• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Filitheyo Island Resort

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Nilandhe Atolas
1670 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atol / Nilandhe Atol

Trumpas aprašymas:
Vešlios džiunglės, baltas smėlis ir vaizdas į vandenyną – kviečiame pailsėti gražioje, mažoje Faafu atolo saloje, garsėjančioje nepaliesta gamta ir spalvingu povandeniniu pasauliu. Rinkitės paplūdimio arba virš vandens esančias vilas su tiesioginiu išėjimu į vandenyną. Pasitaškykite turkio spalvos lagūnoje, užsisakykite saulėlydžio vakarienę dviems ir leiskitės į kelionę laivu. Taip pat rekomenduojame Filitheyo širdyje įsikūrusio viešbučio SPA paslaugas. Tai rojus nardymo mėgėjams, o paplūdimyje esantis infinity baseinas su nuostabia panorama puikiai tiks atsipalaidavimo akimirkai po turiningos dienos. Ilsėkitės ir mėgaukitės kurorto žavesiu, tai bus svajonių atostogos!

Vieta:
Faafu atole, FILITEYO saloje, apie 900 m ilgio ir apie 500 m pločio; apie 120 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 35 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1999 m., renovuotas 2018 m., 125 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, „Sunset“ restoranas ir baras – à la carte, tarptautinė virtuvė, baras; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestė: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Villa superior:
2 asm, apie 56 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės);
Villa deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 67 m2, įrengimas kaip superior viloje, terasa (stalas ir kėdės);
Villa ant vandens:
2 asm, apie 60 m2, įrengimas kaip superior viloje, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenį laipteliais;
 
Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, skėčiai ir gultai prie baseino yra nemokami; 24h sporto salė, stalo tenisas, smiginis, paplūdimio tinklinis; už papildomą mokestį: tinklinis, biliardo stalas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, kelionės į salą; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; kava ir arbata restorane „Sunset“ (16.00-18.00 val.); užkandžiai restorane „Sunset“ (16.00-18.00 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10041

Kitos kelionės datos

Angsana Velavaru

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Furi
2191 €
  • Data: 2024-11-25 - 2024-11-29 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Šis prabangus kurortas, esantis kokoso palmių ir mėlyno vandenyno apsuptame rojuje, sulaukęs puikių atsiliepimų, yra puiki vieta tikram pabėgimui nuo kasdienybės! Įsikūręs nuostabioje atogrąžų saloje, jis siūlo viską, kas geriausia Maldyvuose: nepaprasti vaizdai, subtilus smėlis po kojomis, puiki virtuvė, aukščiausio lygio aptarnavimas ir visada besišypsantis personalas, kurio dėka ši vieta kuriama su aistra ir dėmesiu iki kiekvienos smulkmenos. Svečiai gali mėgautis įvairiais patogumais ir sporto pramogomis, prie paplūdimio yra gražiai suprojektuotas baseinas su medine terasa, taip pat yra SPA centras, kuriame atliekamos įvairios atgaivinančios procedūros. Atsipalaidavimo akimirką jie ras itin patogiuose ir elegantiškuose namuose su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba išskirtinėse vilose ant vandens su baseinu ir prieiga prie vandenyno. Taip pat tai puikus pasirinkimas nardymo entuziastams – tiek patyrusius, tiek pradedančiuosius nudžiugins itin spalvingas rifas ir jūros gyvybės gausa.

Vieta:
Pietų Nilandhe atole, VELAVARU saloje, apie 150 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 45 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio, prie paplūdimio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2006 metais, renovuotas 2019 metais, pagrindinis pastatas ir 113 vieno aukšto vilų (įskaitant saloje ir ant vandens), fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė iki 16 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Sportas ir pramogos:
žaidimų aikštelė vaikams, Rangers mini klubas, už papildomą mokestį: sporto salė, biliardas, stalo tenisas, smiginis, futbolo aikštelė, PADI nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
baseinas, stačiakampio formos, apie 200 m2,  vaikų baseinas, apie 5 m2, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino. Spa (mokamas).

Mokamos paslaugos:
Kambarių aptarnavimas, skalbykla, gydytojas.

Kambarys:
Villa su vaizdu į jūrą:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 88 m2, oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), terasa (stalas ir kėdės, gultai) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį.

Restoranai:
3 restoranai: Kaani – švediško stalo ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė; Funa – terasoje prie vandenyno, à la carte, tarptautinė virtuvė; Azzurro restoranas ir baras (dalis su vilomis ant vandens) – à la carte, itališka virtuvė; Kuredhi baras prie baseino.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) tam skirtame restorane; kava, arbata, užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.30-17.00); gaivieji gėrimai, vietiniai ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10770

Kitos kelionės datos

Hotel RIU Atoll

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Dhaalu Atol
2212 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atol / Dhaalu Atol

Trumpas aprašymas:
Gražus paplūdimys su subtiliu smėliu, skaidrus, turkio spalvos vandenynas ir palaimingas poilsis tarp kokoso palmių – čia pajusite tikrų, egzotiškų atostogų skonį! Įsikūręs dangiškoje aplinkoje, kur laikas teka lėčiau ir kiekviena akimirka įsimenama ilgam, puikiai dera su supančia tropine augmenija. Ši vieta buvo sukurta žmonėms, kurie nori atsipalaiduoti visa to žodžio prasme. Galite rinktis iš 3 restoranų, kuriuose patiekiami tarptautinės virtuvės patiekalai, ir 3 barų, tarp kurių yra vienas baseinas. Aktyvių laukia daugybė sporto šakų, baseinas, o po ilgos dienos verta atsipalaiduoti viešbučio SPA centre. Stilingi kambariai su visais patogumais užtikrina komfortą viešnagės metu, o draugiškas ir profesionalus aptarnavimas – svečių pasitenkinimą.

Vieta:
Pietų Daalo atole, MAAFUSHI saloje, apie 1 km ilgio ir apie 250 m pločio; apie 180 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 30 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidu įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 264 kambariai, 75 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai – itališka virtuvė, kepsniai, 3 barai, įskaitant swim-up baseine; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm,apie 31 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; wc), bevielis internetas, televizorius, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; kambarys su terasa ir tiesioginiu išėjimu į paplūdimį už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; sporto salė, stalo tenisas, smiginis, badmintonas, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, aerobika; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubai (4-7 m.; 8-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika; už papildomą mokestį: SPA centras: garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės).

Viskas įskaičiuota 24H:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (24 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10050

Kitos kelionės datos

Sun Siyam Iru Veli

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Aluvifushi
2387 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Kviečiame į rojaus atostogas žavingoje Iru Veli saloje! Viešbutis vilioja fantastišku paplūdimiu su minkštu smėliu, ramybe ir žalia atogrąžų augmenija. Be to, kvapą gniaužiantis mėlynas vandenynas ir aukščiausio lygio aptarnavimas – sėkmingų atostogų receptas paruoštas! Svetainėje yra gausus sporto ir laisvalaikio pasiūlymas: dienos metu, be kita ko, galite: išbandykite vandens sportą paplūdimyje arba atsipalaiduokite baseinuose, iš kurių atsiveria vaizdas į vandenyną. Svečiai gali naudotis restoranais ir barais, taip pat moderniais ir erdviais kambariais su privačiais baseinais!

Vieta:
pietiniame Dhaal atole, IRU VELI saloje, apie 70 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 40 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 2018 metais, reguliariai atnaujinamas, 125 vieno aukšto bungalow, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, keitykla, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, badmintonas, joga; Turtle mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortas, treniruoklių salė, smiginis, biliardas, stalo tenisas, nardymas, paviršinis nardymas, burlenčių sportas, vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
2 baseinai, vaikų baseinas, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
Spa centras, kambarių aptarnavimas, auklė, gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Beach Villa su privačiu baseinu:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 93 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, terasa (stalas ir kėdės) su baseinu, tiesioginis išėjimas į paplūdimį.
Villa Ocean su privačiu baseinu:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 124 m², ant vandens, vonios kambarys (dušas, vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip beach villa, terasa (stalas ir kėdės) su baseinu ir tiesioginiu priėjimu prie vandens, apgyvendinimas vaikams iki 12 metų, tėvams užpildžius visos atsakomybės deklaraciją.

Restoranai:
3 restoranai: pagrindinis Aqua Orange – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai; 2 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Grouper Grill – žuvies ir jūros gėrybių, grilio patiekalai; Roma – Viduržemio jūros regiono virtuvė; restoranuose yra vaikiškos kėdutės, 2 barai prie baseino: „Fresh Water“ ir „Chemistry“, vyninė.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; kava, arbata ir lengvi užkandžiai bare Fresh Water (15.00-17.00), vietiniai ir rinktiniai importiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-24.00), papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kas dieną pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais, alumi, vynu ir užkandžiais), 25% nuolaida à la carte restorane Roma, saulėlydžio kruizas vieną kartą viešnagės metu, 1 burlenčių pamoka, treniruoklių salė, stalo tenisas, biliardas , smiginis, baidarės, būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10172

Kitos kelionės datos

Hotel Riu Palace Maldivas

Maldyvai / Nilandhe Atolas / Dhaalu Atol
2391 €
  • Data: 2024-05-16 - 2024-05-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Nilandhe Atolas

Trumpas aprašymas:
Rojaus sala Kedghigandu su nuostabiu, subtiliu baltu smėliu ir krištolo skaidrumo vandenynu yra puiki vieta fantastiškoms atostogoms Maldyvų širdyje. Čia rasite viešbutį, kurį poilsiui suprojektavo garsus Riu tinklas, garantuojantis pasaulinio lygio aptarnavimą. Apdovanotas, „Travellers' Choice 2022“ apdovanojimu, skirtu tik keletui objektų, garantuojančių geriausią siūlomų paslaugų kokybę. Prabangiuose kambariuose su vaizdu į jūrą yra viskas, ko reikia patogiam poilsiui, o labai gera virtuvė, įdomios teminės restoranai ir infinity baseinu, patenkins net išrankiausius svečius. Čia pamiršite savo kasdienybę! Aktyvaus poilsio mėgėjai gali plaukioti baseine, sportuoti treniruoklių salėje ar žaisti paplūdimio tinklinį, o vaikams įrengta žaidimų aikštelė ir mini klubai – kiekvienas ras kažką sau. Pasivaikščiokite prieplauka ir apžiūrėkite kaimyninę salą, kurioje yra daug lankytinų vietų, priklausančių jai giminingam kurortui Riu atolui. Gerai žinoma ir populiari 24 valandas per parą veikianti „viskas įskaičiuota“ formulė užbaigs jūsų sėkmingą viešnagę.

Vieta:
pietiniame Dhaal atole, KEDHIGANDU saloje, apie 630 m ilgio ir apie 130 m pločio, apie 180 km nuo Malės oro uosto, pervežimas greitaeigiu kateriu arba vandens lėktuvu (apie 60 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, prabangus, pastatytas 2019 metais, 176 kambariai, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, suvenyrų parduotuvė (Riu Atol kurorto viduje), saulės terasa, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, svečiai gali naudotis Riu Atoll kurorto patogumais.

Sportas ir pramogos:
Riu Atol kurorte: treniruoklių salė (įėjimas tik svečiams nuo 18 metų), paplūdimio tinklinis, vaikų baseinas, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubai (4-7 m., 8-12 m.), DJ vakarai ir muzika tiesiogiai (pasirinktomis dienomis); išorinis pasiūlymas (mokamas): nardymas, vandens sportas paplūdimyje. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
infinity baseinas, apie 200 m2; nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
Gydytojas, skalbykla.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, apie 40 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, už mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą, 
Junior Suite Beach:
2 asm, apie 40 m2, įrengimas kaip junior suite kamabrio, terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį.

Restoranai:
3 restoranai: pagrindinis Palm su terasa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; 2 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Krystal – fusion virtuvė, Yu Hi – japonų virtuvė; Paradise swim-up baras (tik svečiams nuo 18 metų).

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.30-17.15); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtoje vietoje (24 val.); nemokama vakarienė restorane Krystal vieną kartą per viešnagę (būtina išankstinė rezervacija); privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes 24 valandas per parą.


ref:10118

Kitos kelionės datos

Apie kryptį