• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Vanila & Spa

Madagaskaras / Nosy Be / Dzamandzar
1740 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> NOS 00:00
    Grįž: NOS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija : ****

Regionas: Madagaskaras / Antsiranana

Trumpas aprašymas:
Vandenyno smėlis, kokoso palmės ir švelnus smėlis po kojomis - tai puiki vieta romantiškoms atostogoms dviese. Viešbutis ramioje vietoje prie smėlėto, švelniai į vandenyną nusileidžiančio paplūdimio, su tradiciniais, šiaudais dengtais pastatais, paslėptais egzotiškame sode. Nuorodos į vietinę architektūrą taip pat matomos ir interjere - erdviuose kambariuose stovi iš natūralaus medžio pagaminti ir afrikietiškomis kaukėmis dekoruoti baldai. Viešbučio restoranai prie sodo vilioja gardžiomis jūros gėrybėmis, o puikiai suprojektuoti bekraščiai panoraminiai baseinai - tai puiki vieta pasigrožeti vandenynu ir gražiais saulėlydžiais. Viešbučio restoranai prie sodo vilioja gardžiomis jūros gėrybėmis, o puikiai suprojektuoti bekraščiai panoraminiai baseinai - tai puiki vieta pasigrožeti vandenynu ir gražiais saulėlydžiais.

Vieta:
Bė saloje, apie 3 km nuo Dzamandzaros kaimo, apie 7 km nuo vietovės AMBATOLOAKA su parduotuvėmis, barais ir restoranais, maždaug 17 km nuo "Hell-Ville“; apie 30 km nuo Bė oro uosto; autobusų stotelė yra maždaug 100 metrų nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Viešas, smėlio, švelnus nusileidimas į jūrą, greta viešbučio, pažymėtoje dalyje nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - trys žvaigždutės. Superior, pastatytas 2000 m., 2020 m. renovuotas ir išplėstas (kai kurie kambariai, restoranas padidintas su terasa, naujas baseinas, Lounge Bar), 56 kambariai, keli pastatai, 2 aukštai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra; pagrindinis restoranas "The Parfum Vanille“ – švediškas stalas arba a la carte ( afrikos ir italijos virtuvė), vegetariški patiekalai; Lounge Bar, suvenyrų parduotuvė; automobilių stovėjimo aikštelė; terasa su vaizdu į vandenyną; sodas; nemokamas belaidis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: gydytojas pagal iškvietimą, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambariai:
Superior:
2 asm. (galimybė pastatyti 1 arba 2 papildomas lovas vaikams), renovuotas 2020 m., apie 28 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, šaldytuvas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa, vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Apartamentai:
4 asm. (galimybė pastatyti 1 arba 2 papildomas lovas), atnaujintas 2020 m., individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, 2 vonios kambariai (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), 3 miegamieji, svetainė, virtuvėlė, palydovinė televizija, telefonas, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas, vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity, stačiakampio formos ir apvalios formos, gėlas vanduo, gylis 1,4 m, prie baseinų - nemokami skėčiai, saulės gultai ir rankšluosčiai; stalo tenisas; biliardas; vaikų žaidimų aikštelė; animaciniai filmai suaugusiems; už papildomą mokestį: SPA centras (apie 200 m²): 4 masažo kabinetai, sūkurinė vonia, turkiška pirtis, hidroterapija, kūno priežiūros procedūros; apie 500 metrų nuo viešbučio - 18 duobučių golfo aikštynas "Pearls International“ (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) arba à la carte restorane; kava ir arbata nurodytame bare (16.00-17.00); vanduo, gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai: pilstomas alus, vynas, romas nurodytame bare (10.00-22.00).


ref:6076

Kitos kelionės datos

Royal Beach

Madagaskaras / Nosy Be / Ambatoloaka
1786 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> NOS 00:00
    Grįž: NOS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Madagaskaras / Antsiranana

Trumpas aprašymas:
Didžiulis, žaliuojantis turistų centras garsiojoje Madirokelio įlankoje, greta gražaus ir labai ilgo paplūdimio, - tai ideali vieta egzotiškoms atostogoms. Atostogų kaimo stiliaus viešbutį sudaro keli žemi pastatai ir neįprastai suprojektuoti baseinai su terasomis deginimuisi. Interjere vyrauja tradicinių kreolų ir Madagaskaro motyvų derinys bei šiuolaikiniai priedai. Gražiai įrengti, šviesūs kambariai - tai ideali vieta atsipalaidavimui po įspūdžių kupinos dienos! Puiki vieta ne tik poilsio, bet ir vandens sporto, ypač nardymo mėgėjams.

Vieta:
Bė saloje, apie 4 km nuo Dzamandzaros kaimo, apie 50 m nuo vietovės AMBATOLOAKA su parduotuvėmis, barais ir restoranais, apie 9 km nuo Hell-Ville; apie 20 km nuo Bė oro uosto;

Paplūdimys:
Viešas, smėlio, nuolaidus nusileidimas į jūrą, šalia viešbučio, priėjimas prie paplūdimio per viešbučio teritoriją, pažymėtoje dalyje nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, dušas.

Viešbutis:
Oficiali kategorija šalyje - keturios žvaigždutės. Elegantiškas, pastatytas 2008 m., atnaujintas 2018 m., 114 kambariai, 5 pastatai, 2 aukštai, erdvus vestibiulis, registratūra, 2 restoranai: pagrindinis "Le Nautile“ - švediškas stalas, afrikiečių ir italų virtuvė, galimybė gauti vaikiškas kėdutes ir "Sunset“ prie baseino - á la carte, tik vakarienės (būtina ankstesnė rezervacija), 2 barai prie baseino; valiutų keitykla; automobilių stovėjimo aikštelė; suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė 100 žmonių; terasa su vaizdu į vandenyną ir baseiną; palmių sodas; prie registratūros nemokamas belaidis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, vaikų auklė, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:
2 asm. (yra galimybė įrengti papildomą vieta), apie 44 m². elegantiškai įrengtas kambarys, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini-šaldytuvas, už papildomą mokestį – mini baras, nemokama lovelė vaikui iki 2 m. - užsakius prieš atvykimą, balkonas arba terasa (staliukas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną.;
Deluxe:
2 asm. (yra galimybė įrengti papildomą vieta), apie 44 m², Įrengtas kaip Superior klasės numeryje;
Suite:
2 asm. (galima papildomai pastatyti 1 arba 2 loveles vaikams), apie 88 m², dieninė ir miegamoji dalys atskirtos stumdomosiomis durimis, įrengtas kaip Superior klasės numeris, už papildomą mokestį: deluxe ir suite numeriai.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, netaisyklingos formos, apie 150 m², gylis maždaug 1,2 m, atskira dalis vaikams, apie 5 m², gylis 0,5 m ir stačiakampio formos, apie 220 m², gylis 1,5 m, prie baseinų nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; sporto klubas, teniso kortai (mokama įrangos nuoma), stalo tenisas, biliardas, paplūdimio tinklinis, krepšinis, petankė; vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (3-12 m.), pramoginiai renginiai suaugusiesiems ir vaikams; už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: turkiška pirtis, sūkurinė vonia, sauna, masažas, manikiūras, pedikiūras; vandens sportas paplūdimyje; maždaug 8 km nuo viešbučio yra 18 duobučių golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) pagrindiniame restorane; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); popietės kava, arbata su užkandžiais nurodytame bare (16.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai: vynas, pilstomas alus ir romas nurodytame bare (10.00-22.00).


ref:6062

Kitos kelionės datos

Royal Andilana Resort & Spa

Madagaskaras / Nosy Be / Andilana
1892 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> NOS 00:00
    Grįž: NOS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Madagaskaras / Nosy Be

Trumpas aprašymas:
Rojaus atostogos visiškai naujame viešbutyje! Įsikūręs vaizdingoje Nosy Be saloje, jis vilioja stiliumi ir elegancija, erdviais ir patogiai įrengtais kambariais, taip pat viešbučio smėlio paplūdimiu su nemokamomis paslaugomis. Taip pat galite rasti palaimingą poilsį ant gulto prie baseino arba vaikščiodami žydrojo vandenyno pakrante! Jei mėgstate aktyviai leisti laiką, dieną galite palaikyti formą sporto salėje ar žaisti paplūdimio tinklinį, o vakare pašėlti per viešbučio animacijas. Patiems mažiausiems laukia žaidimai ir pramogos mini klube, taip pat baseinas ir žaidimų aikštelė. Taip pat yra 2 restoranai ir 2 barai, įskaitant paplūdimio barą. Apsuptas didelio sodo su egzotiškais augalais, puikiai tinka tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek šeimos atostogoms.

Vieta:
Nosy Be saloje, Andilanos kaime, apie 20 km nuo AMBATOLOAKA miestelio su parduotuvėmis, barais ir restoranais; apie 21 km nuo Nosy Be oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, stilingas ir elegantiškas, planuojamas atidaryti 2023 m. birželio mėn., 180 kambarių, keli pastatai, 2 aukštai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: Tany's – švediškas stalas, itališka ir tarptautinė virtuvė, maitinimo kėdutės ir meniu restorane vaikams, Le Royal (E) prie paplūdimio - á la carte, restorane yra kėdutės vaikams, 2 barai: fojė ir prie paplūdimio; suvenyrų parduotuvė, mini parduotuvė, pinigų keitykla; didelis sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1  arba 2 papildomas lovas), apie 65 m², elegantiškas ir stilingas, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos ir arbatos rinkinys, seifas;  mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Suite:
2 asm, (galima pastatyti iki 3 papildomų lovą suaugusiems), apie 124 m², elegantiškas ir stilingas, įrengimas kaip deluxe kambaryje, papildomai: 2 vonios kambariai: (vonia ir 2 dušai; plaukų džiovintuvas, chalatas), atskiras wc, svetainė, kavos aparatas; balkonas (stalas ir kėdės);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, baseinas vaikams, gėlas vanduo, gylis 0,4 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; sporto salė, teniso kortai (būtina išankstinė rezervacija), stalo tenisas, paplūdimio tinklinis; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (6-11 m.), jaunių klubas (12-17 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, amfiteatras, vandens sportas paplūdimyje: irklas, baidarės, kanojos; už papildomą mokestį: SPA centras: baseinas, sauna, hamamas, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros, manikiūras ir pedikiūras.

Viskas įskaičiuota soft:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30) ir švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) Tany's restorane; užkandžiai paplūdimio bare (11.00-12.00 ir 16.00-18.00); popietės arbata paplūdimio bare (17.00-18.00); vietiniai gaivieji gėrimai, vynas ir alus nurodytame bare (10.00-23.00); būtina dėvėti minkštas „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10096

Kitos kelionės datos

Ekskursijos

Ekskursijos Nosy Be

Trys salos — ekspedicija prasideda nuo Kombos salos, vadinamos „lemūrų sala“. Apsilankymas Lemūrų parke, kuriame, be šių žinomiausių Madagaskaro gyvūnų,

Daugiau

Apie kryptį

Bė sala - sala pasaulio pakraštyje. Nepamirštami vaizdai, smėlėti paplūdimiai, krištolinio skaidrumo Indijos vandenynas, palmės ir ypatinga gamta - tai tik įžanga į stebuklingą Raudonosios salos pasaulį. Kviečiame į gyvenimo kelionę po kraštą, kuriame gyvenimas teka „mora mora“ ritmu - be skubos ir be streso.

Didelė pasakiško grožio paplūdimių Bė sala („Nosy Be“) yra išsidėsčiusi į šiaurės vakarus nuo Madagaskaro, o jos pavadinimas reiškia tiesiog „Didelę salą“. Rojų primenantys paplūdimiai ir nuostabi gamta - už tai ją pamėgo atogrąžų atostogas dievinantys poilsiautojai. Čia galite rasti išskirtinių viešbučių, nardyti, tyrinėti aplinkines salas ar tiesiog mėgautis saule ir vandenynu. Salos sostinė yra gyvybe pulsuojantis Hell-Ville. Ajme galite rasti daugybę kavinių ir parduotuvių. Bė salos didžiausias turtas yra jos paplūdimiai. Žinomiausi iš jų - Ambatoloaka, Madirokely ir Andilana. Vandenyno potvynių, kurie kartojasi kas parą, metu vanduo gali apsemti paplūdimius kelioms valandoms. Salos gilumoje kvepia kavos, vanilės, kakavos, cinamono, kanangų ir prieskonių plantacijos. Neveltui antrasis Bė salos pavadinimas yra Kvapų sala.

Gražiosios salos. Šalia Bė salos yra kitų įvairaus dydžio, koraliniais rifais apsuptų salų (malagasių kalba: nosy). Iš čia galima nusikelti į negyvenamą, nuostabiausio koralinio rifo ir daugybės spalvingų įvairaus dydžio bei formų žuvų Tanikely salą - puiki vieta giluminiam ir paviršiniam nardymui. Verta apsilankyti Nosy Komba - Lemūrų saloje, kurios kailiniuotieji gyventojai laukia kol bus pavaišinti bananais. Stebuklingais vaizdais bei pažintimi su vėžliais vilioja Iranjos sala.

Ryžiai ir vanilė. Virtuvės pagrindas yra ryžiai, maniokas, saldžiosios bulvės ir kokosas. Vartojama tiek mėsa, tiek jūros gėrybės. Populiarus patiekalas yra ravitoto – kapoti manioko lapai su riešutais ir jautiena. Dažnas desertas - vanile pagardinti vaisiai: mangai, papajos, ličiai, bananai ir daugelis kitų.

Kava ar arbata? O gal Ranon 'apango – lengvai degintų ryžių gėrimas? Kava čia geriama kasdien ir būtinai su cukrumi. Taip pat populiari juodoji arbata su vanile.

Suvenyrai iš Bė salos. Verta įsigyti dailių medžio gaminių: drožinių, automobilių miniatiūrų, gražių audinių: batikos, siuvinėtų staltiesių ir užuolaidų, paplūdimio skraisčių (pareos), tradicinių malagasietiškų drabužių, perdirbtų gaminių. Taip pat užrašų knygelių, dėžučių, atvirukų iš rankomis gaminamo popieriaus. Gera dovana bus prieskoniai: vanilė, pipirai, cinamonas, gvazdikėliai ir eteriniai aliejai, tokie kaip garsioji kananga.

Lemūrai – letenos aukštyn Lemūras čia yra daug daugiau nei tik mielas gyvūnėlis. Salose gyvena daugiau kaip 50 lemūrų rūšių: nuo mažyčių vos 50 g sveriančių pelinių lemūrų, 5 kg sveriančių wari, iki indris ir sifaki, kurie gali sverti ir 10 kg. Iš pirmo žvilgsnio panašūs į šuns, katės ir voverės mišrūnus, jie geba šokti, skleisti neįtikėtinus garsus, demonstruoti nuostabią akrobatiką ir vilioti bananus iš turistų - juk lemūrai vegetarai. Lemūrai, kuriuose neva apsigyvenusios protėvių vėlės, yra fady, t. y., tabu. Juos draudžiama žudyti, gąsdinti ar vaikyti, bet galima šerti (bananais).

Pakelkime taurę...romo? Tai populiariausias alkoholis Bė saloje. Toaka gasy, vietinis romas iš cukranendrių, gali būti aromatizuojamas, pvz., cinamonu ar vanile. Kiek lengvesnis gėrimas - ličių likeris. Populiarus alkoholis yra trembo - palmių vynas. Alus čia laikomas prabanga ir geriamas tik švenčių proga.