Regionas: Turkija/ Antalija
Vieta:
• apie 2 km nuo ANTALIJOS centro
• Kaleici rajone
• parduotuvės ir barai šalia viešbučio
• apie 95 m nuo Suna ir Inan Kıraç muziejaus
• apie 230 m nuo Adriano vartų
• apie 400 m nuo Hıdırlık bokšto
• apie 650 m nuo Kaleiči uosto
• tramvajaus stotelė apie 300 m nuo viešbučio
• autobusų stotelė apie 350 m nuo viešbučio
• apie 13 km nuo Antalijos oro uosto
Paplūdimys:
Konyaalti - viešas
• 3,5 km nuo viešbučio
• platus
• akmenuotas
• nuolaidus krantas
• rekomenduojama apsauginė avalynė
• privažiavimas viešuoju transportu
• nemokami skėčiai ir gultai
Lara - viešas
• 13 km nuo viešbučio
• smėlis ir žvyras
• nuolaidus krantas
• privažiavimas viešuoju transportu
• nemokami skėčiai ir gultai
Apie viešbutį:
• nėra oficialios klasifikacijos
• butikinis
• atidarytas 2019 m
82 kambariai, 4 pastatai, iki 2 aukštų
• fojė
• 24 valandas per parą dirbanti registratūra
• skaitymo kampelis
• automobilių stovėjimo aikštelė (vietų skaičius ribotas)
• konferencijų salė iki 50 žmonių
• sodas
• terasa
• nemokamas bevielis internetas
• priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard
• svečiai gali nemokamai naudotis visais giminingų viešbučių Alp Pasa ir Gazetta Suites patogumais
Sportas ir pramogos:
• plaukiojimo baseinas; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino
Mokamos paslaugos:
• konsjeržo paslauga
• gydytojas
Kambarys:
Studio:
• 2 asm, (galima 1 papildoma lova)
• apie 30 m²
• oro kondicionierius
• vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys)
• bevielis internetas
• palydovinė televizija
• telefonas
• kavos/arbatos rinkinys
• įrengta virtuvėlė
Suite:
• 2 asm.
• apie 40 m²
• oro kondicionierius
• vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys)
• bevielis internetas
• palydovinė televizija
• telefonas
• kavos/arbatos rinkinys
• įrengta virtuvėlė
Restoranai:
• pagrindinis restoranas „Alp Pasa“ – savitarnos ir à la carte patiekalai, turkiška ir tarptautinė virtuvė
• Du Bastion restoranas – à la carte, prancūzų ir Viduržemio jūros regiono virtuvė
• 2 barai
Viskas įskaičiuota (už priemoką):
• pusryčiai (7.30-10.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane, pietūs (12.30-14.00) kompleksinio meniu forma pagrindiniame restorane, vakarienė (19.00-21.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane. restoranas
• gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-18.00)
• būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes
ref:11146