• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

R2 Bahia Cala Ratjada Design

Ispanija / Maljorka / Cala Ratjada
460 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Maljorka

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, priklausantis gerai žinomam ir populiariam R2 Hotels tinklui, įsikūręs gražioje ir ramioje vietoje, šalia pušynų. Svečiai gali naudotis šiuolaikiškais kambariais su visais patogumais. Dienos metu galėsite naudotis sveikatingumo zona arba atsipalaiduoti ant gultų prie baseino. Puikus pasirinkimas atostogoms dviese ar medaus mėnesiui. Viešbutis skirtas tik svečiams nuo 16 metų amžiaus.

Vieta:
šiaurės rytinėje salos dalyje, pilnoje gražių įlankų su auksiniu smėliu, vaizdingame CALA RATJADA miestelyje, apsuptas miškų, artimiausios parduotuvės apie 500 m nuo viešbučio, apie 80 km nuo salos sostinės - Maljorkos Palmos, autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio, apie 75 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Cala Moll – viešas, apie 900 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 12 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pilnai renovuotas 2016 m, 119 kambarių, keli pastatai, terasos, 3 aukštai, 2 liftai, elegantiškas fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, fojė, bagažo saugykla, terasa su vaizdu į baseiną, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, patogumai žmonėms su negalia, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Baseinas:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 60 m², gylis 1,1-1,8 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai (užstatas apie 15 EUR), už mokestį: balietiškos lovos.

Sportas ir pramogos:
vakaro animacija 3 kartus per savaitę, SPA: uždaras baseinas su kaskada, pirtis, už mokestį: masažai, veido ir kūno procedūros.

Paslaugos:
skalbykla

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 18 m², moderniai įrengtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, LCD televizorius, telefonas, šaldytuvas, nemokamas bevielis internetas, prancūziškas balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba apylinkes, už mokestį: seifas.

Restoranai:
pagrindinis restoranas su lauko terasa – savitarnos maitinimas, Maljorkos ir tarptautinės virtuvės patiekalai, būtina formali apranga (ponams – ilgos kelnės); baras prie baseino.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-14.30) ir vakarienė (18.30-21.30) švediško stalo forma restorane, užkandžiai tarp valgymų bare prie baseino (11.00-12.45 ir 15.00-17.45), atrinkti nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai valgio metu ir tarp valgymų bare prie baseino (11.00-23.00), būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:5081

Kitos kelionės datos

R2 Verónica

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
506 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Cala Millor

Trumpas aprašymas:
Nuostabioje vietoje, vos už kelių žingsnių nuo smėlio paplūdimio su puikiu baltu smėliu ir krištolo skaidrumo vandeniu, tai puikus pasiūlymas atostogoms dviese ar su draugais. Atsipalaiduokite prie baseino ir grožėkitės nuostabiu vaizdu į jūrą, arba žaiskite biliardą ir klausykitės gyvos muzikos. Dėl švelnaus klimato, nuostabaus kraštovaizdžio, istorijos ir kosmopolitiškos Kala Milloro atmosferos verta aplankyti vietą.

Vieta:
CALA MILLOR centre, parduotuvės ir barai maždaug už 50 m nuo viešbučio, maždaug 10 km nuo Drakono urvų, maždaug 48 km nuo Alkudijos, maždaug 55 km nuo salos sostinės - Palma de Maljorkos; apie 60 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Cala Millor, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, priėjimas per promenadą, mokėti skėčius ir gultus (apie 12 EUR / rinkinys: skėtis + 2 gultai); mokami: barai, restoranai.

Viešbutis:
3 žvaigždučių, atnaujintas 2018 m., 189 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, europietiška ir vietinė virtuvė, siūlomos kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, baras prie baseino; terasa su vaizdu į jūrą; nemokamas belaidis internetas visuotinai prieinamose vietose; už papildomą mokestį: skalbimas, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., 17 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas (mokamas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas (mokamas); vaikiška lovelė iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykimą (mokama); balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 150 m², atskiras skyrius vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai; animacijos (du kartus per savaitę) - gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (12.30-14.00) ir vakarienė (18.00-20.30) švediškas stalas restorane; užkandžiai nustatytu laiku tam skirtoje vietoje; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytu laiku nurodytoje vietoje; reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7829

Kitos kelionės datos

BelleVue Club

Ispanija / Maljorka / Port D'alcudia
529 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Puerto De Alcudia

Trumpas aprašymas:
Priklauso gerai žinomai „Blue Bay“ grandinei, ji užima didžiulę teritoriją, kurios dėka kiekvienas svečias ten ras savo vietą. 8 baseinai, ispaniška pramogų zona, gausi sporto pasiūla, erdvios studijos ir apartamentai yra pagrindiniai viešbučio privalumai. Be to, jis įsikūręs prie dirbtinio ežero, o jo apylinkėse gausu lankytinų vietų - gražus, smėlėtas paplūdimys, „Hidropark“ vandens parkas, „S'Albufera“ gamtos parkas ir kiek toliau istorinis miesto centras su plačiu pramogų pasiūlymu. Čia neįmanoma nuobodžiauti!

Vieta:
viešbučio rajone PUERTO DE ALCUDIA, prie dirbtinio ežero, maždaug už 500 m nuo centro, prie vietinio kelio, artimiausios parduotuvės ir barai, maždaug už 100 m nuo viešbučio, apie 1,5 km nuo vandens parko „Hidropark“, maždaug už 500 m. 7 km nuo „Natury S'Albufera“ parko, maždaug 15 km nuo Polenkos, maždaug 60 km nuo salos sostinės Palma de Maljorkos; maždaug 65 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 100 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa de Alkucia, viešas, smėlėtas, platus, apie 14 km ilgio, nuolaidus nusileidimas, išsiskirtaa Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 800 m nuo viešbučio, patekimas į paplūdimį šaligatviu ir keliu, skėčiai ir gultai mokami (apie 9 EUR / rinkinys); restoranai ir barai prie paplūdimio; Vandens sportas.

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1971 m., visiškai atnaujintas 2019/2020 m., 1468 kambariai,17 viešbučių pastatų su atskiromis baseino zonomis ir barais, iki 7 aukštų, liftas kiekviename pastate, didelis, elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikų kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, „Black & White Coctails Pizza“ - a la carte, ispaniški patiekalai, pica, 4 barai: 2 prie baseino (viskas įskaičiuota), kavinė-baras, baras „Marocco“; suvenyrų parduotuvė, spaudos kioskas, vaistinė, automobilių stovėjimo aikštelė, pinigų keitykla, bankomatas; sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas viešose vietose (apie 5 EUR / diena, maždaug 20 EUR / savaitė), budintis gydytojas, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Studio:
2 asme. (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 25 m², atnaujinta 2017 m., oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, virtuvėlė (elektrinis virdulys, skrudintuvas, elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė); už papildomą mokestį: seifas (apie 3,5 EUR / diena, užstatas: 10 EUR); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų vaikui, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną;
Apartamentai: 2 asm.  (1 arba 2 papildomos lovos), maždaug 35-42 m², atnaujinta 2017 m., Svetainė ir miegamasis, atskirti stumdomomis durimis, įrengimas kaip studio kambario.

Sportas ir pramogos:
8 baseinai, kurių bendras plotas yra apie 2 tūkst. m², netaisyklingos formos, gėlas vandens, gylio 1,1–1,8 m, 2 baseinai vaikams, apie 20 m², gylis 0,5 m, gėlo vandens, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; daugiafunkcinė sporto aikštelė, stalo tenisas, vandensvydis; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų amžiaus), pramogų zona Puerto Espanol Andalūzijos kaimelio pavidalu su amfiteatru 2500 žmonių, animacijos vaikams ir suaugusiems: vandensvydis, karaokė, gimnastika; papildomi mokesčiai: 7 teniso kortai (dirbtinės dangos ir plytų patiekalai) su apšvietimo ir įrangos nuoma, dviračių nuoma, biliardo stalas, skvošas, mini golfas, kartodromas, žaidimų kambarys; vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.00-21.00) švediškas staalas, pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtuose baruose (11.30-17.30); gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (12.30–23.50); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0034/971436387, www.bluebayresorts.com

 


ref:4429

Kitos kelionės datos

BelleVue Vistanova

Ispanija / Maljorka / Palma Nova
551 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Didžiausias šio viešbučio privalumas yra jo puiki vieta. Įsikūręs prie 2 žavių paplūdimių, pramogų rajono kaimynystėje. Tai ideali vieta paplūdimio mėgėjams ir pramogas mieste. Netoli  daug restoranų, klubų ir diskotekų, ir salos sostinę galima lengvai pasiekti autobusu.
 
 
VIETA
Apie 100 m. nuo Palmanova centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais, maždaug 2,5 km nuo vandens parko Westernpark, maždaug 15 km nuo Marineland vandens parko, apie 20 km nuo Palma de Mallorca ; apie 30 km nuo Palma de Maljorka oro uosto.; autobusų stotelė apytiksl. 50 m nuo viešbučio (Palma de Maljorkos).
 
 
PAPLŪDIMYS
Son Matias viešas, smėlio, geras priėjimas į jūrą, reikia pereiti kelią ir bulvarą; Magaluf, viešas, smėlio, geras priėjimas į jūrą, apie 150 m nuo viešbučio, reikia pereiti kelią, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 10 EUR / rinkinys.). Paplūdimiuose yra baras, restoranas, nardymo mokykla.
 

VIEŠBUTIS
Pastatytas 1956 m. renovuotas 2014 m, 198 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštų, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, liftas, restoranas su terasa patiekia tarptautinės virtuvės ir vegetariškus patiekalus, barai vestibiulyje ir prie baseino, diskoteka,  valiutos keitykla, bagažo saugykla, TV kambarys; terasa su vaizdu į baseiną. Už papildomą mokestį: bevielis internetas fojė, internetas, gydytojo iškvietimas, skalbykla, automobilių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.
 

KAMBARYS
Standartinis dvivietis (galima 1 papildoma lova), apie 20 m2, oro kondicionieriai, vonios kambarys (vonia arba dušas, WC), palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį: apie 1 EUR/diena,  apie 20 EUR/savaitė). Nemokama vaikiška lovelė iki 2 metų, pranešus iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į kalnus arba į baseiną.
 

SPORTAS IR LAISVALAIKIS
Baseinas, 150 m2,  gylis. 1-1,8 m, vaikų zona, gylis. 0,3 m, prie baseino nemokamai skėčiai ir gultai; teniso stalas, mini disco, vakariniai spektakliai. Už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportas.


ref:3636

Kitos kelionės datos

Be Live Experience Costa Palma

Ispanija / Maljorka / Cala Major
551 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Cala Major

Trumpas aprašymas:
Puikus pasirinkimas atostogoms dviems ar su draugais Maljorkoje! Minimalistiniu stiliumi dekoruotas viešbutis yra nuostabioje vietoje Cala Major, šalia plataus smėlio paplūdimio, kuris išskirtas Mėlynąja vėliava. Viešbutyje yra patogūs, modernūs, ryškiomis spalvomis dekoruoti kambariai, restoranas su tarptautiniais patiekalais ir 2 barai. Dienos metu atsipalaiduokite prie baseino ar paplūdimio arba nuvykite į salos sostinę Palma de Maljorką.

Vieta:
CALA MAJOR centre, apie 150 m nuo parduotuvių ir restoranų, maždaug 1,5 km nuo „Porto Pi“ prekybos centro, maždaug 4 km nuo Palma de Maljorkos - salos sostinės, maždaug 7 km nuo Magalufo; apie 14 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 500 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Cala Major, viešas, smėlėtas, maždaug 500 m pločio, nuolaidus nusileidimas, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, prie pat viešbučio, priėjimas šaligatviu, mokami skėčiai ir gultai (apie 9 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
4 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1982 m., atnaujintas 2016 m., 143 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra; restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, show cooking, vegetariški patiekalai, 2 barai: vestibiulyje ir prie baseino; pinigų keitykla, nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: skalbimas, dviračių ir automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm., maždaug 23 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, LED televizorius, telefonas, mini baras (mokama pagal vartojimą), seifas (mokėtinas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Standartinis su vaizdu į jūrą: 2 asmenims 23 m², įrengimas kaip standartinio kambario;
Superior: dvivietis, maždaug 24 m² ploto, elegantiškai įrengtas, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: kavos / arbatos rinkinys, vaizdas į jūrą; 

Sportas ir pramogos:
baseinas, stačiakampio formos, gėlas vanduo, apie 136 m2, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; biliardo stalas, sporto salė (seseriniame viešbutyje „Be Live Adults Only Marivent“, priešais viešbutį), animacijos suaugusiems (sezono metu); už papildomą mokestį: SPA centras (seseriniame viešbutyje „Be Live Adults Only Marivent“, priešais viešbutį): sauna, sūkurinė vonia, masažai; Išorinis pasiūlymas: 18 duobučių golfo aikštynas apie 5 km nuo viešbučio.

Kontaktai:
0034/971400067, www.belivehotels.com
 

 


ref:8157

Kitos kelionės datos

HM Martinique

Ispanija / Maljorka / Magalufas
570 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3*
Hiszpania/Majorka

Położenie :

- 150 m od plaży
- w miejscowości Magaluf, z licznymi barami i klubami
- ok. 30 km od lotniska

Plaża :

- piaszczysta, z kamieniami, leżaki płatne

Pokoje :

- klimatyzacja
- aneks kuchenny z wyposażeniem
- TV za dodatkową opłatą
- WiFi dostępne, za dodatkową opłatą
- łazienka
- balkon

Sport, relaks, rozrywka :

Bezpłatnie:
- duży basen, w kształcie jeziora
- basen wewnętrzny
- korty tenisowe
- boisko do gry w siatkówkę
- mini golf
- stół do bilarda
- animacje, pokazy
- kącik komputerowy
Płatne:
- kort do gry w tenisa i squash

Wyżywienie :

OR - oferta bez wyżywienia

Dla dzieci :

- animacje
- łóżeczko dla dziecka

Restauracje i bary :

- restauracja bufetowa
- 2 zewnętrzne bary (jeden tylko dla klientów all inclusive)
- lounge bar

Dodatkowe informacje :

- recepcja, informacja turystyczna , kantor
- wypożyczalnia samochodów
- WiFi dostępne, dodatkowo płatne
- pralnia
- lekarz, za wcześniejszym umówieniem
- kącik internetowy
- www.hmhotels.net

Bagaż :

Przeloty czarterowe;
Warszawa - Chopin, Katowice, Wrocław, Gdańsk, Poznań; 20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.
Przeloty liniami rejsowymi
Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair);
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 210 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 230 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 270 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 290 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa


ref:4658

Kitos kelionės datos

Hipotels Said

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
574 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10754

Kitos kelionės datos

R2 Apartamenty Cala Millor

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
574 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Cala Millor

Trumpas aprašymas:
Ar planuojate šeimos atostogas Maljorkoje ir ieškote prieinamos vietos puikioje vietoje? Apartamentai prie gražaus smėlio paplūdimio, Cala Millor atostogų kurorto centre, vos už kelių žingsnių nuo viešbučio „R2 Verónica“, puikiai tinka atostogoms. Praktiškai įrengtuose apartamentuose su virtuvėle ir balkonu gali apsistoti iki 5 žmonių! Geriausia laisvalaikį praleisti čia, paplūdimyje ar pasivaikščioti po žavingas apylinkes.. Būtinai leiskitės į salos sostinę Palma de Maljorką, kurioje gausu lankytinų vietų.

Vieta:
CALA MILLOR centre, parduotuvės ir barai maždaug už 50 m nuo viešbučio, maždaug 10 km nuo Drakono urvų, maždaug 48 km nuo Alkudijos, maždaug 55 km nuo salos sostinės - Palma de Maljorkos; apie 60 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Cala Millor, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, priėjimas promenada, mokami skėčias ir gultai (apie 12 EUR / rinkinys: skėtis + 2 gultai); už papildomą mokestį: barai, restoranai.

Viešbutis:
vietinė kategorija - 2 žvaigždutės, atnaujintas 2018 m., 40 kambarių, 2 pastatai, 7 aukštai, 2 liftai, seseriniame viešbutyje „R2 Verónica“ (apie 300 m nuo viešbučio): vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas valgiai, europietiški ir vietinė virtuvė, maitinimo kėdės vaikams, vegetariški patiekalai; naminių naminių gyvūnėlių iki 4 kg priėmimas (už papildomą mokestį); priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Apartamentai:
su 1 miegamuoju:
2 asm., (1 papildoma lova - sofa), apie 30 m², ventiliatorius, svetainė ir miegamasis, atskirti durimis, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, virtuvėlė (viryklė, kavos virimo aparatas, mikrobangų krosnelė, belaidis virdulys, skrudintuvas, indai, stalo įrankiai); už papildomą mokestį: bevielis internetas, seifas (apie 5 EUR / diena); vaikiška lovelė iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykimą (mokama); balkonas (stalas ir kėdės);
su 2 miegamaisias: 5 asm., maždaug 70 m², svetainė ir 2 miegamieji, atskirti durimis, įrengimas kaip 1 miegamojo apartamentuose; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; 

Kontaktai:
www.midasveronica.com

 


ref:7849

Kitos kelionės datos

Hipotels Don Juan

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
581 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Cala Millor

Trumpas aprašymas:
Kviečiame į jaukų viešbutį vaizdingoje vietoje - Cala Millor įlankoje, prie pat gražaus smėlio paplūdimio. Nuostabi atostogų atmosfera, funkcionalūs kambariai, gražus baseinas su deginimosi terasa, restoranas, kuriame patiekiami skanūs patiekalai ir poilsio kurorto lankytinos vietos - tai bus puikios atostogos! Rekomenduojame išsinuomoti dviratį ir apžiūrėti apylinkes ant dviejų ratų ir leistis į salos sostinę Palma de Maljorką.

Vieta:
apie 100 m nuo CALA MILLOR centro, maždaug 50 m nuo parduotuvių ir barų, apie 10 km nuo Drakono urvų, apie 20 km nuo Manacoro, apie 50 km nuo Alkudijos, maždaug 75 km nuo salos sostinė - Maljorkos Palma; maždaug 70 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 250 m nuo viešbučio (Playa de Palma).

Paplūdimys:
Cala Millor, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusiledimas, maždaug 10 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 12 EUR / rinkinys: skėtis + 2 gultai); už papildomą mokestį: barai, restoranai.

Viešbutis:
3 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, atnaujintas 2015 m., 134 kambariai, pagrindinis pastatas ir priestatas, iki 8 aukštų, 3 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, yra maitinimo kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, 2 barai: pagrindinis baras vestibiulyje ir prie baseino; keitykla; terasa su vaizdu į baseiną, nemokamas belaidis internetas viešose viešbučio vietose; už papildomą mokestį: interneto punktas, vaikų priežiūra, skalbykla, dviračių ir automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis
: 2 asm., 20 m2, gerai prižiūrimas, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: bevielis internetas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, stačiakampio formos, gėlas vanduo, gylis 1-1,5 m, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas restorane; užkandžiai tam skirtame bare (13.00–14.30, 16.00–18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
www.hipotels.com

 


ref:8314

Kitos kelionės datos

Ferrer Concord

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
597 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8875

Kitos kelionės datos

Aparthotel Ciudad Laurel

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
609 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Cala Millor

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs rytinėje Maljorkos dalyje, palmių sode, puikiai tinka praleisti nepakartojamas atostogas. Jaukūs, praktiškai įrengti apartamentai su virtuvėlėmis, įsikūrę maždaug 45 tūkst m², tai puikus pasirinkimas šeimoms ir draugų grupėms. Čia yra baseinas, treniruoklių salė ir užsiėmimai vaikams, įskaitant vandens pramogų parką su čiuožyklomis ir mini klubą. Pėsčiomis pasiekiamas Kala Miloro centras ir nuostabus smėlio paplūdimys, puikiai tinkantis saldžiam tinginiavimui ant gultų. Būtinai leiskitės į kelionę į Drakono urvus ir salos sostinę - Palma de Mallorca!

Vieta:
500 m nuo CALA MILLOR centro, apie 300 m nuo parduotuvių ir barų, maždaug 10 km nuo Drakono urvų, maždaug 48 km nuo Alkudijos, maždaug 55 km nuo salos sostinės - Palma de Maljorka; maždaug 70 km nuo Palma de Maljorka oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Cala Millor, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, apie 800 m nuo viešbučio, priėjimas šaligatviu, mokami skėčiai ir gultai (apie 12 EUR / komplektas: skėtis + 2 gultai); už papildomą mokestį: barai, restoranai.

Viešbutis:
3 žvaigždučių, dalinai atnaujintas 2020 m., 220 apartamentų, pagrindinis pastatas ir 10 priestatų, daugiausiai 4 aukštai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas europietiška ir vietinė virtuvė, yra maitinimo kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, 3 barai; gerai prižiūrimas palmių sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas (apie 5 EUR / diena), vaikų priežiūra, seifas, bagažo saugykla, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), maždaug 45 m2, individualiai valdomas oro kondicionierius, svetainė ir miegamasis, atskirti durimis, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas , virtuvėlė (viryklė, kavos virimo aparatas, mikrobangų krosnelė, belaidis virdulys, skrudintuvas, indai, stalo įrankiai); UŽ papildomą mokestį: bevielis internetas; vaikiška lovelė iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykimą (mokama); terasa arba balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą už papildomą mokestį;
Premium: 2 asm., 42 m² (galima pristatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), renovuotas, įrengimas kaip standartinio kambario; 

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, atskira skyrius vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino prieinami nemokamai; vaikų purslų parkas su čiuožyklomis; smiginis, šaudymas iš lanko, pūlingas, paplūdimio tinklinio aikštelė, sporto salė; mini klubas (4-12 m.), animacijos suaugusiems: gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00-11.00),  pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-20.30) švediškas stalas restorane; užkandžiai tam tikroje vietoje tam tikroje vietoje; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (10.00–23.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0034/971813051, www.hoteleslaurel.com

 


ref:8159

Kitos kelionės datos

BelleVue Belsana

Ispanija / Maljorka / Portocolom
618 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs ant uolėto kranto, vaizdingame žvejų kaimelyje Porto Colom, arti smėlio paplūdimio apdovanoto Mėlynąją vėliava už švarą ir ekologiją. Svečiai gali pailsėti prie baseino ir mėgautis nuostabia jūros panorama. Viešbutis siūlo įvairių patiekalų bei puikų aptarnavimą. Vaikams ir suaugusiems siūloma animacija net ir lenkų kalba. Šalia galite pasigrožėti jachtomis ir valtimis.

Vieta:
Ant uolos, apie 700 m iki Porto Colom centro, apie 100 m iki barų ir restoranų, apie 2 km iki prieplaukos, apie 4 km iki švyturio, apie 60 km iki Palma de Mallorca oro uosto, autobuso stotelė apie 200 m iki viešbučio.

Paplūdimys:
Cala Marca, viešas, smėlio paplūdimys, vietomis uolėtas, apdovanotas Mėlynąja vėliava, apie 750 km nuo viešbučio. Pasiekti paplūdimį galite pėsčiųjų taku. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/diena).

Viešbutis:
Puikiai išlaikytas, pastatytas 1986 m, renovuotas 2005 m., 70 kambarių, 1 pastatas, 5 aukštai, liftas, erdvi registratūra dirbanti 24/7, restoranas – švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), aukštos kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, baras Salon, bagažo saugykla, terasa su vaizdu į jūrą, valiutos keitykla. Už papildomą mokestį: bevielis internetas visa viešbutyje (5 EUR/diena, 12 EUR/3 dienos, 20 EUR/savaitė), daktaras pagal iškvietimą. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova – sofa), apie 20 m², patogūs ir puikiai įrengti, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc), palydovinė televizija (depozitas 10 EUR), telefonas. Už papildomą mokestį: bevielis internetas (5 EUR/diena, 12 EUR/3 dienos, 20 EUR/savaitė), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų perspėjus prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), šoninis arba tiesioginis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas (atidarytas 10.00-18.00) 200 m² dydžio, atskira zona vaikams, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino. Stalo tenisas, biliardo stalas, animacija vaikams ir suaugusiems lenkų kalba, dienos metu: mini klubas vaikams ( 4-12 metų), vandensvydis, vandens aerobika, mankšyos, joga, sporto varžybos, stalo žaidimai, šiaurietiškas ėjimas, maisto gaminimo pamokos, kortos; vakarine programa: mini diskoteka vaikams, gyvos muzikos vakarai suaugusiems, karaoke ir šokiai. Už papildomą mokestį: teniso kortai su įrangos nuoma, dviračių nuoma, galite šalia viešbučio užsisakyti kruizus laivais, plaukimą valtimi, vandens dviračius.


ref:4184

Kitos kelionės datos

BG Pamplona

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
620 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Viešbutį valdo "BG“ tinklas, žinomas ir vertinamas Balearų salyne dėl aukščiausios paslaugų kokybės, švaros ir komforto kiekviename kvadratiniame centimetre. Traukia savo gaiviu dizainu, interjerais ir nauju visų 155 numerių įvaizdžiu. Šis pasiūlymas reiškia maloniai ir puikiai praleistas atostogas. Viešbučio privalumas yra ir jos vieta - arti gyvybe trykštančios salos sostinės ir plataus smėlėto paplūdimio.

Vieta:
Vietovėje CAN PASTILLA, prie gatvės, netoli parduotuvės, restoranai, barai ir diskotekai, apie 1 km nuo Palma Aquarium, apie 6 km nuo salos sostinės – Maljorkos Palma, apie 4 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobuso stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa de Palma, viešas, smėlėtas, ilgas ir platus, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 100 m nuo viešbučio, perėjimas per gatvę, mokami skėčiai ir gultai (apie 5 EUR/vnt., 15 EUR/kpl.).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės, modernus, elegantiškas, visiškai renovuotas 2015 m., 155 numeriai, 1 pastatas, 7 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas – "švediškas stalas“, tarptautinės ir vietinės virtuvės patiekalai, teminiai vakarai, parodomoji virtuvė ("show-cooking“), yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, lounge baras, baras prie baseino, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje, televizijos salė. Už papildomą mokestį: interneto prieigos punktas, aptarnavimas kambariuose (24 val.), dviračių ir automobilių nuomos punktas, skalbykla, bagažo saugykla, auklė vaikui. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: "Visa“, "MasterCard“, "American Express“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova – sofa), šiuolaikiškai įrengtas, apie 25 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, plokščiaekranis televizorius (LED 32 colių), šaldytuvas, radijas, telefonas, už papildomą mokestį: belaidis internetas, seifas (apie 15 EUR/sav., užstatas: apie 3 EUR), nemokama lovelė vaikui iki 2 metų užsakius prieš atvykimą, balkonas (kavos staliukas ir kėdutės), vaizdas į baseiną arba miestą, pasveikinimo paketas jaunavedžiams (vyno butelis, vanduo ir vaisiai).
Junior suite:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta – sofa), šiuolaikiškai įrengtas, apie 30 m², įrengtas kaip standartinis numeris, papildomai: plokščiaekranis televizorius LED (40 colių), nemokamas mini baras (viešnagės metu vieną kartą papildomas nealkoholiniais gėrimais ir užkandžiais), kavos servizas, nemokamas belaidis internetas, šlepetės ir chalatai, nemokamas įėjimas į sveikatingumo centrą ir galimybė naudotis fitneso salė, sauna, hamamu ir sūkurine vonia; junior suite tipo numeris už papildomą mokestį.

Sportas ir pramgos:
Pagrindinis baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, gylis 1,1-1,9 m, vaikams išskirta zona, gylis 0,5 m, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, balietiškos lovos (mokamos apie 30 EUR/diena), už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: dengtas baseinas, gėlo vandens, šildomas, apie 100 m², gylis 1,2-1,8 m, sauna, hamamas, sūkurinė vonia, fitneso salė, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: 18-os duobučių golfo aikštynas apie 12 km nuo viešbučio; vandens sportai paplūdimyje: banglentės, vandens slidės, buriavimas.


ref:3361

Kitos kelionės datos

Sol House The Studio

Ispanija / Maljorka / Magalufas
630 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Maljorka

Trumpas aprašymas:
Geriausia muzika, geriausi didžėjai, geriausi vakarėliai! Modernus „tik suaugusiems skirtas“ viešbutis yra puikus pasirinkimas nepamirštamoms atostogoms, kupinoms linksmybių gyvybingoje vietoje. Linksminkitės koncertuose, klausykite gyvai grojančių didžėjų iš viso pasaulio, linksminkitės vakarėliuose prie baseino, o per pertraukas mėgaukitės saule netoliese esančiame paplūdimyje. Patogūs kambariai, kaip ir barai bei paplūdimio klubas, suprojektuoti atsižvelgiant į visišką poilsį. Iki pasimatymo Maljorkoje!

Vieta:
MAGALFO centre, apie 50 m nuo viešbučio artimiausios parduotuvės ir barai, apie 18 km nuo salos sostinės - Maljorkos Palmos, apie 30 km nuo Port d'Andratx, apie 33 km nuo Valdemossa, apie 38 km nuo Cala Fornells, apie 44 km nuo Port de Sóller, apie 70 km nuo Port de Pollenca, autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio (Palma de Maljorka, Palmanova), apie 22 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Magaluf – viešas, apie 100 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus paplūdimys, skėčiai ir gultai mokami (apie 17 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1969 m., paskutinį kartą atnaujintas 2015 m, 375 kambariai, 3 sujungti pastatai, iki 9 aukštų, 4 liftai, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, terasa, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Baseinas:
2 baseinai, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų.

Sportas ir pramogos:
sporto salė, animacija suaugusiems: gyva muzika, DJ pasirodymai, teminiai vakarai.

Paslaugos už papildomą mokestį:
skalbykla, keitykla, automobilių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, gerai prižiūrėtas, apie 22 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, šaldytuvas, balkonas (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.

Restoranai:
pagrindinis restoranas Food Factory Buffet Restaurant – The Studio – švediško stalo patiekalas, tarptautinė virtuvė; Breeza Beach Club (mokamas) – su baseinu, užkandžių baras Play Bar – studija, baras prie baseino


ref:10027

Kitos kelionės datos

THB Felip

Ispanija / Maljorka / Porto Cristo
643 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9910

Kitos kelionės datos

Hotel & Apartments Playamar

Ispanija / Maljorka / S'illot
643 €
  • Data: 2024-05-05 - 2024-05-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija/ Maljorka

Trumpas aprašymas:
Puiki vieta šeimoms ir visiems, kurie nori praleisti atostogas Maljorkoje už prieinamą kainą. Įsikūręs salos rytuose, šalia istorinio Talayotic kaimo, kurį daugelį metų valdo Ballester šeima, garantuoja gerą standartą ir unikalią atmosferą. Įstaigoje yra baseinai su deginimosi terasomis ir vaikų žaidimų aikštelė. Iš viešbučio galėsite grožėtis nuostabiu vaizdu į jūrą! Vos keli žingsniai nuo gražaus S'Illot paplūdimio ir keli netoliese esantys paplūdimiai, skirti naturistams.

Vieta:
rytinėje Maljorkos pakrantėje, S'ILLOT miestelyje, apie 2 km nuo Sa Coma, apie 70 km nuo Palmos de Maljorkos – salos sostinės, apie 60 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
S'Illot – viešas, apie 100 m nuo viešbučio, vienas gražiausių Maljorkos paplūdimių, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai, promenada prie paplūdimio; Sa Coma – viešas, apie 800 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
dviejų žvaigždučių, 175 kambariai ir 70 butų, 2 pastatai, 6 aukštai, liftas, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, terasa, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
2 baseinai, iš kurių 1 yra atskira dalis vaikams,nemokami gultai prie baseinų.

Sportas ir pramogos:
vaikų žaidimų aikštelė, už papildomą mokestį: žaidimų zona, biliardas.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 17 m², vonios kambarys (dušas arba vonia, tualetas), palydovinė arba kabelinė televizija, seifas, kai kuriuose kambariuose yra balkonai arba terasos.
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), renovuotas 2016 m, vonios kambarys (dušas, tualetas), palydovinė arba kabelinė televizija, seifas, balkonas arba terasa.
Šeimyninis:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 20 m², vonios kambarys (dušas, tualetas), palydovinė arba kabelinė televizija, seifas, balkonas arba terasa.
Apartamentai:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², vonios kambarys (dušas, tualetas), du kambariai atskirti durimis, virtuvėlė, balkonas arba terasa.

Restoranai:
restoranas, baras, užkandžių baras


ref:8626

Kitos kelionės datos

THB Gran Bahia

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
643 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10087

Kitos kelionės datos

Hipotels Mediterráneo

Ispanija / Maljorka / Sa Coma
653 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Ispanija / Maljorka / Sa Coma

Trumpas aprašymas:
Viduržemio jūros sodo apsuptyje, šalia vieno iš patraukliausių salos paplūdimių, turistinio miesto Sa Coma centre. Elegantiškas, neseniai atnaujintas viešbutis siūlo poilsį patogiuose kambariuose su balkonais. Svečiai gali naudotis net 4 teminiais restoranais ir 2 barais. Mes rekomenduojame praleisti laiką terasoje prie baseino su nuostabiu vaizdu į jūrą arba aktyviai - sporto salėje ir treniruoklių salėje. Norintiems atsipalaiduoti, viešbučio sveikatingumo centras siūlo kažką kūno ir sielos. Vietovė garsėja gražiomis vietomis - geriausia jas aplankyti ant dviejų ratų arba ilgų, romantiškų pasivaikščiojimų metu!

Vieta:
SA COMA centre, apie 50 m nuo parduotuvių ir barų, maždaug 6 km nuo Kala Miloro, maždaug 51 km nuo Alkudijos, maždaug 70 km nuo salos sostinės - Palma de Maljorkos; maždaug 65 km nuo Palma de Maljorkos oro uosto; autobusų stotelė maždaug už 100 m nuo viešbučio (Palma de Maljorka).

Paplūdimys:
Sa Coma, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, apie 10 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apie 10 EUR / komplektas: skėtis + 2 gultai); už papildomią mokestį: barai, restoranai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, elegantiškas, atnaujintas 2017 m., 399 kambariai, pagrindinis pastatas ir priestatas, iki 8 aukštų, 5 liftai, erdvi ir elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, siūlomi vegetariški patiekalai , patiekalai be glitimo (pagal pageidavimą), 3 à la carte: Viduržemio jūros, Azijos ir Italijos (picerija); vakarienės metu restoranuose reikalingi oficialūs drabužiai (džentelmenai - ilgos kelnės), 2 barai: pagrindinis vestibiulyje ir prie baseino; konferencijų salė 50 žmonių, terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto kavinė, interneto punktas, kambarių tarnyba, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 5 EUR / diena), skalbykla, dviračių ir automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“ ir „Diners Club“; viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 18 metų svečiai.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm., maždaug 30 m², gerai prižiūrimas, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlas vanduo, apie 700 m2, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už užstatą; sporto salė, treniruoklių salė; animacijos suaugusiems; sveikatingumo centras: uždaras baseinas, gėlas vanduo, apie 180 m², sūkurinė vonia, sauna, mokama: priežiūros ir grožio procedūros; teniso kortas apie 100 m nuo viešbučio (išorinis pasiūlymas).

Kontaktai:
www.hipotels.com

 


ref:8316

Kitos kelionės datos

Ilusion Vista Blava

Ispanija / Maljorka / Cala Millor
662 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Jaukus, įsikūręs ramioje vietoje, tinka trumpams pasivaikščiojimams paplūdimiu, vienas gražiausių saloje. siūlo aukštą aptarnavimo lygį ir jaukią, nekasdienišką atmosferą. Svečiai įvertins draugišką ir paslaugų aptarnavimą, puikiuose baseinuose suaugusiems ir vaikams. Tvarkingi kambariai yra praktiškai įrengti, užtikrinant patogias atostogas. Idealiai tinka apsistoti keliaujant po salą.

Vieta:
200 m nuo CALA MILLOR centro su parduotuvėmis, restoranais ir barais, vietiniu keliu, maždaug 55 km nuo salos sostinės Palma de Maljorkos, 50 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
„Cala Millor“, viešas, smėlėtas, lengvai prieinamas prie jūros, apie 300 m nuo viešbučio, mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apytiksliai 12 EUR / komplektas).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, pastatytas 1991 m., visiškai renovuotas 2017 m., 125 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, erdvi fojė, 24 val. dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikų kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, salono baras, baras prie baseino, užkandžių baras prie baseino, seifas registratūroje, TV kambarys, lagaminų saugykla, parduotuvėlė su laikraščiais, automobilių stovėjimo aikštelė (nepriklauso viešbučiui), terasa prie baseino, nemokamas bevielis internetas, papildomos paslaugos: interneto punktas, skalbykla, dviračių nuoma, kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 20 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), LCD televizorius su palydovine televizija, telefonas, bevielis internetas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas (apie 3 EUR/para), vaizdas į baseiną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisvos formos, apytiksliai 90 m² ploto, gylis 0,5–1,9 m, baseinas vaikams, apytiksliai 10 m² ploto, 0,4 m gylio, skėčius, saulės gultus ir čiužinius prie baseino galima įsigyti nemokamai, stalo tenisas, vaikų žaidimų aikštelė, kasdienė animacija suaugusiems ir vaikams (žaidimai ir pramogos prie baseino, aerobika, mini diskoteka, gyvi vakaro pasirodymai), už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės)

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.30-21.00) švediškas stalas restorane, užkandžiai patiekiami salone prie baseino (11.00-17.00), gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-24.00), būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:7313

Kitos kelionės datos

Js Horitzo

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
664 €
  • Data: 2024-05-05 - 2024-05-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9550

Kitos kelionės datos

Aparthotel Ferrer Lime Isabel

Ispanija / Maljorka / Cala Bona
666 €
  • Data: 2024-05-26 - 2024-06-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 10:15 -> WAW 13:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija/Maljorka

Trumpas aprašymas:
Patogus ir jaukus, įsikūręs ramioje vietoje, netoli Cala Bona kurorto centro ir nuostabių įlankos paplūdimių, kviečia atostogauti saulėtoje Maljorkoje. Svečiai turi patogius apartamentus su 2 kambariais ir virtuvėle – tai puikus pasirinkimas šeimoms su vaikais ar atostogoms su draugais. Laikas čia bėga palaimingai tinginėjant prie baseino, čia gausu pramogų vaikams, įskaitant užsiėmimus mini klubuose ir animaciją. Nueisite iki Cala Bona paplūdimio, o į garsųjį Cala Millor lengvai pasieksite viešbučio autobusu. Apylinkėse gausu pramogų visai šeimai, verta aplankyti Drakono urvus ir leistis į kelionę į salos sostinę – Maljorkos Palmą.

Vieta:
apie 800 m nuo CALA BONA centro, apie 700 m iki parduotuvių ir barų, apie 1 km nuo Cala Bona uosto, apie 6 km nuo Safari parko, apie 13 km nuo Drakono urvų, apie 50 km nuo Alkudijos, apie 2,5 nuo golfo aikštynų, apie 75 km nuo salos sostinės – Maljorkos Palmos, autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio (Palma de Maljorka, Cala Millor), apie 68 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto

Paplūdimys:
Cala Bona – viešas, apie 850 m nuo viešbučio, smėlis ir žvyras, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 10 EUR/komplektas); Cala Millor – viešas, apie 2 km nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 12 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1992 metais, renovuotas 2002 metais, dalinai atnaujintas 2023 metais, 113 kambarių, 3 pastatai, 3 aukštai, 3 liftai, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bankomatas, bagažo saugykla, terasa su vaizdu į baseiną
sodas, nemokamas bevielis internetas bendrose viešbučio patalpose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
baseinas, apie 150 m², stačiakampio formos, mišrus vanduo, atskiras skyrius skirtas vaikams apie 0,4 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, uždaras baseinas (veikia sezoniškai).

Sportas ir pramogos:
Vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, už papildomą mokestį: biliardas, smiginis, suomiška pirtis.

Paslaugos:
skalbykla, dviračių nuoma.

Kambariai:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos- sofa), apie 30 m², gerai prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos ar arbatos rinkinys, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas, vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, 2 barai: prie baseino ir vestibiulyje


ref:8869

Kitos kelionės datos

Sol Barbados

Ispanija / Maljorka / Magalufas
666 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

4*
Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu :

- Kat. Exim Tours 4*
- Kat. lokalna 4*

Położenie :

- przy plaży
- w miejscowości Magalluf
- 5 km od pola golfowego
- 26 km od lotniska w Palma de Mallorca
- 50 m od przystanku autobusowego
- w pobliżu liczne sklepy, restauracje i bary

Plaża :

- piaszczysta
- leżaki i parasole płatne

Pokoje :

- klimatyzacja
- mini bar i sejf (płatne), TV sat
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpałatnie
- 3 baseny odkryte
- 1 basen kryty z hydromasażem
- animacje dzienne i wieczorne
Odpłatnie
- sauna
- SPA
- siłownia
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci :

- 2 brodziki
- animacje
- mini klu

Wyżywienie :

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu, napoje do kolacji dodatkowo płatne.

All inclusive:

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych hotelach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00 - 01:00.

Restauracje, bary :

- restauracja główna

- lobby bar (od 10:

00do 01:00)
- bar przy basenie (10:00 - 19:00)

Dodatkowe informacje :

- Wi Fi w lobby (4 Eur/h)
- 5 sal konferencyjnych
- pralnia
- sklep
- www.melia.com

Cena :

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


ref:2502

Kitos kelionės datos

Ilusion Moreyo

Ispanija / Maljorka / Cala Bona
687 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs netoli gražaus smėlio paplūdimio, vos už kelių žingsnių nuo Cala Bona miesto centro su vaizdingu uostu. Jis siūlo savo svečiams patogius kambarius, didelį baseiną su atskirtu skyriumi vaikams, restorane, kuriame patiekiami Maljorkos ir Viduržemio jūros regiono patiekalai, o terasa atsiveria vaizdu į paplūdimį. Puikus taškas tyrinėjant sostinę, didžiausią Maljorkos ir Balearų salas - Palma de Maljorka.

Vieta:
Prie jūros, apie 50 metrų nuo CALA BONA centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 100 m nuo viešbučio, apie 150 m nuo uosto Cala Bona, apie 5 km nuo Safari parko, apie 17 km nuo Cala Agulla; apie 65 km nuo Palma de Maljorka oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio (Palma de Maljorka).

Paplūdimys:
Cala Bona, viešas, smėlėtas ir žvirgždėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 50 m nuo viešbučio, skėčiai ir saulės gultai mokami (apie 10 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Gerai prižiūrimas, pastatytas 1963 m., atnaujintas  2018 -2019 m., 65 kambariai, 1 pastatas, 3 aukštai, mažas ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas (tarptautiniai, Majorkano ir Viduržemio jūros regiono virtuvės valgiai), terasa su vaizdu į paplūdimį, kūdikių kėdės, baras vestibiulyje (atvira nuo 10 iki vidurnakčio); bagažo saugykla, TV kambarys, saulėta terasa;bevielis internetas visame viešbutyje, už mokestį: interneto prieigos taškas, valiutos keitykla, skalbykla. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard. Viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. apie 18 m²,  renovuotas 2018 m., individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas su lietaus dušu, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija (32 colių LCD), telefonas, šaldytuvas, balkonas (stalas ir kėdės), šoninis vaizdas į jūrą, už mokestį: seifas, tiesioginis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Suite:
3 asm. apie 25 m²,  renovuotas 2018 m.,miegamasis ir svetainė optiškai atskirti, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: chalatai, kavos/arbatos rinkinys
Superior:
2 asm. apie 16 m²,  renovuotas 2018 m., įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: chalatai, šlepatės, vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, stačiakampis, apie 90 m², gylis 0.8-1.3 m,  nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; stalo tenisas, stalo žaidimai, gyva muzika kelis kartus per savaitę; už papildomą mokestį: biliardo stalas, smiginis, dviračių nuoma, žaidimų kambarys; golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio, vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas, už papildomą mokestį). Spa: sūkurinė vonia, suomiška pirtis, mokama: masažai, grožio procedūros


ref:5110

Kitos kelionės datos

Thb Bamboo Alcudia

Ispanija / Maljorka / Port D'alcudia
689 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10179

Kitos kelionės datos

Ilusion Markus Park & Spa

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
692 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Gerai prižiūrimi miesto viešbučiai šalia Can Picafort centro ir netoli gražaus smėlio paplūdimio. Apsuptas Viduržemio jūros sodo, galite atsipalaiduoti intymioje atmosferoje, šalia pramogų kurorto. Viešbutyje yra visi reikalingi patogumai: numeriai su balkonais, baseinas su vaikišku baseinu, baras ir restoranas, siūlantis vietines virtuves. Svečiai gali pasinaudoti naujai atidaryto SPA centro paslaugomis ir uždaru baseinu. Iš viešbučio apylinkės yra autobusas, kuris gali nuvykti į Alkudiją - vieną iš gražiausių salos miestų.

Vieta:
Apie 200 m nuo CAN PICAFORT centro, apie 50 m nuo parduotuvių ir barų; apie 800 m nuo prieplaukos, apie 12 km nuo Alkudijos; apie 64 km nuo Palma de Maljorka oro uosto; autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Son Moll, viešas, smulkus auksinis smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 300 m nuo viešbučio, prieiga per pėsčiųjų taką, skėčiai ir gultai mokami (apie 10 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1972 m., visiškai renovuotas 2001 m., fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas (vietinė virtuvė), vegetariški patiekalai, oficiali apranga privaloma vakarienės metu (džentelmenai - ilgos kelnės), baras registratūroje, užkandžių baras prie baseino (atvira sezono metu); pinigų keitimas, bagažo saugykla, viešoji automobilių stovėjimo aikštelė; terasa su vaizdu į baseiną, Viduržemio jūros sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas nurodytose viešbučio vietose (apie 3 EUR / parai, 7 EUR / 3 paras, 15 EUR / savaitė), seifas registratūroje, budintis gydytojas, skalbykla, automobilis, dviračių ir motociklų nuoma ; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 20 m², gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: bevielis internetas, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės); Vaizdas į jūrą už užmokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisva forma, gėlas vanduo, apie 250 m², gylis 0,3-1,6 m, vaikų baseinas, skėčiai ir gultai nemokamai prie baseino; stalo tenisas (mokamas); SPA centras (atnaujintas 2017 m.): Nemokamai: uždaras baseinas, šildomas, gėlas vanduo, apie 80 m², gylis 1,5-1,8 m, sūkurinė vonia, treniruoklių salė; mokama: sauna.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (8.0011.00), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-21.30 val.) restorane; Užkandžiai užkandinėje (10.00-17.00 val.); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); privalo dėvėti apyrankę.


ref:3733

Kitos kelionės datos

HM Alma Beach

Ispanija / Maljorka / Can Pastilla
710 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3*
Hiszpania/Majorka

Położenie :

- ok. 200 m od plaży
- w Can Pastilla
- ok. 5 km od lotniska
- ok. 8 km od centrum miasta Palma de Mallorca

Plaża :

- piaszczysta, leżaki płatne

Pokoje :

- klimatyzowane
- TV SAT, telefon
- lodówka, sejf na zapytanie, płatna
- bezprzewodowy internet  na zapytanie, płatny
- łazienka z suszarką do włosów
- balkon

Sport, relaks, rozrywka :

Bezpłatnie:
- 2 baseny, w tym jeden na dachu budynku
- taras z leżakami

Wyżywienie :

BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje, popołudniu przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00
Wszystkie posiłki serwowane są w formie bufetu

Restauracje i bary :

- Sky bar
- bar Sitting room"
- restauracja bufetowa

Dodatkowe informacje :

- WiFi za dodatkową opłatą
- wypożyczalnia samochodów
- www.hmhotels.net

Bagaż :

Przeloty czarterowe;
Warszawa - Chopin, Katowice, Wrocław, Gdańsk, Poznań; 20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.
Przeloty liniami rejsowymi
Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair);
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 210 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 230 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 270 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 290 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa


ref:4657

Kitos kelionės datos

BG Java

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
710 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs šalia plataus smėlio paplūdimio Playa de Palma, yra populiarus ir tarp mėgstančių aktyvų poilsį ir tarp tų, kurie mėgsta tingiai gulėti ant karšto smėlio ir degintis. Geras susisiekimas su salos sostine Palma de Maljorka, į kurią dažnai keliaujama apsipirkti ir patyrinėti miesto. Didelis baseinas su saulės terasa ir sodas su Viduržemio jūros augmenija viešbučiui suteikia prabangumo.

Vieta:
Turistų pamėgtame centre Playa de Palma; netoli parduotuvių, barų ir restoranų; apie 6 km nuo Palma de Maljorka oro uosto; šalia viešbučio yra autobusų stotelė (apie 2 EUR / Palma de Mallorca).

Paplūdimys:
Playa de Palma  - apie 80 m nuo viešbučio, viešas, smėlio, apie 5 km ilgio paplūdimys. Nuolaidus nusileidimas į jūrą; priėjimas prie jūros alėja; skėčiai ir gultai mokami (apie 15 EUR / diena).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, renovuotas 2013m. 8 – aukštų pastate yra  249 kambariai; 2 liftai; restoranas ,,Home‘‘, kuriame – švediškas satlas, padavėjo paslaugos, yra kėdutės vaikams; baras;gėrimų ir cigarečių pardavimo automatai, TV kambarys; nedidelis sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose. Už papildomą mokestį: internetas (apie 2 EUR/1 val.), skalbykla. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
 
2 asm. (galimybė 1 papildomai lovai); apie 17 m²; modernus; yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas); palydovinė televizija; telefonas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakant prieš atvykimą. Už papildomą mokestį: seifas (mokama: 15 EUR / savaitė; 10 EUR / užstatas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Stačiakampio formos, gėlo vandens baseinas (darbo laikas: 9.00-20.00), apie 180 m² , gylis 0,9-2,1 m; vaikų zona, apie 15 m², gylis 0,5 m; uždaras stačiakampio formos, gėlo vandens baseinas, apie 35 m², gylis 0,7-1,8 m. Prie baseino nemokami skėčiai ir gultai. Kitos pramogos: stalo tenisas; nedidelė sporto salė (10 EUR /užstatas); žaidimų aikštelė; mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams); dienos ir vakaro pramogos suaugusiems ir vaikams; gimnastika; vandensvydis; kartais gyva muzika. Už papildomą mokestį: sauna (apie 14 EUR / val); biliardas (apie 1 EUR); žaidimų automatai; vandens sportas paplūdimyje: vandens dviračiai, baidarės.


ref:665

Kitos kelionės datos

Tent Bahia De Palma

Ispanija / Maljorka / El Arenal
722 €
  • Data: 2024-09-25 - 2024-10-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:50 -> PMI 09:55
    Grįž: PMI 10:55 -> WAW 13:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs patraukliame rajone, miesto viešbutis visai šeimai ir visiems Svečiams, mėgstantiems būti "centre“. Iš čia netoli iki gražaus paplūdimio su promenada ir "Aqualand“ vandens parko, o restoranai, parduotuvės ir vietiniai barai rikiuojasi prie pat viešbučio! Vietoje yra baseinas su vaikų baseinėliu, mini klubas, vakarais kartais groja gyva muzika. Patogūs, šviesūs numeriai ir populiari "viskas įskaičiuota“ sistema garantuoja nerūpestingą poilsį ir mėgavimąsi salos grožybėmis.

Vieta:
EL ARENAL centre, apie 100 m nuo prekybos centro S'Arenal Park, apie 200 m nuo marinos, apie 350 m nuo Aqualand vandens parko, apie 7 km nuo Palma Aquarium, apie 17 km nuo Maljorkos Palmos salos sostinės, apie 11 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobuso stotelė apie 50 m nuo viešbučio (Maljorkos Palma).

Paplūdimys:
El Arenal, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 250 m nuo viešbučio, priėjimas šaligatviu, mokami skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR/kpl.).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, prižiūrėtas, pastatytas 1972 m., visiškai renovuotas 2004 m., 423 numeriai, 1 pastatas, 10 aukštų, 4 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas – "švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, baras, valiutų keitykla, bagažo saugykla, televizijos salė, už papildomą mokestį: belaidis internetas vestibiulyje, interneto prieigos punktas, gydytojas pagal iškvietimą, skalbykla, automobilių nuoma, patogumai neįgaliesiems (numeriai, prieiga prie baseino, viešo naudojimo vietas), priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2-is (galima 1 papildoma lovele vaikui), apie 20 m², prižiūrėtas, su oro kondicionavimu, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), palydovinė televizija, telefonas, už papildomą mokestį: belaidis internetas (apie 20 EUR/sav.),seifas, nemokamai lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas arba terasa (kavos staliukas ir kėdutės).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 100 m², gylis 1,4-2,8 m, baseinas vaikams, gėlo vandens, apie 25 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami gultai, stalo tenisas, mini klubas (2-12 metų vaikams), pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams: žaidimai, sporto užsiėmimai, vakaro šou, gyva muzika (2 kartus/sav.), už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportai paplūdimyje: baidarės, vandens dviračiai, vandens slidės, vandens motociklai, burlentės, buriavimas, nardymas (kitų organizatorių pasiūlymai).

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (19.30-22.00) švediškas stalas restorane, nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (11.00-23.00), privaloma nešioti "viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0034/971441536, www.pinerohoteles.comPasiūlyme nurodytos maitinimo valandos ir atskiros viešbučio paslaugos gali būti nežymiai keičiamos, priklausomai nuo sezono, oro sąlygų, viešbučio administracijos sprendimu.*Oficiali viešbučio kategorija šalyje skelbiama skyriuje "VIEŠBUTIS“ ir atitinka esamoje šalyje naudojamą kategorizacijos tvarką. Kiekviena šalis naudoja savus kategorijos nustatymo kriterijus. Interneto puslapyje www.itaka.lt ir kelionės dokumentuose žymimas kelionių orgnizatoriaus ITAKA Lietuva subjektyvus viešbučio vertinimas ir oficiali viešbučio kategorija šalyje.


ref:2742

Kitos kelionės datos

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
735 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Maljorka

Trumpas aprašymas:
Kaitri Maljorkos saulė, komfortas ir patogumas ilsėtis, o kartu ir daugybė pramogų – viskas vienoje vietoje! Patogus, esantis netoli Can Picafort centro ir netoli vietinių lankytinų vietų, puikiai tinka aktyviam poilsiui su vaikais. Praleiskite atostogas taip, kaip jums patinka – maudykitės baseine, atsipalaiduokite SPA centre, raminkite jausmus šviesiuose ir gerai įrengtuose kambariuose, treniruokitės sporto salėje ar leiskite laiką su artimaisiais ir smagiai leiskite laiką animacinių filmų metu, vaikų laukia įdomi veikla mini klube. Laisvu laiku rekomenduojame leistis į kelionę į istorinę ir atmosferinę Alkudiją, kurią nesunku pasiekti autobusu.

Vieta:
apie 1 km nuo CAN PICAFORT centro, apie 20 m iki parduotuvių, apie 400 m iki bankomato, apie 5 km nuo S'Albufera nacionalinio parko, apie 5 km nuo Son Real nacionalinio parko, apie 12 km nuo Alkudijos, apie 60 km iki salos sostinės – Maljorkos Palmos, autobusų stotelė apie 150 m nuo viešbučio (Alkudija), apie 55 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Son Baulo – viešas, apie 200 m nuo viešbučio, smėlio, platus, nuolaidus paplūdimys, už mokestį: skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR/komplektas/para); Playa de Muro – viešas, apie 4 km nuo viešbučio, smėlio, ilgis apie 14 km, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, už mokestį: skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR/komplektas/para).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pilnai renovuotas 2018 m, iš viso 233 kambariai, iš jų 22 butai, 2 pastatai, 6 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bagažo ir dviračių saugykla, bankomatas, konferencijų salė, sodas, terasa, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, atskira sekcija vaikams, baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, apie 200 m², sūkurinė vonia, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, už mokestį: rankšluosčiai (apie 1 EUR, reikalingas užstatas: 10 EUR).

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, mini klubas (4-12 m.), mini diskoteka, vaikų žaidimų aikštelė, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, sporto salė (seseriniame viešbutyje Ferrer Concord apie 100 m nuo viešbučio), už mokestį: biliardas. Spa: flotariumas, suomiška pirtis, už mokestį: masažai

Paslaugos:
skalbykla

Kambariai:
Standartinis:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, šaldytuvas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas (apie 3 EUR/para, apie 18 EUR/sav., reikalingas užstatas: apie 10 EUR). Vaizdas į baseiną ar jūrą už papildomą mokestį.
Apartamentai:
2 asm, (galimos 2 papildomaos lovos vaikams), apie 40 m², modernus, 2 kambariai atskirti durimis, virtuvėlė, įrengimas kaip standartiniame kambaryje.

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, restorane yra maitinimo kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai; 2 barai, iš kurių vienas prie baseino.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.45-10.15), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (18.30-21.30) švediškas stalas restorane, užkandžiai bare prie baseino (11.00-17.00), gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.00), būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:8870

Kitos kelionės datos

Whala Isabela

Ispanija / Maljorka / Santa Ponsa
735 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10860

Kitos kelionės datos

BG Caballero

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
745 €
  • Data: 2024-05-05 - 2024-05-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Visiškai modernizuotas, elegantiškas ir stilingas viešbutis, įsikūręs turistinio kurorto centre, tačiau visai šalia paplūdimio. Jis priklauso gerai žinomam ir labai vertinamam „BG Hotels“ Balearų salų tinklui, garantuojančiam puikų aptarnavimą ir patogų poilsį. Ši vieta puikiai tinka atostogoms dviese, ji taip pat dažnai pasirenkama unikaliam medaus mėnesiui. Saulė, paplūdimys ir modernūs kambariai, 2 baseinai, atpalaiduojantis sveikatingumo centras ir maisto gaminimas viešbučio restorane - čia galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis Maljorkos žavesiu!

Vieta:
CAN PASTILLA centre, 50 m nuo parduotuvių, restoranų ir barų, 1 km nuo Palmos, apie 6 km nuo salos sostinės Palma de Maljorkos, apie 4 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio (Maljorkos Palma).

Paplūdimys:
Playa de Palma, viešas, smėlio paplūdimys, 100 m nuo viešbučio, mokami skėčiai ir gultai (apytiksliai 15 EUR / komplektas: 2 saulės gultai ir skėtis), restoranai, barai, diskotekos.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, modernus ir stilingas, pagrindinis pastatas: 6 aukštai, 2 liftai, visiškai rekonstruoti 2013 m. ir priestatas: 1 aukštas, 2 liftai, pastatyti 2017 m., iš viso 372 kambariai, erdvi ir elegantiška fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, maisto gaminimo šou, teminiai vakarai, vaikų kėdės ir meniu, vegetariški patiekalai, dieta be glitimo (pagal užsakymą prieš atvykstant), 2 barai: fojė ir baseino barai, pinigų keitimas, TV kambarys, lagaminų ir dviračių saugykla, konferencijų salė 100 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, nedidelis sodas, bevielis internetas viešosiose erdvėse, už papildomą mokestį: interneto taškas (apytiksliai 2 EUR / val.), kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“

Kambarys:
Standartinis:
2 asm., (galima 1 papildoma lova), 20 m², elegantiškas ir modernus, pagrindiniame pastate, individualiai valdomas oro kondicionierius, lubinis ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas, kosmetika), bevielis internetas, palydovinė televizija, televizorius (LED), telefonas, šaldytuvas, už papildomą mokestį: seifas (apie 20 EUR / savaitė), mini baras, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), jaunavedžiams papildomai: vynas ir vaisiai atvykus.
Junior suite:
2 asm., 25 m², elegantiškas ir modernus, priestate, miegamajame ir gyvenamajame kambaryje su papildoma miegamąja vieta ant sofos, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: arbatos ir kavos rinkiniu, mini baru, kasdien užpildomu gaiviaisiais gėrimais ir užkandžiais, šlepetėmis ir chalatais, įėjimas į sveikatingumo centrą, junior suite už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 laisvos formos baseinai, apytiksliai kiekvienas 150 m² ploto, 1,1–1,8 m gylis, atskirta sekcija vaikams, apytiksliai 15 m² ploto, 0,6 m gylio, skėčiai ir saulės gultai prie baseino prieinami nemokamai, rankšluosčiai už užstatą (apie 20 EUR), mini golfas, vaikų žaidimų aikštelė, vakariniai pasirodymai su gyva muzika, už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: uždaras baseinas, šildomas vanduo, apytiksliai 50 m² ploto, gylis 1,1–1,6 m, kultūrizmo užsiėmimai, sūkurinė vonia, turkiška pirtis, suomiška pirtis, „Vichy“ dušai, masažai, vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas).


ref:4185

Kitos kelionės datos

Canyamel Classic

Ispanija / Maljorka / Cala Bona
754 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-06 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 14:00 -> WAW 16:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10825

Kitos kelionės datos

Ilusion Calma

Ispanija / Maljorka / Can Pastilla
756 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Idealiai įsikūręs šalia vieno gražiausių ir geriausiai išvystytų paplūdimių saloje - „Playa de Palma” ir „Can Pastilla” centre. Renovuotas 2017 m., siūlo patogų poilsį ir įsimintinas pramogas. Tai puikus pasirinkimas aktyvioms šeimos atostogoms: baseinas, gausus sporto užsiėmimų pasirinkimas ir pramoginiai renginiai bet kurio amžiaus Svečiams žada geriausią nerūpestingų atostogų scenarijų. Viešbutyje taip pat yra SPA centras su nemokama prieiga prie dengto baseino, fitneso salės ir netgi sūkurinės vonios bei turkiškos pirties

Vieta:
CAN PASTILLA centre su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 2 km nuo Palma Aquarium, apie 6 km nuo Maljorkos Palmos – salos sostinės, apie 4 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobuso stotelė apie 100 m nuo viešbučio (Maljorkos Palma).

Paplūdimys:
Playa de Palma, viešas, smėlio, nuolaidus nusileidiams į jūrą, apie 100 m nuo viešbučio, priėjimas šaligatviu ir perėjimas per gatvę, mokami skėčiai ir gultai (apie 15 EUR/komplektas: 2 gultai ir 1 skėtis). Restoranai, barai, diskotekai.

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių superior, prižiūrėtas, renovuotas 2015 ir 2017 m., 192 numeriai, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas – „švediškas stalas”, tarptautinė virtuvė, parodomoji virtuvė („show-cooking“), teminiai vakarai, yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, vakarienės metu reikalaujama formali apranga (vyrams - ilgos kelnės), 2 barai: vestibiulyje ir prie baseino, valiutų keitykla, bagažo saugykla, gėlių parduotuvė; terasa su vaizdu į baseiną. Už papildomą mokestį: belaidis internetas, interneto prieigos punktas, gydytojas pagal iškvietimą, dviračių nuoma. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², elegantiškas ir prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas. Už papildomą mokestį: belaidis internetas, seifas. Nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (kavos staliukas ir kėdutės). Vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos vietos vaikams), apie 30 m², optiškai atskirta svetainės erdve su vietomis miegojimui, įrangtas kaip standartinis numeris, šeimyninis numeris už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, apie 150 m², gylis 1,1-1,8 m, vaikams išskirta zona, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR), stalo tenisas, vandensvydis, smiginis, aerobika, pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams (liepos-rugpjūčio mėn.): žaidimai baseine, pasirodymai. Už papildomą mokestį: biliardas, SPA centras: nemokamai: dengtas baseinas, šildomas, gėlo vandens, apie 70 m², gylis 1,1-1,8 m, fitneso salė, sūkurinė vonia, turkiška pirtis (hamamas). Už papildomą mokestį: masažai. Vandens sporto užsiėmimai paplūdimyje (išoriniai pasiūlymai), apie 14 km nuo viešbučio 18 duobučių golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.00 val.), pietūs (13.00-15.00 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) „švediškas stalas” pagrindiniame restorane, užkandžiai bare prie baseino (11.00-17.00 val.), nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai atrinktame bare (10.00-24.00 val.). Privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4609

Kitos kelionės datos

Fergus Tal

Ispanija / Maljorka / El Arenal
756 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Patraukliai įsikūręs El Arenal centre, šalia restoranų, vietinių barų ir smėlėto paplūdimio, ant kurio yra promenada - tai gera vieta atostogoms šeimai. Svetainėje yra didelis baseinas, vaikų baseinas, sporto salė ir profesionalios paslaugos, kad būtų užtikrintas patogus poilsis. Draugiška animacijos komanda rūpinasi svečių gerove, o vandens pramogų entuziastai tikrai galės mėgautis vandens sportu paplūdimyje.

Vieta:
„EL ARENAL“ centre, apytiksliai 600 m nuo „Aqualand“ vandens parko, apytiksliai 7 km nuo Palmos akvariumo, apytiksliai 17 km nuo salos sostinės Palma de Maljorkos, apytiksliai 11 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobusų stotelė apytiksliai 50 m nuo viešbučio (Maljorkos Palma).

Paplūdimys:
El Arenal, viešas, smėlėtas, apytiksliai 300 m nuo viešbučio, mokama prieiga per grindinį, skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR / komplektas).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, pastatytas 1969 m., renovuotas 2003 m., 198 kambariai, pagrindinis pastatas, 10 aukštų, 2 liftai, erdvi fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas - savitarnos patiekalai, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, baras, lagaminų saugykla, TV kambarys, papildomi mokesčiai: belaidis internetas fojė (apie 6 EUR / diena, apie 24 EUR / savaitė), interneto punktas, skalbykla, budintis gydytojas, automobilio nuoma, kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asmenims (yra 1 papildoma lova vaikams), apytiksliai kambario plotas 18 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, papildomos paslaugos: bevielis internetas, seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, balkonas arba terasa.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apytiksliai 200 m² ploto, 1,5-3 m gylis, baseinas, apytiksliai 25 m², gylis 0,6 m, uždaras baseinas, 1,2–2,4 m gylis, gultai prie baseinų yra prieinami nemokamai, sporto salė, stalo tenisas, smiginis, žaidimų kambarys, animacija suaugusiems ir vaikams (tarp: 15.06-15.09), papildomi mokesčiai: biliardo stalas, sauna, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (7.45–10.00), švediško stalo pietūs (13.00–15.00), švediško stalo vakarienė (19.30–22.00) pagrindiniame restorane, vėlyvi pusryčiai (10.00–11.00) bare, vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (11.00–23.00) bare. Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0034/971441000, www.pinerohoteles.com


ref:2631

Kitos kelionės datos

Innside Alcudia

Ispanija / Maljorka / Alcudia
758 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Maljorka

Trumpas aprašymas:
Mėlyno dangaus apsuptyje, netoli jūros esantis viešbutis yra ideali vieta ieškantiems ramybės ir atsipalaidavimo labai geromis sąlygomis, kurias garantuoja garsusis Meliá tinklas. Yra viskas, ko reikia nerūpestingoms atostogoms! Dieną galėsite atsipalaiduoti ant gultų prie baseino arba palaikyti fizinę formą sporto salėje, o vakare galėsite šokti šokių aikštelėje skambant gyvai muzikai. Trokštantys Ispanijos saulės gali eiti į smėlio paplūdimį, kuris yra vos už kelių žingsnių nuo viešbučio. Sėkmingą viešnagę papildys skani virtuvė ir malonus bei paslaugus aptarnavimas, kurį giria mūsų svečiai.

Vieta:
apie 400 m nuo PUERTO DE ALCUDIA centro, apie 200 m iki parduotuvių ir barų, apie 3 km nuo Alkudijos ir golfo aikštyno, apie 14 km nuo Puerto de Pollença, apie 60 km nuo Valldemosos, apie 62 km iki Soller, apie 300 m iki autobusų stotelės (Alkudija, Plaja de Muro), apie 60 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Alcudia – viešas, apie 100 m nuo viešbučio, smėlio, apie 2 km ilgio, nuolaidus įėjimas į jūrą, skėčiai ir gultai mokami (apie 16 EUR/komplektas); Platja de Muro – viešas, apie 1,5 km nuo viešbučio, vienas populiariausių Maljorkoje, smėlio, apie 5 km ilgio, nuolaidus įėjimas į jūrą, pasirinktuose sektoriuose skėčiai ir gultai mokami (apie 16 Eur/komplektas).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pastatytas 1980 m., renovuotas 2020 m, prižiūrėtas ir stilingas, 275 kambariai, 2 korpusai, 7 aukštai, 4 liftai, elegantiškas fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, terasa, nemokamas bevielis internetas
priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
baseinas suaugusiems, gėlo vandens, apie 150 m², baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 70 m², gylis 0,5 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, balietiškos lovos už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
sporto salė, treniruoklių salė, žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), žaidimų kambarys paaugliams, sezono animacijoje: teminiai vakarai suaugusiems, gyva muzika, filmų peržiūros.

Paslaugos už papildomą mokestį:
skalbykla, parduotuvė, dviračių ir automobilių nuoma.

Kambariai:
Junior suite the loft:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), apie 45 m², modernus ir prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys
balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), gatvės vaizdas, už papildomą mokestį: mikrobangų krosnelė, seifas.

Restoranai:
Restoranas „Kitchen“ – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restorane yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, Mascalzone restoranas – á la carte, padavėjo paslaugos, itališka ir Viduržemio jūros virtuvė, baras prie baseino ir maisto sunkvežimis su užkandžiais.


ref:10026

Kitos kelionės datos

HM Gran Fiesta

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
758 €
  • Data: 2024-04-14 - 2024-04-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

4*
Hiszpania/Majorka

Położenie :

- bezpośrednio  przy plaży (przejście przez ulice)
- w Playa de Palma
- ok. 5 km od lotniska
- ok. 10 km od stolicy Palma de Mallorka

Plaża :

- piaszczysta, leżaki płatne

Pokoje :

- klimatyzowane
- WiFi dostępne dodatkowo płatne
- lodówka
- TV SAT, telefon
- łazienka z prysznicem

Sport, relaks, rozrywka :

Bezpłatnie:
- duży zewnętrzny basen
- basen wewnętrzny z jacuzzi
- garaż na rowery
- miejsce gier m.in. ze stołem do ping ponga, rzutkami
- kilka razy w tygodniu taniec, muzyka i zabawa z zespołem animacyjnym
- kącik komputerowy
Płatne:
- sauna

Dla dzieci :

- basen (wyznaczony dla dzieci obszar w basenie głównym)

Wyżywienie :

BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje, przekąski pomiędzy posiłkami. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00/Posiłki serwowane w formie bufetu

Restauracje i bary :

- klimatyzowana restauracja
- lounge bar
- bar na zewnątrz

Dodatkowe informacje :

- recepcja, punkt informacji turystycznej, prasa międzynarodowa
- sala konferencyjna ze sprzętem medialnym
- WiFi dostępne, za dodatkową opłatą
- wypożyczalnia rowerów
- pralnia
- lekarz, za wcześniejszym umówieniem
- www.hmhotels.net

bagaż :

Warszawa, Katowice, Gdańsk, Wrocław (przelot realizowany liniami czarterowymi)
Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg
Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (przelot realizowany liniami rejsowymi)
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20),
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 210 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 230 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 270 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 290 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


ref:4938

Kitos kelionės datos

Js Portocolom Suites

Ispanija / Maljorka / Portocolom
758 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-06 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 14:00 -> WAW 16:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Maljorka

Trumpas aprašymas:
Neseniai atnaujintas modernus viešbutis, įsikūręs visai šalia smėlio paplūdimio, kviečia fantastiškoms atostogoms Maljorkoje. Visiškai draugiškas patiems mažiausiems, idealus pasirinkimas atostogoms su vaikais. Teritorijoje yra daugybė pramogų, įskaitant baseiną su vandens žaidimų aikštele, animaciją suaugusiems ir įdomų vandens sporto pasirinkimą, idealiai tinkantį aktyviems poilsiautojams. Patogūs kambariai skatina komfortišką poilsį, o maloni atmosfera ir jūros artumas ramina ir leidžia pilnai pasikrauti energijos visiems metams!

Vieta:
apie 400 m nuo PORTO COLOM centro su parduotuvėmis ir barais, apie 800 m iki žvejybos uosto, apie 30 km nuo Cala Millor, apie 20 km nuo Porto Cristo ir Drakono urvų, apie 60 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Cala Marça – viešas, apie 500 m nuo viešbučio, esantis nedidelėje įlankoje, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 12 EUR/para).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, modernus ir stilingas, pastatytas 1990 metais, renovuotas 2020 metais, 100 kambarių, 5 aukštai, 2 liftai, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, saulės terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimami augintiniai iki 7 kg, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
baseinas, netaisyklingos formos, vaikų baseinas su vandens žaidimų aikštele, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai (užstatas).

Sportas ir pramogos:
daugiafunkcinis sporto aikštynas, stalo tenisas, vaikų žaidimų aikštelė, animacijos suaugusiems: gyvi pasirodymai, už papildomą mokestį: biliardas, dviračių nuoma, išoriniai viešbučio pasiūlymai (vandens motociklų nuoma, valčių nuoma, nardymas, burlenčių sportas, baidarės, žvejyba), golfo aikštynas apie 4 km nuo viešbučio, kartingų trasa apie 20 km nuo viešbučio ( išorinis pasiūlymas).

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, interneto taškas, gydytojas pagal iškvietimą, skalbykla, automobilių nuoma.

Kambariai:
Suite:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos - sofa), apie 30 m², elegantiškas ir prižiūrėtas, dviejų kambarių, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, veidrodis, kosmetika), bevielis internetas, televizorius, telefonas, šaldytuvas, pagalvių meniu
nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), už mokestį: seifas.

Restoranai:
pagrindinis restoranas – švediškas stalas, vietinė, tarptautinė ir mišri virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, teminės vakarienės, 2 barai: fojė (ledai, pyragaičiai, gėrimai, kokteiliai), užkandžių baras prie baseino (užkandžiai, šalti ir karšti gėrimai, ledai, vaikiškas meniu)


ref:8627

Kitos kelionės datos

Hipotels Coma Gran

Ispanija / Maljorka / Sa Coma
761 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10752

Kitos kelionės datos

THB Dos Playas

Ispanija / Maljorka / Cala Ratjada
768 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija/ Maljorka

Trumpas aprašymas:
Atsipalaiduokite tik suaugusiems skirtame viešbutyje ir visiškai mėgaukitės atostogų pramogomis! Įsikūręs netoli vaizdingo Cala Ratjada miestelio centro – žaliosios salos dalies, išsiskiriančios gražiais auksinio smėlio paplūdimiais, apsuptais mažų įlankų, tai puikus pasirinkimas sėkmingoms atostogoms. Netoliese yra smėlėtas paplūdimys su krištolo skaidrumo vandeniu, todėl galėsite mėgautis palaimingu atsipalaidavimu po ranka sklidinančios Ispanijos saulės spindulių. Taip pat yra restoranas ir 2 barai, iš kurių vienas yra prie baseino.

Vieta:
apie 500 m nuo CALA RATJADA centro, apie 250 m iki parduotuvių ir barų, apie 800 m nuo Cala Ratjada uosto, apie 2 km nuo vaizdingo Kapdeperos miestelio, apie 6 km nuo golfo aikštyno, apie 10 km nuo Arta, apie 17 km nuo Cala Millor, apie 44 km nuo Alkudijos, autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio (Cala Agulia, Capdepera, Manacor), apie 76 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Son Moll – viešas, apie 450 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus paplūdimys, skėčiai ir gultai mokami (apie 17 EUR/komplektas); Cala Gat – viešas, apie 2 km nuo viešbučio, smėlėtas ir akmenuotas, nuolaidus paplūdimys, mokama paplūdimio paslauga (apie 15 EUR / skėtis ir 2 gultai).

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1970 m., renovuotas 2017 m, 90 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštai, liftas, salė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, terasa su vaizdu į sodą, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa.

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR).


Sportas ir pramogos:
už mokestį: biliardas

Mokamos paslaugos:
interneto taškas

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 17 m², gerai prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už mokestį: seifas. Vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.
Superior:
2 asm, apie 25 m²,  įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
restoranas - švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vegetariški patiekalai restorane, 2 barai: fojė ir prie baseino


ref:10599

Kitos kelionės datos

Thb Cala Lliteras

Ispanija / Maljorka / Cala Ratjada
779 €
  • Data: 2024-04-21 - 2024-04-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 10:30 -> WAW 13:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Ispanija / Maljorka

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs gražioje įlankoje su unikaliu kraštovaizdžiu į kalnų ir pakrantes. Aukso smėlis ir pušynai užtikrina ramias šeimos atostogas. Netoliese miestelis, pilnas restoranų ir kavinių.

Vieta:
Šiaurės rytinėje salos dalyje, kur pilna mažų gražių įlankų su auksiniu smėliu; Cala Lliteras įlankoje; apie 500 m nuo Cala Ratjada centro, kur yra kavinių, barų ir restoranų; apie 100 m nuo prekybos centro; apie 65 km nuo sostinės Palma de Mallorca; apie 80 km nuo Palmos de Mallorca oro uosto; apie 250 m nuo viešbučio yra autobusų stotelė.

Paplūdimys:
Cala Agulla - apie 700 m nuo viešbučio, viešas, smėlio, natūraliame parke. Skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / rinkinys).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, elegantiškas ir gerai prižiūrimas, pastatytas 1967m, renovuotas 2012m. 6 – aukštų pastate yra 207 kambariai; 2 liftai; restoranas ,,Guide‘‘, kuriame švediškas stalas, tarptautinės virtuvės patiekalai, yra vegetariškų patiekalų, maisto gaminimo demonstracijos, teminiai vakarai, yra kėdutės vaikams; užkandžių baras prie baseino; didelis sodas; bagažo saugykla; TV kambarys; nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje. Už papildomą mokestį: automobilių nuoma; gydytojo iškvietimas; valiutos keitykla. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galimybė 1 papildomai lovai), apie 20 m²; modernus; yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius; vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas); palydovinė televizija; telefonas. Už papildomą mokestį: mini baras; bevielis interneto ryšys; seifas (apie 2,5 EUR / diena); vaikiška lovelė iki 2 metų (apie 3 EUR / diena); balkonas arba terasa; vaizdas į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, apie 250 m², gylis nuo 0,9 m iki 1,8 m; vaikų baseinas, apie 15 m², gyls 0,5 m. Prie baseino nemokami skėčiai nuo saulės, gultai ir čiužiniai. Kitos pramogos: vaikų žaidimo aikštelė; kelis kartus per savaitę animacija suaugusiems ir vaikams; teniso kortai (įrangos nuoma už tam tikrą mokestį); sūkurinė vonia; vandensvydis; stalo tenisas; tinklinis; krepšinis; futbolas; stalo tenisas; aerobika. Už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportas paplūdimyje ir nardymo mokykla.

All inslusive (taikomi papildomi mokesčiai):
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (18.45-21.30),švediškas stalo restorane; užkandžiai, kava, arbata, konditerijos gaminiai, vietiniai alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai (10.00-24.00). Privaloma nešioti all inclusive apyrankes.

Kontaktai:
0034 / 971.563.816, www.thbhotels.com


ref:878

Kitos kelionės datos

Son Baulo

Ispanija / Maljorka / Can Picafort
779 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs vaizdingoje Alkudijos įlankoje, netoli S'Albufera nacionalinio parko - didžiausio gamtos saugomo ploto Balearų salose. Jis taip pat yra netoli gyvybingo Can Picafort centro, kuriame yra daugybė parduotuvių, barų ir restoranų. Viešbutis priklauso vyriausybės aplinkos programai, kurią sudaro energijos tiekimas iš atsinaujinančių šaltinių ir ekologiškų produktų ruošimas. Tai puikus pasirinkimas atostogoms šeimai. Iš viešbučio terasos su baseinu galite grožėtis nuostabiu vaizdu į jūrą ir eiti tiesiai į nuostabų smėlio paplūdimį, nes prie pat! Svečiai gali naudotis restoranu ir 2 barais, vaikams yra animacija, žaidimų kambarys, žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė. Jaukūs kambariai yra praktiškai įrengti ir aprūpinti visais reikalingais patogumais.

Vieta:
Apytiksliai 1,5 km nuo CAN PICAFORT centro, artimiausios parduotuvės maždaug 20 m nuo viešbučio, vietiniu keliu, apytiksliai 400 m nuo bankomato, apytiksliai 5 km nuo S'Albufera nacionalinio parko, apytiksliai 5 km nuo Son Real nacionalinio parko, apytiksliai 10 km nuo Alkudijos, apytiksliai 60 km nuo salos sostinės - Maljorkos Palmos, apytiksliai 55 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto, autobusų stotelė šalia viešbučio (Alkudija).

Paplūdimys:
Son Baulo, viešas, smėlio, platus paplūdimys, visai šalia viešbučio, mokama prieiga prie tako, skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR / komplektas / diena), Playa de Muro, viešas, smėlėtas paplūdimys, apytiksliai 14 km, išsiskiriantis Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apytiksliai už 3,5 km nuo viešbučio sumokėti skėčiai, gultai ir čiužiniai (apie 10 EUR / komplektas / para).

Viešbutis:
Trijų žvaigždučių, renovuotas 2015 m., 251 kambarys, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, erdvi ir elegantiška fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas - švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė, parodų ekspozicija, kartą per savaitę Maljorkos vakaras, vaikų kėdės ir meniu, vegetariški patiekalai, 2 barai, įskaitant baseino barą, parduotuvė, lagaminų ir dviračių saugykla, televizijos kambarys, skaitykla, biblioteka, pinigų keitimas, terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas bevielis internetas bare, fojė ir skaitykloje, papildomos paslaugos: interneto punktas, skalbimas, kirpykla, leidžiami augintiniai iki 5 kg (mokama pagal užsakymą prieš atvykstant), neįgaliųjų patogumai, kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asmenims (yra 1 papildoma lova), apytiksliai kambario plotas 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, virdulys (paprašius), papildomi mokesčiai: bevielis internetas, šaldytuvas (3 EUR / diena, užstatas: apie 10 EUR), seifas (apie 3 EUR / diena, apie 18 EUR / savaitė, užstatas: apie 10 EUR), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Superior:
2 asmenims (yra 1 papildoma lova), apytiksliai kambario plotas 20 m², moderniai įrengta, standartinis kambario įrengimas, superior kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apytiksliai 200 m² ploto, 1,1–1,8 m gylis, atskira sekcija vaikams, 0,7 m gylis, baseinas vaikams su vandens čiuožyklomis, apytiksliai 20 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseino prieinami nemokamai, mokami rankšluosčiai (apie 1,5 EUR, užstatas: 10 EUR), stalo tenisas, vaikų žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė, animacija vaikams ir suaugusiems, vandens aerobika, mini diskoteka, gyva muzika, papildomas mokestis: biliardo stalas, žaidimų kambarys, papildomas pasiūlymas: vandens sportas paplūdimyje.

Patogumai neįgaliesiems:
Pervežimas į oro uostą-viešbutį-oro uostą, transporto priemonė, pritaikyta žmonėms su negalia vežti (pagal pareikalavimą), neįgaliųjų vežimėliu žmogus gali laisvai judėti iš savo kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir paplūdimį, augintiniai - pagalba laukiami šunys, neįgaliųjų vežimėlių rampos: pagrindinis įėjimas į viešbutį, fojė, restoranas, baseinas, liftas, kambarys: 5 kambariai, įvairiuose aukštuose (pagal pareikalavimą), kambario įėjimo durų plotis ne mažesnis kaip 90 cm, durų plotis: 90 cm, balkono durų plotis: 108 cm, vonios kambarys: vonios durų plotis: 90 cm, dušas: yra turėklai, vonia: yra turėklai, turėklai prie tualeto, paplūdimys: šaligatvis, vedantis į paplūdimį.


ref:5795

Kitos kelionės datos

Las Arenas

Ispanija / Maljorka / Can Pastilla
781 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 11:25 -> WAW 14:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Modernus, visiškai atnaujintas 2019 m., siūlo daugybę aukščiausios klasės patogumų, įskaitant: infinity baseiną ir dangaus barą ant stogo su nuostabiu vaizdu į jūrą, kur galėsite atsipalaiduoti ir klausytis atpalaiduojančios muzikos. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta saulę ir jūrą, taip pat puikiai tinka atrasti nuostabius Maljorkos kampelius. Viešbutis įsikūręs netoli šurmuliuojančios salos sostinės, lengvai pasiekiamas vietiniu transportu ar dviračių maršrutais, populiariame viešbučių rajone su restoranais, barais, suvenyrų parduotuvėmis ir pajūrio promenada. Fantastiškas ilgas ir platus smėlio paplūdimys yra vos už kelių žingsnių.

Vieta:
CAN PASTILLA, prie gatvės, šalia parduotuvės, barai ir restoranai, apie 2 km nuo Palma Aquarium, apie 6 km nuo salos sostinės Palma de Maljorka; apie 2 km nuo Palma de Maljorka oro uosto, girdimas praskrendančių lėktuvų garsas, bet neįkyrus; autobusų sustojimo aikštelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa de Palma, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus įėjimas į jūrą,šalia viešbučio, perėjus per gatvę, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 5 EUR/diena/vnt., 15 EUR/komplektas).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, atnaujintas 2019 m. 6 aukštų pastate iš viso yra 247 kambarių, 3 liftai, erdvus foje, visą parą veikianti registratūra; restoranas - švediškas stalas, vietinė virtuvė ir tarptautinė, teminiai vakarai, kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; per vakarienę būtina oficiali apranga – vyriškos, ilgos kelnės;  lounge baras, sky baras, televizijos salė 50 asm. konferencijų salė talpinanti iki 100 asm., terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas viešose vietose už papildomą mokestį: interneto prieiga, aptarnavimas kambariuose, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², stilingas, renovuotas 2019 metais, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetika), bevielis internetas, palydovinė televizija (LED), telefonas
nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į miestą, už papildomą mokestį: seifas (apie 15 EUR/sav., užstatas: 3 EUR), mini baras. Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma vieta), apie 40 m², stilingas, renovuotas 2019 metais, irengimas kaip standartinio kambario, papildomai: chalatai, šlepatės, Nespresso aparatas ir arbatos ruošimo rinkinys, kambarių aptarnavimas, pagalvių meniu, atvykimo dovana.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens nedidelis baseinas, gylis 1,1-1,9 m, išskirta dalis vaikams, gylis 0,5 m. Infinity baseinas ant stogo, gėlas vanduo, gylis 1,1-1,9 m, stačiakampio formos; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų (reikalingas užstatas); sporto salė, animacija suaugusiems: kelis kartus per savaitę gyva muzika, aktoriniai pasirodymai; už papildomą mokestį: sauna, sūkurinė vonia, išorinis pasiūlymas: 18 duobučių golfo aikštynas apie 12 km nuo viešbučio, vandens sportas paplūdimyje: jėgos aitvarų sportas, vandens slidės, buriavimas


ref:482

Kitos kelionės datos

Sol Guadalupe

Ispanija / Maljorka / Magalufas
791 €
  • Data: 2024-05-26 - 2024-06-02 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:20 -> PMI 10:25
    Grįž: PMI 10:15 -> WAW 13:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Maljorka

Trumpas aprašymas:
Aukštas pasauliniam Meliá tinklui priklausančio viešbučio standartas, puiki teikiamų paslaugų kokybė ir vieta, leidžianti lengvai pasiekti visas poilsio kurorto pramogas, daro viešnagę šiame viešbutyje puikiu pasirinkimu kiekvienam, ieškančiam patogių ir aktyvių atostogų. Viešbutis „Sol Guadalupe“ yra idealus pasiūlymas sėkmingoms atostogoms tiek poroms, tiek šeimos atostogoms. Vietoje galite pašėlti per vakaro animaciją, maudytis dideliame lagūnos formos baseine ar atsipalaiduoti viename iš viešbučio barų. Jauniausiems svečiams yra 2 baseinai. Ieškantys palaimingo poilsio Ispanijos saulės spinduliuose gali nuvykti į vos už kelių žingsnių esantį smėlio paplūdimį, o ieškantys atostogų pramogų – į garsiojo Magalufo kurorto centrą!

Vieta:
apie 100 m iki parduotuvių ir barų, apie 18 km nuo Palmos, apie 30 km nuo Port d'Andratx, apie 33 km nuo Valldemosos, apie 38 km nuo Cala Fornells, apie 44 km nuo Port de Soller, apie 70 km nuo Port de Pollença, apie 300 m iki autobusų stotelės (Palma, Palmanova), apie 22 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Magalufas – viešas, apie 250 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus paplūdimys, skėčiai ir gultai mokami (apie 17 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1973 m., renovuotas 2008 m, 493 kambariai, 1 pastatas, 9 aukštai, 3 liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
2 baseinai: baseinas, lagūnos formos, apie 1000 m², atviras, uždaras baseinas, 2 vaikiški baseinai, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų.

Sportas ir pramogos:
vandens sporto salė, animacija suaugusiems: gyva muzika, vakarinis šou.

Mokamos paslaugos:
skalbykla, dviračių nuoma.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 20 m², gerai prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, šaldytuvas, balkonas (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas,  vaizdas į baseiną, vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant.

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai restorane;2 barai: užkandžių baras ir fojė su terasa ir TV kambariu


ref:10028

Kitos kelionės datos

Oleander

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
791 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10613

Kitos kelionės datos

Cabot Cala Ferrera

Ispanija / Maljorka / Cala D'or
797 €
  • Data: 2024-04-21 - 2024-04-28 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:35 -> PMI 10:45
    Grįž: PMI 10:30 -> WAW 13:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

***

Region:

Hiszpania/Majorka

Lokalizacja:

w Cala D`or.

Wyposażenie:

liczba pokoi - 160, windy - 2, baseny odkryte - 1, wnętrza klimatyzowane, recepcja 24h, kawiarenka internetowa (płatna), taras słoneczny, sala TV

Basen:

basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne

Pokoje:

łazienka z wanną lub prysznicem, taras/balkon, sejf (płatny), telewizja, telefon (płatny) Typ pokoju - STANDARD - dla max. 3 osób, możliwość dopłaty do widoku na morze

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive

Cena zawiera:

W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - 10 kg bagaż podręczny 55 x 40 x 20 cm i 1 mała torebka o maksymalnych wymiarach 35 x 20 x 20 cm w przypadku lotu liniami Air Berlin (AB) - 8kg bagaż podręczny 55 cm x 40 cm x 23 cm oraz dodatkowy przedmiot (damska torebka lub latptop) o wymiarach 40 cm x 30 cm x 10 cm i wadze do 2 kg; loty EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wymiarach 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) oraz przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie 48h!

Cena nie zawiera:

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów., I. Ryanair - - dopłaty do bagażu głównego do 15 kg - 300 zł/2 strony/os. przez cały rok - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 384 zł/2 strony/os. przez cały rok II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 360 zł/os/2 strony III. Air Berlin - - bagaż rejestrowany do 23 kg - 384 zł/os/2 strony W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie. Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości 1,10-1,65 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 1,65-2,20 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4* (płatne na miejscu).,

Obsługa na miejscu:

kwiecień - październik - opieka polskiego przedstawiciela listopad - marzec - brak obsługi


ref:4956

Kitos kelionės datos

Js Sol De Alcudia

Ispanija / Maljorka / Alcudia
809 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Maljorka

Trumpas aprašymas:
Minimalistiniu ir moderniu stiliumi dekoruotas viešbutis yra patrauklioje vietoje, netoli parduotuvių ir barų. Puikiai tinka atostogoms su draugais ar dviese, garantuoja nepakartojamą atostogas. Jei ieškote atpalaiduojančių atostogų, būtinai pasinaudokite viešbučio SPA paslaugomis, nusiraminkite ir pamirškite visus rūpesčius. Erdvus baseinas kviečia į palaimingo tinginystės saulėje akimirkas, o jei mėgstate aktyviai leisti laiką, išbandykite savo jėgas įvairiose vandens sporto šakose. Mėgaukitės gražiomis akimirkomis karštoje Maljorkoje – tai vieta, kurią reikia įsimylėti!

Vieta:
Port de Alkudijoje, apie 2 km nuo Port d'Alcudia centro, apie 4 km nuo ALKUDIJOS ir uosto, parduotuvės ir barai šalia viešbučio, apie 4 km nuo S'Albufera gamtos rezervato, apie 11 km nuo Port De Pollenca, apie 29 km nuo Formentor pusiasalio, apie 60 km nuo salos sostinės – Maljorkos Palmos, autobusų stotelė apie 350 m nuo viešbučio (Alcudia/Playa de Muro), apie 60 km nuo Maljorkos Palmos oro uosto.

Paplūdimys:
Playa de Alcudia – viešas, apie 350 m nuo viešbučio, smėlio, platus, apie 14 km ilgio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 9 eur/komplektas), restoranai ir barai paplūdimyje, vandens sportas; Playa de Muro – viešas, apie 3 km nuo viešbučio, apie 14 km ilgio, šviesus smėlis, nuolaidus nusileidimas prie jūros, kopos ir giraitės, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, už mokestį: skėčiai ir gultai (apie 15 EUR/komplektas: 2 gultai ir skėtis/dienai), paplūdimys pritaikytas žmonėms su negalia.

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, elegantiškas ir modernus, pastatytas 1987 m., renovuotas 2016 m, 219 kambarių, 1 pastatas, 5 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, dviračio nuoma (reikalingas užstatas), sodas, nemokamas bevielis internetas
priimami gyvūnai iki 7 kg (pagal pageidavimą), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Baseinas:
baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, atskiras skyrius vaikams, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai (reikalingas užstatas).

Sportas ir pramogos:
Stalo tenisas, stalo žaidimai, vaikų žaidimų aikštelė, už papildomą mokestį: vandens motociklų nuoma, nardymas, burlenčių sportas, baidarės, žvejyba (išorinis pasiūlymas). Spa: pirtis, lauko sūkurinė vonia, už mokestį: masažai.

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas

Kambariai:
Stabdartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 20 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, pagalvių meniu, skalbinių džiovintuvas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas, mini baras.

Restoranai:
pagrindinis restoranas su terasa - švediškas maistas, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, teminės vakarienės (rytietiški, itališki, žuvies patiekalai), specialios dietos (pagal pageidavimą); 2 barai prie baseino: Wet Bar, užkandžių baras


ref:8629

Kitos kelionės datos

Aluasun Torrenova

Ispanija / Maljorka / Palma Nova
811 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, Marina viešbučių atostogų kompleksas, įsikūręs populiariame kurorte, netoli gražaus, plataus paplūdimio. Viešbutyje yra puikus vaizdas į marias, įdomaus dizaino baseinas su daug patogumų, skirtų visai šeimai. Vaikai ypač džiaugiasi atrakcionais mini klube ir įdomiu baseinu su čiuožyklomis bei spalvingais, gyvūnų formos fontanais. Idealus pasirinkimas tiems, kurie nori kartu ir atsipalaiduoti, ir linksmai praleisti laiką.

Vieta:
Apie 400m nuo Torrenova centro; parduotuvės, barai ir restoranai šalia viešbučio; apie 14 km nuo Palma de Maljorka; apie 27 km nuo Palma de Maljorka oro uosto; autobusų stotelė apie 400 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Palmanova - viešas, platus, smėlėtas paplūdimys, apie 100 m nuo viešbučio; Magaluf - viešas, platus ir smėlėtas, apie 150 m nuo viešbučio; skėčiai ir gultai mokami (apie 9Eur/rinkinys); barai ir restoranai palei paplūdimį.

Viešbutis:
4-rių žvaigždučių, elegantiškas ir gerai prižiūrimas viešbutis, pastatytas 1972m; pilnai renovuotas 2004m.; 1 pastatas; 7 aukštai; 3 liftai; erdvus ir elegantiškas fojė; 2val. dirbanti registratūra; Pagrindinis restoranas - švediško stalo meniu, tarptautinė virtuvė; aukštos kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; Italų restoranas - laukimo paslauga, vegetariški patiekalai; kavinė, baras prie baseino, poilsis prie baseino; TV kambarys; pinigų keitimo punktas; kioskas su laikraščiais; suvenyrų parduotuvė; terasa su vaizdu į baseiną; Už papildomus mokesčius: bevielis internetas viešose erdvėse, internetas, skalbykla, dviračių ir automobilių nuoma; paslaugos neįgaliesiems (kambariai, rampos, bėgiai, įėjimai į baseinus); priimamos kreditinės kortelės: Visa.
 
Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimybė 1 papildoma lova), apie 20m2, gerai prižiūrimas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, WC; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys, seifas (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus, pranešus prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), su vaizdu į sodą arba su vaizdu į baseiną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, apie 200m², gylis 1,1-1,8 m; vaikiškas baseinas, gėlas vanduo, apie 20m², gylis 0,3 m; Splash vaikų baseinas su čiuožyklomis ir fontanais, apie 50m², skėčiai ir gultai prie baseino nemokami; stalo tenisas, vandensvydis, smiginis; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 metų amžiaus vaikams), animacija suaugusiems ir vaikams; sveikatingumo centras: Nemokamai: treniruoklių salė, sauna, sūkurinė vonia, turkiška pirtis; Už papildomą mokestį: masažas; Už papildomus mokesčius: vandens sportas, apytiksl. 2 km nuo viešbučio teniso kortai su prožektoriais, apytiksl. už 5 km - 18 duobučių golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (8.00-10.00), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00), vakarienė - švediškas stalas (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; Užkandžiai prie baseino baro (10.30-18.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); dėvėti "viskas įskaičiuota" apyrankes būtina.

Kontaktai:
0034/971681616, www.marina-hotels.com


ref:1886

Kitos kelionės datos

Be Live Adults Only Marivent

Ispanija / Maljorka / Cala Major
820 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> PMI 20:25
    Grįž: PMI 02:40 -> WAW 05:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8481

Kitos kelionės datos

HM Ayron Park

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
825 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10890

Kitos kelionės datos

Occidental Playa de Palma

Ispanija / Maljorka / Playa De Palma
825 €
  • Data: 2024-04-07 - 2024-04-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:20 -> PMI 09:30
    Grįž: PMI 11:45 -> WAW 14:50
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 14 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija / Maljorka

Trumpas aprašymas:
Viešbutis priklauso Barcelo viešbučių tinklui, garantuojančiam aukštą teikiamų paslaugų kokybę. Viešbutis siūlo puikų aptarnavimą, patogią viešnagę ir atostogų atmosferą. Šalia viešbučio ilgas smėlio paplūdimys, maždaug 20 tūks.m² ploto sodas ir pajūrio pėsčiųjų alėja. Svečiams viešbutyje skirta all inclusive maitinimo programa, su plačiu patiekalų pasirinkimu ir įspūdingi show-cooking. Viešbutyje yra profesionaliai įrengtas dviračių centras, kuriuo naudojamas profesionalios dviračių komandos. Viešbutyje taip pat yra sveikatingumo centras, kuris siūlo įvairius masažus bei grožio procedūras. Už aukštą paslaugų kokybę viešbutis buvo apdovanotas kokybės sertifikatu „Q“.

Vieta:
Turistinėje vietovėje Playa de Palma, netoli pajūrio pėsčiųjų alėjos, parduotuvių ir barų, apie 12 km nuo centro PALMA DE MALJORKA; apie 6 km nuo oro uosto Son Sant Joan; autobusų sustojimo aikštelė apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Playa de Palma, viešas, smėlio, ilgis apie 6 km, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 200 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 11 EUR/diena), paplūdimio rankšluosčiai viešbutyje (užstatas 12 EUR; už kiekvieną pakeitimą 2 EUR).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, visiškai atnaujintas 2004 m. Vasarnamiuose ir pagrindiniame 3 aukštų pastate yra 276 kambariai, liftai, elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra; restoranas - švediškas stalas, vietinė virtuvė ir tarptautinė, show-cooking, teminiai vakarai, kėdutės ir meniu vaikams; baras fojė, baras prie baseino, valiutos keitykla; konferencijų centras 260 asm. sodas, nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: interneto prieiga, gydytojas pagal iškvietimą, automobilių ir dviračių nuoma; paslaugos neįgaliems svečiams; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Dvivietis:
Pagrindiniame pastate, gerai prižiūrimas, gražiai įrengtas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia/dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas (14 EUR/sav.; 5 EUR/užstatas); balkonas arba terasa (2 kėdės).
Apartamentai:
Iki 4 asm. vasarnamiuose, gerai prižiūrimas, patogiai įrengtas, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia/dušas, wc; plaukų džiovintuvas), svetainė ir miegamasis, palydovinė televizija, telefonas, pilnai įrengta virtuvėlė; už papildomą mokestį: seifas (14 EUR/sav.; 5 EUR/užstatas), mini baras; nemokama lovelė vaikui iki 2 metų rezervuojama prieš atvykimą; balkonas arba terasa (2 kėdės); apartamentai už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, gylis 0,2-1,4 m, uždaras gėlo vandens baseinas su atidaromu stogu, ne sezono metu šildomas, prie baseino nemokami gultai. Tinklinis, pilates treniruotės, tai-chi, sporto salė, vandens aerobika; visą dieną animacija suaugusiems ir vaikams, vakare muzikinių ansamblių pasirodymai, flamenko šokiai; už papildomą mokestį: profesionalus dviračių centras (6 EUR dviratis/diena); sveikatingumo centras: turkiška pirtis, sauna, refleksologija, reiki, chiromasažai, grožio ir antistresinės procedūros; vandens sporto šakos paplūdimyje: vandens slidės, vandens dviračiai, baidarės; parašiutizmas, golfas; apie 100 m nuo viešbučio vandens pramogų parkas Megapark.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai baruose (visą dieną, kai pagrindinis restoranas uždarytas); nealkoholiniai ir kai kurie alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-23.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
0034/971261700, www.barcelopueblopark.com


ref:399

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Maljorka - didžiausia Ispanijos sala, kuri priklauso Balearų saloms. Ankščiau buvo vadinama „ramybės sala“, tačiau šiandien Maljorka tapo viena pagrindinių turistų traukos centrų. Švelnus Viduržemio jūros klimatas, spalvingas kraštovaizdis apsuptas citrusų, mėlynos jūros, žavingų įlankos auksinių paplūdimių ir povandeninių urvų bei vietinių svetingumas kėlia susižavėjimą kiekvienam čia apsilankiusiam.

Maljorka gali pasiūlyti viską, ko reikia keliautojui - sala siūlo ir vertingų istorinių paminklų ir šiuolaikinių pramogų, dėl kurių Jūs nenuobodžiausite.

Ką įdomaus aplankyti Maljorkoje?

Sostinė ir didžiausias miestas - Palma de Maljorka, esantis salos pietvakariuose, to pačio pavadinimo įlankos dalyje. Tai didelis miestas su oro uostu ir pajūriu, žymiu savo energingu naktiniu gyvenimu (daugiausia klubų El Tereno ir Avgados rajone) ir daugeliu festivalių. Yra daug puikių vietų ir muziejų, turtingų kolekcijomis, įrodančiomis miesto ir salos klestėjimą.

Ryškiausiu pastatu laikoma gotikinė La Seu katedra, seniausioje Palmos uosto dalyje. Ji stovi nugriautos mečetės vietoje, o statyba buvo pradėta pirmoje XIII amžiaus pusėje ir oficialiai baigėsi po 400 metų. Tačiau po žemės drebėjimo 1851 metais jai prireikė rekonstrukcijos. Katedros interjeras yra apšviečiamas pro 35 vitražinius langus. Kitoje pusėje nuo Katedros stovi Palau de l‘Almudaina- pertvarkyta arabų tvirtovė į gotikinius rūmus, kuriuose nuo XIII a. buvo karalių sostai. Verta pamatyti barokinę Rotušę, vieną iš seniausių saloje. Seniausia bažnyčia - Santa Eulalia ir El Call - žydų kvartalas, kažkada apsuptas geto sienų, kur viduramžiais buvo sukurta kartografija ir navigacija.

Palmos pakrantė daugiausiai yra krovinių ir keleivių uostas, o maži smėlio paplūdimiai atsiranda rytinėje dalyje. Didesni paplūdimiai, kuriuose dėmesys skiriamas turizmui išplėsti iš miesto į rytus ir tęsiasi apytiksliai 6 km, kol pasiekia El Arenalo miestą. 

Kurortai Maljorkoje

Palmos įlanka

  • Can Pastilla- įsikūres į rytus nuo sostinės Palmos įlankoje. Tai svarbus atostogų kurortas su mažu jachtų uostu ir ilgu smėlio paplūdimiu, 6 km ilgio pėsčiųjų taku iki El Arenalo. Miestas labai populiarus tarp jaunų žmonių dėl didelio skaičiaus klubų, skirtingų standartų viešbučių ir kempingų.
     
  • El Arenalis- Vieta rytinėje Palmos įlankos dalyje, kuri turi platų jachtų uostą ir ilgą smėlio paplūdimį (platesnė uosto dalis), platus viešbučių ir maitinimo pasirinkimas. Populiariausia lankoma vieta- „Aqualand“ vandens parkas, gerai išvystyta paplūdimio poilsio bazė, vandens sporto mokyklų ir įrangos nuomos pasirinkimas.
     
  • Cala Mayor- miestas, Palmos įlankos vakarinėje pakrantėje, įsikūręs tarp sostinės ir Magalufo. Yra daug viešbučių, pastatytų daugiausia praėjusio amžiaus pabaigoje, restoranų, barų ir parduotuvių. Nepaisant populiarumo tarp jaunų turistų, yra pakankamai ramus kurortas ir ieškantiems naktinio gyvenimo, dažniausiai važiuojama autobusais į netoliese esantį, Megalufą. Smėlio platus paplūdimys yra uždarytas iki mažos įlankos, apsuptos uolomis, platus poilio pramogų pasirinkimas sukuria puikias sąlygas vandens sportui.
     
  • Palma Nova- kaimyninis Megalufo kurortas, kuris turi tris gražius smėlio paplūdimius, atskirtus uolėtomis sienomis. Plataus poilio veiklų pasirinkimas, įtraukiant didelį nardymo centrą, didelis įvairių standartų viešbučių pasirinkimas, žymus „Marineland“ su delfinų pasirodymais, Palma Nova tampa vis populiaresniu šeimos atostogoms kurortu.
     
  • Magalufas- didelis turistų kurortas su dideliu apgyvendinimo ir maitinimo paslaugų pasirinkimu, žymus dideliu skaičiumi klubų ir naktiniu gyvenimu, turintis didelį smėlio paplūdymio ruožą su vaizdu į netoliese esančią mažą salą. Miesto akcentas- didelis vandens parkas yra įvakarus nuo miesto centro.
     
  • Paguera- vaizdingai, kalno papėdėje, įsikūręs kurortas, turintis 2 smėlėtus paplūdymius. Tai didžiausias miestas pietvakarių salos dalyje, nepriklausantis Palmos įlankai, orientuotas į masinį turizmą. Paguera turi platų viešbučių ir maitinimo paslaugų pasirinkimą, kaip ir daug vandens įrangos nuomos vietų.


Rytinė pakrantė

  • Kala Figuera- vaizdingas turistų kurortas, įsikūręs siaurame, uolėtame užutėkyje, kuriame prišvartuojamos jachtos. Maži, smėlėti ir smėlio- žvyro paplūdimiai yra netoli miesto, mažose įlankose. Puiki vieta atsipalaiduoti nuo miesto šurmulio.
     
  • Kala Mondragas- intymus kurortas, esantis netoli uolėtos pakrantės, kur smėlis nusėda įlankose sukuriant mažas marias. Didesnis, aukso paplūdimys, keli viešbučiai ir užeigos su regionine virtuve ir maža, vaizdinga prieplauka.
     
  • Cala d‘Or- žavingas kaimas šalia siaurų įlankų, yra vienas iš prabangiausių Maljorkos kurortų. Be nardymo ir buriavimo mokyklų, mieste siūloma jodinėjimas, tenisas, skvošo kortai, netoliese esantš golfo aikštyną. Daug viešbučių, bet populiariausi yra namai su keliais kambariais ir namų atmosfera. Mažos įlankėlės ir intymys paplūdimiai einantys nuožulniai į jūrą.
     
  • Porto Kolomas- mažas ir gražiai įsikūręs aplink įlanką su žymiu atostogų kurortu saloje, su nardymo centru ir banglenčių sporto mokykla. Įlanka yra naturalus uostas sujungtas su jūra mažu kanalu, kur stovi švyturys ir keli maži smėlio paplūdimiai. Dalis miesto, įsikūrusio prešais centrą, yra padengta vešlia augmenija ir yra laikoma Porto rajonu, vadinamu Sa Punta. Tai mažas kaimas su neaiškiomis ribomis.
     
  • Cales de Maljorka- vaizdingai įsikūręs mažas kurortas tarp žalių kalvų, turintis kelis viešbučius, kurie siūlo 3 mažus paplūdimius. Pietinėje pakrantės dalyje, netoli pėsčiųjų tako, galima grožėtis bangomis, besitrankančias į akmenis ir uolas.
     
  • Porto Kristas- Anksčiau žvejybos uostas, o dabar atostogų kurortas, tinkantis šeimoms su vaikais. Idiliška kaimo atmosfera tikrai suteiks progą pailsėti nuo kasdienio skubėjimo ir aplinka leis pasimėgauti istorija ir gražiais vaizdais.
     
  • Kala Miloras- Be abejonės, populiarus kurortas rytinėje pakrantėje, turintis platų viešbučių, užeigų pasirinkimą bei ilgą ir platų paplūdimį. Tai puiki atostogų vieta ir pradinis taųkas ekskursijoms Siera de Levante. Kaimynystėje ramesnė Kala Bona, kuri irgi siūlo ilgą smėlio paplūdimį ir kelis viešbučius.
     
  • Kala Ratjanda- pažangiausias miestas į rytus nuo salos, kuris yra laikomas pagrindiniu kurortu rytinėje pakrantėje. Liepą čia vyksta klasikinės muzikos festivalis.


Alcu Dia įlanka

  • Can Picafort- Antras pagal populiarumą kurortas Alcudios įlankoje, vaizdingas uostas ir geriausias peizažas norint pasigrožėti saulėtekiu, kas ir laikoma didžiausia atrakcija. Kiti kaimo privalumai yra maži arba labai maži viešbučiai ir svečių namai, daug parduotuvių, užeigų su regioniniu valgiaraščiu, taip pat ilgu smėlio  paplūdymiu.
     
  • Alcudia- miestas, esantis buvusioje romėnų gyvenvietėje- Pollentia, kuri išsaugojo romėnų amfiteatrą. Ten yra daug istorinių paminklų, bet daugiausiai turistų dėmesio sulaukia 10 km ilgio smėlio paplūdimys, kuris driekiasi iki Can Picafort. Dalis paplūdimio miesto yra nacionaliniame parke, nes joje maitinasi vandens paukščiai. Miestas turi platų viešbučių ir maitinimo paslaugų pasirinkimą,dalis vandens sporto  įrangos nuomos punktų yra paplūdymiuose. Alcudia ir jos apylinkės yra tinkamos nardymo entuziastams dėl kelių povandeninių urvų.


Aktyvus poilsis ir sportas Maljorkoje

Maljorka pritraukia vandens sporto mėgėjus dėka gerai išvystytų paplūdimių, burlenčių, nardymo ir buriavimo mokyklų. Jei norite patyrinėti povandinius urvus ar povandeninį gyvenimą. Palmos įlankoje yra daugiausiai įsikūrusių motorinių valčių, motorolerių, katerių nuomos punktų. Populiarėja alpinizmas vakarinėje salos dalyje. Maljorka turi senas tradicijas ir daug jodinėjimo mokyklų, kurios siūlo pasijodinėjimus pakrantėje ar jodinėjimo takus saloje. Taip pat yra daug golfo ir teniso kortų.

Ekskursijos Maljorkoje

Maljorka yra labai įvairi ir įdomi sala, kur Jūs galite rasti architektūrą, istoriškai svarbias vietas, nuostabią gamtą. Kelionių agentūros siūlo kelionių paketus, individualias ekskursijas, bet galite patirinėti salą ir patys.

  • Valdemosa- yra miestas, įsikūręs aukščiausioje Maljorkos vietoje, ir daugiausiai susijęs su gyvenimu čia XIX amžiuje, Frederikas Šopenas ir Žorž Sand, kurie norėjo čia pasislėpti nuo gandų ir sušvelninti Frederiko plaučių ligos simptomus. Jie apsigyveno kuklioje vienuolyno celėje, bet šį mažą ir ramų miestą, kompozitorius vadino „gražiausia vieta žemėje“. Metai, praleisti saloje atnešė nusivylimą, nes buvo labai lietingi metai (sukūrė „Lietaus lašo preliudą“), sveikata blogėjo. Apsilankius mieste būtina apsilankyti Cartoixa Reial vienuolyno Šopeno celėje, kurioje eksponuojami jo rankraščiai ir Palau del Rei Sanc, kur vyksta pianino koncertai.
     
  • Sa Dragonera- sala priešais vakarinę Maljorkos dalį, kuri buvo žinoma kaip didžiausia piratų bazė, čia buvo įkurta Barbarosa. Šiandien salos plotas patenka į nacionalinio parko teritoriją, kurioje saugomi migruojantys paukščiai ir yra didžiausia sakalų kolonija. Saloje yra vaizdingas švyturys, iš kurio galite grožėtis Maljorkos pakrante.
     
  • Deia- mažas, vaizdingas pajūrio kaimelis, įsikūręs Teix kalno papėdėje. Buvo laikomas menininkų rojumi, ir čia gyveno  poetas Robertas Gravesas, kuris įamžino Maljorką keliuose savo darbuose.
     
  • Fornalutx- yra laikomas vienu iš gražiausių kaimų Maljorkoje, kur dėka jo vietos, atsiveria panoraminis vaizdas. Kelias, vedantis iš kaimo į Soller, tada į Coll del Soller, yra laikomas pačiu pavojingiausiu Maljorkoje. 1997 metais buvo atidarytas tunelis, kuriuo galima pasiekti sostinę per 20 min.
     
  • Bunyola- mažas miestelis, žymus maurų Alfabia sodais, įdomiausi objektai: pavėsinė su 72 stulpeliais, tvenkiniai, lelijos, bambukai ir citrusinės giraitės.
     
  • Lluc- mažas miestelis, kuris kelis šimtmečius buvo piligrimystės vieta. Pasak legendos, arabų ganytojas berniukas atsivertė į krikščionybę, vaikščiodamas su vienuoliu rado Marijos statulą urve. Nors tryse griždavo į vietinę bažnyčią, visada sugrįždavo į urvą, kur galiausiai jis pastatė koplyčią. XVII am-iuje šioje vietoje buvo pastatyta barokinė bažnyčia, o figūra papuošta brangakmeniais ir aukso karūna, kuri netrukus buvo pavogta.
  • Minakoras- antras pagal dydį Maljorkos miestas, orientuotas į pramonę, bet lankomas dėl garsiųjų Maljorkos perlų, kurie nėra pigiausi, bet nėra jokio būdo atskirti nuo perlų išaugintų natūraliu būdu.
     
  • Caves of Art- yra pakrantė tarp Kala Miloro ir Kala Ratjada, laikoma viena iš gražiausių Ispanijoje. Kalkakmenis susiformavo iš stalagmitų ir stalaktitų, kuris gali siekti 20 m ilgį. Turbūt šie urvai įkvėpė Žiulį Verną parašyti „Kelionę į Žemės centrą“.
     
  • Botanikos sodai - Vienas iš didžiausių botanikos sodų Europoje, kuriame galima rasti 12 tūkst. skirtingų rūšių kaktusų. Sode yra didžiausias Maljorkoje ežeras, kuris buvo naudojamas sodo laistymui sausros metu.