Kelionių paieška

Skaičiuojame kursu 4.35


The Barefoot Eco Hotel

Maldyvai / Haa Alif Atolas / Hanimaadhoo
1656 €
  • Data: 2024-10-09 - 2024-10-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Haa Alif Atol / Hanimaadhoo

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs Hanimaadhoo saloje, apsuptas miško ir vešlios, egzotiškos augmenijos, užtikrina glaudų ryšį su gamta ir unikalią, jaukią atmosferą. Gražaus privataus paplūdimio ir turkio spalvos lagūnos apsuptyje yra puiki vieta atsipalaiduoti ir mėgautis vandens pramogomis. Vieta garsėja tuo, kad gerbia natūralią aplinką ir stebi povandeninį pasaulį aplink salą. Viešbutyje galite judėti basomis, o iš kiekvieno kambario atsiveria nuostabūs vandenyno vaizdai! Ypač rekomenduojame pasivažinėti dviračiais po salą ir stebėti vietinės bendruomenės gyvenimą – išvysite ne tik nuostabias apylinkes, bet ir tikrą gyvenimą Maldyvuose!

Vieta:
Šiaurės Haa Daalo atole, HANIMAADHOO saloje; apie 288 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto vietiniu lėktuvu (apie 45 min.) ir pervežimas automobiliu iki viešbučio (apie 15 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2016 m., 52 kambariai, keli korpusai, iki 1 aukšto, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas The Barefoot – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, Viduržemio jūros virtuvė, 2 barai; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, seifas registratūroje, skalbimas, lyginimo paslaugos, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard; saloje ir viešbučio teritorijoje alkoholio vartojimas draudžiamas.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas vaikams), apie 50 m2, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (vandens pildomas kasdien; likusi dalis mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, sūrus vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; futbolo aikštė, paplūdimio tinklinio aikštelė, joga; už papildomą mokestį: paviršinis nardymas, nardymo centras; SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10121

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Iru Fushi Maldives

Maldyvai / Haa Alif Atolas / Iru Fushi
1752 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Haa Alif Atol / Iru Fushi

Trumpas aprašymas:
Atraskite palaimingą tinginystę rojaus saloje, apsuptoje egzotiškos augmenijos, atsipalaiduokite balto, minkšto smėlio paplūdimyje ir būtinai pasinerkite į vandenyną! Ramybės, saulės ir žydro vandens oazė – ideali vieta tiek romantiškoms, tiek šeimos atostogoms. Prabangus viešbutis siūlo patogias ir erdvias vilas su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenį. Svečiai gali naudotis 2 baseinais, įskaitant infinity baseiną, skirtą tik suaugusiems, o nuostabius vaizdus papildo pagirti restoranai, tiekiantys pasaulinės virtuvės patiekalus.

Vieta:
šiauriniame Noonu atole, IRU FUSHI saloje, apie 900 m ilgio ir apie 350 m pločio; apie 187 km nuo Malės oro uosto; pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 45 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2009 m., renovuotas 2014 m., 221 kambarys pirmame aukšte esančiose vilose, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Iru – švediškas mstalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 6 a la carte restoranai: Islander's Grill – ant grotelių jūros gėrybės, The Trio – itališka virtuvė, Bamboo – azijietiška virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, Flavours – prancūzų virtuvė, Taste of India – indiška virtuvė, konditerijos parduotuvė, 3 barai; mini turgus; konferencijų centras iki 250 žmonių; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe beach villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 125 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį; vila su privačiu bekraščiu baseinu (apie 21 m2) už papildomą mokestį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 85 m2, įrengimas kaip deluxe beach viloje, terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu priėjimu prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 300 m², gylis 0,5-1,6 m, vandens masažas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė; animacija suaugusiems, fortepijono baras, gyva muzika kiekvieną vakarą; už papildomą mokestį: biliardo stalas (apie 3 USD/žaidimas), išorinis pasiūlymas:  nardymas, baidarės, SUP; SPA zona (už papildomą mokestį): sausa ir garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno kosmetinės procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-12.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (20.00-22.00) pagrindiniame restorane; vietiniai gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai, americano kava ir arbata pagrindiniame restorane (8.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4417

Kitos kelionės datos