• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Kuredu Island Resort

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
1709 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll

Trumpas aprašymas:
Ar svajojate apie Maldyvus? Romantiški saulėlydžiai, gražus baltas paplūdimys, turkio spalvos vandenynas ir vešli žaluma – visa tai rasite Kuredu saloje! Kurortas siūlo patogią viešnagę vasarnamiuose ir vilose, taip pat su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį ir privatų baseiną. Virtuvė čia yra stiprioji pusė – viešbutyje yra 8 restoranai, aptarnaujantys pvz. jūros gėrybių ir net 10 barų, tad kasdien galėsite išgerti kokteilį vis kitoje vietoje. Keli nuostabiai įrengti baseinai, tarp jų ir infinity baseinas, kviečia atsipalaiduoti, o įvairios sporto šakos, įskaitant teniso kortus, golfo aikštyną ir vandens sportą paplūdimyje, leis palaikyti formą išskirtinėmis gamtos sąlygomis. Svajonės pildosi!

Vieta:
Šiaurės Lhaviyani atole, KUREDU saloje, apie 1,8 km ilgio ir 325 m pločio; apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1988 m., reguliariai atnaujinamas, 388 kambariai pirmame aukšte esančiose vilose ir bungalow, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 8 restoranai – 4 pagrindiniai (1 priskirtas registracijos metu): Bonthi, Koamas, O (tik vyresniems nei 12 metų asmenims) ir Sangu (tik vyresniems nei 18 metų asmenims) - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Franco's - ispanų, graikų, italų, Viduržemio jūros regiono virtuvė,  The Far East - japonų virtuvė virtuvė, Beach Shack – jūros gėrybių patiekalai, 5.8 Undersea – povandeninis restoranas; 10 barų, įskaitant užkandžių barą, paplūdimyje ir prie baseino; mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, budintis gydytojas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 54 m2, kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; mokamas seifas ir mini baras; terasa (stalas, kėdės ir gultai), vaizdas į jūrą;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 57 m2, įrengimas kaip beach vilos, kabelinė televizija; terasa (stalas, kėdės ir gultai), su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, vaizdas į jūrą;
Water villa:
 2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 70 m2, įrengimas kaip beach vilos, terasa (stalas, kėdės ir gultai) su tiesioginiu išėjimu į jūrą;

Sportas ir pramogos:
4 baseinai: pagrindinis O (tik svečiams nuo 12 m.) - netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 120 m2, Sangu infinity tipo (tik svečiams nuo 18 m.) - netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 150 m2, Kuredu - laisvos formos, gėlo vandens, apie 100 m2, baseinas - laisvos formos, gėlo vandens, apie 80 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė, animacija, gyva muzika (tam tikromis dienomis), šokių vakarai (tam tikromis dienomis), futbolas, paplūdimio tinklinis, badmintonas, stalo tenisas, smiginis, biliardo stalas; už papildomą mokestį: teniso kortas, golfo aikštynas, nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-14.30) ir švediško stalo vakarienė (19.00-21.30), nurodytame pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytame bare (15.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-1.30);

Viskas įskaičiuota ultra (už priemoką):
standartinė formulė plius viskas įskaičiuota, papildomai: vėlyvieji pusryčiai Franco's à la carte restorane (10.30-12.00); vakarienė pasirinktame à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); pica, mėsainiai ir ledai nurodytuose baruose (10.00-19.00); atrinkti importuoti alkoholiniai gėrimai; reikalingos ultra viskas įskaičiuota apyrankės.


ref:1480

Kitos kelionės datos

Jawakara Islands Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
1970 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas

Trumpas aprašymas:
Atvykite, kur puikiai dera rojaus gamta ir begaliniai vaizdai į pasakišką Indijos vandenyną bei patogios atostogos šiuolaikiškai. Pasivaikščiokite baltu, subtiliu smėliu, gerkite gaivų kokteilį žalių palmių pavėsyje ir grožėkitės povandeniniu gyvenimu nardydami krištolo skaidrumo vandenyje. Gausus gastronominis pasiūla džiugins kiekvieną gomurį – čia rasite net 5 restoranus, kurie visi pasižymi išskirtiniu charakteriu, puikiai derančiu prie patiektų patiekalų, o baruose, be šaltų gėrimų, galėsite mėgautis ir aromatinga kava. Jei pavargote nuo palaimingo poilsio, čia rasite daugybę užsiėmimų – nuo ​​regione populiarių vandens sporto šakų iki golfo aikštyno ir jogos užsiėmimų, o patiems mažiausiems – žaidimų aikštelė ir mini klubas. Pailsėkite nuo šurmulio ir leiskite sau sukurti gražius prisiminimus iš atviruko vertos vietos!

Vieta:
šiauriniame LHAVIYANI atole, dviejose salose: Mabin ir Dheru; apie 130 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, atidarytas 2023 m., pagrindinis pastatas ir 290 vilų pirmame aukšte, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai: Vela – Dheru saloje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Aila – Mabin saloje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė , Saima - Mabin saloje, savitarnos maitinimas, tarptautinė virtuvė, Umi - ant vandens, Dheru saloje, à la carte, Azijos virtuvė, Molo - prieplaukoje, Mabin saloje, à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, 4 barai, iš jų 3 Mabi saloje ir 1 Dheru saloje; konsjeržo paslaugos, butikas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, apie 78 m2, kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, seifas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį;
Beach pool villa:
2 asm, apie 101 m2, įrengimas kaip beach vila, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, privatus baseinas;
Water pool villa:
2 asm, apie 107 m2, ant vandens, įrengimas kaip beach vila, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į vandenyną, privatus baseinas.

Sportas ir pramogos:
2 infinity baseinai, vaikiškas baseinas vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; Vaikų žaidimų aikštelė; už papildomąmokestį: teniso kortas, golfo aikštynas, sporto salė, joga, mini golfas, futbolas, tinklinis, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas, padelio aikštelė, golfo simuliatorius, mini klubas, PADI nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje; Sulha SPA centras (mokamas, 2 dalys: sode Mabin saloje ir ant vandens Dheru saloje): masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.00-21.30) švediško stalo forma arba patiekiami nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-23.00); nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (8.00-1.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ ir apyrankes.


ref:10769

Kitos kelionės datos

Cocoon Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
2077 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Maldyvai / Lhaviyani Atol / Ookolhufinolhu

Trumpas aprašymas:
Nuostabus gamtos grožis saloje, sodrus Indijos vandenynas ir unikalus itališkas dizainas - sveiki atvykę į rojų, vadinamą „Cocoon Maldives“! Atsipalaiduokite vienoje iš paplūdimio vilų, sukurtų pagal egzotišką kraštovaizdį, su stilingu interjeru, modernia įranga ir tiesioginiu išėjimu į paplūdimį. Paragaukite vietinių patiekalų viename iš 3 restoranų, atsipalaiduokite su spalvingais gėrimais bare ir atsipalaiduokite prie nuostabaus dizaino baseino, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas. Jei norite rūpintis savo kūnu ir dvasia, mes siūlome jogą ir procedūras profesionaliame „The Cube Spa“. Vakarais svečiams rengiamos pramogos. Viešbučio „Cocoon“ vandens sporto centre - ieškodami neįprastų vietinės faunos egzempliorių rekomenduojame nardyti ir snorkeluoti vandenyne!

Vieta:
Šiaurės Lhaviyani atole, OOKOLHUFINOLHU saloje, apie 500 m ilgio ir apie 60-100 m pločio; apie 90 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prieplauka, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus ir prabangus, 150 kambarių vilose, pagrindiniame pastate, stilingame vestibiulyje, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Octopus“ - švediškas stalas, vietiniai ir tarptautiniai valgiai, yra kėdžių vaikams, vegetariški patiekalai, restoranas „Manta“ (mokama) - à la carte, Palm Square (mokama) - grilis, jūros gėrybės, 2 barai: Kurum ir Loabiloabi; bagažo saugykla; nemokamas belaidis internetas visuotinai prieinamose vietose; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm. (galima pristatyti 1 papildomą lovą), maždaug 50 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, WC, bidė; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildomas vandeniu ir pasirinktu gėrimai; kiti mokami pagal vartojimą); terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, atskiras skyrius vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, joga, pilatesas, vandens aerobika; maža žaidimų aikštelė vaikams, vakarinės pramoginės programos; už papildomą mokestį: „The Cube Spa“: veido ir kūno procedūros; „Cocoon“ vandens sporto centras.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.30-18.00); pasirinktų vietinių gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų, įsk. džinas, degtinė, viskis, brendis, romas baruose (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0096/03016888, www.cocoonmaldives.com

GRATIS:
WIFI
Aptarnavimas paplūdimyje

 


ref:8194

Kitos kelionės datos

Fushifaru Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
2166 €
  • Data: 2024-05-22 - 2024-05-27 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai /Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll

Trumpas aprašymas:
Pamirškite kasdienybę ir pasislėpkite mažoje rojaus saloje Indijos vandenyno viduryje! Smėlėto paplūdimio ir krištolo skaidrumo turkio vandens apsuptas viešbutis siūlo atpalaiduojančią ir jaukią atmosferą bei prabangias viešnagės sąlygas. Tai povandeninio pasaulio stebėtojams puikiai žinoma vieta – sala yra šalia nardytojų itin mėgstamų vietų! Viešbutis buvo sukurtas harmoningai su aplinkiniu kraštovaizdžiu, derinant tipiškus Maldyvų elementus su šiuolaikiniais patogumais. Vilos yra išskirtinai erdvios ir patogios, su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba su privačiu baseinu. Kurortas garsėja puikiais restoranais, įskaitant jūros gėrybes, ir baru prie nuostabaus infinity baseino, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas. Rekomenduojame vandens sporto ir romantiškų vaizdų mėgėjams – galite įsimylėti šią vietą!

Vieta:
šiauriniame Lhaviyani atole, FUSHIFARU saloje, apie 340 m ilgio ir apie 170 m pločio; apie 145 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2017 m., renovuotas 2020 m., 49 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Korakali - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Raakani - ant grotelių kepti patiekalai ir jūros gėrybės, Teppanyaki – japonų virtuvė, ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės, Thundi foodtruck, baras prie baseino; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 96 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, virdulys, mini baras (mokama); terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water pool villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 122 m2, įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės, gultai), privatus baseinas;
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; teniso kortai, sporto salė, badmintonas, futbolas, biliardo stalas; žaidimų aikštelė vaikams, animacija, gyva muzika (pasirinktomis dienomis), diskoteka; už papildomą mokestį: joga, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, baidarės; SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) arba patiekiami pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10037

Kitos kelionės datos

Hurawalhi Island Resort

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Hurawalhi
2506 €
  • Data: 2024-12-01 - 2024-12-05 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Hurawalhi

Trumpas aprašymas:
Rojaus sala Hurawalhi, fantastiškas paplūdimys su švelniu smėliu, vandenyno mėlynumas po ranka ir tik suaugusiems skirtas viešbutis – tai nuostabios atostoggos nepaprastame kraštovaizdyje! Maldyvai vilioja ramybe, fantastiškais vaizdais, visur augančia tropinės augmenijos žaluma ir aukščiausios klasės aptarnavimu. Poilsį ir ramybę rasite erdviose ir patogiose vilose. Taip pat vietoje yra povandeninis restoranas – mėgaukitės gardžiu maistu ir tuo pačiu grožėkitės povandeninio pasaulio magija!

Vieta:
šiauriniame Lhaviyani atole, HURAWALHI saloje, apie 500 m ilgio ir apie 165 m pločio; apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2016 m., 90 vilų, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Canneli – švediškas stalas ir à la carte, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte: povandeninis Undersea Restaurant – jūros gėrybės ir Kashibo Restaurant & Bar - Azijos virtuvė, baras; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys:
Ocean villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, mini baras; terasa (stalas ir kėdės, gultai), namas ant vandens; terasa (stalas ir kėdės, gultai), tiesioginis priėjimas prie jūros; vandenyno vila su privačiu baseinu už papildomą mokestį;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, įrengimas kaip ocean viloje, terasa (stalas ir kėdės, gultai), privatus infinity baseinas, apie 27 m2, tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, biliardo stalas, futbolas, badmintonas, nardymas; animacija, gyva muzika ar vakarai su DJ; už papildomą mokestį: teniso kortai, vandens sportas; SPA centras (mokamas): masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plius (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-22.00) pagrindiniame Canneli restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (8.00-22.00); vakarienė restorane Kashibo vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:10055

Kitos kelionės datos

Apie kryptį