• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Carine Hotel Delfin

Juodkalnija / Juodkalnijos Rivjera / Bijela
751 €
  • Data: 2025-09-18 - 2025-09-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> TIV 00:00
    Grįž: TIV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Juodkalnija / Juodkalnijos Rivjera

Trumpas aprašymas:
Puikus vaizdas į Kotoro įlanką, puikus Viduržemio jūros klimatas, vaizdingi kalnai fone ir sodri augmenija sukuria unikalią atmosferą. Tai puiki vieta aktyviems poilsiautojams, norintiems susipažinti su Juodkalnijos žavimis. Viešbutyje yra sveikatingumo centras su uždaru baseinu, restoranu ir 3 barais. Galite pasirinkti iš rekonstruotų ir erdvių standartinių kambarių. Netoli viešbučio galite pasimėgauti vietiniais patiekalais nedideliuose restoranuose ir baruose, taip pat Herceg Novi su garsia Spjolos tvirtovė ir promenada.

Vieta:
Kotoro įlankos srityje, mažoje, vaizdingoje BIJELA su parduotuvėmis ir restoranais, prie vietinio kelio, apie 12 km nuo Herceg Novi, apie 60 km nuo Dubrovniko centro; apie 12 km iki Tivato oro uosto, apie 35 km nuo Dubrovniko oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, taksi stotelė prie pat viešbučio.

Paplūdimys:
Privatus, žvyras, akmeninis nusileidimas į jūrą, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 30 m nuo viešbučio, skėčiai ir saulės gultai nemokamai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2014 m., 202 kambariai, 4 aukštai, liftas, fojė, 24h registratūra, restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, restorane yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 3 barai; bankomatas, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 250 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), skalbimas, lyginimo paslaugos, grožio salonas, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 22 m²,  oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas; mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Suite:
2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 58 m², atskirta svetainė, įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova - dviaukštė lova), apie 25 m², įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas (stalas ir kėdės),

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 185 m², gylis apytiksl. 1,25 m, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, stalo tenisas, smiginis, daugiafunkcinė sporto aikštelė (futbolas, tinklinis, badmintonas), aerobika, vandens aerobika, pilatesas, joga; mini klubas (4-7 m.), maxi-klubas (8-12 m.), paauglių klubas (13-17 m.), žaidimų aikštelė, animacija vaikams ir suaugusiems; folkloro vakarai; sveikatingumo centras: nemokamai: uždaras baseinas, apie 115 m², gylis apytiksl. 1,4 m, atskira sekcija vaikams, apie 10 m², gylis apytiksl. apie 0,3 m; mokama: pirtis, veido ir kūno priežiūros procedūros, masažai; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai, pietūs, vakarienė restorane nurodytomis valandomis; rytiniai užkandžiai ir popietės arbata restorane nurodytomis valandomis; vietinius gaiviuosius ir alkoholinius gėrimus nurodytoje vietoje nurodytomis valandomis.


ref:5826

Kitos kelionės datos

Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Juodkalnija / Juodkalnijos Rivjera / Kotor
888 €
  • Data: 2024-10-28 - 2024-10-31 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:30 -> TGD 16:30
    Grįž: TGD 13:25 -> WAW 15:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 22 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Juodkalnija

Vieta:
Kotoro įlankoje, prie vietinio kelio, DONJI STOLIV miestelyje, apie 7 km nuo Kotoro su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 8 km nuo Skurdos kanjono, apie 10 km nuo Boka akvariumo, apie 35 km nuo Lovcen nacionalinio parko; apie 13 km nuo Tivato oro uosto, apie 53 km nuo Dubrovniko oro uosto, apie 94 km nuo Podgoricos oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlio ir žvyro, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus, 252 kambariai, 1 pastatas, 1 aukštas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis Blue – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Švyturys – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, Olé prie paplūdimio – à la carte, meksikietiška virtuvė, Hedonistas ant stogo (netrukus atsidarys) - à la carte, vietinė virtuvė, 2 barai; mini prekyvietė, 3 konferencijų salės; automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), konsjeržo paslaugos, skalbykla, dviračių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova - sofa), apie 40 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), optiškai atskirta svetainė ir miegamasis, bevielis internetas, televizorius, kavos/arbatos rinkinys, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, visą parą veikianti sporto salė. SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, sauna, mokama: hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10634

Kitos kelionės datos

Carine Hotel Kumbor

Juodkalnija / Juodkalnijos Rivjera / Kumbor
895 €
  • Data: 2025-09-18 - 2025-09-25 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> TIV 00:00
    Grįž: TIV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 26 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Juodkalnija / Juodkalnijos Rivjera

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas ir modernus, jis kviečia nepamirštamoms atostogoms prie pat paplūdimio ir siūlo patogius, erdvius kambarius, taip pat keletą baseinų, įskaitant vaikams, ir uždarą baseiną sveikatingumo centre. Mažieji taip pat leis laiką mini klube ir žaidimų aikštelėje, o suaugusieji mielai ilsėsis vakarais skambant gyvai muzikai. Be to, viešbučio pranašumas yra tas, kad netoli istorinio miesto ir Herceg Novi kurorto, kuris vilioja daugybe barų ir restoranų. Iš viešbučio taip pat atsiveria puikus vaizdas į Kotoro įlanką – Juodkalnijos pasididžiavimą.

Vieta:
prie vietinio kelio, apie 200 m nuo Portonovi, apie 6 km nuo HERCEG NOVI; apie 18 km nuo Tivato oro uosto (pervežimas autobusu ir keltu).

Paplūdimys:
privatus, žvyras ir akmenys, nuolaidus įėjimas į jūrą, rekomenduojama apsauginė avalynė, prie pat viešbučio, prieiga per lentų taką, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių aukščiausios klasės, atidarytas 2019 m., 285 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, restoranas – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restorane yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai , 3 barai; suvenyrų parduotuvė, mini prekyvietė; konferencijų salė iki 100 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 10 EUR/para), garažas (apie 15 EUR/para), automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, Mastercard;

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 32 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 250 m², gylis apytiksl. 1,25 m, baseinas vaikams, apie 15 m², gylis 0,3 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; treniruoklių salė, aerobika, vandens aerobika, joga, pilatesas; mini klubas, žaidimų aikštelė vaikams, vakaro animacija: gyva muzika; sveikatingumo centras: nemokamai: uždaras baseinas, apie 120 m²; mokama: sauna, hamamas, poilsio zona, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.30-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8368

Kitos kelionės datos

Bałkańskie Fascynacje

Juodkalnija / Pažintinė kelionė /
979 €
  • Data: 2025-06-19 - 2025-06-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> TIV 00:00
    Grįž: TIV 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Maršrutas:​ Dubrovnikas • Kravicos kriokliai • Pocitelj • Mostaras • Konjic • Sarajevas • Višegradas • Drvengradas • Uvacas • Mileseva vienuolynas • Taros kanjonas • Ostrogo vienuolynas • Kotoras

Gražus maršrutas per vakarinę Balkanų pusiasalio dalį, apimantis visas vietas, kurios turėtų būti keliautojo-tyrėjo sąraše. Gamtos mylėtojus džiugins įspūdingi Uvac ir Tara upių kanjonai, Kravicos kriokliai bei žavus Kotoro miestas su pietiniais fiordais. Programoje taip pat yra ir kitų neįprastų vietų, tokių kaip: Dubrovnikas su nuostabiu senamiesčiu, garsaus režisieriaus Emiro Kusturicos užsakytas medinis kaimas, Mostaro Senasis tiltas, atmosferinė Pocitelj – kadaise mėgstama piratų slėptuvė, taip pat balkaniški vienuolynai. Verta savaitei pratęsti atostogas  ir pailsėti viešbutyje iš ITAKA pasiūlymo Juodkalnijoje. Maršrutas: apie 1200 km.

KELIONĖS PLANAS:
1 DIENA.

Skrydis į Juodkalniją. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas. Laisvas laikas (priklauso nuo atvykimo laiko). Vakarienė, nakvynė.
2 DIENA. DUBROVNIKAS (maršrutas: apie 120 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas į DUBROVNIKĄ – „Adrijos perlą“, su nuostabiu akmeniniu senamiesčiu, įtrauktu į UNESCO sąrašą, apsuptą ilgiausios Europoje įtvirtinimų sistemos. Pasivaikščiojimas palei Straduną, gyvybingą senamiesčio arteriją – nuo ​​Didžiojo Onofrio fontano iki Lužos aikštės su reprezentaciniais pastatais: laikrodžio bokštu, teatru, nuostabiais Sponzos rūmais ir Šv. Blezas, miesto globėjas. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų katedros ir XIV amžiaus pranciškonų vienuolyno su seniausia Europoje vaistine lankymas. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
3 DIENA. KRAVICOS KRIKOKLIAI – POČITELJ – MOSTAR (maršrutas: apie 230 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Važiuokite link Kravicos krioklių, besidriekiančių daugiau nei 100 m pločio palei Trebižato upę. Laisvas laikas, galimybė grožėtis fenomenaliais kraštovaizdžiais. Pervežimas į POČITELJ – originalų miestelį, išsidėsčiusį terasose prie Nerevos upės. Šioje vietovėje yra vienas geriausiai išlikusių Osmanų valdymo laikų miesto kompleksų. Pasivaikščiojimas po senamiestį. Pervežimas į MOSTAR. Lankytinos vietos: Senasis tiltas – į UNESCO sąrašą įtraukto miesto simbolis, Koski Mehmed-Pasha mečetė, turkų namas. Pasivaikščiokite musulmonų parduotuvių rajono gatvėmis. Laisvalaikis. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
4 DIENA. KONJIC – SARAJEVO (maršrutas: apie 150 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas į KONJIC ir Josipo Brozo Tito bunkerio aplankymas, kuris kadaise buvo geriausiai saugoma buvusios Jugoslavijos paslaptis. Šiandien ši Šaltojo karo reliktas yra populiari turistų traukos vieta. Yra pvz. virtuvė, ligoninė, biurai, konferencijų salės. Pervežimas į Bosnijos ir Hercegovinos sostinę SARAJEVO – daugybės tikėjimų ir tautybių miestą, kuriame susipina skirtingos kultūros ir religijos. Pasivaikščiojimas po senamiestį: Sebilj fontanas, Kazandziluk gatvė – žinoma dėl prekybos variniais laivais; įspūdingiausia mieste Begos mečetė, Senoji stačiatikių bažnyčia, Švenčiausios širdies katedra, Amžinoji ugnis – paminklas Antrojo pasaulinio karo aukų atminimui, rotušė ir Lotynų tiltas, kuriame buvo nužudytas erchercogas Pranciškus Ferdinandas. Apsilankymas Tunelio muziejuje – iki šių dienų išliko nedidelis daugiau nei 800 metrų statinio, pastatyto po Sarajevo oro uostu, fragmentas. Miesto apgulties metu 1992–1996 m. buvo pristatytos, be kita ko, ginklai ir maistas. Laisvas laikas prekybos rajone Baščaršijoje. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
5 DIENA. VIŠEGRADAS – DRVENGRADAS (maršrutas: apie 180 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Trumpas sustojimas Zlatiboro turguje, kuriame galėsite įsigyti vietinių produktų. Pervežimas į VIŠEGRADĄ. Pasivaikščiojimas garsiuoju XVI a. tiltu, pripažintu statybos meno šedevru ir įtrauktu į UNESCO sąrašą. Pervežimas į DRVENGRADĄ – medinį kaimelį, pastatytą Emiro Kusturicos vardu filmui "Gyvenimas yra stebuklas". Trumpa filmo peržiūra ir ekskursija po žinomo režisieriaus kaimą. Pasivažinėjimas unikaliu siauruoju geležinkeliu – Shargańska Eight, kuris buvo panaudotas filmo scenose. Lynų keltuvas eina per daugybę tunelių ir tiltų, iš kurių atsiveria nuostabūs vaizdai į vaizdingas kalnuotas apylinkes. Pervežimas į viešbutį. Apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
6 DIENA. UVAC – MILESEVOS VIENUOLYNAS (maršrutas: apie 170 km)
Pusryčiai. Išsiregistravimas. Pervežimas autobusu į apžvalgos aikštelę, nuo kurios galėsite grožėtis nuostabiais UVAC kanjono vaizdais. Be galo fenomenaliai atrodo statūs kanjono krantai, kartais siekiantys 300 m aukštį ir vingiuojanti upė. Apylinkėse taip pat gyvena retos plėšriųjų paukščių rūšys. Kruizas Uvac kanjono upės vingiais. MILESEVOS VIENUOLIO lankymas. Vienuolynas, įkurtas XIII amžiaus pirmoje pusėje, buvo vieta, kur buvo saugomos Šv. Sava. Šiandien jis žinomas dėl savo freskų, įskaitant garsųjį „Prisikėlimo angelą“. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
7 DIENA. Taros kanjonas – Ostrogo vienuolynas – Kotoras (maršrutas: apie 350 km)
Pusryčiai.  Išsiregistravimas. Važiuosite link TARA KANJONO – giliausio kanjono Europoje ir vieno giliausių pasaulyje. Sustosite prie įspūdingo tilto, besidriekiančio per kanjoną daugiau nei 150 m aukštyje.. Pervežimas ir apsilankymas uoloje įmontuotame OSTROGO VIENUOLYNJE. Tai vienas garsiausių religinių ir piligriminių centrų Balkanuose dėl čia vykstančių tariamų išgijimų. Pervežimas į KOTOR – nepaprastai žavų Viduržemio jūros regiono miestą, įtrauktą į UNESCO sąrašą. Pasivaikščiojimas senamiesčio gatvelių labirintu su daugybe aikščių ir šventyklų, puikiai išsilaikiusia gynybinių sienų sistema ir Šv. Trifonas. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas, vakarienė, nakvynė.
8. DIENA.
Pusryčiai.  Išsiregistravimas. Laisvas laikas (priklauso nuo išvykimo laiko). Pervežimas į oro uostą ir išvykimas į Lenkiją. Žmonėms, pratęsiantiems savo viešnagę savaitės poilsiu: pusryčiai, išsiregistravimas, pervežimas į pasirinktą viešbutį.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
7 nakvynės ***/*** viešbučiuose; dviviečiai kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais • maitinimas: 7 pusryčiai, 7 vakarienės • skrydis • pervežimas autobusu • gido paslaugos

PAPILDOMAI:
Privalomi mokesčiai vietoje: įėjimo bilietai, vietiniai gidai, kelionės vadovas: apie 100 EUR/asm; turizmo mokestis: apie 1,5 EUR/asm/para.
Lankytis religiniuose pastatuose būtina tinkama apranga: dengti keliai ir pečiai.


ref:5841

Kitos kelionės datos