• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Carlos Baau Rivage

Egiptas / Mersa Matruhas / Marsa Matrouh
689 €
  • Data: 2024-05-27 - 2024-06-03 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> MUH 11:10
    Grįž: MUH 12:00 -> WAW 14:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Matruhas

Trumpas aprašymas:
Penkių žvaigždučių elegantiškas dizainas ir didinga vieta turkio spalvos Viduržemio jūros pakrantėje ir visai šalia viešbučio paplūdimio su lengvu, miltelių pavidalo minkštu smėliu, svečių vadinamu tikru meno kūriniu. Tai puiki vieta nepamirštamoms atostogoms karštame Egipte su šeima ar draugais, čia gausu progų praleisti laiką šiltoje ir tikrai atostogų atmosferoje – mažiausiems laukia užsiėmimai mini klube, animacijos, taip pat žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, poilsiui išsirinkite gultą prie baseino, ragaukite skanių patiekalų viešbučio restoranuose ar smagiai praleiskite laiką diskotekoje – pasirinkimas yra jūsų!

Vieta:
El-Obayed įlankoje, apie 18 km nuo MARSA MATROUH, apie 330 km nuo Aleksandrijos, apie 19 km nuo Marsa Matrouh oro uosto, apie 181 km nuo El Alameino oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir rankšluosčiai, baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, elegantiškas ir stilingas, reguliariai atnaujinamas, 289 kambariai, 7 korpusai, 4 aukštai, liftai kiekviename pastate, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų salė, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-8 m.), diskoteka, amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams: sportinė veikla, žaidimai, vakariniai pasirodymai. Spa (mokamas).

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, apie 1300 m², gylis 1,4 m, atskira sekcija vaikams; nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas (24 val.),  gydytojas, skalbykla, butikas, suvenyrų parduotuvė, keitykla, bankomatas.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 36 m2, elegantiškas, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, wc), palydovinė televizija, telefonas, telefonas kavos/arbatos, mini baras (vandens pildomas kiekvieną dieną), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Restoranai:
pagrindinis restoranas La Veranda – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, restorane yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai; 2 a la carte restoranai (mokami, būtina išankstinė rezervacija): Arabesque – rytietiška virtuvė; Aštuonkojis – prie paplūdimio, jūros gėrybės; 4 barai: „Yanni“ vestibiulyje, „Siwa“ prie baseino, „CriCri“ paplūdimyje ir „Cha Cha“ diskotekoje; El Harafeesh kavinė.

Viskas įskaičiuota:
lengvi pusryčiai (6.00-7.00), pusryčiai (7.00-10.30), pietūs (13.00-15.30), vakarienė (19.00-22.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai (11.00-12.00 ir 13.00-18.00) bare Siwa, vėlyvieji užkandžiai (22.00-24.00) CriCri bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) tam skirtuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9138

Kitos kelionės datos

Jaz Tamerina

Egiptas / Mersa Matruhas / Marsa Matrouh
735 €
  • Data: 2024-06-03 - 2024-06-10 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> MUH 11:10
    Grįž: MUH 12:00 -> WAW 14:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Matruhas

Trumpas aprašymas:
Turkio spalvos vanduo, baltas smėlis ir švelnus jūros brizas – štai kokia yra Almazos įlanka! Pasirinkite poilsį Jaz Hotel Group priklausančiame viešbutyje ir išnaudokite visas atostogų pramogų galimybes. Elegantiškas ir šiuolaikiškas, fantastiškoje vietoje, netoli smėlio paplūdimio, yra puikus pasiūlymas tiems, kurie nori suderinti palaimingą poilsį Egipto saulės spinduliuose su viešnage stilingame interjere. Jei pageidaujate apsistoti viešbutyje, o ne degintis saulėje, vietoje jūsų laukia daugybė pramogų – galėsite ne tik žaisti paplūdimio tinklinį ar futbolą, bet ir palaikyti formą sporto salėje ar atsipalaiduoti su mėgstamu kokteiliu rankoje. gultai prie baseino. Patiems mažiausiems laukia žaidimai ir užsiėmimai mini klube, taip pat yra baseinas. Sėkmingas atostogas papildys gausi gastronominė pasiūla ir visiems gerai žinoma ir populiari „viskas įskaičiuota“ formulė.

Vieta:
Almazos įlankoje, apie 42 km nuo Marsa Matrouh, apie 43 km nuo Marsa Matrouh oro uosto, apie 109 km nuo El Alamain oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, apie 200 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai,Jaz Oriental viešbučio paplūdimio baras.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, elegantiškas, stilingas, modernus ir prabangus, 191 kambarys, iki 2 aukštų, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras iki 160 žmonių, nemokamas bevielis internetas viešose vietose (ribotai, 1 Mb, maks. 2 įrenginiai), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
teniso kortas (mokamas apšvietimas), sporto salė, stalo tenisas, boccia, paplūdimio tinklinis, futbolas, paplūdimio futbolas, krepšinis, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), animacijos, gyva muzika, už mokestį: vandens sportas paplūdimyje.

Baseinas:
baseinas, apie 800 m², gylis 0,15 m, netaisyklingos formos, vaikų baseinas, 0,45 m, stačiakampio formos, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
greitas bevielis internetas, gydytojas, skalbimo paslauga; 13 parduotuvių: suvenyrai, knygos, atvirukai, papuošalai, aksesuarai, alkoholis, kvepalai ir drabužiai.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 34 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, lygintuvas ir lyginimo lenta, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą). Vaizdas į baseiną už papildomą mokestį.

Restoranai:
Pagrindinis Belhana restoranas – švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė; Morgana restaurant – a la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė; Corallo restoranas – à la carte, jūros gėrybės; Sofra restaurant – a la carte, libanietiška virtuvė; Restoranas Makai Tukai – à la carte, azijietiška virtuvė, suši, teppanyaki; Fresco restoranas – à la carte, pica ir makaronai; kavinė su ledais, blynais ir vafliais; 5 barai, įskaitant foje, prie baseino ir ant stogo.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane, pietūs (12.30-14.30) švediško stalo forma pagrindiniame restorane arba á la carte baruose Feloka ir Rihan, vakarienė (19.00-21.30) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.00-12.00) paplūdimio bare; popietės arbata: arbata, pyragas, ledai (12.00-18.00); užkandžiai (12.00-18.00) tam skirtuose baruose; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10840

Kitos kelionės datos

Jaz Almaza Beach Resort

Egiptas / Mersa Matruhas / Marsa Matrouh
781 €
  • Data: 2024-05-27 - 2024-06-03 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> MUH 11:10
    Grįž: MUH 12:00 -> WAW 14:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Matruhas

Trumpas aprašymas:
Turkio spalvos vanduo, baltas smėlis ir švelnus jūros brizas trumpiausiai apibūdina čia tvyrančią nepakartojamą atmosferą. Atsipalaiduokite paplūdimyje, linksminkitės ir šokite mėnulio šviesoje, mėgaukitės vakaro pramogine programa ir išsirinkite vietą, kurioje mėgausitės savo atostogomis: 7 restoranai, 5 barai, kavinė ir kaljanų kampelis suteiks visą spektrą potyrių. Tiesiog pasiruoškite daugybei pramogų su šeima! Vaikams patiks žaisti mini klube, baseine, žaidimų aikštelėje ir per animacijas. Šiuolaikiniai interjerai džiugina akį Viduržemio jūros stiliumi, o erdvūs kambariai užtikrins nevaržomą poilsį…

Vieta:
apie 42 km nuo MARSA MATROUH, apie 2 km nuo greitkelio; apie 50 km nuo Marsa Matrouh oro uosto, apie 110 km nuo El Alamain oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučio, smėlėta, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, pavėsinės mokamos (apie 4000 EGP); baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 2006 m. statybos, sezoniškai renovuotas, 395 kambariai, 3 korpusai, 2 aukštai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra; 7 restoranai: 2 pagrindiniai restoranai: Palm Oasis ir El Mashrabeya - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir vegetariški patiekalai, 5 a la carte restoranai: Morgana - Viduržemio jūros regiono virtuvė, Sofra - Libano virtuvė, Coralo - jūros gėrybės, Makai Tukai - Azijietiška virtuvė ir sušiai, Freska – itališka virtuvė, kavinė – ledai ir blynai, 5 barai, įskaitant paplūdimyje ir prie baseino, kaljanų kampelis (mokamas); Bankomatas, valiutos keitykla, suvenyrų parduotuvė, butikas, automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salė iki 160 žmonių, bevielis internetas (maks. 2 įrenginiams, ribotas greitis); už papildomą mokestįi: kambarių aptarnavimas, gydytojas (vasaros sezonu), skalbykla, biliardo stalas; neįgaliesiems pritaikytos patalpos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 32 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas (maks. 2 įrenginiams, ribotas greitis), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), kavos/arbatos rinkinys, lygintuvas ir lenta lyginimo lenta (galima išsinuomoti registratūroje), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir kėdės; plaukų džiovintuvas), vaizdas į sodą arba baseiną; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; 
Šeimyninis:
2 asm, (galimaos 2 papildomos lovos), apie 42 m², įrengimas kaip superior kambario, terasa (stalas ir kėdės; drabužių džiovykla), sodas, vaizdas į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,5 m, apie 1200 m², atskira sekcija vaikams, gėlas vanduo, baseinas vaikams, gėlas vanduo, gylis: 0,45 m, apie 50 m², prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, teniso kortai (mokami prožektoriai: apie 200 EGP/val.), universali sporto aikštelė (mokama už prožektorių), mini futbolas, sporto salė; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (5-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, amfiteatras; už papildomą mokestį: biliardo stalas, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras: nemokamai: sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, uždaras baseinas, žiemą šildomas, gėlas vanduo, gylis 1,5 m, apie 250 m², atskira sekcija vaikams, apie 20 m², mokama: masažai, turkiška pirtis.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.30-12.00), užkandžiai (12.00-18.00) ir popietės arbata nustatytu laiku bare prie baseino; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:7445

Kitos kelionės datos

Cleopatra Luxury Resort

Egiptas / Mersa Matruhas / Marsa Matrouh
919 €
  • Data: 2024-06-03 - 2024-06-10 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> MUH 11:10
    Grįž: MUH 12:00 -> WAW 14:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Marsa Matruhas

Trumpas aprašymas:
Nuostabi vieta, kur patogus poilsis susitinka su nuostabiu smėlio paplūdimiu žydrojoje Viduržemio jūroje, šiaurinėje Egipto pakrantėje. Jis užima išpuoselėtą apie 50 000 m² plotą, yra modernus, elegantiškai įrengtas, mėgstamas dėl nuostabių baseinų, nuostabių vaizdų, intymios, nepriekaištingos architektūros ir gražiai dekoruotų pastelinėmis spalvomis kambarių.

Vieta:
apie 108 km nuo El Alameno, apie 54 km nuo Marsa Matrouch oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, modernus ir elegantiškas, pastatytas 2021 metais, 332 kambariai, 7 korpusai, iki 3 aukštų, 4 liftai, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, erdvus fojė, konferencijų centras iki 330 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, patogumai žmonėms su negalia (4 kambariai pagal pageidavimą), priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

Sportas ir pramogos:
sporto salė, kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), ryto ir vakaro animacija, amfiteatras, už mokestį: nardymo centras (paplūdimyje), Spa centras.

Baseinas:
6 baseinai, sūrus vanduo, įskaitant: apie 1200 m², su bangomis, sezoniškai šildomas, apie 550 m², apie 320 m², apie 640 m², gylis 1,1-2,5 m, gilintas, apie 700 m², begalybė, baseinas vaikams, gylis 0,4 m

Mokamos paslaugos:
Gydytojas, bankomatas, prekybos pasažas.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 50 m², vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), individualiai valdomas oro kondicionierius, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą,  mini baras (mokamas). Vaizdas į baseiną ar jūrą už papildomą mokestį.

Restoranai:
pagrindinis restoranas – švediškas stalas, Itališkas restoranas – à la carte, restoranas / paplūdimio baras, 2 barai: fojė ir prie baseino.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30) ir vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.30-17.00) bare prie baseino; vietiniai nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10845

Kitos kelionės datos

Apie kryptį