• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Occidental Isla Cristina

Ispanija / Kosta De La Luz / Isla Cristina
747 €
  • Data: 2024-05-25 - 2024-06-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:15 -> SVQ 18:20
    Grįž: SVQ 19:05 -> WAW 22:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta De La Luz

Trumpas aprašymas:
Puikus viešbutis šeimos atostogoms. Ir jauni ir senesni – visi ras čia įvairiausių pramogų. Vaizdingos kopas, šalia pajūrio pėsčiųjų alėja ir gražus paplūdimys, natūraliai papuoštas įvairiausių formų kriauklėmis, sukuria nuostabų šios žavingos vietos peizažą. Viešbutis 2012 m. už aukštą aptarnavimo lygį bei individualų dėmesys kiekvienam svečiui, buvo apdovanotas Itakos prizu už aukščiausios kokybės paslaugas.

Vieta:
ISLA CRISTINA vietovėje, apie 300 m nuo centro su mažomis gatvelėmis ir namais papuoštais keramika, parduotuvių, restoranų ir barų; apie 75 km nuo Faro oro uosto; autobusų sustojimo aikštelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Punta del Caiman, viešas, smėlio, platus, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 450 m nuo viešbučio, perėjus takeliu per kopas; skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR/komplektas; tik liepą ir rugpjūtį).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, elegantiškas, erdvus ir naujoviškas, andalūziško stiliaus, pastatytas 2004 m. Viename 4 aukštų pastate yra 212 kambariai ir 96 apartamentai4 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas - švediškas stalas, kėdutės ir meniu vaikams; baras fojė, baras prie baseino, parduotuvė: suvenyrai, bagažo saugykla, poilsio zona; konferencijų salė, saulėta terasa su gultais ir skėčiais, paplūdimio rankšluosčiai (užstatas: apie 20 EUR; keitimas 4 EUR); už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 1 EUR/10 min), bevielis internetas fojė, skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Amex, Eurocard.

Kambarys:
Dvivietis (galima 1 papildoma vieta):
Apie 30 m², erdvus, naujoviškai įrengtas, yra centrinis oro kondicionierius su vietiniu valdymu, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), seifas (apie 4 EUR/diena); dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą/baseiną už papildomą mokestį.
Apartamentai:
Iki 4 asm. apie 60 m², patogus, yra centrinis oro kondicionierius su vietiniu valdymu, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), miegamasis, svetainė su miegamosiomis vietomis (dvivietė sofa), pilnai įrengta virtuvėlė, palydovinė televizija, telefonas, seifas (apie 19 EUR/sav.); vaizdas į jūrą /baseiną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 300 m², gylis 0,1-1,7 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 7 m², gylis 0,2 m. Sporto salė, stalo tenisas (apie 10 EUR/užstatas); vaikų žaidimų aikštelė, klubas mažiesiems (5-12 metų), sporto užsiėmimai vaikams ir suaugusiems, vakare įvairios programos su muzika ir šokiais; už papildomą mokestį: biliardas, stalo futbolas, žaidimų aparatai, dviračių nuoma (apie 15 EUR/diena), sauna, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: 27-duobučių golfo laukas Islanilla (apie 8 km nuo viešbučio).

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai (8.30-11.00), pietūs (13.30-16.00), vakarienė (20.00-22.30) švediškas stalas restorane, užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų; vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai ir nealkoholiniai (11.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/959621100, www.barcelo.com


ref:367

Kitos kelionės datos

Barceló Punta Umbria Beach Resort

Ispanija / Kosta De La Luz / Punta Umbria
968 €
  • Data: 2024-09-14 - 2024-09-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:15 -> SVQ 18:20
    Grįž: SVQ 19:05 -> WAW 22:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta De La Luz

Trumpas aprašymas:
Apsuptas žalių miškų, baltų paplūdimių ir mėlynos jūros. Viešbutis priklauso populiariam ir lenkų turistų mėgiamam Barcelo Hotels & Resorts viešbučių tinklui, kuris siūlo plačią all inclusive maitinimo programą bei aukštos kokybės paslaugas visame pasaulyje. Draugiškas ir profesionalus viešbučio personalas leis svečiams mėgautis nuostabiomis atostogomis. Jei svajojate apie šeimos atostogas, puikią virtuvę ir nuostabius smėlio paplūdimius – ši vieta skirta Jums.

Vieta:
Apie 1,5 km nuo centro PUNTA UMBRIA, apsuptas Las Enebrales nacionalinio parko miškų, šalia viešbučio prekybos centras; apie 120 km nuo Faro oro uosto; prieš viešbutį autobusų sustojimo aikštelė (apie 1,5 EUR/centras).

Paplūdimys:
El Cale, viešas, smėlio, platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 250 m nuo viešbučio, perėjus per gatvę ir kopas, skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR/diena).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių naujoviškos architektūros, pastatytas 2007 m., vienas iš trijų pastatų, sudarančių didelį poilsio kompleksą Punta Umbria Resort: Beach, Dunas ir Enebrales; 3 aukštai, 8 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; 4 restoranai: El Cale Beach dalyje, El Estero ir Cormoranes Dunas dalyje ir La Marisma Enebrales dalyje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, meniu ir kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai,  5 barai; konferencijų salė talpinanti iki 1500 asmenų (Dunas dalyje), didelės saulėtos terasos, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto prieiga (apie 1 EUR/10 min),  aptarnavimas kambariuose, kirpykla, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma, automobilių stovėjimo aikštelė; patogumai neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior: 
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², gerai prižiūrėtas, moderniai įrengtas, centrinis oro kondicionierius su valdymo galimybe (nuo 15.06 iki 15.10), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: mini baras, seifas (apie 3 EUR/para)
Šeimyninis superior:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos - sofa vaikams), apie 35 m², gerai prižiūrėtas, moderniai įrengtas, centrinis oro kondicionierius su valdymo galimybe, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: mini baras, seifas (apie 3 EUR/para)
Superior su vaizdu į baseiną:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², gerai prižiūrėtas, moderniai įrengtas, centrinis oro kondicionierius su valdymo galimybe (nuo 15.06 iki 15.10), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, dauguma kambarių su balkonais (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną, už papildomą mokestį: mini baras, seifas (apie 3 EUR/para)

Sportas ir pramogos:
Beach dalyje: 2 gėlo vandens baseinai, apie 1240 m², gylis 0,5-1,5 m ir apie 980 m², gylis 1-1,5 m; gėlo vandens braidymo baseinėlis vaikams, apie 70 m², gylis 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR; keitimas 3 EUR); daugiafunkcinė aikštė, stalo tenisas, aerobika, šaudymas iš lanko; vaikų žaidimo aikštelė ir kambarys, mini klubas (4-14 metų), diskoteka, amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams: įvairūs žaidimai, įvairūs pasirodymai; už papildomą mokestį: paddle teniso kortai (apie 10 EUR/val.), biliardas, lošimo automatai; Dunas dalyje: Spa centras: uždaras baseinas, šildomas, sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, soliariumas, masažai, sporto salė (apie 5 EUR/įėjimas); 15-kilometrų ilgio dviračių takas, kuris prasideda šalia viešbučio (10 EUR dviratis/4 val.); šalia viešbučio 18-duobučių golfo laukas.

Viskas įskaičuiota:
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.30-16.00), vakarienė (20.00-23.00) švediškas stalas; karšti ir šalti užkandžiai tarp pagrindinių maitinimų: hot dogai, hamburgeriai, salotos, pyragaičiai; kava, arbata; vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai ir nealkoholiniai (11.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.


ref:1146

Kitos kelionės datos

Barceló Isla Canela

Ispanija / Kosta De La Luz / Isla Canela
1002 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-22 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:15 -> SVQ 18:20
    Grįž: SVQ 19:05 -> WAW 22:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta De La Luz

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas viešbutis, apdovanotas prestižiniu kokybės sertifikatu "Q Certificate", skirta reikliems svečiams. Stilingas ir jaukus viešbutis siūlo profesionalų aptarnavimą bei kokybiškas paslaugas. Vaizdinga prieplauka ir gražus paplūdimys, natūraliai papuoštas pasakiškų formų kriauklėmis, sukuria nepakartojimą šios vietos peizažą.

Vieta:
ISLA CANELA vietovėje, 3,5 km nuo vaizdingos Punta del Moral prieplaukos, maždaug 6 km nuo didelio Ayamonte miesto centro, apie 65 km iki Faro oro uosto, apie 350 km nuo Malagos oro uosto, apie 100 m iki autobusų stotelės

Paplūdimys:
platus ir smėlėtas, kitoje kelio pusėje, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, umokami gultai ir skėčiai, apie 9 EUR/para ( tik sezono metu)

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, elegantiškas ir erdvus, andalūziško stiliaus, 2015/2016 metų sandūroje renovuotas, 5 aukštai, 4 liftai, 347 kambariai, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, restorane švediškas stalas, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, poilsio zona su baru ir terasa, baras prie baseino, kortų žaidimo kambarys, sodas, pasivaikščiojimo vietos, konferencijų salė, suvenyrų parduotuvė, saulėta terasa su gultais ir skėčiais, nemokamas bevielis internetas registratūroje (ribotas diapazonas); už papildomą mokestį:  interneto taškas (apie 1 EUR/10 min.), kirpykla, grožio salonas (dirba sezono metu), skalbykla, priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm., (galima 1 papildoma lova), skoningai dekoruotas, prižiūrėtas ir šiuolaikiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, mini baras, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas (apie 2 EUR/para), bevielis internetas (apie 17 EUR/sav.)
Superior su vaizdų į jūrą:
2 asm., (galima 1 papildoma lova), skoningai dekoruotas, prižiūrėtas ir šiuolaikiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, mini baras, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą, už papildomą mokestį: seifas (apie 2 EUR/para), bevielis internetas (apie 17 EUR/sav.)
Superior su vaidu į baseiną:
2 asm., (galima 1 papildoma lova), skoningai dekoruotas, prižiūrėtas ir šiuolaikiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, mini baras, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į basieną, už papildomą mokestį: seifas (apie 2 EUR/para), bevielis internetas (apie 17 EUR/sav.)

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, gylis 0,7-1,6 m, braidymo baseinas vaikams, gylis 0,4 m, vaikų žaidimų aikštelė, žaidimų aparatai, stalo tenisas, smiginis, biliardas, teniso kortai, paddle teniso aikštė, nedidelis grožio salonas: uždaras baseinas, sporto salė, sauna, sūkurinė vonia, masažai; dieną sporto užsiėmimai vaikams ir suaugusiems, vakarais pramoginės programos su muzika ir šokiais. Už papildomą mokestį: padelio aikštelė (apie 7 EUR/val., papildomas apšvietimas: apie 8 EUR/val., įrangos užstatas: apie 10 EUR). 

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (13.30-15.30), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane, vėlyvieji pusryčiai bare Chiringuito (11.00-13.30), užkandžiai (11.00-19.00) tam skirtoje vietoje (dirba tarp pagrindinių valgymų), vietiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (8.00-23.00), 50% nuolaida tam tikriems patiekalams ir alkoholiui, neįeinantiems į „viskas įskaičiuota“ programą, stalo tenisas ir padelis – 1 val per dieną (būtina išankstinė rezervacija), būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:396

Kitos kelionės datos

Barceló Punta Umbria Mar

Ispanija / Kosta De La Luz / Punta Umbria
1101 €
  • Data: 2024-06-29 - 2024-07-06 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:15 -> SVQ 18:20
    Grįž: SVQ 19:05 -> WAW 22:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Kosta de La Luz

Trumpas aprašymas:
Išsvajotas paplūdimys, graži Andalūzijos stiliaus architektūra ir „Barceló“ tinklo garantuotas aptarnavimas. Pušynai ir mylių ilgio paplūdimys, žydra jūra ir nuostabus oras leis pasikrauti energijos visiems metams. Yra visi keturių žvaigždučių viešbučiui būdingi patogumai: didelis baseinas, du restoranai, barai, SPA centras ir patogūs, gražiai dekoruoti kambariai. Kaip ir visi „Barceló“ tinklui priklausantys viešbučiai, jis yra žinomas dėl skanios virtuvės ir gero „viskas įskaičiuota“ programos standarto. Ispanijos turizmo taryba viešbučiui suteikė „Q“ kokybės sertifikatą.

Vieta: 
Apie 1,8 km iki Punta Umbria žvejų miestelio centro, tarp Las Enebrales ir Marismas de Odiel draustinių, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 400 m nuo viešbučio, apie 15 km iki Huelva, apie 85 km iki Sevilijos, apie 120 km nuo Faro oro uosto, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio (Huelva, Sevilija).
 
Paplūdimys:
El Cale, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, šalia viešbučio, priėjimas kopomis arba mediniu pėsčiųjų taku, skėčiai ir gultai mokami (apie 13 EUR rinkinys; galima įsigyti tik sezono metu), rankšluosčiai (reikalingas užstatas: apie 10 EUR/vnt.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, elegantiškas, pastatytas 2001 metais, renovuotas 20017 metais, 1 pastatas, 298 kambariai, 3 auksštai, 6 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindiniame restorane švediškas stalas, tarptautinės virtuvės patiekalai; a la carte restorane Los Enebrales vyksta maisto ruošimo pasirodymai; vestibiulyje yra baras su terasa, Batavia baras bei baras prie baseino; TV kambarys;  suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė iki 180 žmonių; terasa su vaizdu į jūrą ir baseiną; sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto prieigoas taškas, keitykla, skalbimo paslaugos, dviračių nuoma (apie 15 EUR / dieną) ir automobilių nuoma; galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior: 
2 asm. (galima 1 papildoma lova),  apie 30 m2, prižiūrėtas, dekoruotas andalūzietišku stiliumi, centrinis oro kondicionierius su individualiu reguliavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: interneto prieiga, mini baras, seifas, vaizdas į baseiną ar jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis superior:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos),  apie 35 m2, renovuotas, elegantiškas, centrinis oro kondicionierius su individualiu reguliavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas
nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: interneto prieiga, mini baras, seifas

Sportas ir pramogos:
1,5 m gylio baseinas, vaikų baseinas apie 15 m², gylis 0,4 m; prie baseino nemokami skėčiai ir gultai; aerobika; mini klubas (4-9 metų), animacija vaikams ir suaugusiems, 6 km bėgimo ir dviračių trasa; už papildomą mokestį: biliardo stalas, stalo tenisas, SPA centras (įėjimas 10 EUR): uždaras baseinas, sauna, turkiška pirtis, treniruoklių salė, kūno priežiūros procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
Švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30); švediško stalo pietūs (13.00-15.30); švediško stalo vakarienė pagrindiniame restorane (19.00-22.30); užkandžiai nurodytuose baruose (10.30-13.00 ir 15.30-17.00); gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-23.00); reikia dėvėti apyrankes „all inclusive“


ref:400

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Kosta de la Luz yra pietvakarinė Ispanijos pakrantė, kurią skalauja Viduržemio jūra ir Atlanto vandenynas. Jos sostinė - Kadis. Puiki geografinė padėtis, turtinga istorija ir kultūra šį nedidelį kurortą padarė vienu iš populiariausių vietų poilsiui. Čia gausu istorinių paminklų ir unikalių gamtos kampelių, kurios traukia lankytojus.

Kosta De La Luz lankytinos vietos

  • Senovės romėnų Baelo Claudia miesto runos išliko iki mūsų laikų. Čia galima pamatyti bazilikos, gamyklos, forumo ir šventyklos griuvėsius. Taip pat archeologai rado teatrą, Izidės, Jupiterio ir Minervos šventyklas, valstybinį archyvą bei tris senovinius akvedukus, kuriais buvo tiekiamas vanduo gyventojams. II amžiuje miestas klestėjo ir vis labiau plėtėsi. Tuo metu čia buvo svarbus prekybos centras su Europa ir Šiaurės Afrika.
     
  • Maroko iškyšulys. Europoje yra tik viena vieta, iš kurios galima pamatyti Afriką. Tai Maroko iškyšulys. Jis yra pats piečiausias Europos taškas. Be to, šią vietą nuo Afrikos žemyno skiria tik keliolika kilometrų. Iš čia giedrą dieną galima grožėtis Afrikos paplūdimiais. Kasdien Maroko iškyšulys sulaukia tūkstančių turistų, juk tai viena iš lankomiausių Ispanijos vietų. Jis yra netoli Tarifos miesto, tad ir šiame mieste netrūksta lankytojų. Maroko iškyšulys geografiškai yra nedideliame pusiasalyje, kurį jungia dirbtinė užtvanka. Tačiau į čia patekti negalima, nes jau daugelį metų čia yra karinė bazė.
     
  • Matalascanas paplūdimys savo nuostabia gamta primena nacionalinius draustinius, o vietiniai gyventojai jį vadina „turistų nacionaline zona“. Būtent natūrali gamta yra šios teritorijos unikalumas ir išskirtinumas. Parko zona yra šalia Doniana gamtos parko, kuris įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Matalascanas paplūdimys per daugelį amžių išvengė civilizacijos įsikišimo, todėl dabar galima gėrėtis išsaugotu gamtos grožiu, švariu paplūdimiu su auksiniu smėliu.
     
  • Gonzalez Byass vynuogynas. Šalia Atlanto vandenyno, tarp El Puerto de Santa Maria ir Kadis miestų, yra puiki vieta – Gonzalez Byass vynuogynas. Turistams siūloma čia atvykti į vyno degustacijas. Vynuogynas yra Heres de la Frontera mieste, kuriame rasite daug vyno parduotuvių ir gamyklų. Kadaise šis vynuogynas priklausė garsiai Gonzalez Byass šeimai. Šiuo metu čia galima susipažinti su Andalūzijos regiono vynuogių auginimo ir vyno gamybos tradicijomis.
     
  • Romėnų laikotarpio archeologinis kompleksas. Kosta de la Luz pakrantėje yra vieta, kuri ypatingai traukia nuotykių ieškotojus. Tai Romėnų laikotarpio archeologinis kompleksas. I a. (atrastas 1997 m.) romėnų kelias puikiai išsilaikė iki mūsų dienų. Čia įkurtas nedidelis muziejus. 
     

Kurortai

  • Isla Canela yra ramus kurortas, nuo Ispanijos atskirtas siauru kanalu pietvakarių pakrantėje . Šiaurinėje dalyje rasite Guadiana pelkes, o pietinėje -  6 kilometrų smėlėtos pakrantės ruožą, taip pat yra kaimiškos užeigos ir modernus naktinis gyvenimas Punta del Moral mieste.
     
  • Isla Cristina verta aplankyti dėl nuostabių, plačių, 8 km ilgio smėlio paplūdimių. Čia yra keletas vietų, puikiai tinkamų buriavimui. Tai taip pat yra vienas iš svarbiausių Andalūzijoje uostas, garsėjantis savo šviežia ir konservuota žuvimi.
     
  • Punta Umbria. Pietinėje kurorto pusėje rasite keletą puikių paplūdimių. Artimiausias paplūdimys yra Playa La Mata Negra, kuriame siūloma įvairių vandens pramogų : burlentės, buriavimas, pasiplaukiojimas laivais. Šalia Paseo de la Ría pakrantės yra judri pėsčiųjų gatvė - Calle Ancha - joje rasite daug parduotuvių, barų, restoranų. Balandį mieste vyksta moliuskų festivalis - Festival de la Chirla y la Coquina.