• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

The Jayakarta Bali Beach Resort

Indonezija / Balis / Kuta
1382 €
  • Data: 2024-06-04 - 2024-06-11 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Indonezija / Balis / Kuta

Trumpas aprašymas:
Pasakiška vieta prie Legian paplūdimio, garsėjančio įspūdingais saulėlydžiais. Apsuptas itin romantiško, kruopščiai prižiūrimo sodo su kokoso palmėmis ir pavėsinėmis. Puikūs, dideli baseinai puikiai dera su viešbučio architektūra, nurodant tradicinius Balio raštus. Puiki alternatyva viešbučiams Kutos centre – ramiau, bet visos lankytinos vietos šalia.

Vieta:
prie paplūdimio, apie 5 km iki KUTA miesto centro, šalia kelios parduotuvės ir restoranai, apie 13 km iki Denpasaro centro; apie 8 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Legian, viešas, balto smėlio, nuolaidus įėjimas į jųrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, reguliariai atnaujinamas, 344 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai pastatai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas/baras Tanah Lot – švediškas stalas, indonezietiška ir tarptautinė virtuvė, Jimbaran – švediškas stalas ir á la carte, jūros gėrybės, Benoa prie baseino – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, itališka virtuvė, 2 barai, iš jų 1 baras prie baseino; 3 konferencijų salės iki 250 žmonių; didelis sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, skalbimo ir lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, apie 42 m², gerai prižiūrimas, kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas pagal pageidavimą, higienos reikmenys), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), kavos/arbatos rinkinys; balkonas arba terasa, vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo, vaikų baseinas, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; Teniso aikštelė; už papildomą mokestį: biliardo stalas, paplūdimio tinklinis, SPA centras: tradicinis masažas, veido ir kūno procedūros.


ref:99

Kitos kelionės datos

Swiss-belresort Watu Jimbar

Indonezija / Balis / Denpasar
1405 €
  • Data: 2024-05-21 - 2024-05-28 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Indonezija / Balis / Sanur

Trumpas aprašymas:
Stilingas, įsikūręs šalia parduotuvių ir restoranų, kviečia nepamirštamų atostogų Balyje! Nepakartojama salos atmosfera čia juntama visur – vestibiulyje ir restorane modernūs elementai harmoningai dera su balietiškais akcentais, erdvūs kambariai dekoruoti žemės spalvomis, o fantastiškai sutvarkytą baseiną supa tropinė augmenija – ne kas kita, kaip poilsis! Deginkitės šalia esančiame smėlio paplūdimyje, apsilankykite viešbučio treniruoklių salėje arba atsipalaiduokite spa kuriuo garsi ši graži sala!

Vieta:
apie 8 km iki DENPASAR centro, netoliese parduotuvės ir restoranai, apie 13 km nuo Kutos miesto; apie 15 km nuo Denpasaro oro uosto; autobusų stotelė apie 80 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Sanuras, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 250 m nuo viešbučio, priėjimas taku, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, balietiško stiliaus, pastatytas 2013 m., reguliariai atnaujintas, 306 kambariai, 3 pastatai, iki 4 aukštų, vestibiulis, 24h registratūra, Swiss-Café restoranas - švediško stalo pusryčiai, à la carte pietūs ir vakarienė, virtuvė balietiška , Azijos ir Vakarų, baras prie baseino, kavinė; parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; 4 konferencijų salės iki 380 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbimo ir lyginimo paslaugos, dviračių nuoma, pervežimas iš/į oro uostą; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, apie 32 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, nedidelis šaldytuvas; balkonas, sūkurinė vonia; 
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, atskira sekcija vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; fitneso centras; SPA centras (mokamas): masažai ir procedūros.


ref:9461

Kitos kelionės datos

Bali Tropic Resort & Spa

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1529 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-18 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Indonezija / Balis / Tanjung Benoa

Trumpas aprašymas:
Vienas gražiausių Nusa Dua viešbučių, jo išskirtinumas priklauso nuo tradicinės Balio architektūros derinio su šiuolaikiniais patogumais. Originalus, meistriškai dekoruotas pagrindinis įėjimas atveria stebuklingą atostogų pasaulį, kupiną džiaugsmo ir gerų nuotaikų. Nuostabus rytietiškas sodas, sujungtas su privačiu paplūdimiu, džiugina akį vešlia žaluma, medinės architektūros įmantriai dekoruotomis pavėsinėmis ir gražiai integruotu drugelio formos baseinu. Platus sporto pramogų pasirinkimas ir puikus viešbučio SPA pasiūla garantuoja, kad ištisus metus būsite puikios formos.

Vieta:
ramioje vietoje, apie 1 km nuo NUSA DUA centro, apie 12 km nuo Kutos centro, apie 20 km nuo Denpasaro centro; apie 11 km nuo Denpasaro oro uosto; autobusų stotelė apie 900 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Nusa Dua, vieša, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, pastoviai renovuotas, 150 kambarių, pagrindinis pastatas ir pastatų kompleksas, iki 2 aukštų, erdvus fojė, 24h registratūra, Cempaka restoranas/baras prie baseino - à la carte, tarptautinė ir azijietiška virtuvė, Ratna restoranas/ baras - švediškas stalas, jūros gėrybių ir ant grotelių kepti patiekalai, Soka restoranas/baras - prie paplūdimio, švediškas stalas, 2 barai, įskaitant fojė; pinigų keitimo punktas, biblioteka, parduotuvė; 4 konferencijų salės iki 220 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, budintis gydytojas, skalbimo ir lyginimo paslaugos, automobilių ir motorolerių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm,  apie 46 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, šlepetės, yukata), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa arba balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; 

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, biliardo stalas, smiginis, sporto salė; mini klubas (5-12 m.), vakaro pasirodymai; už papildomą mokestį: plaukiojimas su vamzdeliu, plaukimas parasparniais, vandens paspirtukai, vandens slidės, valtis stikliniu dugnu, burlenčių sportas, katamaranas, baidarės, SPA centras: masažai ir procedūros.

Viskas įskaičiuota 24H (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) pasirinktame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.30-17.30); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai restorane/bare „Cempaka“ (visą parą).


ref:138

Kitos kelionės datos

Sadara Boutique Beach Resort

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1557 €
  • Data: 2024-11-21 - 2024-11-27 (6 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 11:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Indonezija / Balis / Tanjung Benoa

Trumpas aprašymas:
Boutique viešbutis nuostabiame, smėlėtame, baltame paplūdimyje nuostabiame Balio sode. Jo architektūra ir interjeras yra puikus Balio tradicijų ir modernaus dizaino derinys. Pagrindinis viešbučio centras yra baseinas su vaizdu į vandenyną. SPA siūlo aukštos klasės natūralius produktus ir profesionalias paslaugas poilsiui. Viešbučio restoranuose patiekiami naujoviški patiekalai, kurie suteikia nepamirštamų kulinarinių potyrių.

Vieta:
ramioje vietoje, apie 3,5 km nuo NUSA DUA centro, apie 14 km iki Kutos centro, apie 18 km nuo Denpasaro centro; apie 13 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Tanjung Benoa, viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, baltas smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, išskirtinis, Balio stiliaus, reguliariai atnaujinamas, 81 kambarys, 2 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 a la carte restoranai – Viduržemio jūros virtuvė, teminiai vakarai, baras prie baseino; sodas, automobilių stovėjimo aikštelė, parduotuvė; konferencijų centras iki 75 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį pervežimas iš/į oro uostą, skalbimo ir lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), 42 m², elegantiškas, Balio stiliaus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras ( mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas ir gultai); vaizdas į sodą;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, atskira sekcija vaikams, Balietiškos lovos, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; už papildomą mokestį: joga, maisto gaminimo pamokos, SPA centras: tradiciniai masažai bei veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.00-10.30), pietūs (12.00-14.00), vakarienė (18.00-21.00) à la carte pasirinktame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00).


ref:4520

Kitos kelionės datos

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1585 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-18 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija/ Balis

Trumpas aprašymas:
Puikiai tinkantis prabangioms šeimos atostogoms, puikiai tinkantis pabėgimui su draugais ir romantiškam pasimatymui – tai vienas iš nedaugelio penkių žvaigždučių viešbučių, siūlančių tiek daug pramogų aktyvaus poilsio mėgėjams. Gražus baseinas ir puikiai organizuotas vandens sportas paplūdimyje garantuoja puikias, energijos suteikiančias atostogas. Viešbučio Spa yra laikomas didžiausiu ir geriausiai įrengtu Balyje – talasoterapijos centre siūlomos profesionalios terapinės ir grožio procedūros naudojant jūrinius produktus ir tradicines Ajurvedos technikas.

Vieta:
ramioje Tanjung Benoa kaimynystėje, apie 1,5 km nuo NUSA DUA centro, prekybos pasažas šalia viešbučio, apie 12 km nuo Kutos centro, nemokamas viešbučio autobusas į Nusa Dua miesto centrą, apie 15 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Nusa Dua paplūdimys – viešas paplūdimys, prie viešbučio, ilgas ir smėlėtas,  nuolaidus, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, prabangus, pastatytas 1993 m., renovuotas 2011 m, 301 įvairaus tipo kambarys, pagrindinis pastatas, 3 aukštai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, skaitymo kambarys, automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų centras, terasa su vaizdu į gražų sodą, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, patogumai žmonėms su negalia (kambariai), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
aerobika, stalo tenisas, krepšinio ir tinklinio aikštelė, futbolas paplūdimyje, žaidimų kambarys, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (5-12 metų), animacija, įskaitant: Balio šokių pamokas, gyvą muziką, menines varžybas, sporto varžybas; už papildomą mokestį: treniruoklių salė, 2 teniso kortai su inventoriaus nuoma ir apšvietimu, biliardas, vandens sporto centras: burlenčių sportas, nardymas, jėgos aitvaras, parasparniai, bananas, baidarės, vandens dviračiai, vandens slidės, golfo aikštynas apie 2 km nuo viešbučio. Spa (mokamas).

Baseinas:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 800 m², gylis 0,5-2 m; vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 25 m², gylis iki 0,5 m; nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, auklė, kirpykla, skalbykla, prekybos centras, valiutos keitykla, dviračių nuoma.

Kambariai:
Premier:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 42 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą).
Deluxe su vaizdu į jūrą:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 42 m², įrengimas kaip premiem kambario.

Restoranai:
Pagrindinis restoranas „Grand Cafe“ – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, veikiantys visą parą, tarptautinė ir azijietiška virtuvė, teminiai vakarai; Rama Live Entertainment – ​​savitarnos patiekalai, tarptautinė virtuvė, vakaro pasirodymai; 5 a la carte restoranai: „Ibu Kitchen“ – indonezietiška virtuvė, „Mahi-Mahi“ – azijietiška virtuvė, „Jukung Grill“ paplūdimyje – žuvis ir jūros gėrybės, „Bumbu Delhi“ – indiška virtuvė, „Chopstick“ – kinų virtuvė.  Visuose restoranuose yra maitinimo kėdutės vaikams ir vegetariški patiekalai. 3 barai: „Panorama Lounge“, „JJ Rooftop Lounge“ ir „Coconut“ prie baseino


ref:142

Kitos kelionės datos

Nusa Dua Beach & Spa

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1610 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-18 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija / Balis / Nusa Dua

Trumpas aprašymas:
Viešbučio stilius primena Balio rūmų architektūrą, harmoningai sujungia tradicinius elementus su šiuolaikišku interjeru, kuriamu pagal madingiausias tendencijas. Centrinė viešbučio vieta yra gražus baseinų kompleksas, o elegantiški vietiniu stiliumi dekoruoti kambariai yra puiki vieta atsipalaiduoti. Jis priklauso tarptautinei grupei „Leading Hotel of The World“, siūlančiai atrinktus geriausios klasės viešbučius visame pasaulyje. Viešbučio restoranai taip pat siūlo labai aukštą lygį – Balio virtuvėje besispecializuojantis Raja's yra daugelio prestižinių gastronominių apdovanojimų laureatas. Aukščiausia pasaulinė klasė!

Vieta:
apie 1 km nuo NUSA DUA centro, apie 13 km nuo Kutos centro, apie 17 km nuo Denpasaro centro; apie 11,5 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Nusa Dua, viešas, smėlio, balto smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, balietiško stiliaus, reguliariai atnaujinamas, 381 kambarys, 3 pastatai, iki 4 aukštų, liftas, įspūdingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: Wedang Jahe – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Raja's (laikinai uždaryta) – à la carte, Balio virtuvė, Tamarind – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, Maguro – à la carte, Azijos virtuvė, 3 barai; parduotuvė, bankomatas; 9 konferencijų salės, didelis sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: pervežimas iš/į oro uostą, skalbimo ir lyginimo paslaugos, vaikų priežiūra; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 34 m², elegantiškas, tradicinio stiliaus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą) ); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
 
Sportas ir pramogos:
3 baseinai su gėlu vandeniu: pagrindinis, lagūnos formos ir vaikams, skėčiai ir gultai prie baseinų yra nemokami; sporto salė; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija vaikams: Balio šokiai, veido piešimas, maisto gaminimas, žuvų maitinimas, animacija suaugusiems (būtina išankstinė rezervacija): vaisių skulptūros, kokoso lapų pynimas, tradicinių baliečių kosmetikos kūrimas, balietiški šokiai; už papildomą mokestį: Nusa Dua SPA: teniso kortai, skvošo kortai, treniruoklių salė, baseinas, sūkurinė vonia, sauna, balietiški masažai, priežiūros procedūros.


ref:140

Kitos kelionės datos

Melia Bali

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1647 €
  • Data: 2024-05-30 - 2024-06-06 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija / Balis / Nusa Dua

Trumpas aprašymas:
Prabangiausias mūsų pasiūloje Balyje. Jis priklauso garsiajam Meliá tinklui, siūlančiam aukščiausios klasės viešbučius gražiausiose pasaulio vietose. Jau daugiau nei 20 metų jis buvo nuolat populiarus tarp tarptautinių klientų ir yra vienas pirmųjų išskirtinių viešbučių Nusa Dua rajone. Vešlus egzotiškas sodas su nuostabiai integruotu baseinu ir gražiais kampais sukuria paslaptingos šventovės įspūdį ir suteikia visiško atitrūkimo nuo realybės jausmą. Viešbučio architektūra ir interjeras yra klasikinio stiliaus su vietiniais elementais, kuriuos taip pat galima pamatyti kambariuose su Balio raižiniais ir tikmedžio baldais. Elitiniame ir moderniame viešbučio SPA siūlomos unikalios procedūros, pagrįstos tradiciniais Indonezijos ritualais.

Vieta:
ramioje vietoje, apie 1 km nuo NUSA DUA centro, šalia prekybos centro Bali Collection, apie 13 km iki Kutos centro, apie 17 km iki Denpasaro centro; apie 12 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Nusa Dua, privatus, smėlėtas, balto smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, išskirtinis, reguliariai renovuojamas, 494 kambariai, 4 korpusai, 4 aukštai, 6 liftai; 10 vilų su nuosavu baseinu ir VIP paslauga atskiroje zonoje; viešbučio dalyje: fojė, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai: El Patio - švediškas stalas arba à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, Sakura - à la carte, japonų virtuvė, Sorento - à la carte, ispanų virtuvė, Lotus - à la carte , Azijietiška virtuvė, Sateria Beachside paplūdimyje – à la carte, tarptautinė virtuvė, kavinė, 3 barai: prie baseino, fojė ir paplūdimyje; kambarių aptarnavimas, pinigų keitimo punktas, suvenyrų parduotuvė, įvairūs butikai; konferencijų centras iki 400 žmonių; labai didelis atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbimo ir lyginimo paslaugos, automobilio nuoma, pervežimas iš/į oro uostą; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 42 m², prabangus, stilingas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, vonia, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas (mokamas), kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą), seifas; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, apie 1500 m², baseinas vaikams, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; stalo tenisas, labai gerai įrengtas treniruoklių centras; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija vaikams: Balio šokių šou, magiškų triukų pamokos, aitvarų gamyba, smėlio pilių gamyba, tapyba, baidarės, žaidimai, varžybos, mini diskoteka, kino vakarai; animacija suaugusiems: vaisių skulptūros, Balio šokių šou, zumba, joga, pilatesas, maisto gaminimo dirbtuvės, palmių lapų ryšimo dirbtuvės, išvykos ​​dviračiais; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, tinklinis, badmintonas, krepšinis, prabangus SPA Yhi: Balio masažai, veido ir kūno jauninančios procedūros, garinė pirtis, baseinas su hidromasažu, refleksologija.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30) ir švediško stalo pietūs (13.00-14.30) restorane El Patio, švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) arba à la carte restorane EL Patio arba à la carte pasirinktame restorane; užkandžiai baseino bare (10.00-19.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24h).


ref:137

Kitos kelionės datos

Merusaka Nusa Dua

Indonezija / Balis / Nusa Dua
1656 €
  • Data: 2024-06-05 - 2024-06-12 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija/ Balis

Trumpas aprašymas:
Panardintas į vešlų, žalią sodą, esantį prie pat smėlio paplūdimio su turkio spalvos vandeniu. Elegantiški ir stilingi kambariai dvelkia Balio žavesiu, o dėl tradicinio ir modernaus dizaino elementų derinio suteikia erdvės ramiam poilsiui. Restoranai patenkins tarptautinės ir Viduržemio jūros regiono virtuvės gerbėjų gomurį, o naujiems įdomiems skoniams – gardžią vietinę Balio virtuvę. Pasinaudokite viešbučio treniruoklių sale ir jogos užsiėmimais, o jei norite plaukti, apsilankykite nuostabiame kaskadiniame baseine. Specialiai patiems mažiausiems įrengtas baseinas, mini klubas ir animacija, tad nuobodžiauti čia nėra kada! Profesionalus SPA centras taip pat kviečia atsipalaiduoti akimirkai, nedvejokite ir rezervuokite savo rojaus atostogas Balyje!

Vieta:
NUSA DUA centre, apie 15 km nuo Kutos centro, apie 12,5 km nuo Denpasaro oro uosto.

Paplūdimys:
Nusa Dua – viešas paplūdimys, tiesiai į viešbutį, atskira viešbučio dalis, smėlio, nuolaidusnemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, balietiško stiliaus, pastatytas 2015 m., reguliariai atnaujintas, 455 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 4 aukštų, liftas, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konsjeržo paslauga, automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų centras, kurio plotas 1100 m², didelis sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Sportas ir pramogos:
sporto salė, jogos užsiėmimai, Tamaya vaikų klubas (5–12 metų), animacijos vaikams ir suaugusiems, už mokestį (išorinis pasiūlymas): vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
4 baseinai: 3 kaskadiniai ir 1 prie paplūdimio, gėlo vandens; baseinas vaikams, gėlas vanduo; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų. Spa centras (mokamas).

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, skalbykla, lyginimo paslauga, valiutos keitykla, suvenyrų parduotuvė.

Kambariai:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 48 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes, už mokestį: mini baras (nemokamas butelis vandens, likusi dalis mokama pagal suvartojimą).
Deluxe pool access:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 51 m², įrengimas kaip deluxe kambario, terasa (stalas ir kėdės) su prieiga prie baseino, bendro su kitais kambariais, vaizdas į baseiną.

Restoranai:
Gading restoranas – švediško stalo ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė; 2 a la carte restoranai: Ja'Jan Bistro – Viduržemio jūros regiono virtuvė, Homaya – Balio virtuvė; 3 barai, iš kurių vienas yra paplūdimyje ir vestibiulyje; kavos namai

Viskas įskačiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-11.00) restorane Gading, pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (19.00-21.00) à la carte tam skirtame restorane; arbata vestibiulio bare (nurodytu laiku); vietinius nealkoholinius ir alkoholinius gėrimus tam skirtuose baruose nustatytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10486

Kitos kelionės datos

Wapa Di Umen Sidemen

Indonezija / Balis / Sideman
1746 €
  • Data: 2024-10-23 - 2024-10-30 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 11:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija/ Balis

Trumpas aprašymas:
Tikras penkių žvaigždučių perlas! Butikinis, jaukus kurortas, apsuptas miško ir ryžių laukų, yra tikras malonumas kiekvienam prabangaus poilsio toli nuo triukšmingo miesto gerbėjui. Čia tikrai galėsite pailsėti ir atsinaujinti jogos praktikų metu, lengvų rytinių žygių metu ar infinity baseine su panoraminiu vaizdu į žalią aplinką. Nustebkite ir išsirinkite Balį savo svajonių, nerūpestingoms atostogoms!

Vieta:
apie 2 km nuo SIDEMEN centro, restoranai ir barai šalia viešbučio, apie 2 km iki parduotuvių, apie 36 km nuo Ubudo,apie 46 km nuo Denpasaro, apie 56 km nuo Denpasaro oro uosto, nemokamas viešbučio autobusas į Sidemeno centrą (reisų dažnumą nustato viešbutis, pageidaujant).

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2017 metais, reguliariai atnaujinamas, pagrindinis pastatas ir keli bungalow, 21 kambarys, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, butikas, konferencijų salė iki 40 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, JCB, Diners Club American Express.

Sportas ir pramogos:
sporto salė, jogos paviljonas, rytinis žygis, Sidemen turas, balietiško audimo šou (pagal pageidavimą), medžių sodinimas (pagal pageidavimą); už mokestį: maisto gaminimo pamokos, išvykos ​​dviračiais, žygiai, plaukimas plaustais. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
dviejų lygių begalybės baseinas, netaisyklingos formos, gėlo vandens; nemokami skėčiai ir gultai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Lanai:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 58 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), lova su tinkleliu nuo uodų, bevielis internetas, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, 4 buteliai vandens per dieną, sezoninių vaisių krepšelis per dieną, mini baras (mokama pagal suvartojimą), terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į ryžių laukus arba atogrąžų mišką.
Suite di ume:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 61 m², įrengimas kaip Lanai kambaryje, balkonas (stalas ir kėdės), su vaizdu į kalvas arba upę.
Villa:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 118 m², įrengimas kaip Lanai kambaryje, terasa (stalas ir kėdės) su privačiu baseinu, vaizdas į kalvas

Restoranai:
Restoranas Sleeping Gajah – à la carte, tarptautinė ir indonezietiška virtuvė; Baras57


ref:10930

Kitos kelionės datos

Maya Ubud Resort & Spa

Indonezija / Balis / Ubud
1874 €
  • Data: 2024-10-13 - 2024-10-19 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> DPS 22:20
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Indonezija/ Balis

Trumpas aprašymas:
Kviečiame fantastiškai pabūti viešbutyje Petanu upės slėnyje, tropinės augmenijos apsuptyje stebuklingoje Balio saloje! Vieta vilioja ne tik nuostabiu sodu, bet ir 2 infinity baseinais, kuriuose galėsite atsipalaiduoti ir tuo pačiu metu grožėtis vaizdinga aplinka. Svečiai taip pat gali naudotis SPA centru, kuriame, be kita ko, galėsite: praktikuokite jogą, kad dar labiau nusiramintumėte. Du restoranai ir baras patenkins didžiausių gurmanų skonį. Svečiai taip pat giria šią vietą už draugišką ir profesionalų aptarnavimą, kuris užtikrina, kad jūsų viešnagė čia būtų nepamirštama kiekviename žingsnyje. Po atostogų kupinos dienos poilsį rasite erdviuose, elegantiškuose ir funkcionaliai įrengtuose kambariuose.

Vieta:
Petanu upės slėnyje, apie 2 km nuo UBUD centro, apie 700 m iki parduotuvių ir restoranų, apie 2 km nuo Karališkųjų rūmų Ubude, apie 2,5 km nuo Puri Lukisan muziejaus, apie 3 km nuo Pura Gunung Lebah šventyklos, apie 3,5 km nuo Campuhan Ridge Walk ir Campuhan kalvų, apie 27 km nuo Denpasaro, apie 48 km nuo Pura Besakih šventyklos, apie 42 km nuo Denpasaro oro uosto, nemokamas viešbučio autobusas į Ubudo centrą (numatomu laiku).

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2001 metais, 108 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli bungalow, iki 2 aukštų, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bendras poilsio kambarys, konferencijų salė iki 30 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Sportas ir pramogos:
mini klubas (4-12 m.); už mokestį: maisto gaminimo pamoka, ekskursija po ryžių laukus ir netoliese esantį kaimą su gidu, dviračių kelionė su gidu, žygis su gidu. Spa centras: sporto salė, joga; mokamai: jogos siena ir individualūs užsiėmimai su treniriu, teniso kortas, masažai, veido ir kūno procedūros.

Baseinas:
2 infinity baseinai: apie 156 m², gylis 1,2 m, stačiakampio formos, gėlo vandens ir apie 126 m², gylis 1,2 m, netaisyklingos formos, gėlo vandens; vaikų baseinas, apie 42 m², gylis 0,5 m, stačiakampio formos, gėlo vandens; nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
Suvenyrų parduotuvė.

Kambariai:
Impressive forest suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 48 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia su dušu, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, lygintuvas ir lyginimo lenta, Bluetooth kolonėlė, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal pageidavimą prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba ryžių laukus, už mokestį: mini baras (pagal suvartojimą).

Restoranai:
Pagrindinis Mayasari restoranas – švediškas stalas arba à la carte patiekalai, vietinė ir tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai; „River Café“ restoranas – à la carte, itališkos virtuvės įkvėpti patiekalai; Tree baras.


ref:10533

Kitos kelionės datos

Rajskie Wyspy, Różne Światy

Indonezija / Pažintinė kelionė /
2048 €
  • Data: 2025-03-16 - 2025-03-29 (11 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> DPS 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

​Balis: Tanah Lot • Jatiluwih • Ulun Danu • Uluwatu • Lombok: Senaru • Senggigi • Banyumulek • Sukarara • Sade • Kuta • Balis

Maršrutas renkantis papildomai žygiį į Rinjani ugnikalnį:
Balis: Tanah Lot • Jatiluwih • Ulun Danu • Uluwatu • Lombok: Senaru • Rinjani ugnikalnis • Senggigi • Banyumulekas • Sukarara • Sade • Kuta • Balis

Magiška kelionė po egzotišką Mažųjų Sundos salų salyną veda pro Indonezijos Balio ir Lomboko salas – svarbiausius jų paminklus, įdomias vietas, kupinas kontrastų ir fantastiškų peizažų. Balis – apeigų ir ritualų sala, garsėjanti vešliai žaliais ryžių laukais, siekiančiais žydrą dangų ir akina spalvomis vaikštant tarp spalvingų turgų su atogrąžų vaisiais. Kalnuota Lomboko sala vilioja nuostabiais kraštovaizdžiais tarp krioklių ir pėsčiųjų takų. Norintiems kelionės maršrutas veda ir į Gili archipelagą bei gražių paplūdimių mėgėjų rojų – Nusa Penida salą arba į didingą Rinjani ugnikalnį.
 

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA. BALI
Atvykimas į Denpasarą, Indonezijos BALI salą. Pervežimas į viešbutį. Apgyvendinimas viešbutyje Legian rajone ir nakvynė.
3 DIENA. BALI
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. Nakvynė.
4 DIENA. TANAH LOT – JATILUWIH – ULUN DANU
Pusryčiai. Apsilankymas vienoje gražiausių Balio šventyklų – TANAH LOT. Šventykla yra ant vandenyno skalaujamos uolos ir yra viena labiausiai fotografuojamų vietų Balyje. Laisvas laikas šventykloje. Pervežimas į JATILUWIH kaimą, kurio apylinkėse yra bene įspūdingiausios ryžių terasos Balyje, įtrauktos į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Pervežimas ir apsilankymas ULUN DANU šventykloje, vaizdingoje vietoje ant Bratano ežero kranto. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
5 DIENA.
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms arba pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): kupinas nuostabių vaizdų ir adrenalino plaukimas plaustais AYUNG UPE – ilgiausia Balio upe ir pietūs arba kruizas į NUSA PENIDA salą: pervežimas į Sanuro uostą ir kruizas. iki salos greitaeigiu kateriu (apie 45 min.). Į programą įeina Broken Beach ir Angel's Billabong uolų darinys, Kelingking paplūdimys ir Crystal Bay (galima išsinuomoti nardymo įrangą, už papildomą mokestį vietoje) ir pietūs. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
6 DIENA. ULUWATU
Pusryčiai. Apsilankymas ULUWATU šventykloje, pastatytoje ant 70 metrų uolos su nuostabiu vaizdu į Indijos vandenyną. Tada Kecak šou – šokio spektaklis, pasakojantis apie Ramą (septintąjį Višnu įsikūnijimą) ir jo žmoną Sitą, Ramajanos, vieno iš dviejų garsiausių induistų literatūros epų, herojus. Kecakas iš kitų Balio šokių išsiskiria tuo, kad šokėjams vietoj instrumentų akompanuoja kelių dešimčių vyrų choras. Po nepakartojamo pasirodymo grįžimas į viešbutį. Nakvynė.
7 DIENA. LOMBOKAS: SENARU-SENGGIGI
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į keltų uostą ir perplaukimas į LOMBOK salą. Nors atstumas tarp salų galai yra nedidelis atrodo, kad tai visiškai skirtingi pasauliai. Saloje vyrauja kalnai, gražiai žali vakaruose, o rytuose labiau griežti. Klimatas taip pat skiriasi, taip pat fauna ir flora. Lankymasis vietiniame Tanjungo turguje ir galimybė apsipirkti. Pervežimas į SENARU kaimelį (600 m virš jūros lygio), esantį nacionaliniame parke, Rinjani ugnikalnio papėdėje (3726 m virš jūros lygio), kur yra geriausia pėsčiųjų takų pradžia po nacionalinį parką ir Rinjani kalderą. Pakeliui sustosite ant Malimbu kalvos, nuo kurios atsiveria vaizdas į Gili salą ir Agungo kalną (3142 m virš jūros lygio) Balyje. Senaru nueisite iki Sendang Gile krioklio ir aplankysite Bayan Belek kaimą. Pakeliui į viešbutį sustojimas Pusuke – vietoje, kur pamatysime beždžiones jų natūralioje buveinėje. Apgyvendinimas viešbutyje SENGGIGI rajone, turistiniame anklave šiaurės vakarinėje Lomboko pakrantėje su nuostabiais įlankos paplūdimiais. Nakvynė.
8 DIENA. SENGGIGI
Pusryčiai. Laisvas laikas degintis arba dalyvauti pasirenkamoje kelionėje (už papildomą mokestį vietoje): kruizas į 3 GILI SALYNO rojaus salas: Trawangan, Air ir Meno (su nardymo įranga). Pietūs. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė
9 DIENA. SENGGIGI
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. Nakvynė.
10 DIENA. BANYUMULEK – SUKARARA – SADE – KUTA
Pusryčiai. Pervežimas ir ekskursija po salos pietus, kur galėsite sužinoti apie unikalias sasakų – vietinių Lomboko salos gyventojų – tradicijas ir papročius. Į programą įtrauktas apsilankymas BANYUMULEK kaimelyje, kur moterys rankomis gamina keramiką, SUKARARA kaimą, kur populiarus rankų audimas, ir SADE – seniausią Sasak kaimą su salai būdingais lumbung namais. Pervežimas į KUTA miestelį, kuriame yra gražiausi Lomboko paplūdimiai. Laisvalaikis. Grįžti į viešbutį. Nakvynė.
11 DIENA. BALI
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Keltas į Balį. Agyvendinimas viešbutyje Legian rajone. Nakvynė.
12 DIENA.
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. Nakvynė.
13 DIENA
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Laisvas laikas. Vakare pervežimas į Denpasaro oro uostą ir išvykimas į Lenkiją.
14 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Programa (7–9 DIENA)
asmenims, vykstantiems į pasirenkamą kelionę (už papildomą mokestį vietoje): žygis į Rinjani ugnikalnį:
7 DIENA. LOMBOKAS: SENARU
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į keltų uostą ir perplaukimas į LOMBOK salą. Nors atstumas tarp salų galai yra nedidelis atrodo, kad tai visiškai skirtingi pasauliai. Saloje vyrauja kalnai, gražiai žali vakaruose, o rytuose labiau griežti. Klimatas taip pat skiriasi, taip pat fauna ir flora. Lankymasis vietiniame Tanjungo turguje ir galimybė apsipirkti. Pervežimas į SENARU kaimelį (600 m virš jūros lygio), esantį nacionaliniame parke, Rinjani ugnikalnio papėdėje (3726 m virš jūros lygio), kur yra geriausia pėsčiųjų takų pradžia po nacionalinį parką ir Rinjani kalderą. Pakeliui sustosite ant Malimbu kalvos, nuo kurios atsiveria vaizdas į Gili salą ir Agungo kalną (3142 m virš jūros lygio) Balyje. Senaru nueisite iki Sendang Gile krioklio ir aplankysite Bayan Belek kaimą. Apgyvendinimas viešbutyje Senaru. Nakvynė
8 DIENA. RINJANI VULKANAS
Pusryčiai.  Išsiregistravimas iš viešbučio. Išvykimas iš Senaru kaimo žygio maršrutui, kurio tikslas – pasiekti Senaru kraterį (2641 m virš jūros lygio). Maršrutas iš pradžių veda per atogrąžų mišką, iš kurio atsiveria įspūdingi vaizdai į Segaros ežerą, esantį kraterio viduje, Rinjani viršukalnę, 3 gretimas mažas Gili salas ir didingą Balį. Pietūs. Dėl didelių temperatūrų skirtumų tarp pakrantės ir žygio trasos rekomenduojame apsirengti šiltais kalnų drabužiais. Nakvynė palapinėse (2 asmenims su visa įranga, įskaitant miegmaišius) stovykloje prie Senaru kraterio. Žygio laikas: apie 7,5 val
9 DIENA. RINJANI-SENGGIGI VULKANAS
Ryte nuostabi galimybė pasigrožėti saulėtekiu tiesiai iš kraterio – tai vienas iš tų vaizdų, kurie išliks atmintyje visam gyvenimui. Pusryčiai. Tolesnis žygio maršrutas veda žemyn per atogrąžų mišką, kur pasisekus galima sutikti retą apylinkių gyventoją – juodąją beždžionę. Pietūs. Nuvežimas į SENGGIGI ir prisijungimas prie likusios grupės. Apgyvendinimas viešbutyje. Nakvynė. Žygio laikas: apie 5 val

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
11 nakvynių ***/**** viešbučiuose: 6 Balyje, 5 Lomboke; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 11 pusryčių • kelionė autobusu arba mikroautobusu (priklausomai nuo žmonių skaičiaus) • skrydžiai • keltai • gido paslaugos

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje Įėjimo bilietai ir vietiniai gidai: apie 100 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Papildomi mokesčiai: plaukimas plaustais Ayung upe (maršrutas apie 12 km, II-III sudėtingumo lygis) su pietumis: apie 45 EUR; kruizas į Nusa Penidą su pietumis: apie 65 EUR; kruizas į Gili archipelagą su pietumis: apie 60 EUR (grupėms ne mažiau 4 žmonių); žygis į Rinjani ugnikalnį: apie 250 EUR (įskaičiuota: licencijuoto kalnų gido priežiūra, stovyklavimo įranga, įėjimo į Rinjani nacionalinį parką mokesčiai, programoje nurodytas maitinimas, papildomas vietinis draudimas, taikomas didelės rizikos sporto padariniams ), (min. 2 asmenų grupėms).
Dalyviai, dalyvaujantys pasirenkamoje kelionėje į Rinjani ugnikalnį, turėtų susikrauti atskirą turistinę kuprinę ir su savimi pasiimti šiltus drabužius dėl aukštos temperatūros amplitudės tarp dienos ir nakties, patogius žygio batus, priekinius žibintus, lietpaltį, rankų dezinfekcinį gelį, kremą su aukšto laipsnio apsaugos UV filtras ir uodų repelentas.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius, atminkite, kad keisti priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2009 m.


ref:10149

Kitos kelionės datos

Bali na Jawie (10 dni)

Indonezija / Pažintinė kelionė /
2087 €
  • Data: 2025-02-02 - 2025-02-11 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> CGK 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Jogžakarta • Prambananas • Borobuduras • Bromo-Tengger-Semeru nacionalinis parkas • Kalibaru • Tanah Lotas • Ulun Danu • Ubudas

Tanah Air Kita, reiškianti mūsų žemę ir mūsų vandenį, yra Indonezijos terminas, vartojamas šios salos šalies gyventojų. Nuotykių kupinas maršrutas veda per Javą – Indonezijos širdį, kuri stulbina kontrastais, ir per gundantį ir stebuklingą Balį, viliojantį nuostabiais kraštovaizdžiais ir paplūdimiais. Abi salos žavi kultūra ir tradiciniais ritualais. Žmonės, peizažai, maistas – čia viskas spalvinga ir egzotiška. Puikiai suplanuotoje programoje laiko skiriama viskam: senovinių šventyklų lankymui, grožėtis nežemiškais džiunglių ir ugnikalnių peizažais, apsilankymas vanilės ir cinamono plantacijoje bei paminklams iš UNESCO sąrašo. Planuojamas net trumpas poilsis rojaus Balio paplūdimiuose.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Susitikimas oro uoste. Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA.
Atvykimas į Džakartą. Pervežimas į viešbutį. Apgyvendinimas viešbutyje, vakarienė ir nakvynė.
3 DIENA. YOGYAKARTA - PRAMBANAN
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Skrydis į Jogžakartą Indonezijos Javos saloje. Apsilankius YOGYAKARTA, aukštų sienų apsuptas senamiestis savo nepaprastą grožį atskleidžia tik perėjus pirmąjį sienų žiedą, kurio viduje slepiasi daugybė batikos dirbtuvių, amatų dirbtuvių, nedidelių turgų ir mečečių. Laisvas laikas. Aplankysite Kratoną, sultono rūmus. Apsilankymas į UNESCO saugomą Prambanano šventyklą. 9 amžiuje įkurtas šventyklų kompleksas yra vienas gražiausių ir didžiausių šventyklų kompleksų Indonezijoje. Ypač vertos dėmesio dievams Višnui, Sivai ir Brahmai skirtos statulos bei išorinės dekoracijos. Pietūs. Apgyvendinimas viešbutyje, laisvas laikas. Nakvynė.
4 DIENA. BOROBUDURAS
Pusryčiai. Pervežimas į BOROBUDURĄ – šventyklą, kurią galima drąsiai apibūdinti kaip budizmo meno ir architektūros brangakmenį. Visas kompleksas įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Šventykla, sukurta kaip mandala, yra savotiškas labirintas. Maršrutas per šventyklą sukurtas pagal budizmo filosofiją ir turėtų simboliškai nuvesti lankytoją į išmintį, t.y. supratimą, kuris yra viena pagrindinių budizmo sąvokų. Pietūs. Grįžimas į viešbutį, laisvas laikas. Vakare norintiems (už papildomą mokestį vietoje): spektaklis pagal epą „Ramayana“. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
5 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas traukiniu į Mojokero. Pietūs. Pervežimas autobusu į Bromo ugnikalnio zoną. Apgyvensinimas svečių namuose, nakvynė.
6 DIENA. N.P. BROMO-TENGGER-SEMERU
Anksti ryte pervežimas mikroautobusais arba visureigiais į BROMO-TENGGER-SEMERU NACIONALINĮ PARKĄ. Saulėtekio stebėjimas iš kalderos yra kvapą gniaužiantis nepaprasto pasaulio, atbundančio gyvenimui, reginys. Kylanti saulė lėtai apšviečia visą kalderą, atskleisdama atskirus ugnikalnio kūgius, įsitaisiusius beveik dykumos kraštovaizdyje. Laisvas laikas pusryčiams. Važiuosite į Bromo ugnikalnį. Laisvas laikas arba norintiems – galimybė užkopti į ugnikalnio viršūnę. Aukščio skirtumas nuo pėdos iki krašto – tik apie 130 metrų, tačiau vaizdas – nepamirštamas. Dulkėtas kelias veda iš pradžių taku, paskui laiptais į pačią viršūnę, nuo kurios iš vienos pusės matosi kaldera pilnoje šlovėje, iš kitos – ugnikalnio kraterio gelmės. Grįžimas į svečių namus, išsiregistravimas. Pervežimas į Kalibarą. Pietūs pakeliui. Atvykus į viešbutį, apgyvendinimas ir laisvas laikas. Nakvynė.
7 DIENA. KALIBARU – TANAH LOT
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Apsilankymas KALIBARU teritorijoje esančioje plantacijoje, kurioje auginamas cinamonas, vanilė, pipirai, kava ir kakava. Pervežimas į uostą, perplaukimas keltu į Balį. Pietūs pakeliui. Apsilankymas vienoje gražiausių Balio šventyklų – TANAH LOT. Šventykla guli ant vandenyno vandenų skalaujamos uolos ir yra vienas labiausiai fotografuojamų objektų Balyje. Laisvas laikas šventykloje. Pervežimas į viešbutį Kutos rajone. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
8 DIENA. ULUN DANU – UBUD
Pusryčiai. Laisvas laikas vietiniame turguje, kuriame galima įsigyti originalių balietiškų suvenyrų ir egzotiškų vaisių. Pervežimas į Taman Ayun šventyklą, kur garbinama daugybė kalnų dievybių. Pervežimas į apžvalgos aikštelę, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ryžių terasas. Pervežimas ir apsilankymas ULUN DANU šventykloje, vaizdingoje vietoje ant Bratano ežero kranto. Pietūs. Po pietų aplankysite Puri Saren Agung rūmus UBUD mieste. Tada laisvas laikas. Ubudas garsėja visoje Indonezijoje dėl daugybės amatų dirbtuvių, meno galerijų ir daugybės šventyklų. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė.
9 DIENA. POILSIS
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. Vėlyvas išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą ir išvykimas į Lenkiją.
10 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 nakvynės viešbučiuose***; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 7 pusryčiai, 6 pietūs, 1 vakarienė • pervežimas autobusu arba mikroautobusu (priklausomai nuo žmonių skaičiaus) • skrydžiai: Lenkija-Džakarta, Denpasaras-Lenkija • plaukimas keltu į Balį • kelionės vadovas

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai ir vietiniai gidai: apie 80 EUR, skrydis: Džakarta-Jogžakarta: apie 100 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Bromo-Tengger-Semeru nacionaliniame parke gali būti žema temperatūra, naktį net apie 10˚C. Prašome pasiimti šltus rūbus, ilgas kelnes ir uždarus batus.
Viešnagės metu prie Bromo ugnikalnio (1 nakvynė) reikėtų papildomai susikrauti rankinę ar kuprinę. Į svečių namus įvažiuojama visureigiais, pagrindinis bagažas paliekamas autobuse/mikroautobuse.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius atminkite, kad keisti priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2001 m.
Leidžiamas bagažo kiekis vidaus skrydžiui: Džakarta-Jogžakarta: registruotas bagažas - 20 kg, rankinis bagažas - 5 kg.


ref:7319

Kitos kelionės datos

Wakacje Pod Palmami! Jawa I Bali

Indonezija / Pažintinė kelionė /
2103 €
  • Data: 2025-03-30 - 2025-04-12 (11 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> CGK 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Jogžakarta • Prambananas • Borobuduras • Bromo-Tengger-Semeru nacionalinis parkas • Kalibaru • Tanah Lot • Ulun Danu • Ubudas • Klungkung • Goa Lawah • Tengananas • Bukit Jambul • Pura Besakih

Nuotykių kupinas maršrutas veda per Javą, Indonezijos širdį, nuostabius kontrastus ir gundantį, stebuklingą Balį, viliojantį nuostabiais kraštovaizdžiais ir paplūdimiais. Abi salos žavi kultūra ir tradiciniais ritualais. Žmonės, peizažai, maistas – čia viskas spalvinga ir egzotiška. Puikiai suplanuotoje programoje laiko lieka viskam: senovinių šventyklų lankymui, grožėtis nežemiškais džiunglių ir ugnikalnių peizažais, apsilankymui vanilės ir cinamono plantacijoje bei paminklams iš UNESCO sąrašo. Pabaigoje kviečiame atsipalaiduoti rojaus Balio paplūdimiuose. Maršrutas Indonezijoje: apie 1000 km plius vidinis skrydis.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Susitikimas oro uoste. Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA.
Atvykimas į Džakartą. Pervežimas į viešbutį. Nakvynė viešbutyje, vakarienė ir nakvynė.
3 DIENA. YOGYAKARTA - PRAMBANAN
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Skrydis į Jogžakartą Indonezijos Javos saloje. YOGYAKARTA lankymas. Aukštų sienų apsuptas senamiestis savo nepaprastą grožį atskleidžia tik peržengus pirmąjį sienų žiedą, kurio viduje slepiasi daugybė batikos dirbtuvių, amatų dirbtuvių, nedidelių turgų ir mečečių. Laisvas laikas. Aplankysite Kratoną, sultono rūmus. Apsilankymas į UNESCO saugomą Prambanano šventyklą. 9 amžiuje įkurtas šventyklų kompleksas yra vienas gražiausių ir didžiausių šventyklų kompleksų Indonezijoje. Ypač vertos dėmesio dievams Višnui, Sivai ir Brahmai skirtos statulos bei išorinės dekoracijos. Pietūs. Apgyvendinimas viešbutyje, laisvas laikas. Apgyvendinimas.
4 DIENA. BOROBUDURAS
Pusryčiai. Pervežimas į BOROBUDUR šventyklą, kurią drąsiai galima apibūdinti kaip budistinio meno ir architektūros brangakmenį. Visas kompleksas įtrauktas į UNESCO sąrašą. Šventykla, sukurta kaip mandala, yra savotiškas labirintas. Maršrutas per šventyklą sukurtas pagal budizmo filosofiją ir turėtų simboliškai nuvesti lankytoją į išmintį, t.y. supratimą, kuris yra viena pagrindinių budizmo sąvokų. Pietūs. Grįžimas į viešbutį, laisvas laikas. Nakvynė
5 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas traukiniu į Mojokero. Pietūs. Pervežimas autobusu į Bromo ugnikalnio zoną. Apgyvendinimas svečių namuose, nakvynė.
6 DIENA. N.P. BROMO-TENGGER-SEMERU
Anksti ryte pervežimas mikroautobusais arba visureigiais į BROMO-TENGGER-SEMERU NACIONALINĮ PARKĄ. Saulėtekio stebėjimas iš kalderos yra kvapą gniaužiantis nepaprasto pasaulio, atbundančio gyvenimui, reginys. Kylanti saulė lėtai apšviečia visą kalderą, atskleisdama atskirus ugnikalnio kūgius, įsitaisiusius beveik dykumos kraštovaizdyje. Laisvas laikas pusryčiams. Važiuosite į Bromo ugnikalnį. Laisvas laikas arba norintiems – galimybė užkopti į ugnikalnio viršūnę. Aukščio skirtumas nuo apačios iki krašto – tik apie 130 metrų, tačiau vaizdas – nepamirštamas. Dulkėtas kelias veda iš pradžių taku, paskui laiptais į patį viršų, nuo kurios iš vienos pusės matosi kaldera, iš kitos – ugnikalnio kraterio gelmės. Grįžimas į svečių namus, išsiregistravimas. Pervežimas į Kalibarą. Pietūs pakeliui. Atvykus į viešbutį, apgyvendinimas ir laisvas laikas. Nakvynė.
7 DIENA. KALIBARU – TANAH LOT
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Apsilankymas KALIBARU teritorijoje esančioje plantacijoje, kurioje auginamas cinamonas, vanilė, pipirai, kava ir kakava. Pervežimas į uostą, perplaukimas keltu į Balį. Pietūs. Apsilankymas vienoje gražiausių Balio šventyklų – TANAH LOT. Šventykla guli ant vandenyno vandenų skalaujamos uolos ir yra vienas labiausiai fotografuojamų objektų Balyje. Laisvas laikas šventykloje. Pervežimas į viešbutį Kutos rajone. Apgyvendinimas nakvynė.
8 DIENA. ULUN DANU – UBUD
Pusryčiai. Laisvas laikas vietiniame turguje, kuriame galima įsigyti originalių balietiškų suvenyrų ir egzotiškų vaisių. Pervežimas į Taman Ayun šventyklą, kur garbinama daugybė kalnų dievybių. Pervežimas į apžvalgos aikštelę, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ryžių terasas. Pervežimas ir apsilankymas ULUN DANU šventykloje, vaizdingoje vietoje ant Bratano ežero kranto. Pietūs. Po pietų aplankykite Puri Saren Agung rūmus UBUD mieste. Ubudas garsėja visoje Indonezijoje dėl daugybės amatų dirbtuvių, meno galerijų ir daugybės šventyklų. Laisvalaikis. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė.
9 DIENA. KLUNGKUNG – GOA LAWAH ​​– TENGANAN – BUKIT JAMBUL – PURA BESAKIH
Pusryčiai. Laisvas laikas degintis arba dalyvauti pasirenkamoje išvykoje (už papildomą mokestį vietoje). Pervežimas į KLUNGKUNGĄ, aplankant XVII amžiuje statytus rūmus, kurių klestėjimo laikais rūmus juosė griovys, daugybė kiemų ir paviljonų skendėjo parko žalumoje. Iki mūsų dienų išliko vos keli pastatai, daugumą jų 20 amžiaus pradžioje sugriovė olandai. Apsilankymas GOA LAWAH ​​šventykloje, kurią XI amžiuje įkūrė induistų vienuolis. Šventykla yra šalia urvo, kuriame gyvena daugybė šikšnosparnių. Tada programa apima sustojimą mažame TENGANAN kaimelyje. Senąsias tradicijas gyvenvietės gyventojai puoselėja iki šių dienų. Taip pat verta dėmesio būdinga namų architektūra. Toliau maršrutas veda į BUKIT JAMBUL apžvalgos aikštelę. Pietūs. Dienos pabaigoje aplankykite PURA BESAKIH – svarbiausią ir didžiausią Balio šventyklą. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė.
10-12 DIENA.
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms.
13 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į Denpasaro oro uostą. Išvykimas į Lenkiją.
14 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
10 nakvynių viešbučiuose***, 1 nakvynė pensione; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 11 pusryčių, 6 pietūs, 1 vakarienė • pervežimas autobusu arba mikroautobusu (priklausomai nuo žmonių skaičiaus) • skrydžiai: Lenkija-Džakarta, Denpasaras-Lenkija • plaukimas keltu į Balį • kelionės vadovas

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai ir vietiniai gidai: apie 75 EUR, vidinis skrydis: Džakarta-Jogžakarta: apie 95 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Papildomi mokesčiai: kelionė į rytus Balis (Klungkung, Goa Lawah, Tenganan, Bukit Jambul, Pura Besakih): apie 50 EUR.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius atminkite, kad keisti priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2001 m.
Bromo-Tengger-Semeru nacionaliniame parke gali būti žema temperatūra, naktį net apie 10˚C. Prašome pasiimti šiltus rūbus, ilgas kelnes ir uždarus batus.
Viešnagės metu prie Bromo ugnikalnio (1 nakvynė) reikėtų papildomai susikrauti į rankinę ar kuprinę. Į svečių namus įvažiuojama visureigiais, pagrindinis bagažas paliekamas autobuse/mikroautobuse.
Leidžiamas bagažo kiekis vidaus skrydžiui: Džakarta-Jogžakarta: registruotas bagažas - 20 kg, rankinis bagažas - 5 kg.


ref:8252

Kitos kelionės datos

Śnij Na Jawie, Tańcz Na Bali

Indonezija / Pažintinė kelionė / Pažintinė kelionė
2103 €
  • Data: 2025-01-20 - 2025-02-02 (11 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> CGK 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Džakarta • Bogoras • Puncak • Tangkuban Perahu • Ciater • Prambanan • Yogyakarta • Borobudur • Balis • Klungkung • Goa Lawah • Tenganan • Bukit Jambul • Pura Besakih • Flores • Rinca • Kanawa • Komodo • Pink Beach

Gražus maršrutas, vedantis per Javą, Indonezijos širdį, į stebuklingą Balį, viliojantį nuostabiais kraštovaizdžiais ir paplūdimiais. Abi salos žavi kultūra ir tradiciniais ritualais. Žmonės, peizažai, maistas – čia viskas spalvinga ir egzotiška. Puikiai suplanuotoje programoje laiko lieka viskam: senovinių šventyklų lankymui, grožėtis nežemiškais peizažais iš viršaus ugnikalnio krateriu ir nuostabiomis orchidėjomis botanikos sode, apsilankymui arbatos plantacijoje ir maudynėms karštosiose versmėse. Pabaigoje nuostabus poilsis rojaus Balio paplūdimiuose.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA. JAKARTA
Atvykimas į Džakartą. Įveikus pasienio formalumus, susitikimas su vietiniu gidu. Panoraminis važiavimas per Džakartą. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas ir nakvynė.
3 DIENA. BOGORAS – PUNCAKAS
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į BOGOR. Apsilankymas Kebun Raya botanikos sode. Sodą 1817 metais įkūrė olandai ir iki šiol tai yra didžiausias traukos objektas tiek vietos gyventojams, tiek turistams. Sode, kurio plotas siekia apie 80 hektarų, galima rasti per 15 000 augalų rūšių ir veislių, iš jų beveik 300 orchidėjų veislių. Taip pat yra gražūs rūmai, kuriuose gyveno Olandijos gubernatorius. Laisvalaikis. Važiuokite vaizdingu maršrutu iki PUNCAK perėjos. Pasivaikščiojimas po arbatos plantaciją. Susipažinimas su arbatos rūšimis ir gamybos būdais. Laisvas laikas apsipirkimui. Pietūs. Pervežimas į Bandungą. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
4 DIENA. TANGKUBAN PERAHU – CIATERIS
Pusryčiai. Pervežimas į Tangkuban Perahu ugnikalnį. Viršūnė, iškilusi virš 2000 m, yra vienintelis veikiantis ugnikalnis Indonezijoje, į kurį veda kelias. Eikite palei kraterio kraštą. Papildoma atrakcija – nuo ​​viršaus besidriekianti itin vaizdinga panorama. Čia taip pat kiek vėsiau, tad nuo karščio galima pailsėti. Laisvalaikis. Apsilankymas netoliese esančiose CIATER karštosiose versmėse. Pietūs. Galimos karštos vonios. Grįžimas į viešbutį. Pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): ėjimas į Angkung Ujo koncertą. Orkestras, kurį sudaro keliolika žmonių, atlieka kūrinius tradiciniais instrumentais, pagamintais iš bambuko. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
5 DIENA. PRAMBANANAS
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į traukinių stotį. Pervežimas traukiniu į Jogžakartą. Apsilankymas į UNESCO saugomą Prambanano šventyklą. 9 amžiuje įkurtas šventyklų kompleksas yra vienas gražiausių ir didžiausių šventyklų kompleksų Indonezijoje. Ypač vertos dėmesio dievams Višnui, Sivai ir Brahmai skirtos statulos bei išorinės dekoracijos. Pietūs. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
6 DIENA. JOGYAKARTA – BOROBUDURAS
Pusryčiai. Apsilankymas YOGYAKARTA: aukštų sienų apsuptas senamiestis savo nepaprastą grožį atskleidžia tik peržengus pirmąjį sienų žiedą, kurio viduje slepiasi daugybė batikos dirbtuvių, amatų dirbtuvių, nedidelių turgų ir mečečių. Laisvalaikis. Aplankysite Kratoną, sultono rūmus. Pietūs. Pervežimas į BOROBUDURĄ – šventyklą, kurią galima drąsiai apibūdinti kaip budizmo meno ir architektūros brangakmenį. Visas kompleksas įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Šventykla, sukurta kaip mandala, yra savotiškas labirintas. Maršrutas per šventyklą sukurtas pagal budizmo filosofiją ir turėtų simboliškai nuvesti lankytoją į išmintį, t.y. supratimą, kuris yra viena pagrindinių budizmo sąvokų. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
7 DIENA. BALIS
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Skrydis į BALI. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, laisvas laikas, nakvynė.
8 DIENA. BALIS
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. 
9 DIENA. KLUNGKUNG – GOA LAWAH ​​– TENGANAN – BUKIT JAMBUL – PURA BESAKIH
Pusryčiai. Laisvas laikas degintis arba dalyvauti pasirenkamoje išvykoje (už papildomą mokestį vietoje). Pervežimas į KLUNGKUNGĄ, aplankant XVII amžiuje statytus rūmus, kurių klestėjimo laikais rūmus juosė griovys, daugybė kiemų ir paviljonų skendėjo parko žalumoje. Iki šių dienų išlikę vos keli pastatai, daugumą jų 20 amžiaus pradžioje sunaikino olandai. Apsilankymas GOA LAWAH ​​šventykloje, kurią XI amžiuje įkūrė induistų vienuolis. Šventykla yra šalia urvo, kuriame gyvena daugybė šikšnosparnių. Tada programa apima sustojimą mažame TENGANAN kaimelyje. Senąsias tradicijas gyvenvietės gyventojai puoselėja iki šių dienų. Taip pat verta dėmesio būdinga namų architektūra. Toliau maršrutas veda į BUKIT JAMBUL apžvalgos aikštelę. Pietūs. Pabaigoje aplankome PURA BESAKIH – svarbiausią ir didžiausią Balio šventyklą. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė
10-12 DIENA. FLOROS – RINKA – KANAVA – KOMODO – PINK BEACH
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms arba dalyvavimui pasirenkamoje kelionėje (už papildomą mokestį vietoje; kelionė vykdoma su angliškai kalbančiu vietiniu gidu): pervežimas į oro uostą, skrydis į Lauban Bajo FLORES saloje. Susitikimas su vietiniu gidu. Pervežimas į prieplauką. Įlipimas į laivą. Išplaukimas iš uosto link RINCA. Pakeliui sustojimas vienoje iš salų, kur galima sutikti Rudawka Malajska, vadinamąją. skraidantis šuo. Tai viena didžiausių šikšnosparnių rūšių, kurios ilgis siekia 35 cm, o svoris viršija 1 kg. Tęsiamas kruizas į Rinca. Pietūs. Grįžimas į uostą. Išvykimas ieškoti monitorių driežų, vadinamųjų Komodo drakonai savo natūralioje buveinėje. Grįžimas į prieplauką, trumpas kruizas į mažos KANAWA salos krantus. Laisvas laikas paviršiniam nardymui skaidriuose Floreso jūros vandenyse. Komodo pakrantės vandenys yra viena geriausių nardymo vietų pasaulyje. Vakarienė ir nakvynė laive. Pusryčiai. Išvykimas link KOMODO. Kelionė gilyn į salą ieškant „Komodo drakonų“ ir daugelio kitų Komodo nacionaliniame parke gyvenančių rūšių. Po pietų grįžkite į prieplauką. Kruizas į vieną gražiausių Indonezijos paplūdimių – PINK BEACH. Tai vienas iš nedaugelio rožinio smėlio paplūdimių pasaulyje. Laisvas laikas saulės vonioms, paviršiniam nardymui. Pietūs. Kelionė atgal į Floresą. Išlaipinimas. Pervežimas į viešbutį, vakarienė, apgyvendinimas ir nakvynė. Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Skrydis į Balį. Pervežimas į viešbutį. Apgyvendinimas.
13 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas Pervežimas į oro uostą. Išvykimas į Lenkiją.
14 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
11 nakvynių viešbučiuose***: 1 Džakartoje, 2 Bogore, 2 Jogžakartoje, 6 Balyje; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 11 pusryčių, 4 pietūs • skrydis: Lenkija-Džakarta, Denpasaras-Lenkija • pervežimas autobusu arba mikroautobusu (priklausomai nuo žmonių skaičiaus), pervežimas traukiniu Bandungas-Jogžakarta • kelionės vadovo paslaugos

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai ir vietiniai gidai: apie 65 EUR, skrydis: Jogžakarta-Denpasaras: apie 105 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Papildomi mokesčiai: apsilankymas Angkung Ujo koncerte: apie 30 EUR; kelionė į rytus Balis (Klungkung, Goa Lawah, Tenganan, Bukit Jambul, Pura Besakih): apie 50 EUR; Flores-Rinca-Komodo (kelionė vykdoma 2 asmenims, priklausomai nuo laisvų vietų lėktuvuose): apie 570 EUR; min. 4 žmonės: apie 515 EUR.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius atminkite, kad keisti priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2001 m.
Leidžiamas bagažo kiekis skrendant Jogžakarta-Denpasaras vidaus skrydžiui: registruotas bagažas - 20 kg, rankinis bagažas - 5 kg.


ref:7370

Kitos kelionės datos

Kameralna Podróż - Indonezja

Indonezija / Pažintinė kelionė /
2209 €
  • Data: 2024-10-06 - 2024-10-15 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:00 -> CGK 15:40
    Grįž: DPS 00:05 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas: Džakarta • Bogoras • Puncak • Tangkuban Perahu • Ciater • Prambanan • Jogžakarta • Borobuduras • Merapis • Balis

Mėgstate keliauti su gera kompanija ir pažinti ne tik gražias vietas, bet ir tokius kaip jūs, kurie mėgsta lankytinas vietas? Jaukios kelionės – tai kelionės siauroje apie 10-12 dalyvių grupėje su gidu, profesionaliu globėju ir patarėju, lydinčiu grupę viso maršruto metu, nuo išvykimo iš Lenkijos.
Gražus maršrutas, vedantis per Javą – Indonezijos širdį, į stebuklingą Balį, viliojantį nuostabiais kraštovaizdžiais ir paplūdimiais. Abi salos žavi kultūra ir tradiciniais ritualais. Žmonės, peizažai, maistas – čia viskas spalvinga ir egzotiška. Puikiai suplanuotoje programoje laiko lieka viskam: senovinių šventyklų lankymui, grožėtis nežemiškais peizažais iš viršaus ugnikalnio krateriu ir nuostabiomis orchidėjomis botanikos sode, apsilankymui arbatos plantacijoje ir maudynėms karštosiose versmėse. Pabaigoje nuostabus poilsis rojaus Balio paplūdimiuose. Maršrutas Indonezijoje: apie 800 km ir vidinis skrydis.

KELIONĖS PLANAS
1 DIENA.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA. JAKARTA
Atvykimas į Džakartą. Įveikus pasienio formalumus, susitikimas su vietiniu gidu. Panoraminis važiavimas per Džakartą. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas ir nakvynė.
3 DIENA. BOGORAS – PUNCAKAS
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į BOGOR. Apsilankymas Kebun Raya botanikos sode. Sodą 1817 metais įkūrė olandai ir iki šiol tai yra didžiausias traukos objektas tiek vietos gyventojams, tiek turistams. Sode, kurio plotas siekia apie 80 hektarų, galima rasti per 15 000 augalų rūšių ir veislių, iš jų beveik 300 veislių orchidėjų. Taip pat yra gražūs rūmai, kuriuose gyveno Olandijos gubernatorius. Laisvas laikas. Važiuosite vaizdingu maršrutu iki PUNCAK perėjos. Pasivaikščiojimas po arbatos plantaciją. Susipažinimas su arbatos rūšimis ir gamybos būdais. Laisvas laikas apsipirkimui. Pietūs. Pervežimas į Bandungą. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
4. DIENA. TANGKUBAN PERAHU – CIATERIS
Pusryčiai. Pervežimas į Tangkuban Perahu ugnikalnį. Virš 2000 m iškilusi viršūnė yra vienintelis veikiantis ugnikalnis Indonezijoje, kurį galima pasiekti keliu. Eisite palei kraterio kraštą. Papildoma atrakcija – nuo ​​viršaus besidriekianti itin vaizdinga panorama. Čia taip pat kiek vėsiau, tad nuo karščio galima pailsėti. Laisvas laikaas. Apsilankymas netoliese esančiose CIATER karštosiose versmėse. Pietūs. Galimos karštos vonios. Grįžimas į viešbutį. Pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): ėjimas į Angkung Ujo koncertą. Orkestras, kurį sudaro keliolika žmonių, atlieka kūrinius tradiciniais instrumentais, pagamintais iš bambuko. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
5 DIENA. PRAMBANANAS
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į traukinių stotį. Pervežimas traukiniu į Jogžakartą. Apsilankymas į UNESCO saugomą Prambanano šventyklą. 9 amžiuje įkurtas šventyklų kompleksas yra vienas gražiausių ir didžiausių šventyklų kompleksų Indonezijoje. Ypač vertos dėmesio dievams Višnui, Sivai ir Brahmai skirtos statulos bei išorinės dekoracijos. Pietūs. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
6 DIENA. JOGYAKARTA – BOROBUDURAS
Pusryčiai. Apsilankymas YOGYAKARTA: aukštų sienų apsuptas senamiestis savo nepaprastą grožį atskleidžia tik peržengus pirmąjį sienų žiedą, kurio viduje slepiasi daugybė batikos dirbtuvių, amatų dirbtuvių, nedidelių turgų ir mečečių. Laisvas lauikas. Aplankysite Kratoną, sultono rūmus. Pietūs. Pervežimas į BOROBUDURĄ – šventyklą, kurią galima drąsiai apibūdinti kaip budizmo meno ir architektūros brangakmenį. Visas kompleksas įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Šventykla, sukurta kaip mandala, yra savotiškas labirintas. Maršrutas per šventyklą sukurtas pagal budizmo filosofiją ir turėtų simboliškai nuvesti lankytoją į išmintį, t.y. supratimą, kuris yra viena pagrindinių budizmo sąvokų. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
7 DIENA. MERAPI - BALIS
Anksti ryte važiavimas visureigiais prie aktyvaus MERAPI ugnikalnio. Grįžimas į viešbutį pusryčiams. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Skriskite į Denpasarą BALI saloje. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, nakvynė.
8 DIENA. BALIS
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. 
9 DIENA. BALIS
Pusryčiai. Laisvas laikas saulės vonioms. Vėlyvas išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į oro uostą. Išvykimas į Lenkiją.
10 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 naktys viešbučiuose***: 1 Džakartoje, 2 Bandunge, 2 Jogžakartoje, 2 Balyje; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 7 pusryčiai, 4 pietūs • skrydis: Lenkija-Džakarta, Denpasaras-Lenkija • pervežimas autobusu arba mikroautobusu (priklausomai nuo žmonių skaičiaus), pervežimas traukiniu Bandungas-Jogžakarta • kelionės vadovo priežiūra

PAPILDOMAI: 
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai ir vietiniai gidai: apie 70 EUR, skrydis: Jogžakarta-Denpasaras: apie 110 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Papildomi mokesčiai: apsilankymas Angkung Ujo koncerte: apie 30 EUR.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius atminkite, kad keisti priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2001 m.
Leidžiamas bagažo kiekis skrendant Jogžakarta-Denpasaras vidaus skrydžiui: registruotas bagažas - 20 kg, rankinis bagažas - 5 kg.


ref:8253

Kitos kelionės datos

Kameralna Podróż - Wyspy Indonezji

Indonezija / Pažintinė kelionė /
2487 €
  • Data: 2025-02-09 - 2025-02-20 (9 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> CGK 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:11171

Kitos kelionės datos

Naturalne piękno Indonezji

Indonezija / Pažintinė kelionė /
3248 €
  • Data: 2025-02-02 - 2025-02-16 (12 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> CGK 00:00
    Grįž: DPS 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pagal programą
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Džakarta • Kumai • Tanjung Puting nacionalinis parkas • Pesalat • Maumere • Flores sala • Kelimutu ugnikalnis • Bajawa • Wogo • Bena • Rutengas • Labuan Bajo • Rinca sala • Kalong sala • Komodo sala • Rožinis paplūdimys • Balis/Denpasaras

Ekspedicija į Indonezijos širdį. Puiki galimybė stebėti orangutanus natūralioje jų buveinėje Borneo saloje, pajusti ryto rasą ant Kelimutu ugnikalnio, pasiklausyti užburtų ežerų istorijos, sužinoti apie Ngadha genties papročius ir gyvenimą, sekti Komodo drakonus ir paplaukioti turkio spalvos vandenys tarp Floreso jūros koralinių rifų. Tai tik dalis potyrių ir įspūdžių, kuriuos šios nepamirštamos ekspedicijos dalyviai atsineš į įdomiausius Indonezijos kampelius.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Dalyvių susitikimas oro uoste. Išvykimas į Indoneziją.
2 DIENA. JAKARTA
Atvykimas į Džakartą. Pervežimas į viešbutį. Apgyvendinimas. Laisvas laikas poilsiui po kelionės. Apgyvendinimas.
3 DIENA. KUMAI
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas į oro uostą ir skrydis į Borneo. Pervežimas į KUMŲ upės uostą, kur Sekonerio upėje dalyvių lauks tradicinės Klotok valtys. Šios didelės medinės valtys turistų maloniai vadinamos „African Queen”. Tai ideali susisiekimo priemonė kiekvienam, norinčiam iš arčiau pažinti džiunglių gyvenimą. Laivo denis – geriausia vieta stebėti laukines beždžiones ir egzotiškus paukščius. Pietūs laive. Apgyvendinimas namelyje. Vakarienė ir nakvynė.
4 DIENA. N.P. TANJUNG PUTING
Pusryčiai. Plaukimas Klotok valtimi upe per TANJUNG PUTING NACIONALINĮ PARKĄ į Camp Leakey Orangutan Research Center. Verta žvilgtelėti į upės pakrantes, nes šioje atkarpoje galima pamatyti upinių krokodilų. Pakeliui aplankykite Pondok Tanguy – orangutanų reabilitacijos centrą. Trumpas žygis po atogrąžų mišką, kurio metu yra galimybė pamatyti neįprastas gamtoje gyvenančias rūšis, tokias kaip gibonai, makakos ir egzotiški paukščiai. Pietūs laive. Po pietų žiūrėkite orangutanų maitinimą. Grįžkite į nakvynę ir vakarienę vešlių mangrovių ir šimtų ugniagesių apsuptyje.
5 DIENA. PESALATAS
Išsiregistravimas. Plaukimas aukštupyje į PESALAT paukščių stebėjimui. Išvykimas anksti ryte, kai upės pakrantėse gyvenantys gyvūnai itin aktyvūs. Pusryčiai laive. Pasivaikščiojimas pasiekus Pesalat. Grįžimas į namelį ir Tanjung Harapan, proga pamatyti šeriamus orangutanus. Kruizas atgal į Kumai, pietūs laive pakeliui. Pervežimas į oro uostą. Skrydis į Surabają, Java. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
6 DIENA.
Pusryčiai. Išsiregistravimas ir pervežimas į oro uostą. Skriskite į Balį į Denpasarą. Pervežimas ir apgyvendinimas Legian regione. Laisvas laikas. Nakvynė viešbutyje.
7 DIENA. MAUMERE – FLORŲ SALA
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas į oro uostą ir skrydis į MAUMERE gėlėtoje FLORES SALĄ. Sala žinoma dėl savo spalvingų paplūdimių, krioklių, ežerų, veikiančių ir užgesusių ugnikalnių, egzotiškų vaisių plantacijų ir vietinių Nghados žmonių. Atvykę važiuosite į salos širdį, užgesusio Kelimutu ugnikalnio zoną. Pietūs. Apgyvendinimas ekologiniame namelyje, nuostabioje džiunglių aplinkoje. Laisvas laikas. Vakarienė ir nakvynė.
8. DIENA. KELIMUTO VULKANAS
Pusryčiai, išsiregistravimas prieš aušrą ir labai ankstyvas išvykimas į KELIMUTU VULKANIJOS kraterį (1639 m virš jūros lygio) Į fenomenalų saulėtekio virš trijų stebuklingų ežerų. Pagal vietinių žmonių įsitikinimus, ugnikalnis yra šventas kalnas. Jis laikomas mistiška vieta dėl kraterio dugne paslėptų trijų spalvingų ežerų. Kiekvienas iš jų turi skirtingą, labai intensyvią vandens spalvą ir intriguojančius pavadinimus: Senų žmonių ežeras, Jaunų vyrų ir mergaičių ežeras ir Užburtas ežeras. Tada važiuosite į Endės kaimą vietiniame turguje. Pietūs vietiniame restorane, sustosite Penggajawa paplūdimyje, garsėjančiame mėlynais akmenimis. Apgyvendinimas viešbutyje centrinėje salos dalyje. Vakarienė ir nakvynė.
9 DIENA. BAJAWA – WOGO – BENA – RUTENG
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas į BAJAWA, garsėjantį megalitine kultūra ir būdinga namų architektūra. Apsilankymas WOGO ir BENA kaimuose. Pietūs. Po pietų važiuosite per žalius atogrąžų miškus į RUTENG ir sustosite prie tropinio Ranamese ežero. Apgyvendinimas viešbutyje, nakvynė.
10 DIENA. LABUAN BAJO - RINCA SALA - KALONG SALA
Pusryčiai. Išsiregistravimas iš viešbučio. Pervežimas į LABUAN BAJO – puikus atspirties taškas tyrinėjant aplinkines salas. Įlaipinimas į jachtą ir kruizas į RINCA SALĄ, maždaug už 1,5 val. iš Labuan Bajo. Pietūs jachtoje. Rinca yra viena iš mažiausių salų Komodo nacionaliniame parke, kurioje prieglobstį rado daugybė laukinių gyvūnų, įskaitant Komodo drakoną.  Pasivaikščiokite po atogrąžų mišką su vietiniu gidu ieškodami driežų. Grįžimas į valtį, toliau kruizas į KALONG SALĄ – nedidelę mangrovėmis apaugusią salą, kurios lajose prieglobstį rado šikšnosparniai. Po pietų galėsite stebėti nuostabų spektaklį, kai tūkstančiai šikšnosparnių išskrenda iš savo prieglaudų ieškoti maisto. Vakarienė ir nakvynė laive.
11 DIENA. KOMODO SALA – ROŽINIS PAPLŪDIMAS
Pusryčiai. Vyksite į KOMODO SALĄ. Atvykus valandos pasivaikščiojimas po salą ieškant Komodo drakonų, didžiausių gyvų driežų, vadinamų Komodo drakonais. Pietūs laive. Tolimesnis kruizas į PINK BEACH, vieną iš nedaugelio paplūdimių pasaulyje su rausvu smėliu – ideali vieta nardymui prie puikiai išsilaikiusio rifo tarp spalvingų žuvų. Atsipalaidavę paplūdimyje grįžimas valtimi į Labuan Bajo. Apgyvendinimas ir nakvynė viešbutyje.
12 DIENA. DENPASARAS
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Priklausomai nuo skrydžių tvarkaraščio, laisvas laikas poilsiui, tada pervežimas į oro uostą. Pakeliui sustosite ir aplankysite veidrodinį urvą su įspūdingomis infiltracijomis. Skrydis į Balį į Denpasarą. Pervežimas ir apgyvendinimas viešbutyje. Laisvas laikas poilsiui. Nakvynė
13-14 DIENA. POILSIS
Pusryčiai. Laisvas laikas poilsiui arba individualiam salos pažinimui. 14 dienos vakare pervežimas į oro uostą. Išvykimas į Lenkiją.
15 DIENA.
Atvykimas į Lenkiją.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
12 nakvynių: 8 turistinės klasės viešbučiuose, 3 nameliuose, 1 laive; dviviečiai kambariai su vonios kambariais, 2 asm kajutės • maitinimas: 12 pusryčių, 8 pietūs, 5 vakarienės • skrydžiai: Lenkija-Džakarta, Denpasaras-Lenkija • vidiniai skrydžiai: Džakarta-Pangkalan Bun, Pangkalan Bun-Surabaya, Surabaya-Denpasar, Denpasar-Maumere, Labuan Bajo-Denpasar • pervežimai mikroautobusu • kelionės vadovo priežiūra • maisto gaminimas kruizų metu Tanjung Puting ir Komodo nacionaliniuose parkuose 

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: vietiniai gidai, įėjimo bilietai į nacionalinius parkus ir lankomas vietas: apie 210 EUR, arbatpinigiai: apie 5 EUR/asm./para.
Programa gali keistis priklausomai nuo oro sąlygų.
Pasiimdami su savimi JAV dolerius atminkite, kad keityklose priimami nepažeisti, nežymėti banknotai, išleisti po 2001 m.
Leidžiamas bagažo kiekis vidiniuose skrydžiuose: Džakarta-Pangkalan Bun, Pangkalan Bun-Surabaya, Surabaya-Denpasar, Denpasar-Maumere, Labuan Bajo-Denpasar: registruotas bagažas - 20 kg, rankinis bagažas - 5 kg.


ref:10105

Kitos kelionės datos

Apie kryptį