• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort

Šri Lanka / Pietų Provincija / Kosgoda
1325 €
  • Data: 2024-12-10 - 2024-12-18 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 16:00 -> CMB 07:55
    Grįž: CMB 08:55 -> WAW 16:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka / Pietų Provincija / Kosgoda

Trumpas aprašymas:
Modernus ir stilingas, įsikūręs nedidelio pajūrio miestelio Kosgodos centre, kuris garsėja nuostabiais smėlio paplūdimiais, o vienas jų yra visai šalia viešbučio ir kviečia atsipalaiduoti. Penkių žvaigždučių komfortą, puikią paslaugų kokybę ir aukščiausią aptarnavimo lygį garantuoja pripažintas Marriott tinklas, kuris patenkins net išrankiausius svečius. Vertinamas už nuostabų personalą, puikią virtuvę ir erdvius bei labai patogius kambarius, įskaitant aukščiausios kokybės kambarius su privačiu baseinu! Taip pat yra didelis baseinas, kuriame galite atsipalaiduoti ant gultų, treniruoklių centras ir SPA centras. Ši vieta, kaip ir egzotiškoji Šri Lanka, atmintyje išlieka labai ilgai ir verčia čia sugrįžti!

Vieta:
pietinėje provincijoje, KOSGODA centre, artimiausios parduotuvės ir restoranai prie pat viešbučio, apie 83 km nuo Šri Lankos sostinės - Sri Jajawardenepura Kotte; apie 119 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 150 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Kosgoda, viešas, smėlėtas, nuolaidūs įejimas į jūrą, prie pat viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2016 m., 172 kambariai, 1 korpusas, iki 6 aukštų, liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas S Kitchen - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, būtina formali apranga restorane (vyrams - ilgos kelnės), Olive restoranas/baras prie baseino – à la carte, Viduržemio jūros virtuvė, 2 barai, įskaitant ir ant stogo; pinigų keitimo punktas, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; 2 konferencijų salės iki 350 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, skalbimo ir lyginimo paslaugos, kambarių aptarnavimas (24 val.); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), 42 m, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas, vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Premium:
2 asm, (galima pristatyti 1 papildomą lovą), apie 69 m2, įrengimas kaip deluxe kambaryje; terasa su gultais ir baseinu, vaizdas į sodą;
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant vaikams, gėlas vandens, laisvos formos, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; fitneso centras; žaidimų kambarys vaikams, mini klubas; už papildomą mokestį: Shine Spa: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.00) ir švediško stalo vakarienė (19.00-23.00) restorane S Kitchen; vanduo, kava, arbata, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose restoranuose ir baruose (10.00-23.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9513

Kitos kelionės datos

Jetwing Lighthouse

Šri Lanka / Pietų Provincija / Galle
1395 €
  • Data: 2024-11-05 - 2024-11-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 16:00 -> CMB 07:55
    Grįž: CMB 08:55 -> WAW 16:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka/ Pietų provincija

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs tarp dviejų smėlio paplūdimių, ant uolų, tarp palmių giraičių, su nuostabiu vaizdu į Indijos vandenyną, savo svečiams siūlo nepaprastą kraštovaizdį ir tikrai egzotiškoms atostogoms, ir nepakartojamai vestuvių ceremonijai. Sukurtas Geoffrey Bawa, minimalistinis, tačiau elegantiškas interjeras, išlaikytas kolonijiniu stiliumi, sujungia tradicijas ir modernumą. Išskirtinis viešbučio bruožas yra tikrai puikus aptarnavimas ir puiki virtuvė, taip pat vienas geriausių SPA centrų salos pietuose. Rami ir atpalaiduojanti atmosfera yra puiki vieta pabėgti nuo miesto šurmulio. Netoliese yra į UNESCO sąrašą įtrauktas Galle fortas, pastatytas XVI amžiaus pabaigoje, ir vienas žaviausių Šri Lankos paplūdimių – Unawatuna.

Vieta:
apie 2 km nuo GALLE centro, šalia vietinis kelias; apie 155 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė priešais viešbutį (apie 20 LKR Galle/Unawatuna).

Paplūdimys:
Daddala paplūdimys, viešas, siauras, smėlio su akmenimis, prie viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; Unavatuna, viešas, smėlio, apie 8 km nuo viešbučio.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 1997 m., reguliariai atnaujinamas, 85 kambariai, keli pastatai, 3 aukštai, 2 liftai, elegantiškas ir erdvus fojė, 24h registratūra, Cinnamon Room restoranas (A dalis) - padavėjų paslaugos, á la carte, jūros gėrybės , vegetariški patiekalai, "Cardamon Cafe" su terasa - švediškas maitinimas, laukimo paslauga, á la carte, dirba 24 val., vegetariški patiekalai, Nihals Cafe (klubo dalyje) - à la carte, Šri Lankos patiekalai; Lorenzo's Pizza Corner – veganiška ir vegetariška virtuvė, taip pat pica ir jūros gėrybės; vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose; 2 barai: Coats of Arm (A dalyje), The Veranda fojė – arbatos, gėrimai; pinigų keitykla, suvenyrų parduotuvė, juvelyras; konferencijų centras 300 žmonių, terasa su vaizdu į Indijos vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbimo paslaugos, kambarių aptarnavimas; viešbučio patalpose yra lygių skirtumų ir laiptų – nerekomenduojama judėjimo negalią turintiems asmenims; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba vaikui, antras vaikas  miega kartu su tėvais lovoje), apie 32 m², yra pagrindiniame viešbučio sparne, kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; chalatas, plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys; papildomi mokesčiai: mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
2 baseinai (veikia: 8.00-20.00), stačiakampio formos, gėlo vandens, gylis apie 1,5 m ir gylis 2,3 m, baseinas vaikams (veikia: 8.00-20.00), kvadratinis, gėlo vandens, klubo baseinas, skėčiai, gultai, čiužiniai, rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; teniso kortas su prožektoriais ir inventoriaus nuoma, skvošas, treniruoklių salė, stalo tenisas, žaidimų kambarys (šachmatai, šaškės, kortos); žaidimų aikštelė vaikams, teminiai vakarai, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas, joga; SPA ir sveikatingumo centras (už papildomą mokestį): garinė pirtis, sūkurinė vonia, veido ir kūno procedūros žolelių pagrindu, atliekamos tradiciniu Šri Lankos metodu, ajurvedinės procedūros, valomosios procedūros, masažai, pilingai, manikiūras, pedikiūras.


ref:4205

Kitos kelionės datos

Jetwing Saman Villas

Šri Lanka / Pietų Provincija / Aturuwella
2093 €
  • Data: 2024-11-05 - 2024-11-13 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 16:00 -> CMB 07:55
    Grįž: CMB 08:55 -> WAW 16:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Šri Lanka / Pietų Provincija / Bentota

Trumpas aprašymas:
Puikioje vietoje – ant uolėtos kalvos, prie pat smėlio paplūdimio su auksiniu smėliu, apsuptas vešlios tropinės augmenijos žalumos, tai tikras rojus žemėje – galite praleisti savo svajonių atostogas šalia gamtos, paplaukioti begalybės baseine su atsiveria neįprastas vaizdas į begalinį vandenyną. Stilingai įrengtuose kambariuose su medžio akcentais galėsite atsipalaiduoti su atmosferiniu apšvietimu, mėgaudamiesi nuostabiu vaizdu iš balkono ar terasos. Mėgstantiems prabangą rekomenduojame apgyvendinti liukso klasės kambariuose su privačiu begalybės baseinu terasoje! Viešbutis, skirtas tik vyresniems nei 12 metų žmonėms, sukuria intymią atmosferą, puikiai tinka romantiškoms atostogoms dviese ir yra puiki aplinka jūsų svajonių sužadėtuvėms ir vestuvėms!

Vieta:
ant kalvos, ATURUWELLA vietovėje, prie vietinio kelio, artimiausios parduotuvės ir restoranai apie 500 m nuo viešbučio, apie 3,5 km nuo Bentotos; apie 112 km nuo Kolombo oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, geležinkelio stotis apie 1 km nuo viešbučio.
 
Paplūdimys:
Induruwa, viešas, smėlio (auksinio smėlio), nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, jaukus ir stilingas, 27 kambariai, keli pastatai, 1 aukštas, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas su terasa – à la carte, padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 barai, įskaitant barą prie baseino; keitimo punktas; sodas, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; konferencijų salė iki 12 žmonių; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), budintis gydytojas, pašto paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 12 metų svečius.

Kambarys:
Superior:
2 asm, apie 73 m2, individualiai reguliuojamas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), svetainė, miegamasis optiškai atskirtas, atskira spinta, bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys , seifas, pagalvių meniu, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės, sofa), vaizdas į jūrą;
Deluxe:
2 asm, apie 120 m2, įrengimas kaip superior kambaryje; terasa (stalas ir kėdės, sofa), sodas, vaizdas į jūrą; 
 
Sportas ir pramogos:
Infinity baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,2-2,4 m, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, snukeris, šachmatai; SPA centras (mokamas): priežiūros procedūros, masažai.


ref:10102

Kitos kelionės datos

Apie kryptį