• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Ibis Styles Krabi Ao Nang

Tailandas / Krabi /
1542 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : ***+

Regionas : Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas :
Modernus viešbutis, atidarytas 2014 metais. Puiki vieta atostogoms kartu su draugais. Viešbutis įsikūręs Ao Nang kurorte, netoli paplūdimio, kurį pasiekti padės nemokamas viešbučio autobusas. Baseinas, terasa ir nepakartojami vaizdai atsiveriantys į uolas bei žalias ir tankias džiungles!
 
Vieta :
Apie 200 m iki Ao Nang kurorto centro su daugybe barų, restoranų, artimiausios parduotuvės apie 50 m nuo viešbučio, apie 14 km iki Krabi miesto centro, apie 25 km iki Krabi oro uosto, tuk-tuk paslaugos šalia viešbučio.
 
Paplūdimys :
Ao Nang, viešas, smėlio paplūdimys, apie 1 km nuo viešbučio, nemokamas viešbučio autobusas veža iki paplūdimio. Noppharat Thara, viešas, smėlio paplūdimys, apie 2,8 km nuo viešbučio, pasiekiamas pėsčiomis.
 
Viešbutis :
Pastatytas 2014 m., 206 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, erdvi visą parą dirbanti registratūra. Restoranas The Cliff Cafe – švediškas stalas (tarptautinė ir tajų virtuvė), Koh bar registratūroje, daiktų saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salė iki 100 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas viešose prieigose. Už papildomą mokestį: interneto prieigos taškas, kambarių tarnyba (24 H), seifas registratūroje, vaikų priežiūra, skalbykla, pritaikyta neįgaliesiems. Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express. Registruojantis į viešbutį reikalingas depozitas 100 USD kambariui (mokama grynais arba kortele). Depozitas grąžinamas išsiregistruojant iš viešbučio.
 
Kambariai :
Standartinis:
 2 asm. (1 papildoma lova vaikams), apie 20 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas), nemokama lovelė vaikams iki 2 metų perspėjus prieš atvykimą, balkonas (stalas ir kėdės).
Šeimyninis:
2 asm. (1 papildoma lova suaugusiam arba 2 lovos vaikams), apie 30 m², įrengtas kaip standartinis kambarys, žaidimų kompiuteris, šeimyninis kambarys už papildomą mokestį.
 
Sportas ir pramogas :
Baseinas, apie 200 m², vaikiškas baseinas 30 m², nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, biliardas, žaidimų aikštelė vaikams. Už papildomą mokestį: dviračių nuoma ir masažai.
 
Viskas įskaičiuota soft (už papildomą mokestį)
Pusryčiai - švediškas stalas (6.30-10.00) restorane, pietūs - švediškas stalas (12.30-14.00), vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.00) arba patiekiama restorane. Vanduo, vyno ar alaus taurė, gaivusis gėrimas pietų ir vakarienės metu.
 
Kontaktai :
0066/26592889, www.ibis.com


ref:3644

Kitos kelionės datos

Krabi la Playa

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1602 €
  • Data: 2025-03-05 - 2025-03-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs gražiame sode, Tailando stiliumi, su egzotine augalija. Tai ideali vieta jūsų svajonių atostogoms! Didžiausias baseinų kompleksas, populiarus kurortas Ao Nang - yra tikra ramybės oazė. Tik keli žingsniai nuo smėlėto paplūdimio su nuostabiu vaizdu į jūrą ir salas. Svečiai gali pasinaudoti dviem barais ir restoranu, kur patiekiama puiki regioninė virtuvė. Erdvūs kambariai apstatyti moderniu stiliumi, įrengtu su visais patogumais, reikalingais malonioms atostogoms.

Vieta:
Apie 1 km nuo Ao Nang; artimiausios parduotuvės apie 300 m nuo viešbučio; apie 25 km nuo Krabi oro uosto; Tuk Tuk šalia viešbučio.

Paplūdimys:
Ao Nang visuomeninis, smėlėtas paplūdimys, apie 100 m nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį, kelių sankirtoje; Nopparat Thara smėlėtas paplūdimys, apie 150 m nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį.

Viešbutis:
dalinai renovuotas 2016 m., 2017 m. (baseinas ir registratūra) ir 2018 m. (restoranas), 123 kambariai, 3 pastatai, 5 aukštai, 4 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tailandietiška ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės, yra vegetariški patiekalai, sodo baras ir baras prie baseino; Valiutos keitykla; konferencijų centras 60 asmenims, sodas, nemokamas interneto taškas ir bevielis internetas; papildomi mokesčiai: seifas registratūroje, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kredito kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 100 USD/kambariui/nakvynei.

Kambarys:
Superior:
2 asm. (galimybė 1 papildoma lova), apie 39 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušo kabina, WC; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, paplūdimio krepšys su paplūdimio rankšluosčiais; už papildomus mokesčius: bevielis internetas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus, pranešus prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės, drabužių džiovintuvas);
Deluxe:
2 asm. (galimybė 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 46 m2; įrengtas kaip superior kambarys, papildomai su vaizdu į baseiną arba su vaizdu į sodą; Deluxe Room už papildomą mokestį;
Deluxe, su įėjimu į baseiną:
2 asm. (1 ar 2 papildomos lovos vaikams), apie 46 m²; įrengtas kaip deluxe kambarys, papildomai terasa su įėjimu į baseiną.
Premier:
2 asm. (galimybė 1 papildomos lovos), apie 39 m², modernus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, paplūdimio krepšys su paplūdimio rankšluosčiu, 2 buteliai vandens, bevielis Internetas; už papildomą mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės; drabužių džiovykla); premier kambarys už papildomą mokestį;
Premier, su įėjimu į baseiną:
2 asm. (galimybė 1 papildomos lovos), apie 40 m²,įrengtas kaip premier kambarys, papildomai terasa su įėjimu į baseiną.

Sportas ir pramogos:
pagrindinis baseinas, gėlas vanduo, laisvos formos, iš viso apie 854 m², gylis iki 1,4 m; vaikiškas baseinas, gėlas vanduo, apie 10 m², gylis 0,1 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokami; treniruoklių salė, stalo tenisas; Lanna SPA (už papildomą mokestį): be kita ko, Tailando masažas, aromaterapija procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-10.00) restorane, pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.00-22.00); vanduo, šalti gėrimai, alus ar vynas, pietų ir vakarienės metu.

Kontaktai:
0066/7563701520, www.krabilaplaya.com


ref:1262

Kitos kelionės datos

Deevana Plaza Krabi Aonang

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1611 €
  • Data: 2025-03-12 - 2025-03-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Tailando stiliaus viešbutis siūlo erdvius, skoningai įrengtus kambarius, aukštą paslaugų kokybę ir poilsio zoną SPA gulbėje. Be liukso klasės kambarių svečiai gali rinktis iš prabangių "Premier" kambarių, prabangių "Premier" kambariai su tiesioginiu įėjimu iš terasos į baseiną ir šeimos kambarius. Netoli restoranų, parduotuvių ir barų yra balto smėlio paplūdimiai, kuriuos supa palmės. Viešbutis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta aktyviai praleisti laisvalaikį, šeimoms su vaikais ir romantiškoms atostogoms dviese. 2018 m. Viešbutis buvo apdovanotas "ITAKA'S SAIL" už aukščiausią paslaugų kokybę.

Vieta:
Apiie 1 km nuo AO NANG miesto centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 200 m nuo viešbučio, bankomatas rajone; apie 28 km nuo Krabi oro uosto; šalia viešbučio veikia tuk-tuk.

Paplūdimys:
Nopparat Thara, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 500 m nuo viešbučio, prieiga prie paplūdimio per šaligatvį, nemokami rankšluosčiai - paimami iš viešbučio; Ao Nang, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 900 m nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį; nemokamas pervežimas į paplūdimį kelis kartus per dieną.

Viešbutis:
Gerai prižiūrimas, pastatytas 1994 m., atnaujinta s2010 m., 213 kambarių, 2 pastatai Tailando stiliaus, 4 aukštai, liftas, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, bisą parą dirbanti registratūra, "Kingfisher" restoranas - švediškas stalas, a la carte (tajų ir tarptautinės virtuvės patiekalai), aukštos kėdės vaikams, "Starling" bare vestibiulyje, "Sun Bird" baras prie baseino; pinigų keitimas, bagažo saugykla, skaitykla (su knygomis, laikraščiais, CD ir DVD); konferencijų centras 300 žmonių, terasa, atogrąžų sodas, nemokamas belaidis internetas visuomeninėse prieinamose vietose; už papildomą mokestį: seifas registratūroje, kambarių tarnyba (6.00-24.00), skalbykla, lyginimo kambarys, dviračių nuoma; patogumai neįgaliesiems (kambariuose); Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 100 USD.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm. (1 papildoma lova vaikams), apie 33 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatas), paplūdimio krepšys, palydovinė televizija (LCD), bevielis internetas, telefonas, seifas, 2 buteliukai mineralinio vandens kasdien; papildomi mokesčiai: mini baras, kavos / arbatos rinkinys; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalnus arba baseiną;
Deluxe Premier:
2 asm. (1 papildoma lova vaikams), apie 33 m², Superior Deluxe kambario baldai, papildomai vonia, balkonas (stalas ir kėdės), DVD grotuvas, sodas; prabangus "Premier" kambarys su įėjimu į baseiną pagal užsakymą;
Šeimyninis:
4 asm. (dviaukštė lova vaikams), apie 46 m², liukso numeris su baldais, papildomai antrasis LCD televizorius; šeimyninis kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 lagūnos formos baseinai, laisva forma, gėlas vanduo, bendras plotas apie 750 m², gylis iki 1,2 m, hidro masažas, atskiras skyrius vaikams, gylis 0,5 m, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, prieinami baseine nemokamai; treniruoklių salė, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas "Myna" (nuo 4 iki 12 m.), sporto renginiai: jogos, aerobikos, kartais gyvos muzikos; už papildomą mokestį: SPA "Swan" centras: sūkurinė vonia, tradicinis tajų masažas, pėdų masažas, aromaterapija.

Viskas įskaičiuota Soft ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai (6,3010,00), pietūs (12: 30-14: 00) ir vakarienė (19:00 - 22:00); vanduo, alus ar gaiviuosius gėrimus su pietumis ir vakariene.

Kontaktai:
0066/75639999, www.deevanaplazakrabi.com


ref:1313

Kitos kelionės datos

Peace Laguna Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1611 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Category:
****

Region:
Thailand / Thailand

Offer Description::
Located in Ao Nang, with its shops, restaurants and bars, in the province of Krabi, close to the long sandy beach ideal for walking. Climate, white houses with a large lagoon situated amidst tropical gardens, the Hotel is an oasis. Three pools are an ideal place to relax after a day full of activities. The hotel is characterized by a perfect and delicious cuisine served in a restaurant with a terrace with a panoramic view.

Location::
in the hotel district, approx. 200 m from the center of AO NANG with shops, bars and restaurants; approx. 25 km from the airport in Krabi, runs around -TUK TCE.

BEACH::
Ao Nang, Public, sand, gentle descent to the sea, approx. 300 meters from the hotel, access the sidewalk.

HOTEL::
star, built in 2003., renovated in 2008., the main building and villas, 149 rooms, a spacious lobby, Elevator, restaurant Rice and Spice - buffets, á la carte Thai and international cuisine, the restaurant available seats and a children's menu, vegetarian dishes, a bar in the lobby; Library, Currency; terrace overlooking the tropical garden, lagoon; for a fee: wireless internet (THB 250), room-service (10.00-22.00), hairdresser, babysitting (on request), doctor on call, laundry; There are at different levels - not recommended for people with reduced mobility; Credit cards accepted: Visa, MasterCard.

ROOM ::
Standard::
2-pers., Approx. 36 m², individually controlled air-conditioning, bathroom (bath, shower, toilet, hairdryer), satellite TV, telephone, safe, refrigerator; for a fee: wireless internet; free cot up to 2 years on request prior to arrival; balcony (table and chairs) .;

Superior::
2-pers. (possibility of 1 extra bed for a child), approx. 45 m², individually controlled air-conditioning, in-room amenities as standard, plus: coffee / tea making facilities, LCD TV, a view of the garden, landmark; superior room for an additional charge;

private cottage::
4-os. (can be 1 or 2 extra beds for children), approx. 70 m², individually controlled air-conditioning, in-room amenities as standard, plus: external shower, coffee / tea making facilities, DVD, Jacuzzi; terrace (table and chairs), deck chairs, garden view, mountain, swimming pool; private room cottage for a surcharge;

POKOóJ ::
deluxe cottage:
4-os. (Option 1 or 2 extra beds for children), approx. 70 m², in-room amenities as standard, plus: coffee / tea, DVD, a deluxe cottage for an additional charge.

SPORTS AND ENTERTAINMENT::
3 swimming pools, irregular shape, fresh water, the surface of 250 m², 200 m², 100 m², depth 1.2 m, the pools free parasols, chairs, mattresses and towels; gym; playroom and animation for adults; for a fee: massages and beauty treatments.

SOFT ALL INCLUSIVE (surcharges apply) ::
Breakfast (7.30-10.30) in the buffet restaurant, lunch (12.30-14.30), dinner (19.00-22.00) buffet or served in the restaurant; for lunch and dinner, wine, beer or soft drink.

CONTACT::
0066/756373446, www.peacelagunaresort.com


ref:1293

Kitos kelionės datos

Krabi Cha-Da Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1616 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : ****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumas aprašymas:
Apsuptas atogrąžų miško, iš kurio atsiveria vaizdingas vaizdas į įlanką. Įsikūręs Ao Nange, garsėjančiame kaip puikus atspirties taškas tyrinėjant Krabio regioną, jis bus geras pasirinkimas aktyvaus laisvalaikio entuziastams. Šeštajame aukšte terasoje su vaizdu į jūrą svečiai turi gražų baseiną. Tailando virtuvės žinovams didelis privalumas bus galimybė paragauti vietinių patiekalų, patiekiamų viešbučio restorane.

Vieta:
Apie 400 m nuo Ao Nang, cento,  artimiausios parduotuvės ir barai apie 50m nuo viešbučio; apytiksliai 25 km nuo Krabi oro uosto; „tuk-tuk“ veikia šalia viešbučio.

Paplūdimys:
Ao Nang, viešas, smėlėtas, apytiksliai. 900 m nuo viešbučio, praėjimas per kelią nuo viešbučio, nemokamas autobusas viešbutyje („Private Beach Club“), barai ir restoranai paplūdimyje; „Noppharat Thara“, viešas, smėlio, švelniai besislepiantis paplūdimys, maždaug 1,2 km nuo viešbučio, privažiavimas per kelią.

Viešbutis:
pastatytas 2007 m., renovuotas 2011 m., 79 kambariai, 3 pastatai, 6 aukštai, liftas, fojė, visą parą veikianti registratūra, „Jinda Coffee House“ restoranas - švediškas stalas, á la carte, tailandietiška ir tarptautinė virtuvė, „Sabai“ baseino bare - gėrimai ir užkandžiai, lagaminų saugykla, pinigų keitimas, terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbimas; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“; registracijos metu reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kreditine kortele), kad būtų padengtos galimos išlaidos viešbutyje: apytiksliai. 2000 THB / apsistojimas / kambarys (arba lygiavertis EUR / USD).

Kambarys:
Deluxe:
2 asmenims (yra 1 papildoma lova vaikams), apytiksliai 40 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, šaldytuvas, arbatos ir kavos rinkinys, 2 buteliai mineralinio vandens per dieną; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; vaizdas į balkoną, sodą ar baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; kambarys su tiesioginiu įėjimu į baseiną pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, gėlas vanduo, apytiksliai 100 m², gylis 1,3 m, apytiksliai. 100 m², gylis 1,3 m, apytiksliai. 80 m², gylis 1,3 m, terasoje, 6 aukšte, apytiksliai. 50 m², gylis 0,6 m; skėčiai, saulės gultai, rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė.

Viskas įskaičiuota soft: (už papildomą mokestį):
Pusryčiai - švediškas stalas (6.30 -10.00) restorane, pietūs (12.30 -14.30), vakarienė (19.00-22.30) švediškas stalas arba patiekiami restorane; ribotas vandens, alaus ar gaiviųjų gėrimų vartojimas pietų ir vakarienės metu.

Kontaktai:
0066/756957215, www.krabichada.com


ref:1273

Kitos kelionės datos

Krabi Tipa Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1637 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Krabi 

Trumpas aprašymas:
Intymi, netoli smėlio paplūdimio ir netoli Ao Nang centro, kur yra daug parduotuvių, barų ir restoranų. Apsuptas sultingų žalių tropinių sodų, tai tikra oazė toli nuo miesto triukšmo ir šurmulio. Viešbutyje yra gražus baseinas, 2 restoranai ir baras; visame viešbutyje yra nemokamas belaidis internetas. Tradiciniu Tajų stiliumi įrengti kambariai yra gerai prižiūrimi ir jaukūs, iš jų atsiveria nuostabus kalvų arba sodo vaizdas.

Vieta:
Apie 700 m nuo AO NANG su daugybe barų ir restoranų, artimiausios parduotuvės apie 150 m nuo viešbučio, apie 9 km nuo Krabi pramogų parko, apie 15 km nuo Krabi miesto; apie 26 km nuo Krabi oro uosto; Netoliese yra tuk-tuk.

Paplūdimys:
Ao Nang, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 200 m nuo viešbučio, prieiga per šaligatvio, skėčiai ir mokamos saulės lovos; Noppharat Thara, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 2 km nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį.

Viešbutis:
Pastatytas 1991 m., renovuotas 2011 m., 87 kambariai, 37 pastatai, 2 aukštai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Garden Mango" - švediškas stalas (tajų ir tarptautinės virtuvės patiekalai), vaikų baseinai, restoranas "Sea-a la carte" (Thai and tarptautinė virtuvė), baras prie baseino, kavinė; suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, pinigų keitimas; konferencijų centras 80 žmonėms, sodas, nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba (9.00-22.00), seifas registratūroje, vaikų priežiūra, skalbimas; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 100 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 37 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), stiklas tarp vonios kambario ir aklu kambariu, palydovinė televizija, telefonas, bevielis internetas, šaldytuvas, kavos / arbatos rinkinys, seifas , butelis vandens, skėtis; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalnus;
Grand Deluxe:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 46 m², elegantiškas liukso numeris su baldais, vaizdas į sodą arba vaizdas į kalnus, didelis prabangus kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, apie 200 m², gylis 1.5-1.7 m, vaikų baseinas, apie 20 m² ploto, 0,5 m gylio, skėčiai, saulės gultai ir čiužiniai; vaikų žaidimų aikštelė; už papildomą mokestį: masažas.

Viskas įskaičiuota Soft ( už papildomą mokestį ):
​​​​​​Pusryčiai - švediškas stalas (6.30-10.00 val.) restorane, pietūs - švediškas stalas (nuo 12.30 iki 14.00 val.) vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.00 val.) arba patiekiami restorane; vanduo, stiklinė vyno ar alaus ar nealkoholinių gėrimų su pietumis ir vakariene.

Kontaktai:
0066/75637527-30, www.tipa-resort.com


ref:3645

Kitos kelionės datos

Centara Life Phu Pano Resort Krabi

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1641 €
  • Data: 2025-03-05 - 2025-03-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas - Krabi

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir elegantiškas, apsuptas atogrąžų sodo su sodria augmenija, yra tikra ramybės oazė ir ideali romantiškų atostogų vieta. Dienos metu galite atsipalaiduoti prie baseino arba viešbučio sveikatingumo centre, o vakare - poilsis erdviuose, moderniuose ir patogiuose kambariuose, dekoruotuose ryškiomis spalvomis. Jis yra netoli garsiojo Ao Nang paplūdimio, kuriame viešbutis siūlo nemokamą transportą.

Vieta:
Apie 200 m nuo KRABI centro, viešbučio rajone, artimiausios parduotuvės ir barai apie 350 m nuo viešbučio; apie 25 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Ao Nang paplūdimys, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 2 km nuo viešbučio, nemokamas viešbučio autobusas (6 kartus per dieną), skėčiai ir mokami gultai; baras, restoranai.

Viešbutis:
Pastatytas 2016 m., modernus ir prabangus, 158 kambarių, 2 pastatai, 5 aukštai, liftas, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Mix Bistro" - švediškas stalas (tajų ir tarptautinės virtuvės valgiai), vegetariški patiekalai; konferencijų centras: 2 kambariai: 163 m² ir 37 m², terasa su vaizdu į baseiną ir sodą, sodas; nemokamas bevielis internetas; už užmokestį: aukle, kambario paslauga, priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior:
2 asm. (1 papildoma lova), elegantiška ir moderni, apie 24 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), stiklo paketas nuo kambario iki vonios kambario, bevielis internetas, televizorius, kavos / arbatos virimo aparatas, seifas, mokestis: mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus; balkonas, sodas arba vaizdas į kalnus.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, laisva forma, apie 250 m², gylis 1,2 m, vaikų baseinas, gylis 0,4 m, skėčiai, saulės gultai ir rankšluosčiai; fitneso centras (atviras: nuo 6.00 iki 21.00 val.), už papildomą mokestį; ike nuoma.

Viskas įskaičiuota Soft ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai (6.30-10.30 val.), pietūs (13.00-15.00 val.) ir vakarienė (18.00-22.00); su neribotais lengvaisiais ir alkoholiniais gėrimais su pietumis ir vakariene, be visa ko, vietinis alus, degtinė, džinai, viskis, romas.

Kontaktai:
0066/75607888, www.centarahotelsresorts.com


ref:6172

Kitos kelionės datos

Deevana Krabi Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1657 €
  • Data: 2025-03-12 - 2025-03-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Netoliese yra Ao Nang pramogų centras ir gražūs smėlio paplūdimiai. Jį supa gerai išlaikytas sodas, kuris suteikia ramybės jausmą ir ramią atmosferą. Viešbutyje yra 2 baseinai, restoranas, kuriame tiekiami patiekalai iš tajų ir tarptautinės virtuvės, taip pat 2 barai. Galite pasirinkti erdvius prabangius kambarius ir modernius prabangius kambarius su voniomis terasoje. Taip pat verta pasinaudoti įvairiais masažais ir procedūromis viešbučio SPA centre.

Vieta:
Ant kalvos, apie 2,5 km nuo AO NANG centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 300 m nuo viešbučio, apie 17 km nuo Krabi miesto; apie 27 km nuo Krabi oro uosto.

Paplūdimys:
Ao Nang, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 900 metrų nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį, rankšluosčiai paimami iš viešbučio; Noppharat Thara, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, apie 500 m nuo viešbučio, prieiga per šaligatvį, rankšluosčiai paimami iš viešbučio.

Viešbutis:
Pastatytas 2016 m., 66 kambariai, pagrindinis pastatas ir keletas mažesnių, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas fojė, registratūra, restoranas - švediškas stalas su padavėjo paslauga (tajų ir tarptautinės virtuvės valgiai), vegetariški patiekalai, 2 barai prie baseinų; konferencijų centras Deevana Plaza Krabi Ao Nang, terasa su vaizdu į sodą, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už užmokestį: skalbimo paslaugos, automobilių ir dviračių nuomos paslaugos; priimamos kreditinės kortelės: Visa, Mastercard; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 100 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm. (1 papildoma lova vaikui), apie 26 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai), belaidis internetas, televizorius, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, paplūdimio krepšys; už papildomą mokestį: mini baras; balkonas, vaizdas į sodą;
Grand Deluxe:
2 asm. (1 papildoma lova vaikui), apie 30 m², liukso kambario baldai, vonia terasoje, lygintuvas ir lyginimo lenta, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; Grand Deluxe kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, 1,3 m gylis ir 0,5-1,2 m, baseinas, hidromasažas, nemokami skėčiai, saulės gultai ir rankšluosčiai; už papildomą mokestį: masažai.

Viskas įskaičiuota Soft ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (6.30 - 10.00), pietūs - švediškas stalas (12: 30-14: 00) vakarienė - švediškas stalas (19:00 - 22:00) arba patiekiami; vanduo, alus ar gaiviuosius gėrimus su pietumis ir vakariene.

Kontaktai:
0066/75639988, www.deevanahotels.com


ref:6173

Kitos kelionės datos

Cha-Da Thai Village Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1671 €
  • Data: 2025-03-05 - 2025-03-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : *****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Sukurtas tradicinio Tailando stiliaus, apsuptas uolėtų ir žalių kalvų. Įsikūręs netoli garsiųjų paplūdimių Ao Nang ir Nappharat Thara, kuriuos galite pasiekti pėsčiomis. Nemokamas autobusas viešbutyje važiuoja į privatų klubą paplūdimyje, kur verta išsinuomoti valtį ir aplankyti šalia esančias saleles. Atostogas tikrai pavers malonesnias puikus baseinų kompleksas su maudymosi baru, apsuptas vešlaus atogrąžų sodo, erdvūs kambariai ir galimybė išbandyti tradicinius tailandietiškus patiekalus. 2019 m. Viešbutis buvo apdovanotas ITAKA'S SAIL už aukščiausią paslaugų kokybę.

Vieta:
ant kalvos, apytiksliai 400 m nuo AO NANG centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie. 25 m nuo viešbučio, bankomatas; apytiksliai 25 km nuo Krabi oro uosto; nemokamas autobusas viešbutyje („Private Beach Club“); netoli viešbučio „tuk-tuk“.

Paplūdimys:
Ao Nang, viešas, smėlėtas, apytiksliai. 400 m nuo viešbučio, privažiavimas per keliąarba privažiavimas nemokamu viešbučio autobusu, barai ir restoranai paplūdimyje, nemokami rankšluosčiai, kuriuos galima pasiimti iš viešbučio; „Noppharat Thara“, viešas, smėlio, maždaug 400 m nuo viešbučio, privažiavimas per kelią, nemokamai paimami rankšluoščiai iš viešbučio.

Viešbutis:
stilingas, pastatytas 2000 m., visiškai renovuotas 2018 m., 130 kambarių, 3 aukštų, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas „Greenary“ - švediško stalo patiekalai, tailandietiška ir tarptautinė virtuvė, vaikų kėdės prieinamos vaikams, „Rotissary“ restoranas - à la carte, tailandietiška ir tarptautinė virtuvė , 2 barai, įskaitant vieną barą, skirtą plaukti baseine; lagaminų saugojimas, pinigų keitimas, atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas; už mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla, kirpykla; konferencijų salė talpinanti 120 žmonių; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „Mastercard“; viešbutyje reikia sumokėti užstatą (mokama grynaisiais arba užšaldoma kreditinėje kortelėje): apytiksliai. 100 USD / kambarys / viešnagė.

Kambariai :
Deluxe:

2 asm. (yra 1 papildoma lova vaikams), apytiksliai 45 m², renovuotas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), skėtis, bevielis internetas, palydovinė televizija, DVD grotuvas, telefonas, seifas, šaldytuvas, kavos / arbatos rinkinys, 2 buteliai mineralinio vandens kasdien; papildomi mokesčiai: mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną; kambariai pagal užsakymą sujungti durimis;
Executive:
2 asm. (yra 2 papildomos lovos vaikams), apytiksliai 48 m²; atnaujintas, deluxe kambario įrengimas; papildomai: terasa, vaizdas į sodą ar baseiną, aukštesnės klasės kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos :
3 baseinai, iš jų vienas su nusileidimo kalneliais, gėlo vandens, apytiksliai. 80 m², 150 m² ir 200 m², gylis 0,6–1,5 m, atskirta sekcija vaikams, apytiksl. 20 m², 0,5 m gylio, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; vaikų žaidimų aikštelė; papildomi mokesčiai: SPA centras: sūkurinė vonia, masažas.

Viskas įskaičiuota soft ( už papilddomą užmokestį ) :
Pusryčiai - švediškas stalas (6:30-10:00) restorane, pietūs - švediškas stalas (12:30-14:30 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.30) arba patiekiami restorane; vanduo, alus ar gaivieji gėrimai pateikiami pietų ir vakarienės metu.

Kontaktai :
0066/75637710, www.krabithaivillage.com


ref:1251

Kitos kelionės datos

Royal Yao Yai Island Beach Resort

Tailandas / Krabi /
1683 €
  • Data: 2025-03-13 - 2025-03-21 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HKT 00:00
    Grįž: HKT 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11176

Kitos kelionės datos

Cha-Da Beach Resort

Tailandas / Krabi / Koh Lanta
1751 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Gražiai įsikūrusi ramioje, vaizdingoje Koh Lanta saloje, vos keli žingsniai nuo žavingo paplūdimio. Ramus vanduo praktiškai visus metus puikiai tinka maudytis ir degintis. Jaukūs ir gerai prižiūrimi baseinų kompleksai. Verta aplankyti netoliese esančią turgavietę, paragauti tradicinių vietinių patiekalų. Po aktyvios dienos ideali vieta atsipalaiduoti yra stilingi, erdvūs ir gerai įrengti kambariai.

Vieta:
KOH LANTA saloje, artimiausios parduotuvės ir barai apie 700 m nuo viešbučio; apie 70 km nuo Krabi oro uosto; pervežimo laikas su laivo pravažiavimu apie 1 val 40 min; Tuk-tuk važiuoja priešais viešbutį.

Paplūdimys:
Klong Dao paplūdimys, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į vandenyną, šalia viešbučio; daug parduotuvių, barų ir restoranų šalia paplūdimio.

Viešbutis:
Pastatytas 2006 m., atnaujintas 2011 m., 196 kambariai, 30 pastatų, 3 aukštų, elegantiškas, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Cha Da Coffee Shop" -  pusryčiai - švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), "Pailin" restoranas - su padavėjo paslauga (tajų ir tarptautinė virtuvė), aukštos kėdės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, 2 barai: Sa-Bai - prie paplūdimio, "Oasis" - plaukimo baras; mini parduotuvė, suvenyrų parduotuvė, pinigų keitimas, nemokamas belaidis internetas (ribotas asortimentas); už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, vaikų priežiūra, skalbykla, lyginimo kambarys; konferencijų salė 150 žmonių; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard; indėlis reikalingas įsiregistruojant (mokamas grynais arba užblokuota kreditine kortele) galimų išlaidų viešbutyje: apie 200 USD; dėl išvykimo laiko ir keltų tvarkaraščio, yra galimybė, kad klientai, įsikūrę viešbutyje "Cha-Da Beach Resort" saloje Ko Lanta, praleis vakarą viešbutyje "Krabi Cha-da Resort" Ao Nang. Tada išvykimas iš viešbučio "Cha-Da Beach Resort" į Ko Lantą vyks iki 12 valandos dienos prieš paskutinę buvimo Krabi dieną. "Ao Nang" viešnagė gali būti puiki galimybė padaryti galutinį apsipirkimą nesuskaičiuojamų parduotuvių pagrindinėje miesto gatvėje, išbandyti puikius Tajų virtuvės patiekalus.

Kambarys:
Silver Suite:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 65 m², atskiras miegamasis ir svetainė, individualiai valdomas oro kondicionierius miegamajame, ventiliatorius gyvenamajame kambaryje, vonios kambarys (vonia, atskiras dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės, paplūdimio rankšluosčiai), belaidis internetas, palydovinė televizija ( 2 televizoriai), telefonas, 2 buteliai vandens, seifas; už papildomą mokestį: mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų; balkonas (stalas ir kėdės);
Gold Suite:
2 asm. Apstatymas toks pats kaip ir Silver Suite kambario, papildomai tiesioginis įėjimas į baseiną; Gold Suite už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, gėlas vanduo, apie 1300 m2, gylis 0,5-1,6 m, atskiras skyrius vaikams, baseinas, gėlas vanduo, apie 500 m², gylis 1.2-1.6 m, hidro masažas, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 150 m², gylis 0,5-1 m, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; sporto salė; retkarčiais gyva muzika.

Viskas įskaičiuota soft ( už papilddomą užmokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (6.30-9.30) restorane, pietūs - švediškas stalas (12.00-14.30 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.30) arba patiekiami restorane; vanduo, alus ar šaltas gėrimas pietums ir vakarienei.

Kontaktai:
0066/756681247, www.chadahotel.com


ref:1299

Kitos kelionės datos

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1843 €
  • Data: 2025-01-08 - 2025-01-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 32 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Krabi 

Trumpas aprašymas:
Romantiška aplinka, gerai prižiūrimas sodas prie paplūdimio ir aukščiausio lygio aptarnavimas - tai puiki vieta prabangioms atostogoms dviese, esančioms viešbutyje, kurioje valdo geros reputacijos viešbučių tinklas Dusit Thani. Įsikūręs pajūryje, pastatytas Tajų stiliaus. Jame siūlomi elegantiški kambariai su visais reikalingais patogumais. Svečiai gali naudotis 2 begalybės formos baseinais, skoningais restoranais ir keliais barais. Galite atsipalaiduoti profesionaliame "Mandara Spa" centre ir pasimėgauti golfo aikštynuose, kurie kerta sodą, iš kur atsiveria nuostabus Andamano jūros vaizdas. Rekomenduojamas romantiškam pabėgimui ir medaus mėnesiui.

Vieta:
Apie 10 km nuo AO NANG, artimiausios parduotuvės apie 50 m nuo viešbučio, apie 20 km nuo Krabi miesto; apie 32 km nuo Krabi oro uosto; viešbučio autobusas (anksčiau užsakytas rezervavimas) į Krabi (apie 400 THB / asmeniui / grįžimas atgal) ir Ao Nang (apie 250 THB / asmeniui / grįžimas atgal); Netoliese yra tuk-tuk.

Paplūdimys:
Klong Muang, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio (apie 100 m priklausomai nuo tikslaus būsto) atskiroje privacioje sekcijoje: nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; už papildomą mokestį: vandens sportas, nardymo klubas.

Viešbutis:
Pastatytas 2002 m., renovuotas 2012 m., 240 kambarių, 11 pastatų, 3 aukštų, 9 liftų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Mangosteen" - švediškas stalas, a la carte (tarptautinės ir Azijos virtuvės patiekalai), vaikų meniu, vegetariški patiekalai, Malati - a la carte (tajų virtuvė), Limoncello - a la carte (italų virtuvė), 4 barai, įskaitant paplūdimio barą ir baseino barą; pinigų keitimas, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, laikraščiai; konferencijų centras 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, gydytojo iškvietimas, vaikų priežiūra, skalbykla, kirpykla, automobilių nuoma; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diner Club; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 300 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 42 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės), belaidis internetas, palydovinė televizija, DVD grotuvas, telefonas, kavos / arbatos virimo aparatas, seifas, paplūdimio rankšluosčiai, lyginimo lenta (pagal pageidavimą), mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; Šoninis vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
2 begalybės formos baseinai, gėlas vanduo, apie 1000 m², gylis 0,1-1,4 m ir apie 800 m², gylis 1-1,3 m, atskiras skyrius vaikams, gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir čiužiniai nemokamai prie baseino; teniso kortai su prožektoriais (įrangos nuoma ir prožektoriai už papildomą mokestį), vandens aerobika, aerobika, vandens polo, biliardo stalas, paplūdimio tinklinis, sporto salė; žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (nuo 4 iki 12 m.), animacija suaugusiesiems ir vaikams; "Linger Longer Spa": už turinį: turkiška pirtis, manikiūras, pedikiūras, platus masažo pasiūlymas, priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso pamokos, dviračių nuoma, tai chi, jogos, tajų bokso, plaukimo pamokos, baidarės, pedalai, burlenčių sportas, buriavimas; 9 ir 18 skylių golfo aikštynų apie 2 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį ):
Pusryčiai - švediškas stalas (7.0010.30), pietūs - švediškas stalas (12.00-14.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (18.00-21.00 val.) arba patiekiamas nurodytame restorane; neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (11.00-22.00).

Kontaktai:
0066/75628000, www.dusit.com


ref:4475

Kitos kelionės datos

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa Krabi

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1887 €
  • Data: 2025-03-12 - 2025-03-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į tikrą egzotiką ir įsimylėkite nuostabius Tailando peizažus! Įsikūręs prie pat smėlio paplūdimio, iš kurio atsiveria vaizdingas jūros ir būdingų kalkakmenio uolų vaizdas, tai yra ideali vieta pabėgti dviem ar atostogauti su artimaisiais. Patys mažiausieji poilsiautojai ras ir ką nors sau - vaikų laukia 2 ciuožyklos, spalvingas žaidimų kambarys ir užsiėmimai mini klube. Būtinai išbandykite vietinius patiekalus viešbučio restoranuose - juk Tailandas garsėja gardžia virtuve! Patogūs, šviesūs kambariai ir modernus interjeras, taip pat aukšta „Centara“ tinklo teikiamų paslaugų kokybė yra puikus sėkmingų atostogų receptas.

Vieta:
2 km nuo AO NANG, artimiausios parduotuvės ir barai maždaug už 100 m nuo viešbučio, apie 550 m nuo Monkey Trail, maždaug 7,5 km nuo Diamond Cave, apie 21 km nuo Wat Tham Seua šventyklos; apie 27 km nuo Krabi oro uosto, apie 150 km nuo Puketo oro uosto.

Paplūdimys:
Ao Nang, viešas, atskiras viešbučio skyrius, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, priėjimas per viešbučio takelį, mokami skėčiai ir gultai; Noppharat Thara, viešas, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, maždaug už 4 km nuo viešbučio, pasiekiamas grindiniu.

Viešbutis:
modernus ir elegantiškas, pastatytas 2019 m., 179 kambariai, iki 3 aukštų, elegantiškas ir erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Veranda“ - švediškas stalas, Tailando ir tarptautinės virtuvės patiekalai, yra maitinimo kėdutės vaikams, 2 à la carte restoranai: „Sands Beach Club“ - Tailando virtuvė, Piazere Pastaria - italų virtuvė, 2 barai: swim-up ir paplūdimio baras; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla, bagažo saugojimas, automobilių stovėjimo aikštelė; terasa su vaizdu į baseiną ir jūrą, sodas su egzotiškais augalais; konferencijų centras 80 žmonių; nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
deluxe: 2 asm. (1 papildoma lova - sofa), apie 35 m², modernus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal vartojimą), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: gėlas vanduo, laisvos formos, gylis apie. 1,2 m, įskaitant 1 su atskiru skyriumi vaikams, gylis 0,8 m, 2 vaikams skirtos čiuožyklos, skėčiai, gultai ir čiužiniai, prie baseinų nemokamai; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-9 m., už tam tikrą veiklą reikia mokėti papildomai); už papildomą mokestį: treniruoklių salė, SPA centras: tailandietiški ir ajurvediniai masažai, grožio procedūros.

HALF BOARD PLUS (už papildomą mokestį):
pusryčiai (6.30-10.00) ir vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas restorane „Veranda“; gėrimai maitinimo (vanduo, vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai: alus, degtinė, džinas, romas, viskis).

SOFT VISKAS ĮSKAIČIUOTA (už papildomą mokestį):
pusryčiai (6.30-10.00), pietūs (12.00-14.00), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas restorane "Veranda"; gėrimai maitinimo metu (vanduo, vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai: alus, degtinė, džinas, romas, viskis); reikalinga nėšioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0066/075815999, www.centarahotelsresorts.com

GRATIS:
WIFI
 

 


ref:7480

Kitos kelionės datos

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1915 €
  • Data: 2025-03-19 - 2025-03-27 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ramioje, privačioje Pai Plongo įlankoje, apsuptoje uolų formų, puikiai suformuotas į kraštovaizdį, didžiulis egzotinis sodas, kuris sukuria ramybės oazę, tai vieta su unikalia romantiška atmosfera. Netoliese yra daug gražių smėlio paplūdimių, kurie yra puiki vieta atsipalaiduoti. Didelis pasirinkimas restoranų, siūlančių egzotinių virtuvių, netgi didžiausi žinovai bus nustebinti. Prabangūs ir erdvūs, modernūs Tajų stiliaus kambariai yra apdailuoti mediniais elementais, kurie jiems suteikia elegancijos.

Vieta:
Įlankoje, apie 2 km nuo PAI LONG BAY centro, apie 2 km nuo AO NANG, su parduotuvėmis ir barais; apie 35 km nuo Krabi oro uosto, pervežimas autobusu ir valtimi (valties pervežimo laikas apie 30 minučių); reguliarus laivo pervežimai tarp viešbučio ir Ao Nang.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, švelnus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, nemokamai skėčiai, saulės gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Elegantiškas ir prabangus, pastatytas 2006 m., atnaujintas 2010 m., 192 kambariai, atskiri pastatai, 2 aukštai, fojė, registratūra, 4 restoranai: "Lotus Court" pagrindiniame pastate - švediškas stalas ir a la carte patiekalai (tajų ir tarptautinės virtuvės patiekalai), aukštos kėdės vaikams ir meniu Rim Saai prie paplūdimio (atvira nuo 18.30-00.00) - a la carte (tajų virtuvė ir jūros gėrybės), Hagi pagrindiniame pastate (atvira 18.30-00.00) - a la carte (japonų virtuvė) ant kalvų prie paplūdimio (atvira nuo 16.00 iki 1.00 val.) - a la carte, paplūdimio baras ir BBQ patiekalai, aukštos kėdės ir meniu vaikams, "Deep Blue" baras bibliotekoje; suvenyrų parduotuvė, butikas, pinigų keitimas, biblioteka; konferencijų centras 200 žmonių, terasa su vaizdu į sodą ir vandenyną, didelis, egzotinis sodas, nemokamas belaidis internetas fojė ir biblioteka; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, kirpykla, skalbykla, auklė; yra lygio skirtumai ir laiptai - nerekomenduojama riboto judrumo asmenims; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express; reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 700 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe garden view:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams - vaikams su 2 suaugusiesiems, vaikams miegoti kartu su dvigule lova), apie 72 m2, vonios kambarys (vonia, dušas, plaukų džiovintuvas, šlepetės, chalatas, kosmetika), atskiras tualetas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: mini baras; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės);
Deluxe ocean facing:
2 asm. (1, 2 arba 3 papildomos lovos vaikams - jei pasirenkate 2 ar 3 vaikus su 2 suaugusiais, vaikai miega kartu dvigule lova), apie 72 m2, liukso numeris su vaizdu į sodą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); Jūros vaizdas; liukso numeris su vaizdu į vandenyną už papildomą mokestį;
Premium deluxe ocean facing:
2 asm. (1, 2 arba 3 papildomos lovos vaikams - jei pasirenkate 2 ar 3 vaikus su 2 suaugusiais, vaikai miega kartu dvigule lova), apie 77 m2, liukso numeris su vaizdu į sodą; terasa (stalas ir kėdės); Jūros vaizdas; liukso numeris su vaizdu į vandenyną už papildomą mokestį;

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas (atvira: 6.00-21.00), laisva forma, gėlas vanduo, apie 450 m², gylis apie 1,4 m, atskiras skyrius vaikams, gėlas vanduo, gylis apie 0,6 m, poilsio zonos baseinas (atvira: nuo 6.00 iki 21.00 val.), Gėlo vandens telkinys, gylis apie 1.3-3 m, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, nemokamai prie baseino; mini klubas (4-9 m., kai kurios papildomai mokamos programos), žaidimų kambarys vaikams; nemokamai: vandens sportas: baidarės, buriavimas, burlenčių sportas.

SPA centras:
Spa Cenvaree (mokama): 7 gydymo kambariai, daugiau nei 50 procedūrų - grožio procedūros, masažai, įskaitant karštus akmenis, Ajurvedos programos, refleksologija, poilsio zona;

Kontaktai:
0066/76201234, www.centarahotelsresorts.com


ref:1327

Kitos kelionės datos

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Tailandas / Krabi / Ao Nang
1935 €
  • Data: 2025-03-05 - 2025-03-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Prabangus, įsikūręs prie paplūdimio ir turkio spalvos vandenyno, atskirti tik gatve, yra idealus reikliausiems vartotojams. Didžiausias Tailando baseinų kompleksas, apsuptas atogrąžų sodo su kokoso medžiais, ideali vieta visiems, mėgstantiems tikrą rojus aplinką. Elegantiški ir erdvūs kambariai su stilingais tamsaus medžio baldais, kolonijinė architektūra, kuriuos galite pamatyti visame viešbutyje. Platus pasirinkimas restoranų, puikus aptarnavimas ir aukščiausios kokybės paslaugos, egzotiškų atostogų garantija.

Vieta :
Prie pat kranto, apie 15 km nuo Ao Nang, apie 15 km nuo Nong Thale miesto; apie 35 km nuo Krabi oro uosto; viešbučio autobusas į Aonang (apie 200 THB į vieną pusę).

Paplūdimys:
Klong Muang, viešas, smėlio paplūdimys, priėjimas prie jūros, apie 10 metrų nuo viešbučio, keliu per viešbučio teritoriją, nemokami skėčiai, paplūdimio kėdės ir rankšluosčiai; Viešasis, smėlio paplūdimys, priėjimas prie jūros, apie 50-150 metrų (priklausomai nuo apgyvendinimo).

Viešbutis :
Pastatytas 2007, 276 kambariai, 3 aukštų, erdvus ir elegantiškas fojė, liftas, Maya restoranas - švediškas stalas su padavėjo paslaugos, a la carte (Tailando ir tarptautinė virtuvė), 3 restoranai, a la carte: Koh Poda prie baseino - vakarienė (tarptautinė virtuvė ir jūros gėrybės), Venezia - pietūs (Italijos virtuvė), Balta Lotus - Tailando ir Indijos virtuvė, vietos vaikams  ir vaikų meniu, vegetariški patiekalai, kavos parduotuvė kavinė Viena Explorer baras, baras Koh Poda prie baseino; Bagažo saugykla, skaitymas, valiutos keitykla, Suvenyrai ir laikraščiiai; konferencijų centras 400 asmenų, terasa su vaizdu į baseiną, atogrąžų sodas, nemokamas belaidis internetas fojė.; mokamai: internetas, didelės spartos bevielis internetas, seifas registratūroje, aptarnavimas kambariuose, Vaikų auklė (paprašius), skalbykla, lyginimas; atsiskaitymas kredito kortelėmis: "Visa", "MasterCard", "American Express", "Diners Club". Įsiregistruojant reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kredito kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 2000 THB/kambariui/nakvynei.

Kambariai :
Superior :
3-asm. (Galimybė 1 arba 2 papildomomis lovomis vaikams), apie 45 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, WC, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kava / arbata, mineralinis vanduo, mikrobangų krosnelė, radijas ; mokamai: mini baras, didelės spartos bevielis internetas; Nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, paprašius iki atvykimo; balkonas (stalas ir kėdės, plaukų);

Sportas ir pramogos :
Baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 7000 kvadratinių pėdų gylis - 0,5-1,8 m, baseinas su nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; tinklinis; kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, animacija vaikams; mokamai: mini klubas (1-3, 4-6, 6-12 metų), 2 teniso kortai su apšvietimu, teniso pamokos (apie 1000 THB / h /suaugusiems, apie 400 THB / h / vaikams..) 9 - ir 18 - duobučių golfo laukas, 500 metrų nuo viešbučio; SPA: mokama: sūkurinė vonia, turkiška pirtis, masažas, aromaterapija, kūno procedūros; vandens sportas paplūdimyje: nardymas,  vandens parašiutas, bamgentės, motorinė valtis.

Viskas įskaičiuota (taikomi papildomi mokesčiai) :
Pusryčiai - švediškas stalas (6.30-10.30) restorane Maya, pietūs (11.30-14.30) patiekiami restorane Maya Koh Poda, vakarienė (18,30-22,30) švediškas stalas arba patiekiami restorane Maya, Balta Lotus Būk Venecija; Per dieną užkandžiai ir ledai; Neriboti gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (11.00-23.00).

Kontaktai :
0066 / 75.627.8000066 / 75.627.800;, www.sofitel.com


ref:1306

Kitos kelionės datos

Rayavadee

Tailandas / Krabi / Railay
3653 €
  • Data: 2025-03-12 - 2025-03-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> KBV 00:00
    Grįž: KBV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 34 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tailandas / Krabi

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs Phranang pusiasalyje, šalia Marine Krabi nacionalinio parko, tarp kokosų giraites, apsuptas stačių kalkakmenio uolų, smėlio paplūdimių ir švaraus Andamano jūros vandenų. Didelėje viešbučio teritorijoje yra trys tropiniai sodai, kur svečiai klausosi sodininko, kuris pasakoja apie unikalią florą ir fauną. Vaikščioddami galite pamatyti beždžiones, egzotiškus paukščius, daugiau kaip 120 rūšių palmių ir medžių, daugybę vietinės virtuvės dažniausiai naudojamamas žoleles. Keletą kartų buvo apdovanotas viešbutis dėl elegancijos ir stilingo interjero, kuris siūlo puikius restoranus, garsėjančiomis šviežiomis jūros gėrybėmis, vakarietiškais patiekalais ir tradiciniais tajų patiekalais. Vienas iš labiausiai unikalių Tailando sveikatos kurortų garantuoja profesionalius, atpalaiduojančius gydymo būdus, sukurtus remiantis Tailando tradicijomis ir proto, kūno filosofija ir sielos atsipalaidavimui. Nuostabūs kraštovaizdžiai, šiltas ir rūpestingas aptarnavimas, jauki atmosfera ir architektūra su harmoninga aplinka sukuria unikalų klimatą, idealus variantas romantiškoms atostogoms ar medaus mėnesiui.

Vieta:
Šalia paplūdimių: Railay paplūdimys ir Pharanang, apie 200 m nuo RAILAY centro su parduotuvėmis ir barais; apie 35 km nuo Krabi oro uosto, pervežimas autobusu ir valtimi (kruizinis laikas apie 30 minučių) - valtimi pervežimas įskaičiuotas į kainą, pervežimas su autobusu nevažiuoja priešais viešbutį, kasdien laivas plaukia į Ao Nang už papildomą mokestį. (Įkainiai matomi viešbutyje).

Paplūdimys:
Railay paplūdimys, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, praėjimas per viešbučio kelią, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; Pharanang, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas jūrą, šalia viešbučio, praėjimas per viešbučio kelią, nemokami rankšluosčiai; Nammao, viešas, smėlėtas, švelnus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, praėjimas viešbučio keliu, nemokami rankšluosčiai.

Viešbutis:
Prabangus, pastatytas 1993 m., atnaujintas 2013 m. ir 2014 m., 102 kambariai, 98 dviviečiai paviljonai ir 4 privačios vilos, elegantiškas, jaukus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: "Raya Dining" - švediškas stalas su padavėjo paslauga ir a la carte (tarptautinė virtuvė), vegetariški patiekalai, "Raitalay Terrace" - a la carte (tarptautinės virtuvės patiekalai), "Krua Phranang" - a la carte patiekalai (tajų virtuvės patiekalai), aukštos kėdės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, "Grotto" baras; pinigų keitimas, suvenyrų parduotuvė, biblioteka; konferencijų centras 200 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną ir sodą, tropinis sodas, kurio plotas apie 10 ha, internetino prieigos taškas ir belaidis internetas; už papildomą mokestį: kambarių tarnyba, seifas registratūroje, kirpykla, grožio salonas, skalbykla, lyginimo kambarys, vaikų priežiūra; viešbučio patalpose atsiranda aukščio skirtumai - nerekomenduojami asmenims su judėjimo apribojimais; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diner Club; įsiregistruoti reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuota kreditine kortele), kad padengtų galimas išlaidas viešbutyje: apie 900 USD / kambarys / viešnagė.

Kambarys:
Deluxe pavilion:
2 asm. (1 papildoma lova), elegantiškas ir prabangus, apie 70 m², svetainė, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės, kosmetika), nemokamas belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos virimo aparatas, seifas; už papildomą mokestį: mini baras (mokamas pagal vartojimą); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; sodas (stalas ir kėdės) su vaizdu į sodą;
Pool pavilion:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 115 m², prabangaus kambario baldai, papildomai: baseinas, kurio plotas apie 24 m², nemokamai gultai prie baseino; terasa; baseino paviljono kambarys užsakymui už papildomą mokestį;
Tarrace pavilion:
2 asm. (1 papildoma lova), liukso numeris su paviljono baldais, papildomai terasa su sodo baldais ir biliardo vieta; "Tarrace" paviljono kambarys užsakymui už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas, laisva forma, gėlas vanduo, apie 1500 m², gylis apie 1-1,7 m, hidromasažas, atskiras skyrius vaikams, gėlas vanduo, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, prie baseino nemokamai; 2 teniso kortai su prožektoriais ir įrangos nuoma, stalo tenisas, kasdien pramoginė programa: teniso pamokos ir tajų bokso pamokos, joga, trys pėsčiųjų takai, kuriais veda sodininkas-gidas (kai kurie užsiėmimai už užstatą, anksčiau rezervuota); už papildomą mokestį: skvošas, vandens sportas "Railay Beach", SPA centras (mokama): sauna, gėlių vonios, poilsio zona, priežiūros procedūros, masažai.

Kontaktai:
0066/75620740-3, www.rayavadee.com


ref:1321

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Krabi provincijos salos – itin gražios, o sezono metu jose mažiau žmonių. Nuostabios smėlio kasos, kuriose auga palmės, urvai uolose, povandeninio pasaulio įvairovė - čia gausybė įvairiaspalvių žuvų, kurias galima maitinti tiesiog iš rankos. Provincijoje daugybė salų, prie kurių Jūsų kateris būtinai sustos, kad galėtumėte geriau apžiūrėti šių vietovių grožybes, nusifotografuoti, o kartais tiesiog pagulinėti ant balto smėlio.

Kurortiniai miesteliai

Ao Nang - daugybė barų ir restoranų, gerai išvystyta viešbučių infrastruktūra. Railay - puikios sąlygos alpinizmui. Rytinė Railay dalis yra žinoma dėl naktinių renginių po atviru dangumi. Sala Koh Lanta - populiarumu nė kiek neatsiliekanti nuo kitų, tačiau čia mažiau turistų.

Paplūdimiai

Ao Nang - smėlėtas, su pėsčiųjų taku, parduotuvėmis ir barais; Railay - apsupti įspūdingų uolų ir atogrąžų miško, žinomi kaip gražiausi pasaulyje; Noppharat Thara - puikus paplūdimys, gan tylioje vietoje, galėsite ramiai degintis. Seklus vanduo, todėl ši vieta rekomenduojama šeimoms su vaikais.

Verta išbandyti!

  • Meditaciją budistų šventykloje
  • Tradicinį tailandietišką masažą
  • Gatvės maistas - tai paprasta, nebrangu ir labai skanu.


Ką aplankyti Krabi?

Vykstančiųjų prie Krabi provincijos krantų laukia pasivaikščiojimas prie pačios gražiausios Tailando pakrantės Pra Nang, saugomos UNESCO.
Jūs savo akimis galėsite išvysti kalkinių uolų didybę, kurių viršūnės iškilusios 375 metrus virš jūros lygio. Tai kalnų laipiotojų Meka. Specialistai tvirtina, kad panašūs kalnų masyvai yra tik Prancūzijos pietuose. Daugiatoniai kalkių, stalaktitų, nutįsusių virš vandens, dariniai – nepakartojama šių vietovių peizažo dalis.

Railay paplūdimys yra nedidelėje įlankoje, pietinėje Tailando dalyje, Krabi provincijoje. Tai tikras atogrąžų rojaus kampelis, kuriam būdingas turkio spalvos vanduo ir baltas smėlis. Šis izoliuotas paplūdimys, apsuptas tankios augmenijos ir kalnų, prieinamas tik atplaukiant laiveliais, kurie kiekvienais metais atplugdo tūkstančius turistų. Ypač šią vietovę pamėgę žygeiviai ir alpinistai.

Ko Phi Phi yra nedidelis salynas, esantis Krabi provincijoje, pietų Tailande. Ko Phi Phi Don yra didžiausia šio archipelago sala, o Ko Phi Phi Leh – mažesnė, tačiau kur kas populiaresnė. Kitos salos yra tiesiog iš vandens išnirusios uolos. Koh Phi Phi vilioja kerinčiais balto smėlio paplūdimiais ir įvairiaspalviais koralų sodais. Salas galite aplankyti ir turistiniais laiveliais, kuriais organizuojamos vienos dienos ekskursijos iš Puketo.

Vos 8 km nuo miestelio centro įsikūrusi unikali šventykla, vadinama Tigro urvu. Šventykla yra įrengta oloje, o pagrindinis akcentas – didžiulė tigro skulptūra. Įėjimas į šventyklą yra nemokamas. Nuo šventyklos atsiveria nepakartojamas vaizdas. Ropščiantis į viršų atrodo, kad tuoj išgaruosi nuo žemės paviršiaus, bet įveikus stačius laiptus ir pamačius vaizdą supranti, kad vertėjo taip stengtis. Kopdami sutiksite būrį siautėjančių beždžionių su mažais beždžioniukais. Ant medžių pritvirtinta daug ženklų, perspėjančių turistus, kad beždžionių šerti negalima, nes jos gali būti agresyvios, tačiau tai netrukdo apačioje esančiai parduotuvei pardavinėti bananus, virš kurių kabo užrašas „Pamaitinkite beždžiones“

Saulei nusileidus čia užverda tikras gyvenimas: Krabi miestelis visoje šalyje garsėja savo naktiniais turgumis, į kuriuos pavalgyti susirenka tiek vietiniai gyventojai, tiek ir smalsūs turistai. Sutemus Krabi upės krantinę užplūsta daugybė kilnojamųjų restoranų: prekeiviai pasistato po porą grilių, atsigabena kalną daržovių, jūros gėrybių bei kitų produktų, o aplink išrikiuoja plastiko staliukus. Vos per keliolika minučių tuščią aikštę užpildo alkanų žmonių minia. Kadangi norinčių pavalgyti visada gerokai daugiau nei yra sėdimų vietų, čia neegzistuoja toks dalykas kaip „mano stalas“, visi sėda ten, kur yra laisva kėdė… Taigi šis turgus – puiki vieta susirasti naujų draugų, pasidalinti įspūdžiais ar tiesiog smagiai ir sočiai praleisti vakarą.

Virtuvė

Tailando virtuvę formavo bei valgymo įpročius paveikė šalimais esančios šalys – Malaizija, Kinija, Indija, Laosas, Birma. Tačiau per daugelį metų tajai sugebėjo sukurti ir savo gaminimo ir valgymo tradicijas, o kaimyninių šalių įsikišimas nulėmė tik dar puikesnį ir unikalesnį skonį, būdingą tik tailandietiškai virtuvei, kuriai nesvetimas daugybės ingredientų bei prieskonių derinimas. Tai viena geriausių virtuvių Rytų Azijoje. Pagrindinė tajų virtuvės savybė – maisto šviežumas. Čia ruošiami patiekalai iš ką tik nuskintų vaisių, išrautų daržovių ar pagautų jūros gėrybių. Tailando krantus skalauja dvi jūros, todėl šis kraštas gali pasigirti iš jūroje pagaudų gyvių įvairove. Nereikia atsisakyti paragauti žuvies, moliuskų, krevečių, krabų ar kalmarų, kurie paruošiami garuose, griliuje ar tiesiog išverdami. Šviežių jūros gėrybių galite nusipirkti „plaukiojančiuose“ turguose į kuriuos laiveliais suplaukia prekeiviai su savo laimikiu. Šie turgūs stebina maisto gausa, šviežumu ir įvairove. Dėl savo populiarumo jie veikia dieną ir naktį, netgi tamsiuoju paros metu turgus yra populiaresnis negu šviesiuoju laikotarpiu.

Esminis tajų virtuvės išskirtinumas – mokėjimas pagaminti patiekalus, kuriuose harmoningai susilieja aštrumas, sūrumas, saldumas ir kartumas. Pagrindiniai patiekalų ingredientai – ryžiai, čili pipiras ir kokoso pienas.

Suvenyrai

Turistai atsiminimui iš šalies gali parsivežti įvairiausių suvenyrų: tiek vietinių produktų, tiek įvairių niekučių. Dažniausiai yra vežamasi dramblių statulėlės, rankų darbo keraminiai dirbiniai, tailandietiško šilko gaminiai, papuošalai, odos dirbiniai. Dažnai galima įsigyti įvairių autentiškų, būdingų konkrečiam regionui, suvenyrų.