• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Brennia Kottefaru

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
1927 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-09 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Raa Atolas 

Trumpas aprašymas:
Tikras atogrąžų rojus, įsikūręs mažoje saloje, apsuptoje didžiulio balto paplūdimio ir nuostabiai turkio spalvos lagūnos. Viešbutį sudaro 142 patogios ir erdvios vilos. Tai ideali vieta vandens sporto, saulės vonių, egzotiškų vaizdų ir puikios virtuvės mėgėjams – yra 3 restoranai, kuriuose, be kita ko, tiekiami jūros gėrybės ir Azijos virtuvė. Pasilepinkite vietinio dizainerio sukurtame SPA centre, įkvėptame Kottefar gamtos, arba atsipalaiduokite prie baseino su terasa ir nuostabiais vaizdais – juos įsimylėsite!

Vieta:
šiauriniame Raa atole, KOTTEFARU saloje, apie 600 m ilgio ir apie 300 m pločio, apie 160 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, tilteliai su nusileidimu į vandenį, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 142 vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Lime – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Manta – azijietiška virtuvė, Sunset Grill – jūros gėrybės, ant grotelių kepti patiekalai; 2 barai, įskaitant barą prie baseino ir sporto barą; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, vaiko priežiūra (pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa ir MaterCard.

Kambarys:
Villa:
2 asm, apie 79 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, TV, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės);
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 143 m2, įrengimas kaip vilos tipo kambaryje, terasa (stalas, gultai ir kėdės);
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 111 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip vilos tipo kambaryje, terasa (stalas, kėdės, skėtis ir gultai);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; tinklinis, stalo tenisas; mini klubas (4-11 m.); SPA centras: treniruoklių salė, mokama: masažai, priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00); kavą, arbatą, gaiviuosius gėrimus ir vietinius alkoholinius gėrimus nurodytoje vietoje ir nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9972

Kitos kelionės datos

YOU and ME by Cocoon Maldives

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
1995 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Maldyvai / Raa Atol / Uthurumaafaru

Trumpas aprašymas:
Atogrąžų sala, baltas rojaus paplūdimys ir vandenyno mėlyna spalva - pasinerkite į tikrą prabangą ir leiskitės pasimiršti tik dviese. Skirta suaugusiems, įsikūrusi mažytėje Uthurumaafaru saloje, garsėja puikiu aptarnavimu ir aptarnavimo lygiu, todėl visi čia jausis ypatingi. Tai džiugina egzotiškais vaizdais, stilingu interjeru ir rafinuota virtuve iš aukščiausios kokybės produktų, kuriuos galite išbandyti, pvz  povandeniniame restorane. Įkvėpti kaimiško stiliaus ir modernaus minimalizmo, prabangūs kambariai vilose ant vandens buvo suprojektuoti naudojant natūralias medžiagas, tokias kaip akmuo ir medis, kad puikiai įsilietų į aplinką. Kiekvienas turi savo terasą, iš kurios atsiveria vaizdas į marias, ir tiesioginį nusileidimą į vandenyną - iš čia tai tik žingsnis norint atrasti nuostabų povandeninį Maldyvų pasaulį, kupiną gražių koralinių rifų.

Vieta:
Šiaurės Raa atole, UTHURUMAAFARU saloje, maždaug 400 m ilgio ir maždaug 120 m pločio; apie 140 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus ir prabangus, 109 kambariai vilose, pagrindinis pastatas, stilingas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai (įskaitant 4 vakarienes dine around): pagrindinis „The Sand“ - švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, yra kėdžių vaikams, vegetariškų patiekalų , "Rising Sun" - a la carte, japonų virtuvė, „La Pasta“ - a la carte, italų virtuvė, „Green Carpet“ - a la carte, H2O (mokama) - povandeninis „a la carte“ restoranas (neįtraukiamas į dine around formulę), a la carte restoranams reikalinga ankstesnė rezervacija, „Cheers“ baras; bagažo saugykla; nemokamas belaidis internetas visuotinai prieinamose vietose; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard; viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 16 metų svečiai.

Kambarys:
Manta villa:  2 asmenims (galima pristatyti 1 papildomą lovą), maždaug 55 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC, bidė; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildomas vandeniu ir pasirinktu gėrimai; kiti mokami už vartojimą); terasa su tiesioginiu nusileidimu į vandenyną laiptais (stalu ir kėdėmis).

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, joga, pilatesas, zumba, vandens aerobika, baidarės, vandens dviračiai; vakarinės pramoginės programos; „You & Me“ SPA centras (mokamas): grožio procedūros, pagrįstos „Elizabeth Arden PRO“ kosmetika; už papildomą mokestį: vandens sportas: aitvarų sportas, nardymas su vamzdeliu, automobilių sportas.

Soft viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-11.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (19.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane, vanduo ir rinktiniai gaivieji gėrimai; be to, reikia iš anksto užsisakyti pietus ar vakarienę a la acarte restorane  (išskyrus H2O restoraną).

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
pusryčiai (7.30-11.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (19.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.30-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai bare (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
00960/6581000, www.youandmemaldives.com

GRATIS:
WIFI
Aptarnavimas paplūdimyje

 


ref:8195

Kitos kelionės datos

Dhigali Maldives

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
2431 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Raa Atolas

Trumpas aprašymas:
Koralų apsupta egzotiška sala – tai oazė ieškantiems saulės ir ramaus poilsio gamtos apsuptyje. Kurorte yra 180 vilų ir bungalow, apsuptų vešlios žalumos, iš kai kurių iš jų galima tiesiogiai patekti į paplūdimį ir vandenį. Modernus ir stilingas, jis puikiai dera prie rojaus Dhigali kraštovaizdžio. Laikas bėga plaukiant, užsiimant vandens sportu, ypač nardymu, ir tinginėjant ant tobulai minkšto smėlio, taip pat galite gulėti ant gulto prie vieno iš 3 baseinų. Būtinai apsilankykite SPA centre, kuriame siūlomas gydymas, pagrįstas vietinėmis tradicijomis. Tai idealus pasirinkimas tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek atostogoms su šeima. Rekomenduojame išbandyti virtuvę kiekviename viešbučio restorane – rinktis tikrai yra iš ko!

Vieta:
Šiaurės Raa atole, DHIGALI saloje, apie 1 km ilgio ir apie 250 m pločio; apie 160 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2017 m., 180 vilų ir bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Carpers – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Jade – azijietiška virtuvė, Faru – ant grotelių kepti patiekalai, juros gėrybės, Battuta - Artimųjų Rytų ir Azijos virtuvė, užkandžių baras, 2 barai, kavinė; suvenyrų parduotuvė, butikas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Amex, Visa, MasterCard, CUP.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asm, apie 70 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; terasa (stalas, kėdės ir gultai);
Deluxe Beach bungalow :
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės ir gultai)
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 115 m2, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės ir gultai, priėjimas prie paplūdimio) 
Water villa:
Tik suaugusiems (18+), 2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, namas ant vandens,  įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės, gultai; nusileidimas į vandenį)

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); už papildomą mokestį: SPA centras: sauna, masažai ir priežiūros procedūros; vandens sportas paplūdimyje, nardymas, žvejyba.

Viskas įskaičiuota plus:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; reikalingos viskas įskaičiuota apyrankės.


ref:9991

Kitos kelionės datos

Apie kryptį