kaina yra apie 10 EUR suaugusiems ir 8 EUR vaikams.
     
  • Aiguablava Beach – 90 m ilgio ir 25 m pločio paplūdimys Begur (Baix Empordà). Gražus, auksinio smėlio, seklios pakrantės paplūdimys, nuo kurio matosi gražūs Cap de Begur kalnai. Tarp Aiguablava paplūdimio ir Aigua Xelida yra Cova d’en Gispert urvas. Jį rekomenduojame aplankyti plaukiant baidare. Antroje rugsėjo pusėje taip sutampa, kad saulės spinduliai apšviečia visą urvą. Nuostabus reginys, vadinamas “despertar del sol de la cova d’en Gispert” (saulės pažadinimas Gispert urve).
     
  • Cala Fonda – 160 m ilgio ir 35 m pločio paplūdimys, esantis Begur (Baix Empordà). Tai viena įdomiausių įlankų Kosta Bravoje. Priklausomai nuo saulės, čia yra arba labai daug šviesos, arba vos truputį.


Pasivaikščiojimams ir vandens sporto mėgėjams rekomenduojami: Roses, Empuriabrava, L’Estartit, Pals, Platja d’Aro, Lloret de Mar, Blanes paplūdimiai.
Romantikos mėgėjams rekomenduojami: El Canadell, Cala Pedrosa, Cala El Golfet, Els Canyerd paplūdimiai.
Žvejų kaimelių paplūdimiai, kur galėsite vietoje paragauti šviežios žuvies patiekalų: Sa Tuna, Tamariu, Llafranc, Calella Costa Brava.
Mėgstantiems paplūdimius, kuriuose daug parduotuvių, barų ir linksmybių: Platja D’Aro, Lloret de Mar, Blanes.
Paplūdimys prie įspūdingų graikų ir romėnų griuvėsių – Sant Marti D’Empuries.

Kosta Brava virtuvė

Puiki Viduržemio jūros regiono virtuvė. Geras kokybės ir kainos santykis. Vyno degustacija kainuoja apie 50 EUR. Būnant L’Escala verta paragauti ančiuvių, Palamóje – krevečių, Sant Feliu de Guixols miestelyje – mėlynosios žuvies, Tossa de Mar ir Begur mieste – žuvies, Vall d’Aro mieste – pupelių ir žirnių. Tačiau Kosta Bravoje, kaip ir įprasta, vyrauja ne tik vietinės virtuvės patiekalai.