• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Kawada Hotel Los Angeles Downtown

Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Downtown
1693 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-29 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> LAX 13:00
    Grįž: LAX 18:30 -> WAW 16:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Los Angeles Downtown

Trumpas aprašymas:
Šis nebrangus miesto viešbutis, įsikūręs idealioje vietoje, Los Andželo centre, yra puiki vieta norintiems apžiūrėti geriausius Angelų miesto objektus. Jis garsėja puikia, kasdieniška atmosfera ir išskirtiniu personalu, todėl kiekvienas čia jaučiasi maloniu svečiu. Boutique ir stilingas interjeras, patogūs kambariai ir elegantiški restoranai – čia galėsite atsipalaiduoti, skaniai pavalgyti ir susiplanuoti savo pažintinę kelionę. Jis yra netoli Volto Disnėjaus koncertų salės, netoliese yra autobusų stotelė ir metro stotis, todėl patogiai pasieksite savo tikslą!

Vieta:
300 m iki Los Andželo centro, apie 500 m iki parduotuvių, restoranų ir barų, apie 500 m iki Walt Disney koncertų salės, apie 9 km nuo Paramount Pictures Studio Tour ir Holivudo šlovės alėjos, apie 11 km nuo Los Andželo apygardos meno muziejus, Holivudo ženklas ir Universal Studios Hollywood; apie 21 km nuo Los Andželo oro uosto; autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio, metro stotis Civic Ctr/Grand Park Station apie 150 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Venice Beach, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 24 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos; Santa Monica State Beach, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, maždaug 26 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, miestas, pastatytas 1987 m., pilnai renovuotas 2016 m., 116 kambarių, 4 aukštai, 1 pastatas, liftas, stilingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: „Cherry Pick Cafe“ – à la carte, pusryčiai ir vakarienės, virtuvė amerikietiška ir tarptautinis, Hill Street Bar & Restaurant – à la carte, amerikietiška virtuvė, baras, kavinė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 40 USD/para), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; registruojantis viešbutyje: reikalaujama, kad bent vienas asmuo būtų vyresnis nei 18 metų, renkamas turizmo ir kurorto mokestis: apie 50 USD/kambariui/parai ir reikalingas užstatas (blokuojamas kreditinėje kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 100 USD/kambariui/apgyvendinimui.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 20 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, mikrobangų krosnelė, nedidelis šaldytuvas; vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant (mokama: apie 30 USD/naktis); vaizdas į apylinkes.


ref:10046

Kitos kelionės datos

The Hollywood Roosevelt Hotel

Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Hollywood
2341 €
  • Data: 2024-05-08 - 2024-05-15 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:00 -> LAX 11:50
    Grįž: LAX 16:45 -> WAW 16:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Hollywood

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs pačioje Holivudo širdyje, Žvaigždžių alėjoje, tai žavingo ir vintažinio stiliaus oazė. Pastatytas 1927 m., jame buvo tokios XX amžiaus ikonos kaip Marilyn Monroe, Charlie Chaplin ir Clark Gable! Čia senojo pasaulio elegancija susitinka su šiuolaikine Los Andželo atmosfera. Dieną galėsite atsipalaiduoti prie baseino ar palaikyti fizinę formą ne tik sporto salėje, bet ir kūno rengybos ar jogos užsiėmimų metu. Svečiai turi 2 restoranus, 3 barus ir kavinę, taip pat erdvius ir funkcionalius kambarius, kuriuose galėsite pailsėti po intensyvios dienos saulėtoje Kalifornijoje!

Vieta:
14 km iki Los Andželo centro, apie 100 m iki parduotuvių ir restoranų, apie 150 m nuo Žvaigždžių alėjos, apie 4 km nuo Paramount Pictures Studio, apie 6 km nuo Los Andželo apygardos meno muziejaus 8 km nuo Griffith observatorijos, maždaug 9 km nuo garsiojo Holivudo užrašo; apie 21 km nuo Los Andželo oro uosto; apie 100 m iki autobusų stotelės, apie 150 m iki metro stotelės, apie 13 km iki Union Station geležinkelio stoties.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1927 m., renovuotas 2016 m., 300 kambarių, 1 pastatas, 12 aukštų, 5 liftai, stilingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: 25 Degrees - á la carte, amerikietiška virtuvė, The Barish - á la carte, Italų-amerikietiška virtuvė, 3 barai: užkandžių baras, fojė ir prie baseino, kavinė; konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla; 15 konferencijų salių iki 1000 žmonių; už papildomą mokestį: bevielis internetas, kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 55 USD/para), kino teatras; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas), apie 33 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), televizorius, seifas, mokamas bevielis internetas, mini baras (nemokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, šildomas žiemos sezonu; sporto salė, fitnesas, joga; už papildomą mokestį: boulingas, SPA centras: masažai.


ref:9846

Kitos kelionės datos

Mondrian Los Angeles

Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / West Hollywood
2378 €
  • Data: 2024-10-22 - 2024-10-29 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> LAX 13:00
    Grįž: LAX 18:30 -> WAW 16:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: JAV/ Los Angeles

Trumpas aprašymas:
Prabangus boutique viešbutis Sunset Strip širdyje, Vakarų Holivude, yra puiki idėja nepamirštamoms atostogoms Los Andžele. Praeikite pro gražias raudonmedžio duris ir pasigrožėkite giliai violetiniu vestibiuliu su specialiai sukurtais baldais. Tačiau tai dar ne viskas, nes dar yra daug nuostabių vietų, kurias galima atrasti – jaukus restoranas, kuriame patiekiama meksikietiška virtuvė, ir kavinė, kurioje galėsite išgerti skanios kavos ir atsipalaiduoti po intensyvios dienos. Geriausias būdas čia praleisti laiką – šiuolaikiškuose ir stilinguose kambariuose, kurie sukurti taip, kad gražus dekoras būtų suderintas su patogiu poilsiu, arba ant viešbučio stogo – pliuškenimasis baseine ar gurkšnoti gėrimą bare su nuostabiu vaizdu į miesto panoramą. Rekomenduojame visiems, vertinantiems unikalų dizainą, puikiai tiks medaus mėnesiui ar verslo susitikimui, kuriam reikalinga unikali aplinka.

Vieta:
apie 15 km iki LOS ANGELES centro, netoli parduotuvių ir restoranų, apie 4 km nuo Šlovės alėjos, apie 6 km nuo „Paramount Pictures Studio“, apie 4 km nuo Los Angeles County Museum , apie11 km nuo Griffith observatorijos, maždaug 11 km nuo garsiojo Holivudo ženklo; apie 29 km nuo Los Angeles oro uosto; autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio, Union Station geležinkelio stotis apie 15 km.

Paplūdimys:
Venice Beach,viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 21 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos; Santa Monica State Beach, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, maždaug 19 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1959 m., reguliariai atnaujinamas, 236 kambariai, 1 pastatas, 12 aukštų, liftas, visą parą dirbanti registratūra, fojė, restoranas Casa Madera - a la carte, meksikietiška virtuvė, "Sky" baras prie baseino (tik įėjimas) asmenims nuo 21 metų), Cafecitol kavinė; konsjeržo paslaugos; 3 konferencijų salės iki 60 žmonių; už papildomą mokestį: bevielis internetas, kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 65 EUR/para), skalbimo ir lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; registruojantis į viešbutį: imamas kurortinis ir vietinis mokestis: apie 50 USD/kambariui/nakčiai; reikalingas užstatas (blokuotas kreditinėje kortelėje) galimoms viešbučio išlaidoms padengti; reikalaujama, kad bent vienas asmuo būtų vyresnis nei 21 metų.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 30 m2, modernus, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos aparatas; už papildomą  mokestį: mini baras (pagal suvartojimą); vaizdas į apylinkes;
Studio suite:
2 asm, apie 44 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: rašomasis stalas;
Studio double:
4 asm,  įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: rašomasis stalas.

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; už mokestį: treniruoklių salė.


ref:10485

Kitos kelionės datos

Conrad Los Angeles

Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Downtown
2628 €
  • Data: 2024-04-23 - 2024-04-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:00 -> LAX 11:50
    Grįž: LAX 16:50 -> WAW 16:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / Los Angeles Downtown

Trumpas aprašymas:
Modernus viešbutis priklauso gerai žinomam Hilton tinklui, kuris garantuoja pasaulinio lygio aptarnavimą. Viešbučio terasa ir baseinas su vaizdu į apylinkes, kur galėsite atsipalaiduoti po dienos, kupinos pramogų Angelų mieste. Taip pat yra 2 restoranai ir 2 barai, taip pat erdvūs ir patogūs kambariai. Giriamas už draugišką ir paslaugų aptarnavimą bei skanią virtuvę. Netoli Walt Disney koncertų salės, galėsite mėgautis šio įspūdingo pastato vaizdu.

Vieta:
6,5 km iki Los Andželo centro, apie 500 m iki parduotuvių ir restoranų, apie 100 m iki Walt Disney koncertų salės, apie 10 km nuo „Paramount Pictures Studio Tour“ ir Holivudo šlovės alėjos, apie 15 km nuo Los Andželo Apygardos meno muziejus, Holivudo ženklas ir Universal Studios Hollywood; apie 29 km nuo Los Andželo oro uosto; apie 30 m iki autobusų stotelės, apie 300 m iki metro stotelės.

Paplūdimys:
Venice Beach, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 24 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos; Santa Monikos valstijos paplūdimys, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, maždaug 26 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, reguliariai atnaujinamas, 305 kambariai, 25 aukštai, 1 pastatas, liftas, stilingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: San Laurel – amerikietiška ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, Agua Viva – amerikietiška ir ispaniška virtuvė, 2 barai; konsjeržo paslaugos; 4 konferencijų salės iki 390 žmonių, terasa su vaizdu į miestą, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Premium:

4 asm, apie 32 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, seifas, kavos/arbatos ruošimo rinkinys; kabelinė televizija (mokama)
King deluxe:
2 asm, apie 32 m2, įrengimas kaip premium kamario, vaizdas į miestą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, skėčiai ir gultai prie baseino yra nemokami; sporto salė; už papildomą mokestį Conrad Spa: sauna, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:9830

Kitos kelionės datos

Palihouse West Hollywood

Jungtinės Amerikos Valstijos / Kalifornija / West Hollywood
2798 €
  • Data: 2024-05-13 - 2024-05-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:00 -> LAX 11:50
    Grįž: LAX 16:50 -> WAW 16:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: JAV/ Los Angeles

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs gyvybingame rajone, jį supa restoranai ir barai, kuriuose atrasite vietinių skonių. Jis vilioja unikaliu interjeru, kuriame dera elegancija ir retro stilius, o funkcionaliai įrengti kambariai suteiks jaukumo atostogų metu. Viešbutis turi puikų susisiekimą transportu, todėl nesunkiai pasieksite svarbiausias Los Andželo vietas – būtinai pasivaikščiokite Šlovės alėjoje ir pasijuskite pasaulinio lygio aktoriumi! Atsipalaiduokite neišeidami iš viešbučio ir naudokite saulės terasą, kurioje galėsite plaukioti baseine arba atsipalaiduoti gulimuose. Planuokite savo kitas atostogas čia ir pajuskite nepakartojamą Angelų miesto atmosferą!

Vieta:
apie 14 km iki Los Angeles centro, netoliese esančių parduotuvių, restoranų ir barų, apie 2 km iki Los Angeles apygardos meno muziejaus, apie 6 km nuo „Paramount Pictures Studio Tour“ ir „Šlovės alėjos“, apie 14 km iš Grifito observatorijos ir garsiojo Holivudo ženklo; apie 17 km nuo Los Angeles oro uosto; autobusų stotelė šalia viešbučio, Union Station geležinkelio stotis apie 20 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Venice Beach, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 15 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos; Santa Monica State Beach, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, maždaug 17 km nuo viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1984 m., 1 pastatas, 95 kambariai, 5 aukštai, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 a la carte restoranai: Lobby Launge Café and Bar – amerikietiška virtuvė, Mezzanine Sushi – japoniška virtuvė, Pool Lounge baras ; bankomatas, bagažo saugykla; saulėta terasa, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį kambarių aptarnavimas, konsjeržo paslaugos, skalbimo ir lyginimo paslaugos, seifas registratūroje, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 50 USD/dienai); Leidžiami nedideli gyvūnai (pagal pageidavimą prieš atvykstant, mokama); priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Queen:

2 asm, 30-31 m2, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, nedidelis šaldytuvas, kavos virimo aparatas, mikrobangų krosnelė; už papildomą mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą);
Deluxe double:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), 32-33 m2, įrengimas kaip queen kambario, papildomai: balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes;
King:
2 asm, 30-32 m2,  įrengimas kaip queen kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, sūrus vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; sporto salė.


ref:10362

Kitos kelionės datos

Apie kryptį