• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Embudu Village Resort

Maldyvai / Male Atolas / Emboodhoo
1410 €
  • Data: 2024-06-20 - 2024-06-25 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Emboodhoo

Trumpas aprašymas:
Čia dangiška ir kasdieniška, o personalas sutinka jus kaip namuose. Nusiaukite batus, išjunkite telefoną ir apsidairykite – čia gražu! Pajuskite švelnų smėlį po kojomis, valandų valandas gulėkite saulėje ar pasinaudokite vandens sporto pasiūlymu, o vakarais grožėkitės nuostabiais saulėlydžiais! Egzotiškas atostogų kaimas mažoje saloje susideda iš vieno aukšto vasarnamių, apsuptų nuostabiu sodu, kai kurie iš jų tiesiogiai nusileidžia į baltąjį paplūdimį. Yra restoranas, kuriame patiekiami vietiniai valgiai, paplūdimio baras ir suvenyrų parduotuvė. Pavargote nuo poilsio? Mėgaukitės procedūromis ir atpalaiduojančiu masažu viešbučio SPA centre. Aplink salą yra nuostabių vietų nardyti ir grožėtis povandeniniu pasauliu, o viešbutyje yra nardymo centras, tad pasinaudokite!

Vieta:
Pietų Male atole, EMBUDU saloje, apie 280 m ilgio ir apie 140 m pločio; apie 12 km nuo oro uosto Maldyvuose, pervežimas motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1979 m., renovuotas 2018 m., 122 kambariai, vieno aukšto bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas ir à la carte maitinimas, vietinė virtuvė, paplūdimio baras; suvenyrų parduotuvė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior beach bungalow:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 42 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, seifas, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, įrengimas kaip Superior beach bungalow, papildomai: palydovinė televizija, vonia su vandens masažu; terasa (stalas ir kėdės);
 
Sportas ir pramogos:
biliardo stalas, smiginis, stalo tenisas, badmintonas; gyva muzika vakarais (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestį: žvejyba, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, kelionės į salą; SPA centras: masažai, priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00), restorane; kava, arbata, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai paplūdimio bare (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1398

Kitos kelionės datos

Bandos Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Bandos Island
1465 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Bandos Island

Trumpas aprašymas:
Jei svajojate apie palaimingą poilsį rojaus saloje, ši vieta kaip tik jums! Gražiame paplūdimyje su švelniu kaip miltai smėliu laikas teka nerūpestingai, o akys mėgaujasi nuostabiomis vandens spalvomis ir visur vyraujančia tropinės augmenijos žaluma. Elegantiški kambariai ir vilos – komfortiško poilsio garantas, o aukščiausio lygio aptarnavimas užtikrins nepakartojamą atmosferą. Svečiai turi didelį restoranų pasirinkimą, kuriuose patiekiami gardūs patiekalai iš viso pasaulio, taip pat atsižvelgiant į specialius mitybos reikalavimus. Dėl romantiško kraštovaizdžio, kurį papildo pasakiški saulėlydžiai, jis yra idealus pasirinkimas atostogoms dviese.

Vieta:
Šiaurės Malės atole, BANDOS saloje; apie 7 km nuo Malės oro uosto, pervežimas motorine valtimi (apie 20 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, vietinio stiliaus, pastatytas 1972 m., renovuotas 2005 m., 215 kambarių, kelios dešimtys vieno ir dviejų aukštų pastatų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai - ant grotelių kepti patiekalai, tarptautinė ir indiška virtuvė, užkandžių baras, 2 barai, įskaitant barus prie baseino ir prieplaukoje; suvenyrų parduotuvė, juvelyras; konferencijų centras iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, vaiko priežiūra (pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: American Express, MasterCard, Visa.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas ir kėdės);
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 66 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės);
Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 40 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės);
Superior Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), įrengimas kaip standartiniame kambaryje, balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 200 m2, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; treniruoklių centras, stalo tenisas, tinklinis, aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-11 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; SPA centras (mokamas): sauna, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros suaugusiems ir vaikams, kirpykla; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, biliardo stalas, skvošas; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.45), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (15.30-17.00) nurodytoje vietoje; kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“apyrankes.


ref:3090

Kitos kelionės datos

Fihalhohi Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Fihalholi
1483 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Maldyvai / Male Atolas

Trumpas aprašymas:
Atmosferiškas kurortas, esantis mažoje atogrąžų saloje Indijos vandenyne. Idiliška vieta, kurioje laikas sustojo, o geriausia pramoga yra poilsis harmonijoje su gamta - palaiminga tinginystė rojaus paplūdimyje, nardymas tarp nuostabių koralų rifų ar grožėjimasis salos žavesiu iš viešbučio terasų. Šiaudiniai pastatai, apsupti kokoso medžių, puikiai dera su natūraliu Fihalhohi kraštovaizdžiu ir yra puiki vieta romantiškoms atostogoms dviems. Pasilepinkite atpalaiduojančiais Balio masažais ir kitomis procedūromis „Huvandhumaa Spa“. Karaokės vakarai su gyva muzika taip pat suteikia geros nuotaikos po saulėlydžio.

Vieta:
Pietų Malės atole, FIHALHOHI saloje; apie 28 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.); paskutinis pervežimas iš viešbučio į oro uostą išvykimo dieną val 14.30 val.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, smėlėtas, koralinis rifas netoli kranto, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, 138 kambariai (kai kurie dviejų lygių pastatuose), 12 vilų, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Palm Grove“ restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, baras „Blue Lagoon“ - á la carte, užkandžiai, desertai, gaivėji gėrimai, Fisherman's Bar vestibiulyje - alkoholis, kokteiliai, gaivėji gėrimai, Beach Hut paplūdimyje - alkoholis, kokteiliai, gaivėji gėrimai; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla; nemokamas belaidis internetas; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Amex.

Kambarys:
Deluxe beach villa:
2 asm (apie 27 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; terasa (stalas ir kėdės);
Premium beach villa:
2 asm, apie 27 m², įrengimas kaip deluxe beach viloje; papildomai televizorius; terasa (stalas ir kėdės)
Water villa:
2 asm, (galima 1 papildoma lova),  tik suaugusiems (18+), apie 37 m2, įrengimas kaip deluxe beach viloje; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas iš terasos į jūrą;

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, biliardas, stalo futbolas, paplūdimio tinklinis, badmintonas; gyva muzika, karaokė; už papildomą mokestį: Huvandhumaa SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros; nardymo centras, ne automobilių sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-09.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) pagrindiniame restorane; kavą, arbatą, gaivieji gėrimus ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nustatytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7916

Kitos kelionės datos

Kurumba Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Vihamanaafushi
1529 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Vihamanaafushi

Trumpas aprašymas:
Saldus poilsis ant gulto palmių pavėsyje, švelnus smėlis po kojomis, nuplaunamas šiltu, skaidriu vandeniu, o horizonte – mėlyna begalybė – visa tai ir dar daugiau! Penkių žvaigždučių ir patogus, jis įgyvendina svajones apie nepaprastas atostogas svajonių atostogoms skirtoje vietoje. Čia yra didelis baseinas, privatus paplūdimys su aptarnavimu, 3 barai ir net 7 restoranai, kuriuose galėsite paragauti šviežių jūros gėrybių bei Indijos, Tailando ir Libano virtuvės patiekalų. Besišypsantis personalas, apgyvendinimas erdviuose kambariuose, tikrai atostogų atmosfera ir atviruką primenanti aplinka – daugiau nieko ir nereikia!

Vieta:
šiauriniame Malės atole, VIHAMANAAFUSHI saloje, apie 500 m ilgio ir apie 320 m pločio; apie 6 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu (apie 10 min.)

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1972 m., renovuotas 2015 m., 180 kambarių, 141 pirmame aukšte, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Vihamanaa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 6 a la carte restoranai: Hamakaze – suši ir jūros gėrybės , Mahal – Indijos virtuvė, Thila – jūros gėrybės ir žuvis, Al Qasr – Libano ir Maroko virtuvė, Khing Thai – Tailando virtuvė, Cafe – tarptautinė ir regioninė virtuvė, 3 barai, iš jų 2 paplūdimyje ir kaljanų baras; konferencijų centras (3 kambariai) iki 150 žmonių; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, budintis gydytojas, fotografas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 74 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, mini baras, kavos/arbatos rinkinys
Garden villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 124 m2, įrengimas  kaip superior kambario, terasa (gultai, privatus baseinas);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 200 m2, vaikų baseinas, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; 24h sporto salė, teniso kortas (mokama inventoriaus nuoma ir prožektoriai); Majaa mini klubas (4-13 m.), žaidimų aikštelė; animacijos; SPA centras (mokamas): masažai ir priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: jogos pamokos, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; kavą, arbatą, gaiviuosius ir vietinius alkoholinius gėrimus nurodytomis valandomis nurodytoje vietoje; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3420

Kitos kelionės datos

Reethi Beach Resort Maldives

Maldyvai / Baa Atolas / Fonimagoodhoo
1578 €
  • Data: 2024-06-20 - 2024-06-25 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas / Fonimagoodhoo

Trumpas aprašymas:
Kaip čia gražu! Rojaus aplinka, kaitri saulė ir atostogų atmosfera – tai Maldyvai! Čia praleisite fantastiškas atostogas patogiame viešbutyje, kuriame rasite viską, ko širdis geidžia. Įsikūręs Baa atole, kuris buvo įtrauktas į UNESCO biosferos rezervatų sąrašą, siūlo jaukius kambarius, įskaitant kambarius su tiesioginiu nusileidimu į turkio spalvos vandenį, 4 barus ir net 5 restoranus, taip pat gražų baseiną ir gražų prie pat viešbučio esantis paplūdimį, kuriame galėsite išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose, pavyzdžiui, nardymas ar paviršinis nardymas – atsipalaiduokite, tai taip paprasta!

Vieta:
Baa atole, FONIMAGOODHO saloje, apie 600 m ilgio ir apie 200 m pločio; apie 25 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 50 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1998 m., renovuotas 2010 m., 129 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Rehendhi – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Reethi Grill – ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės ir pica, Saima Sodo restoranas – tarptautinė virtuvė, Moodhu restoranas/baras – tarptautinė virtuvė, Alifaan užkandžių restoranas, 4 barai, įskaitant paplūdimio barą; mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Reethi villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), palydovinė televizija, mini baras; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į saulėtekį;
Deluxe villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, įrengimas kaip reethi viloje, terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės), vaizdas į saulėlydį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 61 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip reethi viloje, terasa su tiesioginiu nusileidimu į vandenį (stalas, kėdės, skėčiai ir gultai);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 60 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas, smiginis, stalo futbolas; už papildomą mokestį: teniso kortas, badmintonas, skvošas, vandens sportas paplūdimyje; Coconut SPA centras: sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.30 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.30 val.); gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (9.00-24.00); viskas įskaičiuota ir reikalingos apyrankės.


ref:3731

Kitos kelionės datos

Meeru Island Resort & Spa

Maldyvai / Male Atolas / Meerufenfushi
1580 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Meerufenfushi

Trumpas aprašymas:
Vaizdingas kurortas įsikūręs Meerufenfushi saloje, apsuptas smėlio paplūdimių, krištolo skaidrumo vandens ir fenomenalių koralinių rifų. Vietoje viskas ko reikia sėkmingoms atostogoms: gausus pasiūlymas viskas įskaičiuota, 2 baseinai, parduotuvės ir net fotografas, kuris įamžins nuostabias akimirkas Maldyvuose, o platus sporto ir poilsio pasiūla neleis nuobodžiauti. Rekomenduojamas šeimyninėms atostogoms, o tik suaugusiems skirtų patogumų dėka leis ir gražiai pailsėti tik dviese.

Vieta:
šiauriniame Malės atole, MEERUFENFUSHI saloje, apie 1,2 km ilgio ir apie 350 m pločio; apie 36 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 55 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1978 m., renovuotas 2018 m., 284 kambariai, 32 vieno aukšto pastatai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Farivalhu - svečiams, apgyvendintiems standartiniuose, beach villa ir  jacuzzi water villa kambariuose esančiuose pietinėje salos dalyje, Maalan - tik suaugusiems (18+), svečiams, apgyvendintiems water front villa ir jacuzzi water villa kambariuose: esančiuose šiaurinėje salos dalyje, 2 a la carte restoranai: Asian Wok - virtuvė azijietiška, Hot Rock - jūros gėrybės, kepsniai, kavinė, 5 barai, iš jų 2 prie baseinų; Dovanų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: fotografas, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 50 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, mini baras (mokama pagal suvartojimą), kavos/arbatos rinkinys; vaizdas į sodą;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 56 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį;
Water front villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam asmeniui), apie 60 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, priekinis vaizdas į jūrą;
Jacuzzi water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam asmeniui), apie 85 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, privati ​​sūkurinė vonia;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: infinity tik suaugusiems, apie 350 m2, gylis 1,5 m, baseinas, apie 250 m2, gylis 1-2 m, vaikųaseinas, apie 16 m2, gylis 0,6 m, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, smiginis, biliardo stalas, treniruoklių salė; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, badmintonas, tinklinis, futbolas, joga, žvejyba, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, 9 duobučių golfo aikštynas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija, tam tikromis dienomis gyva muzika, šokių šou ir kino vakarai; už papildomą mokestį: Duniye SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) nurodytame pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (11.00-23.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytomis valandomis, nurodytuose baruose; vakarienė Asian Wok arba Hot Rock restorane vieną kartą viešnagės metu (apsistojus ne mažiau 5 naktų; būtina išankstinė rezervacija).


ref:1497

Kitos kelionės datos

Villa Nautica Paradise Island (ex. Hotel Paradise Island Resort)

Maldyvai / Male Atolas / Lankanfinolhu Island
1597 €
  • Data: 2024-11-28 - 2024-12-02 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas

Trumpas aprašymas:
Pasakiški vandenyno atspalviai, baltas smėlis garantuoja nuostabias atostogas gražiausiuose Maldyvų paplūdimiuose. Baseinas paslėptas palmių sode su vaizdu į vandenyną ir vilas. Platus restoranų ir barų pasirinkimas, nemokamas belaidis internetas ir įvairios sporto šakos, yra tik keletas lankytinų vietų, kurios laukia jūsų šiame „rojuje“.

Vieta:
Šiaurinės Malės atole, LANKANFINOLHU saloje, kuri yra apie 931 m ir 201 m pločio, apie 10 km nuo Malės oro uosto, pervežimas kateriu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, 282 kambariai vilose ir vasarnamiuose, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Bageecha“ svečiams, „paplūdimio vasarnamyje“, - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, „Lagoon“ restorano svečiams, à la carte restoranai: Al Tramanto - itališka virtuvė, Farumathi - jūros gėrybių virtuvė, Fukuyama Teppanyaki - japoniškos virtuvės patiekalai, Dhaavani kavinė, 2 barai: Hulhangu (dirbanti 24 val.), suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė talpinanti iki 250 žmonių. Nemokamas belaidis internetas viešosiose vietose. Už mokestį: kirpykla. Priimamos  kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“, „JCB“.

Kambarys:
Standartinis paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova vaikui), apie 26 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildyti gaivieji gėrimai ir vanduo).
Ant vandens vila:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 77 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatas ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien pripildytas užkandžiais ir vandeniu), terasa (gultai).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 250 m² ploto, gylis iki 1,5 m, rankšluosčiai, gultai ir skėčiai nemokami. Mokami: teniso kortai, krepšinis, tinklinis ir futbolo aikštelė, treniruoklių centras, biliardo stalas, Araam SPA centras (mokamas): sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai vietinių, manikiūras, pedikiūras. Vandens sportas nemokamai: baidarės, vandens dviračiai. Už papildomą mokestį: katamaranas, vandens motoroleriai, sklandytuvai, kruizai laivu su stikliniu dugnu, PADI nardymo centras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.30-21.00 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Pietums ir vakarienei ribotas vanduo, gaivieji gėrimai ar vietinis alus.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį):
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30–14.00 val.), vakarienė (19.30-21.00 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai „Hulhang“ bare (10.00-1.00), užkandžiai, kava, arbata ir pyragaičiai „Dhaavani“ kavinėje (16.00-18.00). Papildomai kainuoja: teniso kortai, krepšinis, tinklinis, futbolo aikštelė, sporto centras, biliardo stalas ir sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia SPA centre.

Kontaktai:
0096/066440011, www.villahotels.com

 


ref:1404

Kitos kelionės datos

Dreamland Maldives - The Unique Sea & Lake Resort Spa

Maldyvai / Baa Atolas / Hirundhoo
1603 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas / Hirundhoo

Trumpas aprašymas:
Nuostabi, rojaus sala su baltu paplūdimiu, elipsės formos, ideali atostogų vieta mėgstantiems gamtą ir ramų poilsį. Hirundhoo saloje, be įdomios augmenijos, yra ir natūralus biotvenkinys su maudymosi zona, kur galėsite atsipalaiduoti originaliai įrengtoje terasoje su gultais. Gyvenkite viename iš bungalow su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba name ant vandens! Čia idiliška ir jauku, o dieną geriausia praleisti ilsintis ar vaikščioti ant smėlio. Viešbutyje yra 2 restoranai, kuriuose patiekiami delikatesai iš viso pasaulio, ir 2 barai nuostabioje vietoje – su vaizdu į biotvenkinį ir paplūdimį. Aktyviems poilsiautojams čia taip pat nebus nuobodu – čia yra sporto salė, teniso kortai ir platus vandens sporto pasirinkimas, ypač rekomenduojame nardyti ir grožėtis nuostabiu povandeniniu pasauliu!

Vieta:
Šiaurės Baa atole, HIRUNDHOO saloje, apie 450 m ilgio ir apie 180 m pločio; apie 130 km nuo Maldyvų oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2018 m., 90 kambarių, 90 bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: Sea View – švediškas stalas ir à la carte, tarptautinė virtuvė, Lake View – a la carte, tarptautinė virtuvė, 2 barai, įskaitant su vaizdas į biotvenkinį ir paplūdimį; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 78 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), lauko dušas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (gultai), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water Bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), tik suaugusiems (18+), apie 78 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
natūralus maudymosi biotvenkinys, gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, tinklinis, smiginis, stalo tenisas; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) nurodytame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; kava, arbata, gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (8.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10014

Kitos kelionės datos

Koralowe Love

Maldyvai / Pažintinė kelionė /
1609 €
  • Data: 2024-04-10 - 2024-04-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:40 -> MLE 09:40
    Grįž: MLE 01:45 -> WAW 13:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Male • Hangnaameedhoo • Omadhoo • Mahibadhoo

Baltas, subtilus smėlis, šiltas žydras Indijos vandenyno vanduo, idiliška atmosfera – tai Maldyvai. Egzotiškų atostogų mėgėjams siūlome palaimingą poilsį ir žavios vietinės Maldyvų kultūros pažinimą. Programoje – kruizas į negyvenamą salą, tradicinė žvejyba ir vietinių gėrybių degustacija. Mėgaukitės atostogomis rojuje su visa šeima! Pasigrožėkite laukiniais delfinais jų natūralioje buveinėje, nardykite su bangininiais rykliais ir rajomis ir atsipalaiduokite išskirtiniame kurorte. 

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.
Dalyvių susitikimas oro uoste. Tiesioginis skrydis į Maldyvus.
2 DIENA. MALE – HANGNAAMEEDHOO
Atvykimas į Maldyvų sostinę MALE – unikalią pasauliniu mastu šalį. Maldyvai susideda iš 26 atolų ir beveik 1300 salų, išsibarsčiusių maždaug 300 km² plote. Žemyna sudaro tik apie 1% šalies ploto, o didžiausias aukštis yra tik apie 5 m virš jūros lygio. Pervežimas greitaeigiu kateriu į HANGNAAMEEDHOO, vieną iš Pietų Ari atolo salų, esančią maždaug 70 km nuo Malės. Nakvynė viešbutyje. Laisvas laikas. Vakarienė, nakvynė.
3 DIENA. HANGNAAMEEDHOO
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. apytiksliai 17.00 kruizas aplinkiniais vandenimis, kurio metu galėsite susipažinti su tradiciniais žvejybos būdais, o vėliau išbandyti savo jėgas žvejyboje. Grįžimas į viešbutį. Vakarienė, nakvynė.
4 DIENA. HANGNAAMEEDHOO
Pusryčiai. Daugiau nei 3 valandų kelionė laivu į kai kurias geriausias nardymo vietas rajone. Kruizo metu du sustojimai prie gražiausių koralinių rifų. Kiekviename rife gyvena skirtingos rifinės žuvys ir spalvingi koralai. Aplankomuose rifuose kartais galima sutikti jūrinių vėžlių ir mantų, kurių pelekų ilgis gali siekti iki 7 m. Kruizo metu lengvi užkandžiai, vaisiai, gėrimai. Grįžimas l į salą. Laisvas laikas saulės vonioms ir apylinkių lankytinų vietų pažinimui. Vakarienė BBQ iškylos forma paplūdimyje, nakvynė.
5 DIENA. HANGNAAMEEDHOO
Pusryčiai. Keliausite per mėlynas Ari atolo lagūnas į mažytę apleistą smėlio salą, apsuptą krištolo skaidrumo, žydrų Indijos vandenyno vandenų. Kelias valandas būsite saloje su lengvais pietumis iškylos forma. Metas saulės vonioms baltame, minkštame laukinio paplūdimio smėlyje ir maudynėms jūroje. Galimybė nardyti nuo kranto ir grožėtis povandeninio pasaulio turtingumu. Grįžkimas į Hangnaameedho. Laisvas laikas. Vakarienė, nakvynė.
6 DIENA. OMADHOO
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į kiek didesnę OMADHOO salą, kuri, lyginant su kitomis atolo salomis, išsiskiria vietinių gyventojų kiekiu nei turistų. Pasivaikščiojimas po kiek daugiau nei 800 žmonių gyvenančią salą leis į daugelį gyvenimo aspektų pažvelgti iš visiškai kitos perspektyvos. Taip pat tai unikali galimybė pažinti tikrą, kasdienį šios salos šalies gyventojų gyvenimą. Apgyvendinimas ir nakvynė viešbutyje, vakarienė. 
7 DIENA. OMADHOO
Pusryčiai. Laisvas laikas arba pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): visos dienos kruizas su laukinių delfinų stebėjimu, nardimu su bangininiais rykliais ar rajomis. Vakarienė, nakvynė.
8. DIENA. OMADHOO – MAHIBADHOO
Pusryčiai. Laisvas laikas arba pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): perplaukimas keltu į MAHIBADHOO salą, kuri kartu yra ir didžiausias atolo miestas. Pasivaikščiojimas po salą yra puiki proga susipažinti su salos gyventojų kultūra, kalba ir virtuve. Laisvas laikas paragauti vietinių gėrybių, išgerti arbatos ar kavos vietinėje užeigoje. Grįžimas salą. Laisvalaikis. Vakarienė, nakvynė.
9 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą ir tiesioginis skrydis į Lenkiją. Žmonėms, kurie pratęsia viešnagę poilsiui: pusryčiai, išsiregistravimas, pervežimas į oro uostą, pervežimas į pasirinktą viešbutį.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 nakvynės viešbučiuose*** arba svečių namuose su viešbučio standartu***; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 7 pusryčiai, 1 pietūs, 7 vakarienės • skrydis: Lenkija-Malė-Lenkija • pervežimai motorine valtimi: oro uostas-viešbutis-oro uostas • kelionės vadovo priežiūra 

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: valties nuoma, vietinės virtuvės degustacija: apie 130 USD/asm, kurortinis mokestis: apie 6 USD/asm/naktis.
Papildomi mokesčiai: kruizas su delfinų stebėjimu: apie 70 USD/asm. nardymas su bangininiais rykliais: apie 170 USD/asm (ne mažiau kaip 10 žmonių).
Maldyvuose visiškai draudžiama vartoti ir įsivežti alkoholį. Už pasikėsinimą nelegaliai gabenti, disponuoti ar vartoti alkoholį (ne tam skirtose vietose, pavyzdžiui, turistiniuose kurortuose) baudžiama bauda arba laisvės atėmimu.
Programa gali keistis priklausomai nuo oro sąlygų.
Rekomenduojame atsivežti JAV dolerius, išleistus po 2006 m. Pinigai negali būti suplėšyti ar pažymėti.


ref:6836

Kitos kelionės datos

Adaaran Club Rannalhi

Maldyvai / Male Atolas / Rannalhi
1646 €
  • Data: 2024-05-22 - 2024-05-27 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Rannalhi

Trumpas aprašymas:
Rannalhi – aukso matas – unikali vieta Maldyvuose. Jaukus kurortas mažoje 200 metrų ilgio ir 90 metrų pločio saloje. Skaidri jūra, koralinis rifas, auksinis paplūdimys, tropinės augmenijos apsupti vasarnamiai sukuria nepakartojamą egzotiškų atostogų atmosferą.

Vieta:
RANNALHI saloje, Pietų Malės atole; apie 34 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
smėlėtas, prie pat viešbučio, nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; apie 10-100 m iki koralinio rifo.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 2002 m., apartamentai renovuoti nuo 2014 m., 414 kambarių, keli korpusai, 1 aukštas, fojė, 24h registratūra, 2 restoranai - švediškas stalas (antras restoranas veikia priklausomai nuo viešbučio užimtumo), tarptautinė virtuvė, maitinimo kėdutės vaikams yra vegetariški patiekalai, 4 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, mini prekyvietė; konferencijų salė (be įrangos), sodas, bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apie 6 EUR/val.), budintis gydytojas, skalbykla; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 37 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir gultai), vaizdas į sodą;
Water bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), tik suaugusiems (+18), apie 67 m², įrengimas kaip standartinio kambario, terasa (stalas ir gultai)
 
Sportas ir pramogos:
treniruoklių centras, stalo teniso, biliardo, badmintono, krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelė (paplūdimys); animacijos suaugusiems; už papildomą mokestį: vandens sportas paplūdimyje, PADI nardymo centras; Chavana SPA centras (mokamas): masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) pagrindiniame restorane; Coctail Bar: užkandžiai (10.00-11.30), popietės arbata (16.30-18.00), vakaro užkandžiai (23.00-24.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (stikliniuose induose) Coctail Bar ir Nika Bar  (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1500

Kitos kelionės datos

Filitheyo Island Resort

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Nilandhe Atolas
1666 €
  • Data: 2024-06-05 - 2024-06-10 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atol / Nilandhe Atol

Trumpas aprašymas:
Vešlios džiunglės, baltas smėlis ir vaizdas į vandenyną – kviečiame pailsėti gražioje, mažoje Faafu atolo saloje, garsėjančioje nepaliesta gamta ir spalvingu povandeniniu pasauliu. Rinkitės paplūdimio arba virš vandens esančias vilas su tiesioginiu išėjimu į vandenyną. Pasitaškykite turkio spalvos lagūnoje, užsisakykite saulėlydžio vakarienę dviems ir leiskitės į kelionę laivu. Taip pat rekomenduojame Filitheyo širdyje įsikūrusio viešbučio SPA paslaugas. Tai rojus nardymo mėgėjams, o paplūdimyje esantis infinity baseinas su nuostabia panorama puikiai tiks atsipalaidavimo akimirkai po turiningos dienos. Ilsėkitės ir mėgaukitės kurorto žavesiu, tai bus svajonių atostogos!

Vieta:
Faafu atole, FILITEYO saloje, apie 900 m ilgio ir apie 500 m pločio; apie 120 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1999 m., renovuotas 2018 m., 125 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, „Sunset“ restoranas ir baras – à la carte, tarptautinė virtuvė, baras; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestė: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Villa superior:
2 asm, apie 56 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės);
Villa deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 67 m2, įrengimas kaip superior viloje, terasa (stalas ir kėdės);
Villa ant vandens:
2 asm, apie 60 m2, įrengimas kaip superior viloje, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenį laipteliais;
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, skėčiai ir gultai prie baseino yra nemokami; 24h sporto salė, stalo tenisas, smiginis, paplūdimio tinklinis; už papildomą mokestį: tinklinis, biliardo stalas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, kelionės į salą; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; kava ir arbata restorane „Sunset“ (16.00-18.00 val.); užkandžiai restorane „Sunset“ (16.00-18.00 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10041

Kitos kelionės datos

Safari Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Mushimasgali
1677 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atol

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs nedidelėje atogrąžų saloje Šiaurės Ari atole, į žydrą vandenyną pasvirusių kokoso palmių peizažą, tai ideali vieta medaus mėnesiui ar atostogoms dviese. Jis siūlo erdvius vietiniu stiliumi dekoruotus kambarius su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenyną, o puikus aptarnavimas rūpinasi patogumu ir individualiais svečių poreikiais. Be daugybės sporto pramogų, yra jaukus baseinas, restoranas ir 3 barai, iš kurių galėsite grožėtis nepamirštamais saulėlydžiais. Pažink nepakartojamą egzotiškų švenčių atmosferą ir leisk sau pabėgti nuo kasdienybės!

Vieta:
Šiaurės Ari atole, MUSHIMASGALI saloje, apie 400 m ilgio ir apie 130 m pločio; apie 60 km nuo Malės oro uosto, pervežimas greitaeigiu kateriu arba vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2012 m., reguliariai atnaujinamas, 84 kambariai pirmame aukšte bungaluose, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Lagoon“ ant polių vandenyje su vaizdu į vandenyną – švediškas stalas arba à la carte maitinimas būtina išankstinė rezervacija), vietinės virtuvės ir tarptautiniai, teminiai vakarai, 3 barai: Palm and Sun Down su vaizdu į jūrą, baras prie baseino; valiutos keitimo punktas, skaitymo kampelis, mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 45 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, nedidelis šaldytuvas; terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, vaizdas į jūrą;
Water bungalow:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), tik suaugsusiems, apie 45 m2, bungalow ant polių vandenyje, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 60 m2, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, smiginis, animacija, stalo tenisas; papildomi mokesčiai: Dunny Thai Spa centras: masažai, veido ir kūno procedūros; teniso kortas su inventoriaus nuoma ir prožektoriais, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-14.00; penktadieniais 13.15-14.30), vakarienė (19.30-21.00) švediško stalo forma, restorane Lagūna; kava, arbata ir užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-11.30; 15.00-17.00); pasirinkti vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-22.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.
 


ref:3811

Kitos kelionės datos

The Barefoot Eco Hotel

Maldyvai / Haa Alif Atolas / Hanimaadhoo
1681 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Haa Alif Atol / Hanimaadhoo

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs Hanimaadhoo saloje, apsuptas miško ir vešlios, egzotiškos augmenijos, užtikrina glaudų ryšį su gamta ir unikalią, jaukią atmosferą. Gražaus privataus paplūdimio ir turkio spalvos lagūnos apsuptyje yra puiki vieta atsipalaiduoti ir mėgautis vandens pramogomis. Vieta garsėja tuo, kad gerbia natūralią aplinką ir stebi povandeninį pasaulį aplink salą. Viešbutyje galite judėti basomis, o iš kiekvieno kambario atsiveria nuostabūs vandenyno vaizdai! Ypač rekomenduojame pasivažinėti dviračiais po salą ir stebėti vietinės bendruomenės gyvenimą – išvysite ne tik nuostabias apylinkes, bet ir tikrą gyvenimą Maldyvuose!

Vieta:
Šiaurės Haa Daalo atole, HANIMAADHOO saloje; apie 288 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto vietiniu lėktuvu (apie 45 min.) ir pervežimas automobiliu iki viešbučio (apie 15 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2016 m., 52 kambariai, keli korpusai, iki 1 aukšto, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas The Barefoot – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, Viduržemio jūros virtuvė, 2 barai; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, seifas registratūroje, skalbimas, lyginimo paslaugos, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard; saloje ir viešbučio teritorijoje alkoholio vartojimas draudžiamas.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas vaikams), apie 50 m2, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (vandens pildomas kasdien; likusi dalis mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, sūrus vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; futbolo aikštė, paplūdimio tinklinio aikštelė, joga; už papildomą mokestį: paviršinis nardymas, nardymo centras; SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10121

Kitos kelionės datos

Kuredu Island Resort

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
1706 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll

Trumpas aprašymas:
Ar svajojate apie Maldyvus? Romantiški saulėlydžiai, gražus baltas paplūdimys, turkio spalvos vandenynas ir vešli žaluma – visa tai rasite Kuredu saloje! Kurortas siūlo patogią viešnagę vasarnamiuose ir vilose, taip pat su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį ir privatų baseiną. Virtuvė čia yra stiprioji pusė – viešbutyje yra 8 restoranai, aptarnaujantys pvz. jūros gėrybių ir net 10 barų, tad kasdien galėsite išgerti kokteilį vis kitoje vietoje. Keli nuostabiai įrengti baseinai, tarp jų ir infinity baseinas, kviečia atsipalaiduoti, o įvairios sporto šakos, įskaitant teniso kortus, golfo aikštyną ir vandens sportą paplūdimyje, leis palaikyti formą išskirtinėmis gamtos sąlygomis. Svajonės pildosi!

Vieta:
Šiaurės Lhaviyani atole, KUREDU saloje, apie 1,8 km ilgio ir 325 m pločio; apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1988 m., reguliariai atnaujinamas, 388 kambariai pirmame aukšte esančiose vilose ir bungalow, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 8 restoranai – 4 pagrindiniai (1 priskirtas registracijos metu): Bonthi, Koamas, O (tik vyresniems nei 12 metų asmenims) ir Sangu (tik vyresniems nei 18 metų asmenims) - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Franco's - ispanų, graikų, italų, Viduržemio jūros regiono virtuvė,  The Far East - japonų virtuvė virtuvė, Beach Shack – jūros gėrybių patiekalai, 5.8 Undersea – povandeninis restoranas; 10 barų, įskaitant užkandžių barą, paplūdimyje ir prie baseino; mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, budintis gydytojas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 54 m2, kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; mokamas seifas ir mini baras; terasa (stalas, kėdės ir gultai), vaizdas į jūrą;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 57 m2, įrengimas kaip beach vilos, kabelinė televizija; terasa (stalas, kėdės ir gultai), su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, vaizdas į jūrą;
Water villa:
 2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 70 m2, įrengimas kaip beach vilos, terasa (stalas, kėdės ir gultai) su tiesioginiu išėjimu į jūrą;

Sportas ir pramogos:
4 baseinai: pagrindinis O (tik svečiams nuo 12 m.) - netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 120 m2, Sangu infinity tipo (tik svečiams nuo 18 m.) - netaisyklingos formos, gėlo vandens, apie 150 m2, Kuredu - laisvos formos, gėlo vandens, apie 100 m2, baseinas - laisvos formos, gėlo vandens, apie 80 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė, animacija, gyva muzika (tam tikromis dienomis), šokių vakarai (tam tikromis dienomis), futbolas, paplūdimio tinklinis, badmintonas, stalo tenisas, smiginis, biliardo stalas; už papildomą mokestį: teniso kortas, golfo aikštynas, nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-14.30) ir švediško stalo vakarienė (19.00-21.30), nurodytame pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytame bare (15.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-1.30);

Viskas įskaičiuota ultra (už priemoką):
standartinė formulė plius viskas įskaičiuota, papildomai: vėlyvieji pusryčiai Franco's à la carte restorane (10.30-12.00); vakarienė pasirinktame à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); pica, mėsainiai ir ledai nurodytuose baruose (10.00-19.00); atrinkti importuoti alkoholiniai gėrimai; reikalingos ultra viskas įskaičiuota apyrankės.


ref:1480

Kitos kelionės datos

Villa Park

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1710 €
  • Data: 2024-11-28 - 2024-12-02 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Nuostabus žydras vanduo, baltas smėlis po kojomis, saldūs, saulės subrandinti vaisiai. Net šeši restoranai, ne tik vietinės virtuvės, bet ir iš viso pasaulio - meniu apima tiek italų, tiek Indijos, Tailando ir Japonijos kulinariją. Patogūs kambariai vasarnamiuose su terasomis idealiai tinka ramiems vakarams. Jei ieškote atsipalaidavimo, tikrai galėsite pasimėgauti viešbučio SPA procedūromis, taip pat yra aktyvus sportas ir pramogos.

Vieta:
Pietinėje Ari atole, NALAGURAIDHOO saloje, kuri yra apie 1,6 km ilgio ir 440 m pločio, apie 113 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto į vietinį lėktuvą (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio nuosavybė, nuolaidus įėjimas į vandenyną, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, 458 kambariai vasarnamiuose, 24 val dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai: „Maaniya“ pagrindiniame pastate, apsistojantiems „paplūdimio namelio“ tipo kambariuose – švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikų kėdės vaikams. „Southern Star“ svečiams, apsistojantiems „vandens namelių“ tipo kambariuose – švediškas stalas, tarptautinės ir vietinės virtuvės patiekalai, jūros gėrybės, á la carte restoranai: „Sun Star“ ant stiebų vandenyje, tajų virtuvė, Zero - salotos ir vietiniai užkandžiai, „Vaani Coffee“ Parduotuvė, „Al Pontile“ - itališka virtuvė, japonų kampelis, 5 barai, įskaitant paplūdimio ir baseino barus. Suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė talpinanti iki 200 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, atogrąžų, erdvus sodas, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: kambarių tarnyba. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 21 m² ploto, gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (kasdien užpildytas vandeniu), seifas. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo. Terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
Superior paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 26 m² ploto standartinis vasarnamis su baldais. Papildomai kainuoja: kavos/ arbatos rinkinys, vaizdas į vandenyną.
Ant vandens namelis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie32 m² ploto, standartinis vasarnamis su baldais. Papildomai kainuoja: bevielis internetas, kavos / arbatos rinkinys, vaizas į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 1800 m², 1,5 m gylio, atskiras skyrius vaikams, apie35 m² ploto, 0,5 m gylio, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai nemokami, kartą per savaitę gyva muzika, šou ir karaokė. Už papildomą mokestį: teniso kortai su įrangos nuoma, biliardo stalas, futbolas, stalo tenisas, smiginis, krepšinis, elektroniniai žaidimai. Araamu SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, Ajurveda, refleksologija, manikiūras, pedikiūras. Vandens sportas: nemokamai: baidarės, nardymo įranga (kaukė, pelekai). Už papildomą mokestį.

Viskas įskaičiuota soft:
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) – švediškas stalas restorane. Pietums ir vakarienei ribotas vanduo, gaivieji gėrimai ir  vietinis alus.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane; užkandžiai (16.00-18.00) baruose, vietiniai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai nurodytuose baruose (10.00–24.00 val.). Papildomai: teniso kortai su įrangos nuoma, biliardo stalas, futbolas, stalo tenisas, smiginis, krepšinis, elektroniniai žaidimai ir sauna, sūkurinė vonia, SPA centras.

Kontaktai:
0090/606680088, www.villahotels.com


ref:1403

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Iru Fushi Maldives

Maldyvai / Haa Alif Atolas / Iru Fushi
1775 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Haa Alif Atol / Iru Fushi

Trumpas aprašymas:
Atraskite palaimingą tinginystę rojaus saloje, apsuptoje egzotiškos augmenijos, atsipalaiduokite balto, minkšto smėlio paplūdimyje ir būtinai pasinerkite į vandenyną! Ramybės, saulės ir žydro vandens oazė – ideali vieta tiek romantiškoms, tiek šeimos atostogoms. Prabangus viešbutis siūlo patogias ir erdvias vilas su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį. Svečiai gali naudotis 2 baseinais, įskaitant infinity baseiną, skirtą tik suaugusiems, o nuostabius vaizdus papildo pagirti restoranai, tiekiantys pasaulinės virtuvės patiekalus.

Vieta:
šiauriniame Noonu atole, IRU FUSHI saloje, apie 900 m ilgio ir apie 350 m pločio; apie 187 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2009 m., renovuotas 2014 m., 221 kambarys pirmame aukšte esančiose vilose, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Iru – švediškas mstalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 6 a la carte restoranai: Islander's Grill – ant grotelių jūros gėrybės, The Trio – itališka virtuvė, Bamboo – azijietiška virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, Flavours – prancūzų virtuvė, Taste of India – indiška virtuvė, konditerijos parduotuvė, 3 barai; mini turgus; konferencijų centras iki 250 žmonių; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 125 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį; vila su privačiu bekraščiu baseinu (apie 21 m2) už papildomą mokestį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, įrengimas kaip deluxe beach viloje, terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu priėjimu prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 300 m², gylis 0,5-1,6 m, vandens masažas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė; animacija suaugusiems, fortepijono baras, gyva muzika kiekvieną vakarą; už papildomą mokestį: biliardo stalas (apie 3 USD/žaidimas), išorinis pasiūlymas:  nardymas, baidarės, SUP; SPA zona (už papildomą mokestį): sausa ir garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno kosmetinės procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-12.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (20.00-22.00) pagrindiniame restorane; vietiniai gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, americano kava ir arbata pagrindiniame restorane (8.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4417

Kitos kelionės datos

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1778 €
  • Data: 2024-06-20 - 2024-06-25 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll

Trumpas aprašymas:
Vandenyno žydrumas, nuostabus palmių apsuptas paplūdimys ir saulėje tviskančios lagūnos – tai rojus ne tik poroms, bet ir puiki vieta šeimyniniam poilsiui! Tinklinis kurortas siūlo 112 erdvių ir patogių vilų, esančių prie vandens ir balto smėlio, puikiai įsiliejančių į rojaus salos kraštovaizdį. Viešbutis garsėja ne tik nuostabia aplinka ir kvapą gniaužiančiais vaizdais, bet ir puikia virtuve, kurią galėsite paragauti viename iš 3 restoranų, tarp kurių yra italų ir tailandiečių! Mėgstate nardyti su vamzdeliu? Neliksite nusivylę, nuostabi vietinė povandeninė flora ir fauna, o jei mėgstate nardyti, visai šalia salos yra nuskendusi laivo nuolauža – puikus peizažas povandeniniams išsišokimams. Atsipalaiduokite prie nuostabaus infinity baseino, pažaiskite tenisą ar apsilankykite SPA centre, čia jums nuobodu tik jūsų pageidavimu!

Vieta:
Pietų Ari atole, MACHCHAFUSHI saloje, apie 250 m ilgio ir apie 230 m pločio; apie 95 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2009 m., renovuotas 2016 m., 112 vilų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Reef“ – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Azzuri Mare – itališka virtuvė ir jūros gėrybės, Suan Bua – tajų virtuvė virtuvė, 2 barai, įskaitant barą prie baseino; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, JCB, American Express.

Kambarys:
Duplex beach villa:
2 asm, apie 87 m2, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos aparatas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Deluxe overwater villa:
2 asm, tik suaugusiems (18+), 2 asm., apie 86-87 m2, namas ant vandens, įrengimas kaip duplex beach viloje, terasa (stalas ir kėdės; gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity ir vaikų, skėčiai ir gultai prie baseinų yra nemokami, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); SPA centras: treniruoklių salė, garinė pirtis, mokama: sūkurinė vonia, masažai, priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso kortas, žaidimų kambarys, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, žvejyba.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-24.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:2261

Kitos kelionės datos

Grand Park Kodhipparu, Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Kodhipparu
1844 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11087

Kitos kelionės datos

Vilamendhoo Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1854 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll

Trumpas aprašymas:
Viena sala, vienas rojaus kurortas, apsuptas įspūdingo koralinio rifo ir didžiulio smėlio paplūdimio – sveiki atvykę į Maldyvus! Tai puiki vieta romantiškoms atostogoms dviese, tačiau čia puikiai jausis ir šeimos bei vandens sporto, ypač nardymo ir nardymo, mėgėjai. Įkurta vietiniu stiliumi, apsupta nuostabaus atogrąžų sodo arba su sūkurine vonia ir tiesioginiu išėjimu į vandenyną – išsirinkite sau tobulą vilą ir... atsipalaiduokite! Kurorte yra gražiai sutvarkyti baseinai, tarp kurių yra begalybės baseinai, keletas restoranų ir barų, gausus sporto pasirinkimas ir daug galimybių aktyviai leisti laiką. Galite rinktis iš įvairių maitinimo įstaigų, įskaitant „viskas įskaičiuota“ ir daugybę papildomų pramogų. Rekomenduojame romantišką kruizą saulėlydžio metu ir pasinaudoti viešbučio SPA pasiūlymu!

Vieta:
Pietų Ari atole, VILAMENDHOO saloje, apie 900 m ilgio ir apie 250 m pločio; apie 80 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2019 m., 194 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai (tik 1 restoranas paskirtas registracijos metu): Funama, Ahima (tik svečiams nuo 18 metų) ) - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai - Azijos virtuvė, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai restoranuose, užkandžių baras, 4 barai, įskaitant barą prie baseino ir užkandžių barą; konsjeržo paslaugos, suvenyrų parduotuvė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), seifas registratūroje, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard.

Kambarys:
Adjoining beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas  2 vaikams), apie 55 m2, individualiai valdomas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys;seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės)
Jacuzzi water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam), apie 85 m2, įrengimas kaip Adjoining beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), jacuzzi, tiesioginis priėjimas prie vandens;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai (tik 1 baseinas priskirtas registracijos metu), įskaitant 1 infinity tipo, gėlo vandens, gylis 2 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, gylis 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; žaidimų aikštelė vaikams, žaidimų kambarys, gyva muzika; už papildomą mokestį: golfas, nardymas, paviršinis nardymas, vandens sportas paplūdimyje; Duniye SPA centras: manikiūras, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00), pagrindiniame restorane (paskirta registruojantis); kava, arbata ir lengvi užkandžiai nurodytame bare (24 val.); pasirinktus vynus, vietinius gaiviuosius ir alkoholinius gėrimus nurodytuose baruose ir restoranuose nurodytu laiku; papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kasdien pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais, alumi, vynu ir užkandžiais), 20% nuolaida à la carte restoranuose, vieną kartą viešnagės metu pietūs ar vakarienė à la carte restorane (ankstesnė rezervacija). būtina), 1 kruizas ir kelionė į kaimyninę Dhangethi salą, 1 kruizas saulėlydžio metu, 1 burlenčių ir teniso pamoka, jogos užsiėmimas; badmintonas, teniso kortai (su prožektoriais ir inventoriaus nuoma), treniruoklių salė, baidarių, burlenčių nuoma; 20% nuolaida pasirinktoms SPA procedūroms; 


ref:10122

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Olhuveli Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Olhuveli
1927 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Olhuveli

Trumpas aprašymas:
Jis jungia tradicinę architektūrą su šiuolaikišku dizainu, traukia nuostabia, dangiška aplinka ir nerūpestinga, atostogų atmosfera. Pasivaikščiokite nuostabiu baltu paplūdimiu ir tiltais tarp 3 tarpusavyje sujungtų salų, atsipalaiduokite viename iš nuostabiai įrengtų baseinų, įskaitant binfinity baseiną, jungiantį su vandenynu. Tai ideali vieta vandens sporto, ypač nardymo ir burlenčių, mėgėjams, taip pat šeimoms su vaikais, kurių čia laukia ypatingi atrakcionai. Viešbutyje yra keletas įdomiai išdėstytų barų ir restoranų, kuriuose patiekiami pasaulinio lygio šefų paruošti skanėstai. Tik 2020 m. atnaujintas viešbutis siūlo apgyvendinimą labai erdviose ir patogiose vilose su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį. O dienos pabaigoje atsipalaiduokite viename iš SPA centrų – gal aromatinis masažas?

Vieta:
Pietų Malės atole, OLHUVELI saloje, sujungtoje su 2 mažesnėmis salomis; apie 36 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2001 m., renovuotas 2020 m., 326 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai (galikma nauduotis tik 1 restoranu paskirtu registracijos metu): Sunset, Malaafaiy – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 5 à la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): ant grotelių kepti patiekalai, sušiai, azijietiška, indiška, itališka virtuvė, 4 barai, įskaitant barus prie baseino; valiutos keitimo punktas, minimarket; konferencijų centras 300 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 80 m2, individualiai valdomas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas, kėdės ir gultai), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam), apie 64 m2, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant infinity tipo, gėlas vanduo, 2 vaikų baseinai, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; futbolo aikštė, paplūdimio tinklinis; Mini klubas Maakana Kidz (3-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: teniso kortas, biliardo stalas, nardymas, nardymas su vamzdeliu, burlenčių sportas, vandens sportas paplūdimyje; 2 SPA centrai: hidroterapija, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00), nurodytame pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai nurodytame bare (15.00-18.00); pasirinkti vynai, vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kasdien pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais ir alumi); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2500

Kitos kelionės datos

Brennia Kottefaru

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
1927 €
  • Data: 2024-11-04 - 2024-11-08 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Raa Atolas 

Trumpas aprašymas:
Tikras atogrąžų rojus, įsikūręs mažoje saloje, apsuptoje didžiulio balto paplūdimio ir nuostabiai turkio spalvos lagūnos. Viešbutį sudaro 142 patogios ir erdvios vilos. Tai ideali vieta vandens sporto, saulės vonių, egzotiškų vaizdų ir puikios virtuvės mėgėjams – yra 3 restoranai, kuriuose, be kita ko, tiekiami jūros gėrybės ir Azijos virtuvė. Pasilepinkite vietinio dizainerio sukurtame SPA centre, įkvėptame Kottefar gamtos, arba atsipalaiduokite prie baseino su terasa ir nuostabiais vaizdais – juos įsimylėsite!

Vieta:
šiauriniame Raa atole, KOTTEFARU saloje, apie 600 m ilgio ir apie 300 m pločio, apie 160 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, tilteliai su nusileidimu į vandenį, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 142 vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Lime – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Manta – azijietiška virtuvė, Sunset Grill – jūros gėrybės, ant grotelių kepti patiekalai; 2 barai, įskaitant barą prie baseino ir sporto barą; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, vaiko priežiūra (pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa ir MaterCard.

Kambarys:
Villa:
2 asm, apie 79 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, TV, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės);
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 143 m2, įrengimas kaip vilos tipo kambaryje, terasa (stalas, gultai ir kėdės);
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 111 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip vilos tipo kambaryje, terasa (stalas, kėdės, skėtis ir gultai);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; tinklinis, stalo tenisas; mini klubas (4-11 m.); SPA centras: treniruoklių salė, mokama: masažai, priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00); kavą, arbatą, gaiviuosius gėrimus ir vietinius alkoholinius gėrimus nurodytoje vietoje ir nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9972

Kitos kelionės datos

Jawakara Islands Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
1969 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas

Trumpas aprašymas:
Atvykite, kur puikiai dera rojaus gamta ir begaliniai vaizdai į pasakišką Indijos vandenyną bei patogios atostogos šiuolaikiškai. Pasivaikščiokite baltu, subtiliu smėliu, gerkite gaivų kokteilį žalių palmių pavėsyje ir grožėkitės povandeniniu gyvenimu nardydami krištolo skaidrumo vandenyje. Gausus gastronominis pasiūla džiugins kiekvieną gomurį – čia rasite net 5 restoranus, kurie visi pasižymi išskirtiniu charakteriu, puikiai derančiu prie patiektų patiekalų, o baruose, be šaltų gėrimų, galėsite mėgautis ir aromatinga kava. Jei pavargote nuo palaimingo poilsio, čia rasite daugybę užsiėmimų – nuo ​​regione populiarių vandens sporto šakų iki golfo aikštyno ir jogos užsiėmimų, o patiems mažiausiems – žaidimų aikštelė ir mini klubas. Pailsėkite nuo šurmulio ir leiskite sau sukurti gražius prisiminimus iš atviruko vertos vietos!

Vieta:
šiauriniame LHAVIYANI atole, dviejose salose: Mabin ir Dheru; apie 130 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, atidarytas 2023 m., pagrindinis pastatas ir 290 vilų pirmame aukšte, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai: Vela – Dheru saloje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Aila – Mabin saloje, švediškas stalas, tarptautinė virtuvė , Saima - Mabin saloje, savitarnos maitinimas, tarptautinė virtuvė, Umi - ant vandens, Dheru saloje, à la carte, Azijos virtuvė, Molo - prieplaukoje, Mabin saloje, à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, 4 barai, iš jų 3 Mabi saloje ir 1 Dheru saloje; konsjeržo paslaugos, butikas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, apie 78 m2, kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, seifas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį;
Beach pool villa:
2 asm, apie 101 m2, įrengimas kaip beach vila, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, privatus baseinas;
Water pool villa:
2 asm, apie 107 m2, ant vandens, įrengimas kaip beach vila, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į vandenyną, privatus baseinas.

Sportas ir pramogos:
2 infinity baseinai, vaikiškas baseinas vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; Vaikų žaidimų aikštelė; už papildomąmokestį: teniso kortas, golfo aikštynas, sporto salė, joga, mini golfas, futbolas, tinklinis, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas, padelio aikštelė, golfo simuliatorius, mini klubas, PADI nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje; Sulha SPA centras (mokamas, 2 dalys: sode Mabin saloje ir ant vandens Dheru saloje): masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.00-21.30) švediško stalo forma arba patiekiami nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-23.00); nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (8.00-1.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ ir apyrankes.


ref:10769

Kitos kelionės datos

YOU and ME by Cocoon Maldives

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
1996 €
  • Data: 2024-06-06 - 2024-06-11 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Maldyvai / Raa Atol / Uthurumaafaru

Trumpas aprašymas:
Atogrąžų sala, baltas rojaus paplūdimys ir vandenyno mėlyna spalva - pasinerkite į tikrą prabangą ir leiskitės pasimiršti tik dviese. Skirta suaugusiems, įsikūrusi mažytėje Uthurumaafaru saloje, garsėja puikiu aptarnavimu ir aptarnavimo lygiu, todėl visi čia jausis ypatingi. Tai džiugina egzotiškais vaizdais, stilingu interjeru ir rafinuota virtuve iš aukščiausios kokybės produktų, kuriuos galite išbandyti, pvz  povandeniniame restorane. Įkvėpti kaimiško stiliaus ir modernaus minimalizmo, prabangūs kambariai vilose ant vandens buvo suprojektuoti naudojant natūralias medžiagas, tokias kaip akmuo ir medis, kad puikiai įsilietų į aplinką. Kiekvienas turi savo terasą, iš kurios atsiveria vaizdas į marias, ir tiesioginį nusileidimą į vandenyną - iš čia tai tik žingsnis norint atrasti nuostabų povandeninį Maldyvų pasaulį, kupiną gražių koralinių rifų.

Vieta:
Šiaurės Raa atole, UTHURUMAAFARU saloje, maždaug 400 m ilgio ir maždaug 120 m pločio; apie 140 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus ir prabangus, 109 kambariai vilose, pagrindinis pastatas, stilingas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai (įskaitant 4 vakarienes dine around): pagrindinis „The Sand“ - švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, yra kėdžių vaikams, vegetariškų patiekalų , "Rising Sun" - a la carte, japonų virtuvė, „La Pasta“ - a la carte, italų virtuvė, „Green Carpet“ - a la carte, H2O (mokama) - povandeninis „a la carte“ restoranas (neįtraukiamas į dine around formulę), a la carte restoranams reikalinga ankstesnė rezervacija, „Cheers“ baras; bagažo saugykla; nemokamas belaidis internetas visuotinai prieinamose vietose; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard; viešbutyje gali apsistoti tik vyresni nei 16 metų svečiai.

Kambarys:
Manta villa:  2 asmenims (galima pristatyti 1 papildomą lovą), maždaug 55 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, WC, bidė; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildomas vandeniu ir pasirinktu gėrimai; kiti mokami už vartojimą); terasa su tiesioginiu nusileidimu į vandenyną laiptais (stalu ir kėdėmis).

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, joga, pilatesas, zumba, vandens aerobika, baidarės, vandens dviračiai; vakarinės pramoginės programos; „You & Me“ SPA centras (mokamas): grožio procedūros, pagrįstos „Elizabeth Arden PRO“ kosmetika; už papildomą mokestį: vandens sportas: aitvarų sportas, nardymas su vamzdeliu, automobilių sportas.

Soft viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-11.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (19.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane, vanduo ir rinktiniai gaivieji gėrimai; be to, reikia iš anksto užsisakyti pietus ar vakarienę a la acarte restorane  (išskyrus H2O restoraną).

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
pusryčiai (7.30-11.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (19.30-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.30-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai bare (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
00960/6581000, www.youandmemaldives.com

GRATIS:
WIFI
Aptarnavimas paplūdimyje

 


ref:8195

Kitos kelionės datos

Royal Island Resort & Spa

Maldyvai / Baa Atolas / Horubadhoo
2011 €
  • Data: 2024-09-18 - 2024-09-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas

Trumpas aprašymas:
Rojus viduryje vandenyno! Baltas, ilgas paplūdimys, žydrus Indijos vandenynas ir elegantiškos vilos, iš kurių galite patekti tiesiai į paplūdimį - puiki vieta romantiškoms atostogoms. Gražus baseinas, vakarienė dviems su egzotiškais vaizdais ir puikus aptarnavimas, atitinkantis aukščiausius pasaulinius standartus vienoje vietoje, paruoštas ypač reikliausiems svečiams.

Vieta:
Baa Atole, Horubadhoo saloje, kurios ilgis yra 800 metrų, plotis - 220 metrų; apytiksliai 37 km nuo Malės oro uosto, lėktuvo ir motorine valtimi pervežimas iš Malės oro uosto (maždaug 30 min.).

Paplūdimys:
smėlio, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 150 vilų, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Maakana“ - švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė, „Raabondhi“ - restoranas „á la carte“, baras prie baseino - užkandžiai, desertai, gaivieji gėrimai, baras „Boli“ ir „Fun Pub“ - alkoholiai ir kokteiliai; suvenyrų parduotuvė; papildomi mokesčiai: bevielis internetas viešose vietose; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“, JCB ir AMEX.

Kambarys:
Standatinis kambarys (beach villa):
2 asmenims (galima 1 papildoma lova vaikams), kambario plotas –apie 31 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc), telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (mokama); terasa (stalas ir kėdės); visų vilų vaizdas į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
baseinas, sporto klubas, stalo tenisas, biliardo stalas, skvošas, tinklinio aikštelė, nemotorinis sportas paplūdimyje; animacija suaugusiems; „Araamu“ SPA centre (už papildomą mokestį): masažai ir priežiūros procedūros; PADI nardymo centras.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai – švediškas stalas (7.30–9.30), pietūs - – švediškas stalas (12.30–14.00), vakariene - švediškas stalas (19.30–21.00) pagrindiniame restorane; popietės arbata baseino bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–1.00); mini baras papildomas kartą per dieną: gaivieji gėrimai ir vanduo; Būtina dėvėti viskas įskaičiuota apyrankes; visi gėrimai, patiekiami stiklinėse tarose.

Kontaktai:
0096/06600088, www.villahotels.com

Nemokamai:
Paplūdimio aptarnavimas


ref:1402

Kitos kelionės datos

Cocoon Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
2071 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Maldyvai / Lhaviyani Atol / Ookolhufinolhu

Trumpas aprašymas:
Nuostabus gamtos grožis saloje, sodrus Indijos vandenynas ir unikalus itališkas dizainas - sveiki atvykę į rojų, vadinamą „Cocoon Maldives“! Atsipalaiduokite vienoje iš paplūdimio vilų, sukurtų pagal egzotišką kraštovaizdį, su stilingu interjeru, modernia įranga ir tiesioginiu išėjimu į paplūdimį. Paragaukite vietinių patiekalų viename iš 3 restoranų, atsipalaiduokite su spalvingais gėrimais bare ir atsipalaiduokite prie nuostabaus dizaino baseino, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas. Jei norite rūpintis savo kūnu ir dvasia, mes siūlome jogą ir procedūras profesionaliame „The Cube Spa“. Vakarais svečiams rengiamos pramogos. Viešbučio „Cocoon“ vandens sporto centre - ieškodami neįprastų vietinės faunos egzempliorių rekomenduojame nardyti ir snorkeluoti vandenyne!

Vieta:
Šiaurės Lhaviyani atole, OOKOLHUFINOLHU saloje, apie 500 m ilgio ir apie 60-100 m pločio; apie 90 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlėtas, nuolaidus nusileidimas, prieplauka, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus ir prabangus, 150 kambarių vilose, pagrindiniame pastate, stilingame vestibiulyje, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Octopus“ - švediškas stalas, vietiniai ir tarptautiniai valgiai, yra kėdžių vaikams, vegetariški patiekalai, restoranas „Manta“ (mokama) - à la carte, Palm Square (mokama) - grilis, jūros gėrybės, 2 barai: Kurum ir Loabiloabi; bagažo saugykla; nemokamas belaidis internetas visuotinai prieinamose vietose; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm. (galima pristatyti 1 papildomą lovą), maždaug 50 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, WC, bidė; plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildomas vandeniu ir pasirinktu gėrimai; kiti mokami pagal vartojimą); terasa (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, atskiras skyrius vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, joga, pilatesas, vandens aerobika; maža žaidimų aikštelė vaikams, vakarinės pramoginės programos; už papildomą mokestį: „The Cube Spa“: veido ir kūno procedūros; „Cocoon“ vandens sporto centras.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.30-18.00); pasirinktų vietinių gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų, įsk. džinas, degtinė, viskis, brendis, romas baruose (10.00–24.00); reikia dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
0096/03016888, www.cocoonmaldives.com

GRATIS:
WIFI
Aptarnavimas paplūdimyje

 


ref:8194

Kitos kelionės datos

Velassaru Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Velassaru
2097 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Velassaru

Trumpas aprašymas:
Atraskite egzotišką salą ir pamatysite, kaip lengva įsimylėti Maldyvus! Kviečiame į vietą, kuri yra porų rojus ne tik dėl nuostabios gamtos, kvapą gniaužiančių vaizdų į vandenyną, bet ir dėl aptarnavimo bei nepakartojamos, intymios atmosferos. Kurortą sudaro elegantiškos ir erdvios vilos ir vasarnamiai, apsupti vešlios žalumos, su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį, su terasomis ir nuostabiais vaizdais. Diena čia praleidžiama deginantis saulėje, atsipalaiduoti prie fantastiško begalybės baseino, jungiančio su baltu paplūdimiu, arba užsiimant vandens sportu. Jūsų paslaugoms yra net 5 restoranai, todėl būtinai paragaukite virtuvės iš viso pasaulio. Romantiški saulėlydžiai ir joga ryte, o aromatingas masažas vakare – čia tikrai pailsėsite ir pasikrausite energijos!

Vieta:
Šiaurės Malės atole, VELASSARU saloje; apie 13 km nuo Malės oro uosto, pervežimas motorine valtimi (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2009 m., iš dalies renovuotas 2018 m., 129 kambariai, pirmame aukšte esančios vilos ir vasarnamiai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Vela – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 4 a la carte restoranai – žuvies ir jūros gėrybių, japonų, Viduržemio jūros, Azijos virtuvė, 2 barai, įskaitant barą su vaizdu į jūrą; valiutos keitimo punktas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), seifas registratūroje, skalbimas, lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 96 m2, individualiai reguliuojamas kondicionierius, vonios kambarys (dušas, vonia, wc; plaukų džiovintuvas), lauko dušas, bevielis internetas, satelitinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys;. seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalai ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį
Water bungalow su baseinu:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 80 m2, įrengimas kaip beach viloje, papildomai: privatus baseinas; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenyną laiptais;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 112 m2, įrengimas kaip beach viloje,papildomai: spinta; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenyną laiptais;

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, saldus vanduo, laisvos formos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; teniso kortai, joga, paviršinio nardymo įranga, nemokamas rytinis kruizas (4 kartus per savaitę); papildomi mokesčiai: SPA centras: baseinas, gėlas vanduo, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; vandens sportas: nardymas, vandens slidės, vandenlentės, burlenčių sportas, parasparniai, baidarės.


ref:10123

Kitos kelionės datos

Fushifaru Maldives

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll
2164 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai /Lhaviyani Atolas / Lhaviyani Atoll

Trumpas aprašymas:
Pamirškite kasdienybę ir pasislėpkite mažoje rojaus saloje Indijos vandenyno viduryje! Smėlėto paplūdimio ir krištolo skaidrumo turkio vandens apsuptas viešbutis siūlo atpalaiduojančią ir jaukią atmosferą bei prabangias viešnagės sąlygas. Tai povandeninio pasaulio stebėtojams puikiai žinoma vieta – sala yra šalia nardytojų itin mėgstamų vietų! Viešbutis buvo sukurtas harmoningai su aplinkiniu kraštovaizdžiu, derinant tipiškus Maldyvų elementus su šiuolaikiniais patogumais. Vilos yra išskirtinai erdvios ir patogios, su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba su privačiu baseinu. Kurortas garsėja puikiais restoranais, įskaitant jūros gėrybes, ir baru prie nuostabaus infinity baseino, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas. Rekomenduojame vandens sporto ir romantiškų vaizdų mėgėjams – galite įsimylėti šią vietą!

Vieta:
šiauriniame Lhaviyani atole, FUSHIFARU saloje, apie 340 m ilgio ir apie 170 m pločio; apie 145 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2017 m., renovuotas 2020 m., 49 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Korakali - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Raakani - ant grotelių kepti patiekalai ir jūros gėrybės, Teppanyaki – japonų virtuvė, ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės, Thundi foodtruck, baras prie baseino; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 96 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, virdulys, mini baras (mokama); terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water pool villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 122 m2, įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės, gultai), privatus baseinas;
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; teniso kortai, sporto salė, badmintonas, futbolas, biliardo stalas; žaidimų aikštelė vaikams, animacija, gyva muzika (pasirinktomis dienomis), diskoteka; už papildomą mokestį: joga, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, baidarės; SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) arba patiekiami pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10037

Kitos kelionės datos

Rejs Ahoj Malediwy!

Maldyvai / Pažintinė kelionė /
2230 €
  • Data: 2024-05-08 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Trumpas aprašymas: 
Kviečiame į svajonių kruizą Maldyvuose, nuostabią kelionę po rojaus atolus, unikalius visame pasaulyje. Neįprasti begalinio Indijos vandenyno mėlynos atspalviai, intensyviai balti, nuostabūs paplūdimiai ir žalios palmės – jūsų atostogų spalvos. Įvairi kruizo programa veda per 4 nepaprastus atolus, o kelionės metu galėsite pažinti gražiausius salų dalykus: jų fenomenalią gamtą, skonius ir kvapus, taip pat vandenyno lobius, t.y. žavią fauną ir florą, stulbinantys savo įvairove ir turtingumu. Artimi susitikimai su banginiais ir ūsuotais rykliais ar vėžliais bei iškyla apleistame paplūdimyje – prisiminimai, kurie išliks jūsų mintyse ilgam. Atsižvelgdami į jūsų pageidavimus, galite pasinaudoti įdomia pasirenkama programa. 2022 metais kelionė už patrauklią programą gavo ITAKA BURĘ.

Kelionės trasa: Hulhumale • Ari atolas: Hurasdhoo ir Digurah • Vaavu atolas: Keyodhoo • Kaafu atolas: Guraidhoo ir Maafushi • Male atolas: Male

Kelionės planas:
1 diena.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Skrydis į Maldyvus.
2 diena. Hulhumale – Atol Ari
Atvykimas į Maldyvų sostinę Malę. Maldyvus sudaro 26 atolai ir beveik 1300 salelių, išsidėsčiusių maždaug 300 km² plote. Žemyna sudaro tik apie 1% šalies ploto, o didžiausias aukštis yra tik apie 5 m virš jūros lygio. Pervežimas į jachtą, prisišvartuotą HULHUMALE saloje. Laisvas laikas poilsiui. Kruizas link ARI ATOLL. Vakarienė. Integracijos vakaras su muzika. Nakvynė.
3 diena. Atol Ari: Hurasdhoo
Pusryčiai. Kruizas ieškant banginių ryklių, tada galimybė nardyti su šiais nuostabiais gyvūnais. Tai ne tik didžiausi rykliai, bet ir didžiausia žuvis pasaulyje! Ilgiausias išmatuotas individas buvo virš 12 metrų, tačiau gauta pranešimų, kad bangininiai rykliai siekia virš 18 metrų. Nepaisant įspūdingo dydžio bangininiai rykliai yra švelni rūšis, minta planktonu ir nekelia pavojaus žmogui. Plaukimas su jais yra nepamirštama patirtis. Dėl būdingos spalvos su šviesiomis dėmėmis ir juostelėmis juos labai lengva atpažinti. Pietūs laive. Kruizas į HURASDHOO salą, vadinamą ananasų sala. Laisvas laikas maudynėms, saulės vonioms ir poilsiui. Atgal į valtį. Vakarienė, nakvynė.
4 diena. Atol Ari: Digurah
Pusryčiai. Nardymas prie koralų rifo, kuriame maisto randa daugybė žuvų rūšių, įskaitant: klounai, papūgažuvės, chirurginės žuvys, spygliuočiai ir jūros sraigės bei jūros agurkai. Maldyvuose yra didžiulė rūšių įvairovė, todėl verta atidžiai dairytis po vandeniu. Tada laisvas laikas DIGURAH saloje su nuostabiu ilgu, baltu, smėlio paplūdimiu. Pasivaikščiojimas po salą, laikas maudynėms ir saulės vonioms. Grįžimas į laivą, pietūs. Kruizas link Vaavu atolo. Vakarienė ir nakvynė.
5 diena. Atol Vaavu
Pusryčiai. Delfinų paieška jų natūralioje buveinėje. Dažnai galite sutikti ištisas bandas, plaukiančias pro laivą ir atliekančias akrobatiką. Nardymas prie koralų rifo. Diena VAAVU ATOLE, mažiausiai apgyvendintame Maldyvuose. Apsilankymas vienoje iš rojaus salų, kur galima rasti visko, kas geriausia Maldyvuose: minkštas, baltas smėlis, jaukus paplūdimys, švelnus priėjimas prie vandenyno. Virš vandenyno palinkusios palmės ir sūpynės virš vandens – puiki vieta nuotraukoms. Laisvas laikas pasivaikščioti po salą, maudytis vandenyne ar degintis. Grįžimas į laivą, pietūs. Sustojimas Smėlio krante – mažutėje, smėlėtoje, negyvenamoje saloje, apsuptoje safyro vandenyno. Laisvas laikas. Grįžimas į laivą. Vakarienė kepsnių iškylos forma apleistame paplūdimyje, kur patiekiami patiekalai iš ką tik sugautos žuvies. Grįžimas į jachtą, nakvynė.
6 diena. Atol Vaavu: Keyodhoo
Pusryčiai. Nardymas prie sudužusio laivo, kuriame galite rasti daugybę žuvų rūšių. Tada galite nardyti su ūsuotais rykliais. Šios rūšies rykliai gyvena vandenyno dugne, prie seklių koralinių rifų ir nėra pavojingi žmonėms. Plaukimas su šiais gyvūnais yra nepamirštama patirtis. Grįžimas į laivą, pietūs. Atvykimas į vietinę KEYODHOO salą. Laisvas laikas pasivaikščiojimui po salą ir apsipirkimui vietinėse parduotuvėse. Popietės arbata ir lengvi užkandžiai. Grįžimas į laivą, vakarienė ir nakvynė.
7 diena. Atol Kaafu: Guraidhoo
Pusryčiai. Kruizas į KAAFU ATOLĄ, esantį netoli Maafushi ir Guraidhoo salų. Nardymas prie rifo, vadinamo koralų sodu. Tada nardysite vietoje, kur galite sutikti jūros vėžlius jų natūralioje buveinėje. Pervežimas į GURAIDHOO salą. Vakarienė restorane. Pasivaikščiojimas iki vietinės suvenyrų parduotuvės. Laisvas laikas saloje. Pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): galimybė naudotis įvairiomis vandens sporto šakomis: wake boarding - pamoka su instruktavimu, važiavimas ant kelių - pamoka su instruktavimu, vandens slidės - pamoka su instrukcija, vandens motociklai su gidu arba nuoma savarankiškam pasivažinėjimui, pasivažinėjimui bananais vandenyje, nardymui. Grįžimas į laivą. Vakare tradicinė Maldyvų žvejyba ant žiedo su valas ir grimztu. Grįžimas į laivą, vakarienė, nakvynė.
8 diena. Atol Kaafu: Maafushi – Atol Male: Male
Pusryčiai. Atvykimas į MAAFUSHI salą. Laisvas laikas apsipirkti vietinėse parduotuvėse, paragauti nuostabių vaisių sulčių, pasivaikščioti po salą ar pasikaitinti saulėje. Grįžimas į laivą, pietūs. Kruizas link Hulhumale. Pasirinktinai (papildomas mokestis vietoje): galimybė suorganizuoti kelionę į sostinę – MALE. Viena iš mažiausių pasaulio sostinių taip pat yra vienas iš labiausiai apgyvendintų miestų pasaulyje. Pėsčiomis iki žuvies ir daržovių turgaus, kuriame, be kita ko, galite nusipirkti džiovinto tuno, nuostabių prieskonių, kokoso ar duonos vaisių traškučių ir šviežių vaisių. Pardavėjai labai noriai siūlo savo gaminius, o tai suteikia galimybę paragauti vietinių patiekalų. Tada pasivaikščiokite iki Didžiosios mečetės, Islamo centro ir Sultono parko. Laisvas laikas. Grįžimas į laivą. Vakarienė ir nakvynė jachtoje.
9 diena.
Pusryčiai.  Pervežimas į oro uostą ir skrydis į Lenkiją.

Į kelionės kainą įskaičiuota:
- 7 naktys Sharifa jachtoje (safari tipo)
- dvievietės kajutės (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais
- maitinimas: 7 pusryčiai, 6 pietūs, 7 vakarienės
- angliškai kalbančios įgulos priežiūra: kapitonas, šturmanas, virėjas, saugumą užtikrinantys instruktoriai
- skrydis: Lenkija-Malė-Lenkija
- pervežimas į jachtą autobusu arba autobusu
- lenkiškai kalbančio vadovo priežiūra

Privalomi mokesčiai vietoje:
- vietinis mokestis: apie 6 USD / asmeniui / dienai
- arbatpinigiai įgulai: apie 7 USD / asmeniui / dienai
- turizmo paslaugų mokestis 15,60 USD/asm.

Papildomos lankytinos vietos kelionės metu:
nardymas asmenims, turintiems licenciją: apie 70 USD
nardymas žmonėms be licencijos (atraskite nardymą): apie 100 USD
wake boarding (pamoka su instrukcija): apie 95 USD
knee board  (pamoka su instrukcija): apie 65 USD
vandens slidės (pamoka su instrukcija): apie 95 USD
vandens motociklas su gidu: apie 60 USD
skuterio  nuoma savarankiškam pasivažinėjimui: apie 60 USD (maks. 2 asm., 30 min.)
pasiplaukiojimas vandens bananais: apie 20 USD/asm
kelionė į Malę: apie 25 USD.

Pastabos:
Programa skirta sveikiems ir fiziškai sveikiems žmonėms.
Programa gali keistis priklausomai nuo oro sąlygų.
Kruizo metu kiekvienas dalyvis gauna vieną nemokamą mineralinio vandens buteliuką per dieną. Verta su savimi pasiimti vandens buteliuką iš dozatoriaus, taip apribojant Maldyvuose paliekamo plastiko kiekį.
Galimas vegetariškas maistas (paprašius prieš atvykstant).
Galimybė papildomai sumokėti už gaiviuosius viskas įskaičiuota (neribotas nealkoholinių gėrimų kiekis, be kavos iš kavos aparato: 10.00-23.00 val.; pietums ir vakarienei rinktis: 1 alus, 1 taurė vyno, 20.00-22.00 1 alkoholinis gėrimas, 15 val. % nuolaida alkoholiui bare).
Kruizas yra rekreacinio pobūdžio. Įgula (kapitonas, šturmanas, virėjas ir instruktoriai) užtikrina kruizo saugumą ir palaiko jachtos švarą. Norint dalyvauti kruize, buriavimo patirtis nebūtina.
Kruizo maršrutas gali keistis dėl oro sąlygų. Galutinį sprendimą dėl išvykimo iš uosto ir pasirinkto maršruto visada priima kapitonas, atsižvelgdamas į dalyvių saugumą.
Rekomenduojame pasiimti savo nardymo įrangą: kaukę ir nardymą.
Pelekus galima išsinuomoti vietoje, paprašius prieš atvykstant.
Laive yra belaidis internetas, tačiau kruizo metu gali atsirasti apribojimų.

JACHTOS APRAŠAS:
5 standartinės kajutės apatiniame denyje: 2 asmenims. (galima 1 papildoma lova), apie 8 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, praustuvas, dušas), drabužių spinta, naktinis staliukas ir tualetinis staliukas su veidrodžiu kabinoje, seifas, stoglangis arba iliuminatorius
2 nameliai 2 asmenims su langu, yra viršutiniame aukšte, įranga kaip standartinėje kajutėje (už papildomą mokestį)
komunalinė netvarka: kampinė sofa, stalai, virdulys; baras su alkoholiniais gėrimais (dirba: 10.00-23.00, atsiskaitymas tik grynaisiais USD)
laive: dušas (gėlas vanduo), gelbėjimosi liemenės.
TECHNINĖ JACHTOS DUOMENYS:
Sharifa yra vidutinės klasės motorinė safario valtis
Pastatytas 2005 metais, renovuotas 2020 metais
matmenys – 32 m x 7 m
maksimalus greitis – 11 mazgų
kreiserinis greitis – 10 mazgų
Yanmar 225AG variklis
2 x 35 kW generatoriai
220V elektra 24 valandas per parą
kuro talpa - 8000 litrų


ref:10480

Kitos kelionės datos

Hotel RIU Atoll

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Dhaalu Atol
2233 €
  • Data: 2024-05-22 - 2024-05-27 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atol / Dhaalu Atol

Trumpas aprašymas:
Gražus paplūdimys su subtiliu smėliu, skaidrus, turkio spalvos vandenynas ir palaimingas poilsis tarp kokoso palmių – čia pajusite tikrų, egzotiškų atostogų skonį! Įsikūręs dangiškoje aplinkoje, kur laikas teka lėčiau ir kiekviena akimirka įsimenama ilgam, puikiai dera su supančia tropine augmenija. Ši vieta buvo sukurta žmonėms, kurie nori atsipalaiduoti visa to žodžio prasme. Galite rinktis iš 3 restoranų, kuriuose patiekiami tarptautinės virtuvės patiekalai, ir 3 barų, tarp kurių yra vienas baseinas. Aktyvių laukia daugybė sporto šakų, baseinas, o po ilgos dienos verta atsipalaiduoti viešbučio SPA centre. Stilingi kambariai su visais patogumais užtikrina komfortą viešnagės metu, o draugiškas ir profesionalus aptarnavimas – svečių pasitenkinimą.

Vieta:
Pietų Daalo atole, MAAFUSHI saloje, apie 1 km ilgio ir apie 250 m pločio; apie 180 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 30 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidu įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 264 kambariai, 75 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai – itališka virtuvė, kepsniai, 3 barai, įskaitant swim-up baseine; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm,apie 31 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; wc), bevielis internetas, televizorius, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; kambarys su terasa ir tiesioginiu išėjimu į paplūdimį už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė, stalo tenisas, smiginis, badmintonas, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubai (4-7 m.; 8-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika; už papildomą mokestį: SPA centras: garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės).

Viskas įskaičiuota 24H:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10050

Kitos kelionės datos

Kagi Maldives Spa Island

Maldyvai / Male Atolas / Kagi
2240 €
  • Data: 2024-06-06 - 2024-06-11 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Kagi

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, įsikūręs rojaus Kagi saloje, apsuptas nuostabių baltų paplūdimių ir krištolinio vandens su nuostabiais koraliniais rifais, yra puiki vieta praleisti nepamirštamas atostogas ir ... nardyti! Elegantiškas ir dangiškas, jis siūlo daugybę patogumų, įskaitant restoranus su įvairia virtuve iš viso pasaulio, todėl kiekvienas ras sau tinkamiausią skonį. Puiki vieta atsipalaiduoti yra infinity baseinas, kuris gražiai susilieja su aplinka, o poilsio judėjimo mėgėjai gali lankytis sporto salėje, užsiimti joga ir vandens sportu. Ramaus poilsio ir jaukios atmosferos mėgėjams kiekvieno kambario terasoje yra stilingai ir elegantiškai įrengtas baseinas. Svečiai rekomenduoja šį viešbutį dėl teikiamų paslaugų kokybės ir draugiško bei paslaugaus personalo.

Vieta:
šiauriniame Malės atole, KAGI saloje, apie 250 m ilgio ir apie 300 m pločio; apie 56 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš oro uosto vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 60 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 50 vieno aukšto vilų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Noo Faru – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Ke-Un – azijietiška virtuvė, Nonna – itališka virtuvė, Spa Corner, 2 barai, užkandžių baras, vyninė; parduotuvė; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 12 metų svečius.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas, kėdės ir gultai), privatus baseinas (apie 9 m2), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Ocean villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, namukas ant vandens, įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), privatus baseinas (apie 9 m2), tiesioginis išėjimas į jūrą
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, apie 150 m2, prie baseino nemokamai skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; stalo tenisas, sporto salė, joga; animacija, gyva muzika (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestį: nardymas, vandens sportas paplūdimyje; Baani SPA centras: garinė pirtis, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.30-14.30) pagrindiniame restorane arba à la carte, Ufaa restorane ir Spa Corner(būtina išankstinė rezervacija), vakarienė (19.00-21.30) švediškas stalas, pagrindinis restoranas arba à la carte, Ufaa restorane (būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai Ufaa restorane (10.00-23.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytu laiku; reikalingos apyrankės viskas įskaičiuota.


ref:10047

Kitos kelionės datos

Angsana Velavaru

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Furi
2247 €
  • Data: 2024-12-12 - 2024-12-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Šis prabangus kurortas, esantis kokoso palmių ir mėlyno vandenyno apsuptame rojuje, sulaukęs puikių atsiliepimų, yra puiki vieta tikram pabėgimui nuo kasdienybės! Įsikūręs nuostabioje atogrąžų saloje, jis siūlo viską, kas geriausia Maldyvuose: nepaprasti vaizdai, subtilus smėlis po kojomis, puiki virtuvė, aukščiausio lygio aptarnavimas ir visada besišypsantis personalas, kurio dėka ši vieta kuriama su aistra ir dėmesiu iki kiekvienos smulkmenos. Svečiai gali mėgautis įvairiais patogumais ir sporto pramogomis, prie paplūdimio yra gražiai suprojektuotas baseinas su medine terasa, taip pat yra SPA centras, kuriame atliekamos įvairios atgaivinančios procedūros. Atsipalaidavimo akimirką jie ras itin patogiuose ir elegantiškuose namuose su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba išskirtinėse vilose ant vandens su baseinu ir prieiga prie vandenyno. Taip pat tai puikus pasirinkimas nardymo entuziastams – tiek patyrusius, tiek pradedančiuosius nudžiugins itin spalvingas rifas ir jūros gyvybės gausa.

Vieta:
Pietų Nilandhe atole, VELAVARU saloje, apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio, prie paplūdimio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2006 metais, renovuotas 2019 metais, pagrindinis pastatas ir 113 vieno aukšto vilų (įskaitant saloje ir ant vandens), fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė iki 16 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Sportas ir pramogos:
žaidimų aikštelė vaikams, Rangers mini klubas, už papildomą mokestį: sporto salė, biliardas, stalo tenisas, smiginis, futbolo aikštelė, PADI nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
baseinas, stačiakampio formos, apie 200 m2,  vaikų baseinas, apie 5 m2, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino. Spa (mokamas).

Mokamos paslaugos:
Kambarių aptarnavimas, skalbykla, gydytojas.

Kambarys:
Villa su vaizdu į jūrą:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 88 m2, oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį.

Restoranai:
3 restoranai: Kaani – švediško stalo ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė; Funa – terasoje prie vandenyno, à la carte, tarptautinė virtuvė; Azzurro restoranas ir baras (dalis su vilomis ant vandens) – à la carte, itališka virtuvė; Kuredhi baras prie baseino.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) tam skirtame restorane; kava, arbata, užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.30-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10770

Kitos kelionės datos

Diamonds Athuruga Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Athuruga
2374 €
  • Data: 2024-08-28 - 2024-09-05 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai /  Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ant mažos salos, apsuptos nuostabių koralų rifų, tai ideali vieta svajonių atostogoms. Viešbutis įsikūręs prie paplūdimio su gražiu smėliu. Šiuolaikiški ir elegantiški kambariai, yra SPA centras.

Vieta:
Pietinėje Ari atolo vietoje, ATHURUGA saloje, kuri yra apie 210 m ilgio ir 160 m pločio, apie 114 km nuo Malės oro uosto, pervežimas jūrų lėktuvu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus, prabangus viešbutis pastatytas 2008 m., 70 kambarių pirmame aukšte įrengtose vilose ir vasarnamiuose, pagrindinis pastatas, erdvus fojė, 24 val dirbanti registratūra. Maakeyn pagrindinis restoranas – švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, kėdės ir meniu vaikams. Vegetariški patiekalai, 4 á la carte restoranai (mokami): Thari - Europos ir Azijos virtuvė, Farivalhu Maldyvų vietinė virtuvė, Thila - Japonijos virtuvė, Kakuni - žuvies ir jūros gėrybių virtuvė, 2 barai: Boli paplūdimio baras ir Thari vandens baras (ir mokama). Suvenyrų parduotuvė, biblioteka, konferencijų salė talpinanti iki 80 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas, nemokamas belaidis internetas viešosiose vietose. Papildomi mokesčiai: skalbimo paslaugos. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Paplūdimio vasarnamis:
2 asm (1 papildoma lova), apie 30 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, kavos / arbatos rinkinys, seifas, nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo, terasa (stalas ir kėdės) su vaizdu į jūrą.
Junior suite:
2 asm(1 papildoma lova suaugusiems arba 2 papildomos lovos arba vaikams - miegamoji sofa), apie 40 m² ploto, miegamasis, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas. Mažasis liukso (suite) numeris pagal pageidavimą, už papildomą mokestį.
Vila ant vandens (tik nuo 12 m.) 
2 asm(1 papildoma lova), apie 50 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas.

Sportas ir pramogos:
Paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, joga, nardymo įranga (kaukė, pelekai), burlenčių sportas, baidarės. Gyva muzika, vakaro pramogų programos, SPA centras (mokamas): veido ir kūno procedūros. Mokama vietoje: vandens sportas: PADI nardymas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-14.30 val.), vakarienė (20.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane; užkandžiai (16.00-18.00) paplūdimio bare; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.) baruose.

Kontaktai:
0096/06680508, www.diamondsresorts.com


ref:6823

Kitos kelionės datos

Hotel Riu Palace Maldivas

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Dhaalu Atol
2410 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Rojaus sala Kedghigandu su nuostabiu, subtiliu baltu smėliu ir krištolo skaidrumo vandenynu yra puiki vieta fantastiškoms atostogoms Maldyvų širdyje. Čia rasite viešbutį, kurį poilsiui suprojektavo garsus Riu tinklas, garantuojantis pasaulinio lygio aptarnavimą. Apdovanotas, „Travellers' Choice 2022“ apdovanojimu, skirtu tik keletui objektų, garantuojančių geriausią siūlomų paslaugų kokybę. Prabangiuose kambariuose su vaizdu į jūrą yra viskas, ko reikia patogiam poilsiui, o labai gera virtuvė, įdomios teminės restoranai ir infinity baseinu, patenkins net išrankiausius svečius. Čia pamiršite savo kasdienybę! Aktyvaus poilsio mėgėjai gali plaukioti baseine, sportuoti treniruoklių salėje ar žaisti paplūdimio tinklinį, o vaikams įrengta žaidimų aikštelė ir mini klubai – kiekvienas ras kažką sau. Pasivaikščiokite prieplauka ir apžiūrėkite kaimyninę salą, kurioje yra daug lankytinų vietų, priklausančių jai giminingam kurortui Riu atolui. Gerai žinoma ir populiari 24 valandas per parą veikianti „viskas įskaičiuota“ formulė užbaigs jūsų sėkmingą viešnagę.

Vieta:
pietiniame Dhaal atole, KEDHIGANDU saloje, apie 630 m ilgio ir apie 130 m pločio, apie 180 km nuo Malės oro uosto, pervežimas greitaeigiu kateriu arba vandens lėktuvu (apie 60 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, prabangus, pastatytas 2019 metais, 176 kambariai, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, suvenyrų parduotuvė (Riu Atol kurorto viduje), saulės terasa, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, svečiai gali naudotis Riu Atoll kurorto patogumais.

Sportas ir pramogos:
Riu Atol kurorte: treniruoklių salė (įėjimas tik svečiams nuo 18 metų), paplūdimio tinklinis, vaikų baseinas, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubai (4-7 m., 8-12 m.), DJ vakarai ir muzika tiesiogiai (pasirinktomis dienomis); išorinis pasiūlymas (mokamas): nardymas, vandens sportas paplūdimyje. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
infinity baseinas, apie 200 m2; nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
Gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, apie 40 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, už mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą, 
Junior Suite Beach:
2 asm, apie 40 m2, įrengimas kaip junior suite kamabrio, terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį.

Restoranai:
3 restoranai: pagrindinis Palm su terasa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; 2 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Krystal – fusion virtuvė, Yu Hi – japonų virtuvė; Paradise swim-up baras (tik svečiams nuo 18 metų).

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.30-17.15); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje (24 val.); nemokama vakarienė restorane Krystal vieną kartą per viešnagę (būtina išankstinė rezervacija); privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes 24 valandas per parą.


ref:10118

Kitos kelionės datos

Dhigali Maldives

Maldyvai / Raa Atolas / Raa Atoll
2431 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Raa Atolas

Trumpas aprašymas:
Koralų apsupta egzotiška sala – tai oazė ieškantiems saulės ir ramaus poilsio gamtos apsuptyje. Kurorte yra 180 vilų ir bungalow, apsuptų vešlios žalumos, iš kai kurių iš jų galima tiesiogiai patekti į paplūdimį ir vandenį. Modernus ir stilingas, jis puikiai dera prie rojaus Dhigali kraštovaizdžio. Laikas bėga plaukiant, užsiimant vandens sportu, ypač nardymu, ir tinginėjant ant tobulai minkšto smėlio, taip pat galite gulėti ant gulto prie vieno iš 3 baseinų. Būtinai apsilankykite SPA centre, kuriame siūlomas gydymas, pagrįstas vietinėmis tradicijomis. Tai idealus pasirinkimas tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek atostogoms su šeima. Rekomenduojame išbandyti virtuvę kiekviename viešbučio restorane – rinktis tikrai yra iš ko!

Vieta:
Šiaurės Raa atole, DHIGALI saloje, apie 1 km ilgio ir apie 250 m pločio; apie 160 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2017 m., 180 vilų ir bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Carpers – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Jade – azijietiška virtuvė, Faru – ant grotelių kepti patiekalai, juros gėrybės, Battuta - Artimųjų Rytų ir Azijos virtuvė, užkandžių baras, 2 barai, kavinė; suvenyrų parduotuvė, butikas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Amex, Visa, MasterCard, CUP.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asm, apie 70 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; terasa (stalas, kėdės ir gultai);
Deluxe Beach bungalow :
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės ir gultai)
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 115 m2, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės ir gultai, priėjimas prie paplūdimio) 
Water villa:
Tik suaugusiems (18+), 2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, namas ant vandens,  įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas, kėdės, gultai; nusileidimas į vandenį)

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); už papildomą mokestį: SPA centras: sauna, masažai ir priežiūros procedūros; vandens sportas paplūdimyje, nardymas, žvejyba.

Viskas įskaičiuota plus:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; reikalingos viskas įskaičiuota apyrankės.


ref:9991

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Iru Veli

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Aluvifushi
2470 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Kviečiame į rojaus atostogas žavingoje Iru Veli saloje! Viešbutis vilioja fantastišku paplūdimiu su minkštu smėliu, ramybe ir žalia atogrąžų augmenija. Be to, kvapą gniaužiantis mėlynas vandenynas ir aukščiausio lygio aptarnavimas – sėkmingų atostogų receptas paruoštas! Svetainėje yra gausus sporto ir laisvalaikio pasiūlymas: dienos metu, be kita ko, galite: išbandykite vandens sportą paplūdimyje arba atsipalaiduokite baseinuose, iš kurių atsiveria vaizdas į vandenyną. Svečiai gali naudotis restoranais ir barais, taip pat moderniais ir erdviais kambariais su privačiais baseinais!

Vieta:
pietiniame Dhaal atole, IRU VELI saloje, apie 70 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2018 metais, reguliariai atnaujinamas, 125 vieno aukšto bungalow, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, keitykla, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, badmintonas, joga; Turtle mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortas, treniruoklių salė, smiginis, biliardas, stalo tenisas, nardymas, paviršinis nardymas, burlenčių sportas, vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
2 baseinai, vaikų baseinas, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
Spa centras, kambarių aptarnavimas, auklė, gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Beach Villa su privačiu baseinu:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 93 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, terasa (stalas ir kėdės) su baseinu, tiesioginis išėjimas į paplūdimį.
Villa Ocean su privačiu baseinu:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 124 m², ant vandens, vonios kambarys (dušas, vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip beach villa, terasa (stalas ir kėdės) su baseinu ir tiesioginiu priėjimu prie vandens, apgyvendinimas vaikams iki 12 metų, tėvams užpildžius visos atsakomybės deklaraciją.

Restoranai:
3 restoranai: pagrindinis Aqua Orange – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai; 2 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Grouper Grill – žuvies ir jūros gėrybių, grilio patiekalai; Roma – Viduržemio jūros regiono virtuvė; restoranuose yra vaikiškos kėdutės, 2 barai prie baseino: „Fresh Water“ ir „Chemistry“, vyninė.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai bare Fresh Water (15.00-17.00), vietiniai ir rinktiniai importiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-24.00), papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kas dieną pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais, alumi, vynu ir užkandžiais), 25% nuolaida à la carte restorane Roma, saulėlydžio kruizas vieną kartą viešnagės metu, 1 burlenčių pamoka, treniruoklių salė, stalo tenisas, biliardas , smiginis, baidarės, būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10172

Kitos kelionės datos

Hurawalhi Island Resort

Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Hurawalhi
2506 €
  • Data: 2024-12-15 - 2024-12-19 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Lhaviyani Atolas / Hurawalhi

Trumpas aprašymas:
Rojaus sala Hurawalhi, fantastiškas paplūdimys su švelniu smėliu, vandenyno mėlynumas po ranka ir tik suaugusiems skirtas viešbutis – tai nuostabios atostoggos nepaprastame kraštovaizdyje! Maldyvai vilioja ramybe, fantastiškais vaizdais, visur augančia tropinės augmenijos žaluma ir aukščiausios klasės aptarnavimu. Poilsį ir ramybę rasite erdviose ir patogiose vilose. Taip pat vietoje yra povandeninis restoranas – mėgaukitės gardžiu maistu ir tuo pačiu grožėkitės povandeninio pasaulio magija!

Vieta:
šiauriniame Lhaviyani atole, HURAWALHI saloje, apie 500 m ilgio ir apie 165 m pločio; apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 40 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2016 m., 90 vilų, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Canneli – švediškas stalas ir à la carte, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte: povandeninis Undersea Restaurant – jūros gėrybės ir Kashibo Restaurant & Bar - Azijos virtuvė, baras; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys:
Ocean villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, mini baras; terasa (stalas ir kėdės, gultai), namas ant vandens; terasa (stalas ir kėdės, gultai), tiesioginis priėjimas prie jūros; vandenyno vila su privačiu baseinu už papildomą mokestį;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, įrengimas kaip ocean viloje, terasa (stalas ir kėdės, gultai), privatus infinity baseinas, apie 27 m2, tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, biliardo stalas, futbolas, badmintonas, nardymas; animacija, gyva muzika ar vakarai su DJ; už papildomą mokestį: teniso kortai, vandens sportas; SPA centras (mokamas): masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plius (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-22.00) pagrindiniame Canneli restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (8.00-22.00); vakarienė restorane Kashibo vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:10055

Kitos kelionės datos

Sandies Bathala Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Bathala
2533 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MLE 00:00
    Grįž: MLE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Poilsis rojuje po palmėmis! Įsikūręs erdviame sode. Pirmame aukšte įrengti vasarnamiai su nuostabiu vaizdu į jūrą. Restoranuose tiekiami tarptautinės virtuvės patiekalai, vietiniai patiekalai, jūros gėrybės.

Vieta:
Pietinėje Ari atole, BATHALA saloje, kuri yra apie 240 m ilgio ir 130 m pločio, pervežimas lėktuvu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio nuosavybė, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, prabangus, atidarytas 2019 m. kovo 1 d., 73 kambariai, pirmame aukšte esančiuose vasarnamiuose ir vilose, visą parą dirbanti registratūra. Pagrindinis restoranas pagrindiniame pastate. Tarptautinės ir vietinė virtuvės maistas, kėdės ir meniu vaikams, „Beach Grill“ à la carte restoranas paplūdimyje (žuvis, jūros gėrybės ir kepti patiekalai. Paplūdimio baras, suvenyrų parduotuvė, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas. Nemokamas belaidis internetas. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Paplūdimio vasarnamis:
2 asm (1 papildoma lova), apie 28 m² ploto, elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas), lauko dušas, telefonas, mini baras (užpildytas vandeniu kasdien), seifas, nemokamai vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis priėjimas prie paplūdimio, su vaizdu į jūrą.
Ant vandens namelis:
2 asm (1 papildoma lova - miegamoji sofa), apie 35 m² ploto esantis vasarnamis, atskiroje svetainės dalyje yra kavos / arbatos rinkinys, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenį, priekinis vaizdas į jūrą. Tik nuo 8 metų vaikai gali apsistoti vandens namelių kambariuose.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, grynas vanduo, apie 250 m² ploto, 1,5 m gylio, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai nemokami. Papildomai kainuoja: nardymo įranga (kaukė, pelekai), SPA centra: Ajurveda, grožio procedūros su natūraliais, vietiniais produktais, masažai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (20.00-21.30)  pagrindiniame restorane. Užkandžiai (nuo 10:00 iki 12:00 ir nuo 16:00 iki 18:00) paplūdimio bare, vietiniai alkoholiniai gėrimai (18.00-24.00) ir nealkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.) paplūdimio bare.

Kontaktai:
0090/6660609, www.sandies-resort.com


ref:6822

Kitos kelionės datos

Diamonds Thudufushi

Maldyvai / Ari Atolas / Thudufushi
2646 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MLE 00:00
    Grįž: MLE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Nuostabi ramybės, saulės ir turkio spalvos oazė, kuri yra madinga atostogos mažoje, atogrąžų saloje! Pasinerkite į prabangą ir paragaukite ypatingų patiekalų, kuriuos patiekia vietinis šefas, kuris, kaip niekas kitas, gali patenkinti reikliausių potraukių skonius. Viešbutyje yra skonių gylis ir ... povandeniniai stebuklai. Ši vieta yra tikras nardymo gerbėjų rojus, todėl pasinerkite ir pasigrožėkite unikaliais, spalvingais lobiais per pamokas su profesionaliais instruktoriais. Ryte pabusti moderniame, stilingame kambaryje ir žengti tik keletą žingsnių pasivaikščioti ant balto, miltelių pavidalo smėlio ar ... iškart įšokti į gaivinantį vandenį!

Vieta:
Pietų Ari Atole, THUDUFUSHI saloje, 350 m ilgio ir 350 m pločio; maždaug 100 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto lėktuvu (apie 25 min.)

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, švelniai besislepiantis paplūdimys, visai šalia viešbučio; nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, pastatytas 1989 m., išplėstas 2011 m., 71 kambarys pirmame aukšte esančiose vilose ir vasarnamiuose, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Maakana“ – švediškas maistas, tarptautinė ir vietinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 4 à la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Aqua on the water (nemokama vandens vilos kambariuose apsistojusiems svečiams) – europietiška ir azijietiška virtuvė, yra kėdutės vaikams, Farivalhu Maldyvų – vietinė virtuvė, Thila – japonų virtuvė, Kakuni jūros gėrybės – jūros gėrybės , 3 barai, iš jų vienas paplūdimyje (Maakana baras laikinai uždarytas, vyksta remontas – darbas ryte, tarp pusryčių ir pietų, planuojama baigti: lapkričio pabaiga); suvenyrų parduotuvė, juvelyriniai dirbiniai, biblioteka; konferencijų salė iki 50 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asmenims, kambario plotas apie- 30 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, ventiliatorius luboms, vonios kambarys (wc; bidė, džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), išorinis dušas, bevielis internetas, telefonas, mini baras (kiekvieną dieną pripildomas vandens, gaiviųjų gėrimų ir vyno) ), kavos / arbatos rinkinys, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų (pagal užsakymą prieš atvykstant); terasa (stalas ir kėdės), tiesiai nusileidimas į paplūdimį, priekinis vaizdas į jūrą.
Junior suite:
2-asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams - sofa), kambario plotas apie -40 m², svetainė ir optiškai atskirtas miegamasis, vonios kambarys (wc; bidė, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), išorinis dušas, beach bungalow kambario tipo įrengimas.
Vandens vila:
2-asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiajam), kambario plotas apie - 50 m², vonios kambarys (dušas, wc; bidė, džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), įranga kaip beach bungalow kambaryje, papildomai: „Apple iMac“ su filmų prieiga, kai kuriuose kambariuose sūkurinė vonia arba baseinas.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, joga, pilatesas, vandens aerobika, baidarės, burlenčių sportas, paviršutinis nardymas, PADI nardymo pamokos (nuo 18.06-30.09; privalomas draudimas: apie 35 USD / asm.), PADI nardymas (nemokamas svečiams su PADI pažymėjimas; privalomasis draudimas: apie 35 USD / asm.); gyva muzika, vakarinės pramoginės programos; kelionė į žvejų kaimelį (vieną kartą per viešnagę); papildomi mokesčiai: katamaranas, SPA centras: ajurveda, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00–10.30), priešpiečiai (13.00–14.30) ir vakarienė (20.00–21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai numatytu laiku paplūdimio bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00) nurodytuose baruose; Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
009606680583, www.diamondsresorts.com

Nemokamai:
Aptarnavimas paplūdimyje, Wifi


ref:7305

Kitos kelionės datos

Lily Beach Resort & Spa at Huvahendhoo

Maldyvai / Ari Atolas / Huvahendhoo
2769 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / Huvahendhoo

Trumpas aprašymas:
Tikras rojus žemėje! Egzotiškas kraštovaizdis, rojaus paplūdimys, atmosferiškos vilos, apsuptos palmių ir vandenyno pakrantėje – tai puikus kraštovaizdis svajonių atostogoms. Pasinerkite į prabangą ir praleiskite nepamirštamas atostogas Maldyvuose! Viešbutis puikiai sujungia jaukią atmosferą su daugybe pramogų, kurias galima rasti jo patalpose. Čia galėsite ne tik palaimingai atsipalaiduoti privačiame paplūdimyje ir prie baseino, jogos užsiėmimų ir SPA procedūrų metu, bet ir aktyviai leisti laiką – nardyti ar žaisti tenisą bei tinklinį. Susigundyk!

Vieta:
Pietų Ari atole, HUVAHENDHOO saloje, apie 600 m ilgio ir apie 110 m pločio; apie 80 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidūs įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus ir prabangus, 125 vilos, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Lily Maa – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, à la carte restoranai (kartą per savaitę įskaičiuoti) : Tamarind – tailandietiška virtuvė, Les Turquoise d'Aqua – tarptautinė virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, 4 barai, įskaitant barą prie baseino ir paplūdimio barą; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 68 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, išorinis vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), stiklinė pertvara tarp kambario ir vonios kambario su galimybe uždengti užuolaidas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas , mini baras (pildomas vandeniu kasdien, mokama pagal suvartojimą), kavos/arbatos rinkinys, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta (nuomojama registratūroje); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir gultai);
Beach suite:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 76 m², pusiau atviras vonios kambarys (vonia, lauko dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), įrengimas kaip beach viloje, papildomai butelis putojančio vyno atvykus;
Deluxe water vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 126 m², vonios kambarys (vonia, dušas, plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės),  įrengimas kaip beach viloje; terasa su poilsio zona, sūkurine vonia ir tiesioginiu išėjimu į jūrą; apgyvendinimas viloje vaikams iki 12 metų tik užpildžius tėvų visos atsakomybės deklaraciją.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant 1 infinity baseiną, vaikų baseinas, gultai ir skėčiai prie baseinų nemokamai, treniruoklių salė, paplūdimio tinklinis, teniso kortai (mokami prožektoriai), joga, tam tikros nemotorizuotos vandens sporto šakos, paviršinio nardymo įranga (kaukė, plauksmenys), mini klubas Turtles (3- 12 metų); už papildomą mokestį: nardymo pamokos, nardymas su gidu, biliardo stalas, SPA centras: veido ir kūno procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota plus:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-1.00 val.); maitinimas à la carte restorane kartą per savaitę; būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:2799

Kitos kelionės datos

Huvafen Fushi Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Nakachchafushi
3123 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Nakachchafushi

Trumpas aprašymas:
Išskirtinis ir labai modernus, jis priklauso mažų, bet prestižinių viešbučių šeimai Small Luxury Hotels of The World – tai tikras penkių žvaigždučių prieglobstis ieškantiems prabangių atostogų toli nuo realybės. Apgyvendinimas aukščiausiame lygyje yra sėkmingų atostogų garantas – vietoje Jūsų laukia elegantiški ir erdvūs bungalow su visais patogumais, kiekvienas su privačiu baseinu ir vaizdu į bekraštį žydrą Indijos vandenyną, kuris žavi pojūčius ir išlieka atmintyje ilgam. Taip pat yra infinity baseinas, 4 restoranai ir unikalus povandeninis SPA centras, kuriame galėsite mėgautis atpalaiduojančiu masažu stebėdami vandenyje siūbuojantį koralinį rifą. Aukščiausi aptarnavimo standartai ir jauki, intymi atmosfera leis tikrai dangiškai pailsėti tokioje vietoje kaip pasakoje!

Vieta:
šiauriniame Malės atole, NAKACHCHAFUSHI saloje, apie 450 m ilgio ir apie 125 m pločio; apie 25 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2017 m., 44 bungalow, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 a la carte restoranai – tarptautiniai, Viduržemio jūros regiono, japonų virtuvės, vyninė su degustacijų meniu, baras; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 125 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, kavos aparatas; terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės), privatus baseinas, vaizdas į jūrą;
Lagoon bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 130 m2, namas ant vandens, įrengimas kaip beach bungalow; terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, privatus baseinas, vaizdas į jūrą; 
Deluxe beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 160 m2, n įrengimas kaip beach bungalow; terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį; (stalas ir kėdės), privatus baseinas, vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
Infinity baseinas, apie 400 m2, stalo tenisas, biliardo stalas, teniso kortas (įrangos nuoma mokama); mini klubas (4-13 m.), sporto salė; už papildomą mokestį: joga, vandens sportas paplūdimyje, SPA centras su povandenine dalimi: masažai, priežiūros procedūros.


ref:10051

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

MALDYVAI – TŪKSTANTIS SVAJONIŲ SALŲ

Maldyvų Respublika, tai valstybė įsikūrusi Indijos vandenyne, į vakarus nuo Šri Lankos. Čia atrasite dievišką orą, balto smėlio paplūdimius, šiltą turkio spalvos vandenį ir iki ausų išsišiepusius vietinius gyventojus. Visa šalis sudaryta iš daugybės atolų – mažų salelių, išsibarsčiusių Indijos vandenyne. Maldyvuose iš viso yra apie 1190 mažų koralinių salelių ir iš jų tik pora šimtų yra neapgyvendintos. Maldyvai yra žinomi kaip žemiausia vieta pasaulyje, kurios maksimalus žemės lygis tesiekia 2,3 metrus virš jūros lygio.
Salose augantis vandens lygis – rimta problema. Jau keletas salų buvo evakuotos, tačiau yra nemažai nedžiuginančių pranašysčių, jog ateityje jos gali atsidurti po vandeniu, tad norintieji atvykti poilsiauti į Maldyvus – suskubkite! Vietiniai maldyviečiai gyvena vos trijose salose, visos likusios skirtos turistams. Tad, jei jūs norite pabėgti nuo civilizacijos, pagyventi mažuose jaukiuose namukuose ant vandens kranto, susipažinti su kerinčiu povandeniniu pasauliu ir pasimėgauti užburiančio grožio saulėlydžiais, Maldyvai – kaip tik jums!

KLIMATAS

Maldyvuose visus metus vyrauja tropinis klimatas, čia oras lepina, temperatūra niekad nenukrenta žemiau 25°C. Šiose salose musoninis sezonas yra nuo gegužės iki lapkričio mėnesio, tuomet iškrenta nemažai lietaus, pučia stiprūs vėjai ir siaučia audros. Dėl arti pusiaujo įsikūrusios salų padėties, jose visuomet drėgna ir kepina saulė, krantus skalauja šiltas vanduo. Geriausias metas apsilankyti Maldyvuose – nuo sausio iki balandžio mėnesio, tuomet vyrauja sausasis periodas, dangus nuostabiai žydros spalvos, vanduo šiltas ir ramus.

ĮDOMŪS FAKTAI

  • Maldyvuose savaitgaliu laikomi penktadienis ir šeštadienis;
  • Maldyvuose įvyko pirmasis susirinkimas... po vandeniu! 2009 metais šalies prezidento suburtas susirinkimas svarstė klausimus, susijusius dėl klimato kaitos poveikio saloms.

KAIP PAŽINTI MALDYVUS?

Ko gero pats geriausias būdas pažinti salas – pėsčiomis. Maldyvų salos nėra didelės ir atstumai jose lengvai įveikiami pėsčiomis. Vietiniais keltais patogu persikelti nuo vienos salelės iki kitos už 30-75 Maldyvų rupijų (2-4,5€), priklausomai nuo atstumo, tačiau jie itin dažnai neplaukioja. Susisiekti vandenyje taip pat galima plaukiojant dohi valtelėmis bei kateriais, tačiau pastarųjų kainos yra gana aukštos. Maldyvų sostinėje Malėje galite išvysti ir prazvimbiančių motorolerių, bet važiavimas jais siauromis ir chaotiškomis gatvelėmis gali būti pavojingas. Taksi čia taip pat važinėja ir jų kainos – net širdį glosto. Už kelione taksi sumokėsite apie 20 MVR (1,20€) ir papildomus 5 MVR (0,3€), jei turėsite su savimi bagažo.

MALDYVŲ VIRTUVĖ

Nenuostabu, kad šalyje, kurioje 99 % apima vanduo, pagrindinis naudojamas ingredientas – žuvis, dažniausiai tunas. Žinoma, be jūros gėrybių ir šviežių vaisių irgi neapsieinama. Mėgstamiausias ingredientas kiekviename patiekale – kokosas. Maldyvų kaimynė Indija turėjo nemažai įtakos salose gaminamam maistui - ryžiai ir karis, pagardinti gausybės prieskonių, taip pat itin mėgstami salose.

TRADICINIAI PATIEKALAI, KURIUOS VERTA PARAGAUTI NUVYKUS:

  • Garudhiya – žuvies sultinys su ryžiais, svogūnais, žaliosiomis citrinomis bei čili pipirais;
  • Mashuni – tunas, sumaišytas su kokosais, čili pipirais ir svogūnais, ir pateikiamas su vietine roshi duona;
  • Kavaabu – keptas ryžių, tuno, lęšių, kokoso ir įvairių prieskonių užkandis;
  • Dhonkeyo kajuru – keptų bananų pyragėliai, paskaninti vanile arba rožių vandeniu.

MALDYVIEČIŲ GĖRIMAI:

Maldyvuose draudžiama gerti alkoholinius gėrimus už poilsiaviečių ribų, mat šioje šalyje vyrauja Islamo religija. Alkoholiniai gėrimai pardavinėjami tik kurortuose, asmenims nuo 18 metų.
Mėgstamiausias gėrimas Maldyvuose – sai arbata. Kokosų vanduo – gaivinantis gėrimas karštomis dienomis, taip pat čia dažnai geriamas iš palmių išgaunamas punšas.

NAUDINGA INFORMACIJA

Arbatpinigiai. Palikti arbatpinigių nėra būtina, 10 proc. nuo sumos dažniausiai būna įtraukti į sąskaitą.
Kalba. Nacionalinė kalba Divehi. Kurortuose galima susišnekėti anglų, prancūzų, vokiečių, rusų, italų ir kiniečių kalbomis.
Sveikata. Vandenį, teikiamą kurortuose yra saugu gerti, tačiau, jei keliausite už kurorto ribų, vandenį geriau gerkite nuvirintą arba iš buteliukų, pirktų parduotuvėse. Atvykstant į Maldyvus rekomenduojama pasiskiepyti nuo Hepatito A ir B, poliomelito ir vidurių šiltinės. Taip pat nepamirškite su savimi atsivežti nuo saulės apsaugančių priemonių bei keleta tinkamų drabužių, jei netyčia užkluptų lietus.