Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


Windsor Martinique Hotel

Brazilija / Rio de Janeiro / Rio De Janeiro City
1647 €
  • Data: 2024-12-03 - 2024-12-08 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> GIG 18:10
    Grįž: GIG 20:30 -> WAW 16:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Brazilija/ Rio de Janeiro

Trumpas aprašymas:
Vieta – pirma klasė! Šalia 2 paplūdimiai - garsioji Kopakabana ir turkio spalvos vandenyno skalaujamas Arpoador paplūdimys, tai pasiūlymas atogrąžų atostogoms, kurio negalite atsisakyti! Dieną tyrinėkite šurmuliuojantį Rio centrą su nuostabiomis pramogomis, ragaukite egzotiškų skanėstų ir atsipalaiduokite viešbučio baseine ant stogo, kad vakare galėtumėte smagiai praleisti laiką tikrai braziliškai, šokdami karštos sambos ritmu! Išgirtas už skanią virtuvę, kupiną aromatų ir spalvų bei draugišką aptarnavimą, tai puiki idėja įdomiai kelionei dviese ar bendrai atostogoms su draugais.

Vieta:
apie 12,5 km nuo RIO DE ŽANEIRO centro, parduotuvės ir barai apie 50 m nuo viešbučio, apie 1 km nuo Kopakabanos forto, apie 7 km nuo Cukraus kepalo kalno, apie 12 km nuo Rio de Žaneiro miesto teatro, apie 12 km nuo Kristaus Atpirkėjo paminklo, apie 14,5 km nuo rytojaus muziejaus, autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio, apie 25 km nuo Rio de Žaneiro oro uosto.

Paplūdimys:
Kopakabana – viešbučio paplūdimys, apie 350 m nuo viešbučio, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, kertant gatvę, skėčiai ir gultai mokami; Arpoador – viešbučio paplūdimys, apie 1 km nuo viešbučio, viešas, smėlio, nuolaidus paplūdimys.

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, reguliariai atnaujinamas, 124 kambariai, 1 korpusas, 7 aukštai, liftai, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra,restoranas – švediškas stalas ir a la carte, braziliška ir tarptautinė virtuvė, baras prie baseino; nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, gėlas vanduo, nemokami gultai; fitneso centras.

Mokamos paslaugos:
Kambarių aptarnavimas.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apytiksliai 18 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); vienvietis kambarys už papildomą mokestį.


ref:10472

Kitos kelionės datos

Arena Copacabana Hotel

Brazilija / Rio de Janeiro / Rio De Janeiro City
1835 €
  • Data: 2024-05-21 - 2024-05-26 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:00 -> GIG 19:45
    Grįž: GIG 21:55 -> WAW 18:55
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10477

Kitos kelionės datos

Miramar Hotel By Windsor

Brazilija / Rio de Janeiro / Copacabana
1964 €
  • Data: 2024-11-28 - 2024-12-02 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:05 -> GIG 18:40
    Grįž: GIG 20:30 -> WAW 16:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Brazilija/ Rio de Janeiro

Trumpas aprašymas:
Kviečiame fantastiškoms atostogoms šurmuliuojančiame Rio de Žaneire! Šalia garsiausio Brazilijos paplūdimio Kopakabanos įsikūręs viešbutis yra puikus pasiūlymas tiems, kurie nori derinti aktyvų poilsį ir laiką, praleistą ekskursijose su poilsiu Brazilijos saulės spinduliuose. Yra viskas, ko reikia, kad jūsų viešnagė būtų maloni ir nepamirštama. Svečiai gali naudotis infinity tipo baseinu ant stogo, iš kurio galėsite grožėtis kvapą gniaužiančiais vaizdais. Taip pat yra restoranas, kuriame patiekiami skanūs valgiai, ir 2 barai, iš kurių vienas yra ant stogo! Sėkmingą viešnagę papildys patogūs ir erdvūs kambariai bei draugiškas ir paslaugus personalas.

Vieta:
apie 12 km nuo RIO DE ŽANEIRO centro, apie 100 m iki parduotuvių ir barų, apie 1 km nuo Kopakabanos forto, apie 7,5 km nuo Cukraus kepalo kalno, apie 11,5 km nuo Rio de miesto teatro Žaneiras, apie 12 km nuo Kristaus Atpirkėjo paminklo, apie 14,5 km nuo rytojaus muziejaus; apie 27 km nuo Rio de Žaneiro oro uosto; autobusų stotelė apie 250 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Copakabana, vieša, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, apie 50 m nuo viešbučio, kitapus kelio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, renovuotas 2013 m., 200 kambarių, 1 pastatas, 15 aukštų, liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, Alloro Al Miramar restoranas – švediškas stalas ir à la carte maistas, itališka virtuvė, 2 barai, iš kurių vienas ant stogo; konferencijų centras, nemokamas bevielis internetas; automobilių stovėjimo aikštelė; už papildomą mokestį: skalbimas; leidžiami nedideli gyvūnai (iki 5 kg; už mokestį); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 30 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos aparatas (mokamas), seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą) ; šoninis vaizdas į jūrą; vienvietis kambarys už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
infinity tipo baseinas ant stogo, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai; sporto salė.


ref:10478

Kitos kelionės datos