• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Manisa Hotel

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1202 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Atvykite į jaukųviešbutį, esantį vakarinėje rojaus Mauricijaus pakrantėje! Pirmoje pakrantės linijoje, iš kurios atsiveria nuostabūs Indijos vandenyno vaizdai, puikiai prižiūrėto sodo apsuptyje yra viskas, ko reikia sėkmingoms atostogoms: baseinas, baseinas vaikams, restoranas, kuriame patiekiami autentiški kreolų virtuvės valgiai ir patogus bei funkcionaliai įrengti kambariai su balkonais. Iš viešbučio pėsčiomis nueisite iki vietinių parduotuvių ir barų, o netoliese esantis balto smėlio paplūdimys siūlo idealias sąlygas vandens sportui. Atraskite vieną įdomiausių Afrikos salų!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, apie 1 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų, apie 6 km nuo Maha Kalyug Mandhir Medine Bambous Hindu šventyklos, apie 6,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parkas, apie 18 km nuo Tamarindo krioklio, apie 24 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko ir salos sostinės Port Luiso, apie 30 km iki romo gamyklos Chamarel mieste, apie 32 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos, maždaug 34 km nuo geoparko Seven Colored Earth Chamarel mieste; apie 48 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 50 m nuo viešbučio, kitoje kelio pusėje, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pagrindinis pastatas ir 9 šoniniai korpusai, iki 1 aukšto, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – à la carte, kreolų, kinų ir indų virtuvės patiekalai, baras; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 16 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, vaikų baseinas, nemokami gultai prie baseino; papildomi mokesčiai: biliardas; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.


ref:10680

Kitos kelionės datos

Otentic Eco Tent Experience

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Grand River South East
1358 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Aplankykite unikalią vietą žaviame Deux Freres kaimelyje, nuostabiame Mauricijuje, vadinamame rojumi žemėje! Įsikūręs ant upės kranto, dideliame sode tarp palmių – idealus pasiūlymas gamtos mylėtojams ir visiems ieškantiems ramybės. Svečiai mėgsta atsipalaiduoti prie baseino arba originaliose palapinėse, pastatytose ant medinių stulpų, kurie suteikia šiai vietai nepaprastą atmosferą. Taip pat yra restoranas, kuriame patiekiami vietinės virtuvės valgiai, ir baras, kuriame patiekiami gaivinantys gėrimai. Jei smalsu, ką gali pasiūlyti ši nuostabi vietovė, išsinuomokite baidarę, eikite į nuostabų paplūdimį ar pasivaikščiokite ir mėgaukitės neįtikėtinu nerūpestingumo jausmu.

Vieta:
rytinėje Mauricijaus pakrantėje, DEUX FRERES kaime, prie Grand River pietryčių, apie 500 m iki parduotuvių ir barų, apie 2 km nuo Grand Rivier pietryčių krioklio, apie 15 km nuo Domaine De L'Etoile gamtos rezervato, apie 21 km nuo La Vallee de Ferney gamtos rezervato, apie 22 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 43 km nuo Trou aux Cerfs ugnikalnio kraterio, apie 50 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 32 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešas paplūdimys, apie 7 km nuo viešbučio, Ile aux Cerfs saloje, smėlio, nuolaidus paplūdimys, nemokamas pervežimas laivu (kartą per dieną, išvykimas 9.30 val., grįžimas 13.00 val.), skėčiai ir gultai mokami.

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, pagrindinis pastatas, keli kambariai palapinėse ant medinių polių (įėjimas per laiptus), lobis, registratūra, sodas, nemokamas bevielis internetas restorane ir prie baseino, viešbučio viduje yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
baidarės, irklentės, už mokestį: jėgos aitvarų sportas, paviršinis nardymas, nardymas.

Baseinas:
baseinas, apie 18 m², gylis 1,4 m; nemokami gultai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
Dviračių nuoma

Kambariai:
Palapinė:

2 asm, (galima 2 papildomas lovas suaugusiems arba 3 vaikams); apie 50 m²; ventiliatorius; vonios kambarys (dušas, tualetas, kosmetikos komplektas); saugus; terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą.

Restoranai:
restoranas po atviru dangumi – lengvi pusryčiai, vietinė virtuvė; baras


ref:10609

Kitos kelionės datos

Anelia Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1369 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs nuostabiame palmių sode, prie pat paplūdimio, puikiai tinkantis palaimingam poilsiui saulėje. Tai puikus pasirinkimas tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek šeimos atostogoms. Svečiai gali turėti stilingus ir patogius kambarius su visais reikalingais patogumais, 2 restoranus su skaniais ir įvairiais patiekalais bei 3 barus. Kiekvienas čia ras ką nors sau - poilsio mėgėjai mielai pailsės prie begalybės baseinų ar pasirinks atpalaiduojančias procedūras viešbučio SPA centre, fizinio aktyvumo mėgėjus džiugins gausi sporto pasiūla, o vaikai praleis nerūpestingas akimirkas mini klube. Tai taip pat rojus vandens sporto entuziastams – krištolo skaidrumo vandenyno vanduo sukuria puikias sąlygas nardyti ir atrasti povandeninio pasaulio paslaptis.

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, parduotuvės, barai ir restoranai apie 4,5 km nuo viešbučio, apie 5,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 18 km nuo Tamarindo krioklys, apie 23 km nuo salos sostinės Port Luiso ir Juodosios upės tarpeklių nacionalinio parko, apie 29 km nuo Grand Bassin šventyklos ir romo gamyklos Chamarel mieste, apie 31 km nuo Chamarel krioklio 33 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko; apie 47 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlio ir žvyro, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2015 m., renovuotas 2021 m., 141 kambarys, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas La Toque Blanche – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, Esplanada paplūdimyje – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės, užkandžių baras su mėsainiais, 2 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojas pagal iškvietimą, konsjeržo paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 30 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą);
Deluxe:
2 asm, apie 40 m2, įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
2 infinity baseinai, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; treniruoklių salė, vandens aerobika, paplūdimio tinklinis, bočia; SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros; už papildomą mokestį: mini klubas, teniso kortai, joga, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (07.30-10.00), pietūs (12.00-14.30), vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-22.30 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3059

Kitos kelionės datos

Veranda Tamarin Hotel & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Tamarin
1369 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Sveiki atvykę į rojų Mauricijus! Ideali vieta tiems, kurie svajoja atsipalaiduoti prabangiai ir patogiai prie žydro vandenyno kranto. Jauskitės jaukiuose, gerai įrengtuose kambariuose, mėgaukitės vietinių skonių įkvėpta virtuve, o vakare atsipalaiduokite su gyva muzika ar pasinaudokite plačia sporto ir poilsio pasiūla, ypač patiems mažiausiems yra mini klubas ir žaidimų aikštelė. Čia jūsų laukia nuostabūs smėlio paplūdimiai, nardymas su spalvingomis žuvimis ir palaimingas poilsis. Tai taip pat puiki vieta tyrinėti Mauricijaus gamtą ir romo gamybos istoriją. Atvykite patirti nepamirštamų atostogų rojuje žemėje!

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TAMARIN miestelyje, parduotuvės ir barai apie 400 m nuo viešbučio, apie 7 km iki Casela World of Adventures zoologijos sodo, apie 17 km nuo Chamarel romo gamyklos 20 km nuo Chamarel krioklio, apie 23 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko ir Tamarindo krioklio bei Septynių spalvų žemių geoparko Chamarel mieste, apie 27 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 34 km iš Grand Bassin induistų šventyklos; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 50 m nuo viešbučio, kitoje kelio pusėje, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 2017 m., 102 kambariai, pagrindinis pastatas ir 3 šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Ye! Man – švediškas stalas ir padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Cazy Fish – à la carte, tarptautinė virtuvė, Tribu – pica, sumuštiniai, Kas Dal užkandžių baras, baras ant stogo; butikas, automobilių stovėjimo aikštelė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma (pasiūlymas iš išorės); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Comfort:

2 asm, apie 25-27 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba kalnus;
Privilege:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 30-33 m2,  įrengimas kaip comfort kambario, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 27-30 m2,  2 miegamieji, įrengimas kaip comfort kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba kalnus;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai už garantinį užstatą; treniruoklių salė, vandens aerobika, boccia, stalo žaidimai; Timomo mini klubas (3-11 m.), žaidimų aikštelė vaikams, gyva muzika (pasirinktomis dienomis); Septynių spalvų SPA centras: nemokamai: sauna, mokama: masažai, veido ir kūno procedūros; už mokestį (išorinis pasiūlymas): vandens sportas paplūdimyje, nardymas, snorkeling, 18 duobučių golfo aikštynas (apie 30 km nuo viešbučio).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) restorane Ye! Man, pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma arba patiekiami restorane Ye! Mans arba patiekiamas „Crazy Fish“ restorane; kava, arbata ir užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10681

Kitos kelionės datos

Laguna Beach Hotel & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Grand River South East
1372 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

****

Region:

Mauritius / Mauritius

Opis oferty: :

Z hotelu roztacza się piękny widok na błękitny ocean i pobliskie zielone wzgórza. Położony przy niewielkiej piaszczystej plaży, jest również doskonałą baza wypadową do zwiedzania tej części wyspy wraz z jej atrakcjami, takimi jak wodospady Grand River South East i malownicza plaża Cerfs Beach. Idealnym miejscem relaksu po aktywnie spędzonym dniu będzie z pewnością zadbany, otoczony palmami basen typu infinity.

POłOżENIE: :

ok. 15 km od centrum miejscowości GRAND RIVER SOUTH EAST; ok. 35 km od portu lotniczego na Mauritiusie.

PLAżA: :

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL: :

trzygwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 64 pokoje, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Bar Dorado; centrum konferencyjne dla 50 os., taras z widokiem na morze; bezpłatny punkt internetowy i internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

POKóJ::

standardowy: :

2-os., ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar, internet bezprzewodowy (płatny); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA: :

basen typu infinity, słodka woda, ok. 415 m², gł. 0,8-1,2 m, brodzik, słodka woda, ok. 195 m², gł. 0,8 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, gimnastyka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych - gry i zabawy sportowe, wieczorne show; za opłatą: narty wodne, parasailing, spacer po dnie oceanu; centrum wellness (czynne: 10.00-19.00): płatne: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE::

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; kawa i herbata w restauracji (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-22.30).

KONTAKT: :

0023/4175888, www.lagunabechhotel.mu


ref:1271

Kitos kelionės datos

Le Peninsula Bay

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg
1382 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Žavingoje vietoje, gražioje, ramioje įlankoje, mažoje ir jaukioje vietoje, tai puiki vieta atsipalaiduoti su vaikais. Nuostabus smėlio paplūdimys, mėlynas vandenynas ir vandens sporto pasiūla patiks visiems saulės ir vandens pramogų mėgėjams. Turint omenyje mažiausius svečius, yra baseinas su atskira dalimi vaikams, žaidimų aikštelė, mini klubas ir animacija. Suaugusieji gali atsipalaiduoti su gaiviu gėrimu prie baseino esančiame bare. Gražiai įrengti kambariai, profesionalus, draugiškas aptarnavimas ir gardūs patiekalai restorane užtikrina patogią ir malonią viešnagę kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus.

Vieta:
pietrytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Blue Bay miestelyje, apie 6 km nuo MAHEBOURG, apie 300 m iki parduotuvių, restoranų ir barų, apie 28 km nuo Tookay induistų šventyklos, apie 31 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos, apie 36 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 38 km nuo Grand River Souh East krioklių, apie 48 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 53 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko, Chamarel krioklio ir salos sostinės Port Luiso, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, apie 11 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Blue Bay – viešas paplūdimys, prie viešbučio, atskira viešbučio dalis, smėlio, nuolaidus paplūdimys, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą.

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1992 m., renovuotas 2015 m, 95 kambariai, 1 korpusas, 2 aukštai, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, sporto salė, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (3-11 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, už papildomą mokestį: biliardas, stalo futbolas, vandens sportas paplūdimyje, nardymas. SPA centras: pirtis, sūkurinė vonia, už mokestį: masažai, veido ir kūno procedūros.

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, apie 100 m², gylis 1,2 m, atskira sekcija vaikams, gylis 0,4 m; nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų, rankšluosčiai už užstatą. 

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, skalbykla, išorinis pasiūlymas: automobilių nuoma, dviračių nuoma.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 27 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, šaldytuvas; balkonas arba terasa; vaizdas į sodą arba baseiną;
Privilege:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 27 m², įrengimas kaip standartinio  kambario, balkonas arba terasa; vaizdas į jūrą.

Restoranai:
pagrindinis restoranas Le Mahe – savitarnos arba à la carte patiekalai, tarptautinės, indiškos, kinų ir kreolų virtuvės patiekalai; à la carte restoranas La Brisant – jūros gėrybės (būtina išankstinė rezervacija); „Le Bleu Lagoon“ užkandžių restoranas; „Du Colonel“ baras prie baseino.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30) švediško stalo forma, pagrindiniame restorane; užkandžiai restorane Le Bleu Lagoon (15.30-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:3677

Kitos kelionės datos

Sofitel SO Mauritius

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
1500 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/Pietinė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs gražioje pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apsuptas palmių sodo, visai šalia viešbučio smėlėto Indijos vandenyno paplūdimio. Sukurtas modernaus stiliaus ir apstatytas dėmesiu smulkiausioms detalėms, svečių giriamas už svetingą ir paslaugų aptarnavimą bei labai gerą maistą. Erdviuose kambariuose yra viskas, ko reikia nerūpestingam poilsiui, o žavinga terasa su vonia leis jaustis prabangiai. Jei mėgstate aktyvų poilsį, plaukiojate baseine, sportuojate treniruoklių salėje, žaidžiate tenisą ar atrandate viešbučio siūlomas vandens sporto šakas, yra specialiai vaikams skirtas mini klubas, kuriame nėra laiko nuobodžiauti, o prireikus. didelę dozę atsipalaidavimo, būtinai rezervuokite laiką apsilankymui atmosferiniame SPA centre. Nedvejokite ir užsisakykite savo atostogas jau šiandien!

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1,5 km nuo Bel Ombre gamtos draustinio, apie 5 km nuo Sen Martin miesto su parduotuvėmis ir barais, apie 11 km nuo La Vallée Des Couleurs nacionalinis parkas, apie 15 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 22 km iki La Vanille gamtos parko, apie 52 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 37 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, šnuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2011 m., 92 kambariai, keli vieno aukšto pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas Le Flamboyant – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, La Plage – à la carte, vietinė virtuvė, Takamaka Riverside užkandžių restoranas, baras „De La Plage“; automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, gydytojas pagal iškvietimą, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Suite:
2 asm, apie 60 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas;  seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas ir kėdės; vonia), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 250 m2, gylis iki 2,5 m, gėlas vanduo, vaikiškas baseinėlis, prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; sporto salė, teniso kortai, tinklinis, stalo tenisas; mini klubas, animacijos suaugusiems ir vaikams; SPA centras: nemokamai: sūkurinė vonia, hamamas, už mokestį: masažai, veido ir kūno procedūros; papildomi mokesčiai: joga, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, baidarės, golfo aikštynas apie 4,5 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).


ref:4317

Kitos kelionės datos

Heritage Le Telfair

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
1535 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į prabangą rojaus saloje Mauricijuje! Viešbutis išsiskiria stilinga kolonijine architektūra, gerai prižiūrimu palmių sodu ir erdviais, gražiais bei gerai įrengtais suite numeriais. Tinginiaukite smėlėtame paplūdimyje ar prie baseino, leiskite save nustebinti kulinarinių nuotykių viename iš 4 puikią virtuvę siūlančių restoranų, pasinaudokite gausiu sporto ir poilsio pasiūlymu ir pajuskite tikrą atostogų vėsą toje vietoje, kuri džiugina lankytojus šimtmečius! Subtili tradicijų ir paveldo atmosfera jaučiama visame kurorte – tiek per dekorą, tiek per istoriškai turtingą aplinką. Priklausantis prie prestižinių viešbučių jungiančiai organizacijai „Small Luxury Hotels of The World“, garantuoja aukščiausią paslaugų ir apgyvendinimo kokybę.

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1,5 km nuo Saint Martin miestelio su parduotuvėmis ir barais, apie 10 km iki Chazal ekoturizmo parko, apie 18 km nuo Juodosios upės Gorges nacionalinis parkas, apie 55 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 40 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, stilingas, pastatytas 2004 m., dalinai renovuotas 2017 m., 158 kambariai, keli pastatai pirmame aukšte, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis Annabella restoranas – švediškas stalas, vietinė virtuvė, 3 a la carte restoranai : Gin 'Ja – azijietiška virtuvė, restoranas paplūdimyje Le Palmier – jūros gėrybės, Le Château de Bel Ombre – vietinė virtuvė, 2 barai; mini prekyvietė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 70 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe Suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 54-62 m2, individualiai valdomas kondicionierius, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Junior Suite:
2 asm, apie 81 m2, įrengimas kaip deluxe suite kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; 
Senior Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 102 m2, įrengimas kaip deluxe suite kambaryje,balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 350 m2, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; mini klubas, animacija vaikams ir paaugliams; 2 teniso kortai, treniruoklių salė, stalo tenisas, boccia, krepšinis, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, futbolas, baidarės, vandens dviračiai, irklentės, valtys stikliniu dugnu laivu; už papildomą mokestį: nardymas, jogos pamokos, jodinėjimas, motorinė valtis, plaukimo pamokos, burlenčių sportas, jėgos aitvarų sportas, golfo aikštynas (apie 700 m nuo viešbučio), „Seven Colors“ sveikatingumo centras: sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai, kirpykla, priežiūra veido ir kūno procedūros.


ref:10186

Kitos kelionės datos

Shanti Maurice Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / St Felix
1614 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Pajuskite šią atmosferą visais pojūčiais! Įsikūręs salos pietuose, ramioje vietoje, atogrąžų sodo apsuptyje, visai šalia nuostabaus smėlio paplūdimio, kviečia pasakų atostogoms. Mėgstate degintis saulėje ar atsipalaiduoti ant gulto, vertinate puikią ir įvairią virtuvę bei ramią atmosferą, o atostogas mėgstate leisti prie baseino? Čia yra nuostabus infinity baseinas su sūkurine vonia ir vaizdu į Indijos vandenyną, teniso kortai, sporto salė, vandens sportas ir profesionalus SPA centras, kuriame siūlomos procedūros bei masažai. Išskirtinai erdvus junior suite kambarys yra puiki vieta atsipalaiduoti po turiningos dienos, o vaizdas iš balkono arba terasos yra kvapą gniaužiantis. Būtinai nuvykite į Surinamą ir planuokite aplankyti netoliese esančius parkus ir gamtos draustinius.

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Savanne rajone, apie 5 km nuo SURINAM miestelio su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 4,5 km iki Bel Ombre gamtos rezervato, apie 5 km nuo Chazal Ecotourism parkas, apie 14 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 18 km nuo Grand Bassin ežero, apie 25 km nuo Chamarel 7 Colored Earth geopark ir Chamarel krioklio; apie 32 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, koralinis rifas netoli kranto, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 61 kambarys, pagrindinis pastatas ir 28 šoniniai pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 7 restoranai iš valgiaraščio, įskaitant: vietinė, tailandietiška, indiška, arabiška virtuvė, žuvies ir ant grotelių kepti patiekalai, baras; automobilių stovėjimo aikštelė, butikas, skaitymo kampelis; konferencijų salė iki 20 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos 2 vaikams), apie 65-72 m2, kondicionierius, ventiliatorius prie lubų, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), šoninis vaizdas į jūrą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
begalybės baseinas, sūkurinė vonia, vaikų baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė, nardymas su vamzdeliu, baidarės, šaudymas iš lanko; mini klubas (4 mėn. - 11 metų); už papildomą mokestį: lauko kinas, 2 teniso kortai, nardymas, joga, pilatesas; 18 duobučių golfo aikštynas apie 23 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje); SPA centras: mokamas: 2 baseinai, sūkurinė vonia, kirpykla, masažai ir priežiūros procedūros.


ref:10592

Kitos kelionės datos

Sofitel Mauritius L’Impérial Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1619 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į nepakartojamą magiją, kurią slepia Mauricijus, ir suplanuokite viešnagę prabangiame viešbutyje, paskendusiame atogrąžų sode, tarp palmių, siūbuojančių prieš mėlyną vandenyną. Čia jūsų laukia elegantiškas ir stilingas interjeras, patogūs ir skoningai dekoruoti kambariai bei daugybė pramogų. Paragaukite gardžių patiekalų, patiekiamų 5 restoranuose, atsigaivinkite gėrimu pasirinktame bare ir atsipalaiduokite prie baseino, grožėdamiesi žaviu apylinkių kraštovaizdžiu – čia tikrai atsipalaiduosite ir pamiršite visus rūpesčius. Aktyvaus poilsio mėgėjai tikrai įvertins puikiai įrengtą sporto salę ir 2 teniso kortus, jūros maudynių mėgėjai pasinaudos vandens sporto pasiūlymu, o ieškantys ramybės ir ramybės – atpalaiduojančiam masažui viešbučio SPA centre. Po turiningos dienos verta ilgai pasivaikščioti paplūdimiu ir stebėti vaizdingus saulėlydžius.

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 4 km nuo FLIC EN FLAC miesto, apie 9,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 22 km nuo Tamarindo krioklio, apie 27 km nuo salos sostinė - Port Luisas ir Juodosios upės tarpeklių nacionalinis parkas, maždaug 33 km nuo Grand Bassin šventyklos ir Chamarel romo gamyklos, apie 37 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1991 m., renovuotas 2021 m., 189 kambariai, pagrindinis pastatas ir 5 šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Ravinala - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, 4 restoranai à la carte: Tamassa – prie paplūdimio, tarptautinė virtuvė, Ming Court – kinų ir japonų virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, Jacaranda – vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 barai; 3 konferencijų salės iki 350 žmonių; automobilių stovėjimo aikštelė, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, konsjeržo paslaugos, skalbykla, automobilio nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury:

2 asm, apie 50 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: kavos aparatas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Magnifique:
2 asm, apie 50 m2, įrengimas kaip luxury kambario,  nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, iš kurių vienas su atskira sekcija vaikams, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; 24 valandas per parą veikianti sporto salė, stalo tenisas, tinklinio aikštelė; mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; SPA centras: nemokama: sauna, sūkurinė vonia, mokama: garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.


ref:2230

Kitos kelionės datos

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Tamarin
1642 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Ramybės oazė, atogrąžų aplinka ir nuostabus smėlio paplūdimys, apsuptas Indijos vandenyno vandenų – tai tik dalis šios unikalios vietos vakarinėje Mauricijaus pakrantėje privalumų! Mėgaukitės unikaliais tarptautinės, itališkos ir vietinės virtuvės patiekalais, kuriuose kiekvienas ras kažką sau, vakare būtinai užsukite išgerti gaivaus kokteilio, atsisėskite ir stebėkite spalvingą reginį danguje per kvapą gniaužiantį saulėlydį. Po ilgos dienos patogiai pailsėkite gerai įrengtuose kambariuose su oro kondicionieriais ir pasiruoškite daugiau atostogų emocijų. Svečių giriamas už aukštą teikiamų paslaugų kokybę, draugišką ir paslaugų personalą bei puikią atmosferą, tai tikrai turėtų būti jūsų lankytinų vietų sąraše!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 10 km nuo TAMARIN centro su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 6 km iki Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 19 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko , apie 20 km nuo Tamarindo krioklio, apie 25 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 27 km nuo septynių spalvų žemės geoparko Chamarel ir krioklio Chamarelyje, apie 30 km nuo salos sostinės - Port Luisas; apie 33 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos; apie 50 m nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 3 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2021 m., 50 kambarių, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 3 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: La Mandraga – šveidiškas stalas ir à la carte patiekalai, vietinė virtuvė ir itališkas, Le Dix-Neuf – golfo klubo teritorijoje, à la carte, tarptautinė ir vietinė virtuvė, 2 barai; sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 39 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
kaskadinis baseinas, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; papildomi mokesčiai: 18 duobučių golfo aikštynas (apie 3,5 km nuo viešbučio), vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės). SPA centras: už mokestį: hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (19.00-22.00) restorane La Mandrague; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4293

Kitos kelionės datos

Villas Caroline

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1692 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-08 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:55 -> MRU 12:35
    Grįž: MRU 20:05 -> WAW 08:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic en Flac

Trumpas aprašymas:
Jei jums prie širdies tolima egzotika, ši vieta jums patiks! Patogus ir jaukus viešbutis įsikūręs prie pat privataus paplūdimio su subtiliu smėliu, džiuginančiu nuostabiu vaizdu į krištolo skaidrumo Indijos vandenyną ir rekomenduojamas nepamirštamoms atostogoms tiek poroms, tiek šeimoms su vaikais. Viešnagės metu galėsite atsipalaiduoti prie baseino, apsupto palmių sodo, arba pasilepinti masažais ir procedūromis viešbučio SPA centre. Aktyvaus poilsio mėgėjai gali išbandyti savo jėgas nardydami ir pasigrožėti nuostabiu povandeniniu pasauliu, pilnu rifų ir spalvingų žuvų. Svečių įvertintas už fantastišką aptarnavimą, įvairią ir skanią virtuvę bei erdvius kambarius, kuriuose galėsite mėgautis ramia ir jaukia atmosfera, puikiai tinka atpalaiduojančioms atostogoms rojaus sąlygomis, kurios ilgam išliks atmintyje!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, apie 23 km nuo Mauricijaus sostinės – Port Luiso; apie 46 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, stilingi, 75 kambariai išsidėstę keliuose pastatuose ir bungalow, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas, vietinė, europietiška ir kiniška virtuvė, baras; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, seifas registratūroje, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 24 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas, mini baras (mokama); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, paplūdimio tinklinis, baidarės, paviršinis nardymas; mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens slidės, laivelis stikliniu dugnu, SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) restorane; kava, arbata, pyragas (17.00-18.00) restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.30-23.30) bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ juostas.


ref:8903

Kitos kelionės datos

JW Marriott Mauritius Resort

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Le Morne
1801 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Vienas gražiausių Mauricijaus kurortų, prabangos ir originalaus dizaino sinonimas, garsaus Marriott tinklo. Įspūdinga ne tik prestižinė vieta, bet ir unikali architektūra, jungianti kolonijinį stilių su azijietiška įtaka, puikiai deranti prie aplinkinių peizažų. Iš vienos pusės, jį įrėmina paplūdimys su subtiliu baltu smėliu ir turkio spalvos vandenynu, o iš kitos – fone esantis garsusis Le Morne Brabant kalnas – salos simbolis, įtrauktas į UNESCO sąrašą. Viskas čia buvo sukurta atsižvelgiant į didžiausią komfortą ir įkvėps jus visiškai atsipalaiduoti: baseinai tiesiai paplūdimyje, nuostabūs vaizdai iš išskirtinių kambarių, išskirtinė virtuvė ir holistiniai ritualai elitiniame „Pure Spa“. Apsidairykite, čia kaip rojus!

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Le Morne Brabant kalno papėdėje, apie 3,5 km nuo LE MORNE, maždaug 8 km nuo Le Morne Brabant miestelio su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 15 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 17 km nuo Chamarel krioklio, apie 19 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geopark, apie 20 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko, apie 32 km nuo Grand Bassin šventyklos, apie 42 km nuo Tamarindo krioklio, apie 50 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 77 km nuo Notre-Dame Auxiliatrice bažnyčios Cap Malheureux, autobusų stotelė apie 1,5 km nuo viešbučio, apie 57 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešasis paplūdimys, prie viešbučio, atskira viešbučio dalis, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, atidarytas 2012 m, prabangus, 172 kambariai, pagrindinis pastatas ir šoniniai korpusai, iki 1 aukšto, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras (4 kambariai) iki 120 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
sporto salė (vyresniems nei 16 metų asmenims), paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas „Kite Flyers“ (4–12 metų), už papildomą mokestį: teniso kortas, vandens sportas, nardymas. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
2 baseinai, vaikų baseinas vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
skalbykla, auklė.

Kambariai:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 65 m², oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, televizorius, telefonas, lyginimo komplektas, kavos/arbatos rinkinys, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą). Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Restoranai:
5 a la carte restoranai: Plaukiojantis turgus – ant vandens, Azijos virtuvė; Atsuko – japonų virtuvė; The Boatouse Aegea Beach Grill & Lounge – jūros gėrybės; Le Manoir – prancūzų virtuvė; Indija – indiška virtuvė; 2 barai


ref:10909

Kitos kelionės datos

Preskil Island Resort

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg
1883 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-17 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg

Trumpas aprašymas:
Stilingas, gražiai įsikūręs pusiasalyje pietrytinėje Mauricijaus dalyje. Jis vilioja turistus iš viso pasaulio ne tik nuostabiais vaizdais ir dangiška atmosfera, bet ir aukščiausios klasės patogumais bei ramia atmosfera, kuri leis jaustis čia kaip namuose. Puikiai tinka atostogoms su šeima, kurios laukia daugybė pramogų. Atsipalaiduosite prie begalybės baseino su įspūdingu vaizdu į vandenyną, o vaikai linksminsis mini klube, susipažins su unikaliais skoniais viešbučio restoranuose, kuriuose patiekiami kūrybingi patiekalai iš viso pasaulio, pagamintų iš šviežiausių, vietinių produktų.  Animacijos užtikrins linksmybes kiekvienam, o mėgstantiems atrasti povandenines paslaptis rekomenduojame nardyti. Tai vieta, kur egzotika ir modernumas harmoningai papildo vienas kitą ir sukuria puikią poilsiui erdvę, kupiną žavesio, subtilumo ir elegancijos.

Vieta:
pietrytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 3 km nuo MAHEBOURG centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 1 km nuo viešbučio; apie 52 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 10 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir stilingas, 214 kambarių, erdvus fojė, registratūra, pagrindinis restoranas Rendez-Vous – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restoranas „Mosaic“ – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, 2 barai, įskaitant paplūdimio barą; butikas; konferencijų centras (2 kambariai) iki 80 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui - sofa), apie 45 m2, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), kondicionierius, bevielis internetas, TV, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm, (galima 2 papildomos lovos vaikams- sofa), apie 53 m2, įrengimas kaip superior kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: infinity apie 650 m2, išskirta vaikų dalis, baseinas, apie 76 m2, išskirta vaikų dalis, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; treniruoklių salė (24h), paplūdimio tinklinis, boccia, stalo tenisas, vandens sportas paplūdimyje; žaidimų aikštelė, Tikoulou mini klubai (3 mėn.-3 m., 3-5 m. ir 6-12 m.), animacija, gyva muzika; Banyan SPA centras (mokamas): hamamas, sauna, sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestįi: 2 teniso kortai su prožektoriais, jėgos aitvarai, baidarės, nardymas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-15.00) ir švediško stalo vakarienė (18.30-22.00) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.30); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“apyrankes.


ref:2231

Kitos kelionės datos

Heritage Awali

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
2221 €
  • Data: 2024-06-15 - 2024-06-20 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs prie vandenyno, šalia Bel Ombre gamtos rezervato, pietvakarinėje Mauricijaus salos dalyje, jis žavi nuostabiu afrikietišku stiliumi ir turtingomis viešbučio paslaugomis. Palmių pilname sode yra net 6 restoranai, siūlantys įvairią virtuvę, o draugiškas ir paslaugus personalas rūpinasi, kad kiekvienas čia jaustųsi ypatingas. Atogrąžų viešbučio paplūdimyje, profesionaliame SPA centre ir prie vieno iš 3 baseinų svečiai gali mėgautis poilsiu ant gultų. Patiems mažiausiems mini klube yra smagi animacija ir žaidimai, o mėgstantiems adrenaliną rekomenduojame pasinaudoti vandens sporto pasiūlymu. 

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1 km nuo parduotuvių ir barų, apie 14 km iki La Vallée Des Couleurs nacionalinio parko, apie 18 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko , apie 54 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 40 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2020 m., 161 kambarys, 8 pastatai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Savana – švediškas stalas, meksikietiška ir azijietiška virtuvė, 6 a la carte restoranai: Zafarani (svečiams nuo 18 metų) – indiška virtuvė, Le Boma – afrikietiška virtuvė, „Infinity Blue“ su vaizdu į vandenyną – jūros gėrybės, vietinė virtuvė, „C beach Club“ – Viduržemio jūros regiono virtuvė, „The Clubhouse“ – kepsniai, „Kuzini“ – itališka virtuvė, 2 barai; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė iki 80 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), skalbykla, dviračių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 52 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Senior suite:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 100 m2, įrengimas kaip deluxe kambaryje, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant baseiną tik suaugusiems, laisvos formos, gėlo vandens, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už užstatą; stalo tenisas, smiginis, badmintonas, vandens aerobika, paplūdimio tinklinis, sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-11 m.), animacija vaikams ir paaugliams; SPA centras: nemokamai: sauna, hamamas, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomąmokestį: 2 teniso kortai, baidarės, valtys stikliniu dugnu, vandens slidės, nardymas; apie 1 km nuo viešbučio, 18 duobučių golfo aikštynas (pasiūlymas išorėje).

Viskas įskaičiuota plus:
švediško stalo pusryčiai (07.00-10.30) restorane Savana, pietūs (12.00-14.30) ir vakarienė (19.00-22.00) patiekiami nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00); kava, arbata, gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-23.00 val.);


ref:2710

Kitos kelionės datos

Maradiva Villas Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
2962 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Gražiai įsikūręs palmių sode, prie pat krištolo skaidrumo Indijos vandenyno smėlio paplūdimio – tai puikus pasirinkimas rojaus atostogoms Mauricijuje! Palaimingai atsipalaiduosite elegantiškai įrengtoje viloje su terasa, kurioje galėsite atsivėsinti privačiame baseine ir mėgautis nerūpestingomis atostogomis. Svečiai gali naudotis infinity baseinu, žaidimų aikštele patiems mažiausiems, mini klubu ir baseinu su atskira sekcija vaikams. Jei jums reikia papildomos atsipalaidavimo dozės, rezervuokite laiką jogos ar grožio procedūroms, kurias siūlo SPA centras. Viešbutis ypač giriamas už draugišką ir svetingą aptarnavimą bei puikią virtuvės įvairovę siūlančius restoranus, kuriuose galėsite paragauti tiek vietinių, tiek tarptautinių patiekalų. Mėgaukitės šia unikalia sala!

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 4,5 km nuo FLIC EN FLAC, parduotuvių, restoranų ir barų apie 3 km nuo viešbučio, apie 10 km nuo Casela World of Adventures zoologijos sodo, apie 20 km nuo Martelo muziejaus bokštas, maždaug 26 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 27 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, atskiras viešbučio skyrius, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio,  nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2023 m., pagrindinis pastatas ir 65 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 a la carte restoranai: Cassine Gourmet – vietinė ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, Cilantro Indian – indiška virtuvė, Haiku japonų virtuvė - japoniška virtuvė, Beach House Grill paplūdimyje - ant grotelių kepti patiekalai, fusion ir vietinė virtuvė, baras; butikas, automobilių stovėjimo aikštelė, dviračių nuoma; sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: konsjeržo paslaugos, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury suite villa:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 163 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras; terasa (stalas ir kėdės) su privačiu baseinu, apie 15 m2, vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity baseiną ir atskirą skyrių vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; žaidimų kambarys, visą parą veikianti sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); papildomi mokesčiai: teniso kortas, vandens sportas: paviršinis nardymas, vandens slidės, vandens dviračiai, baidarės, burlenčių sportas, irklentės; SPA centras (mokamas): joga, masažai, veido ir kūno procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, golfo aikštynas (apie 13 km nuo viešbučio).


ref:10464

Kitos kelionės datos

Apie kryptį