Maldyvai

Skrydis: reguliarios avialinijos su persėdimu + nuo 2023.10.25 - 2023.12.20 užsakomasis tiesioginis skrydis

Skrydžio trukmė: Varšuva – Maldyvai – apie 14 val. (skydis su persėdimu); Varšuva – Maldyvai – apie 10 val. (tiesioginis skrydis)

Bagažas: įskaičiuotas 1 vnt. registruoto ir 1 vnt. rankinio bagažo asmeniui. Svoris priklauso nuo aviakompanijos (atsispindi kelionės dokumentuose).

Kelionės dokumentai: iš rezervacinės sistemos.

Galimos trukmės: 5, 7, 10, 14 nakvynių.

Viza: Lietuvos piliečiams nėra reikalinga.
SVARBU.  Kiekvienam keliautojui reikia užpildyti sveikatos deklaraciją ir gauti QR kodą, kurį reikia turėti su savimi oro uoste. Formą galite rasti adresu: https://imuga.immigration.gov.mv/  
Formą reikia pildyti 2 kartus - prieš išvykstant į Maldyvus ir prieš skrydį atgal į Lenkiją. QR kodas galioja 96 valandas nuo formos užpildymo - deklaracija turi būti užpildyta ne ankčiau kaip likus 96 valandoms iki atvykimo į Maldyvus.

ITAKA atstovas šalyje: NOWA ITAKA lenkiškai/angliškai kalbantis atstovas yra.

Pervežimas: greitaeigiu kateriu ir/ar vietiniu lėktuvu, detaliame viešbučio aprašyme nurodytas persėdimo laikas dėl oro sąlygų gali pailgėti. Pervežimą vandens lėktuvu galima užsisakyti iš šių viešbučių (už papildomą mokestį; prašymą pateikti ne vėliau kaip likus 2 savaitėms iki išvykimo):
• Diamonds Athuruga Island Resort
• Diamonds Thudufushi
• Sandies Bathala Resort
• Gangehi Island Resort

Ekskursijos:
- prieš kelionę: Seeplaces tinklalapyje - https://seeplaces.com/lt/ arba per ITAKA mobiliają programėlę
- kelionės metu: informacinio susitikimo su NOWA ITAKA atstovu metu, Seeplaces tinklalapyje - https://seeplaces.com/lt/ arba per ITAKA mobiliają programėlę