• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Embudu Village Resort

Maldyvai / Male Atolas / Emboodhoo
1410 €
  • Data: 2024-06-20 - 2024-06-25 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Emboodhoo

Trumpas aprašymas:
Čia dangiška ir kasdieniška, o personalas sutinka jus kaip namuose. Nusiaukite batus, išjunkite telefoną ir apsidairykite – čia gražu! Pajuskite švelnų smėlį po kojomis, valandų valandas gulėkite saulėje ar pasinaudokite vandens sporto pasiūlymu, o vakarais grožėkitės nuostabiais saulėlydžiais! Egzotiškas atostogų kaimas mažoje saloje susideda iš vieno aukšto vasarnamių, apsuptų nuostabiu sodu, kai kurie iš jų tiesiogiai nusileidžia į baltąjį paplūdimį. Yra restoranas, kuriame patiekiami vietiniai valgiai, paplūdimio baras ir suvenyrų parduotuvė. Pavargote nuo poilsio? Mėgaukitės procedūromis ir atpalaiduojančiu masažu viešbučio SPA centre. Aplink salą yra nuostabių vietų nardyti ir grožėtis povandeniniu pasauliu, o viešbutyje yra nardymo centras, tad pasinaudokite!

Vieta:
Pietų Male atole, EMBUDU saloje, apie 280 m ilgio ir apie 140 m pločio; apie 12 km nuo oro uosto Maldyvuose, pervežimas motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1979 m., renovuotas 2018 m., 122 kambariai, vieno aukšto bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas ir à la carte maitinimas, vietinė virtuvė, paplūdimio baras; suvenyrų parduotuvė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior beach bungalow:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 42 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, seifas, šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, įrengimas kaip Superior beach bungalow, papildomai: palydovinė televizija, vonia su vandens masažu; terasa (stalas ir kėdės);
 
Sportas ir pramogos:
biliardo stalas, smiginis, stalo tenisas, badmintonas; gyva muzika vakarais (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestį: žvejyba, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, kelionės į salą; SPA centras: masažai, priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00), restorane; kava, arbata, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai paplūdimio bare (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1398

Kitos kelionės datos

Bandos Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Bandos Island
1465 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Bandos Island

Trumpas aprašymas:
Jei svajojate apie palaimingą poilsį rojaus saloje, ši vieta kaip tik jums! Gražiame paplūdimyje su švelniu kaip miltai smėliu laikas teka nerūpestingai, o akys mėgaujasi nuostabiomis vandens spalvomis ir visur vyraujančia tropinės augmenijos žaluma. Elegantiški kambariai ir vilos – komfortiško poilsio garantas, o aukščiausio lygio aptarnavimas užtikrins nepakartojamą atmosferą. Svečiai turi didelį restoranų pasirinkimą, kuriuose patiekiami gardūs patiekalai iš viso pasaulio, taip pat atsižvelgiant į specialius mitybos reikalavimus. Dėl romantiško kraštovaizdžio, kurį papildo pasakiški saulėlydžiai, jis yra idealus pasirinkimas atostogoms dviese.

Vieta:
Šiaurės Malės atole, BANDOS saloje; apie 7 km nuo Malės oro uosto, pervežimas motorine valtimi (apie 20 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, vietinio stiliaus, pastatytas 1972 m., renovuotas 2005 m., 215 kambarių, kelios dešimtys vieno ir dviejų aukštų pastatų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai - ant grotelių kepti patiekalai, tarptautinė ir indiška virtuvė, užkandžių baras, 2 barai, įskaitant barus prie baseino ir prieplaukoje; suvenyrų parduotuvė, juvelyras; konferencijų centras iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, vaiko priežiūra (pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: American Express, MasterCard, Visa.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas ir kėdės);
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 66 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės);
Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 40 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės);
Superior Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), įrengimas kaip standartiniame kambaryje, balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 200 m2, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; treniruoklių centras, stalo tenisas, tinklinis, aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-11 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; SPA centras (mokamas): sauna, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros suaugusiems ir vaikams, kirpykla; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, biliardo stalas, skvošas; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.45), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (15.30-17.00) nurodytoje vietoje; kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“apyrankes.


ref:3090

Kitos kelionės datos

Fihalhohi Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Fihalholi
1483 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Maldyvai / Male Atolas

Trumpas aprašymas:
Atmosferiškas kurortas, esantis mažoje atogrąžų saloje Indijos vandenyne. Idiliška vieta, kurioje laikas sustojo, o geriausia pramoga yra poilsis harmonijoje su gamta - palaiminga tinginystė rojaus paplūdimyje, nardymas tarp nuostabių koralų rifų ar grožėjimasis salos žavesiu iš viešbučio terasų. Šiaudiniai pastatai, apsupti kokoso medžių, puikiai dera su natūraliu Fihalhohi kraštovaizdžiu ir yra puiki vieta romantiškoms atostogoms dviems. Pasilepinkite atpalaiduojančiais Balio masažais ir kitomis procedūromis „Huvandhumaa Spa“. Karaokės vakarai su gyva muzika taip pat suteikia geros nuotaikos po saulėlydžio.

Vieta:
Pietų Malės atole, FIHALHOHI saloje; apie 28 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.); paskutinis pervežimas iš viešbučio į oro uostą išvykimo dieną val 14.30 val.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, smėlėtas, koralinis rifas netoli kranto, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, 138 kambariai (kai kurie dviejų lygių pastatuose), 12 vilų, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Palm Grove“ restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, baras „Blue Lagoon“ - á la carte, užkandžiai, desertai, gaivėji gėrimai, Fisherman's Bar vestibiulyje - alkoholis, kokteiliai, gaivėji gėrimai, Beach Hut paplūdimyje - alkoholis, kokteiliai, gaivėji gėrimai; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla; nemokamas belaidis internetas; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Amex.

Kambarys:
Deluxe beach villa:
2 asm (apie 27 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; terasa (stalas ir kėdės);
Premium beach villa:
2 asm, apie 27 m², įrengimas kaip deluxe beach viloje; papildomai televizorius; terasa (stalas ir kėdės)
Water villa:
2 asm, (galima 1 papildoma lova),  tik suaugusiems (18+), apie 37 m2, įrengimas kaip deluxe beach viloje; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis išėjimas iš terasos į jūrą;

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, biliardas, stalo futbolas, paplūdimio tinklinis, badmintonas; gyva muzika, karaokė; už papildomą mokestį: Huvandhumaa SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros; nardymo centras, ne automobilių sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-09.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) pagrindiniame restorane; kavą, arbatą, gaivieji gėrimus ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nustatytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7916

Kitos kelionės datos

Kurumba Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Vihamanaafushi
1529 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Vihamanaafushi

Trumpas aprašymas:
Saldus poilsis ant gulto palmių pavėsyje, švelnus smėlis po kojomis, nuplaunamas šiltu, skaidriu vandeniu, o horizonte – mėlyna begalybė – visa tai ir dar daugiau! Penkių žvaigždučių ir patogus, jis įgyvendina svajones apie nepaprastas atostogas svajonių atostogoms skirtoje vietoje. Čia yra didelis baseinas, privatus paplūdimys su aptarnavimu, 3 barai ir net 7 restoranai, kuriuose galėsite paragauti šviežių jūros gėrybių bei Indijos, Tailando ir Libano virtuvės patiekalų. Besišypsantis personalas, apgyvendinimas erdviuose kambariuose, tikrai atostogų atmosfera ir atviruką primenanti aplinka – daugiau nieko ir nereikia!

Vieta:
šiauriniame Malės atole, VIHAMANAAFUSHI saloje, apie 500 m ilgio ir apie 320 m pločio; apie 6 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu (apie 10 min.)

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1972 m., renovuotas 2015 m., 180 kambarių, 141 pirmame aukšte, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Vihamanaa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 6 a la carte restoranai: Hamakaze – suši ir jūros gėrybės , Mahal – Indijos virtuvė, Thila – jūros gėrybės ir žuvis, Al Qasr – Libano ir Maroko virtuvė, Khing Thai – Tailando virtuvė, Cafe – tarptautinė ir regioninė virtuvė, 3 barai, iš jų 2 paplūdimyje ir kaljanų baras; konferencijų centras (3 kambariai) iki 150 žmonių; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, budintis gydytojas, fotografas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 74 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, mini baras, kavos/arbatos rinkinys
Garden villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 124 m2, įrengimas  kaip superior kambario, terasa (gultai, privatus baseinas);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 200 m2, vaikų baseinas, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; 24h sporto salė, teniso kortas (mokama inventoriaus nuoma ir prožektoriai); Majaa mini klubas (4-13 m.), žaidimų aikštelė; animacijos; SPA centras (mokamas): masažai ir priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: jogos pamokos, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; kavą, arbatą, gaiviuosius ir vietinius alkoholinius gėrimus nurodytomis valandomis nurodytoje vietoje; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3420

Kitos kelionės datos

Meeru Island Resort & Spa

Maldyvai / Male Atolas / Meerufenfushi
1580 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Meerufenfushi

Trumpas aprašymas:
Vaizdingas kurortas įsikūręs Meerufenfushi saloje, apsuptas smėlio paplūdimių, krištolo skaidrumo vandens ir fenomenalių koralinių rifų. Vietoje viskas ko reikia sėkmingoms atostogoms: gausus pasiūlymas viskas įskaičiuota, 2 baseinai, parduotuvės ir net fotografas, kuris įamžins nuostabias akimirkas Maldyvuose, o platus sporto ir poilsio pasiūla neleis nuobodžiauti. Rekomenduojamas šeimyninėms atostogoms, o tik suaugusiems skirtų patogumų dėka leis ir gražiai pailsėti tik dviese.

Vieta:
šiauriniame Malės atole, MEERUFENFUSHI saloje, apie 1,2 km ilgio ir apie 350 m pločio; apie 36 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 55 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1978 m., renovuotas 2018 m., 284 kambariai, 32 vieno aukšto pastatai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Farivalhu - svečiams, apgyvendintiems standartiniuose, beach villa ir  jacuzzi water villa kambariuose esančiuose pietinėje salos dalyje, Maalan - tik suaugusiems (18+), svečiams, apgyvendintiems water front villa ir jacuzzi water villa kambariuose: esančiuose šiaurinėje salos dalyje, 2 a la carte restoranai: Asian Wok - virtuvė azijietiška, Hot Rock - jūros gėrybės, kepsniai, kavinė, 5 barai, iš jų 2 prie baseinų; Dovanų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: fotografas, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 50 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, mini baras (mokama pagal suvartojimą), kavos/arbatos rinkinys; vaizdas į sodą;
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 56 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį;
Water front villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam asmeniui), apie 60 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, priekinis vaizdas į jūrą;
Jacuzzi water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam asmeniui), apie 85 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, privati ​​sūkurinė vonia;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: infinity tik suaugusiems, apie 350 m2, gylis 1,5 m, baseinas, apie 250 m2, gylis 1-2 m, vaikųaseinas, apie 16 m2, gylis 0,6 m, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, smiginis, biliardo stalas, treniruoklių salė; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, badmintonas, tinklinis, futbolas, joga, žvejyba, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, 9 duobučių golfo aikštynas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija, tam tikromis dienomis gyva muzika, šokių šou ir kino vakarai; už papildomą mokestį: Duniye SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) nurodytame pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (11.00-23.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytomis valandomis, nurodytuose baruose; vakarienė Asian Wok arba Hot Rock restorane vieną kartą viešnagės metu (apsistojus ne mažiau 5 naktų; būtina išankstinė rezervacija).


ref:1497

Kitos kelionės datos

Villa Nautica Paradise Island (ex. Hotel Paradise Island Resort)

Maldyvai / Male Atolas / Lankanfinolhu Island
1597 €
  • Data: 2024-11-28 - 2024-12-02 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas

Trumpas aprašymas:
Pasakiški vandenyno atspalviai, baltas smėlis garantuoja nuostabias atostogas gražiausiuose Maldyvų paplūdimiuose. Baseinas paslėptas palmių sode su vaizdu į vandenyną ir vilas. Platus restoranų ir barų pasirinkimas, nemokamas belaidis internetas ir įvairios sporto šakos, yra tik keletas lankytinų vietų, kurios laukia jūsų šiame „rojuje“.

Vieta:
Šiaurinės Malės atole, LANKANFINOLHU saloje, kuri yra apie 931 m ir 201 m pločio, apie 10 km nuo Malės oro uosto, pervežimas kateriu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, 282 kambariai vilose ir vasarnamiuose, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Bageecha“ svečiams, „paplūdimio vasarnamyje“, - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, „Lagoon“ restorano svečiams, à la carte restoranai: Al Tramanto - itališka virtuvė, Farumathi - jūros gėrybių virtuvė, Fukuyama Teppanyaki - japoniškos virtuvės patiekalai, Dhaavani kavinė, 2 barai: Hulhangu (dirbanti 24 val.), suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė talpinanti iki 250 žmonių. Nemokamas belaidis internetas viešosiose vietose. Už mokestį: kirpykla. Priimamos  kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“, „JCB“.

Kambarys:
Standartinis paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova vaikui), apie 26 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien papildyti gaivieji gėrimai ir vanduo).
Ant vandens vila:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 77 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatas ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kasdien pripildytas užkandžiais ir vandeniu), terasa (gultai).

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 250 m² ploto, gylis iki 1,5 m, rankšluosčiai, gultai ir skėčiai nemokami. Mokami: teniso kortai, krepšinis, tinklinis ir futbolo aikštelė, treniruoklių centras, biliardo stalas, Araam SPA centras (mokamas): sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai vietinių, manikiūras, pedikiūras. Vandens sportas nemokamai: baidarės, vandens dviračiai. Už papildomą mokestį: katamaranas, vandens motoroleriai, sklandytuvai, kruizai laivu su stikliniu dugnu, PADI nardymo centras.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.30-21.00 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Pietums ir vakarienei ribotas vanduo, gaivieji gėrimai ar vietinis alus.

Viskas įskaičiuota ( už papildomą mokestį):
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30–14.00 val.), vakarienė (19.30-21.00 val.) – švediškas stalas pagrindiniame restorane. Gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai „Hulhang“ bare (10.00-1.00), užkandžiai, kava, arbata ir pyragaičiai „Dhaavani“ kavinėje (16.00-18.00). Papildomai kainuoja: teniso kortai, krepšinis, tinklinis, futbolo aikštelė, sporto centras, biliardo stalas ir sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia SPA centre.

Kontaktai:
0096/066440011, www.villahotels.com

 


ref:1404

Kitos kelionės datos

Adaaran Club Rannalhi

Maldyvai / Male Atolas / Rannalhi
1646 €
  • Data: 2024-05-22 - 2024-05-27 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Rannalhi

Trumpas aprašymas:
Rannalhi – aukso matas – unikali vieta Maldyvuose. Jaukus kurortas mažoje 200 metrų ilgio ir 90 metrų pločio saloje. Skaidri jūra, koralinis rifas, auksinis paplūdimys, tropinės augmenijos apsupti vasarnamiai sukuria nepakartojamą egzotiškų atostogų atmosferą.

Vieta:
RANNALHI saloje, Pietų Malės atole; apie 34 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
smėlėtas, prie pat viešbučio, nemokami gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; apie 10-100 m iki koralinio rifo.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 2002 m., apartamentai renovuoti nuo 2014 m., 414 kambarių, keli korpusai, 1 aukštas, fojė, 24h registratūra, 2 restoranai - švediškas stalas (antras restoranas veikia priklausomai nuo viešbučio užimtumo), tarptautinė virtuvė, maitinimo kėdutės vaikams yra vegetariški patiekalai, 4 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla, mini prekyvietė; konferencijų salė (be įrangos), sodas, bevielis internetas; už papildomą mokestį: interneto kavinė (apie 6 EUR/val.), budintis gydytojas, skalbykla; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 37 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir gultai), vaizdas į sodą;
Water bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), tik suaugusiems (+18), apie 67 m², įrengimas kaip standartinio kambario, terasa (stalas ir gultai)
 
Sportas ir pramogos:
treniruoklių centras, stalo teniso, biliardo, badmintono, krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelė (paplūdimys); animacijos suaugusiems; už papildomą mokestį: vandens sportas paplūdimyje, PADI nardymo centras; Chavana SPA centras (mokamas): masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) pagrindiniame restorane; Coctail Bar: užkandžiai (10.00-11.30), popietės arbata (16.30-18.00), vakaro užkandžiai (23.00-24.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (stikliniuose induose) Coctail Bar ir Nika Bar  (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1500

Kitos kelionės datos

Grand Park Kodhipparu, Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Kodhipparu
1844 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11087

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Olhuveli Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Olhuveli
1927 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Olhuveli

Trumpas aprašymas:
Jis jungia tradicinę architektūrą su šiuolaikišku dizainu, traukia nuostabia, dangiška aplinka ir nerūpestinga, atostogų atmosfera. Pasivaikščiokite nuostabiu baltu paplūdimiu ir tiltais tarp 3 tarpusavyje sujungtų salų, atsipalaiduokite viename iš nuostabiai įrengtų baseinų, įskaitant binfinity baseiną, jungiantį su vandenynu. Tai ideali vieta vandens sporto, ypač nardymo ir burlenčių, mėgėjams, taip pat šeimoms su vaikais, kurių čia laukia ypatingi atrakcionai. Viešbutyje yra keletas įdomiai išdėstytų barų ir restoranų, kuriuose patiekiami pasaulinio lygio šefų paruošti skanėstai. Tik 2020 m. atnaujintas viešbutis siūlo apgyvendinimą labai erdviose ir patogiose vilose su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį. O dienos pabaigoje atsipalaiduokite viename iš SPA centrų – gal aromatinis masažas?

Vieta:
Pietų Malės atole, OLHUVELI saloje, sujungtoje su 2 mažesnėmis salomis; apie 36 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto greitaeigiu kateriu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2001 m., renovuotas 2020 m., 326 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai (galikma nauduotis tik 1 restoranu paskirtu registracijos metu): Sunset, Malaafaiy – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 5 à la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): ant grotelių kepti patiekalai, sušiai, azijietiška, indiška, itališka virtuvė, 4 barai, įskaitant barus prie baseino; valiutos keitimo punktas, minimarket; konferencijų centras 300 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 80 m2, individualiai valdomas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas, kėdės ir gultai), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam), apie 64 m2, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant infinity tipo, gėlas vanduo, 2 vaikų baseinai, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; futbolo aikštė, paplūdimio tinklinis; Mini klubas Maakana Kidz (3-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: teniso kortas, biliardo stalas, nardymas, nardymas su vamzdeliu, burlenčių sportas, vandens sportas paplūdimyje; 2 SPA centrai: hidroterapija, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00), nurodytame pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai nurodytame bare (15.00-18.00); pasirinkti vynai, vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-24.00); papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kasdien pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais ir alumi); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2500

Kitos kelionės datos

Velassaru Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Velassaru
2097 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Velassaru

Trumpas aprašymas:
Atraskite egzotišką salą ir pamatysite, kaip lengva įsimylėti Maldyvus! Kviečiame į vietą, kuri yra porų rojus ne tik dėl nuostabios gamtos, kvapą gniaužiančių vaizdų į vandenyną, bet ir dėl aptarnavimo bei nepakartojamos, intymios atmosferos. Kurortą sudaro elegantiškos ir erdvios vilos ir vasarnamiai, apsupti vešlios žalumos, su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį, su terasomis ir nuostabiais vaizdais. Diena čia praleidžiama deginantis saulėje, atsipalaiduoti prie fantastiško begalybės baseino, jungiančio su baltu paplūdimiu, arba užsiimant vandens sportu. Jūsų paslaugoms yra net 5 restoranai, todėl būtinai paragaukite virtuvės iš viso pasaulio. Romantiški saulėlydžiai ir joga ryte, o aromatingas masažas vakare – čia tikrai pailsėsite ir pasikrausite energijos!

Vieta:
Šiaurės Malės atole, VELASSARU saloje; apie 13 km nuo Malės oro uosto, pervežimas motorine valtimi (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2009 m., iš dalies renovuotas 2018 m., 129 kambariai, pirmame aukšte esančios vilos ir vasarnamiai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Vela – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 4 a la carte restoranai – žuvies ir jūros gėrybių, japonų, Viduržemio jūros, Azijos virtuvė, 2 barai, įskaitant barą su vaizdu į jūrą; valiutos keitimo punktas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų centras iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), seifas registratūroje, skalbimas, lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard

Kambarys:
Beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 96 m2, individualiai reguliuojamas kondicionierius, vonios kambarys (dušas, vonia, wc; plaukų džiovintuvas), lauko dušas, bevielis internetas, satelitinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys;. seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalai ir kėdės), tiesioginis išėjimas į paplūdimį
Water bungalow su baseinu:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 80 m2, įrengimas kaip beach viloje, papildomai: privatus baseinas; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenyną laiptais;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 112 m2, įrengimas kaip beach viloje,papildomai: spinta; terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenyną laiptais;

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, saldus vanduo, laisvos formos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; teniso kortai, joga, paviršinio nardymo įranga, nemokamas rytinis kruizas (4 kartus per savaitę); papildomi mokesčiai: SPA centras: baseinas, gėlas vanduo, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; vandens sportas: nardymas, vandens slidės, vandenlentės, burlenčių sportas, parasparniai, baidarės.


ref:10123

Kitos kelionės datos

Kagi Maldives Spa Island

Maldyvai / Male Atolas / Kagi
2240 €
  • Data: 2024-06-06 - 2024-06-11 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Kagi

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, įsikūręs rojaus Kagi saloje, apsuptas nuostabių baltų paplūdimių ir krištolinio vandens su nuostabiais koraliniais rifais, yra puiki vieta praleisti nepamirštamas atostogas ir ... nardyti! Elegantiškas ir dangiškas, jis siūlo daugybę patogumų, įskaitant restoranus su įvairia virtuve iš viso pasaulio, todėl kiekvienas ras sau tinkamiausią skonį. Puiki vieta atsipalaiduoti yra infinity baseinas, kuris gražiai susilieja su aplinka, o poilsio judėjimo mėgėjai gali lankytis sporto salėje, užsiimti joga ir vandens sportu. Ramaus poilsio ir jaukios atmosferos mėgėjams kiekvieno kambario terasoje yra stilingai ir elegantiškai įrengtas baseinas. Svečiai rekomenduoja šį viešbutį dėl teikiamų paslaugų kokybės ir draugiško bei paslaugaus personalo.

Vieta:
šiauriniame Malės atole, KAGI saloje, apie 250 m ilgio ir apie 300 m pločio; apie 56 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš oro uosto vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 60 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 50 vieno aukšto vilų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Noo Faru – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Ke-Un – azijietiška virtuvė, Nonna – itališka virtuvė, Spa Corner, 2 barai, užkandžių baras, vyninė; parduotuvė; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 12 metų svečius.

Kambarys:
Beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas, kėdės ir gultai), privatus baseinas (apie 9 m2), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Ocean villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 105 m2, namukas ant vandens, įrengimas kaip beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), privatus baseinas (apie 9 m2), tiesioginis išėjimas į jūrą
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, apie 150 m2, prie baseino nemokamai skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; stalo tenisas, sporto salė, joga; animacija, gyva muzika (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestį: nardymas, vandens sportas paplūdimyje; Baani SPA centras: garinė pirtis, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.30-14.30) pagrindiniame restorane arba à la carte, Ufaa restorane ir Spa Corner(būtina išankstinė rezervacija), vakarienė (19.00-21.30) švediškas stalas, pagrindinis restoranas arba à la carte, Ufaa restorane (būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai Ufaa restorane (10.00-23.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytu laiku; reikalingos apyrankės viskas įskaičiuota.


ref:10047

Kitos kelionės datos

Huvafen Fushi Maldives

Maldyvai / Male Atolas / Nakachchafushi
3123 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Male Atolas / Nakachchafushi

Trumpas aprašymas:
Išskirtinis ir labai modernus, jis priklauso mažų, bet prestižinių viešbučių šeimai Small Luxury Hotels of The World – tai tikras penkių žvaigždučių prieglobstis ieškantiems prabangių atostogų toli nuo realybės. Apgyvendinimas aukščiausiame lygyje yra sėkmingų atostogų garantas – vietoje Jūsų laukia elegantiški ir erdvūs bungalow su visais patogumais, kiekvienas su privačiu baseinu ir vaizdu į bekraštį žydrą Indijos vandenyną, kuris žavi pojūčius ir išlieka atmintyje ilgam. Taip pat yra infinity baseinas, 4 restoranai ir unikalus povandeninis SPA centras, kuriame galėsite mėgautis atpalaiduojančiu masažu stebėdami vandenyje siūbuojantį koralinį rifą. Aukščiausi aptarnavimo standartai ir jauki, intymi atmosfera leis tikrai dangiškai pailsėti tokioje vietoje kaip pasakoje!

Vieta:
šiauriniame Malės atole, NAKACHCHAFUSHI saloje, apie 450 m ilgio ir apie 125 m pločio; apie 25 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2017 m., 44 bungalow, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 a la carte restoranai – tarptautiniai, Viduržemio jūros regiono, japonų virtuvės, vyninė su degustacijų meniu, baras; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 125 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, kavos aparatas; terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės), privatus baseinas, vaizdas į jūrą;
Lagoon bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 130 m2, namas ant vandens, įrengimas kaip beach bungalow; terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, privatus baseinas, vaizdas į jūrą; 
Deluxe beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 160 m2, n įrengimas kaip beach bungalow; terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį; (stalas ir kėdės), privatus baseinas, vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
Infinity baseinas, apie 400 m2, stalo tenisas, biliardo stalas, teniso kortas (įrangos nuoma mokama); mini klubas (4-13 m.), sporto salė; už papildomą mokestį: joga, vandens sportas paplūdimyje, SPA centras su povandenine dalimi: masažai, priežiūros procedūros.


ref:10051

Kitos kelionės datos

Apie kryptį