• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Aloft Muscat

Omanas / Muscat / Seeb
1025 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-21 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:25 -> MCT 04:05
    Grįž: MCT 13:40 -> WAW 22:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Modernus viešbutis puikioje vietoje, kuriame šurmuliuojančio Muskato žavesys derinamas su ramia rajono atmosfera. Visiškai naujas – pastatytas 2023 m., džiugina erdviais ir madingais lofto stiliaus interjerais, kurtas atkreipiant dėmesį į smulkiausias detales. Viešbutyje yra 3 restoranai, tiekiantys tarptautinius patiekalus ir skanius mėsainius, jaukus baras, puikiai tinkantis atsipalaiduoti su taure vyno, ir patogūs kambariai su vaizdu į miestą. Svečiai mėgsta čia leisti laiką maudydamiesi baseine ant stogo, atsipalaiduoti saunoje ir sportuoti treniruoklių salėje. Po visos dienos veiklos rekomenduojame malonius vakarus su gyva muzika, organizuojamus pasirinktomis dienomis.

Vieta:
apie 3 km nuo MUSCAT centro, Ghala Industrial Estate rajone, parduotuvės, barai ir restoranai apie 3 km nuo viešbučio, apie 9 km iki Gamtos istorijos muziejaus, apie 15 km nuo Karališkojo operos teatro Maskatas, maždaug 25 km nuo Mutrah forto, maždaug 28 km nuo Maskato vartų muziejaus, Al Mirani forto ir Omano nacionalinio muziejaus, apie 29 km nuo Al Jalali tvirtovės; apie 9 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 850 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 7 km nuo viešbučio, susisiekimas viešuoju transportu, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir stilingas, pastatytas 2023 m., 193 kambariai, 1 pastatas, 9 aukštai, 4 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 a la carte restoranai: pagrindinis Tha Backstage - tarptautinė virtuvė, Arcade - tarptautinė virtuvė, Wave Burger – amerikietiška virtuvė, baras W XYZ®; konferencijų centras; automobilių stovėjimo aikštelė, terasa, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: konsjeržo paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Aloft:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 31 m2, vonios kambarys (vonia arba dušas; tualetas), televizorius, telefonas, lyginimo komplektas, mažas šaldytuvas;už  papildomą mokestį: bevielis internetas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); vaizdas į miestą;
Savvy:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 31 m2, pirmam aukšte, įrengimas kaip aloft kambario, vaizdas į miestą.

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, gėlas vanduo, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė; gyva muzika (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestįi: žaidimų kambarys, biliardas, sauna, garinė pirtis.


ref:10740

Kitos kelionės datos

Wyndham Garden Muscat Al Khuwair

Omanas / Muscat / Muscat
1033 €
  • Data: 2024-09-27 - 2024-09-30 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Moderni, ryškių spalvų, puiki idėja atostogoms dviese. Vietoje yra konferencijų centras, todėl jis puikiai tinka verslo kelionėms. Laisvalaikiu galėsite paplaukioti baseine ant stogo, atsipalaiduoti SPA centre ar naudotis sporto sale. Būtinai aplankykite Muskato centrą, įskaitant: miesto simbolį – Didžiąją Sultono Qaboos mečetę, kuri savo didingumu džiugins kiekvieną įmantrios architektūros mėgėją. Taip pat eikite į paplūdimį ir mėgaukitės atostogomis rytietiškoje aplinkoje!

Vieta:
apie 6,5 km nuo MUSKATO centro, Al Khuwayr South rajone, šalia viešbučio yra parduotuvės, barai ir restoranai, apie 5,5 km nuo Sultono Qaboos Didžiosios mečetės, apie 6,5 km nuo Maskato Karališkojo operos teatro, apie 9 km nuo Qurum gamtos parko, apie 16 km nuo forto Mutrah mieste, apie 19 km nuo Maskato vartų muziejaus, Al Mirani forto ir Omano nacionalinio muziejaus, apie 21 km nuo Al Jalali forto; apie 17 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 1 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Sarooj, viešas, smėlėtas, nuolaidus, apie 3 km nuo viešbučio, privažiavimas keliu, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, statytas 2020 m., 143 kambariai, 1 korpusas, 7 aukštai, 3 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Al-Andalus – švediškas stalas arba à la carte, tarptautinė virtuvė, kavinė; mini parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (4 kambariai) max 150 žmonių, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: konsjeržo paslaugos, kambarių aptarnavimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 35 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo komplektas; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (pagal suvartojimą);
Deluxe:
2 asm, (galima 1 papildoma lova ), apie 47 m2, įrengimas kaip superior kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, nemokami gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė; SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas (tik moterims), nemokami gultai ir rankšluosčiai prie baseino, 2 pirtys (atskirai moterims ir vyrams).


ref:10739

Kitos kelionės datos

Barceló Mussanah Resort

Omanas / Muscat / Al Musannah
1089 €
  • Data: 2024-11-27 - 2024-12-04 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MCT 00:00
    Grįž: MCT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Muscat

Trumpas aprašymas:
Stilingas, garsaus viešbučio Barceló prekės ženklas garantuoja profesionalų aptarnavimą ir aukštą paslaugų lygį. Visai šalia viešbučio yra prieplauka ir gražus privatus paplūdimys, apsuptas palmių – puikiai tinka poilsiui dienos metu. Svečiai gali naudotis maloniais baseinais, įskaitant 2 bekraščius baseinus, iš kurių atsiveria fantastiški Omano įlankos vaizdai. Aktyvūs svečiai gali mėgautis 2 teniso kortais ir gerai įrengtu treniruoklių centru. Viešbutis rekomenduojamas kaip bazė tyrinėti Omaną.

Vieta:
apie 20 km iki AL MUSSANAH centro, artimiausios parduotuvės apie 500 m nuo viešbučio; apie 80 km nuo Maskato; apie 90 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, kabinos, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2021 m., 308 kambariai, 3 pastatai, 5 aukštai, 6 liftai, fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas Mydan – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, patiekalai vegetariški, Azure restoranas ( mokama) - à la carte, tarptautinė virtuvė, 3 barai, įskaitant barą prie baseino, kavinė; terasa su vaizdu į jūrą ir prieplauką, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 31 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Šeimyninis su 1 miegamuoju:
2 asm, (galima pastatyti 3 papildomas lovas), apie 115 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), virtuvėlė, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; 
Duplex su 2 miegamaisiais: 
4 asm. (galima pristatyti 2 papildomas lovas vaikams), apie 125 m²,  įrengimas kaip šeimyniame kambaryje, vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo: apie 395 m², gylis apytiksl. 1,2 m ir 2 infinity baseinai, kiekvienas apie 111 m², gylis apytiksl. 1,2 m, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 32 m², sūkurinė vonia, nemokamas skėtis, gultas, čiužinys ir rankšluosčiai; 2 teniso kortai su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, treniruoklių salė (24 val.), joga, stalo tenisas, tinklinis, mini golfas, badmintonas; mini klubas; SPA centras: sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, už papildomą mokestį: masažai; išorinis pasiūlymas (mokamas): snorkeling, nardymas, žvejyba, baidarės, vandens paspirtukai, SUP, zip line.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.30), švediško stalo vakarienė (18.30-22.30) restorane Mydan; užkandžiai (16.30-17.30) nurodytoje vietoje; gaivieji gėrimai prie maitinimo Mydan restorane ir bare prie baseino (10.00-23.00) ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai - vynas, alus, degtinė, romas, viskis, brendis, džinas, aperityvas nurodytuose baruose (12.00-15.00, 18.00-23.00, penktadieniais). nuo 14.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3810

Kitos kelionės datos

Przygoda Z Omanem

Omanas / Pažintinė kelionė / Pažintinė kelionė
1106 €
  • Data: 2024-12-18 - 2024-12-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MCT 00:00
    Grįž: MCT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Muskat • Barka • Nakhl • Al Rustaq • Thowara • Hawiyat Najm • Wadi Tiwi • Sur • Muskat • Nizwa • Birkat Al Mouz • Mauskat

Vis dar paslaptingas Omano sultonatas atskleidžia savo paslaptis. Į programą įtrauktos 2 jos sostinės: dabartinė – rytietiškas Maskatas su nuostabia krantine, sultono Qaboos rūmai ir mečetė bei buvusi – Nizva, išlaikiusi nepaprastą žavesį. Maršrutas taip pat apima didingus Hajaro kalnus, žalias palmių giraites, nuostabius dykumos fortus ir vatus, atnešančius palengvėjimą nuo kaitrios dykumos saulės. Taip pat bus laiko atsipalaiduoti ir degintis, o norinčiųjų lauks kruizas ir nardymas po koralinį rifą. Maršrutas Omane: apie 1080 km.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Tiesioginis skrydis į Muskatą. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.
2 DIENA. MUSKAT 
Pusryčiai.Apsilankymas MUSKATE. Pervežimas į Sultono Qaboos Didžiąją mečetę, išsiskiriančią nepaprasta architektūra. Pastatas puikiai dera tarp estetikos, kultūros ir giliai įsišaknijusių islamo tradicijų. Apsilankymas Bait Baranda miesto istorijos muziejuje. Lankytinos vietos: senoji miesto dalis, apsupta kalnų ir saugoma XVI amžiaus Jalali ir Mirani fortų, Al Alamo rūmai – sultono Qaboos rezidencija. Apsilankymas Bait Al Zubair muziejuje – galimybė susipažinti su Maskato paveldu, įskaitant tradiciniai Omano ginklai, papuošalai, kostiumai ir namų įrankiai. Po pietų pasivaikščiojimas Muttrah promenada, besitęsiančia apie 3 km palei pakrantę, su vaizdu į senąjį Maskatą, įskaitant Muttrah mečetę, kurios skiriamasis bruožas yra mėlynas kupolas. Kiekvieną vakarą promenada prisipildo vietinių gyventojų ir turistų, vaikštančių tarp daugybės barų ir restoranų. Laisvalaikis. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
3 DIENA. MUSKAT – BARKA – NAKHL – AL RUSTAQ – AL KASFAH – THOWARA (trasa: ok. 280 km)
Pusryčiai. Apsilankymas Bait Al Gasham muziejuje, kuris yra maždaug 300 metų senumo įtvirtintame dvare, pastatytame iš molio plytų. Muziejuje yra įdomi ekspozicija, demonstruojanti buvusios aristokratijos kasdienybę. Pervežimas į BARKA Maskato pakraštyje. Pervežimas į vietinį žuvies turgų, kuriame vaikštant tarp prekystalių su rytiniu laimikiu, lankytojas tampa žiūrovu ir kasdienybės dalyviu. Garsus apsikeitimas nuomonėmis, prekybininkų ir pirkėjų derybų dėl kainų reginys, tikrinantis laimikio kainą ir kokybę. Laisvas laikas. Tada važiuosite į vieną įdomiausių dykumos fortų Omane – NAKHL. Forto istorija nepaprastai turtinga ir įdomi. Jis buvo pastatytas iki islamo laikais, daug kartų buvo perstatytas ir plečiamas. Šiuo metu, be kita ko, yra istorinių ginklų muziejus. Jis yra už kelių kilometrų nuo AL-RUSTAQ miestelio su įdomiu fortu, kurio apylinkėse yra AL KASFAH karštosios versmės. Laisvas laikas poilsiui oazėje. Tada važiuosite į THOWARA oazę, pasivaikščiokite ir laisvo laiko. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
4 DIENA. MUSKAT – HAWIYAT NAJM – WADI TIWI – SUR (maršrutas: apie 500 km)
Pusryčiai. Dienos kelionė palei pakrante. Vaizdiškai gražus maršrutas prasideda nuo HAWAIYAT NAJM, arba krentančios žvaigždės, kaip vietiniai vadina karstiniu krateriu, užpildytu turkio spalvos vandeniu. Laisvas laikas gaivioms maudynėms krištolo skaidrumo vandenyje. Toliau maršrutas veda į WADI TIWI. Wadi yra vienas iš būdingiausių Omano kraštovaizdžio elementų. Tai natūralūs vandens telkiniai dykumos kraštovaizdyje, itin mėgstami Omanų, norinčių pailsėti nuo dykumos ir saulės. Pasivaikščiojimas taku iki oazės ir laisvalaikis. Pervežimas į SUR – vieną svarbiausių Omano miesto centrų. Apsilankymas laivų statykloje-muziejuje, kur galima susipažinti su arabiškų dhow valčių gamybos tradicijomis. Parodoje – tradiciniai Omano laivai, nuotraukos, kuriose matyti senasis miesto ir laivų statyklos gyvenimas. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
5 DIENA. MUSKAT
Pusryčiai.  Kelių valandų ekskursija po MUSCAT: Karališkoji opera, Bait Al Baranda muziejus, multimedijos parodos pavidalu demonstruojanti Omano istoriją etnografine perspektyva. Apsilankymas vienoje iš daugelio meno galerijų. Pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): 2 valandų atpalaiduojantis kruizas tradiciniu Dhow laivu palei Maskato pakrantę. Kruizas – puiki proga pasigrožėti Senojo Maskato architektūra besileidžiančios saulės spinduliuose. Grįžimas į viešbutį, laisvas laikas. Vakarienė ir nakvynė.
6 DIENA. NIZVA – BIRKAT AL MOUZ (maršrutas: apie 300 km)
Pusryčiai. Pervežimas į NIZVA – buvusią Omano sostinę, išlaikiusią savo žavesį. Apsilankymas turguje, žinomame dėl meniškų sidabro ir vario gaminių. Apsilankymas įspūdingiausioje Omano tvirtovėje – Jabreen ir didingame Bahlos forte, įtrauktame į UNESCO sąrašą. Tvirtovė tikriausiai buvo įkurta VI amžiuje prieš Kristų, per šimtmečius buvo daug kartų perstatyta ir plečiama. Šiuo metu tai yra didžiausias fortas Omane, atviras visuomenei. Pervežimas į Hajar kalnus į BIRKAT AL MOUZ miestelį, kurio pavadinimas vertime reiškia „bananų ežeras“ ir visiškai atspindi šios vietos charakterį. Kalnų papėdėje driekiasi žalumos kupinas kraštovaizdis. Pasivaikščiojimas tarp bananų medžių ir palmių giraitės atgaivina nuo kaitrios saulės ir visur paplitusio dykumos kraštovaizdžio. Miestelyje galima pamatyti Omanui būdingų tradicinių pastatų liekanų ir drėkinimo sistemų. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
7 DIENA. MUSKATAS
Pusryčiai. Laisvas laikas arba pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): pervežimas 4x4 automobiliais link wadi. Maršrute atsiveria vaizdingi Hajaro kalnų vaizdai. Pervežimas į Wadi Bani Khalid, laikomą vienu gražiausių pasaulyje. Laikas maudynėms kristaliniuose vandenyse ir puiki proga pasidaryti nuostabių nuotraukų palmių giraičių, uolų baseinų ir stačių tarpeklių apsuptyje. Ekskursijos pabaigoje – jaudinantis pasivažinėjimas Wahiba Sands dykumos kopomis. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
8 DIENA
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Laisvas laikas (priklauso nuo išvykimo laiko), pervežimas į oro uostą ir išvykimas į Lenkiją. Žmonėms, kurie pratęsia viešnagę savaitės poilsiui: pusryčiai, išsiregistravimas, pervežimas į oro uostą. Pervežimas į pasirinktą viešbutį.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 naktys: viešbučiuose*** Maskate, dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais, • maitinimas: 7 pusryčiai, 7 vakarienės • skrydis • pervežimas autobusu • kelionė dhow laivu • gido paslaugos

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai, vietiniai gidai: apie 40USD, arbatpinigiai: apie 5 USD/asm./diena.
Neprivalomi mokesčiai: Dhow kruizas: apie 65 USD; Wadi Bani Khalid: apie 165 USD/asm.
Lankantis mečetėse būtina tinkama apranga: moterys - kelnės ar sijonas iki kulkšnių, palaidinė ilgomis rankovėmis ir skara, bet kokios spalvos, išskyrus baltą; vyrai – kelnės iki kulkšnių, pečius dengiantys marškiniai. Tinkamų drabužių išsinuomoti vietoje negalima.
Omano viešosiose maudyklose (Sinkhole, Wadi, paplūdimiai) būtina tinkama maudymosi apranga: moterims - vientisas maudymosi kostiumėlis, dengiantis pečius ir klubus arba pečius dengiantys marškiniai ir šortai; vyrų - šortai, galimybė maudytis be marškinių.


ref:9279

Kitos kelionės datos

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

Omanas / Muscat / Muscat
1106 €
  • Data: 2024-09-28 - 2024-10-01 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs viename seniausių rajonų, o tuo pačiu netoli rytietiško Maskato centro, į kurį gausiai ir noriai atvyksta turistų iš viso pasaulio! Jis dekoruotas tradiciniu Omano stiliumi, siūlo modernius patogumus ir yra vertinamas svečių už puikų aptarnavimą ir puikią vietą. Viešbutyje yra 2 baseinai ant stogo, puikiai tinkantys atsipalaiduoti deginimosi gultuose, o tiems, kurie rūpinasi fizine forma, yra gerai įrengta treniruoklių salė. Jei planuojate atostogas su vaikais, jiems tikrai patiks veikla mini klube, o verslo keliautojai gali surengti dalykinį susitikimą konferencijų centre, kuriame telpa per 200 žmonių.

Vieta:
apie 5,5 km iki MUSKATO centro, parduotuvių, barų ir restoranų apie 300 m nuo viešbučio, apie 4,5 km iki gamtos istorijos muziejaus, apie 8 km iki Maskato karališkojo operos teatro, apie 11 km nuo Qurum gamtos parkas, maždaug 12 km nuo Maros žemės, apie 18 km iki Mutros turgaus, apie 19 km nuo Mutros forto; apie 15 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 500 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus, apie 5 km nuo viešbučio, susisiekimas viešuoju transportu, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 232 kambariai, 1 korpusas, 7 aukštai, 3 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Together & Co. Kavinė – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, baras; mini prekyvietė, terasa, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (5 kambariai) max 232 asm., nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm,apie 35 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, už papildomą mokestį: seifas, mažas šaldytuvas; vaizdas į miestą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, ant stogo, nemokami gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas; už mokestį: 2 teniso kortai.


ref:10741

Kitos kelionės datos

Rotana Salalah Resort

Omanas / Dofaras / Salalah
1126 €
  • Data: 2024-04-01 - 2024-04-08 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:55 -> SLL 15:55
    Grįž: SLL 17:00 -> WAW 22:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Dofaras

Trumpas aprašymas:
Neseniai atidarytas prabangus Rotana tinklo viešbutis užtikrins 5 žvaigždučių poilsį. Modernūs, patogūs, originalaus dizaino kambariai. Nuostabi vieta ir išskirtinė viešbučio architektūra. Viešbučio teritorijos centre – baseinas, šalia jo – balto smėlio paplūdimys ir palmės – vaizdas primenantis Karibus!

Vieta:
Apie 30 km iki Salalah miesto centro su restoranais ir barais, apie 25 km iki Salalah oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, 1 km ilgio smėlio paplūdimys, švelniai uolėtas, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, viešbučio baras (gaivieji gėrimai).

Viešbutis:
Arabų stiliaus architektūra, pastatytas 2014 metais, 400 kambarių, pagrindinis pastatas ir 9 gyvenamieji pastatai, 2 aukštų, 10 liftų, erdvi visą parą dirbanti regisratūra, pagrindinis restoranas Saffron – švediškas stalas (tarptautinės ir vietos virtuvės), galimos kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; à la carte restoranai: tajų, indų, arabų virtuvė, Beach bar & Restaurant (už papildomą mokestį). 2 barai: paplūdimio baras ir baras prie baseino. Papuošalų, suvenyrų parduotuvė, valiutos keitykla, konferencijų salė iki 400 žmonių, terasa su vaizdu į palmių sodą ir baseinų kompleksą, bevielis internetas registratūroje. Už papildomą mokestį: kambarių tarnyba. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 43 m2 dydžio, prabangus, elegantiškas, individualiai reguliuojamas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos  rinktiniai, lygintuvas. Už papildomą mokestį: mini baras, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų perspėjus prieš atvykimą, balkonas arba terasa (stalas, kėdės).
Deluxe:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), 45 m2 dydžio, įrengtas kaip standartinis kambarys, su vaizdu į jūrą.
Koncept Club Rotana:
2 asm, 43 m2, stilingas, elegantiškas, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, lygintuvas, mini baras (mokama); vaizdas į jūrą. Į koncepciją taip pat įeina:
• registracija „Exclusive Club Rotana“ – registratūra, skirta tik „Club Rotana“ nariams;
• įėjimas į VIP Laguna paplūdimį – atskira paplūdimio dalis su nemokamomis pavėsinėmis, padavėjo paslauga, patiekianti vėsinančius gėrimus, nealkoholinius kokteilius, šviežius kokosus ir vaisius nuo 10:00 iki saulėlydžio;
• savitarnos pusryčiai restorane „The Beach“, kuriais naudojasi tik „Club Rotana“ svečiai;
• popietiniai karšti ir šalti užkandžiai The Beach restorane nuo 15.00 iki 17.00 val.;
• atrinkti importiniai alkoholiai (aukštos kokybės, žinomų prekių ženklų, tokių kaip Black Label) restorane The Beach Bar 18.00-20.00 val.;
• „Dine Around“ koncepcija su švediško stalo patiekalais restorane „Saffron“ ir vakarienėmis a la carte restoranuose: „The Beach Restaurant“ ir „Silk Road“ restorane su kompleksiniu meniu, alkoholiniais ir nealkoholiniais gėrimais;
• Premium High Speed ​​belaidis internetas viso viešbučio teritorijoje;
• 25% nuolaida SPA procedūroms (būtina išankstinė rezervacija, nuolaida taikoma vieną kartą viešnagės metu); 

Sportas ir pramogos:
Baseinas, 1000 m2 dydžio, baseinas vaikams 20 m2, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai, rankšluosčiai prie baseino, 2 teniso kortai, sporto salė, paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė ir kambarys, mini klubas (3-12 metų), gyva muzika (1 kartą savaitėje). Už papildomą mokestį: nardymo centras, spa salono paslaugos.

SPA centras:
Zen centras, platus veido ir kūno kosmetikos pasirinkimas, manikiūras, pedikiūras, masažai. SPA paslaugos yra mokamos.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-10.30), pietūs - švediškas stalas (12.30-15.00), vakarienė - švediškas stalas (18.30-22.30) Saffron restorane, kava, arbata baruose (17.00-18.00); gaivieji gėrimai baruose (10.00-22.30); alkoholiniai gėrimai baruose (12.00-15.00, 18.00-22.30, penktadieniais 14.00-22.30) būtina dėvėti apyrankę.

Kontaktai:
0096/823275700, www.rotana.com


ref:1239

Kitos kelionės datos

Fanar & Residences

Omanas / Dofaras / Salalah
1149 €
  • Data: 2024-04-01 - 2024-04-08 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:55 -> SLL 15:55
    Grįž: SLL 17:00 -> WAW 22:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Dofaras

Trumpas aprašymas:
Viešbutis apsuptas palmių, šalia gražaus smėlio paplūdimio. Teritorijoje rasite baseinų su vaizdu į jūrą ir kalnus, o aukščiausio standarto aptarnavimas garantuos puikų poilsį ir įsimintinas atostogas. Elegantiškai įrengti kambariai įtiks net reikliausiems keliautojams. Viešbučio restorane tiekiami įvairių viduržemio bei tarptautinės virtuvės patiekalai. Aktyvaus poilsio mėgėjams – platus pramogų ir sporto pasirinkimas, o Salalah miesto centre nepraleiskite progos apsilankyti parduotuvėse bei restoranuose.

Vieta:
Apie 25 km iki Salalah miesto centro su barais ir restoranais, apie 20 km iki Salalah oro uosto.

Paplūdimys:
3 privatūs smėlio paplūdimiai, vietomis uolos, apie 50 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai. Baras paplūdimyje (gaivieji gėrimai).

Viešbutis:
Pastatytas 2015 m.,išplėstas 2018 m., 570 kambarių, 2 pastatai, 3 aukštai, keli liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu , vegetariški patiekalai , restoranai: Aubergine – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, Breakers – à la carte, būtina išankstinė rezervacija, 7 barai, įskaitant prie baseino ir prie paplūdimio; konferencijų salė, terasa su vaizdu į jūrą, sodas, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; Už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm. (galimos 1 arba 2 pristatomos lovos vaikams), apie 38 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, TV, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakius iš anksto, ballonas (stalas, kėdės).

Sportas ir pramogos :
2 baseinai 550 m² ir 47 m² dydžio. Nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino. Teniso kortai su apšvietimu (mokama) ir įrangos nuoma (mokama), sporto salė, paplūdimio tinkinis, dviračiai, žaidimų aikštelė ir kambarys vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems. Už papildomą mokestį spa centro paslaugos.

Viskas įskaičiuota :
Švediškas pusryčių stalas (7.00-10.30), švediškas pietų stalas (12.30-15.00) švediškas vakarienės stalas (18.30-22.00) Al Maha restorane; gaivieji gėrimai (10.00-23.30); vietiniai alkoholiniai gėrimai (12.00-15.00, 18.00-23.30, penktadieniais nuo 14.00) bare prie baseino; būtina dėvėti apyrankę.

Kontaktai :
00968/23276800, www.alfanarhotel.com


ref:3669

Kitos kelionės datos

DoubleTree by Hilton Muscat Qurum

Omanas / Muscat / Muscat
1159 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-09-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muskatas
 
Trumpas aprašymas:
Priklausantis „Hilton“ tinklui, įsikūręs išskirtiniame Maskato Qurum rajone, netoli prekybos centrų ir populiarių lankytinų vietų, tokių kaip Qurum gamtos parkas ir Qurumpaplūdimys, tai puikus pasirinkimas tiek šeimos atostogoms, tiek kelionei dviems. 2023 m. atidarytas viešbutis siūlo erdvius 1 ir 2 miegamųjų apartamentus su virtuvėlėmis, puikų aptarnavimą ir modernius patogumus. Svečiai ras elegantišką restoraną, kuriame patiekiami skanūs tarptautiniai valgiai, gerai įrengtą treniruoklių salę ir SPA centrą. Vyšnia ant torto – terasa su baseinu ant viešbučio stogo, nuo kurios atsiveria įspūdingas vaizdas į kalnus, ideali vieta romantiškai vakarienei dviese vakare.

Vieta:
apie 14 km nuo MUSKATO centro, Qurum rajone, šalia viešbučio yra parduotuvių, barų ir restoranų, apie 3,5 km iki Maskato Karališkojo operos teatro ir Korumo gamtos parko, apie 8,5 km nuo Gamtos istorijos muziejaus , apie 13 km nuo Maskato vartų muziejaus, Al-Mirani forto ir Omano nacionalinio muziejaus, apie 14 km nuo Al-Jalali tvirtovės; apie 24 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Qurum, viešas, smėlėtas, nuolaidus, apie 5 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos; Sarooj, viešas, smėlėtas, nuolaidus, apie 7 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2023 m., 122 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „The Collective“ – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, baras ant stogo; automobilių stovėjimo aikštelė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, konsjeržo paslaugos, skalbykla; išorinis pasiūlymas (mokamas): automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Apartamentai su 1 miegamuoju:

2 asm, apie 72 m2, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos komplektas), miegamasis ir svetainė atskirti durimis, virtuvėlė su įranga, bevielis internetas, televizorius, kavos/arbatos rinkinys, seifas; balkonas (stalas ir kėdės);
Apartamentai su 2 miegamaisiais:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), apie 108 m2, 2 miegamieji ir svetainė atskirta durimis, įrengimas kaip 1 kambario apartamentuose; balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė; SPA centras: sauna, garinė pirtis.


ref:10742

Kitos kelionės datos

Crowne Plaza Muscat

Omanas / Muscat / Muscat
1162 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-09-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muscat

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, modernus ir ant uolos įsikūręs viešbutis siūlo ne tik gražius vaizdus, ​​bet, svarbiausia, daugybę patogumų. Jis garantuoja aukštą paslaugų lygį ir idealiai tinka ne tik atpalaiduojančioms atostogoms, bet ir verslo kelionei – verslo reikalais keliaujantiems žmonėms patiks atpalaiduojanti atmosfera ir puikiai įrengtas konferencijų centras iki 600 žmonių! Akinančiais turkio spalvos Omano įlankos vaizdais galėsite grožėtis iš panoraminės terasos, begalybės baseino ar ilsėdamiesi viešbučio paplūdimyje, o pojūčius nuramins patogūs kambariai ir viešbučio SPA centras. Svečių įvertintas už fenomenalią virtuvę, puikią vietą ir profesionalų aptarnavimą, jis patenkins net reikliausius svečius ir pavers jūsų atostogas rytietiškame Maskate nepamirštamomis!

Vieta:
ant uolos, apie 15 km nuo MUSKATO centro, parduotuvės ir barai apie 800 m nuo viešbučio, apie 2,5 km nuo Qurum parko ir Marah Land pramogų parko, apie 3,5 km nuo Maskato Karališkojo operos teatro, apie 13 km nuo forto Mutrah mieste, apie 14,5 km nuo Maskato vartų muziejaus, apie 15,5 km nuo Al-Alam rūmų, apie 16 km nuo Al-Jalali tvirtovės; apie 24 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio (Muskat).

Paplūdimys:
privatus, smėlio, prie pat viešbučio, nusileisti laiptais, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1974 m., renovuotas 2016 m., 200 kambarių, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: Restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la restoranai carte: Shiraz in fojė – persų ir omano virtuvė, Come Prima – itališka virtuvė, The Edge – tarptautinė virtuvė, baras prie baseino; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (7 kambariai) max 500 žmonių, terasa, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, JCB, Euro Card, Carte Blanche.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 31 m², kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys; vaizdas į miestą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, gylis apie 1,5 m, atskiros dalys vaikams: apie 800 m² ir infinity, apie 300 m², skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; Stalo tenisas; SPA centras: nemokamai: sauna, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: aerobika, teniso kortas su inventoriaus nuoma, treniruoklių salė; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, golfo aikštynas apie 5 km nuo viešbučio.


ref:9106

Kitos kelionės datos

Shangri-La's Barr Al Jissah - AL WAHA

Omanas / Muscat / Muttrah
1175 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-09-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Šis elegantiškas ir stilingas kurortas, priklausantis 3 viešbučių kompleksui, sukurtas atsižvelgiant į vaikus, yra puiki vieta prabangioms šeimos atostogoms. Didžiulis baseinų kompleksas su tinginčia upe, gausi, įvairi animacijos pasiūla ir sporto infrastruktūra suteikia gausybę pramogų tiek suaugusiems, tiek patiems mažiausiems svečiams. Yra keletas restoranų, tiekiančių virtuvę iš viso pasaulio, ir keliolika barų komplekse. Viešbutyje yra didžiausias ir geriausiai įrengtas SPA centras Maskate – ideali vieta rytietiškam poilsiui prabangioje aplinkoje.

Vieta:
BARR AL. JASSAH, apie 550 m nuo Shangri-La uosto, apie 15 km nuo Omano nacionalinio muziejaus, apie 16 km nuo Al Jalali ir Al-Mirani fortų, Al-Alam rūmų ir Maskato vartų muziejaus, apie 20 km nuo forto Mutroje; apie 35 km nuo Maskato; apie 45 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, iki 200 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, priklauso kompleksui, kurį sudaro 3 viešbučiai, pastatytas 2006 m., renovuotas 2015 m., 262 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, 6 liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Samba - švediškas stalas ir à la carte, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 7 à la carte restoranai visame komplekse (mokama papildomai, reikalinga išankstinė rezervacija): įsk. Itališkos, jūros gėrybės, Azijos, Indijos ir tarptautinės, keletas barų komplekse; pinigų keitykla, bankomatas, mini parduotuvė, suvenyrų parduotuvė, biblioteka, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 32 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas, kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), apie 64 m², įrengimas kaip superior kambario, balkonas (stalas, kėdės); su vaizdu į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
baseinų kompleksas, kurio bendras plotas apie 5000 m², gėlas vanduo, maks. 1,2 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, gylis 0,3 m, baseinas tingios upės formos vaikams, apie 500 m ilgio, tarp viešbučių, gėlas vanduo, gylis 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; treniruoklių salė, tempimas, joga, paplūdimio tinklinis, mini golfas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (iki 7 metų), animacija suaugusiems ir vaikams: platus rankinio ir sportinės veiklos spektras, spektakliai, amfiteatras; už mokestį: 4 teniso kortai su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, nardymas su vamzdeliu, vandens slidės, baidarės, irklentės, nardymas, žaidimų kambarys, teniso pamokos. Spa centras (mokamas).


ref:10308

Kitos kelionės datos

Oman Na Okrągło

Omanas / Pažintinė kelionė / Pažintinė kelionė
1193 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MCT 00:00
    Grįž: MCT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Muscat • Hawiyat Najm • Pelekai • Wadi Tiwi • Sur • Wahiba Sands • Bahla • Jabreen • Al Hamra • Nizwa • Muskat • Barka • Nakhl • Al Rustaq • Al Kasfah • Thowara • Muskat

Nuostabus ir įvairus maršrutas, parodantis daugybę vis dar žavingos Omano karalystės, kuri žavi svetingumu ir nepakartojama atmosfera, aspektų. Programoje – ne tik pasakiški kraštovaizdžiai, pasaulinio lygio paminklai, didingi fortai auksu spindinčioje dykumoje, bet ir šurmuliuojantys turgūs, šurmuliuojantis Maskatas bei vaizdingi kalnų kaimeliai, kuriuose galima stebėti Omano gyventojų kasdienybę. Nepaprastas nuotykis bus nakvynė dykumos stovykloje ir 4x4 safaris aplink garsiuosius Wahiba Sands. Maršrutas Omane: apie 1160 km.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Tiesioginis skrydis į Maskatą. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.
2 DIENA. MUSKAT – HAWIYAT NAJM – FINS – WADI TIWI (maršrutas: apie 300 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Apsilankymas MUSKATE. Pervežimas į Sultono Qaboos Didžiąją mečetę, išsiskiriančią nepaprasta architektūra. Pastatas puikiai dera tarp estetikos, kultūros ir giliai įsišaknijusių islamo tradicijų. Važiuosite palei pakrante. Vaizdiškai gražus maršrutas prasideda nuo HAWIYAT NAJM, arba krentančios žvaigždės, kaip vietiniai vadina karstiniu krateriu, užpildytu turkio spalvos vandeniu. Laisvas laikas gaivioms maudynėms krištolo skaidrumo vandenyje. Tada važiuosite į FINS rajoną, kur yra gražus baltas paplūdimys. Laisvas laikas saulės vonioms. Toliau maršrutas veda į WADI TIWI. Wadi yra vienas iš būdingiausių Omano kraštovaizdžio elementų. Tai natūralūs vandens telkiniai dykumos kraštovaizdyje, itin mėgstami Omanų, norinčių pailsėti nuo dykumos ir saulės. Pervežimas į viešbutį Sur rajone. Apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.
3 DIENA. SUR – WAHIBA SANDS (maršrutas: apie 130 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. SUR lankymas. Pervežimas į Dhow Yardą – vietą, kur galima grožėtis tradiciniais arabų burlaiviais, vadinamaisiais dau arba dhow. Praėjusiais šimtmečiais jie plaukiojo Persijos įlankos, Arabijos jūros, rytinės Afrikos pakrantės, Indijos ir Kinijos vandenyse. Pervežimas į Al Kamil, kur prasidės nuotykiai dykumoje. 4x4 važiavimas per WAHIBA SANDS dykumos kopas. Vakaro dangus be šviesų atskleidžia savo paslaptis. Plika akimi galima pamatyti daugybę žvaigždžių ir žvaigždynų. Apgyvendinimas dykumos stovykloje, vakarienė ir nakvynė.
4 DIENA. BAHLA – JABREEN – AL HAMRA (maršrutas: apie 260 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Važiuosite 4x4 automobiliais per dykumą iki Al Kamil. Tada pervežimas autobusu į BAHLA. Aplankysite vieną įspūdingiausių Omano dykumos fortų. Tada važiuosite į Jabreen fortą. Toliau maršrutas veda į AL HAMRA – kaimą, esantį Hajar kalnuose, aukščiausios Omano viršūnės – Jabal Shams – papėdėje. Čia galima pamatyti puikiai išlikusius molio plytų namus. Pervežimas į viešbutį Jabreen rajone. Apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.
5 DIENA. NIZVA – MUSKAS (maršrutas: apie 200 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Apsilankymas NIZWA turguje, garsėjančiame vietiniais, meniniais sidabro ir vario gaminiais. Laikas nuotraukoms Nizvos forte. Pervežimas į MUSCAT. Po pietų pasivaikščiojimas Muttrah promenada, besitęsiančia apie 3 km palei pakrantę, su vaizdu į senąjį Maskatą, įskaitant Muttrah mečetę, kurios skiriamasis bruožas yra mėlynas kupolas. Kiekvieną vakarą promenada prisipildo vietinių gyventojų ir turistų, vaikštančių tarp daugybės barų ir restoranų. Pervežimas į viešbutį Maskato rajone. Apgyvendinimas, vakarienė ir nakvynė.
6 DIENA. BARKA – NAKHL – AL RUSTAQ – AL KASFAH – THOWARA (maršrutas: apie 270 km)
Pusryčiai. Apsilankymas Bait Al Gasham muziejuje, kuris yra maždaug 300 metų senumo įtvirtintame dvare, pastatytame iš molio plytų. Muziejuje yra įdomi ekspozicija, demonstruojanti buvusios aristokratijos kasdienybę. Pervežimas į BARKA Maskato pakraštyje. Pervežimas į vietinį žuvies turgų, kuriame vaikštant tarp prekystalių su rytiniu laimikiu, lankytojas tampa žiūrovu ir kasdienybės dalyviu. Garsus apsikeitimas nuomonėmis, prekybininkų ir pirkėjų derybų dėl kainų reginys, tikrinantis laimikio kainą ir kokybę. Laisvas laikas. Tada važiuosite į vieną įdomiausių dykumos fortų Omane – NAKHL. Forto istorija nepaprastai turtinga ir įdomi. Jis buvo pastatytas iki islamo laikais, daug kartų buvo perstatytas ir plečiamas. Šiuo metu, be kita ko, yra istorinių ginklų muziejus. Jis yra už kelių kilometrų nuo AL RUSTAQ miestelio su įdomiu fortu, kurio apylinkėse yra AL KASFAH karštosios versmės. Laisvas laikas poilsiui oazėje. Tada važiuokite į THOWARA oazę, pasivaikščiokite ir laisvo laiko. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
7 DIENA. MUSKATAS
Pusryčiai. Laisvas laikas. Išvykimas iš Maskato uosto tradiciniu dhow laivu. Nardymas su vamzdeliu nurodytoje Omano įlankos vandenyse, garsėjančioje koraliniais rifais, jūros vėžliais ir delfinais. Grįžimas į Maskato uostą. Grįžimas į viešbutį, vakarienė ir nakvynė.
8 DIENA
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Laisvas laikas (priklauso nuo išvykimo laiko), pervežimas į oro uostą ir išvykimas į Lenkiją. Žmonėms, kurie pratęsia viešnagę savaitės poilsiui: pusryčiai, išsiregistravimas, pervežimas į oro uostą. Pervežimas į pasirinktą viešbutį.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 naktys: 6 viešbučiuose***: 4 Maskate, 1 Sur, 1 Jabreen, dvivieičai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais, 1 nakvynė stovyklavietėje dykumoje • maitinimas: 7 pusryčiai, 7 vakarienės • skrydis • pervežimas autobusu • kelionė dhow laivu • gido paslaugos

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai, vietiniai gidai: apie 135 USD, arbatpinigiai: apie 5 USD/asm./diena.
Lankantis mečetėse būtina tinkama apranga: moterys - kelnės ar sijonas iki kulkšnių, palaidinė ilgomis rankovėmis ir skara, bet kokios spalvos, išskyrus baltą; vyrai – kelnės iki kulkšnių, pečius dengiantys marškiniai. Tinkamų drabužių išsinuomoti vietoje negalima.
Omano viešosiose maudyklose (Sinkhole, Wadi, paplūdimiai) būtina tinkama maudymosi apranga: moterims - vientisas maudymosi kostiumėlis, dengiantis pečius ir klubus arba pečius dengiantys marškiniai ir šortai; vyrų - šortai, galimybė maudytis be marškinių.


ref:9280

Kitos kelionės datos

W Muscat

Omanas / Muscat / Muscat
1208 €
  • Data: 2024-09-28 - 2024-10-01 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Gražiai suprojektuotas ir šiuolaikiškas viešbutis, pilnas atostogų atmosferos, puikiai tinkantis atostogoms tikros prabangos apsuptyje! Interjerai išsiskiria savitu charakteriu ir skoningu dekoru su vietiniais akcentais. Tikra puota gomuriui svečių laukia daugybėje restoranų ir barų, didžiulis infinity baseinas – ideali vieta visapusiškam poilsiui po Omano saule, o erdvūs, stilingai dekoruoti ir gerai įrengti kambariai suteikia neįkainojamų privatumo akimirkų. Viešbutis įsikūręs prestižiniame Shati Al Qurum rajone, kuris gali pasigirti nerūpestinga atmosfera ir žavingais paplūdimiais – puikiai tinka romantiškiems pasivaikščiojimams besileidžiančios saulės spinduliuose.

Vieta:
apie 11 km nuo MUSKATO centro, Shati Al Qurum rajone, apie 600 m iki parduotuvių, restoranų ir barų, apie 1 km iki Maskato Karališkojo operos teatro, apie 4 km nuo Qurum gamtos parko, apie 13 km nuo forto Mutrah mieste, apie 16 km nuo Maskato vartų muziejaus ir Al Mirani forto, apie 18 km nuo Al Jalali tvirtovės; apie 22 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 1,5 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Qurum, viešas, smėlėtas, nuolaidus, apie 500 m nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus ir stilingas, pastatytas 2019 m., 279 kambariai, 1 pastatas, 8 aukštai, liftas, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Harvest – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, Ba Ban – à la carte , kinų virtuvė, Char – à la carte, ant grotelių kepti patiekalai, 3 barai, iš jų vienas prie baseino; suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; 7 konferencijų salės iki 243 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24h), budintis gydytojas, skalbykla; leidžiami augintiniai (už mokestį: apie 10 OMR/kambaris/naktis): 2 augintiniai, sveriantys ne daugiau kaip 18 kg kambaryje; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Wonderful:
 
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 40 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, TV, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Spectacular:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 40 m2, įrengima skaip wonderful kambario, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, tiesioginis išėjimas į sodą.
Fabulous:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 40 m2, įrengima skaip wonderful kambario,balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; sporto salė; už papildomą mokestį: teniso kortas; AWAY® SPA centras (mokamas): garinė pirtis, hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10748

Kitos kelionės datos

To W Muskacie, To W Dubaju

Omanas / Pažintinė kelionė / Pažintinė kelionė
1211 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MCT 00:00
    Grįž: MCT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10343

Kitos kelionės datos

Shangri-La Barr Al Jissah - AL BANDAR

Omanas / Muscat / Muttrah
1235 €
  • Data: 2024-09-27 - 2024-09-30 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Šis elegantiškas ir stilingas kurortas, priklausantis 3 viešbučių kompleksui, yra puiki vieta prabangioms atostogoms su šeima. Prabangūs baseinai su tingia upe, gausi, įvairi animacijos pasiūla ir sporto infrastruktūra suteikia daug pramogų tiek suaugusiems, tiek vaikams. Yra keletas barų ir restoranų, tiekiančių virtuvę iš viso pasaulio. Viešbutyje yra didžiausias ir geriausiai įrengtas SPA Maskate – puikiai tinkantis rytietiškam poilsiui prabangioje aplinkoje.

Vieta:
BARR AL. JASSAH, apie 550 m nuo Shangri-La uosto, apie 15 km nuo Omano nacionalinio muziejaus, apie 16 km nuo Al Jalali ir Al-Mirani fortų, Al Alam rūmų ir Maskato vartų muziejaus, apie 20 km iš Mutros forto; apie 35 km nuo Maskato; apie 45 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, iki 200 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, priklauso kompleksui susidedančiam iš 3 viešbučių, pastatytas 2006 m., renovuotas 2019 m., 192 kambariai Al Bandar dalyje, 1 korpusas, 4 aukštai, 6 liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Al Tanor – švediškas stalas, Artimųjų Rytų virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 7 à la carte restoranai visame komplekse (mokama papildomai, reikalinga išankstinė rezervacija) Itališka, jūros gėrybių, Azijos, Indijos ir tarptautinės, keletas barų komplekse; pinigų keitykla, bankomatas, minimarket, suvenyrų parduotuvė, biblioteka, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (10 kambarių) iki 270 žmonių, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešbučio teritorijoje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla, lyginimo kambarys, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 38 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinų kompleksas, kurio bendras plotas 5000 m², gėlas vanduo, maksimalus gylis 1,2 m, irklavimo baseinas, gėlas vanduo, gylis 0,3 m, baseinas tingios upės formos vaikams, apie 500 m ilgio, tarp viešbučių, gėlas vanduo, gylis 0,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; treniruoklių salė, tempimas, joga, paplūdimio tinklinis, mini golfas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (iki 7 metų), animacija suaugusiems ir vaikams: platus rankinio ir sportinės veiklos spektras, spektakliai, amfiteatras; už mokestį: 4 teniso kortai su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, nardymas su vamzdeliu, vandens slidės, baidarės, irklentės, nardymas, žaidimų kambarys, teniso pamokos. Spa centras (mokamas).


ref:10309

Kitos kelionės datos

Kempinski Hotel Muscat

Omanas / Muscat / Seeb
1250 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-19 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Penkių žvaigždučių elegancija, prabanga ir fantastiška vieta prie pat smėlio paplūdimio su vaizdu į Omano įlanką yra tobulų atostogų sinonimas – 2 dideli baseinai, tarp jų ir infinity, įvairūs patiekalai ir aukščiausios klasės paslaugos garantuos nuostabias atostogas! Erdviuose, gerai įrengtuose kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei. Neįprastas, modernus ir dizainerių sukurtas interjeras persipina su rytietiškais akcentais ir patiks skoningų aranžuočių mėgėjams. Čia galite žaisti boulingą, palaikyti fizinę formą treniruoklių salėje arba atsipalaiduoti SPA centre, kuriame atliekami masažai ir grožio procedūros. Čia pasirūpinta ir mažiausiais svečiais – vaikai galės smagiai leisti laiką baseine ir mini klube, o suaugusius svečius linksmins animacija.

Vieta:
apie 15 km nuo MUSKATO centro, prie vietinio kelio, apie 500 m iki parduotuvių ir barų; apie 10 km nuo Maskato oro uosto; autobusų stotelė apie 600 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
priklauso viešbučiui, smėlio, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus ir stilingas, pastatytas 2021 m., 310 kambarių, 5 pastatai, 4 aukštai, 5 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: The Kitchen – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Bukhara – indiška virtuvė, Soi Soi – tajų virtuvė, vakarienės metu privaloma oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), restoranuose būtina išankstinė rezervacija, užkandžių baras „Café One“, 6 barai, įskaitant 1897 m. „Cigar Lounge & Bar“, įėjimas vyresniems nei 21 m. amžiaus, būtina oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės, pilni batai); valiutos keitykla, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė iki 200 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), konsjeržo paslaugos, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, 45 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity, gėlo vandens, apie 600 m² ir apie 400 m², atskira sekcija vaikams, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; sporto salė; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: teniso kortas su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, boulingas, vandens sportas paplūdimyje, 18 duobučių golfo aikštynas (pasiūlymas išorėje, apie 5 km nuo viešbučio); SPA centras (mokamas): sauna, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:9108

Kitos kelionės datos

Al Bustan Palace Ritz Carlton Hotel

Omanas / Muscat / Muttrah
1260 €
  • Data: 2024-09-28 - 2024-10-01 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muscat

Trumpas aprašymas:
Nuostabioje vietoje tarp kalnų ir vandenyno, iš jo atsiveria nuostabūs vaizdai ir puikios sąlygos romantiškoms atostogoms dviese. Gražūs, stilingi, skoningai dekoruoti interjerai sukuria rytietišką, pasakišką atmosferą, o puikus aptarnavimas užtikrina nerūpestingą viešnagę. Svečiai gali naudotis dideliu baseinų kompleksu, gražiai integruotu į viešbučio teritoriją, 3 restoranus, įskaitant vieną geriausių restoranų, tiekiančių kinų virtuvę Omane, 3 jaukius barus, 4 teniso kortus ir elegantišką SPA centrą. Erdvūs, gerai įrengti ir elegantiški kambariai užtikrina komfortą ir ramybę.

Vieta:
apie 12 km nuo MATRAH, artimiausios parduotuvės ir barai apie 4,5 km nuo viešbučio, apie 30 km nuo Maskato; apie 40 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1985 m., renovuotas 2008 m., 250 kambarių, 1 pastatas, 7 aukštai, 6 liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Al Khiran Terrace - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, 2 à la carte restoranai: China Mood – kinų virtuvė, Beach Pavilion – jūros gėrybės, 3 barai; suvenyrų parduotuvė, mini prekyvietė; konferencijų centras (14 kambarių) max 2000 žmonių, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 40 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną; vaizdas į baseiną ir jūrą už papildomą mokestį;
Junior Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 60 m2, įrengimas kaip deluxe kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės)

Sportas ir pramogos:
4 lagūnos formos baseinai, gėlo vandens, maks. 1,2 m, infinity baseinas, baseinas vaikams, gėlas vanduo, gylis 0,4 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; 4 teniso kortai (mokama prožektorių ir įrangos nuoma), treniruoklių salė; mini klubas, žaidimų aikštelė vaikams, kartais gyvi pasirodymai; SPA centras: nemokamai: garinė pirtis, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; papildomi mokesčiai: nardymo centras.


ref:10295

Kitos kelionės datos

Sifawy Boutique Hotel

Omanas / Muscat / Sifah
1274 €
  • Data: 2024-05-11 - 2024-05-14 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Omanas/ Muskatas 

Trumpas aprašymas:
Puikioje vietoje, prie pat Jebel Sifah prieplaukos ir netoli paplūdimio, kur laikas bėga nerūpestingai, puikiai tinka šeimos atostogoms ar atostogoms dviese. Pasinerkite į skaidrius Omano įlankos vandenis, pasilepinkite saulės gultais ir atsipalaiduokite SPA centre, o namo grįšite visiškai pailsėję! Mėgstantys rytietiškus skanėstus gali užsukti į azijietišką restoraną, kuriame patiekiami gardūs sušiai – vakarienę lydės nuostabūs įlankos ir saulėlydžio vaizdai! Netoliese yra golfo aikštynas, kuris yra puiki alternatyva aktyviai praleisti atostogas. Erdvūs kambariai su balkonais suteiks jums atsipalaidavimo – čia pasisemsite jėgų dar vienai saulės ir naujų nuotykių kupinai dienai.

Vieta:
As Sifah mieste, apie 61 km nuo MUSCAT, šalia Jebel Sifah prieplaukos, parduotuvių, barų ir restoranų apie 700 m nuo viešbučio, apie 31 km nuo Al Mumyan urvo, apie 46 km nuo Nacionalinės Omano muziejus, maždaug km nuo Al Jalali tvirtovės, Al Mirani forto ir Maskato vartų muziejaus; apie 72 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
Al Sifah, viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėta, vietomis akmenuota, nuolaidus, apie 650 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių butikas, pastatytas 2012 m., 68 kambariai, pagrindinis pastatas ir 2 šoniniai pastatai, 3 aukštai, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Al Sabla - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė ir vietinė virtuvė , Tugra – à la carte, turkiška virtuvė, Sakana – à la carte, japoniška virtuvė, suši, 3 barai, iš kurių vienas prie baseino, paplūdimyje ir Jebel Sifah prieplaukoje; mini parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (2 kambariai) iki 120 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, konsjeržo paslaugos, vaikų priežiūra, skalbykla, dviračių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 34 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; mini baras (pagal suvartojimą), seifas; balkonas (stalas ir kėdės);
Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui),  apie 54 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: kavos aparatas; balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
baseinas, vaikų baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė; SPA centras (mokamas): masažai, veido ir kūno procedūros; už papildomą mokestį: paviršinis nardymas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, išorinis pasiūlymas: 9 duobučių golfo aikštynas apie 800 m nuo viešbučio.


ref:10743

Kitos kelionės datos

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Omanas / Muscat / Muttrah
1281 €
  • Data: 2024-09-28 - 2024-10-01 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas/ Muscat

Trumpas aprašymas:
Šiame tik suaugusiesiems skirtame viešbutyje pailsėkite Omano savo saulėje! Prabangus ir netoli smėlio paplūdimio esantis viešbutis tai puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam pailsėti per atostogas. Vietoje yra viskas, ko reikia, kad jūsų viešnagė būtų patogi ir įvairi. Galite ne tik atsipalaiduoti infinity baseine, bet ir palaikyti formą sporto salėje ar užsiimti mėgstama sporto šaka. Svečiai gali naudotis 2 restoranais ir 2 barais bei erdviais kambariais. Draugiški ir paslaugūs darbuotojai pasirūpins, kad jūsų viešnagė šioje nuostabioje vietoje būtų nepamirštama!

Vieta:
ant uolos, BANDAR JISSAH, apie 6 km nuo parduotuvių ir barų, apie 600 m iki Shangri-La prieplaukos, apie 15 km iki Omano nacionalinio muziejaus, apie 16 km nuo Muskat Gate muziejaus, Al Jalali tvirtovė ir Al fort Mirani, maždaug 20 km nuo forto Matros mieste; apie 46 km nuo Maskato oro uosto; nemokamas viešbučio autobusas iki paplūdimio.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 400 m nuo viešbučio, privažiavimas keliu arba nemokamu viešbučio autobusu, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, statytas 2006 m., 180 kambarių, 2 aukštai, liftas, visą parą dirbanti registratūra, 2 a la carte restoranai: Angan by Rohit Ghai – indiška virtuvė, Sultanah – Viduržemio jūros regiono virtuvė, restoranuose privaloma oficiali apranga (ponai – ilgos kelnės ), 2 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, suvenyrų parduotuvė, skaitymo kampelis, pinigų keitimo punktas; konferencijų salė iki 20 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24h), budintis gydytojas, skalbykla; išorinis pasiūlymas (mokamas): dviračių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, apie 48 m2, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos aparatas, kavos/arbatos rinkinys, seifas; mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba kalnus; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Suite:
2 asm, apie 96 m2, įrengimas kaip deluxe kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą 

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, apie 200 m2, prie baseino nemokamai skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; sporto salė, mini golfas; paauglių klubas (16-18 metų); Luban SPA centras (įėjimas tik svečiams nuo 18 m., mokamas): sauna, garinė pirtis, hamamas, masažai, priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): teniso kortas, vandens sportas paplūdimyje, nardymas.


ref:10294

Kitos kelionės datos

Grand Hyatt Muscat

Omanas / Muscat / Muscat
1339 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-21 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:25 -> MCT 04:05
    Grįž: MCT 13:40 -> WAW 22:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas./Muscat

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas ir stilingas, esantis netoli Muscat su parduotuvėmis ir restoranais, rekomenduojamas prabangioms atostogoms dviese. Gausiai dekoruotas interjeras ir baldai, primenantys tradicinę Omano architektūrą, sukuria rytietišką atmosferą ir leidžia pasijusti tarsi pasakoje. Įmantrūs a la carte restoranai, baseinas su vaizdu į jūrą ir gerai įrengtas treniruoklių centras – tai tik dalis viešbučio teikiamų patogumų. Taip pat rekomenduojama konferencijų ir incentive kelionių organizatoriams.

Vieta:
apie 8 km nuo MUSKATO centro, Shatti Al Qurm rajone, parduotuvės ir barai prie viešbučio, apie 3 km iki Gamtos istorijos muziejaus, apie 3,5 km iki Maskato Karališkojo operos teatro; apie 20 km nuo Maskato oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1999 m., renovuotas 2015 m., 280 kambarių, pagrindinis pastatas ir 2 priestatai, 5 aukštai, 9 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Mokha Cafe - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 restoranai a la carte: Marjan – Azijos virtuvė, Toskana – itališka virtuvė, The Grill House restoranas – švediško stalo ir à la carte patiekalai, ant grotelių kepti patiekalai, 4 barai; mini prekyvietė, juvelyras, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 800 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Club:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 42 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, apie 350 m², gylis apytiksl. 1,5 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 20 m², gylis 0,4 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; fitneso centras; už papildomą mokestį: teniso kortas, biliardo stalas, vandens sportas; SPA centras (mokamas): sauna, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10292

Kitos kelionės datos

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort

Omanas / Hajar kalnai / Jebel Akhdar
1667 €
  • Data: 2024-09-28 - 2024-10-01 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Hajar kalnai

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir modernus viešbutis, įsikūręs įspūdingoje Al-Hajar kalnų grandinėje, su vaizdu į uolas ir tarpeklius – tai puikus pasiūlymas nepakartojamoms atostogoms. Kruopščiai dekoruoti originalaus stiliaus interjerai, įkvėpti dykumos kraštovaizdžio, naudojant vietines medžiagas, pabrėžiantys Omano kultūrą – sukuria individualų šios vietos charakterį. Svečiai gali atsipalaiduoti patogiuose ir erdviuose kambariuose su nuostabiu vaizdu į kanjoną arba grožėtis fenomenalia panorama iš viešbučio terasos. Išsiilgtomis pramogomis jie mėgausis pasinaudoję gausia sporto ir poilsio pasiūla bei plaukiodami begalybės baseine. Jūsų laukia unikalūs kulinariniai potyriai 3 restoranuose, kuriuose patiekiami tarptautinės, Azijos, Indijos, Italijos ir arabų virtuvės patiekalai. Išsinuomokite dviratį arba eikite pasivaikščioti ir atraskite nuostabią apylinkę!

Vieta:
Al-Hajar kalnuose, Ad Dakhiliyah provincijoje, esančiame 2000 m virš jūros lygio, maždaug 3,5 km nuo Saiq kaimo, maždaug 57 km nuo NIZWA miesto, apie 59 km nuo Nizvos forto; apie 167 km nuo Maskato oro uosto.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, statytas 2016 m., 115 kambarių, 4 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Al Maisan su terasa su vaizdu į kanjoną – švediškas stalas, tarptautinė, azijietiška, indiška ir arabiška virtuvė, 2 à la carte restoranai: Bella Vista su vaizdu į kanjoną – itališka virtuvė, Al Qalaa – arabiška virtuvė, vakarienės metu būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), Al Burj baras – kaljanas, gėrimai, kokteiliai, Al Baha kavinė; automobilių stovėjimo aikštelė, skaitykla; konferencijų centras (3 kambariai) iki 150 žmonių, sodas, apžvalgos aikštelė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Premier:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 60 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į kanjoną;
Deluxe:
2 asm, (galima 1 papildoma lova),  apie 60 m2, įrengimas kaip premier kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kanjoną;

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas, paauglių klubas; už papildomą mokestį: teniso kortas, kopimas į kalnus, maisto gaminimo pamokos, šaudymas iš lanko; SPA centras (mokamas): uždaras baseinas, joga, sauna, garinė pirtis, hamamas, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10296

Kitos kelionės datos

Alila Al Jabal Akhdar Hotel

Omanas / Hajar kalnai / Jebel Akhdar
2027 €
  • Data: 2024-06-06 - 2024-06-09 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 10:00 -> MCT 21:25
    Grįž: MCT 22:45 -> WAW 07:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Hajar kalnai

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ant monumentalios Al-Hajar kalnų grandinės, 2000 m virš jūros lygio, jis stebina savo nuostabia vieta ir kvapą gniaužiančiais vaizdais. Švarus oras, puikios sąlygos stebėti dangų ir neapdorota gamta, pilna savotiškų uolų ir uolų, šen bei ten su tolimomis abrikosų giraitėmis ir daigais, sukuria idealų klimatą ryšiams su gamta puoselėti. Prabangūs interjerai, įkvėpti tradicinio arabiško meno, užburia dekoracijomis ir aukščiausios kokybės akmens meistriškumu, o viešbučio architektūra puikiai įsilieja į vietinį kraštovaizdį, neatsisakant moderniausių patogumų. Čia tvyro jauki atmosfera, puikiai tinkanti atokvėpio akimirkai, o svajojantiems apie visišką poilsį – infinity baseinas, sūkurinė vonia ir garinė pirtis. Viešbučio restorane patiekiami gardūs patiekalai patenkins net išrankiausius gurmanus, kambariai erdvūs ir skoningai dekoruoti, o iš jų atsiveriančios panoramos tik didina norą tyrinėti apylinkes. Pažink Omaną iš pačios gražiausios pusės!

Vieta:
Al-Hajar kalnuose, Ad Dakhiliyah provincijoje, esančiame 2000 m virš jūros lygio, maždaug 20 km nuo Saiq kaimo, apie 25 km nuo Nizvos forto, maždaug 26 km nuo NIZWA miesto; apie 174 km nuo Maskato oro uosto.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2014 m., 86 kambariai, 12 pastatų, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Juniper“ – švediškas stalas arba à la carte, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Rose Lounge baras; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 160 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; viešbučio patalpose yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Suite:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams),apie 52 m2, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, TV; vaizdas į kalnus.

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, tik suaugusiems, prie baseino nemokamai skėčiai, čiužiniai, gultai ir rankšluosčiai; sporto salė (24h); mini klubas (3-16 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; Alila SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, tik suaugusiems, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai, garinė pirtis, sūkurinė vonia, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: joga, maisto gaminimo pamokos, šaudymas iš lanko.


ref:10297

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Rytietiška ir nepaprastai paslaptinga šalis, kvepianti smilkalais, žavinti nuostabiais kraštovaizdžiais ir smėlio jūra. Šalis, kurioje svetingumas ir tradicijos žengia kartu su šiuolaikiškumu.

Salalah - antrasis pagal dydį miestas, įsikūręs pietų Omane, žinomas dėl nuostabių paplūdimių ir aukščiausios klasės viešbučių. Būnant Salalah kartais gali pasijusti tarsi atostogaujant Karibuose: šiluma, mėlyna jūra, platūs balto smėlio paplūdimiai ir kokosų palmės – viskas lyg iš atviruko! Čia puikios sąlygos vandens sporto mėgėjams – nardymas, buriavimas, plaukiojimas baidarėmis. Vaikštant paplūdimiu nenustebkite, jei išvysite iš vandens iškylančius delfinus!
 
Lietaus sezono metu, Salalah dykumos pavirsta į vešlius sodus pilnus krioklių ir upelių. Pavyzdžiui Wadi slėnis įsikūręs taip vadinamoje dykumoje lietaus sezono metu yra pilnas oazių. O bananų, kokosų, granatų, papajų ir riešutų plantacijos atrodo taip pat įspūdingai.
 
Salalah, Dhofaro provincijos sostinė, pagarsėjusi savo smilkalais, kurie senovės laikais buvo netgi vertesni už auksą. Vienu metu šioje provincijoje smilkalų prekyba buvo pats pelningiausias verslas. Smilkalai buvo deginami meldžiantis ir per kitas religines ceremonijas, taip pat buvo naudojama gydymo tikslais. Smilkalų vertybė slypi medžiuose, iš kurių jie yra išgaunami, o pasaulyje tokių vietų yra vos kelios. Smilkalai kilę iš Omano yra aukščiausios kokybės. Nenuostabu, kad Dhofaro regionas yra vienas iš labiausiai klęstinčių regionų Arabijos pusiasalyje, o senovės Omane smilkalai buvo tiek pat vertingi, kiek dabar vertinga nafta.

Rytų Karibai

  • Omane galima pasijusti kaip Karibuose – šiltas mėlynas vandenynas, platūs balti smulkaus smėlio paplūdimiai ir aukštos kokosų palmės sukuria kraštovaizdį kaip iš pasakos. Vaikštinėjant vandenyno pakrante čia nesutiksite minios paplūdimių mėgėjų, užtat galima pamatyti iš vandens išneriančius delfinus!
     
  • Omano pietuose įsikūrusi Salalah ir jos apylinkės garsėja gražiais, baltu smėliu apibertais paplūdimiais. Musonų nuo Indijos vandenyno dėka kraštovaizdžiai čia pilni žalių slėnių, oazių ir palmių giraičių, kurios kontrastuoja su auksine dykuma. Čia yra įsikūrę išskirtiniai viešbučiai, kurie garantuoja prabangų rytietiško stiliaus poilsį.
     
  • Šalis garsėja smilkalų, kurie senovėje turėjo didesnę vertę už auksą, gamyba. Smilkalų gabalėliai – tai smilkalinių medžių sakų gabalėliai, kuriuos galima aptikti tik keliose pasaulio vietose. Sakoma, kad geriausi sakai yra iš Omano, o dėl kvapų ir smilkalinių spalvų įvairovės pradeda svaigti galva.
     
  • Vadžiai ir akacijos: išdžiūvusios upių vagos, kurios lyjant lietums pavirsta srauniomis upėmis. Dykumų ir kalnų kraštovaizdžiuose išraižyti slėniai yra pilni oazių ir stebėtinai intensyvios žalumos. Tarp vaizdingų kalvų žavi bananų, kokosų, granatų, persikų, papajų ir graikiškų riešutų plantacijos. Vienas iš amžinai žalių slėnių – tai Wadi Darbat su akacijų medžiais ir tarp jų vaikštančiais kupranugariais.


Sportas ir paplūdimys

Išraižyta pakrantė sukuria nuostabias sąlygas užsiimti vandens sporto šakomis – nardymu, buriavimu ar plaukiojimu baidarėmis. Paplūdimiai - tai ideali vieta laimingam tinginiavimui, nuolankiai besileidžiant į jūrą kviečiantys maudytis ir ilgiems pasivaikščiojimams Karibų vaizdų apsuptyje.

Svetingi vietiniai

Omano gyventojai yra laba svetingi, mėgsta vaišinti turistus kava su kardamonu ir rožių vandens priedu, kurią pateikia su datulėmis ir chalva, taip pat stengiasi padėti ir patarti. Nepaisant prisirišimo prie tradicijų, jie yra labai tolerantiški ir.... šiuolaikiški! Valstybinė kalba čia yra arabų, tačiau su daugeliu Omano gyventojų be problemų galima susikalbėti anglų kalba.

Lauktuvės

Stebuklingi prisiminimai ir gražios nuotraukos, o taip pat smilkalai, skarelės, pašminos – kašmyro vilnos šalikai, spalvingi prieskoniai, meistriškai pagaminti papuošalai, išskirtiniai kvepalai Amouage – tradicinė sultono dovana šalį aplankantiems svarbiems asmenims. Apsipirkinėti galima prekybos centruose ir butikuose, tačiau geriau nuvykti į vietinį turgų, kur būtina derėtis dėl kainos.

Kas įdomaus Omane?

  • Omanas savo forma primena bumerangą, yra Arabų pusiasalio smaigalyje
     
  • Jame gyvena tiktai 4 mln. žmonių, o šalies plotas yra beveik tokio pat dydžio kaip ir Lenkijos
     
  • Ant skardžiais uždengtų paplūdimių kiaušinius deda net 4 jūrinių vėžlių rūšys
     
  • Ant Wahiba dykumos kopų galima pamatyti ir karavanus, ir visureigius
     
  • Atsargiai, kupranugariai – juos galima sutikti net greitkeliuose!
     
  • Norint patikrinti, ar pašmina yra originali, pertempkite ją per žiedą


Ką pamatyti Omane?

  • Rytinė ir vakarinė Salala – fortas Taqah, senovinio miesto Sumhuram griuvėsiai, Ayn Razat šaltiniai ir Mughsail paplūdimiai su aukštais skardžiais
  • Dingęs miestas Ubar ir Rub Al Khali – senovinis prekybos smilkalais centras, dykuma Rub Al Khali
  • Taqa – vaizdinga vietovė, esanti ant skardžio Dhofar kalnuose
     

Skrydis

Lenkija – Omanas – apie 8 val.