• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Estalagem do Mar

Portugalija / Madeira / Sao Vicente
414 €
  • Data: 2024-03-30 - 2024-04-02 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:50 -> FNC 11:10
    Grįž: FNC 14:10 -> WAW 20:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, įsikūręs vaizdingoje vietoje, aukštų kalnų fone, priešais vandenyną. Tai svajonių vieta tiems, kurie trokšta tylos ir ramybės. Gražios apylinkės užburia įdomiomis vietomis. Iš čia netoli iki São Vicente grotų. Patrauklūs ir pėsčiųjų bei žygio maršrutai po levadas – senuosius drėkinimo kanalus. Puiki vieta norintiems pakeliauti po Madeiros šiaurės vakarų dalį.

Vieta:
Viešbutis stovi šiaurinėje Madeiros pakrantėje, maždaug už 800 m nuo nedidelės dailios São Vicente vietovės centro, kur yra kelios parduotuvės ir barai, prie pat vandenyno. Atstumas iki Funšalio centro – apie 40 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 50 km. Autobusų stotelė – priešais viešbutį (į Funšalį).

Paplūdimys:
Apie 10 m nuo viešbučio, akmenuotas, be aptarnavimo. Rankšluosčių galima gauti viešbutyje (užstatas: 10 EUR).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – trys žvaigždutės. Tvarkingas, pastatytas 1990 m., visiškai suremontuotas 2017 m.. Viešbutyje yra 91 numeris, 2 aukštai, liftas (viename viešbučio sparne), visą parą veikianti registratūra, vestibiulis. Restoranas, panoraminis baras, konferencijų salė, sodas, nemokamas belaidis internetas. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „Eurocard“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam asmeniui arba 2 vaikams), apie 25 m². Kambarys visiškai suremontuotas, erdvus, jaukiai įrengtas. Individualiai valdomas oro kondicionierius. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Belaidis internetas (Wi-Fi). Televizorius, telefonas, seifas (už papildomą mokestį: 2 EUR/diena). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. Balkonas arba terasa (stalas ir kėdės). Šoninis vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, kurio gylis – 1,4-1,8 m, gėlo vandens baseinas vaikams, kurio gylis – 0,4-0,6 m. Nemokami gultai ir skėčiai. Gėlo vandens uždaras ir šildomas baseinas, kurio gylis – 1,2-1,4 m. Sūkurinė vonia, teniso kortas, stalo tenisas, smiginis, biliardas, sauna, fitnesas, nedidelė vaikų žaidimų aikštelė, kartais gyva muzika. Už papildomą mokestį: masažai.


ref:2787

Kitos kelionės datos

Dom Pedro Garajau Apartment & Nature

Portugalija / Madeira / Garajau
425 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Šis tvarkingas ir patogus viešbutis, priklausantis gerai žinomam Portugalijos viešbučių tinklui „Dom Pedro“, siūlo patogų poilsį, gerą aptarnavimą ir kokybiškas paslaugas. Gražūs baseinai palmių sode – tai ideali vieta puikiam poilsiui. Taip pat yra baseinas vaikams ir baras. Nuo čia netoli iki Ponta Garajau – regyklos uolėtame kyšulyje, kur stovi Kristaus Karaliaus (Cristo Rei) statula, panaši į Kristaus Atpirkėjo statulą, iškilusią virš Rio de Žaneiro.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs ant kalvos pietrytinėje Madeiros pakrantėje, gražioje Garajau vietovėje su restoranais, barais ir parduotuvėmis, šalia gatvės. Atstumas iki Kanisu (Caniço) miesto – apie 2 km. Atstumas iki salos sostinės Funšalio – apie 8 km. Atstumas iki Garajau gamtos rezervato – apie 1 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 11 km. Šalia viešbučio yra autobusų stotelė (apie 2,5 Eur už kelionę iki Funšalio).

Paplūdimys:
Praia do Garajau paplūdimys – viešas, akmenuotas, turi Mėlynosios vėliavos sertifikatą. Atstumas nuo viešbučio – apie 1 km. Galima pėsčiomis nueiti gatve ir nusileisti tarp uolų besidriekiančiu siauru takeliu arba nusileisti lyniniu keltuvu (mokamas – apie 2 Eur), gultai už papildomą mokestį. Praia dos Reis Magos paplūdimys – viešas, akmenuotas, turi Mėlynosios vėliavos sertifikatą. Atstumas nuo viešbučio – apie 4 km.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - trys žvaigždutės. Pastatytas 1973 m. Viešbutyje yra 263 numeriai, 7 pastatai, 4 aukštai. Erdvus vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Tropical“, lengvi pusryčiai, yra kėdučių vaikams, baras. Suvenyrų parduotuvė, terasa su vaizdų į sodą, palmių sodas. Kompiuteris su prieiga prie interneto registratūroje, nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi) vestibiulyje, auklė pagal užklaus, automobilių nuomos punktas. Yra laiptų ir lygių skirtumų. Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis:
 2 asm. (galima viena papildoma lova). Numerio plotas – apie 24 m². Centralizuota vėdinimo sistema, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas). Palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį – apie 2 Eur už dieną). Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą; balkonas (stalas ir kėdės). Vaizdas į sodą/jūrą.

Sportas ir pramogos:
Du netaisyklingos formos gėlo vandens baseinai (plotas – apie 200 m² ir apie 70 m²). Gėlo vandens baseinas vaikams (plotas – apie 15 m²). Šalia baseinų nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Dengtas šildomas gėlo vandens baseinas (veikia 9.00–18.00 val.), plotas – apie 80 m², gylis – 1–2 m. Stalo tenisas, tinklinis, badmintonas.


ref:139

Kitos kelionės datos

Terrace Mar Suite

Portugalija / Madeira / Funšalis
471 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Jaukus miesto viešbutis – tai puikus pasirinkimas visiems, kam svarbi patraukli vieta. Viešbutis įsikūręs visai šalia Funšalio centro su vietos restoranais, judriu turgumi ir pėsčiųjų alėja bei saloje populiariu Lido maudyklų kompleksu. Apsigyvenę šiame viešbutyje, turėsite puikią galimybę gėrėtis salos grožiu. Viešbutis garsėja savo stogo terasa su baseinu ir sūkurine vonia. Iš čia atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Atlanto vandenyną ir miestą. Galima pasirinkti patogius studio tipo numerius arba erdvius apartamentus su virtuvės zonomis. Po dienos, praleistos vaikštant po įspūdingą apylinkę, geriausia atsipalaiduoti sveikatingumo centre, kuriame galėsite pasimėgauti ir sauna ar masažais.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs Lido viešbučių kvartale, apie 2 km nuo Funšalio centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais. Atstumas iki „Barreiros“ stadiono – apie 1,2 km, iki Christiano Ronaldo muziejaus – apie 1,6 km, iki „Santa Catarina“ parko – apie 2 km, iki „Jardim Tropical Monte Palace“ ir „Jardim Botânico da Madeira“ – apie 6 km, iki Santa Kruzo oro uosto – apie 24 km, iki autobusų stotelės – apie 100 m.

Paplūdimys:
Funšalio rajone yra keli akmenuoti paplūdimiai ir Lido maudykla, kuriai suteiktas Mėlynos vėliavos sertifikatas. Maždaug už 500 m yra dirbtinės terasos su keliais jūros vandens baseinais, taip pat yra baseinas vaikams su vandens kalneliais. Skėčiai ir gultai už papildomą mokestį, įėjimas už papildomą mokestį (apie 3 Eur). Į maudyklą patenkama pėsčiųjų taku. Restoranai, barai.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Pastatytas 1996 m., atnaujintas 2016 m., 43 numeriai, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, erdvus vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas „D’Ajudo“ – á la carte, pusryčiai – „švediškas stalas" pusryčių salėje, vietinė ir tarptautinė virtuvė, yra kėdučių ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai. Baras prie baseino ant viešbučio stogo, skaitykla, terasa, nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi) bendro naudojimo patalpose. Už papildomą mokestį: auklė vaikui, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, automobilių nuomos punktas. Yra lygių skirtumų (laiptai). Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“.

Kambarys:
Junior suite:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 35 m², gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, televizorius, telefonas, šaldytuvas, virtuvėlė, seifas, nemokama vaikiška lovytė jaunesniam nei 2 metų vaikui, paprašius prieš atvykimą, balkonas (stalas ir kėdės); papildomai jaunavedžiams: gėlių puokštė, vaisių krepšelis, putojančio vyno butelis; už papildomą mokestį: mini baras (pagal pageidavimą).
Suite:
2 asm. (galima 1 papildoma lova 2 asmenims - sofa-lova), apie 45 m², svetainė ir miegamasis, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, televizorius, telefonas, šaldytuvas, virtuvėlė, seifas, nemokama vaikiška lovytė jaunesniam nei 2 metų vaikui, paprašius prieš atvykimą, balkonas (stalas ir kėdės); papildomai jaunavedžiams: gėlių puokštė, vaisių krepšelis, putojančio vyno butelis; už papildomą mokestį: mini baras (pagal pageidavimą).

Sportas ir pramogos:
Stačiakampio formos gėlo vandens baseinas, gylis – 1,2 m, hidromasažas, šalia baseino nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai. Maždaug už 10 km nuo viešbučio – 18 duobučių golfo aikštynas „Palheiro Golf“. Už papildomą mokestį: sveikatingumo centras (sauna, grožio procedūros, masažai).


ref:4591

Kitos kelionės datos

Dorisol Buganvilia

Portugalija / Madeira / Funšalis
494 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Viešbutis yra įsikūręs išskirtinėje, ramioje vietoje, vos už kelių žingsnių nuo Funšalio centro, kur rasite daug parduotuvių ir barų. Čia pat yra restoranas ir baras. Svečiai gali naudotis įvairiais patogumais (dengti šildomi baseinai, teniso kortai) ir vakare mėgautis pramoginiais renginiais suaugusiems. Viešbutis priklauso „Dorisol“ kompleksui, kurį sudaro 3 viešbučiai.

Vieta:
Viešbutis yra Lido rajone, apie 2,5 km nuo Funšalio centro. Atstumas iki artimiausių parduotuvių ir barų – apie 50 m. Atstumas iki viešbučio „Dorisol Estrelicia“ – apie 100 m. Atstumas iki viešbučio „Dorisol Mimosa“ – apie 100 m. Atstumas iki viešbučio „Dorisol Florasol“ – apie 600 m. Atstumas iki „Jardim Tropical Monte Palace“ – apie 6 km. Atstumas iki „Jardim Botanico de Madeira“ – apie 10 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 20 km. Atstumas iki autobuso stotelės – apie 50 m (apie 2 EUR/Funšalis).

Paplūdimys:
Funšalio rajone yra keli akmenuoti paplūdimiai ir „Ponta Gorda“ maudykla. Apie 500 m nuo viešbučio yra dirbtinės terasos, keli jūros vandens baseinai, kurie yra pritaikyti ir vaikams. Naudojimosi mokestis – apie 5 EUR. Baseine įrengti vandens kalneliai vaikams.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – trys žvaigždutės. Pastatytas 1971 m., atnaujintas 2019 m.(registratūra atnaujinta 2019/2020 m., atnaujinta „Dorisol“ lauko baseinų zona). Viešbutyje yra 105 numeriai, 1 pastatas, 11 aukštų, 2 liftai, erdvus vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Mermaid“ – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, restoranas „Fora D’Oras“ (už viešbučio ribų) – à la carte. Baras „Mermaid“, „Fora Cafe“ – šalia restorano „Fora D’Oras“. Taip pat yra suvenyrų parduotuvė, stogo terasa, nuo kurios galima matyti vandenyną, nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi) viešai prieinamose vietose; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė (apie 7 Eur/diena), skalbimo paslaugos, gydytojas pagal iškvietimą. Viešbutyje yra laiptų ir lygių skirtumų – nerekomenduojama riboto judumo asmenims. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Studio:
2 asm. (galima 1 pristatoma lova), Numerio plotas – apie 23 m². Lubinis ventiliatorius, vonios kambarys (vonia su dušu, tualetas, plaukų džiovintuvas), virtuvėlė, belaidis internetas, televizorius, telefonas, šaldytuvas, seifas (už papildomą mokestį). Nemokama lovelė vaikams iki 2 m., užsakius prieš atvykimą. Balkonas (stalelis ir kėdės). 

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens pagrindinis baseinas, kurio dydis – apie 90 m², gylis – 0,95-1,88 m. Prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR), dengtas baseinas (veikia: nuo 8.00 iki 20.00 val.). Šildomas gėlo vandens stačiakampio formos baseinas, kurio dydis – apie 90 m², gylis – 1,2 m. Sporto salė, stalo tenisas, biliardas, smiginis, stalo futbolas, vaikų žaidimų aikštelė. Vakarais vyksta pramoginiai renginiai suaugusiems (viešbutyje „Dorisol Estrelicia“). Už papildomą mokestį: teniso kortai (apie 5 EUR/val.) su įrangos nuoma (apie 5 EUR/val.). Išorinis pasiūlymas: dviračių nuomos punktas, nardymas, „Palheiro“ golfo aikštynas (apie 10 km nuo viešbučio). Galimybė naudotis „Dorisol“ tinklo viešbučių baseinais ir sporto pramogomis. Sveikatingumo centras: nemokamai: sauna, sūkurinė vonia; už papildomą mokestį: masažai.


ref:3711

Kitos kelionės datos

Monte Mar Palace

Portugalija / Madeira / Ponta Delgada
506 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs šalia vandenyno, netoli nuo endeminio laurų miško Laurissilva, kuris vienas iš nedaugelio pasaulyje išgyveno paskutinį ledynmetį. Rami vieta, atokiau nuo triukšmo ir šurmulio, bei nuostabi gamta užtikrina pilną atsipalaidavimą. Viešbutyje puikus interjeras, kuriame harmoningą visumą sukuria, nuostabiai suderinta natūrali šviesa su prabangiu marmuru.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs šiaurinėje Madeiros pakrantėje, maždaug už 500 m nuo ramios Ponta Delgada vietovės centro, kuriame yra kelios parduotuvės ir barai, ant uolos, nuo kurios atsiveria gražus vaizdas į vandenyną. Atstumas iki São Vicente – apie 8 km. Atstumas iki Funšalio – apie 42 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 60 km. Netoli viešbučio yra autobusų stotelė. 

Paplūdimys:
„Complexo Balnear da Ponta Delgada“ maudykla su baseinu ir nusileidimu prie vandenyno. Atstumas nuo viešbučio – apie 500 m. Rankšluosčių galima gauti viešbutyje (užstatas – apie 10 EUR).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės. Modernus, egzotiškos augmenijos apsuptyje, pastatytas 2002 m. Viešbutyje yra 112 numerių, 5 aukštai, 2 liftai. Erdvus, elegantiškas vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Montado“ – „švediškas stalas", tarptautinė, portugalų ir regioninė virtuvės, yra kėdutės vaikams. 3 barai: vestibiulyje, restorane ir prie baseino. Nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi) registratūroje, sodas, konferencijų salė talpinanti iki 90 asmenų. Už papildomą mokestį: skalbykla, automobilių nuomos punktas. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Maestro“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), Numerio plotas – apie 19,5 m². Kambarys įrengtas elegantiškai ir moderniai. Individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, šaldytuvas, mini baras,  telefonas, seifas (už papildomą mokestį). Nemokama lovelė vaikams iki 2 m., užsakius prieš atvykstant. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdės), vaizdas į kalnus.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, plotas – apie 282 m², gylis – 1,5 m, gultai nemokami, skėčiai už užstatą (apie 5 EUR), gėlo vandens baseinas vaikams, gylis – 0,5 m, dengtas gėlo vandens šildomas baseinas, skersmuo – apie 12 m, gylis – 1,4-1,7 m. Skvošo aikštelė, mini golfo laukas treniruotėms su dirbtine žole, stalo tenisas. Sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia. Kelis kartus per savaitę – pramoginė programa. Už papildomą mokestį: biliardas, masažas.


ref:60

Kitos kelionės datos

Dom Pedro Madeira Ocean Beach

Portugalija / Madeira / Mašikas
529 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira 

Trumpas aprašymas:
Viešbutis stovi nuostabaus grožio vietoje tarp žalių kalnų ir mėlyno vandenyno. Iš čia atsiveria puikus vaizdas į Zarko įlanką ir Mašiko miestelį, kuris yra laikomas seniausia salos vietove. Čia rasite iš Sacharos dykumos smėlio supiltą aukso spalvos paplūdimį. Toks paplūdimys Madeiroje – tikra retenybė!

Vieta:
Viešbutis įsikūręs rytinėje Madeiros pakrantėje, maždaug už 200 m nuo Mašiko – antros pagal dydį vietovės saloje – centro su restoranais, barais ir parduotuvėmis. Atstumas iki salos sostinės Funšalio – apie 22 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 5 km. Netoli viešbučio yra autobusų stotelė, iš kurios galima nuvykti į Funšalį.

Paplūdimys:
Paplūdimys viešas, maždaug už 300 m nuo viešbučio. Tai vienas iš nedaugelio smėlėtų paplūdimių Madeiroje, perduotas naudojimui 2008 m. rugsėjo mėn. Tai yra dirbtinis paplūdimys, supiltas iš auksaspalvio smėlio, kuris buvo atgabentas iš Maroko. Paplūdimio ilgis – apie 125 m. Gultai ir skėčiai mokami (apie 5 Eur už dieną). Šalia yra akmenuotas paplūdimys.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Kompleksiškai atnaujintas 2004 m. Renovuotas 2020 m. sausio - kovo mėn. Viešbutyje yra 218 numerių, 10 aukštų, 2 liftai. Visą parą veikianti registratūra ir erdvus vestibiulis. Restoranas „Baia de Zarco“ su vaizdu į įlanką „švediškas stalas", vegetariški patiekalai, speciali mityba (pagal užklausą), kėdutės vaikams, 2 barai: pianino baras (žiemos periodu veikia: 16.00-23.30 val.; vasaros periodu: 18.00-23:30 val.), baras prie baseino (žiemos periodu veikia: 10.00-16.00 val.; vasaros periodu: 10.00-18.00 val.), nardymo reikmenų parduotuvė Konferencijų centras 180 asmenų, tvarkingas sodas. Nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi) registratūroje. Už papildomą mokestį: skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma, auklė vaikui. Viešbutyje galima atsiskaityti kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildom lov), Numerio plotas – apie 21 m². Kondicionuojamas, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas), belaidis internetas (Wi-Fi), palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį). Jaunavedžiams pagal užklausą: gėlių puokštė, vaisių krepšelis, putojančio vyno butelis atvykus. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. Vaizdas į sodą/įlanką. Už papildomą mokestį – numeris su balkonu ir vaizdu į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
Jūros vandens baseinas suaugusiems, sezono metu šildomas, baseino plotas – apie 200 m², gylis – 1,4-2,9 m. Jūros vandens baseinas vaikams, sezono metu šildomas, baseino plotas – apie 8 m². Šalia baseino nemokami gultai. Stalo tenisas. Daugiafunkcė sporto aikštelė: tinklinis, badmintonas, teniso kortas. Už papildomą mokestį – teniso reikmenys (apie 8 Eur/val.), biliardas (apie 5 Eur/val.), profesionalus nardymo klubas (mokesčiai priklauso nuo programos). Pramoginė programa pianino bare – gyva muzika.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
Pusryčiai (7.30–10.00 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (18.30–21.00 val.) „švediškas stalas". Užkandžiai, kava, arbata – pianino bare arba bare prie baseino (10.30–11.30 val. ir 17.00–18.00 val.). Ledai – pianino bare arba bare prie baseino (16.00–17.00 val.). Nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–23.00 val.).


ref:43

Kitos kelionės datos

Rocamar & Royal Orchid

Portugalija / Madeira / Canico
540 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Trys skirtingai vadinami, giminingi viešbučiai, įsikūrę ramioje vietoje arti pasivaikščiojimo takų. Iš viešbučio terasų, esančių ant uolos, atsiveria kvapą gniaužiantys Atlanto vandenyno vaizdai. Svečių paslaugoms – baseinai (įskaitant vieną natūralų jūros vandens baseiną), treniruoklių salė ir sveikatingumo centras. Verta aplankyti ir Funšalio centrą.

Vieta:
Viešbutis įsikūręs pietinėje Madeiros pakrantėje ant uolos, netoli CANICO DE BAIXO centro. Apie 300 m iki nedidelės parduotuvės, apie 2 km iki prekybos centro, iki Funšalio – apie 11 km, iki Santa Kruzo oro uosto – apie 9 km. Netoli viešbučio yra autobusų stotelė. Patogus susisiekimas su Funšaliu. 

Paplūdimys:
„Reis Magos“ paplūdimys – viešas, akmenuotas, atstumas nuo viešbučio – apie 800 m.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės, 2022 m. dalinai atnaujintas. 3 korpusuose – „Rocamar“, „Royal Orchid“ ir „Cais da Oliveira“ – iš viso yra 269 numeriai, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Rocamar“ – „švediškas stalas", yra kėdutės vaikams, baras prie restorano, konferencijų salė, nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi). Už papildomą mokestį: skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė. Viešbučiuose yra lygių skirtumų ir laiptų, nerekomenduojami riboto judumo asmenims. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova),  apie 25 m², skoningai įrengtas, yra individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį: apie 8 EUR/sav., užstatas: apie 5 EUR), mini-šaldytuvas. Nemokama lovelė vaikams iki 2 m., užsakius prieš atvykimą. Balkonas arba terasa (stalelis ir kėdės). Kambarys su vaizdu į jūrą – už papildomą mokestį. 
Studio:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m². Įrengtas kaip standartinis numeris, yra virtuvės zona. Vaizdas į jūrą. Studio tipo numeris – už papildomą mokestį.
Superior studio:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 40 m².vVisiškai renovuotas 2022 metais, įrengtas kaip standartinis kambarys, yra virtuvės zona, šoninis vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, plotas – apie 94 m², gylis – iki 2,1 m, natūralus jūros vandens baseinas (veikia priklausomai nuo oro sąlygų), plotas – apie 53 m², gylis – iki 1,7 m, baseinas vaikams, gylis - iki 0,7 m, šalia baseinų – nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai (mokamas jų pakeitimas), uždaras baseinas, sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, treniruoklių salė (nemokama 10.00–18.00 val.). Už papildomą mokestį: biliardas, masažai. Profesionalus nardymo klubas „Atalaia“ „Royal“ dalyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
Pusryčiai (7.30–10.30 val.), pietūs (12.30–14.30 val.), vakarienė (18.00–21.30 val.) – „švediškas stalas" restorane „Rocamar“. Su patiekalais tiekiamas vynas arba alus ir karšti bei šalti gėrimai. Užkandžiai, salotos, kava, arbata, pyragaičiai, ledai tam skirtame bare (11.00–18.00 val.). Nealkoholiniai gėrimai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (11.00–23.00 val.).


ref:1196

Kitos kelionės datos

Calamar

Portugalija / Madeira / Sao Vicente
687 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:50 -> FNC 12:10
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Vieta:
• šiaurinėje Madeiros pakrantėje
• apie 1 km nuo mažo žavingo SÃO VICENTE miestelio centro, kuriame yra keletas parduotuvių ir barų
• apie 35 km nuo Funšalio centro
• autobusų stotelė apie 160 m nuo viešbučio (Funšalis)
• apie 50 km nuo Santa Kruzo oro uosto

Paplūdimys:
• prie viešbučio
• akmenuotas
• nuolaidus krantas
• nėra paplūdimio paslaugų

Apie viešbutį:
• trijų žvaigždučių
• gerai prižiūrėtas
• atidaryta 2019 m
• 37 kambariai, 2 aukštai, liftas
• 24 valandas per parą dirbanti registratūra
• automobilių stovėjimo aikštelė
• saulės terasa su vaizdu į vandenyną
• nemokamas bevielis internetas
• priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Sportas ir pramogos:
• 3 baseinai, stačiakampio ir netaisyklingos formos, sūraus vandens, gylio apie 1,5 m
• Spa centras (uždaras baseinas, gylis apie 1,5 m; sūkurinė vonia; pirtis), už mokestį: masažai, priežiūros procedūros, aromaterapija, refleksologija.

Mokamos paslaugos:
• skalbykla.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 32 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, TV, telefonas, seifas; papildomi mokesčiai: mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams iki 12 metų - sofa), apie 68 m², miegamasis ir svetainė su virtuvėle, įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
Švediško stalo restoranas, užkandžių baras


ref:9385

Kitos kelionės datos

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Portugalija / Madeira / Funšalis
689 €
  • Data: 2024-04-02 - 2024-04-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:00 -> FNC 13:20
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Nuostabi vieta poilsiui vaizdingoje aplinkoje! Apsuptas palmių sodo, arti didžiausio salos paplūdimio, gali pasiūlyti puikius vaizdus į vandenyną ir Cabo Girao - vieną aukščiausių uolų Europoje. Viešbutyje yra zonos, puikiai pritaikytos tiek aktyviam poilsiui, tiek atsipalaidavimui po įspūdžių kupinos dienos. Svečių laukia baseinai, teniso kortas bei spa centras su dengtu baseinu ir treniruoklių sale, o mažiausiems paruošti užsiėmimai mini klube bei žaidimų aikštelė. Viešbučio restoranai - tai tikras rojus gomuriui, kur galima paskanauti Italijos, Azijos ir kitų pasaulio virtuvių patiekalų.

Vieta:
Apie 4 km nuo FUNŠALIO centro, apie 700 m nuo prekybos centro Forum Madeira, prie vietinio kelio, apie 850 m nuo natūralių baseinų Pocas Do Gomes, apie 4,8 km nuo muziejaus Christiano Ronaldo 7, apie 5,5 km nuo Cabo Girao, apie 6 km nuo uosto, apie 22 km nuo Santa Cruz oro uosto, miesto autobusų stotelė apie 150 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Praia Formosa, viešas, akmenuotas, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 250 m nuo viešbučio, praėjimas per viešbučio teritoriją, priėjimas šaligatviu, be paplūdimio paslaugų.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės, elegantiškas ir stilingas, 324 numeriai, 9 aukštai, 2 lifai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas „São Laurenço Garden Terrace" – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, yra vegetariški patiekalai, restoranai á la carte: „Botanic" – vietinė virtuvė, yra vegetariški patiekalai, „Bamboo" – azijietiška virtuvė, „Campo de Fiori" – itališka virtuvė, yra vegetariški patiekalai. Vakarienės metu à la carte restoranuose reikalaujama formali apranga (vyrams - ilgos kelnės) ir išankstinė rezervacija, „Sunset" baras prie baseino, „Primavera" baras, mašinų stovėjimo vieta, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas, nemokamas belaidis internetas viešo naudojimo vietose. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa", „MasterCard", „American Express", „Diners Club".

Kambarys:
Standartinis:
 2 asm., apie 21 m², elegantiškas ir stilingas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (atvykus - nemokamas vanduo, kiti gėrimai - už papildomą mokestį), kavos/arbatos rinkinys, seifas, vaizdas į gatvę. Standartiniuose numeriuose nėra balkono.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlo vandens, netaisyklingos formos, apie 300 m² , 200 m², gylis 1,7 m, baseinas vaikams, gėlo vandens, apie 70 m², gylis 0,5 m, prie baseinų nemokami paplūdimio skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; mini golfas, daugiafunkcė sporto aikštelė, biliardas, teniso kortas (už papildomą mokestį); mini klubas, žaidimų aikštelė vaikams, pramoginiai renginiai. Nemokamai: dengtas, šildomas baseinas, sūkurinė vonia, treniruoklių salė. Už papildomą mokestį: masažai, procedūros veidui ir kūnui.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00-11.00 val.), pietūs (12.30-14.30 val.), vakarienė (18.00-21.30 val.) - „švediškas stalas" pagrindiniame restorane, užkandžiai (11.00-19.00 val.) bare prie baseino, nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare „Sunset" (11.00-19.00 val.) arba bare „Primavera" (18.30-24.00 val.), viešnagės metu 2 vakarienės pasirinktame à la carte restorane (privaloma išankstinė rezervacija).


ref:6558

Kitos kelionės datos

Do Campo

Portugalija / Madeira / Ribeira Brava
756 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> FNC 00:00
    Grįž: FNC 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Jaukus, įsikūręs ramiose apylinkėse su gražiu vaizdu į vandenyną ir aplinkines kalvas. Esantis žavingame miestelyje su parduotuvėmis bei kavinėmis, kuriose galima ramiai atsisėsti ir grožėtis nuostabiais kraštovaizdžiais. Svečiams skirti elegantiški, erdvūs ir patogiai įrengti numeriai, baseinas bei sveikatingumo centras su sūkurine vonia. Viešbutyje yra ir restoranas, kuriame patiekiami skanūs vietinės bei tarptautinės virtuvės patiekalai, ruošiami iš daržovių, vaisių ir viešbučio sodo žolelių. Viešbutis yra puikus atspirties taškas kelionėms į vaizdingus Madeiros kampelius. Verta leistis į ekskursiją po gyvybe pulsuojantį Funšalį su daugybe istorinių paminklų.

Vieta:
Ant uolos, apie 1,5 km nuo RIBEIRA BRAVA centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 150 m nuo viešbučio, apie 2 km nuo Sao Bento bažnyčios ir Etnografijos muziejaus, apie 20 km nuo Funšalio; apie 37 km nuo Santa Cruz oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio (Ribeira Brava) ir 300 m nuo viešbučio (Funchal).

Paplūdimys:
Viešas, uolėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 2 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas ir stilingas, atnaujintas 2017 m., 32 kambariai, 1 pastatas, 5 aukštai, liftas, nedidelis fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas (vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai), baras; terasa, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, automobilių nuoma; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 papildoma lova - sofa), apie 30 m², elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas (mokama); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, nemokami gultai prie baseino; treniruočių salė; už papildomą mokestį: biliardas, sveikatingumo centras: sūkurinė vonia, suomiška pirtis, garinė pirtis, masažai.


ref:6776

Kitos kelionės datos

Vila Gale Santa Cruz

Portugalija / Madeira / Santa Cruz
763 €
  • Data: 2025-03-08 - 2025-03-15 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> FNC 00:00
    Grįž: FNC 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Stilingas ir prabangus, skirtas tik suaugusiems – idealiai tinka ramiam poilsiui puikiomis klimato sąlygomis. Moderniai sukurtas interjeras ir elegantiškai įrengti numeriai, užtikrina nepakartojamą atmosferą, kurią papildo įspūdingi panoraminiai salų ir Atlanto vandenyno vaizdai. Ypatingai gražūs vaizdai atsiveria iš baro, esančio ant stogo – ši vieta sukuria svečiams tikrai romantišką nuotaiką! Svečiai taip pat gali naudotis baseinu, wellness (sveikatingumo) centru ir restoranu, kuriame patiekiami tarptautinės ir Madeiros virtuvės patiekalai, pagaminti iš vietinių produktų. Verta nuvykti ir į Funšalio centrą, kuris vilioja daugybe barų ir restoranų.

Vieta:
Apie 3 km nuo salos sostinės centro, FUNŠALIO. Šalia pajūrio promenados, Lido viešbučių rajone, netoli – parduotuvės, restoranai, barai. Apie 20 km nuo Santa Cruz oro uosto. Autobusų stotelė prie pat viešbučio (apie 2 EUR/Funšalis).

Paplūdimys:
„Gorgulho”, mažas, viešas, akmenuotas, apie 1 km nuo viešbučio, nusileidimas laiptais, be paplūdimio paslaugų. Apdovanota Mėlynosios vėliavos sertifikatu Lido maudykla (už papildomą mokestį: įėjimas – apie 3 EUR): apie 400 m nuo viešbučio yra dirbtinės terasos su keliais jūros vandens baseinais, skėčiai ir gultai – už papildomą mokestį. Prieiga prie maudyklos – grindiniu. Restoranai, barai.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės. Modernus, pastatytas 1973 m., visiškai atnaujintas 2017 m., 124 numeriai, 2 pastatai, 11 aukštų, 2 liftai, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Lido“ – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, vegetarams skirtas valgiaraštis, 3 barai: „Rooftop Bar 360“, „Pool Bar“, „Lounge Bar“. Valiutos keitimas, 2 konferencijų salės, talpinančios daugiausia 15 asmenų. Terasa su vaizdu į vandenyną ir salas, nemokamas internetas viešose vietose. Už papildomą mokestį: kirpėjas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa”, „American Express”. Viešbutis priima tik 18 m. ir vyresnius svečius.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta); apie 18-20 m², modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas (Wi-Fi), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (už papildomą mokestį), seifas, kavos/arbatos rinkinys. Balkonas (staliukas ir kėdės), vaizdas į Funšalįl. Vaizdas į vandenyną– už papildomą mokestį.
Junior suite:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta); apie 22-28 m², įrengtas kaip standartinis numeris, papildomai – sofa. Panoraminis vaizdas į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, plotas – apie 250 m², gylis – 0,45-1,3 m. Prie baseino yra nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. Treniruoklių salė. Už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: sauna, turkiška pirtis, masažai.


ref:59

Kitos kelionės datos

Do Carmo

Portugalija / Madeira / Funšalis
793 €
  • Data: 2024-10-12 - 2024-10-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 07:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10827

Kitos kelionės datos

Santa Cruz Village

Portugalija / Madeira / Santa Cruz
853 €
  • Data: 2024-10-12 - 2024-10-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 07:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Vieta:
Atstumas nuo viešbučio iki Santa Kruzo centro – apie 100 m. Atstumas nuo viešbučio iki artimiausių parduotuvių ir barų – apie 200 m. Viešbutis yra šalia vietinės reikšmės kelio, apie 400 m nuo autostrados. Atstumas nuo viešbučio iki oro uosto (oro koridoriaus) – apie 3 km. Atstumas nuo viešbučio iki Funšalio – apie 15 km. Atstumas nuo viešbučio iki Santa Kruzo oro uosto – apie 3 km. Netoli viešbučio yra autobusų stotelė. 

Paplūdimys:
Santa Kruzo paplūdimys – viešas, akmenuotas. Atstumas nuo viešbučio – apie 300 m.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Elegantiškas ir modernus. Pastatytas 1996 m., visiškai atnaujintas 2017 m. Viešbutyje yra 40 kambarių, 4 aukštai, liftas. Erdvus vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas (švediškas stalas arba "á la carte“, aptarnauja padavėjai, Viduržemio jūros virtuvė, yra kėdučių ir meniu vaikams), baras prie baseino. Seifas registratūroje. Automobilių stovėjimo aikštelė. Konferencijų centras ne daugiau kaip 70 asmenų. Nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi). Už papildomą mokestį – auklė vaikui. Patogumai neįgaliesiems. Viešbutyje galima atsiskaityti kortelėmis "Visa“, "MasterCard“, "American Express“. Reikalingas užstatas registruojantis (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kredito kortele) galimoms viešbučio išlaidoms padengti: apie 50 EUR už kambarį / viešnagę

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. numerio plotas - apie 25 m², elegantiškas ir modernus, kondicionuojamas. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Belaidis internetas (Wi-Fi). Palydovinė televizija. Telefonas. Seifas. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. užsakius prieš atvykimą. Balkonas (stalelis ir kėdutės). Vaizdas į gatvę.

Sportas ir pramogos:
Mišraus vandens baseinas, kurio plotas – apie 70 m², gylis – 1,2 m, šalia baseino nemokami gultai ir rankšluosčiai. Treniruoklių salė, sveikatingumo centras.

Patogumai neįgaliesiems:
• Svečiai atvežami iš oro uosto į viešbutį ir nuvežami iš viešbučio į oro uostą (yra neįgaliesiems vežti pritaikyta transporto priemonė (pagal užsakymą))
• Neįgaliųjų vežimėliu galima be kliūčių judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą ir baseiną
• Užvažiavimai neįgaliųjų vežimėliams – ties pagrindiniu įėjimu į viešbutį, į vestibiulį ir liftą. Kambarys:


ref:5325

Kitos kelionės datos

Meliá Madeira Mare Resort & Spa

Portugalija / Madeira / Funšalis
878 €
  • Data: 2024-12-14 - 2024-12-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> FNC 00:00
    Grįž: FNC 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Modernus, stilingai įrengtas, priklausantis gerai žinomam viešbučių tinklui Melia Hotels International, bei siūlo aukščiausio lygio paslaugas. Įsikūręs netoli salos sostinės Funšalio, viešbučio interjeras skoningai dekoruotas,yra aukštos klasės restoranai ir barai su terasomis, nuo kurių atsiveria puikus vandenyno vaizdas. Jaukūs kambariai yra prižiūrimi ir turi visus galimus patogumus. Visišką atsipalaidavimą teikia prabangi Malo Clinic Spa, su gausiai siūlomais masažais ir grožio procedūromis.

Vieta:
3 km nuo salos sostinės Funšalio, prie pajūrio tako, atostogų rajone Maspalomas, parduotuvės, restoranai, barai šalia; 20 km nuo Funšalio oro uosto, individualus transportas apie 670 PLN į abi puses (taksi max 3 žmonės) autobusų stotelė šalia viešbučio (apie 2 EUR / Funšalis).

Paplūdimys:
Gorgulho, mažas, viešas, akmenuotas, 50 m nuo viešbučio, nusileisti laiptais, be paplūdimio paslaugų.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2008 m,  2018 m. iš dalies renovuotas (spa), 220 kambariai, 1 pastatas, 10 aukštų, 5 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, Mare Nostrum restoranas - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės), teminiai vakarai, vaikų meniu galima ( žiemos sezono metu lentelė d`hote vakarienės metu - pasirinkimas iš rinkinio meniu) Il Massimo - a la carte, padavėjų paslaugos, Italų virtuvė; restoranuose kedytės vaikams, vegetariški patiekalai; 3 barai: La Luna su terasa, O Ilheu prie baseino, Nini Deck terasoje, OPEN BAR (už papildomą mokestį): neribotas baltasis ir raudonasis vynas, alus, degtinė, sultys, vanduo, kava tam skirtame bare (18.00-23.00). Pinigų keitimas, biblioteka, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras 400 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną ir lentomis nuklotas takelis, sodas, interneto prieigos taškas, nemokamas bevielis internetas viešose viešbučio vietose; Už papildomą mokestį: visą parą kambarių aptarnavimas, gydytojo iškvietimas, vaikų priežiūra (užsakymui), skalbykla, kirpykla; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., apie 25 m2, modernus ir elegantiškas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), interneto ryšys, nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija (LCD 32 '), telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys; Už papildomą mokestį: mini baras, Mokama televizija; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, paprašant iki atvykimo; balkonas (staliukas ir kėdės); 

Sportas ir pramogos:
Baseinas ovalo formos, gėlas vanduo, apie 260 m2, gylis 1,6 m, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, 20 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; Kortų žaidimai; Kartais gyva muzika; Už  papildomą mokestį: biliardo stalas.

SPA Centras:
Modernus ir išskirtinis Malo Clinic SPA: modernus ir išskirtinis, 7 procedūrų kambariai, Aqua zona: uždaras baseinas, gėlo vandens, apie 97 m², gylis 1,4 m, hidromasažas, 2 kaskados; sporto salė; Mokamas: sauna, hamamas, sūkurinė vonia, vandens masažas, Vichy dušas, škotiški dušai, chromoterapija, masažai, treniruoklių klubas, kirpykla, grožio salonas


ref:103

Kitos kelionės datos

Jardim Atlántico

Portugalija / Madeira / Prazeres
889 €
  • Data: 2024-10-19 - 2024-10-27 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 06:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija/ Madeira

Vieta:
• ramiame PRAZERES miestelyje
• apsuptas kalnų
• 480 m virš jūros lygio aukštyje
• apie 1,2 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų
• apie 2 km iki Levada Nova kalnų tako
• apie 40 km nuo Funšalio centro – salos sostinės
• apie 55 km nuo Santa Kruzo oro uosto

Paplūdimys: 
Calheta – viešas paplūdimys, apie 8 km nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus krantas, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami, paplūdimio baras (dirba sezoniškai).

Apie viešbutį:
• keturios žvaigždės
• 97 kambariai, 2 korpusai, liftas
• automobilių stovėjimo aikštelė
• konferencijų salė
• terasa su vaizdu į jūrą
• nemokamas bevielis internetas
• priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Maestro.

Sportas ir pramogos:
• Teniso aikštelė
• badmintonas
• vaikų žaidimų kambarys
• gyva muzika

Baseinas:
• baseinas
• nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino

Mokamos paslaugos:
• skalbykla
• dviračių nuoma

Kambarys:
Studio:

2 asm, (galima 1 papildoma lova); apie 50 m²; vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas); Bevielis internetas; Televizorius; Telefonas; virtuvėlė; šaldytuvas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); už mokestį: seifas

Restoranai:
• Refugio restoranas – regioninė ir tarptautinė virtuvė
• užkandžių baras ir terasos baras


ref:10067

Kitos kelionės datos

Allegro Madeira

Portugalija / Madeira / Funšalis
961 €
  • Data: 2024-10-19 - 2024-10-27 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 06:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Stilingas ir prabangus, skirtas tik suaugusiems – idealiai tinka ramiam poilsiui puikiomis klimato sąlygomis. Moderniai sukurtas interjeras ir elegantiškai įrengti numeriai užtikrina nepakartojamą atmosferą, kurią papildo įspūdingi panoraminiai salų ir Atlanto vandenyno vaizdai. Ypatingai gražūs vaizdai atsiveria iš baro, esančio ant stogo – ši vieta sukuria svečiams tikrai romantišką nuotaiką! Svečiai taip pat gali naudotis baseinu, wellness (sveikatingumo) centru ir restoranu, kuriame patiekiami tarptautinės ir Madeiros virtuvės patiekalai, pagaminti iš vietinių produktų. Verta nuvykti ir į Funšalio centrą, kuris vilioja daugybe barų ir restoranų.

Vieta:
Apie 3 km nuo salos sostinės centro – FUNCHAL, šalia pajūrio promenados, Lido viešbučių rajone, netoli – parduotuvės, restoranai, barai, apie 20 km nuo Santa Cruz oro uosto, autobusų stotelė prie pat viešbučio (apie 2 EUR iki Funšalio)

Paplūdimys:
Gorgulho, mažas, viešas, akmenuotas, apie 1 km nuo viešbučio, nusileidimas laiptais, nėra paplūdimio aptarnavimo, pažymėta Mėlynosios vėliavos sertifikatu Lido maudykla (mokamas įėjimas: apie 3 EUR/asmeniui): apie 400 m nuo viešbučio yra dirbtinės terasos su keliais vandenyno vandens baseinais.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Modernus, pastatytas 1973 m., visiškai atnaujintas 2017 m., 124 numeriai, 2 pastatai, 11 aukštų, 2 liftai, vestibiulis, visą parą veikianti registracija, "Lido“ restoranas – "švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, vegetarams skirtas valgiaraštis, 3 barai: "Rooftop Bar 360“, "Pool Bar“, "Lounge Bar“; valiutos keitimas, 2 konferencijų salės, talpinančios daugiausia 15 asmenų. Terasa su vaizdu į vandenyną ir salas, nemokamas internetas viešose vietose. Už papildomą mokestį: kirpėjas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "American Express". Viešbutis priima tik 18 m. ir vyresnius svečius.

Kambarys:
Standartinis:
2 asmenims, plotas apie 18-20 m², modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas (Wi-Fi), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), seifas, rinkinys kavai/arbatai. Balkonas (staliukas ir kėdutė), vaizdas į Funchal. Už papildomą mokestį – vaizdas į jūrą.;
Junior suite tipo:
2 asmenims (galima pastatyti 1 papildomą lovą), plotas apie 22-28 m², įrengtas taip pat, kaip standartinis numeris, papildomai - sofa. Vaizdas į Funchal. Numeris junior suite ir junior suite su vaizdu į jūrą – už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlas vanduo, plotas apie 250 m², gylis sudaro 0,1-1,6 m, prie baseino yra nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai, treniruoklių salė. Už papildomą mokestį: dviračių nuoma, sveikatingumo centras: sauna, turkiška pirtis, masažas.

Kontaktai:
00351/291700500, www.barcelo.com

Nemokamai:
Belaidis internetas (Wi-Fi)


ref:6912

Kitos kelionės datos

Castanheiro Boutique

Portugalija / Madeira / Funšalis
1032 €
  • Data: 2024-12-07 - 2024-12-14 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> FNC 00:00
    Grįž: FNC 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs pačioje Madeiros širdyje, istoriniame 18 a. visiškai restauruotame pastate. Tai vieta, kur neapleidžia salos istorijos pėdsakai. Viešbutis apstatytas nuostabiais baldais, o interjero detalės apgalvotos iki smulkmenų. Ant viešbučio stogo yra terasa su begalybės baseinu iš kurių atsiveria Funčalio ir vandenyno panorama. Šalia yra elegantiškas restoranas ir profesionalus SPA centras su hidroterapijos baseinu.

Vieta:
Istorinėje Funčalio vietoje su parduotuvėmis ir restoranais, apie 300 m iki muziejų, apie 500 m iki uosto, apie 3 km iki botanikos sodo, apie 18 km iki Santa Cruz oro uosto, autobuso stotelė už 100 m nuo viešbučio (apie 1,8 EUR).

Paplūdimys:
Barreirinha su deginimuisi skirtomis platformomis, vaikų baseinas su jūros vandeniu, priėjimas prie vandens per laiptelius, apie 1,5 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
Butikinio stiliaus, 18 a. pastate, atidarytas 2015 m. po pilnos restauracijos, 81 kambarys, 5 pastatai, 4 aukštų, erdvi registratūra dirbanti visą parą, restorane - à la carte (Viduržemio jūros virtuvė), vaikų kėdės ir meniu, vegetariški patiekalai, baras "Iris", baras "Pretas" su terasa; bagažo saugykla, biblioteka; konferencijų centras iki 80 žmonių, terasa su vaizdu į Funčalį ir vandenyną, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalykla, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 12 EUR / parai, reikia rezervuoti iš anksto). Priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard", "American Express".

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. apie 20 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, šlepetės, chalatas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, vanduo atvykus, mini baras (mokamas); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pranešus prieš atvykimą; prancūziškas balkonas.
Deluxe:
2 asm. (galima 1 pristatoma lova), apie 25 m², įrengimas kaip standartinio  kambario, balkonas (kėdės ir stalas).

Sportas ir pramogos:
Begalybės baseinas, apie 80 m2 , nemokami skėčiai ir gultai. Už papildomą mokestį: treniruoklių salė, Til SPA centras: uždaras baseinas, apie 80 m², sauna, turkiška pirtis, poilsio zona, masažas. Papildomos paslaugos: 18 duobučių golfo aikštynas "Palheiro" apie 10 km nuo viešbučio.


ref:3521

Kitos kelionės datos

Pestana Casino Park Ocean & SPA

Portugalija / Madeira /
1043 €
  • Data: 2024-12-14 - 2024-12-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> FNC 00:00
    Grįž: FNC 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 18 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Madeira

Vieta:
apie 1 km nuo FUNCHAL – salos sostinės centro, prie vietinio kelio, apie 400 m iki parduotuvių, apie 350 m iki Santa Catarina parko, apie 450 m nuo San Chosė tvirtovės, apie 1 km iki Cristiano Ronaldo muziejaus, apie .2 km iki Funšalio senamiesčio; apie 23 km nuo Santa Kruzo oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Funšalio rajone yra keli uolėti paplūdimiai; Lido baseinas (įėjimo mokestis: apie 5 EUR): apie 2 km nuo viešbučio, dirbtinės terasos su keliais baseinais su jūros vandeniu, įskaitant baseiną vaikams su čiuožykla, skėčiais ir gultais mokėti; Formosa, smėlėtas ir uolėtas, nuolaidus krantas, apie 4,5 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 340 kambarių, 1 pastatas, 7 aukštai, liftai, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Panoramico – švediškas stalas, tarptautinė ir regioninė virtuvė, 2 barai: Aqua-Cafe ir Dockside; valiutos keitykla, biblioteka, skaitykla; 14 konferencijų salių iki 628 žmonių, sodas ir botanikos sodas, kurių bendras plotas 15 000 m², nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma; patalpos žmonėms su negalia (kambariai, pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 25 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, kabelinė televizija, radijas, telefonas, rašomasis stalas, lyginimo komplektas (pagal pageidavimą); balkonas (stalas ir kėdės); Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai: begalybės, gėlo vandens, atskira sekcija vaikams, uždaras, ant stogo (16+, veikia priklausomai nuo oro sąlygų), prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; treniruoklių salė, krepšinis, mini futbolo aikštelė, žaidimų kambarys, kazino; žaidimų aikštelė vaikams, gyva muzika, diskoteka; už papildomą mokestį: teniso kortas, golfo aikštynas, vandens sportas; Magic SPA centras (mokamas): sūkurinė vonia, sauna, hamamas, kūno procedūros.


ref:10961

Kitos kelionės datos

Saccharum Resort & Spa

Portugalija / Madeira / Calheta
1080 €
  • Data: 2024-10-12 - 2024-10-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 07:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:Viešbutis su šiuolaikišku dizainu, kurio autorius - inovatyviais sprendimais garsėjanti studija RH+, - tai išsvajota aplinka romantiškoms atostogoms dviese. Įsikūręs patrauklioje vietoje pirmojoje kranto linijoje, su vaizdu į vandenyną ir prabangų jachtų uostą, apsuptas žaliuojančių kalvų. Dominuojantis interjero dizaino motyvas yra cukranendrė, iš kurios šiose apylinkėse yra gaminamas romas. Elegantiškus numerius, kuriuose išlaikoma ta pati tematika, suprojektavo pati Nini Andrade Silva. Viešbutyje yra gražus „infinity“ tipo baseinas, skirtas suaugusiems, su deginimosi terasa, iš kurio vakarais galima grožėtis nuostabiais saulėlydžiais. Platus restoranų ir barų pasirinkimas leis pasimėgauti pasaulio virtuve, o aktyviųjų laukia fitneso centras ir skvošo kortas. Atgaivą kūnui ir sielai siūlo viešbučio SPA su plačia gama procedūrų.

Vieta:
Apie 3 km nuo CALHETA vietovės centro, apie 100 m nuo vietinio baro ir parduotuvės, apie 2,7 km nuo „Centro das Artes Casa das Mudas“, apie 4,5 km nuo „Madalena do Mar“, apie 20 km nuo Encumenados perėjos, apie 33 km nuo Funšalio, apie 48 km nuo Santa Cruz oro uosto, viešbučio autobusas į Funšalį (už papildomą mokestį: apie 25 EUR, privaloma išankstinė rezervacija).

Paplūdimys:
„Calhau“, viešas, akmenuotas, apie 10 m nuo viešbučio, priėjimas gana stačiu takeliu, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai (sezono metu: gegužės- rugsėjo mėn.) ir rankšluosčiai. „Calheta“, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į vandenyną, apie 500 m nuo viešbučio, priėjimas vietiniu keliu, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2015 m., 243 numeriai, 1 pastatas, 9 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, restoranas „Engenho" – „švediškas stalas", regioninė ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, „Alambique" – á la carte, regioninė ir tarptautinė virtuvės, restoranuose kėdutės vaikams. Barai: „Rhum" vestibiulyje, „Fly Lounge", Traphiche“ „Calhau" prie paplūdimio. Parduotuvė su suvenyrais, biblioteka, konferencijų centras 200 asmenų, terasa su vaizdu į vandenyną, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambariuose, auklė vaikui, skalbykla, mašinų stovėjimo aikštelė, dviračių ir automobilių nuomos punktas, yra lygių skirtumai – nerekomenduojamas riboto judumo asmenims. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis: 
2 asm. apie 38 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas. Už papildomą mokestį: mini baras. Papildomai jaunavedžiams: putojančio vyno butelis. Nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas (kavos staliukas ir kėdutės); vaizdas į apylinkes. Kambariai su šoniniu vaizdu į vandenyną arba tiesioginiu vaizdu į vandenyna yra už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
„Infinity“ baseinas, apie 190 m², gylis - 1,14 m, gėlas vanduo. Baseinas suaugusiems, 105 m², gylis 1,13-1,17 m, stačiakampio formos, gėlas vanduo. Baseinas vaikams, gėlas vanduo, gylis - apie 0,38 m, prie baseinų skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Dengtas baseinas, gylis - 0,9–1,2 m, fitneso centras, vaikų žaidimų kambarys. Už papildomą mokestį: skvošas. Už papildomą mokestį: SPA centras (nuo 16 metų): dengtas baseinas, maždaug 68 m², gylis 1,21–1,22 m, šildomas, stačiakampio formos, gėlo vandens, Vichy, sensoriniai dušai, ledo fontanas, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, druskos siena, poilsio kambarys, veido ir kūno procedūros, masažai.


ref:3138

Kitos kelionės datos

The Views Baía

Portugalija / Madeira / Funšalis
1099 €
  • Data: 2024-09-21 - 2024-09-29 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 07:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Puikus viešbutis, skirtas tik suaugusiesiems, įsikūręs nuostabioje vietoje: netoli salos sostinės Funšalio centro, kuriame gausu senovinių paminklų ir pramogų, ir iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas į vandenyną, aplinkines salas ir kalnus. Šiame stilingame „Four Views“ viešbutyje įrengtas modernus, garsios dizainerės Nini Andrade Silva sukurtas interjeras, kuriame puikiai dera komfortas ir pažangios technologijos. Gražiai įrengtas baseinas, viešbučio SPA centras su originaliomis procedūromis, nuotaikingas „Woogie Boogie“ baras ir patogūs kambariai garantuoja komfortiškas ir nepamirštamas atostogas!

Vieta:
Viešbutis įsikūręs maždaug už 500 m nuo FUNŠALIO centro, ant kalvos, virš kelio. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 21 km. Iki autobusų stotelės – apie 200 m. Kelis kartus per dieną kursuoja nemokamas autobusas į Funšalį (vietas būtina rezervuoti iš anksto).

Paplūdimys:
Funšalio rajone yra keli akmenuoti paplūdimiai ir Ponta Gorda maudykla. Apie 2 km nuo viešbučio yra dirbtinės terasos, keli vandenyno vandens baseinai su jūros vandeniu, pritaikyti ir vaikams. Naudojimosi mokestis – apie 5 EUR. 

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Modernus, perduotas eksploatuoti 2009 m. Viešbutyje yra 238 numeriai, yra ir „studio“ tipo kambarių, 1 pastatas, 12 aukštų, 5 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Bay View“ – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai. Baras „Woogie Boogie“ – gėrimai, kokteiliai. Baras prie baseino – užkandžiai ir lengvi patiekalai. Suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė 140 asmenų, terasa su vaizdu į Funšalį. Nemokamas belaidis internetas ir interneto punktas. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambaryje, automobilių nuomos punktas, skalbimo paslaugos, vaikų priežiūra. Patogumai neįgaliesiems. Viešbutyje galima atsiskaityti kredito kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“. Viešbutis priima svečius nuo 18 metų.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), Numerio plotas – apie 21 m². Kambarys modernus, ištaigingas, kondicionuojamas. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Belaidis internetas, palydovinė televizija, šaldytuvas, kavos / arbatos komplektas. Už papildomą mokestį: seifas (apie 2,5 EUR/diena). Balkonas (stalelis ir kėdutės). Už papildomą mokestį – vaizdas į jūrą, mini baras.

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseinas, šildomas sezono metu, kurio plotas – apie 222 m², gylis – apie 0,8–1,2 m. Prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai. Žaidimų salė: stalo tenisas, biliardas, stalo futbolas, animacija suaugusiems, šokių vakarai, gyva muzika. Už papildomą mokestį: padelio teniso kortas (apie 20 Eur/val.) su reikmenų nuomos punktu. SPA centras (įėjimas – apie 5 Eur vienam asmeniui, už procedūras mokama papildomai): gėlo vandens baseinas, plotas – apie 143 m², gylis – apie 1,2 m, hidromasažas, treniruoklių salė, procedūros „Rasul“, masažai, sauna.


ref:234

Kitos kelionės datos

The Views Oásis

Portugalija / Madeira / Canico
1140 €
  • Data: 2024-08-24 - 2024-09-01 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 07:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 23 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs prie pat jūros, gražioje vietoje, iš kurios atsiveria fantastiški vaizdai į Dezertašo salas. Šiame harmoningai su kraštovaizdžiu suderintame viešbutyje yra tvarkingas baseinas su didele saulėta terasa ir žalias sodas su palmėmis ir egzotiškais augalais. Puiki atmosfera ir galimybė atsipalaiduoti gražioje aplinkoje. Patogūs, šviesūs kambariai, kuriuose palaikoma ideali švara. Komfortą ir ramybę papildo maisto įvairovė ir puikus aptarnavimas.

Vieta:
Viešbutis yra įsikūręs maždaug už 3 km nuo Kanisu (Caniço) miesto centro, šalia pėsčiųjų alėjos, ramioje vietovėje. Atstumas iki Funšalio – apie 12 km. Atstumas iki Santa Kruzo oro uosto – apie 11 km. Atstumas iki autobusų stotelės – apie 20 m (apie 2 Eur už kelionę iki Funšalio). Į Funšalį veža nemokamas viešbučio autobusas (nuo pirmadienio iki šeštadienio, kelis kartus per dieną).

Paplūdimys:
Reis Magos paplūdimys – viešas, akmenuotas, maždaug už 150 m nuo viešbučio. Į paplūdimį patenkama pėsčiųjų alėja arba vietinės reikšmės keliu. Be aptarnavimo.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Pastatytas 1992 m., visiškai atnaujintas 2011 m. ir dalinai renovuotas 2019 m. (vestibiulis), 224 numeriai, 1 pastatas, 8 aukštai, 3 liftai. Elegantiškas vestibiulis ir visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Aqua Marina“ – „švediškas stalas", tarptautinė ir vietinė virtuvė, yra kėdučių vaikams, vegetariški patiekalai. Restoranas „Atalaia“ – à la carte, tarptautinė virtuvė, yra kėdučių vaikams. Užkandžių baras „Calhaus Trattoria“ prie baseino, baras „Atlantic“ vestibiulyje. Suvenyrų parduotuvė, juvelyriniai dirbiniai, konferencijų salė talpinanti 270 asmenų, terasa su vaizdu į sodą ir vandenyną. Nemokamas belaidis internetas (Wi-Fi), automobilių stovėjimo aikštelė. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambaryje, kirpykla, skalbimo paslaugos, vaikų priežiūra. Patogumai neįgaliesiems (kambariai pagal užsakymą). Viešbutyje galima atsiskaityti banko kortelėmis: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma vieta), Numerio plotas – apie 20 m². Kambarys tvarkingas, kondicionuojamas. Vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Belaidis internetas (Wi-Fi), televizorius, telefonas. Už papildomą mokestį: seifas (apie 2 Eur už dieną), mini baras. Kavos / arbatos komplektas. Nemokama lovelė vaikui iki 2 m. Terasa arba sodelis (stalelis ir kėdutės). Vaizdas į sodą. Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Sūraus vandens baseinas, kurio gylis – 0,3–2,4 m, atskira dalis vaikams, šalia baseino nemokami skėčiai ir gultai. Treniruoklių salė. Žaidimų kambarys – stalo tenisas, biliardo stalas. Vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys. Taip pat už papildomą mokestį – nardymo mokykla. „Four Stones Spa“ : nemokamai – dengtas gėlo vandens baseinas, plotas – apie 220 m², gylis – 1 m., sūkurinė vonia. Sauna, turkiška pirtis. Už papildomą mokestį: manikiūras, pedikiūras, veido ir kūno procedūros, masažai.


ref:61

Kitos kelionės datos

VidaMar Resort Madeira

Portugalija / Madeira / Funšalis
1151 €
  • Data: 2024-10-19 - 2024-10-27 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:45 -> FNC 00:50
    Grįž: FNC 01:45 -> WAW 06:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Portugalija / Madeira

Vieta:
apie 2 km nuo FUNCHAL centro su daugybe barų, restoranų ir parduotuvių, tiesiai prie vandenyno, autobusų stotelė apie 500 m nuo viešbučio (apie 2 EUR/Lido, Funšalis), apie 18 km nuo Santa Kruzo oro uosto

Paplūdimys:
uolėta pakrantė, nusileidimas prie jūros laipteliais nuo trijų plaukimo platformų prie baseinų, didžiulėje viešbučio terasoje su deginimosi zona.

Viešbutis:
Penkios žvaigždutės, prabangus, modernus dizainas, pastatytas 2000 metais, pilnai atnaujintas 2007 metais, 300 kambarių, 2 sublokuoti pastatai, 10 aukštų, 6 liftai, iš kurių du su panoraminiu vaizdu į terasą su baseinais, erdvi ir elegantiška salė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra,4 restoranai (visi su galimybe pavalgyti - galimybė naudotis kiekvienu restoranu kaip HB viešbučio privilegijų dalimi; būtina išankstinė rezervacija); Ocean – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; Sabor a Mar – à la carte, jūros gėrybės, žuvis, prie baseinų; Mamma Mia – itališka virtuvė; Casa das Espetadas – tradicinė Madeiros virtuvė; visuose restoranuose yra maitinimo kėdutės ir meniu vaikams bei vegetariški patiekalai; Lisaboa baras, baras prie baseino konferencijų centras 400 žmonių, 2000 m² saulės terasa su vaizdu į vandenyną, didelis sodas,kambarių aptarnavimas, gydytojas, aukle (nuo maždaug 10 EUR/val.), kirpykla, skalbykla, automobilių nuoma nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima pastatyti papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams iki 12 metų - sofa), apie 39 m², prabangus ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, kabelinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, papildomai jaunavedžiams: gėlių puokštė, vaisių krepšelis, butelis putojančio vyno; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), mini baras (mokamas). Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 infinity baseinai, sūrus vanduo, gylis 0,9-1,4 m, apie 95 m², gylis 0,4-1,2 m, apie 95 m², apie 80 m², vaikų baseinas, gylis 0,4 m, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų, Aqua zona: uždaras baseinas su atskira sekcija vaikams, sūkurinė vonia, sauna. 2 skvošo kortai, daugiafunkcinė sporto aikštelė: tinklinis, krepšinis; „Vida“ sveikatingumo klubas: pilnai įrengta treniruoklių salė su užsiėmimais; žaidimų aikštelė; vaikų klubas AQUATICA (3-11 m., veikia 5 dienas per savaitę), kambarys su oro kondicionieriumi; animatoriai; kasdieninės pasakų skaitymo programos (užsienio kalba); meno žaidimai, piešimas, lėlių spektakliai, sportinė veikla vaikams: plaukimas, tenisas, futbolas, retkarčiais gyva muzika bare „Lisboa“; proginės animacijos suaugusiems ir vaikams; biliardas; stalo tenisas; žaidimų kambarys; už papildomą mokestį: vandens sportas (sezoninis): nardymas, burlenčių sportas, baidarės, vandens dviračiai


ref:75

Kitos kelionės datos

Calheta Beach

Portugalija / Madeira / Calheta
1200 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:50 -> FNC 12:10
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Šeimyninis viešbutis, įsikūręs ramiose apylinkėse, tarp didingų kalnų ir smėlėto Calheta paplūdimio – ideali vieta ne tik saulės ir vandens vonių ištroškusiems poilsiautojams, bet ir paplūdimio tinklinio ar vandens sporto mėgėjams. Viešbutyje galėsite patogiai atsipalaiduoti šiltomis spalvomis dekoruotuose kambariuose ir apartamentuose su virtuvėlėmis. Vaikų laukia žaidimų aikštelė ir pramoginiai renginiai prie baseino, suaugusieji vakarais galės klausytis gyvos muzikos arba atsipūsti SPA centre, kurio specializacija – procedūros su jūros dumbliais

Vieta:
Apie 2,5 km nuo CALHETA vietovės centro. Apie 20 m nuo vietinių parduotuvių ir barų. Apie 1,9 km nuo Centro das Artes Casa das Mudas. Apie 5 km nuo Madalena do Mar. Apie 20 km nuo Encumenados perėjos. Apie 33 km nuo Funšalio. Apie 50 km nuo Santa Cruz oro uosto. Viešbučio autobusas į Funšalį (už papildomą mokestį: apie 20 EUR).

Paplūdimys:
„Calheta”, viešas, smėlio, nuolaidus įėjimas į vandenyną, apie 10 m nuo viešbučio, priėjimas viešbučio takeliu. Už papildomą mokestį: skėčiai, čiužiniai ir gultai. Baras paplūdimyje (veikia sezono metu).

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje – keturios žvaigždutės. Elegantiškas ir modernus, pastatytas 1999 m., renovuotas 2017 m., 153 numeriai, 1 pastatas, 6 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas „Calheta" – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, „Onda Azul" netoli paplūdimio – à la carte, žuvies patiekalai, barai: „Rabaçal“, „Pôr do Sol“. Biblioteka, 2 konferencijų salės iki 92 asmenų, terasa su vaizdu į paplūdimį, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: auklė vaikams, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė, dviračių nuoma, automobilių nuomos punktas. Yra lygių skirtumų – nerekomenduojama riboto judumo asmenims. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 32 m². Modernus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas (už papildomą mokestį). Papildomai jaunavedžiams: vaisių krepšys ir butelis putojančio vyno. Balkonas (stalelis ir kėdės), vaizdas į kalnus. Vaidas į vandenyną už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, plotas apie 270 m², gylis – 0,8-1,35 m, hidromasažai, gėlo vandens baseinas vaikams, gylis – 0,35 m, prie baseino yra nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai. Uždaras baseinas, šildomas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 80 m², gylis – 1-1,35 m. Sporto salė, paplūdimio tinklinis (gegužės-rugsėjo mėnesiais), paplūdimio futbolas, stalo tenisas, biliardas. Žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas, pramoginiai renginiai vaikams ir suaugusiems prie baseino, gyva muzika vakarais baruose „Racabal“ ir „Por do Sol“. Už papildomą mokestį: vandens sportas – nardymas, baidarės, burlenčių sportas. SPA centras: sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, už papildomą mokestį – procedūros su dumbliais, masažai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30–10.00 val.), pietūs (13.00–14.00 val.), vakarienė (18.30–21.30 val.) restorane „Calheta“ – „švediškas stalas“, užkandžiai bare „Pôr do Sol“ arba „Rabaçal“ (10.00–13.00 val. ir 14.30–18.30 val.), nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare „Pôr do Sol“ arba „Rabaçal“ (10.00–23.00 val.), à la carte vakarienė restorane „Onda Azul“ (būtina išankstinė rezervacija). Ne daugiau kaip 2 rezervacijos kambariui/ savaitei). 


ref:2136

Kitos kelionės datos

Savoy Palace

Portugalija / Madeira / Funšalis
1356 €
  • Data: 2024-04-06 - 2024-04-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:50 -> FNC 12:10
    Grįž: FNC 13:00 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:*****

Regionas: Portugalija / Madeira

Trumpas aprašymas:
Gražioje vietoje, su puikiu vaizdu į Atlanto vandenyną, garantuoja nepamirštamą poilsį Madeiroje. Tai vieta patiems reikliausiems poilsiautojams, vertinantiems šiuolaikiškus ir elegantiškus interjerus - čia juos suprojektavo pati Nini Andrade Silva. Įspūdžius jūsų gomuriui garantuos net 5 barai ir 5 restoranai, siūlantys pačius įvairiausius patiekalus, įskaitant ir vietinius specialitetus. Viešbutyje yra keletas baseinų ir puikiai įrengtas SPA centras, užtikrinsiantis palaimingą atsipalaidavimą prabangos apsuptyje. Iš čia netoli iki Funšalio centro su daugybe pramogų.

Vieta:
Viešbučių rajone, prie vietinio kelio, apie 3 km nuo FUNŠALIO centro, apie 22 km nuo Santa Cruz oro uosto, autobuso stotelė apie 20 m nuo viešbučio (Funšalio centras).

Paplūdimys:
„Praia Formosa,“ viešas, akmenuotas, status nusileidimas į vandenyną, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 5 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - penkios žvaigždutės, elegantiškas ir prabangus, atidarytas 2019 m. vasarą, 352 numeriai, 1 pastatas, 17 aukštų, 10 liftų, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Pagrindinis restoranas „Hibiscus“ – „švediškas stalas", tarptautinė ir vietinė virtuvė, yra kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, „Orchidaceae Atelier“ – „švediškas stalas", vietinė virtuvė, restoranas – „švediškas stalas", tarptautinė virtuvė, restoranas „Alameda“ - à la carte, Viduržemio jūros virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, „Galáxia Skyfood“ -  à la carte, tarptautinė virtuvė, vakarienės metu reikalaujama formali apranga (vyrams - ilgos kelnės), à la carte restoranuose privaloma išankstinė rezervacija, 5 barai: „Galáxia Skybar“, „Lobby Lounge“, „Bar & Cigars“, „Vimes Entertainment Bar“, „Jacarandá Lounge & Club“. Parduotuvės su suvenyrais ir drabužiais, biblioteka, konferencijų centras 1400 asmenų, terasa su vaizdu į vandenyną ir Funšalį, sodas, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: aptarnavimas kambariuose, kirpykla, skalbykla. Viešbutyje priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (asmenims, vyresniems kaip 18 metų), apie 42 m², elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, mini baras, kavos/arbatos rinkinys, seifas, balkonas (kavos staliukas ir kėdutės), vaizdas į gatvę. Kambariai su vaizdu į sodą ir kambariai su vaizdu į jūrą – už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas, gėlo vandens, „infinity“ tipo baseinas (asmenims, vyresniems kaip 16 metų), gėlo vandens, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, žaidimų kambarys, pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams, diskoteka, gyva muzika.  Laurea SPA (už papildomą mokestį) asmenims, vyresniems kaip 16 metų: dengtas baseinas, šildomas, gėlo vandens, sauna, sūkurinė vonia, ledo fontanas, masažinės srovės, poilsio kambarys, fitneso salė, 11 procedūros numerių.


ref:6777

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Madeira viena iš gražiausių bei saugiausių vietų kelionei. Visus metus žydinti ir žaliuojanti sala traukia keliautojus, bei tuos kurie mėgsta įveikti ne vieną kilometrą pėsčiomis kalnų takais. Funšalis - pagrindinis Madeiros salų miestas ir administracinis centras. Svarbus jūrų uostas bei tarptautinis oro uostas. Iš Funšalio yra kilęs žymus futbolininkas Kristianas Ronaldo, kurio garbei salų sostinėje pastatytas paminklas ir netgi muziejus, kuriame futbolo gerbėjai gali įsigyti suvenyrų su garsenybės parašu.

Funšalio miestas yra įsikūręs gražiame gamtos sukurtame amfiteatre, vaizdu į mėlynajį Atlantą, kalnų užnuguryje. Čia daugelį metų buvo vienas iš pagrindinių Atlanto kruizinių laivų uostų. Madeiroje galima nardyti skaidriame vandenyje, užsiimti banglenčių ar parasparnių sportu, plaukti valtimis, pasiplaukioti su delfinais, stebėti banginius, dalyvauti ekskursijose. Funšalyje vyksta daug festivalių, bet žymiausias jų Naujųjų metų fejerverkų festivalis, kuris įtrauktas į Gineso rekordų knygą, kaip didžiausias festivalis. Kiti žymus festivaliai: Funšalio Karnavalas, Gėlių festivalis, Tarptautinis Atlanto Fejerverkų Varžybos, Vyno festivalis. 

Ką pamatyti Madeiroje

  • Canico – tai smarkiai populiarėjantis miestelis tarp atvykstančių turistų, taip pat esantis netoli pagrindinio salos miesto - Funšalis. Viešbučių pasiūla čia taip išaugusi: šiandien Canico aptarnauja daugiausia turistų po Funšalio. Miestelio vardas kilo nuo ilgo plono augalo, vadinamo „Caniços“, kuris labai gausiai vešėjo saloje, kai ji buvo atrasta. Skalaujamas Atlanto vandens, lepinamas malonaus klimato Canicos kaimelis pritraukia didelius žmonių srautus tiek vasarą, tiek ir žiemą. Kurorte savo vietą ras norintys pramogų, linksmybių ar ramybės bei atsipalaidavimo. Čia dar rasite Banginių muziejų, kurio ekspozicija apima banginių medžioklės būdus, naudotus įrankius, transportavimo metodus, meno dirbinius iš kaulų ir dantų. Pastato sieną puošia natūralaus dydžio banginio maketas.
     
  • Funšalis yra pasakiško grožio įlankos ir didingų kalnų apsupta salos sostinė, kuri pelnytai vadinama vienu iš nuostabiausių Portugalijos miestų. Kaip sakė portugalų poetas ir dramaturgas Julio Dinis, Funšalis – „tai miestas, kurį iš vienos pusės puošia jūra, iš kitos – kalnai, o jis pats tarsi miegantis ir besišypsantis kūdikis, saugus ir šiltas tarp savo tėvų“. Ir iš tikrųjų, Madeiros sostinė – tikras rojus šalia Atlanto vandenyno ir puikiai Portugalijos dvasią atspindintis miestas. Nepaisant natūralaus grožio, Funšalis rasite kolonijinių laikų restoranų, puošnių sodų, spalvingų turgaviečių bei puošnią XVI a. katedrą. Būtinai užeikite į Story Centre muziejų, kuriame interaktyvių ekspozicijų dėka galėsite pamatyti, išgirsti ir net užuosti svarbiausius salos istorijos ir kultūros momentus. Ne mažiau įspūdingi ir šiuolaikinio meno, elektros, amatų, gamtos muziejai. Mieste taip pat rasite vyninių, begalę kavinių, restoranų ir barų. Nepamirškite skersai išilgai išmaišyti Funchal turgaus bei senamiesčio – tikrai nepasigailėsite.
     
  • Machico – seniausias miestas saloje, buvusi sostinė. Jo ištakos siekia tolimąjį XV a. Įsikūręs šiaurės rytinėje salos dalyje, vos už 17 km nuo sostinės Funchal, turi apie 10 000 gyventojų. Miesto gyventojai didžiuojasi nuo pat įkūrimo išlikusia architektūra – bažnyčiomis, kariniais įtvirtinimais. Jeigu sugalvosite pasinerti į šiltas Atlanto bangas, tą galėsite padaryti čia pat esančiame viename iš vos kelių salos smėlio paplūdimių. Miestas populiarus ir tarp nardymo mėgėjų, o puikių nuotraukų padarysite užsiropštę ant Pico do Facho kalvos.
     
  • Santa Cruz miestelis įsikūręs rytinėje salos dalyje, kelis kilometrus į pietus nuo Madeiros oro uosto, todėl susisiekimas su juo tikrai patogus, greitai galima pasiekti ir kitus salos miestus dėl pro Santa Cruz einantį greitkelį. Santa Cruzo bažnyčia dažnai puikuojasi sąrašuose tų vietų, kurias turistams reikia pamatyti. Pastatyta dar 1533 m, ji vis dar puikiai atrodo ir yra labai lankoma. Paslaugų sektorius – pagrindinis ekonomikos varikliukas šiame mieste. To įtaka yra paskutinių metų smarkus infrastruktūrų, susisiekimo gerinimas, investuotojų pritraukimas, įtakojęs viešbučių padidėjusią pasiūlą ir gausesnius turistų srautus. Čia rasite ir gražias miestelio aikštes, kavinių, restoranėlių. Nors pajūrio krantas – uolos, bet mieste sukurti dirbtiniai paplūdimiai, geros galimybės vandens sportui. Santa Cruz vandens parkas yra vienintelis toks visoje saloje. Parkas įsikūręs po atviru dangumi Ribeira Boaventura mieste. Lankytojai gali mėgautis keliolikos rūšių čiuožyklomis, dirbtinėmis upėmis ir baseinais.
     
  • Canical įsikūręs rytinėje Madeiros salos dalyje. Tai mažas žvejų kaimas iki 1982m. buvo banginių medžioklės centras. Turi banginių muziejų, čia galite rasti daug paminklų, realaus dydžio banginio modelį, nuotraukas ir daug daugiau. Canical yra lengvai pasiekiamas iš Machico miesto, per naują greitkelį, kur jūs galite mėgautis nuostabiu kraštovaizdžiu. Būtinai apsilankykite Canical rugsėjį, kai vyksta unikalus ir puikus festivalis, skirtas žvejams, kuris vyksta kartą per metus.​
     
  • Ponta Delgada yra nedidelis kaimas šiaurinėje Madeiros salos pakrantėje, įsikūrusi San Vicente rajone su nuostabiu kraštovaizdžiu su kalnais ir jūra. Nuo uolų galite pasigrožėti žavingo kaimo vaizdais. Čia taip pat yra vietinė bažnyčia prie jūros ir naujas baseino kompleksas, muziejus, priklausantis garsiam mokytojui, rašytojui ir žurnalistui Horácio Bento de Gouveia su jo paskelbtų darbų ir antikvariniais daiktais.
     
  • Ponta do Sol įsikūręs pietvakariuose. Tai taikus ir gražus kaimas prie jūros ir labiausiai saulėta vieta saloje, kur jūs galite mėgautis puikiu akmenukų paplūdimiu ir gražiu saulėlydžiu.
     
  • Porto Moniz yra vienas iš seniausių vietovių Madeiros šiaurėje, ir vienas iš labiausiai lankomų dėl natūraliai susidariusių baseinų. 


Koks oras Madeiroje?

Čia puikus klimatas: dėl  Atlanto vandenyno vėsos vasaros čia nebūna labai karštos.  Visus metus oro temperatūra Madeiroje svyruoja tarp 19 ir 25 laipsnių šilumos. Tikro lietaus beveik nebūna. Jei salos vienoje pusėje  lyja, tai, kaip taisyklė, kitoje pusėje kaitina saulute. Pakilus, i kalnus kabo tirštas rūkas, krenta dulksna. Drėgmės daug, todėl augmenija įspūdingai žalia.

Madeiros virtuvė

Per salą driekiasi gausūs vynuogynai ir bananų plantacijos. Madeira nuo seno garsėja spirituotu, malonaus skonio vynu, kurio svarbą salos ekonomikai primena vyno šventės, rengiamos kiekvieną rudenį nuimant vynuogių derlių. Bananai yra neatsiejama madeiriečių valgiaraščio dalis. Iš jų gaminami ne tik alkoholiniai gėrimai, bet ir gardus džemas, kurį kiekvieną rytą radome ant pusryčių stalo. Keptas bananas valgomas su juodąja kardžuve. Portugalai ją vadina „espada“ ir sužvejoja net kelių šimtų metrų gylyje prie Madeiros krantų.

Madeiros vynas - tai vienintelis prekės ženklas iki šiol atstovaujanti Madeirą. Vyno atsiradimo istorija pasakoja, kad vienas jūreivis neišpylė manomai surūgusio vyno, o kelis mėnesius jį palaikė šiltame vandenyne ir gėrimas tapo toks skanus. Norėdami paragauti šio vyno, nebūtinai turite vykti į Madeirą, jo galima nusipirkti ir Lietuvoje, tai reiškia, kad vynas nebūtinai atkeliavęs iš Portugalijos, tiesiog, atspindi vyno gamybos būdą.

Įdomūs faktai apie Madeirą

Lankytinos vietos: Ugnikalnių centras ir Šv. Vincento uolos, Madeiros Istorijos centras, Cukraus muziejus, Vyno muziejus, Banginių muziejus, daugelis bažnyčių.

  1. Galima pamatyti 15 rūšių banginių netoli Madeiros.
  2. Madeiros nacionalinis rezervatas laikomas pasauliniu ištekliu.
  3. Madeiros botanikos sodas žinomas savo vešlia augmenija.
  4. Madeira žymi vynais, kurie gaminami nuo senų laikų. Sala turi savo vandens kanalų sistemą (levadas), kuriais buvo pateikiamas vanduo į vynuogynus. Šiandien atlieka kopimo takų funkciją, suteikdama nuostabių vaizdų.
  5. Laurissilva miškas- aukščiausia salos vieta, įtraukta į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą.
  6. Dezertašo salos, esančios netoli Madeiros, yra 3 vulkaninės kilmės salos, priskirtos  nacionaliniam rezervatui. Šalia šių salų galima sutikti Viduržemio jūros ruonius vienuolius, vienus iš rečiausių ruonių pasaulyje.
  7. Kristupas Kolumbas ne tik apsilankė Madeiroje, bet ir susituokė.
  8. Džono Hiustono filmas „Mobis Dikas“ buvo filmuojamas Kanikalo mieste 1956 metais, kuris buvo banginių gaudymo centras iki 1981 metų. Filmavimas ilgai netruko, nes pagrindiniam filmo aktoriui prasidėjo jūros liga. Banginių muziejus dabar yra įkurtas Banginių gaudymo įmonės biure.
  9. Madeiros salos laikomos Atlanto perlu.
  10. Sala yra vulkaninės kilmės, tačiau ugnikalniai yra neveikiantys.
  11.  Šių salų nacionaliniuose rezervatuose galima rasti vieną iš rečiausių augaliją pasaulyje.
  12. Pritraukia vidutiniškai 1 mln. turistų per metus.